View Full Version : TSKYO Tskb Yat.Ort.
stakusit
20-09-2006, 13:58
Umarım 0.66 seviyesi yeniden görür. Bu sefer son olacağı konusunda daha emin konuşabiliriz.
bayram değil seyran değil
eniştem beni niye öptü
70 direnci kırılıyo sanırım.Sonraki direnç 74 de.
071 direncini kırmış görünüyor, Ama kesin değil dönebilir. İkinci direç ve hedef 078 ve 80. Ben buralara hadar bir yükseliş hedeflediğini ve 10-20 gün içinde normal piyasa koşullarında yaşayabileceğimizi tahmin ediyorum. Sonaki hedef ise 084 Ama bu hedef şuan ikinci planda gibi.
bugunku alıcı satıcı durumunu gonderebilecek varmı.
bugunku alıcı satıcı durumunu gonderebilecek varmı.
Alan Net Lot % Maliyet
INFO YATIRIM 117430 41.6 0.6896073
ECZACIBASI MEN. 24975 8.8 0.721932
ALTERNATIF YAT. 21799 7.7 0.7119267
VAKIF YAT. 20250 7.2 0.709753
AK YATIRIM 20043 7.1 0.7182392
DIGER 77940 27.6 0
Satan Net Lot % Maliyet
DENIZ YATIRIM 83140 29.4 0.6928614
FINANS YAT. 65178 23.1 0.706091
KOC YATIRIM 22400 7.9 0.6989285
HSBC YATIRIM 18317 6.5 0.7012649
GARANTI YAT. 14628 5.2 0.7096978
DIGER 78774 27.9 0
Dünkü takas çok ilginç.
Daha önce bu kağıtta neredeyse hiç olmayan İNFO var.
Bakalım bugünde var olmaya çalışacak mı?
bu tahtadan info da sağlam bi tokat yemişti daha önce
kagıt saglam duruyo.70 i bi kırabilse.
info geçen aldıklarını vermeye devam ediyor
yazık yahu, kar edemedi
cok uzuldum yahu :) info gibi kademecilerin yuzunden buralara geldi bu kagıt.Umarım dersini 2. kez almıstır.
Yeni gelen tebliğe göre Menkul Kıymet Yatırım ortaklıklarının alım satımına ait vergi muafiyeti kaldırılmıştır. Buna göre 2 Ekim tarihinden itibaren hisse senedi vergilendirmesine (%10 stopaj) tabi tutulacaklardır. Bugün satış yapanlar vergi ödemeyecekken, 2 Ekimden sonra ödeyeceklerdir. Bu nedenle karda iseniz satıp almanız fayda sağlar mı diye bir tetkik yaparsanız belki fayda sağlarsınız. Ben uyarayımda içim rahat etsin.
ben şahsım adına çok iskontolu buldum bu kağıdı bekleme sürem de fazlasıyla var ..yazıldım bu kağıda 0,69 dan uzarsa gene yerine koyup çoğaltacağım .çok ucuz yahu.grafikten pek anlamam ama nerdeyse 6 ay aynı seviyede yahu
piyasa 600 puan gidecek kagıt yerinde sayacak.spk kapatsın bu kagıdı ınsanlar boşa beklemesin.
dealer(sezgin)
11-10-2006, 18:01
zıp zıp oynuyor yo lar.
bende ıcıme sınmesede enazından seyırlık ekranıma ekledım. kapanıs 760.
erdoğan72
16-10-2006, 22:56
gecen sene tam 10 bin lot vardı bu zamanlar al sat yabargen hepsini elimden aldılar 3günde 20/100 yabtı bu sene 1500 lotla bekliyorum.
dealer(sezgin)
16-10-2006, 23:24
bendede o kadar.
10 lıra karada gecmişim süper.
gecen sene tam 10 bin lot vardı bu zamanlar al sat yabargen hepsini elimden aldılar 3günde 20/100 yabtı bu sene 1500 lotla bekliyorum.
ÖZDOĞAN77
16-10-2006, 23:47
TSKYO yu izlemeye devam edin.Para girişi ve %6,85 artışla göz kamaştırdı,önünün açık olduğunu düşünüyorum.
NOT: alım tavsiyesi değildir.Görüş belirttim sadece.
son iki üç ayda 650-700 arasından 500 bin lottan fazla topladılar, bugün kısmen karşılıklı olarak yukarı yaptılar, alıcı garanti satıcı oyak idi, yarın kim bilir hangi kurumlar sahneye çıkacak,
zırnık güvenmem ben bu kağıda, sağı solu belli olmaz
detay bilir:D
080, 084 ve 088 dirençler geçebilirse 98 ve 1.01 var önünde. ben 084 öncelikle olmak üzere max 088 den bu ilk denemede döner diye düşünüyorum.
Yine de herkes uzun zamandır beklediği için kimseyi etki altında bırakıp erken sattırmayayım. Karar size ait.
jackwalsh
17-10-2006, 21:13
ben cıktım allah berekt versin.
erdoğan72
18-10-2006, 01:17
bendede o kadar.
10 lıra karada gecmişim süper. benin alısım 0.67k.r
finansmy
19-10-2006, 14:27
banka yolarında hareketlenme ne zaman olur
emre73373
20-10-2006, 19:59
***TSKB***TSKB'NİN BAHREYN ŞUBESİ 50 MİLYON DOLAR SENDİKASYON KREDİSİ ALDI
Türkiye'nin ilk özel yatırım ve kalkınma bankası Türkiye Sınai Kalkınma
Bankasının (TSKB) Bahreyn Şubesinin, uluslararası piyasalardan 50 milyon dolar
tutarında sendikasyon kredisi sağladığı bildirildi.
TSKB'den yapılan açıklamada, bankanın Bahreyn Şubesi aracılığıyla yeni bir
sendikasyon kredisine imza attığı belirtilerek, 50 milyon dolarlık kredisinin
düzenlenmesi için, 9 Ekim 2006 tarihinde West Deutsche Landesbank A.G.
koordinatörlüğünde 7 eş düzenleyici bankaya yetki verildiği anımsatıldı.
Açıklamaya göre, Ekim 2005 tarihinde alınan murabaha sendikasyon kredisi,
krediye katılan 8 bankadan 7'sinin konvansiyonel bankalardan oluşması sebebiyle,
2006 yılında aynı tutar ve vadeyle konvansiyonel sendikasyon kredisi olarak
yenilendi.
Sendikasyon kredisi için oluşan uluslararası konsorsiyumda eş düzenleyici
bankalar, Alpha Bank AE, Demir-HalkBank (Nederland) NV, HSH Nordbank AG
Luxembourg Branch, Mashreqbank PSC, Raiffeisen Zentralbank Österreich
Aktiengesellschaft, Unicredit Group (Bank Austria Creditanstalt AG ve Bayersiche
Hypo und Vereinsbank AG) ve WestLB AG Londra Şubesi oldu.
Verilen bilgiye göre, TSKB, 2006 Nisan ayında da 13 eş düzenleyici bankanın
katıldığı 195 milyon dolarlık 1 yıl vadeli sendikasyon kredisine imza atmıştı.
(20/10/2006 - 16:28:15)
emre73373
20-10-2006, 20:07
16.28 de gelen bu haber bayram sonu hisseyi biraz götürür herhalde artık. Göstergeleri de olumlu, hayırlısı bakalım.............
16.28 de gelen bu haber bayram sonu hisseyi biraz götürür herhalde artık. Göstergeleri de olumlu, hayırlısı bakalım.............
alakayı kuramadım?
74 den tekrar girerim ama 80 de problem var galiba
emre73373
27-10-2006, 13:52
0.84 direncini kırabilirse, 0.91 direnci zorlanır..
thefather&Fener
27-10-2006, 17:36
TSKB YATIRIM ORTAKLIGI'NIN 2006 YILI 9 AYLIK DONEM NET ZARARI 797,981 YTL
-MATRIKS-
2006 altı aylıkta -2,116,166 YTL zarar açıklamış,
zararı biraz olsun azaltmış.
DoubleDragon
27-10-2006, 22:48
TSKB YATIRIM ORTAKLIGI'NIN 2006 YILI 9 AYLIK DONEM NET ZARARI 797,981 YTL
-MATRIKS-
2006 altı aylıkta -2,116,166 YTL zarar açıklamış,
zararı biraz olsun azaltmış.
İlginç bir zarar son üç ayda bunlar tamammen yatmış yani.
Borsa bu hızla giderse, TSKYO yıl sonunda en az 2 milyon YTL kara açıklar..
Hiç değilse kankası Yatırım'a ayak uydursa bari..
geronim0
01-11-2006, 06:34
kimse kimseye ayak uydurmaz , uydurur gubu yapip ellerinize verirler mali . . .
sadece sabir bir kagit aldiginizda , sabretmesini ogreneceksiniz. . . ve sektorel oynanmali . . .
Tornado63
02-11-2006, 11:32
Bu kadar yeteneksizlerin yönettiği bir fon daha olamaz herhalde milletin parasıyla al sat zarar açıkla yapamıyor iseniz terkedin çalıyor iseniz iki elimiz yakanızda
kimse kimseye ayak uydurmaz , uydurur gubu yapip ellerinize verirler mali . . .
sadece sabir bir kagit aldiginizda , sabretmesini ogreneceksiniz. . . ve sektorel oynanmali . . .
Çok doğru :tamam:
Tornado63
02-11-2006, 17:34
Sn geranimo ve cas elimde 3- 4 yıllık kağıtlar var bazıları 3 te 1 fiyatında bende sabırdan yanayım amma..... 14 yıldır bir kulağımızın arkası kaldı hele hele YO lar nasıl zarar eder 2 ay etse 3. ay düzeltmesi lazım çünki onlar çeşitli enstrümanlara yatırım yapar, uzmandırlar,bir kişi değildirler ve bizden daha hızlı öğrenip davranma ayrıcalığına sahiptirler zarar lüksleri olamaz . Bizi resmen yoluyorlar hemde sahipleri iş bankası iken
Sn geranimo ve cas elimde 3- 4 yıllık kağıtlar var bazıları 3 te 1 fiyatında bende sabırdan yanayım amma..... 14 yıldır bir kulağımızın arkası kaldı hele hele YO lar nasıl zarar eder 2 ay etse 3. ay düzeltmesi lazım çünki onlar çeşitli enstrümanlara yatırım yapar, uzmandırlar,bir kişi değildirler ve bizden daha hızlı öğrenip davranma ayrıcalığına sahiptirler zarar lüksleri olamaz . Bizi resmen yoluyorlar hemde sahipleri iş bankası iken
Zaten onların istediğide bu.Sert hareketlerle bizlere panik havası yaratmak.Hisseyi yükselişe geçmiş gibi gösterip malı elimize bırakıyorlar.Paniğe kapılmadan gelişmeleri çok iyi analiz etmemiz lazım.
ÖZDOĞAN77
02-11-2006, 17:51
TSKYO,dan ümitliyim.Maldayım,zarardayım,umutluyum,bekleyeceğ im.Sabır ve itidal tavsiye ediyorum.
Tornado63
03-11-2006, 14:28
Dün TSKYO ya bir yazı gönderip hissenin neden bu durumda olduğunu sorduğumda gelen cevap alay eder gibiydi. Hissenin ederi 1.16 imiş de borsadaki fiyatı onlar belirlemiyormuş da efendim bu yükselişte en çok artan 5. YO immiş. Dalga geçiyor herhalde kardeşim kağıt 9 aydır nereden nereye geldi gözün bunu görmüyormu Fabrikanızmı battı yatırım yaptığınız tüm enstrümanlar birden çöktümü fonu kaç kişi yönetiyor hepsimi yeteneksiz yeter artık çekin elinizi küçük yatırımcının yakasından
minareyi çalanın kılıfı hazırdır hocam
mevzu sadece fon yönetimini değil, iki kademecilere bu kadar meydan vermeleridir...
saygın bi kurumuz demesini biliyorlar ama...
çok iyi hatırlıyorum tskb genel müdürünün "bilmem kaç yılda hisselerimiz şu kadar değerlendi, biz demiştik" demesini...
a be efendi, önce kıytırık hissene sahip çık, abuk subuk hareketlerine izin verme, fiyatı elbet piyasa belirler, ama ipun ucunu da kaçırma...
yapamıyorsan sus,
koca iş grubu...
yazıklar olsun...
bildikleri tek şey bedelli ile milletten para toplayıp maaş yemek...
bundan sonraki hareketleri ne olursa olsun bu grup bitti benim gözümde...
4 gündür herhangi bir yorum yapılmayan ve borsamızın YO bazında fiyatı düşük kalmış,zamanında bana çok emeği geçen gözde hisselerimden biri olan bu kağıdı unutmadım..EURYO dan taban olmadan son anda sattığım mallarımdan gelen parayla TSKYO portföyümü biraz daha artırdım 0,81 den.Umarım beni utandırmaz.:düsün:
Borsada bugün genel bir durgunluk var.Ve bu durgunlukta aşağı doğru gidiyoruz.0,79'a pek salmak istemiyorlar gibi.Bu seviyelerden güçleniyoruz galiba.
Günü 0,81 seviyesinden tamamladık.Endekse bağlı bir düşüş olarak yorumluyorum.Zatene bütün YO lar Euryo önderliğinde düştü bugün.0,80 den aşağıya pek vermek istemediler.İşlem hacmi artışta.Bu ilerisi için gayet iyi.
since999
10-11-2006, 13:38
yo lardaki düşüş devam ediyor..
funkymen
13-11-2006, 16:13
Hacimsiz bir düşüş var önemli değil
Sonunda 0,80 in altınada verdiler.Yine endekse ayak uydurdu bugünde.Bu arada hisse kimsede yok galiba.Çok sessizleşmiş bu topik.
Bugün dikkatimi çeken ilk seans sonlarına doğru işlem hacmindeki hızlı bir yükselişti.Bu yükseliş 2. seans olmadı.Sanki bir hareketlenme gördüm bugün.0,81-0,79 arası gitti geldi ve günü yine aynı seviyesinden kapattı.Bu seviyelerde uzun zamandır bekliyor.Bence iyice güçlendi buralarda.
2.seans TSKB de işlem hacmiyle beraber ciddi bir hareketlenme var.Belki kendine oradan pay çıkarır.
Defter değerine göre çok çok uygun yo lardan önde gelen bir senet. SÜrekli takibimdeydi. Hayırlısı bakalım :)
Cuma günkü ve bu günkü endeks düşüşünden çok fazla etkilendi. seans sonuna doğru endeks toparlandı fakat bizimki hala kendine gelemedi.Kısaca endeks çıkarken yerinde sayıyor,endeks düşerken en önde gidiyor.Neye göre hareket ettiği belli değil.
Maliyetimi düşürmek için sürekli alt kademelerden parça alımlar yapa yapa sonunda mecburen Tskyo nun uzun vadeli yatırımcısı olduk bizde.Umarım yarın bu hızlı düşüş devam etmez.Biraz toparlar kendini
0.80 direnci kırıldıktan sonra hızlı bir aşağı hareket başladı.0,72 destek noktasında tutundu gibi ama yarınki durumu yönünü belirleyecek gibi duruyor.Ne endeks ne haber hepsi boş Tskyo için.Fakat YO lar arasında en ucuz kalmış hisselerden biri olduğuda bilinen bir gerçek.
Sn cas hoş geldiniz. Bizler yakında maliyet düşüre düşüre bu hissenin sahibi mi olacağız ne?
Keşke her senet böyle ucuz olsa. Defter değerine göre bu kadar iskonto 2-3 yatırım ortaklığında var. Endişe edecek hiçbirşey yok bence. Gönül rahatlığıyla ortalama düşürdüm hiçbir tehlike de göremedim.
Tornado63
20-11-2006, 20:28
Hisseye haksızlık etmeyin yönetenlere sorarsanız en iyi yatırım ortaklıklarından biri ancak hisse primli işlem görüyormuş! (sürünüyor demek istiyor herhalde)
Tornado63
20-11-2006, 20:31
Özür dilerim primli değil iskontolu
Zamanında borsanın en sağlam ve endeksten etkilenmeyen kağıtlarından biriydi.Ama şimdiki hali içler acısı.0.80 desteğini aşağı kırdıktan sonra kendine bir destek seviyesi bulamadı.Hızla 70 li seviyelere geri çekildi.Borsanın defter değerine göre en ucuz YO ları arasında başı çekiyor. Fakat bu öncülüğünü fiyatına bir türlü yansıtamadı.
çakmışım 81 den bekliyorum dip oluşsun yerine koyarım .bunda uzun süre beklememk lazım. yıl sonunda yo lar hareket yapar zamanı geliyor yani.dip nereleri bakmak izlemek lazım 70 ler iyi seviye bence
since999
07-12-2006, 09:33
tahminim, dünkü haberlerden sonra bugün birazda olsa yükseliş olur...
Çok değil iki yıl önce çok popüler bir YO olan TSKYO, bu topiktede küme düşmüş gözüküyor.
Nerelerdeseniz eski TSKYO'cular..
Aşağıda verilen haberle TSKB Menkul Değerlerle, Yatırım Finasman Menkul Değerler birleşti.
Bir sonraki gelişme, üç yıldır devam eden TSKYO-YTYO flörtünün de evlikle sonuçlanması.
Türkiye Sınai Kalkınma Bankası , iştiraklerinden TSKB Menkul Değerler`in tüm hak, alacak, borç ve yükümlülükleriyle birlikte ve tüzel kişiliği tasfiyesiz sona ermek suretiyle diğer iştiraki Yatırım Finansman Menkul Değerler`e devrinin SPK tarafından onaylandığını bildirdi. İMKB`nin 15 Aralık tarihli günlük bülteninde yer alan TSKB açıklamasında, SPK`nın bu birleşme nedeniyle yapılacak ana sözleşme değişikliklerinin de onayladığı belirtildi.
çaprazAteş
22-12-2006, 17:12
Sabır
Yinede sabır
sabır taşı çatladı ve yinede sabır
doğru zaman doğru karar psikolojiye iyi gelir
m_bayrak
24-12-2006, 10:19
Arkadaşlar 2-3 yıl aradan sonra tekrar bu hisse'den almış bulunuyorum. Şubat öncesi Tskgmyo'lığının halka arzı ile ilgili bir dergide yazı okudum doğruluğu nedir? bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse memnun olurum.Teşekkürler Herkese bol kazançlar.
bızım eskı ucakcıların toplanması lazım :D:D:D:D
bir dopamın olsun mesela
he canım, beni mi çağırdın:D
Tornado63
25-12-2006, 18:33
TSKYO Yatırım değil ama batırım ortaklığı olduğu kesin Batığımızı ne zaman yüzdüreceğiz kim bilir. Bu arada Sn Detay günün kaç saatini Bilgisayar başında geçiriyorsunuz bu kadar yazmak zor valla sizi kutlarım Saygılar
geldi ayın 15 inde,
bunların birleşmesi bu kadar olur,
borsada başka iki şirket birleşince neler olur neler,
zaten bu hikaye ile ne hareket oldu iki tahtada da, ama spk onay verdi haberi geldi tek kademe gitmedi,
iş grubunun hangi yatırım ortaklığından kim hayır görmüş ki
m_bayrak
28-12-2006, 19:31
Bu günkü çıkışı güzel.Devam etmesini temenni ederim.
her zamanki iktidar yoksunu arkadaş değildir umarım :D
benim gördüğüm son 10 saniyede çizdi
m_bayrak
29-12-2006, 23:51
Arkadaşlar hissemiz bu gün yine son saniye hareketini yaptı lakin esinti hafif oldu inşallah bayramdan sonra daha güzel günler bizi bekliyor.Tüm arkadaşların mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar yeni yılın hepinize hayırlara vesile olmasını yüce allahtan temenni ederim.
çaprazAteş
31-12-2006, 21:27
28.12.2006 08:03:40
Tskb Menkul Degerler`in Yatirim Finansman Menkul`e Devri Genel Kurullarinda Onaylandi.
Sirketten Imkb`ye Yapilan Ve Imkb Gunluk Bulteninde Yayinlanan Aciklama Soyle:
Turkiye Sinai Kalkinma Bankasi A.s.`nin 27.12.2006 Tarihli Yazisi Asagiya
Cikarilmistir.
Istiraklerimizden Tskb Menkul Degerler A.s.`nin Tum Hak, Alacak, Borc Ve
Yukumlulukleriyle Birlikte Ve Tuzel Kisiligi Tasfiyesiz Sona Etmek Suretiyle
Diger Istirakimiz Yatirim Finansman Menkul Degerler A.s.`ne Devri Ve Bu Birlesme
Nedeniyle Yapilacak Ana Sozlesme Degisiklikleri Ve Birlesme Sozlesmesi 27.12.2006
Tarihli Genel Kurullarinda Onaylanmistir
hareket demek
pardon anlamadım
28.12.2006 08:03:40
Tskb Menkul Degerler`in Yatirim Finansman Menkul`e Devri Genel Kurullarinda Onaylandi.
Sirketten Imkb`ye Yapilan Ve Imkb Gunluk Bulteninde Yayinlanan Aciklama Soyle:
Turkiye Sinai Kalkinma Bankasi A.s.`nin 27.12.2006 Tarihli Yazisi Asagiya
Cikarilmistir.
Istiraklerimizden Tskb Menkul Degerler A.s.`nin Tum Hak, Alacak, Borc Ve
Yukumlulukleriyle Birlikte Ve Tuzel Kisiligi Tasfiyesiz Sona Etmek Suretiyle
Diger Istirakimiz Yatirim Finansman Menkul Degerler A.s.`ne Devri Ve Bu Birlesme
Nedeniyle Yapilacak Ana Sozlesme Degisiklikleri Ve Birlesme Sozlesmesi 27.12.2006
Tarihli Genel Kurullarinda Onaylanmistir.
dopamın haber bıraz erken mı oldu nedır en son 3 sene oncesını hatırlıyorum ben sen ???
çaprazAteş
02-01-2007, 15:29
ÜÇ SENE ÖCE NE OLMUŞTU, HEYACANLANMAYA BAŞLADIM, AÇIKLARMISINIZ.
BU HİSSEDE DİKKATİMİ ÇEKEN ŞEYLERDEN BİRİDE, KAPANIŞA DOĞRU SÜREKLİ TSKB (YATIRIM FİNANSMAN ARACILIĞIYLA ) EPEY MİKTARDA ALIMDA OLMASIDIR.
BU HİSSE HAKKINDA GELECEK YORUMLARI SÜREKLİ OLARAK BEKLEMEKTEYİM.
SAYGILARIMLA...
yok lafın gelısı 3 sene dedım bu ırlesme haberını satın almıstık ta sonra bırlesme ertelenmıs yada o an ıcın gerceklesmemıstı kagıt sabah yuzde 3 asagıda acıldı kı hıc unutmam 3 kademeye veren bendım sonra tavan olmustu
:D:D:D:D:D
dopamın haber bıraz erken mı oldu nedır en son 3 sene oncesını hatırlıyorum ben sen ???
ben de hatırlıyor gibiyim sankim:D
neyse bilmeyenlere söyleyelim
bu haber 3 yıldır dönüp dolaşır, her seferinde de hareket için kullandılar bu haberi,
yalama oldu yani,
amma velakin haber gerçekleşti hareket olmadı, haber geleli belki 2 hafta oldu, son iki gündür bi artist parçası son 10 saniyede çiziyor hepsi o...
borsa da başka iki şirket birleşseydi eminim daha sert ve yukarı hareketler olurdu,
ama bunlarda tık yok şimdilik,
ama şu son 10 saniyede çizen cengaveri merak ettim valla:D:D
çaprazAteş
03-01-2007, 16:34
CENGAVER dediğimiz kişi sanırım TSKB bankasıdır.
Bir takım bildiği birşeyler var sanırım, çaktırmadan son iki gündür on saniye içinde tahtada yazılı emir kademelerini alıyor. Fakat hisseyi tavan yapmak istemiyor sanırım. Birleşmeden önce yeteri kadar mal toplamak mı istiyor.
Bu tür birleşme haberlerinde ne olur ben bilemiyorum.
TSKB sürekli borsadan TSKYO hisse satın almaktadır.CENGAVERİN bir önceki gün son on saniye içinde TSKB aldıkları(28.12.2006).
TSKB*** TSKB YATIRIM ORTAKLIGI A.S. ILE ILGILI ...
***TSKYO******TSKB*** TSKB YATIRIM ORTAKLIGI A.S. ILE ILGILI OLARAK TURKIYE SINAI KALKINMA BANKASI A.S.'NDEN GELEN YAZI: 28.12.2006 TARIHINDE TSKB YATIRIM ORTAKLIGI A.S. HISSE SENETLERIYLE ILGILI OLARAK 0.72/0,73, 0,74/0,75, 0,76/0,77 YTL FIYATTAN 114.807 ADET ALIS ISLEMI GERCEKLESTIRILMISTIR. ***TSKYO******TSKB*G091435[/B][/B]
eyvallah hocam
bankanın kendisi alıyor,
hayret...
böyle bi şey yapmazdı bunlar...
eyvallah hocam
bankanın kendisi alıyor,
hayret...
böyle bi şey yapmazdı bunlar...
adamlarda bıktı ondandır... bılıyosun şaşıran ördek gö... tünden dalarmıs...
:D :D :D
çaprazAteş
04-01-2007, 18:47
04.01.2007 09:04:51, ***tskb******tskyo*** Turkiye Sinai Kalkinma Bankasi A.s.`nden Gelen Yazi:
***tskb******tskyo*** Turkiye Sinai Kalkinma Bankasi A.s.`nden Gelen Yazi:
1) 29.12.2006 Tarihinde Tskb Yatirim Ortakligi A.s. Hisse Senetleri Ile Ilgili
Olarak 0.76/0.77/0.78/0.79 Ytl Fiyattan 160.500 Adet Alis Islemi
Gerceklestirilmistir. 2) Istiraklerimizden Tskb Menkul Degerler A.s.`nin Tum
Hak, Alacak, Borc Ve Yukumlulukleriyle Birlikte Tuzel Kisiligi Tasfiyesiz Sona
Ermek Suretiyle Diger Istirakimiz Yatirim Finansman Menkul Degerler A.s.`ne
Devri Ve Bu Birlesme Nedeniyle Ana Sozlesme Degisiklikleri Ve Birlesme
Sozlesmesine Iliskin 27.12.2006 Tarihli Genel Kurul Kararlari Istanbul Ticaret
Sicil Mudurlugu`nce 29.12.2006 Tarihi Itibariyle Tescil Edilmistir.`
çaprazAteş
04-01-2007, 18:50
04.01.2007 tarihinde YATIRIM FINANSMAN -15,999 lot TSKYO hissesi satmış morelim bozuldu. Bu kurum sürekli TSKB bankası adına TSKYO hissesi satın alıyordu. Acaba neden 15.999 lot satım yaptı acaba, bu sattıkları TSKB adına almış olduklarımı yoksa tahtayı biraz daha aşağılaramı çekmek istiyorlar nedir anlayamadım...
Ne aşağısı defter değeri denen bir olay var. O fiyata nasıl ve neden verdin diye sorarlar adama keşke verse daha da alsak.
çaprazAteş
05-01-2007, 18:48
05.01.2006 YATIRIM FINANSMAN 5,132 alış yapmıştır.
Tornado63
06-01-2007, 13:39
Birleşmeden güç doğar derler kardeşim bu sadece TÜRKİYE' demi ters işliyor eğer sonuç olumlu değilse neden birleştiniz gücünüz ne oldu bu kadar pişkinliğe pes doğrusu halkı soymaya alışmış bunlar inşallah kendi kazdıkları kuyuda boğulacaklar . Lütfen firmaya yazıp sorular soralım uyumadığımızı görsünler
Tornado63
06-01-2007, 14:23
Ben bir yazı yazdım sizede yolluyorum
Sayın Yetkili bir filimde görmüştüm Amerikada bir firmanın tek bir hisse senedini alan yatırımcıya şirketimize göstermiş olduğunuz güvenden dolayı teşekkür ederiz diye mektup gelmişti. Yalan veya doğru çok yüce bir hareket ve bence ders alınması gerekli. Size daha öncede yazdım ve hisseniz hakkında sorular sordum siz beni sanırım cahil borsacı veya çocuk zannedip komik bir cevap verdiniz. 1.53 ten hissenizi aldım bölünme değeri 1.20 9 aydır taşıyorum kanun değişmiş bilmem filan tarihte elinde bulunduranlar o günkü ortalamadan almış kabul edilmiş sanırım 0.67 civarı ve ben bugün hisseyi 35-36 kuruş zararına satsam kar etmiş gibi vergi ödeyecekmişim bu nasıl bir mantık biz nerede yaşıyoruz ben bu hisseyi alırken vergisizdi hadi vergi koydunuz aldığım fiyatı nasıl görmezlikten gelirsiniz çıldırmamak içten değil . Sayın yönetici 1.11 ederi olan bir hisseye yatırım yapmaktan akıllıca ne olabilir başkaları almıyorsa siz alın neden hissenizin sürünmesine izin veriyorsunuz. %50 karlı bir kağıt alınmazmı lütfen bize borsadaki hareketler bizim dışımızdadır gibi gülünç şeyler söylemeyin sahibi istemedikçe TÜRKİYE'de hiçbir hisse aşağı yukarı oynamaz. Sonra bu birleşme neyin nesi birleşince zararmı ettiniz de fiyat aşağıya gidiyor .Zarar varise nasıl birleştiniz.Lütfen yönetemiyor iseniz yardımcı olalım size güvenimizin karşılığı bu mu. Eğer byle devam edecek iseniz verin benim maliyetimi defolup gideyim buradan. İlginizi ve Bilgilendirilmeyi bekler Saygılar sunarım
çaprazAteş
06-01-2007, 17:27
Dünya borsaları başka amerika olmak üzere eksi kapatmışlar, pazartesi yine mi hüsran olacak hayret bir şey yahuuu. Bir tavan çizse ne olur. Herkes gider mersine TSKYO gider tersine misali
Ama nafile; hepsinden önce düşmesin yeter
Tornado63
10-01-2007, 16:38
Bu fonu yönetenler akşam evlerine gidip çoluk çocuklarının yüzüne bakabiliyorlarmı acaba veya yataklarında rahat uyuyabiliyorlarmı ky ahı yanlarına kalmaz inşallah
çaprazAteş
12-01-2007, 19:34
Bu sanarım TSKB bankası tarafından alınan hisse senetleri olabilir
YATIRIM FINANSMAN 127,248 lot alış yapmıştır.
çaprazAteş
12-01-2007, 23:59
takas dökümleri nasıl oldu acaba...:gulen:
m_bayrak
13-01-2007, 00:06
YATIRIM FINANSMAN 127,248 (Lot alış)
Tornado63
15-01-2007, 18:29
İnsanda biraz yüz olur be neler yazdım şirkete tık yok
kağıdı oyuncak yaptılar,
Allah bu gurubun cezasını versin, meydanı maymunlara bırakmışlar,
bir saattir kağıtta 1-2 lotluk işlemler giriyorlar,
reziller...
her sene bedelli açıklayıp, milletten para toplamaktan başka bi halt yedikleri yok,
tükürsen ya rabbi şükür diyecekler..
onlar çıkarmasın ben toplarım
neler oluyor bu hissede demir mi attı buralara borsa 37 deykende burada degilmiydi bu yaw
m_bayrak
23-01-2007, 22:24
Bu gün bazı yatırım ortaklığı hisseleri iyi yükselmiş pörtföyümdeki y'o lığı hisseleri henüz uyku halindeler bir gün olur bunlarda uyanır
Bu nasıl bir kağıt.Bunu yönetenlere yazıklar olsun.Ne endeks DİNLİYOR NE BİRLEŞME HABERİ.Sürekli düşüyor.Endeks çıkarken yine düşüyor.Düşerkende en önde gidiyor.Kağıt battıda bizimmi haberimiz yok?
m_bayrak
26-01-2007, 19:35
Sanırım beklentisi olan hisselere bulaşmamak gerekiyor daha ne kadar baskı altında tutacaklar merak ediyorum.
ALPER MERAL
26-01-2007, 20:07
spek in kafası iyi anlasılan TKSYO u goturuyor :oley:
spek in kafası iyi anlasılan TKSYO u goturuyor :oley:
Sayın ALPER MERAL sanırım yanlış topiğe yazdınız herhalde. TKSYO değil burası TSKYO :yes:
teacher63
30-01-2007, 16:35
Bu kağıtta hiç bir gelişme yok mu arkadaşlar? Neden kimsecikler yok?
Tornado63
30-01-2007, 16:43
Bu kağıdın sahipleri onurlarını kaybetmişler ve onu aramaya gitmişler
hareket yakın gibi gozukuyor bana sanki %10 luk bir yolculuk yapacaklar gibi geliyor
m_bayrak
30-01-2007, 20:29
Ben satarsam belki yükselir yarın ilk işim bu hisseden çıkmak olacak
ALPER MERAL
30-01-2007, 23:04
Sayın cas,
Hisse beklentileri ve hareketlerini inceledigimizde tskyo da ki beklenen tepkinin esprisini yaptım diyelim, Tksyo için...
Mrtgg nin bir zamanlar mortgage havasına girmesi gibi bilirsiniz...:wink:
Sayın ALPER MERAL sanırım yanlış topiğe yazdınız herhalde. TKSYO değil burası TSKYO :yes:
Bu kağıdın sahipleri onurlarını kaybetmişler ve onu aramaya gitmişler
tskb yüz binden fazla lot sattı, alanlarsa bi kademeye sattı...
6000 puanlık yükselişe 3 kademe...
Öldük be kardeşim...
Üç yılda % 60 geri geldi.
Nasıl bir kağıt bu...
Borsa rekorlar kırıyor, bizim ki takmış geri vitese gazı köklüyor.
Tornado63
07-02-2007, 19:06
Öldük be kardeşim...
Üç yılda % 60 geri geldi.
Nasıl bir kağıt bu...
Borsa rekorlar kırıyor, bizim ki takmış geri vitese gazı köklüyor.
TSKB'ye yazıp yatırım ortaklığının durumu hakkında şikayetlerimi belirterek neden bu durumda olduğunu sorduğumda bana gönderdikleri cevabı sizede gönderiyorum
"Sayın Hissedarımız,
IMKB'nda oluşan ve piyasa oyuncularının alım-satımını yaptığı fiyata hissedar olarak herhangi bir müdahalemiz olamayacağı gibi ,bilindiği üzere piyasadaki fiyatlar hisse senedine olan arz-talep ile ilişkilidir.
TSKYO AŞ'nin mali tabloları halen yasal mevzuata uygun olarak acıklanmakta olup,tetkik edildiğinde şirketimizin mali ve idari yapısının sağlıklı ve güçlü olduğu tesbit olunacaktır.
Bilgilerinize sunarız.
Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş.
Çağrı Merkezi
Tornado63
07-02-2007, 19:09
yani demek istiyolarki şu anda kağıtla ilgilenmiyoruz sürünebildiği kadar sürünsün herkezi bıktırıp döktüğümüzde kağıdı alıp götürürüz sizde aylarca elinizde taşımanın stresini yaşayıp paralarınızı bizim kasaya transfer edersiniz
sıra bence tskyo da 69 sağlam destek 80 de direnci var çok yakınca burayı kırıp 94 e kadar hareket yapma olasılığı var. şu an kağıt 75 de
kağıda ilgi yok,
pazartesi 0,77 den 256 bin alan garanti bugün 0,75 den 166 binini geri verdi,
nereye kadar?
iş grubu yatırım ortaklıkları acınası halde,
tesadüf müdür?
eskilerden bir siz kaldınız dopamin. bence artık bu kağıdında zamanı geldi 3 sene oldu nerdeyse o ihtişamlı günleri artık sırası geldi
thejackalav
10-02-2007, 14:13
Teknik olarak güzel görünmesine ek olarak sektör endekside önemli bir konumda...Bir miktar hacimli hisse el değişimleri sonucunda yukarı hareketlenme başlayacaktır. Hacim ve tahta dikkat ile takip edilmeli.Bol kazançlar...
cuma günü hacim biraz arttı, maliyetler yükseldi, inşallah zararına vermezler, vermezler degilmi?
birazcıkta para girmiş cuma günü...
o kadar maliyet düşürmeme ragmen bir senedir hala zararda,
bu sefer de kurtaramazsak kolu kesecez artık..
cuma günkü işlem hacmi ümit verici idi, devamı gelmedi.. bu gidişle 0.80 i göstermeyecekler, birgün bir kademe aşagı diğer gün bir kademe yukarı...:grrr:
info cuma aldığı 240 binin yarısını bi kademe zararına verdi
çarparlar adamı bu tahtada :D
info cuma aldığı 240 binin yarısını bi kademe zararına verdi
çarparlar adamı bu tahtada :D
haklısınız, ancak bizim çarpılacak halimiz kalmadı artık, 0.70 altındaki maliyeti 0.77 den boşalttık, şimdi maliyet 0.73-0.75 şimdi çarpma sırası bizde sayın doplamin...
biraz iddalı bir yazı oldu sory, tahtadaki eski zarar yinede devam ediyor :grrr:
Tornado63
14-02-2007, 11:18
Şaşırdı galiba 0.80 oldu gözlerim yaşardı
bu kagidin daha gidecek cok yolu var acele etmeyelim dostum 1,00 üstünde hareket hizlanacaktir... asil operasyon yarin yada yarinden sonra
islem hacmi cok güzel fiyatta iyi... ikinci seansta 0,90 i gecerse tutabilen tutsun... diger yatirim ortakliklarina bakarak baya ucuz,,, birde beni bu kagida ceken banka kagidi olmasi saglamci olmak her zaman iyidir...
ikini seans yazmistim ama ilk seansta oldu hadi hayirlisi bakalim
Zorda olsa ilk seans YO tavancılar kervanına bizimkide katıldı. 0,83 direncini hacimle kırması bu yükselişte etken oldu.Birde YO lardaki iyimser hava en önemli sebep.Ben 0,83 direncini hacimle kırmasından etkilenerek portföyüme biraz daha ekledim.Daha yolumuz uzun.
yaf sabah biraktigimda tavandi öglen ise gittim düsmüs allahtan taban olmamis. yarin bakalim ne olacak
evet arkadaslar sanki tskyo cok büyük bir cikis yapmis gibi birde herkezden önce düsüyor...0.80 de tutunmaya calisiyor orayida kirarsa herhalde geriye baya cekilecek...neden oldu anlamadim %500 kazandirdi bu kagitta onun icin mi düsüyor ilginc...bütün yo lar iyi kazandiriken bu kagit 0,77 seviyesinden basladigi harekete geri döndü.
79 da tutunamazsa 74 e kadar çekilir.bendün 88 den vedalaştım. 69 a gelirse en sağlam desteği buradan gireceğim. yoksa taksime girmek daha akıllıca şu an
tsk menkül ytf menkulle birleşti bu hangisinin kağıdı ortada böyle şirket yokki.
anlayan biri anlatırsa seviniriz.
***TSKB******TSKYO*** TURKIYE SINAI KALKINMA BANKASI A.S.'NDEN GELEN YAZI:
1) 29.12.2006 TARIHINDE TSKB YATIRIM ORTAKLIGI A.S. HISSE SENETLERI ILE ILGILI
OLARAK 0.76/0.77/0.78/0.79 YTL FIYATTAN 160.500 ADET ALIS ISLEMI
GERCEKLESTIRILMISTIR. 2) ISTIRAKLERIMIZDEN TSKB MENKUL DEGERLER A.S.'NIN TUM
HAK, ALACAK, BORC VE YUKUMLULUKLERIYLE BIRLIKTE TUZEL KISILIGI TASFIYESIZ SONA
ERMEK SURETIYLE DIGER ISTIRAKIMIZ YATIRIM FINANSMAN MENKUL DEGERLER A.S.'NE
DEVRI VE BU BIRLESME NEDENIYLE ANA SOZLESME DEGISIKLIKLERI VE BIRLESME
SOZLESMESINE ILISKIN 27.12.2006 TARIHLI GENEL KURUL KARARLARI ISTANBUL TICARET
SICIL MUDURLUGU'NCE 29.12.2006 TARIHI ITIBARIYLE TESCIL EDILMISTIR.' ***TSKB******TSKYO***
Bu sefer sağlam gidiyoruz gibi...
İşlem hacmi güzelleşti. Kademelerde fena değil.
İkinci seans tavan olursa, yarına umutla bakabiliriz.
tavan olmasa da acayip hareketler yapmiyor emin adimlarla yola devam... daha gidecek cok yolumuz var.... sabreden kazanacaktir...
Tornado63
19-02-2007, 15:37
% 50 yapsa ancak maliyete geliriz bide valörü koyarsak işimiz zor sürekli yazı yazıyorum şirket tınlamıyor bile
% 50 yapsa ancak maliyete geliriz bide valörü koyarsak işimiz zor sürekli yazı yazıyorum şirket tınlamıyor bile
sormasi ayipta arkadasim kactan aldin? 0,80/%50=1,20 .den mi aldin benmi yanlis anladim...
ben 0,87 den aldim pahali diyordum kendi kendime:wink: :wink:
87 pahalı almışsın. 94 de büyük direnç var. burayı geçmekte çok zorlanıyor.
Tornado63
20-02-2007, 10:36
sormasi ayipta arkadasim kactan aldin? 0,80/%50=1,20 .den mi aldin benmi yanlis anladim...
ben 0,87 den aldim pahali diyordum kendi kendime:wink: :wink:
Bölünmeden önce 1.53 ten aldım oda yaklaşık 1.20 ye geliyor Bir yıldırda bekliyorum şirkete kaç tane a mail attım gayet pişkinler biz her hafta yasal olarak portföy değerlerini açıklıyoruz borsadaki değeri bizim dışımızda gibi abuk subuk laflar ediyorlar sahibi istemeden hangi kağıt borsada inip çıkabiliyorsa milyon lotu geçen işlem oluyor yine kıpırdamıyor çünkü sahibi aşağı basıyor bir beklediği var herhalde düşünün onca bedelliyi kimse kullanmadığı için 1 YTL bedelle kendisi kullandı hisseleri satmaya niyetleri yok anlaşılan
87 pahalı almışsın. 94 de büyük direnç var. burayı geçmekte çok zorlanıyor.
Neye göre büyük direnç var??? Grafik ekleyebilirmisiniz???
***TSKYO***TSKB YAT.ORT.'NIN 16 ŞUBAT TARIHLI PORTFOY DEGER TABLOSU
***TSKYO***TSKB YAT.ORT.'NIN 16 ŞUBAT TARIHLI PORTFOY DEGER TABLOSU
PORTFOY DEGERI : 20.424.124,60
TOPLAM DEGER : 20.791.752,55
BIRIM PAY DEGERI : 1,155097
*** IBS HABER MERKEZİ ***
buda son düsen haber bana baya pahali almissin demissin ama fiyati baya ucuz... birim pay degerinin %40 altinda islem görüyor
san pietro
21-02-2007, 14:38
Bu portföy değer tabloları yanıltıyor. Birim pay değerine göre ucuz olduğunu düşünüyorsunuz ama bazı y.o. hisseler var ki o birim değere hiç ulaşamıyorlar, bazıları var ki 5-6 katına çıkıyorlar. Yani tamamen speğin insiyatifine kalmış. Diğer y.o'lar gibi bunun da gitmesi için endekste yükseliş trendinin devamı gerekir veya TSKB hakkında çıkacak bir yabancıya satış beklentisi vb.
Ha hakim ortak İş Bankası'nın böyle bir niyeti, açıklaması varmıdır bilmiyorum. Biraz bu yönleriyle de araştırın diye tavsiye edebilirim ancak.
enginn kardeş birim pay değerinin üstüne 3 senedir çıkmasını bırak yanına bile kağıt yaklaşmadı. bu kağıd çok uyuzdur. okadar yazılar çıkar ama hiç hareket etmez. tabii 3 sene önceki sıradışı hareketlerini saymazsak. ben aynı değerdeki tksyo ya geçtim. yinede siz bilirsiniz.
san pietro
22-02-2007, 15:59
uyuz olduğu o kadar belli ki,
diğer yo.lar dünkü kayıplarını giderip artıya bile geçtiler, bu halen yerinde sayıyor. hatta öyle ki şu anda artıya geçemeyen tek y.o.
diğerleri düşmeye başlayınca ise onlarla birlikte düşüşe geçiyor.
sanırım bu kağıdın bir speği yok.
yuh be kardeşim
ne inat varmış kağıtta, yazıklar olsun ...
harbiden yaf ne uyuz bir kagitmis bu san pietro nun dedigi gibi.....bütün yo lar yine uctu bu hala geri vitesde... ama bir yillik suskunlugu bozdugunda o uyuz kagit hepimizi cok mutlu edecek...
sığ yo olmayınca böyle oluyor yo alınırken önce sığlığına bakmak gerekiyor eski tskyo cu olarak:super:
san pietro
22-02-2007, 16:36
çok doğru sığ olmaması büyük etken. ancak sığ olmayan diğer y.o.'lar (örnek: akyo, fnsyo) bile prim yaparken bunun yapamaması tskyo'ya özgü bir uyuzluk.
aslında uyuz ama diğerleri yola devam ederse yarın primleneceğini düşünüyorum.
tabii yarın diğerleri düşerse en az onlar kadar düşeceğinden şüpheniz olmasın.
çoğu yatırım ortaklığı kar açıklamışken bu zarar açıklamış...sanırım ağır kalmasının nedeni bu olsa gerek
drvolkan7
22-02-2007, 23:32
sığ ve karlı y.o lar hangileri?
bu kagittan benim ümidim var... ne kadar sig olsada ne zaman ne yapacagi belli olmaz artik 1yillik grafiklerde gercekten uyuz bir durusu var...ama hep böyle gitmez bence patlamasi artik yakindir...
geronim0
23-02-2007, 16:02
bu tahta sig felan degil yanlis bilgilendirme olmasi,sig tahda da zaten para kazandirtmazlar ama bugun alirsin bir iki sene unutursun parani belki ole yoksa aksi zor.
bu tahta sig felan degil yanlis bilgilendirme olmasi,sig tahda da zaten para kazandirtmazlar ama bugun alirsin bir iki sene unutursun parani belki ole yoksa aksi zor.
iyi o zaman 1 yil kar ettik grafiklerde 1 yildir ayni yerlede gezmis, demek ki zamanin da almisim. 1 yil kaldi desene:):super:
evet haklısınız, çok uyuz ama son iki haftadaki işlem hacmi beni umutlandırıyor,
evet hacim de iyi durusda.... bence bir sorun yok spek bakalim hareketi ne zaman baslatacak?
san pietro
23-02-2007, 16:31
çok doğru sığ olmaması büyük etken. ancak sığ olmayan diğer y.o.'lar (örnek: akyo, fnsyo) bile prim yaparken bunun yapamaması tskyo'ya özgü bir uyuzluk.
aslında uyuz ama diğerleri yola devam ederse yarın primleneceğini düşünüyorum.
tabii yarın diğerleri düşerse en az onlar kadar düşeceğinden şüpheniz olmasın.
yine yanıltmadı. diğerleri düştü bu da düştü :cool:
yine yanıltmadı. diğerleri düştü bu da düştü :cool:
san pietro kardes ne zaman 4,00liraya yükselecek bi tahmin alsak:wink:
gerilla17
24-02-2007, 16:29
bence de çok uyuz bi kağıt öyle kağıda sabretmek çok zor dur insanın alinde ne var sa alırlar ondan sonra uçururlar uyuz uyuz uyuz
bu kagidin patlayisi baya güzel olacak gibi.... artik kar etme zamani geliyor .... ama bu kagitta ben den baska ky yok galiba...
blackwood
27-02-2007, 09:43
***TKSYO*** TAKSIM YATIRIM ORTAKLIGI A.S.`NIN 27.02.2007 TARIHLI YAZISI ASAGIYA CIKARILMISTIR.
`SIRKETIMIZIN 16.02.2007 TARIHLI YONETIM KURULU TOPLANTISINDA; 2006 YILI
OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISININ 20.03.2007 TARIHINDE SAAT 14:00`DE, TOPLANTI
YAPILAMADIGI YADA ERTELENDIGINDE 27.03.2007 GUNU SAAT 14:00`DE TAKSIM GUMUSSUYU
INONU CAD. DUNYA SAGLIK SOK. NO:31 BEYOGLU, ISTANBUL ADRESINDE YAPILMASINA
KARAR VERILDI. GUNDEM EKDEDIR. TOPLANTI ILE ILGILI GUNDEM VS BILGILER
WWW.TAKSIMYATIRIM.COM.TR ADRESINDEN TEMIN EDILEBILIR.` GENEL KURUL TOPLANTI
GUNDEMI ILE VEKALETNAME ORNEGI GUNLUK BULTEN EKINDE YAYINLANACAKTIR. ***TKSYO***|
Taksim bu...
Taksim bu...
özür dilerim,sabah dalgınlığı.
Tornado63
27-02-2007, 17:21
Adi kağıt çokmu yükselmiştin
bu kagidin patlayisi baya güzel olacak gibi.... artik kar etme zamani geliyor .... ama bu kagitta ben den baska ky yok galiba...
patladı sonunda kardeş, sanki prim yapmış gibi ters tarafa:grrr:
ALPER MERAL
27-02-2007, 23:52
ikinci dalga icin bir 15 gun gerekli ki 78 ustu seviyeleri 1,5 surer gibi gorunuyor,
bol kazanclar,
patladı sonunda kardeş, sanki prim yapmış gibi ters tarafa:grrr:
haklisin kardes ters tarafa patladi,,, ama neyse en güzel care beklemek... diger yo lar iyi pirim yapiyor bunda tik yok,,, ne hikmet varsa bunda cikisa sanki birileri engel oluyor gibi...
2 günkü sert düşüşün ardından bugünkü 0,70 üzeri tutunma çabaları ve yukarı çıkma azmi güzeldi. Ben bugün 0,70-0,73 aralığında ek alım yaparak maliyetimi biraz daha aşağı çektim. Bu seviyelerden daha fazla geri çekileceğini pek sanmıyorum.Piyasalar toparlanırsa TSKYO da çıkışa geçecektir.
blackwood
28-02-2007, 23:50
süper kağıt var ya. mükemmel tutunma performansı var. İteleye iteleye bir kademe gidiyor, sanki freni patlamış da yokuş yukarı kalmış gibi detek olmaynca da geri çok iyi gitmesini biliyor.
Tornado63
02-03-2007, 10:56
Bu Yo. nı yönetenlerde bir gram vicdan, merhamet ve dürüstlük olamaz en rezil YO
Ha tskyo, ha ytfyo, ha ykryo, ha kayo, ha arfyo, ha ecbyo, ha atsyo hepis aynı telden çalışorlar..
bu hisse mutlaka yakinda cosacak demistim tepesi ustü gitti,,, ne yorum ne bir haber var bos bi kagitmis... bana göre kazandirir ama ne kadar sürede onu tahmin etmek cok zor...
GHOST_25
02-03-2007, 16:50
İMKB 30 dururken YO lardan medet ummanın gerçekle yada yatırımla bir alakası olduğunu düşünmüyorum.. Türkiyede kumar yasak ama oynamak isteyen YO larda oynasın
İMKB 30 dururken YO lardan medet ummanın gerçekle yada yatırımla bir alakası olduğunu düşünmüyorum.. Türkiyede kumar yasak ama oynamak isteyen YO larda oynasın
nedenki arkadas bu kagitlar kumarhanedenmi geldi:) eger borsada islem görüyorsa benim icin bir yatirim aracidir... söylediklerinden kendin bir sey anladiysan bizede anlat...:he:
TSKYO nun 0,69 da güçlü bir desteği var.Bugün yine bu destekten döndü.Ve seans sonu hızlı alımlarla işlem hacmide son 3 dakika arttı.Bu seviyelerden pek aşağı vermeyecekler gibi duruyor.Buralardan güç toplarsa çıkışa geçebilir.
16-02-2007, 15:55
PEPE18
Forum Katılımı :
Duhül: May 2005
Gönderi: 80
--------------------------------------------------------------------------------
79 da tutunamazsa 74 e kadar çekilir.bendün 88 den vedalaştım. 69 a gelirse en sağlam desteği buradan gireceğim. yoksa taksime girmek daha akıllıca şu an
evet dediğim gibi bugün 69 seviyesinde tutunan kağıdımız pazartesi borsanın hareketine göre kendine yön berirleyecektir. ama şu bir gerçekki aşağı inerken kağıt asansörle yukarı çıkarken merdivenle gider. kağıt bölünüpte hisse sayısı çoğaldığından kağıt hızlı eski hareketlerini yapamıyor
Tornado63
08-03-2007, 17:47
16-02-2007, 15:55
PEPE18
Forum Katılımı :
Duhül: May 2005
Gönderi: 80
--------------------------------------------------------------------------------
evet dediğim gibi bugün 69 seviyesinde tutunan kağıdımız pazartesi borsanın hareketine göre kendine yön berirleyecektir. ama şu bir gerçekki aşağı inerken kağıt asansörle yukarı çıkarken merdivenle gider. kağıt bölünüpte hisse sayısı çoğaldığından kağıt hızlı eski hareketlerini yapamıyor
hissenin çoğalması ile ne ilgisi var milyonlarca lot işlem yapan hisseler nasıl yükseliyor bunlar enayileri yakalamışken hisseyi taşıttırıyorlar istedikleri zaman ky yı döküp yollarına devam ederler olan yine bize yani ky ya olur
georgecrown
09-03-2007, 10:02
***TSKYO***İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ
TSKB Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin 08.03.2007 tarihli yazısı aşağıya
çıkarılmıştır.
"Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 08.03.2007 tarih ve 102 sayılı
yaptığı toplantıda kar dağıtım politikasının aşağıdaki şekilde
belirlenmesine ve yapılacak ilk Genel Kurul'un bilgisine sunulmasına
oybirliği ile karar verildi.
Dünya ve ülke ekonomik şartlarında herhangi bir olumsuzluk olmaması
ve Şirket bünyesine zarar vermemek kaydıyla her yıl Sermaye Piyasası
Kurulu'nun öngördüğü miktar ve orandan az olmamak üzere, dağıtılabilir
karın %30'unun temettü olarak dağıtılması öngörülmektedir. Şirketimiz
kar dağıtımına ilişkin esaslar Ana Sözleşme'nin 33. ve 34. maddesinde
düzenlenmiştir. Buna göre Şirket'in genel masrafları ile muhtelif
amortisman bedelleri gibi genel muhasebe ilkeleri uyarınca Şirket'çe
ödenmesi ve ayrılması zorunlu olan meblağlar ile Şirket Tüzel kişiliği
tarafından ödenmesi gereken zorunlu vergiler ve mali mükellefiyetler
için ayrılan karşılıklar, hesap yılı sonunda tespit olunan gelirlerden
indirildikten sora geriye kalan ve yıllık bilançoda görülen safi (net)
kardan varsa geçmiş yıl zararlarının düşülmesinden sonra kalan miktar
aşağıdaki sıra ve esaslar dahilinde dağıtılır.
Birinci Tertip Kanuni Akçe
a) Kalanın %5'i, Türk Ticaret Kanunu'nun 466. maddesi uyarınca
ödenmiş sermayenin %20'sini buluncaya kadar birinci tertip kanuni yedek
akçe olarak ayrılır.
Birinci Temettü
b) Kalandan, Sermaye Piyasası Kurulu'nca saptanan oran ve
miktardaki birinci temettü ayrılır.
İkinci Temettü
c) Safi kardan (a) ve (b) bentlerinde yer alan hususlar düşüldükten
sonra kalan kısmı genel kurul kısmen veya tamamen ikinci temettü hissesi
olarak dağıtmaya, dönem sonu kar olarak bilançoda bırakmaya, kanuni veya
ihtiyari yedek akçelere ilave etmeye veya olağanüstü yedek akçe olarak
ayırmaya yetkilidir.
İkinci Tertip Kanuni Yedek Akçe
d) Türk Ticaret Kanunu’nun 466. maddesinin 2. fıkrası 3. bendi
gereğince ikinci tertip kanuni yedek akçenin hesaplanmasında safi
kardan %5 oranında kar payı düşüldükten sonra pay sahipleri ile kara
iştirak eden diğer kimselere dağıtılması kararlaştırılmış olan kısmın
onda biri esas alınır ve ikinci tertip kanuni yedek akçe olarak
ayrılır.
e) Yasa hükmü ile ayrılması gereken yedek akçeler ile bu esas
sözleşmede pay sahipleri için belirlenen birinci temettü ayrılmadıkça
başka yedek akçe ayrılmasına, ertesi yıla kar aktarılmasına ve yönetim
kurulu üyeleri ile memur, müstahdem ve işçilere kardan pay dağıtılmasına
karar verilemez.
Kar dağıtımında Sermaye Piyasası Kanunu’nun 15. maddesi ve Kurul
tebliğlerine uyulur. Kar dağıtımında kıstelyevm esası uygulanmaksızın
mevcut payların tamamı eşit şekilde kar payından yararlanır.
Şirket tarafından ayrılan yedek akçeler hakkında Türk Ticaret
Kanununun 466. ve 467. maddelerinin hükümleri uygulanır."
(09/03/2007 - 09:42:54)
Allah bunların belasını versin,
ben bu kadar lanetini görmedim,
ne endekse ne de diğer yo lara ayak uydurumaz,
bedelli açıklayıp milleti soymaktan başka bir halt yedikleri yok
olmayan kar'in %30 unu mu dagitiyorlar ben mi yanlis anladim
dağıtılabilir kar oluşmadığından dağıtamazlar,
diyelim ki vardı,
ne yapıyorlar, bedelsiz veriyorlar,
peki benim cebime bedelsizde para giriyor mu, hayır...
senet sayım arttığı kadar senedin fiyatı düşüyor,
o zaman bana ne faydası var,
dağıtılabilir kar oluşmadığından dağıtamazlar,
diyelim ki vardı,
ne yapıyorlar, bedelsiz veriyorlar,
peki benim cebime bedelsizde para giriyor mu, hayır...
senet sayım arttığı kadar senedin fiyatı düşüyor,
o zaman bana ne faydası var,
***TSKYO***TSKB YO'NUN VERGİ DAİRESİNE SUNDUĞU 12 AYLIK NET DÖNEM ZARARI 54.213 YTL
0,69 desteğine çok sıkı bağlandı.Ne aşağı veriyorlar nede yukarı çıkarıyorlar.İşlem hacmide biraz daha artarsa iyi olacak. En dip noktasına geldi bence.Buralardan yükselişe geçerse hiç fena olmaz...
yalnızca kademecilerin oldugu bir kagıt.Kaderine terk edilmiş gorunuyor.Valla ekmek yemesi zor bu tahtada.
vay be eski gözdem, bir zamanlar neydin sen yaa, 4 tavan üst üste hatırlıyorum
Seni sabırla ve inatla bekleyeceğim TSKYO. Şu an itibarıyla maliyetimi düşürerek kasamın tamamıyla sendeyim artık.0,69 da iyice güçlendiğini hissediyor ve görüyorum.Yolun açık olsun. :)
bugun yine kademeciler iş basındaydı.Bu kagıtta herkes kademeci vallahi.Malı alan 1 kademe yukarıya satıs yazıyordu.Bugun piyasa iyiydi 2 kademeden sattılar:)
İşlem hacmi dün ile bugün çok ciddi anlamda artış gösterdi. Bu ilerisi için gayet iyi.Birşeyler olacak gibi şu aralar burada. Ama nasıl birşeyler olacak bekleyip göreceğiz....
Tornado63
23-03-2007, 10:46
İşlem hacmi dün ile bugün çok ciddi anlamda artış gösterdi. Bu ilerisi için gayet iyi.Birşeyler olacak gibi şu aralar burada. Ama nasıl birşeyler olacak bekleyip göreceğiz....
Tabi ömrümüz yeterse
Tabi ömrümüz yeterse
gercekten mukemmel bir espriydi koptum valla:):):) ben uzun ömür için gecen gun sattım ve cıktım:) daha oncede yazdım herkes kademeci burada sigara için, alkol alın ama tskyo almayın kanser tetikleyicisi cunku:)
TOPTANCI
26-03-2007, 16:03
Benim paramla tskyo pahalı...değil 0,69 ...0,31 dahi etmez ..bundan uygunlarıda var burası vakit kaybı -)
Bu borsa öyle bir olayki hiç para etmeyecek kağıtlar tavan yapıyor.Yükseliyor ve sonra en yüksek fiyattan ky lerin kucağına atılıyor.O açıdan hisseye değer biçmek yanlış olur.Neden bir TSKYO da böyle olmasın.Ayrıca 0,69 direncini küresel dalgalanmanın sert düşüşlerinde bile aşağı bırakmadı.0,69 dan başlayan güçlenme işlem hacminide etkiliyor.1 haftadır aynı işlem hacmiyle birlikte çıkan MYZYO buna örnek.Her ne kadar kademeye oynasalarda bu fiyatlarda fazla duracağını hiç sanmıyorum.Ben sonuna kadar buradayım ve bu kağıda güveniyorum.Azar azar ama sindire sindire çıkacak.
daha oncede yazdım bu kagıtta herkes kademeci o sebeple burada ekmek yemek cok zor diye.1 aydır filan takip ediyorum tek lot mal alınmadı.Yaptıgım işlemleri daha sonra rehber olsun diye kaydını tutarım.gecen sene temmuzun basında 69 dan almısım 70 e satmısım gecen haftada 68 den aldım 70 e sattım hemen hemen 10 aygecmıs aradan degişen hiç birşey yok daha enteresandır bu kagıt 10 aydır iskontolu ! yani 10 aydır hiç kimse fark etmemiş bu kagıdı.Enteresan.
erdoğan72
27-03-2007, 00:33
ELİNİSDEN KAPTIRMARIN:super:
ALAPOSTA
27-03-2007, 09:26
BİrleŞme Ne Zaman. Hanİ BİrleŞme Olacakti. Genel Kurulda Bİle Adi GeÇmemİŞ. BİrleŞme Ortadan Kalktimi
Bu Konuda Bİlgİsİ Olan Forum ArkadaŞlarimizdan Cevap Beklİyorum
Tornado63
04-04-2007, 15:46
Hisseyi bu hale düşüren yöneticiler neredesiniz.
Hiçmi yüzünüz kızarmaz.
Sizin yerinize biz utanıyoruz
Nedenmi? Bu kağıdı nasıl aldın diye alay ediliyoruzda ondan
Genel Kurul'dan bu yıl bedelli kararı çıkmadı mı?
Hayret...
Bu kagita gireli cok az oldu,ama gercekten tahtada 4 araci kurum surekli hareket ediyor,kendi aliyor,kendi satiyor,usten aliyor,asagiya veriyor,ama bir turlu beceremiyor,bu kagitin artacagindan hic suphem yok,surekli aliyorum,ama hep asagidan,kendi adima bekleyecegim bakalim,ne olacagini beraber gorecegiz,
Hayırsız
12-04-2007, 13:42
bugün itibariyle 0,72 ile 6000 lot ile merhaba dedik bakalım. Gün ne gösterir bilemeyiz. Ama umarım düşündüğüm gibi hareket zamanı gelmiştir.
Endeks 36.000'deyken de bu seviyedeydi.
Endeks 46.000'e çıktı. Bizimkinde tık yok. Üç yıl önce bulunduğu seviyenin altına indi.
Üç yıldır patlamasını bekliyoruz.
Neden şimdi olmasın...
bişey olmaz 2-3 kademe yukselir enfazla
bir senedir sıktı artık, üç aylıkta kar açıklayacakmı acaba??
iki günde 0,82 ye gelir görünüyor.0,77 den bekliyorum
erdoğan72
17-04-2007, 08:36
elinde yatırım ortakları hisesi olanlar dikkat elinisdekileri al sat yabıp kabtırmarın endeks son 10 yılın dipinde sonya niye satım demeğin üç aylık karlar iyi gelecek:super: :super: :super: arkadaşlara iletin
Hayırsız
24-04-2007, 12:33
bakalım, bindik bir gemiye, gidiyoruz alemete. Umarım beklediğimiz gibi olur. 0,75 e çaktılar kağıdı. Ama verren yok artık. Bence 0,80 nin üzerine çıkarmaları lazım sabrsızları dökmek için. :)
TOPTANCI
01-05-2007, 13:52
Dün bugün itibari ile bu eşşeklere el attım TSKYO 0,66 kabulümdür kısa vadem altı ay orta vadem iki uzun vadem ömrüm olursa on senedir ...
Hayırsız
03-05-2007, 15:00
0,67-0,69 aralığınıda hacimsiz salındırarak satış yaptırmak istiyorlar. Çünkü bu hissedekilerin çogunun sabrı sonlarında. BEnce Mayıs sonuna ancak hareketlenecek gibi! Sevgiyle...
502, 28.02.2007 17:26:19, TSKB YATIRIM ORTAKLIGI`NIN 2006/12 AYLIK DONEM NET ZARARI 54,214 YTL
TSKB YATIRIM ORTAKLIGI`NIN 2006/12 AYLIK DONEM NET ZARARI 54,214 YTL
*TSKB YATIRIM ORTAKLIĞI'NIN 3 AYLIK KONSOLİDE OLMAYAN NET DÖNEM ZARARI 37.039 YTL
nasıl beceriyorlar zarar etmeyi acaba, kutlamak lazım bunları.....:grrr:
Kardan Zarara Geçti
TSKB Yat. Ort. firmasının toplam aktifleri 2007/03 döneminde , 2006/03 dönemine göre yüzde 5.64 oranında arttı.Şirketin aynı dönemde net dönem zararı 37,039 YTL olarak gerçekleşti. Şirketin net dönem karı yüzde 102.99 oranında azalırken , net satışları ise yüzde 304.72 arttı.
Hayırsız
09-05-2007, 10:16
Kağıtta hacim iyice düştü. yatay banda sıkıştı. Büyük ihtimal mayısın sonuna kadar ya aşağı ya yukarı patlıyacak gibi duruyor. Aşağı daha nereye sarkıtabilirler bilmiyorum ama yukarıda 1,10 a kadar ani bir çıkış yapacak gibi duruyor. Sevgilerimle...
Hayırsız
16-05-2007, 15:18
DİĞer Yatirim Ortakliklarinin Gaziyla BugÜn Gİtmeye ÇaliŞiyor Ama Tutuyorlar Biktirmak İÇİn. Onlar Tutsunlar Bİzde Beklerİz :)
Yatırım Finansman'da ki havayı her an yakalayabilir.
Ne de olsa eskiden yakın dostlardı.
Ayrıca, bugün ilk senastaki işlem hacminin birkaç kez tekrar etmesi gerekli..
bi cacık olmaz bu kağıttan
Hayırsız
17-05-2007, 11:09
Eğer bir kağıtta argo (cacık olmaz, bi .oka yaramaz,...) gibi ifadeler başlamışsa
kesinlikle o kağıdın yükselmesi yaklaşmıştır ve kesinlikle gider. Biz bekleriz kardeşim :)
geçen ayda aynı şeyi yazmıştım :) olmadı :)
erdoğan72
18-05-2007, 00:28
geçen ayda aynı şeyi yazmıştım :) olmadı :)
yakında görülsün cacık olup olmadırını
Tornado63
23-05-2007, 23:13
Bu fonu yönetenler sizin aileniz çoluk çocuğunuz hiç onurunuz yokmu aldığınız her kuruşun hesabı sorulur inşallah milletin parasıyla alıp satarak nasıl zarar edilebiliniyor isimlerinizi afişe yapmak lazım kimbilir belki yeteneklerinizi görenler transfer etmek ister Yüce RABBİM sizi unutmayacak inşallah
Yine işlem yok, tahtasını kapatsalarda yer kaplamasa senetlerin içinde, görüntü kirliliği yapıyor, uyuz etti beni bir senedir...
ne işe yarar bu kağıt ayıp valla
100 günlük ortalama 0,72 acayip direnç gösteriyor. Burayı hacimle kırıp destek yapmadıkça daha çok bekleriz.
arkadaslar su guzel yaz gunleri sizlerinde içini mutlulukla doldurmuyormu :)
park1234
22-06-2007, 15:17
kademeye oynamaktan bıkmadılar herhalde 1 basamak aşağıya 1 basamak yukarıya oh ne güzel......:notr:
tavan da nekadar saış var gören varmı ?
park1234
22-06-2007, 15:57
tavan da nekadar saış var gören varmı ?
tavandaki satıcı görünmez sadece 5 kademe görünür.ilk 2 kademede ise aşağıya yazdım....
0.67 de 201170 alıcı 0.68 de 36558 satıcı
0.66 da 40924 alıcı 0.69 da 55839 satıcı
Sonunda yeter dedim, dövizde beklemekten gına geldi borsanın bi ucundanda ben tutayım dedim hareketlenmemiş nadir hisselerden biri diye buna geldik az bi hisseyle...Bakalım ne olacak, bu arada ortaklara selamlar...
arkadaslar gercekten enteresan bir kagıt bu.%69,37 si halka acık ve citibank yabancı takasında Kredietbank SA 43, Boulevard Royal Luxembourg adresinde yerleşik Turquoõse Investment Fund namına 1.797.760 lot mal var.Bu adamlar son 2 yıldır sermaye arttırımı hariç kesinlikle alım satım yapmadılar.Gercekten anlamak zor adamlar 1 ytl bedelle sermaye artırımına katılıyolar ama portfoy degeri 1.15 olan kagıtta maliyet dusurme adına tahtadan alım yapmıyolar.Bence sorun bu adamlar ve bu yabancı salagıda gitmeden bu tahtada bişey olmaz.
cumartesiden beri biraz kafa yordum bu kanserojen kagıda :) tskb takasındaki 2.112.815 lot tskb a.ş. ye ait,geri kalanı musteri hesaplarıdır buyuk ıhtımal.Takasta 2. en iyi pozisyonu olan yabancı gibi tskb de takriben 1 yıldır işlem yapmıyor,tahta resmen kaderine terkedilmiş goruntusu var:) zaten kagıtta 1 yıldır buralarda surunuyor.Endekse baglı olarak arada %15-20 civarında tepki atakları var ve onlardada kagıt zaten basladıgı yere donuyor.Bu da pozisyon tasıma degilde kısa vadede kademe için para girdiğini gosteriyor.Zaten pozisyonu olan grup bu kadar yatırmaz bir kagıdı.Bence olacak olan su:seçime kadar buralarda surunur,seçimden sonra insanlar primsiz buldukları herseye saldırıyolar o arada yaparsa yapar yoksa işi cok zor.Haaaa bir de su var,ultra kabiliyetli kagıdın yonetım kurulu kagıdın tasfiyesi için karar alır ve pay degeri uzerinden 1.15 herkes sahsına duseni alır bu yo da tarih olur :) zaten varlıgıda birsey ifade etmiyo :):)yatırım tavsiyesi degildir lutfen atlamayınız, yalnızca kanser olmaya yaklasmıs tskyo yatırımcıları için zihin jimnastiği yaptım:):) saygılar.
Hayırsız
26-06-2007, 17:43
Arkadaşlar bugün itibariyle bu kağıtla vedalaşmış bulunmaktayım. Bu aralar izleyip seçime yakın iyi bir kağıtta pozisyon açacağım. Bunun artık iflah olmazın bile ötesinde bir kağıt olduğunu anladım. YO alırsam DNZYO alırım. O en azından bundan daha az fıtık ediyor. Sevgiyle kalın. :)
park1234
27-06-2007, 10:27
eh artık bugün hareketlen artık yahu hep aynı seviyede gezinip duruyorsun.
piyasadaki butun kademeciler bu kagıtta,gerci kademeye bile fırsat vermiyo :)zor hareketlenir anca piyasanın kopması lazım o esnada karambolde gider yoksa cok zor.
ben yazıyı yazarken 68 kademesi kalktı size olacakları soyleyim 68 den alanlar 69 a satıs ,68 den satanlarda 67 e alıs yazacaklar :):)secim sonrası son şans.
ben yazıyı yazarken 68 kademesi kalktı size olacakları soyleyim 68 den alanlar 69 a satıs ,68 den satanlarda 67 e alıs yazacaklar :):)secim sonrası son şans.
Hocam hani işlem hacmi olsa yapsınlarda, bu hacimle kim kime satıyor:arf:
Bırakalım uğraşsınlar gerçi ben beklerim düştükçede alırım diyordum sizin yabancılara ait payla ilgili yaptığınız yazınızı okuyana dek, şimdi kafam karışmış durumda yanlış kağıttamı pozisyon açtık diye...Sizden ricam bu kağıt hakkında bizden(en azından benden çok daha bilgilisiniz) yorumlarınızı eksik etmemeniz.Şimdiden saolun...
Herkese iyi akşamlar...
daha oncede yazdıgım ve sizinde belirttiğiniz gibi kademeye bile fırsat vermiyor.Vallahi benim için sorun yok sabırlıyımdır beklerim sebebide 'su an bu kagıtta kımsenın karda olmaması'.Bence su saniyeden sonrakı asagı sarkmalar spekulatif olur.Kagıt buraları zaten 1 yıldır dip yapmıs.en dusuk 63 gormus o da bir gün ayrıca soruyorum 67 ile 63 arasındaki fark nedir??Hemen hemen herkes bu kagıtta 1 noktada hemfıkır ,o da kagıdın asagı gidecek pek yeri olmaması.Yanlıs hatırlamıyosam piyasadakı ytl olarak en ucuz yo.Fikir ayrılıgına dustugumuz nokta kagıdın ne zaman nereye kadar gideceği :):)bu gercekten muamma.Daha onceki yukselıslerini hatırlıyorum yukarı yaptıgı hareketlerde resmen'' lutfen'' ile hareket etmişti yani imkb ve yo lar kopmustu bu kagıtta utanma belasına %15 lik hareket yapmıstı.O harekette kagıda saldıranlar sayesinde olmustu yani ortada planlı programlı bişeyde yoktu.Eldeki veriler,bilgiler bunlar tam bir bilmece gibi kagıt.Herkes kendi yorumunu yapsın, taktiğini belirlesin yabancıların pozisyonu var ancak ne yapacaklarını bilemem.Adam yarın gelir girer kagıda maalesef bunları bilmem imkansız.Ben yalnızca yorum yapıyorum.Kendi portfoyum için ne dusundugumu sorarsanız daha oncede yazdım ben secim sonrasına kadar hareketsiz bekliycem.Zaten dibe oturmusuz.Lutfen herkes kendi mantıgıyla hareket etsin kimsenin sorumlulugunu almak istemem.Yazdıklarım al sat tavsiyeside degildir.Herkese kolay gelsin
Hocam tabiki herkes kendi mantığıyla hareket edecek benimde acelem yok uzun vadeciyim, genelde ky nin ben çıktım kağıt uçtu gitti benim çok başıma geldi bu sefer çıkmayı düşünmüyorum önceden seansı izlerdim artık hiç bakmadığım günler bile oluyor mesela bugün daha yeni baktım ve yine şaşırtmadı:):)
ay sonuna kadar pek sasırtacagınıda sanmam :):) tabiki ay sonundada piyasa koparsa o zaman biraz sasırabiliriz :) bugun tahtayı takıp ediyorum 69 u denedi piyasa olmayınca alınan malları geri yazdılar 69 a.Aslında ortalıkta serseri gibi dolasan mal tahmınıme gore 400.000 lot.Hava yapmıs radyatör gibi,havanın alınması gerekiyo:):)bu mal bu heriflerin elinden çalınmadıgı surece burası kıvranır.Cunku tahtanın gıtmemesi ve dusmemesi bu mal sahıplerine cesaret veriyo kademeye oynamaları ıcın.
arkadaslar saat 11.13 de yukarıda yazdıgım yazıdada gorcegınız uzere ortalıkta dolasan serseri mal 400.000 lot cıvarındadır :):):) nufus sayımı yapılmıstır dokumu asagıdadır :):):) eger info aldıgı malın bir kısmını 0.70 den yedirmeye calısmasaydı 72 kapatabilirdi.Şimdi ne olacak ??serseri mal sahibi uyanıklar :)70 den sattıkları malı asagılara alıs yazarak yerine koymaya calısacaklar peki buna info izin verecekmi izleyelim bakalım.Resmen dizi filme döndü yav :):)
1 INFO YATIRIM 464846 0.6935496 54763 0.7 519609 43.11 410083 0.6926882
2 TEKSTIL MEN. 10000 0.69 0 0 10000 0.83 10000 0.69
3 MEKSA YATIRIM 9500 0.69 500 0.68 10000 0.83 9000 0.6905556
4 ACAR YATIRIM 1500 0.69 0 0 1500 0.12 1500 0.69
5 FINANS YAT. 4000 0.69 3000 0.69 7000 0.58 1000 0.69
6 MERKEZ MENKUL 6100 0.6818033 5200 0.7 11300 0.94 900 0.5766668
7 HALK YATIRIM 3300 0.6939394 3000 0.68 6300 0.52 300 0.8333332
8 ALTERNATIF YAT. 6779 0.6897787 6601 0.6800015 13380 1.11 178 1.052359
9 PIRAMIT MEN. 130 0.69 0 0 130 0.01 130 0.69
10 ECZACIBASI MEN. 2000 0.69 2000 0.68 4000 0.33 0 0
11 POZITIF MENKUL 5000 0.69 5000 0.69 10000 0.83 0 0
12 TURKISH YAT. 5000 0.69 5000 0.7 10000 0.83 0 0
13 HAK MENKUL 0 0 275 0.7 275 0.02 -275 0.7
14 VAKIF YAT. 2500 0.7 3800 0.7 6300 0.52 -1300 0.7
15 ZIRAAT YAT. 0 0 1300 0.7 1300 0.11 -1300 0.7
16 TEB YATIRIM 4640 0.69 6000 0.69 10640 0.88 -1360 0.69
17 ANADOLU YATIRIM 2844 0.69 4500 0.7 7344 0.61 -1656 0.7171739
18 OYAK YATIRIM 1290 0.69 3000 0.7 4290 0.36 -1710 0.7075438
19 GARANTI YAT. 1792 0.6905748 5150 0.684466 6942 0.58 -3358 0.6812061
20 GEDIK YATIRIM 100 0.6825 3785 0.68 3885 0.32 -3685 0.6799322
21 ATAONLINE MEN. 2786 0.6887437 6866 0.6996067 9652 0.8 -4080 0.7070245
22 SEKER YATIRIM 0 0 4500 0.6977777 4500 0.37 -4500 0.6977777
23 GLOBAL MENKUL 15000 0.68 20728 0.69 35728 2.96 -5728 0.7161871
24 YAPI KREDI YAT. 1960 0.69 8600 0.6904651 10560 0.88 -6640 0.6906024
25 EKINCILER YAT. 0 0 8200 0.69 8200 0.68 -8200 0.69
26 SOYMEN MENKUL 912 0.68 10962 0.6945612 11874 0.99 -10050 0.6958826
27 DENIZ YATIRIM 10000 0.685 24900 0.6978313 34900 2.9 -14900 0.706443
28 TACIRLER MEN. 4200 0.69 31538 0.6912683 35738 2.97 -27338 0.6914632
29 YATIRIM FINANSM 8040 0.6812935 45322 0.6918302 53362 4.43 -37282 0.6941025
30 IS YATIRIM 9456 0.6862405 51512 0.69041 60968 5.06 -42056 0.6913475
31 AK YATIRIM 18932 0.6805282 276605 0.690196 295537 24.52 -257673 0.6909064
Hocam çok iyi demişsin 3-5 adam tahtayı süründürüyor bence. Bi sıkımlık canları vardır da sıkacak adam lazım tahtaya
Hocam çok iyi demişsin 3-5 adam tahtayı süründürüyor bence. Bi sıkımlık canları vardır da sıkacak adam lazım tahtaya
radyatörün havasını belli oranda aldılar :):):)zaten bu tip serseri mal tasıyıp 1 kademeye trade ederek para kazanacagını zannedenler yarın imkb yukarı koptugunda inanın bana 69 dan verdiklerini 79 dan geri alırlar :):):)
hep dediğim gibi bu kağıttan hiç bişey olmaz
hep dediğim gibi bu kağıttan hiç bişey olmaz
eger bişey olmaz diye dusunuyorsan kagıdını sat o zaman arkadasım.
Tornado63
04-07-2007, 15:50
Sayın fon yöneticileri TKSYO ya bakıp biraz utansanız sonrada yatırımcıdan özür dileseniz diyorum
Sayın fon yöneticileri TKSYO ya bakıp biraz utansanız sonrada yatırımcıdan özür dileseniz diyorum
kesinlikle katılıyorum.Bu kagıdın durumunu ve fon yoneticilerini anlamakta gercekten zorlanıyorum.Acaba bir yerde yanlısmı yapıyoruz diye kagıdın portfoy degerini,portfoyundeki kagıtlarını,dagılımlarını teker teker gozden gecırıyorum.Portfoydeki kagıtları spekulatif kagıtlar olsa degeri şişirse onuda anlayacagım ama degil.Sağlam kagıtlara yatırım yapmıslar ayrıca %42 si kagıtlara baglı geri kalanı devlet kagıdı.Yani aniden borsa çökse portfoyu o kadar etkılenmez.Borsanın koptugu bir donemde,hisse basına degeri 1.17 olan bir kagıdın 0.71 de surunmesi ve portfoy yonetıcılerının buna tepkısız kalması inanılmaz.Birileri bir yerde yanlıs yapıyor ama kım bunu zaman gosterir ancak sonuna kadar ben buradayım.saygılar.
yatırım finanstan tekrar yatırım finansa 1.700.000 lotluk ozel emir gectiler.Bu arada hatırlatayım yatırım finans tskb ye islem yapıyor.
buyuk ihtimal citibank takasındakı mal el degiştirdi 2 gun içinde goruruz.
eger bişey olmaz diye dusunuyorsan kagıdını sat o zaman arkadasım.
73,74 75 den satış verdim...
73,74 75 den satış verdim...
73-74 ü aldılar.Allah bereket versin arkadasım.
73-74 ü aldılar.Allah bereket versin arkadasım.
Evet 73 ve 74 gitti, teşüekkürler ..çok fazla bir beklentim yok zaten bu kağıttan Umarım bir gün hakkettiği yere gelir ama ben çok ümitli değilim
osmaan55
05-07-2007, 22:38
Yatırım Finansman 1.798 bin lot almış ve aynı seansta 1.800 bin lot satmış. Nedir bu hareket ???
osmaan55
06-07-2007, 15:32
Alım işlemini TSKB kenidisi yapmış 0.72 fiyattan..
Cuma ,
6 Temmuz 2007 Hisse Haberi
TSKB*** TSKB YATIRIM ORTAKLIGI A.S. HISSE SENE ...
***TSKYO******TSKB*** TSKB YATIRIM ORTAKLIGI A.S. HISSE SENETLERI ILE ILGILI OLARAK TURKIYE SINAI KALKINMA BANKASI A.S. 'NDEN GELEN YAZI: 05.07.2007 TARIHINDE TSKB YATIRIM ORTAKLIGI A.S. HISSE SENETLERI ILE ILGILI OLARAK 0,72 YTL FIYATTAN 1.797.760 ADET ALIS ISLEMI GERCEKLESTIRILMISTIR. ***TSKYO******TSKB*G091411
IMKB BÜLTEN
Tornado63
09-07-2007, 14:23
Alım işlemini TSKB kenidisi yapmış 0.72 fiyattan..
Cuma ,
6 Temmuz 2007 Hisse Haberi
TSKB*** TSKB YATIRIM ORTAKLIGI A.S. HISSE SENE ...
***TSKYO******TSKB*** TSKB YATIRIM ORTAKLIGI A.S. HISSE SENETLERI ILE ILGILI OLARAK TURKIYE SINAI KALKINMA BANKASI A.S. 'NDEN GELEN YAZI: 05.07.2007 TARIHINDE TSKB YATIRIM ORTAKLIGI A.S. HISSE SENETLERI ILE ILGILI OLARAK 0,72 YTL FIYATTAN 1.797.760 ADET ALIS ISLEMI GERCEKLESTIRILMISTIR. ***TSKYO******TSKB*G091411
IMKB BÜLTEN
şeref ekmek bulamazken ******** bulur, düzen değişir düzülen değişmez. Bu fon yöneticilerine saygılar.
thejackalav
17-07-2007, 23:44
Yarın için yakından takip edilmeli...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.