View Full Version : TSKYO Tskb Yat.Ort.
yatirim finanstan islem yapan su GERIZEKALIYI gercekten tanimak isterim
be gerizekali 37 kademesine 50.000 tane alis yaziyosun
sonra gidip 39-40 seviyesine satisi yigiyorsun simdi millet sen alis yazdin diye malami saldiracak
yada sen yukarilari satisla doldurdun diye hemen malmi satacak??
yav ne gerizekali adamlar var parasi olupta is bilmeyen !!!
parasi bol akli kit gerizekali eger bu kagitta mal almak yada satmak istiyorsan kagidi hareketlendirmen lazim bu sekilde tutarak 1 sene bile beklesen bisey olmaz istersen dene.
soulslayer
02-12-2008, 14:31
parasi bol akli kit gerizekali eger bu kagitta mal almak yada satmak istiyorsan kagidi hareketlendirmen lazim bu sekilde tutarak 1 sene bile beklesen bisey olmaz istersen dene.
hımmm
her parası bol olan hisseyi götüremez, işi bilmek, öğrenmek gerekir diyorsunuz:).Farzı misal herifçioğlunun imkb 100 deki herhangi bir kağıdı tavan yaptıracak parası var ama bu olayı (tavanı) gerçeklestirecek bilgisi, tecrübesi yok.Veya yine farzımisal egcyo gibi sığ bir tahtayıı hareketlendirmek, belkide tavan yapmak için ne yapmalı? mesela tam simdi 200.000 adet hisse alırsa başına ne gelebilir bu bilgisiz ve tecrübesiz arkadaşın.Bu bilgi ve tecrübeyi nerden, kimlerden kazanabilir?
Sn follow
hımmm
her parası bol olan hisseyi götüremez, işi bilmek, öğrenmek gerekir diyorsunuz:).Farzı misal herifçioğlunun imkb 100 deki herhangi bir kağıdı tavan yaptıracak parası var ama bu olayı (tavanı) gerçeklestirecek bilgisi, tecrübesi yok.Veya yine farzımisal egcyo gibi sığ bir tahtayıı hareketlendirmek, belkide tavan yapmak için ne yapmalı? mesela tam simdi 200.000 adet hisse alırsa başına ne gelebilir bu bilgisiz ve tecrübesiz arkadaşın.Bu bilgi ve tecrübeyi nerden, kimlerden kazanabilir?
Sn follow
bunu okuyup ogrenebileceginiz kitap yok maalesef
su anda gercekten zamanim kisitli bir ara burada detaylariyla yazarim
feridunabi
19-12-2008, 10:36
diğer yo lar uçtu gitti bir bu kaldı.
ben alıcıyım.buda çıkar eninde sonunda
kinowa65
19-12-2008, 11:09
haklısın çıkar bir gün ama bizim ömrümüz görmeye yeter mi bilemem....
yatirim finans resmen tahtaya tecavuz etti
bu kagittanda bi bok olmaz artik emin oldum
once grnyo dan emin oldum simdi bundan.
yatirim finans goz gore gore 0.34-0.35 den maliyet yapti 300.000 lot bugun yarisin cikti 0.40 dan 7.5 milyar kar ohhh masallah bu ky olduktan sonra diger yariyida satr 15 milyar toplamda kari atar cebe ky da beklesin yillarca cikacak diye bu kagidi ict edeninde allah belasini versin bu hale dusureninde
bugun yine bir suru ky mal aldi bekleyin bakalim 3-5 ay daha buralari gorsun diye.
feridunabi
19-12-2008, 11:35
ikinci seans elimdeki bumyoları satıp 39 dan da alacagım.yatırım finansman istediği kadar satsın.
alıcılar çoğalırsa oda satamaz artık.
ikinci seans elimdeki bumyoları satıp 39 dan da alacagım.yatırım finansman istediği kadar satsın.
alıcılar çoğalırsa oda satamaz artık.
herifte mermi bol.. alin bakalim.
feridunabi
19-12-2008, 15:36
39 u alıyoruz.
ikinci seans da satan yatırım finansman mı?
sorun bu kagidin sahibinin olmamasi sen 500.000 lot bile mal alabilirsin ancak kagit 5-10 kademe gitmez bile
sahipli yo lari goruyoruz
adamlar isteyince 5 gunde %100 yaptiriyor
merhaba dostlar...şu birleşme işinden haberi olan var mı...birde hangi şartlarda olacak..1000 lot ytfyo su olanın kaç lot malı olacak..falan filan...ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER ...
merhaba dostlar...şu birleşme işinden haberi olan var mı...birde hangi şartlarda olacak..1000 lot ytfyo su olanın kaç lot malı olacak..falan filan...ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER ...
su ana kadar yanlizca 2 yo nun genel kurullarinda birlesme karari alindi kesin olan birsey yok fiyat daha sonraki asama.
biz bu filmi 50 kere izledik yatirim finans satacagini satti kalani yukarilara satis yazdi simdi kagit asagi suzulmeye baslar
alanlara gecmis olsun milletin malini 0.35 den geri toplarlar.
feridunabi
22-12-2008, 13:51
sıra bunada gelecek yükselen yo lardan satıp çıkanlar, çıkmayan yo lara geliyorlar.
çıkmayan birkaç tane yo dan bir tanesi de bu.
feridunabi
22-12-2008, 13:55
yatırım finansman iyi duruyor.
çıkarsa tskyoyuda arkasından sürükler.
ben bumyonun hepsini satamadim.satarsam tskyoda 39 u kaldiririm.
yatırım finansman iyi duruyor.
çıkarsa tskyoyuda arkasından sürükler.
ben bumyonun hepsini satamadim.satarsam tskyoda 39 u kaldiririm.
sizin mantiginiz dogrudur ancak bu kagitta duz mantik hic bir zaman sokmedi simdide sokmez
siz 39 u kaldiricam diye beklerken bir anda kagit 35 olur
zaten olacakta ekincilerden mal alan sahis aldigina pisman oacak 2-3 gune dokulur 35 e :he::he:
tskyo ve ytfyo tskyo catisi altinda birlesecekler ytfyo dusmesi lazim tam tersi oluyor
bu kadar malla bu tsk tahtasi gitmez
ekinciler ve fortis var aldiklari mallari dokulmesi gereken.
yatirim finans pompaya devam ediyor
haaa birde dandik dunya menkul var dokulmesi gereken 40.000 tane almis :):)
feridunabi
24-12-2008, 10:17
bu yatırım finansmanda sata sata bitiremedi.
eninde sonunda cikacakti tskyo da.
bu yatırım finansmanda sata sata bitiremedi.
eninde sonunda cikacakti tskyo da.
yatirim finansta mermi bol diye yazmistim.
feridunabi
24-12-2008, 10:45
yatirimda 300bin mal var. bunlarin hepsini satacakmi acaba.elindekiler bu hizla erirse. yakinda mali kalmayacak.
sorun yfas elindeki mallar değil..gitmesini istemiyor yfas..yfas ve tayfasının izni olmadan kimse götüremez bu kağıdı
yatirimda 300bin mal var. bunlarin hepsini satacakmi acaba.elindekiler bu hizla erirse. yakinda mali kalmayacak.
hepsini sattigini farzedelim peki bu mali alanlar hicmi satmayacaklar?
dunya tacirler fortis ekinciler vs vs
adam goz gore gore trade etti vallahi hemde 300.000 lot mali okuttu
sorun yfas elindeki mallar değil..gitmesini istemiyor yfas..yfas ve tayfasının izni olmadan kimse götüremez bu kağıdı
vallahi kim olduklarini bilmem ancak gercekten birileri kagida basa basa kagit bir hal oldu
daha cok surunur bu kagit cunku gitmemesi icin verdiklerini ky dan geri almalari lazim
surundurecekler.
feridunabi
24-12-2008, 10:56
haklısın eğer çıkarmak istiyorlarsa hepsini dökmeleri lazım geri.
peki patron hiç alım yapmaz mı bu tahtada.
yatırım ortaklıklarının çoğunda patronlar mal alıyor.
haklısın eğer çıkarmak istiyorlarsa hepsini dökmeleri lazım geri.
peki patron hiç alım yapmaz mı bu tahtada.
yatırım ortaklıklarının çoğunda patronlar mal alıyor.
alim yaptilar temettu dagitmisti sanirim mart ayiydi temettuden gelen butun paraya kagittan aldilar
feridunabi
24-12-2008, 16:13
37 niye kapatmadı yaaa.
37 niye kapatmadı yaaa.
merak etme usta yarin 35 kapatirlar :):)
dun bir yerde okudum arkadas bu 2 hisse birlesince cagri fiyati ne olacak diye sormus
aslinda biz bu konuyu atladik
m_bayrak
25-12-2008, 10:35
Hissede işlem hacmi yokki
feridunabi
25-12-2008, 16:14
yatırım bugün mal aldı 38 den.bu adam ne yapmaya calısıyo.40 dan39 dan o kadar mal sat ondan sonra 38 den al. hepsini alabilecekmi acaba.
ben aldıgımı vermem.
dahada almayı düşünüyorum.
yatırım bugün mal aldı 38 den.bu adam ne yapmaya calısıyo.40 dan39 dan o kadar mal sat ondan sonra 38 den al. hepsini alabilecekmi acaba.
ben aldıgımı vermem.
dahada almayı düşünüyorum.
ogleden sonra yoktum simdi kagidin tahtasini actim
manyak herifler kademeye 140.000,120.000 ser alis yazmislar nedir bu ya
toplamda 463.000 lot alis,340.000 lot satis var manyaklik
feridunabi
25-12-2008, 17:53
bu adamların ne yaptığı belli değil,ya işi bimiyor adam 2-3 basamağa oynuyor.
yada bizi şaşırtmak istiyor :)
bu adamların ne yaptığı belli değil,ya işi bimiyor adam 2-3 basamağa oynuyor.
yada bizi şaşırtmak istiyor :)
bu tahta derin tahta degil eger 100.000 lotlarla islem yapmak istiyolarsa grnyo da islem yapsinlar orasi hem daha derin hem daha hareketli
ben bunlarin mantigini anlayamadim
feridunabi
26-12-2008, 15:07
bizim kağnı duruyor olduğu gibi.
yine kademeler dolumu acaba.
yatirim finans ruh hastasi dun tavana kitlemisti ve hatta 70.000 tane alis bile yazmisti simdi 42 den satarak asagi getirmeye calisiyor
ne yapmaya calistigi artik belli akillari sira bu gerizekalilar mal cagiriyolar
saglam mal tasiyan birilerini silkelemeye calisiyolar
bu sefer asagi gelirse dahada mal alcam bakalim ne yapacaklar.
ak yatirim 50.000 tane dokuldu bugun
satis tarafini sisirmeseler kademede 1000-2000 lot satici olacak
dur bakalim ruh hastasi yatirim finans neler yapacak
satisa 180.000 lot satis yazmis gerizekali yatirim finans
kim gelipte alacak o mali bu fiyattan gerizekali
kinowa65
06-02-2009, 16:14
tskyo ile ytfyo için birleşme izni çıktı kısa bir ralli ve devamında kararlı yukarı hareket bekliyorum.
SERMAYE ARTIRIMI, KAR PAYI VE GENEL KURUL AÇIKLAMALARI
YTFYO
TSKYO Yatırım Finansman Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin 05.02.2009 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“SPK’nun Seri:I No:31 sayılı “Birleşme İşlemine Esaslar Tebliği” gereği Şirketimizin tüm aktif ve pasifiyle ve tüzel kişiliği sona ermek suretiyle TSKB Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ne devrolunması işlemine izin verilmesi talebiyle TSKB Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından 07.01.2009 tarihinde Rekabet Kurumu’na başvuruda bulunulmuştur. Rekabet Kurulu’nun 04.02.2009 tarih ve 09/04/67-24 sayılı toplantısında, işlemin taraflarının aynı ekonomik bütünlük içerisinde yer almaları nedeni ile 4054 sayılı Kanun’un 7. maddesi ve bu maddeye dayanılarak çıkarılan 1997/1 sayılı “Rekabet Kurulu’ndan İzin Alınması Gereken Birleşme ve Devralmalar Hakkında Tebliğ” kapsamında olmadığına karar verilmiş olup birleşme işlemine izin verilmiştir. ”
• • • • • •
fibonacci
20-03-2009, 01:09
**TSKYO*** TSKB YATIRIM ORTAKLIGI A.S.'NIN 19.03.2009 TARIHLI YAZISI ASAGIYA CIKARILMISTIR.
'SIRKETIMIZ YONETIM KURULU'NUN 19.03.2009 TARIHINDE YAPTIGI TOPLANTIDA
ASAGIDAKI KARARLAR ALINMISTIR. SIRKETIMIZIN YATIRIM FINANSMAN YATIRIM ORTAKLIGI
A.S.'YI TUM AKTIF VE PASIFIYLE VE TUZEL KISILIGI SONA ERMEK SURETIYLE
30.09.2008 TARIHLI MALI TABLOLAR ESAS ALINARAK DEVRALINMASI ISLEMIYLE ILGILI
YURUTULEN CALISMALARLA ILGILI OLARAK SIRKETIMIZ ILE ILGILI OLMAYAN VE IDARI VE
RESMI KURULUSLAR NEZDINDEKI SURECLERDEN KAYNAKLANAN SEBEPLERLE UZAMASI
NEDENIYLE SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN SERI:I, NO:31 SAYILI 'BIRLESME
ISLEMLERINE ILISKIN ESASLAR TEBLIG'NIN 5. MADDESININ (2) NUMARALI BENDINDEKI
'BIRLESMEYE ESAS ALINACAK FINANSAL TABLOLARIN TARIHI ILE BIRLESME SOZLESMESININ
NIHAI OLARAK ONAYLANACAGI GENEL KURUL TOPLANTI TARIHI ARASINDAKI SURE 6 AYI
ASAMAZ' HUKMU UYARINCA 30.09.2008 TARIHLI BILANCOLAR YERINE 31.12.2008 TARIHLI
FINANSAL TABLOLAR ESAS ALINARAK BIRLESME ISLEMINE DEVAM EDILMESINE VE OLAGAN
GENEL KURUL'DA ORTAKLARA DETAYLI BILGI VERILMESINE, SIRKETIMIZ 2008 YILI OLAGAN
GENEL KURULUNUN ASAGIDAKI GUNDEMI GORUSMEK UZERE 10.04.2009 CUMA GUNU SAAT
14:00'DE SIRKET MERKEZ ADRESI OLAN MECLISI MEBUSAN CADDESI NO:81, FINDIKLI,
ISTANBUL ADRESINDE TOPLANMASINA, BU AMACLA GEREKLI BASVURU VE ISLEMLERIN
YAPILMASINA, OY BIRLIGI ILE KARAR VERILDI.' GENEL KURUL TOPLANTI GUNDEMI GUNLUK
BULTEN EKINDE VE INTERNET SITEMIZIN (WWW.IMKB.GOV.TR) 'GUNLUK BULTEN' BOLUMUNDE
'SIRKET HABERLERI EKLERI' BASLIGI ALTINDA YAYINLANACAKTIR. ***TSKYO***
o2gr seni tebrik ediyorum.bu birleşmenin sonucunun ne olacağını görebildiğin için.değerli k.y.lar değersiz kağıtlardan medet umarken kendinlerini kaybediyorlar.sonucta hıc bır sey kazanamıyoruz dıye hayıflanıyorlar.bakın sıze konuyu soyle ozetleyeyım.ytfyo ıle tskyo aktif ve pasifleriyle bırleşiyorlar.yani kısaca .0.40 lira piyasa fiyatı olan ytfyo 1.09 portfoy değeri yıne .0.41 lira piyasa fiyatı olan tskyo 0.97 portföy değeri.yani özetle tskyo ya yeni bir katma değer katılıyor.sonuç 1.09+0.97=2.06 portföy değeri olan yeni bir portföy oluşuyor.peki ya piyasa fiyatı sizce ne olmalı ...0.40+0.41=0.81 değil mi?ama hiçde öyle olmayacak çünkü birleşme sonucunda aynı piyasa fiyatı olduğundan yine 0.40 değerinden işlem görecektir.tabiki olayı bugunkü fiyatlarla aktarıyorum sizlere.sonuçta 0.40 lı fiyatlar tskyo için çok düşük bir fiyat bence..bilgilerinize sunulur değerli k.y.lar.
bu söylediklerim tavsiye niteliğinde değildir.kesinlikle düşünmeden adım atmayınız.benim amacım sadece sizlere birazcık bilgi aktarmaktan ibarettir.
resurrection
25-03-2009, 01:56
hayret tskyo la ytfyo nun birleşme haberleri gelio ama konuşan yok burda :) kağıtta alım yönünde hareketlenmeler var izlemeye aldım hadi hayırlısı bakalım...
leviathan
25-03-2009, 09:28
3 senedir milletin anasını belledi kimsenin konuşacak hali kalmadı ki, simdi kıçını yırtsa kimse semtine uğramaz....ky dahada gelmez bu kağıda..spek kendi kendini spek dolayısıyla...
3 senedir milletin anasını belledi kimsenin konuşacak hali kalmadı ki, simdi kıçını yırtsa kimse semtine uğramaz....ky dahada gelmez bu kağıda..spek kendi kendini spek dolayısıyla...
kesinlikle katılıyorum ayrıca bu kagıtta spek fılan oldugunuda dusunmuyorum coktan hareket etmıstı hıcbır spek parayı bu kadar uzun sure bosa yatırmaz.
resurrection
25-03-2009, 17:48
kesinlikle katılıyorum ayrıca bu kagıtta spek fılan oldugunuda dusunmuyorum coktan hareket etmıstı hıcbır spek parayı bu kadar uzun sure bosa yatırmaz.
arkadaşlar bence bazı şeyleri karıştırıosunuz.bu hissenin yukarı gitmesi için speğe bile gerek olmucak.10 nisanda genel kurul var orda birleşme haberi çıktığında bütün türkiye atlıcak zaten o zaman tavan serilerini hep birlikte izleriz...
arkadaşlar bence bazı şeyleri karıştırıosunuz.bu hissenin yukarı gitmesi için speğe bile gerek olmucak.10 nisanda genel kurul var orda birleşme haberi çıktığında bütün türkiye atlıcak zaten o zaman tavan serilerini hep birlikte izleriz...
10 nisandaki genel kurulda bir bok olmayacak neden olmayacak cunku daha once cikan kararin aynisi tekrar cikacak yani birlesicez denecek
sonra ne olacak ??
tekrar basa donulecek resmi yerlere basvurular vs vs
bu yonetim kabiliyetsizdir 2 kagidi 2 senedir birlestiremediler
tami tamina birlesme karari ciktiktan sonra 6 ay bosa gecti
dangalak bunlar dangalak
resurrection
25-03-2009, 19:25
yönetim kabiliyitsezliğinde haklısın ama bu yatırım finansmandaki iş bilmeyen tiplerin orda oturmasından kaynaklanıor... TSKYO elinde sonunda alıcak bu dangalakların kağıdını ben inaniorum gerisi size kalmış :)
yönetim kabiliyitsezliğinde haklısın ama bu yatırım finansmandaki iş bilmeyen tiplerin orda oturmasından kaynaklanıor... TSKYO elinde sonunda alıcak bu dangalakların kağıdını ben inaniorum gerisi size kalmış :)
alacak almasinada prosedur olarak basa donuldu
simdi en az 6 ay daha surer 6 ay sonunda bu dangalaklar prosedurler yuzunden bu seferde olmadi diye bi yazi cekerler olur biter
bekle babam bekle:he:
arkadaslar sonuna kadar iddia ediyorum ytfyo ve tskyo da SPEK YOK
yalnizca ve yalnizca 100.000 lota kadar alma gucu olan ky var
ve maalesef onlarda kademeci
leviathan
26-03-2009, 10:00
1-yönetim kabiliyetli mi değilmi bilmem ama bildiğim bisey var iki kurum birleşince yönetici sayısı azalır..
2-hem bu kağıdın gitmesi için speğe gerek yok diyoruz...hemde gitmemesinin nedenini ky nin kademeye oynamasını gösteriyoruz demekki neymis....gitmezmis...gitmesi için babalara ihtiyaç varmış...
1-yönetim kabiliyetli mi değilmi bilmem ama bildiğim bisey var iki kurum birleşince yönetici sayısı azalır..
2-hem bu kağıdın gitmesi için speğe gerek yok diyoruz...hemde gitmemesinin nedenini ky nin kademeye oynamasını gösteriyoruz demekki neymis....gitmezmis...gitmesi için babalara ihtiyaç varmış...
azalır azalmasınada bu ıkı kagıt 6 aydan once bırlesmez:he:
resurrection
26-03-2009, 11:56
%6 primini yaptı bugün. sessizden gidior hadi bakalım tskyo ytfyo birlestiginde portfoy değeri toplamı 2.00 olucak ve fiyat hala 0.45 bunu sadece benmi görüorum acaba :)
resurrection
26-03-2009, 21:03
haftaya 0.60ları görücez die umuyorum yürü be tskyo..
haftaya 0.60ları görücez die umuyorum yürü be tskyo..
Hangi hafta?
10 Nisan haftası olmasın.:grrr::grrr:
resurrection
03-04-2009, 14:44
ee arkadaşlar konuşan yok günün yıldızlarından oldu tık yok burda :(
yukarı cektıler alıcıyı bulunca gıydırdıler
fınans yatırım resmen maymun oldu herıfe 52 den caktılar 49 dan sattırdılar
bır anlık macera ıstegı 1500 tl ye mal oldu
bu kagıtta bundan fazla hareket olmazzzz
Dün YTFYO dan çıktıktan sonra bugün buradayım.
0,53 üzeri uçuş başlayabilir.Sadece 10 yıllık borsa tecrübem ve teknik analize dayanan
bir tahmin.
Sayın Follow TSKYO toplantısına mı gittiniz?
Bugün sizi online olarak göremedim.Toplantıdan iyi bir haber çıktımı ?
Dün elimdeki YTFYO uçurdum gitti.Bugün TSKYO dan bir miktar aldım beklemedeyim.
Saygılar
Sayın Follow TSKYO toplantısına mı gittiniz?
Bugün sizi online olarak göremedim.Toplantıdan iyi bir haber çıktımı ?
Dün elimdeki YTFYO uçurdum gitti.Bugün TSKYO dan bir miktar aldım beklemedeyim.
Saygılar
slm sayin wepwep
toplantiya gitmedim ancak cikacak karar az cok belli zaten
tekrar birlesme karari aldik diyecekler
bu salaklar 6 ay sureyi tekrar gecirirler 8-9 ay sonra tekrar birlesme karari alirlar :he:
hem tskyo hem ytfyo da bekliyorum
DÜn 0.50 den bugÜnde 0.51 malİyetle araniza katildim hİssedekİ hacİme bİr katkim olsun İstedİm.
Bir saattir sadece 508 lot işlem.saat 10:00 da başlayan toplantı bitmedi galiba daha
Bir bilgisi olan varmı ?
0,88 den bu kağıttan çıkarım
toplanti tutanagi haber olarak geldi
beklenenler disinda birsey yok
fos yani
10/04, 15:34:38
tskb yatirim ortakligi a.s.'nin 10.04.2009 tarihinde
yapilan olagan genel kurul toplantisinda;
sirketin 01.01.2008/31.12.2008 donemine ait seri:xi, no:29 sayili
teblig hukumlerine uygun hazirlanan bagimsiz denetimden gecmis
finansal tablosunda zarar olusmasi sebebiyle kar dagitilmamasi
ve ilgili finansal tablo ile yasal kayitlarda yer alan zarar
tutarlarinin "gecmis yil zararlari" hesabina aktarilmasi hususundaki
yonetim kurulu teklifinin kabulune, denetim kurulu uyeliklerine,
1 yil sure ile gorev yapmak uzere ufuk ozkan ve erdal bayrak'in
secilmelerine, 2009 yili icin bagimsiz denetim faaliyetini yurutmek
uzere yonetim kurulu tarafindan gorevlendirilen basaran nas bagimsiz
denetim ve serbest muhasebeci mali musavirlik a.s.'nin (a members
of pricewaterhaousecoopers) bagimsiz dis denetleme kurulusu olarak
onaylanmasina, sirketin yatirim finansman yatirim ortakligi a.s.'yi
tum aktif ve pasifiyle ve tuzel kisiligi sona ermek suretiyle
devralmasi calismalariyla ilgili olarak genel kurula detayli
bilgi verildigi, surecin uzamasi nedeniyle birlesme isleminin
31.12.2008 tarihli mali tablolar esas alinarak yapilmasi ve gerekli
calismalara yonetim kurulu tarafindan devam edilmesine ve yonetim
kurulu'na yetki verilmesine, karar verildigi, 2008 yili icerisinde
herhangi bir bagis ve yardim yapilmadigi hususunun pay sahiplerinin
bilgisine sunuldugu, bildirilmistir. genel kurul toplanti tutanagi
gunluk bulten ekinde yayinlanacaktir
Zarar üstüne zarar ekleye, ekleye batacaklar en sonunda.Yatırım ortaklıklarında dolaşan batacak firma bu firma galiba.Bana by
tahtaya resmen tecavuz ettıler bugun
bır bok olmaz artık bu kagıttan
oyak yatırımdan sattılar, yatırım finansmanda destek attı ona..
tskb grubunu tebrik ediyoruz..
sn wepwep ayaginiz pek ugurlu gelmedi herifler gocertti tahtayi kolay kolayda toparlanmaz sanirim cunku yatirim fin fiyata bakmadan satiyor.
kinowa65
14-04-2009, 11:09
gene aynı terane gene aynı rezillik
bu kagidin gidebilmesi icin sanirim akbank veya isc ile birlestirilmesi lazim ytfyo kesmiyo :):)
sn wepwep ayaginiz pek ugurlu gelmedi herifler gocertti tahtayi kolay kolayda toparlanmaz sanirim cunku yatirim fin fiyata bakmadan satiyor.
Abi her iki kağıtlada (TSKYO-YTFYO )ile artık işim olmaz.
10 Nisandaki toplantı bildirgelerinden sonra kağıtlardan çıktım.
Kalanlara sabırlar.Tekrar girmem için her ikisininde birleşmesini bekleyeceğim.
Ama uzun bir süre birleşmeleri zor.SVG:)
yatırım finansman ilk seans 47 ye verdi...en çok satandı..
tskb grubunu tebrik ediyoruz...
bu tahtada yatirim finansi 3 ay oncesinde almaya basladigindan beri takip ediyorum sanirim 400.000 lotu 45 civarinda bir maliyetle almisti adam 2 hatta 3 kademe kara yarisini verdi manyak mi bunlar anlayamadim 3 ay bekle 2 kademe kara ver.Aklima kotu bir habermi var diye geliyor.
Abi her iki kağıtlada (TSKYO-YTFYO )ile artık işim olmaz.
10 Nisandaki toplantı bildirgelerinden sonra kağıtlardan çıktım.
Kalanlara sabırlar.Tekrar girmem için her ikisininde birleşmesini bekleyeceğim.
Ama uzun bir süre birleşmeleri zor.SVG:)
wepwep en iyisini sen yaptin
resmen yine elimizde patladi
bir kagit bu kadar sahipsiz olmaz gercekten
rezalet vallahi
ikinci seans yine yatırım finans bastı. ardından da ataonline..
alkışlıyoruz
tek kelimeyle yazıklar olsun.yo lar hareketlenirse hareketlenir yoksa birleşme tarihine kadar bu senette bir b.k olmaz lanet olsun girdiğim güne
Alan Net Lot % Maliyet
TEKSTIL MEN. 12020 47.4 0.4416822
ALTERNATIF YAT. 6500 25.6 0.45
HSBC YATIRIM 2000 7.9 0.46
ZIRAAT YAT. 1999 7.9 0.449995
YAPI KREDI YAT. 1330 5.2 0.46
DIGER 1505 5.9 0
Satan Net Lot % Maliyet
IS YATIRIM 23994 94.6 0.4460932
FINANS YAT. 1360 5.4 0.4622059
0 0 0
0 0 0
0 0 0
DIGER 0 0 0
alkışlar...
tskyo 0.52 iken ytfyo 0.45 idi ytfyo 0.47 tskyo 0.46 kim kimi satın alıyor anlayamadım arkadaşlar birleşme beklentisiyle sazan gibi atladık keşke ytfyo alsaydı hiç olmazsa zararda olmazdık
fibonacci
24-04-2009, 20:36
tskyo nun 0,52 olması sanırım ytfyo nun basındakı en yetkili bayana dokunmuş ki bunun fiyatınıda elindeki bütün malları bitirerek ytfyo ile eşitledi.eh hadi bakalım sen elindekileri verdikten sonra fiyat yine yukarı giderse o zaman neyinle tutabileceksin göreceğiz.yahu be en yetkili BAYAN.....bu birleşme ile iki y.o.nun değeri 2.00 ı aşınca sen bu kağıdın fiyatının bu rakamlarda durabileceğinimi düşünüyorsun.akıllı ol allasen...hala orada yetkili olarak oturman bile hayret verici ama ne yapalım..elden birşey gelmiyor.nasılsa kapanınca ytfyo sanada yol gözükecek..AZZZZ SONRAAAA...
tskyo nun 0,52 olması sanırım ytfyo nun basındakı en yetkili bayana dokunmuş ki bunun fiyatınıda elindeki bütün malları bitirerek ytfyo ile eşitledi.eh hadi bakalım sen elindekileri verdikten sonra fiyat yine yukarı giderse o zaman neyinle tutabileceksin göreceğiz.yahu be en yetkili BAYAN.....bu birleşme ile iki y.o.nun değeri 2.00 ı aşınca sen bu kağıdın fiyatının bu rakamlarda durabileceğinimi düşünüyorsun.akıllı ol allasen...hala orada yetkili olarak oturman bile hayret verici ama ne yapalım..elden birşey gelmiyor.nasılsa kapanınca ytfyo sanada yol gözükecek..AZZZZ SONRAAAA...
ikisi birleşince birim pay degeri 2 olmayacak
lot sayısı artacak
yani yine 1.05 civarlarında bişey olur
balıkadam
05-05-2009, 19:56
Hadi hayırlı olsun!!!!
Spk kararlari...
-spk kararlari...
-kurul, yapi kredi'nin ''garantili semsiye fonunun,
garanti bankasi'nin da 'garantili semsiye fonu ile
''koruma amacli semsiye fonunun kurulusuna izin verdi
ankara (a.a) - 05.05.2009 - sermaye piyasasi kurulu (spk), iki bankaya
''semsiye fonu kurulus izin verdi.
Spk'nin haftalik bultenine gore, kurul, yapi ve kredi bankasi;nin 1
milyar lira baslangic tutarli “yapi ve kredi bankasi a.s. Garantili semsiye
fonunun kurulusuna izin verilmesine ve 100 milyar adet katilma paylarinin kayda
alinmasina, garanti bankasi;nin her biri 1 milyar lira baslangic tutarli
“turkiye garanti bankasi a.s. Koruma amacli semsiye fonu ile
“turkiye garanti bankasi a.s. Garantili semsiye fonunun kurulusuna izin
verilmesine ve her biri 100 milyar adet katilma paylarinin kayda alinmasina karar
verdi.
Kurul, is bankasi;nin kurucusu oldugu 50 milyon lira tutarli “t. Is
bankasi a.s. B tipi imkb 30 endeksinin dusecegini ongoren yatirimcilara yonelik
yuzde 100 koruma amacli yatirim fonunun, “t. Is bankasi a.s. Koruma amacli
semsiye fonuna; 50 milyon lira tutarli “t. Is bankasi a.s. B tipi imkb 30
endeksinin yukselecegini ongoren yatirimcilara yonelik yuzde 100 koruma amacli
yatirim fonunun ise “t. Is bankasi a.s. Garantili semsiye fonuna
donusturulmesi nedeniyle yapilacak ictuzuk degisikliklerine de izin verdi.
Kurul tarafindan universal menkul degerler a.s.;nin ticaret unvaninin
“universal menkul degerler a.s. Yerine “ing menkul degerler anonim
sirketi olarak degistirmesine iliskin basvurusu ise olumlu karsilandi.
Ata yatirim menkul kiymetler a.s.;nin kurucusu oldugu “ata yatirim
menkul kiymetler a.s. A tipi degisken fonunun “ata yatirim menkul
kiymetler a.s. Uzun vadeli b tipi degisken fonuna; “ata yatirim menkul
kiymetler a.s. B tipi ozel portfoy yonetimi degisken fonunun “ata yatirim
menkul kiymetler a.s. B tipi varlik yonetimi hizmeti degisken fonuna
donusturulmesi nedeniyle yapilacak ictuzuk degisikliklerine izin veren kurul,
donusume iliskin duyuru metinlerinin yayimlandigi tarih ile yeni hususlarin
yururluge giris tarihi arasinda kalan sure zarfinda basvuru konusu fonlarin yeni
katilma payi satislarinin durdurulmasi kararini da aldi.
kurul, tskb yatirim ortakligi a.s.;nin (tskb yo), yatirim finansman
yatirim ortakligi a.s. (yatirim finansman yo) ile devralma suretiyle birlesme
talebini ise tskb yo ve yatirim finansman yo;nun a grubu imtiyazli pay sahipleri
genel kurulu ile pay sahipleri genel kurulunca onaylanmasi sartiyla olumlu
karsilanmasina karar verirken, birlesmeye iliskin kurulun onayini izleyen surecte
mevzuatta ongorulen kosullarin yerine getirilmesi sartiyla tskb yo;nun birlesme
nedeniyle gerceklestirecegi sermaye artirimi dolayisiyla ihrac edecegi 11 milyon
67 bin 736 lira nominal degerli paylarin ilgili yasal ucretin alinmasi suretiyle
kurul kaydina alinmasina, tskb yo;nun esas sozlesmesinin “sermaye ve hisse
senetleri baslikli 11. Maddesinin degistirilmesi talebinin olumlu karsilanmasina
ve birlesme isleminin tescili ile birlikte tuzel kisiligi sona erecek olan
yatirim finansman yo;nun portfoy isletmeciligi yetki belgesinin iptal edilmesini
de karara bagladi.
(uys-tln)
20:42 05/05/09
--aa--
shadowcem
05-05-2009, 20:03
PortfÖy deĞerİ toplami (i+ii+iii) 17,222,807.96
hazir deĞerler (+) 414,447.18
alacaklar (+) 3,107,381.82
dİĞer aktİfler (+) 0
borÇlar (-) 771,015.44
toplam deĞer 19,973,621.52
toplam deĞer / pay sayisi 1.109646
Artık zamanı geldi galiba ?
kinowa65
06-05-2009, 12:10
SPK kararında 11 küsür milyonluk hisse ihracından bahsediyor. Bunların amacı 50 kuruşluk hisseyi bize 1 liradan kakalamak mı anlamadım anlayan varsa anlatsın lütfen
akmerkezden islem yapan gerizekali sen kendini akillimi zannediyosun?:):)
bu ytfyo ile birleşme felan ne iş bilgisi varmı ytfyo tskyo ile birleşecekmiş diye bir şey yazıyor ytfyo eski haberlerinde bu konuda bilgisi olan lütfen bir yorum atsın buraya..
Haraketliliğin sebebi anlaşıldı.
eeeeee Ne olacak şimdi ?
IMKB Şirket Haberleri
06/05, 10:42:50
yatirim finansman yatirim ortakligi a.s.'nin 06.05.2009
tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "tskb yatirim ortakligi
a.s. 05.12.2008 tarihinde spk'nun seri:i, no:31 sayili "birlesme
islemine esaslar tebligi" geregi yatirim finansman yatirim ortaklgi
a.s.'ni tum aktif ve pasifiyle ve tuzel kisiligi sona ermek suretiyle
31.12.2008 tarihli mali tablolar esas alinarak devralinmasi islemine
izin verilmesi talebiyle sermaye piyasasi kurulu'na basvuruda
bulunmustur. sermaye piyasasi kurulu'nun 04/05/2009-08/05/2009
tarih ve 2009/20 sayili haftalik bulteninde gore, tskb yatirim
ortakligi a.s.'nin (tskb yo), yatirim finansman yatirim ortakligi
a.s. (yatirim finansman yo) ile devralma suretiyle birlesme talebi
ile kurula yaptigi basvurunun degerlendirmesi neticesinde;
a) ttk'nin 389. maddesi kapsaminda birlesme isleminin sonuclanmasini
ve ongorulen esas sozlesme degisikliklerinin gerceklestirilmesini
teminen;
tskb yo ve yatirim finansman yo'nun a grubu imtiyazli pay sahipleri
genel kurulu ile pay sahipleri genel kurulunca onaylanmasi sartiyla
olumlu karsilanmasina, b) kurulun 20.10.2006 tarih ve 46/1300
sayili karari cercevesinde, birlesmeye iliskin kurulun onayini
izleyen surecte mevzuatta ongorulen kosullarin yerine getirilmesi
sartiyla tskb yo'nun birlesme nedeniyle gerceklestirecegi sermaye
artirimi dolayisiyla ihrac edecegi 11.067.736 tl nominal degerli
paylarin ilgili yasal ucretin alinmasi suretiyle kurul kaydina
alinmasina, c) tskb yo'nun esas sozlesmesinin "sermaye ve hisse
senetleri" baslikli 11. maddesinin degistirilmesi talebinin olumlu
karsilanmasina ve birlesme isleminin tescili ile birlikte tuzel
kisiligi sona erecek olan yatirim finansman yo'nun portfoy isletmeciligi
yetki belgesinin iptal edilmesine, karar verilmistir. "
***tskyo******ytfyo***tskb yatirim ortakligi a.s.`nin (tskyo.e) yatirim finansman yatirim ortakligi a.s.`yi (ytfyo.e)
devralma yoluyla birlesmesi nedeniyle tskb y.o`dan birlesme duyurusuna
iliskin aciklama istenmesi nedeniyle sirketlerin islem sirasi gecici olarak
isleme kapatilmistir.***|
***tskyo******ytfyo***tskb yatirim ortakligi a.s.`nin (tskyo.e) yatirim finansman yatirim ortakligi a.s.`yi (ytfyo.e)
devralma yoluyla birlesmesi nedeniyle tskb y.o`dan birlesme duyurusuna
iliskin aciklama istenmesi nedeniyle sirketlerin islem sirasi gecici olarak
isleme kapatilmistir.***|
zaten acikkende cik oldugunu fark etmiyorduk
varsin biraz kapali kalsin hatta 1-2 hafta kapansa iyi olur en azindan kafamizi dinleriz:he::he:
zaten acikkende cik oldugunu fark etmiyorduk
varsin biraz kapali kalsin hatta 1-2 hafta kapansa iyi olur en azindan kafamizi dinleriz:he::he:
Akşam rüyamda tahtasını kapattıklarını gördüm.Genelde rüyaların tersine çıkacağını varsaysakta benimki gerçek oldu.İlginç değilmi ? Bu bazı düşüncelerimde de oluyor ve hepsi gerçekleşiyor.Kendimden endişe etmeye başladım. Korkum bu kağıdın batması.
resurrection
18-05-2009, 14:05
arkadaşlar ne batmasından bahsediosunuz anlamadım birleşme sebebiyle geçici olarak kapatılan hissenin tavan cekme ihtimali %90 siz kapatmadan bahsediosunuz ilginc..neyse izleyip görelim hep birlikte..
2 kagidin birlesmesi icin 6 ay zaman almislardi hatirlarsiniz
hemen hemen 1 ay gecti yani 4-5 ay icinde birlesmesi lazim
hatirlarsiniz tskb 6 mayista aciklama gondermisti
bugunde kapama sebebi olarak birlesme duyurusuna dair aciklama istendi deniyor
tahminime gore 6 mayista yapilan aciklamaya dair anlasilmamis yer var ona dair aciklama isteniyor sanirim
aciklama geldi her ytfyo hissesine 1.10 tskyo hissesi vercekler
bu aciklamadan ytfyo kazancli cikar
ytfyo tavan yapar bizimki yerinde sayar diye tahmin ediyorum bakalim gorelim...
gladiatör
18-05-2009, 14:23
***TSKYO******YTFYO*** TSKB Yatirim Ortakligi A.S.'nin 18.05.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sermaye Piyasasi Kurulu'nun (SPK) 13.05.2009 tarih
***TSKYO******YTFYO*** TSKB Yatirim Ortakligi A.S.'nin 18.05.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sermaye Piyasasi Kurulu'nun (SPK) 13.05.2009 tarih ve B.02.1.SPK.0.15/394-6156 sayili yazisi ile Sirketimizin, Turk Ticaret Kanunu'nun 451'inci maddesi, Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 18 20'nci maddeleri ile SPK'nun Seri:I, No:31 sayili Birlesme Islemlerine Iliskin Esaslar Tebligi hukumlerine gore Yatirim Finansman Yatirim Ortakligi A.S. ile devralma suretiyle birlesmesine iliskin onay talebi Sermaye Piyasasi Kurulu'nun 05.05.2009 tarih ve 13/324 sayili toplantisinda uygun gorulmustur. SPK tarafindan onaylanan birlesme ile ilgili duyuru metni ve birlesme sozlesmesi ektedir. Buna gore birlesme islemi sonucunda TSKB Yatirim Ortakligi A.S.'nin (Devralan Sirket) sermayesi 11.067.736 TL artirilarak 18.000.000 TL'dan 29.067.736 TL'na yukseltilecektir. Birlestirme orani 1,107 seklindedir. Devrolan Yatirim Finansman Yatirim Ortakligi A.S.'nin her bir hissesi icin 1,107 oraninda devralan TSKB Yatirim Ortakligi A.S. hissesi verilecektir. Surec devam etmekte olup, birlesme ve esas sozlesme degisiklikleri Genel Kurul'un onayina sunulacaktir. Genel Kurul'un onayindan sonra birlesme tarihi tespit edilecektir. Birlesmenin ve esas sozlesme degisikliklerinin onaylanacagi genel kurul ilani, gerekli prosedurler tamamlaninca ayrica kamuya duyurulacaktir." SPK tarafindan onaylanan birlesme ile ilgili duyuru metni ve birlesme sozlesmesi Borsamiz internet sitesinin "Sirketler" bolumunde yayinlanmakta olup, Gunluk Bulten ekinde de yayinlanacaktir. ***TSKYO******YTFYO***
IMKB
hayatberbat
18-05-2009, 14:53
ne olur bu birleşmeyle fikri olan varmı
ne olur bu birleşmeyle fikri olan varmı
HAYAT BERBATLIKTAN MUTLULUĞA DÖNER:yes:
hayatberbat
18-05-2009, 15:03
inşallah :he:
hissekurdu
18-05-2009, 16:36
1,107 tskyo=1 ytfyo bu oran standardına uygun hereket edecekler:)
hissekurdu
18-05-2009, 16:38
şu anda ya tskyo pahalı yada ytfyo ucuz zira 0,52*1,107= 0,576 yapıyor yani ytfyo nun 0,58olması lazım.
m_bayrak
19-05-2009, 08:53
Birleşme haberine rağmen hisse tavan bile yapamamış demekki daha yatırımcısını çok bekletecek.
tavan bu degil ytfyo yaptı birleşme zaman alıcak olması bu dalgalanmanın devam edicegini gösterir kanımca.
iki bin yapmadan birleşeceğini zannetmem ..ama yinede almak işime gelmiyor..çünkü bunlar bi lotun bile hesabını yapar..eğer k.y si fazlaysa o zamn çok sert hareketlerle dökmeye çalışır ..takip ettiğim bir hisse değil..yoksa bir miktar alırdım..olanlara bol kazançlar
dikkat edin ytfyo da kademede 3000-5000 lot mal oluyor genelde\\
tskyo da 50.000-100.000 en az
bu da demektirki ky daha dokulmedi
hayatberbat
19-05-2009, 21:56
***TSKYO*** TSKB YAT. ORT.'NIN 15/05/2009 TARIHLI PORTFÖY DEGER TABLOSU
PORTFÖY DEGERI : 19.499.814,23
TOPLAM DEGER : 20.248.921,00
BIRIM PAY DEGERI : 1,1249
Detayli bilgi için : http://www.imkb.gov.tr/veri/yopdt.zip
*** IBS HABER MERKEZI ***
(19/05/2009 - 09:02:13)
hayatberbat
20-05-2009, 10:09
YORUM-BORSA'DA 1.SEANS(TSKB YATIRIM)
İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), güne yoğun
alımlarla başladı.
Açılışta 33300 seviyesine yükseldikten sonra gelen
satışları karşılayan ve 34500 bölgesine yönelen Bileşik
Endeks, 35000 direnç seviyesini hedeflemiş görünüyor.
Pazartesi günü sert yükseliş kaydeden ABD borsaları
dün olumsuz gelen konut başlangıçları verisi, kredi kartı
yasası, Moody's'in ticari gayrimenkul fiyatlarında yaşanan
düşüşün devam edeceğini açıklaması ve kar satışı gibi
nedenlerle bir miktar düşüş kaydetti.
Nikkei hafif yükselişle günü tamamlarken, diğer Asya
borsaları yatay seviyeden kapandı.
İMKB bir günlük tatilin ardından ABD borsalarındaki
yükselişi yansıtan bir açılış gerçekleştirirken, vadeli ABD
endeksleri ve Avrupa borsalarındaki toparlanmanın hareketi
yurtiçinde gelen kar satışlarını sınırladı ve yukarı
hareketin devam etmesine neden olduğu görülüyor.
Bugün TSİ 14:00'te ABD MBA mortgage kredisi başvuruları
verisi açıklanacak.
Bugün ayrıca TSİ 16:30'Da Hazine Bakanı Tim Geithner'in
TARP ile ilgili yapacağı konuşma ve TSİ 21:00'de açıklanacak
ABD Merkez Bankası (FED) Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantı
tutanakları beklenecek.
TSKB Yatırım'dan Yönetici Yardımcısı Şebnem Mermertaş,
İMKB'nin 1 günlük tatilin ardından ABD'nin Pazartesi günü
yüzde 2'nin üzerinde prim yapmasına bağlı olarak güne alıcılı
başlangıç yaptığını ifade etti.
Şebnem Mermertaş, dolar/TL kurunun sabah itibariyle 1.5500
desteğinin altına inmiş göründüğünü, faizin de yüzde 12 civarında
tutunmaya çalıştığını vurguladı ve "Alternatif piyasaların da
borsaya destek olduğunu söyleyebiliriz" şeklinde konuştu.
Endeksin sabahki hızlı açılışın ardından 35000 seviyesine
doğru yükselme eğilimini koruduğunu, ancak 35000 bölgesinin
güçlü direnç olma özelliğini sürdürdüğünü belirten Mermertaş,
sözlerini şu şekilde sürdürdü:
"Bu seviyelerde yeni yatırım kararlarırının daha dikkatli
verilmesini öneriyoruz. 35000 seviyesi kırılamadığı taktirde
tekrar bir geri dönüş bekleyebilir.
IMF tarafında hala net bir haber yok. Ancak bugün basında
IMF'siz de yola devam edilebileceğini destekleyen yazılar vardı.
Şu anda piyasada IMF konusuna yoğunlaşılmadığını, yurtdışına
bağlı seyir izlendiğini düşünüyoruz.
Haftanın kalan bölümünde önemli bir gündem maddesi bulunmuyor.
ABD'de bugün öncü göstergeler verisi, yarın Philadelphia FED
Endeksi verileri izlenecek.
İMKB'de 33500 ile 35000 puan bandındaki seyrin sürmesini
bekliyoruz."
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım
danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti,
aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen
bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı
sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve
tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine
dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri
tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer
alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize
uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Foreks Haber Merkezi
(20/05/2009 - 11:04:17)
hayatberbat
20-05-2009, 12:58
TABLO-TSKB YATIRIM ORTAKLIĞI PORTFÖY DEĞER TABLOSU-15 MAYIS
TSKB Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin 15 Mayıs 2009 Tarihli Portföy Değer Tablosu
Menkul Kıymetin Türü Nominal Değer Toplam Alış Maliyeti Toplam Rayiç Değer Grup (%) Genel (%)
1) HİSSE SENEDİ 3,198,695.35 7,287,669.64 8,173,618.41 100.00% 41.92%
Gıda İçki ve Tütün
18,747.00 119,043.45 151,475.76 1.85% 0.78%
Kimya,Petrol,Kauçuk ve Plastik
33,939.00 730,377.76 828,742.87 10.14% 4.25%
Taş ve Toprağa Dayalı Sanayi
229,660.00 315,966.40 409,512.20 5.01% 2.10%
Metal Ana Sanayi
20,000.00 91,200.00 83,400.00 1.02% 0.43%
Metal Eşya,Makine ve Gereç
6,500.00 13,571.21 14,300.00 0.17% 0.07%
Ulaştırma ve Depolama
53,745.00 336,836.50 491,766.75 6.02% 2.52%
Bankalar
2,039,356.70 3,643,853.71 3,729,794.09 45.63% 19.13%
Sigorta Şirketleri
215,000.00 292,440.23 363,450.00 4.45% 1.86%
Holding ve Yatırım Şirketleri
451,747.65 1,098,607.65 1,369,276.74 16.75% 7.02%
İletişim
130,000.00 645,772.73 731,900.00 100.00% 3.75%
II) BORÇLANMA SENEDİ 11,100,000.00 10,008,725.00 10,546,607.00 54.09%
III) YABANCI MENKUL KIYMETLER
IV) DEĞERLİ MADENLER
V) DİĞER 912,530.00 779,000.00 779,588.82 4.00%
VI) VADELİ İŞLEM SÖZLEŞMELERİ
UZUN POZİSYONLAR
KISA POZİSYONLAR 650 2,659,958.98 2,702,375.00 13.86%
PORTFÖY DEĞERİ TOPLAMI (I+II+III) 19,499,814.23
HAZIR DEĞERLER (+) 422,799.56
ALACAKLAR (+) 565,250.00
DİĞER AKTİFLER (+) 0
BORÇLAR (-) 238,942.79
TOPLAM DEĞER 20,248,921.00
TOPLAM DEĞER / PAY SAYISI 1.124940
Foreks Haber Merkezi
(20/05/2009 - 08:49:02)
ne biçim hisse bu çözemedim.haberi geldiği halde prim yapmadı.emniş tarzı bir hareket yapması gerekir
beklemeye devam
ne biçim hisse bu çözemedim.haberi geldiği halde prim yapmadı.emniş tarzı bir hareket yapması gerekir
beklemeye devam
Ne haberi geldi ?Görelim haberi
sayın wepwep birleşme haberini kastediyorum
emniş dede bu tarz bir birleşme haberleri vardı hisse çok süründü.beklenti gerçekleşti.ama emniş yine gitmedi bende satıp .(3.70 den alıp 3.72 den sattım) ... dnzyo ya girdim.2 hafta geçti emniş harekete başladı geçen hafta 6.00 tl yi gördü.
tarzı emnişe benzediği için birleşme gerçekleştiği zaman kısa bir süre bekletip hareket yapacağını umuyorum.emniş te kaçırdığımı bunda kaçırmak istemiyorum.buraya yatırdığım para 2010 şubat'a kadar bana lazım değil bekleyecem
Demekki o tarihe kadar bu kağıtta haraket yok anlaşıldı.O zaman YTFYO ğına gitmek gerek.Onun yükselişi daha iyi gibi duruyor.W
tskyo ya 0.50 de girdiğimde ytfyo 0.45 ti keşke ytfyo alsaydım
tskb yatirim ortakligi a.s.'nin 27.05.2009 tarihli
yazisi asagiya cikarilmistir. "tskb yatirim ortakligi anonim
sirketi yonetim kurulu'nun 27 mayis 2009 carsamba gunu sirket
merkezinde yaptigi toplantida, i. karar: a. sirketimiz pay sahipleri
olaganustu genel kurul toplantisinin 19/06/2009 gunu saat 09:00'da
meclisi mebusan caddesi, no:81, arka bina, 5.kat toplanti salonu,
34427 findikli, istanbul adresinde ilanli olarak, asagida yazili
gundem cercevesinde yapilmasina, olaganustu genel kurul gundemi:
1. acilis ve divan tesekkulu, 2. toplanti tutanak ve evrakini
genel kurul adina imzalamak uzere divan'a yetki verilmesi, 3.
yatirim finansman yatirim ortakligi a.s.'nin tum hak, alacak,
borc ve yukumlulukleri ile ve tuzel kisiligi sona ermek sureti
ile sirketimiz tarafindan devralinmasina iliskin olarak tskb
yatirim ortakligi a.s. ve yatirim finansman yatirim ortakligi
a.s. arasinda imzalanan birlesme sozlesmesinin sermaye piyasasi
kurulu'nun onayindan gecmis hali ile ortaklarimizin onayina sunulmasi,
4. yatirim finansman yatirim ortakligi a.s.'nin tum hak, alacak,
borc ve yukumlulukleri ile ve tuzel kisiligi sona ermek sureti
ile sirketimiz tarafindan devralinmasina iliskin olarak 31.12.2008
tarihi itibari ile hazirlanan bilanco ve kar zarar tablosunun
ortaklarimizin onayina sunulmasi, 5. sirketimiz ana sozlesmesinin
sermaye ve hisse senetleri ile ilgili 11.maddesinin tadili konusunda
basbakanlik sermaye piyasasi kurulu'nun 13.05.2009 gun ve b.02.1.spk.0.15-394-6156
sayili ve sanayi ve ticaret bakanlig ic ticaret genel mudurlugu'nun
25.05.2009 tarih ve b.14.0.itg.0.10.00.01/401.01.02-58157-63325-2895
sayili yazilari ile onaylanan ekli tadil tasarisinda oldugu sekilde
tadil edilmesi, 6. dilek ve temenniler. b. 19/06/2009 tarihli
olaganustu genel kurul toplantisi gundeminde yer alan yatirim
finansman yatirim ortakligi a.s.'nin tum hak, alacak, borc ve
yukumlulukleri ile ve tuzel kisiligi sona ermek sureti ile sirketimiz
tarafindan devralinmasina dair islemlerin a grubu pay sahipleri
genel kurulunca da onaylanmasini saglamak uzere a grubunun pay
sahipleri'nin 19.06.2009 gunu saat 09:30'da ttk'nun 370. maddesine
gore ilansiz olarak toplantiya cagrilmasina ve toplanti gundeminin
asagidaki gibi belirlenmesine,
insanlar bu kagitta cok uzun zamandir bekliyorlar
son 1 haftadir tahtada birsey dikkatimi cekti bu serefsizler mal almaya calisiyolar bence herkes malina sahip olsun
grafikte dikkat edin yukselen dipler olusmaya basladi simdide 50 seviyesini dip yapmaya basladi bende 50 nin altina gelecegini sanmiyorum
cok yavas zamana yayilan yukselis olacak ancak saglam olcak goreceksiniz.
nazlanarak aldiklari 52 kademesine 70.000 lot alici geldi tek lot mal veren yok
iste bu sekilde biktira biktira gidecez.
aynen dun biraktigimiz yerden devam
sabah sabah adamlar 53 u aldilar yine 53 e satis gelmiyor
bu sekilde agir agir birlesmeye kadar gidicez
birlesmeye kadar 50 nin altina gelmesi imkansiz diyorum
yakin zamanda tam 6 kere dondugumuz 53 kademesi alista hemde 5000 lot gibi cuzi miktar var ve vermiyorlar :):)
55 i sabah sabah tektus aldilar ve yine satici yok
bu kagit aynen bu sekilde devam eder.
bu kagıt nasıl dusecek gercekten merak edıyorum hala 55 sevıyesınden gelenı supuruyolar
uzun vadede hedef sevıyelerımı absurd rakamlara cekıyorum.
bu kagıt nasıl dusecek gercekten merak edıyorum hala 55 sevıyesınden gelenı supuruyolar
uzun vadede hedef sevıyelerımı absurd rakamlara cekıyorum.
Sözlüğe baktım absurd anlamını çıkartamadım.Bir anlam çıkartmak için bu kadar uğraştırmasanızda anlamını bizde anlasak.Ayrıca absurd çekeceğinize kağıdın fiyatını biraz daha yükseltsenizde buradan tahliye olsak. Ben 0,46 beklemekteyim sonra ani yükseliş gelebilir.:grrr:Önce tahliye şartları oluşsun tahliye olalım sonra 0,46 dan gelirim.
Sözlüğe baktım absurd anlamını çıkartamadım.Bir anlam çıkartmak için bu kadar uğraştırmasanızda anlamını bizde anlasak.Ayrıca absurd çekeceğinize kağıdın fiyatını biraz daha yükseltsenizde buradan tahliye olsak. Ben 0,46 beklemekteyim sonra ani yükseliş gelebilir.:grrr:Önce tahliye şartları oluşsun tahliye olalım sonra 0,46 dan gelirim.
ana direnc 75 de ben birlesmeye kadar 75 bekliyorum
adamlar son 10 gunde iyi mal aldilar
hala mal pesindeler son mallarida endekse satis geldiginde satip alttan alirim diye dusunenlerden alcaklar
ben bu kagitta 50 nin altini artik imkansiz gibi birsey goruyorum
gorcez.
Hem TSKYO 0,46 hem de YTFYO 0,49 geri gelmeden bu kağıtlar gitmezzzzzzzzz. Mal toplama diye bir şey düşünselerdi dün bana vermezlerdi.0,59 dan YTFYO sattım.Ama hemen geri çektiler 0,57 den yerine koydum. Takaslara bakarsanız dün YKB 170,000 lot ytfyo satmış. 19 haziran genel kurul var !!!!
Hem TSKYO 0,46 hem de YTFYO 0,49 geri gelmeden bu kağıtlar gitmezzzzzzzzz.
19 haziran genel kurul var !!!!
getirebiliyorlarsa getirsinler o fiyatlara bizde gorelim nasil geliyormus:he::he:
Bir hisseyi tek lot, tek lot olarak niye alırlar anlamadım gitti.
Açıklayan varmı
getirebiliyorlarsa getirsinler o fiyatlara bizde gorelim nasil geliyormus:he::he:
Borsa eksiye dönünce fiyatları nasıl aşağıya çekiyorlarmış görüyorsunuz değilmi sayın Follow.TSKYO 0,52 ye indi. Daha da inecektir.Tskyo da 0,46 ytfyo da 0,49 gelecektir.
Borsa eksiye dönünce fiyatları nasıl aşağıya çekiyorlarmış görüyorsunuz değilmi sayın Follow.TSKYO 0,52 ye indi. Daha da inecektir.Tskyo da 0,46 ytfyo da 0,49 gelecektir.
gorecez:he:
e hadi bekliyorum dort gozle gelsin 50 e goremedik hala :):)
wepwep dostum ben bu kagitta dusus goremiyorum :):):)
wepwep dostum ben bu kagitta dusus goremiyorum :):):)
Yarın 09/06/2009 0,51 olur.Eğer endeks eksi olursa.
Bugün endeks eksi olmasına rağmen direndiğine aldanmamak lazım.Öyle yada böyle 0,49 göstereceklerdir.Yalnız o fiyattan alan olurmu bilemem ani yükseliş olabilir.
endeks %6-7 duserse 51 belki gorebilir:):):)
wepwep dostum endeks eksi oldu bizim kagit %3.77 arti gorunuyor :):)
hemen sinirlenme kizdirayim dedim biraz :):)
hissekurdu
09-06-2009, 10:13
garanti amca hem tskyo hemde ytfyo da alıcı neden acaba?
bu kagitta 56 gecersek 75 var hedefte
mimmurat06
09-06-2009, 12:32
TAKSİM YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ ‘NİN
09.06.2009 TARİHİNDE YAPILAN OLAGANÜSTÜ
GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI (ERTELEME)
Taksim Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi’nin olağanüstü genel kurulu 09.06.2009 tarihinde saat
11.30 da İnönü Caddesi ,Dünya Sağlık Sokak no:21 Taksim/ İstanbul adresinde, İstanbul Sanayi ve
Ticaret Müdürlüğü’nün 08.06.2009 tarih ve 33814 sayılı yazıları ile görevlendirilen bakanlık komiseri
Handan TATAR gözetiminde toplandı.
Toplantıya ait davet, kanun ve ana sözleşmede öngörüldüğü gibi ve gündemi’de ihtiva edecek
şekilde, Türkiye ticaret sicili gazetesinin 22 Mayıs 2009 tarih 7316 sayılı nüshasında ve Halka ve
Olaylara TERCÜMAN Gazetesinin 19 Mayıs 2009 tarihindeki sayısında ilan edilmek suretiyle toplantı
gün ve gündeminin bildirilmesi suretiyle süresi içinde yapıldığı,
Hazirun cetvelinin tetkikinden, şirketin toplam 2.700.000.- Türk Liralık
sermayesine tekabül eden 2.700.000 adet hisseden 37.002 -TL.’lik sermayeye
karşılık 37.002 adet hissenin hisse’nin toplantıda temsil edildiğinin ve böylece gerek
kanun ve gerekse ana sözleşmede öngörülen asgari toplantı nisabının mevcut
olmadığı (ekli hazirun cetveli) anlaşılması üzerine, toplantı mahallinde 1(bir) saat
beklenilmesine rağmen toplantı nisabının sağlanamadığı anlaşıldığından
olağanüstü genel kurul toplantısı ertelendi. İş bu tutanak tanzim edilerek okundu ve
imzalandı 09 Haziran 2009 Taksim İSTANBUL
BAKANLIK
Sayın MİMMURAT06 yukarıdaki yazı buradaki topikle ne alakası var anlamadım.Yanlış yer dostum burası.Yazınızı TSKYO değil TKSYO lığına yapıştır.Sen acemisin galiba
millette satacak mal kalmadi sanirim baksana yorun yazanda yok:)
harekete daha yeni basliyoruz ahali nerdesiniz yafff
Sadece pes doğrusu diyebilirim.Yine de ısrarla 0,50 altını beklemekteyim
mimmurat06
10-06-2009, 12:30
Haftaya cumadan Önce 0,50 gÖrÜrse mutlaka alirim
bugun 0,58 den vedalaŞtim tekrar buluŞmak Ümİdİyle
adamlar 55 kademesine 357.000 tane alis yazmislar
kagidin %2.5 una tekamul ediyor
bu da ne demek biliyormusunuz?
kucuk yatirimcida 357.000 tane bile mal olmadigi anlamina geliyor
adam o kadar eminki bu rakamdan kafasina o kadar mal gelmeyecegini bildigi icin yaziyor
israrla 75 beklemekteyim :):)
hisseci_32
11-06-2009, 09:54
TSKB GYO, Türkiye’nin ilk özel sermayeli kalkınma ve yatırım bankası olan Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş.’nin (TSKB) bir iştiraki olarak 2006 yılının başında kurulmuştur.
1950 yılındaki kuruluşundan bu yana özel sektöre ait yatırımların finansmanına yönelik etkinliklerini sürdüren, öte yandan yatırım bankacılığı alanındaki faaliyetleriyle Türkiye’de sermaye piyasasının oluşumuna önemli katkıda bulunan TSKB, gayrimenkul sektöründeki faaliyetlerine 2003 yılında TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’nin kurulmasıyla hız kazandırmıştır. Bu şirketin kısa süre içinde kendi sektöründe Türkiye’nin en önde gelen kuruluşları arasına katılmasından sonra, 2006 yılının başında TSKB GYO A.Ş. kurularak bu alandaki etkinliklere yeni bir yön verilmiştir. TSKB GYO’nun kurulmasıyla, gayrimenkul yatırımlarında kredi finansmanının yanı sıra, gayrimenkul projesi geliştirme çalışmalarının ve yatırımlarda sermayedar olarak da yer alabilmenin yolu açılmıştır.
TSKB GYO, Türkiye’de Sermaye Piyasası mevzuatına tabi bir yatırım şirketidir. Yasal mevzuat uyarınca, gayrimenkul portföyünü oluşturduktan ve diğer gereklilikleri yerine getirdikten sonra, hisseleri halen İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem gören kurucu ortağı TSKB gibi, hisse senetlerini halka arz etmek yönünde çalışmalarını sürdürmektedir.
TSKB GYO’nun ana ilkesi, TSKB’nin yarım yüzyılı aşan kurumsal yaklaşımlarından aldığı destek ile, güvenilir bir iş ortağı ve uzmanlığa değer veren bir yatırımcı olarak ticari ve sosyal açılardan sürdürülebilir projeler üretmektir. Öte yandan, gayrimenkul yatırımının likit ve sağlam bir yatırım alternatifi olarak sermaye piyasalarında yer edinmesine katkı sağlamak da, Şirketin hedefleri arasında yer almaktadır.
http://www.tskbgyo.com.tr/sirket_profili/detail.aspx?SectionID=Y2zs9qYW8%2bPqvogMyUUErQ%3d% 3d&ContentID=dXA4AtZWuX0dSORrbLHs3A%3d%3d
hisseci_32
11-06-2009, 09:56
Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları
Gayrimenkul, ülkemizde yıllardır devam eden enflasyonist ortam nedeni ile her zaman popüler bir yatırım aracı olmuştur. Ancak, genel olarak Türkiye'de gayrimenkul alımının şekli, batılı ülkelerdeki alım şeklinden farklıdır. Ülkemizde gayrimenkul yatırımlarının tamamına yakınının finansmanı özkaynaklardan (nakit) sağlanırken, istatistiklere göre ABD'de inşaat yatırımlarının %70'lik bir kısmı kurumsal sermaye tarafından yapılmaktadır. Türkiye'de ise bu oranın %5 seviyesinde kaldığı gözlenmektedir. Aynı zamanda, Türkiye'de bu yatırımların %3'üne yakın bir kısmı sermaye piyasası araçları ile finanse edilirken, aynı oran ABD'de %60'tır. Bu farklılığın temel nedeni, yıllardır devam eden yüksek enflasyon ve faiz ortamı nedeniyle kullanımı mümkün olmayan uzun vadeli kredilerdir.
Gelişmiş batı ülkelerinde ekonomik büyümeye katkı sağlayan sektörlerin başında gelen gayrimenkul yatırım sektörü, faizlerin düşmesi ile birlikte önümüzdeki dönemde yatırımcıların gözdesi haline gelebilir. Önümüzdeki dönemde kurumsal kimlikleri ile planlı gayrimenkul yatırımlarını teşvik edecek gayrimenkul yatırım ortaklıkları ile kaliteli, uygun fiyat ve ödeme şartları ile gayrimenkul sahibi olmak mümkün olabilecektir.
Dünya'da GMYO'lar
İlk örneklerine 20. yüzyılın başında rastlanan GMYO'lar, Amerikan sermaye piyasalarının ürünüdür. Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları, gayrimenkul ve gayrimenkul projelerine yatırım yapan şirketlerdir. Genel olarak, yatırımcıların küçük birikimlerini birleştirerek işmerkezleri, otel ve alışveriş merkezleri gibi projelere yatırım yapmaktadırlar.
1990'ların sonunda ABD'de sermaye piyasalarında işlem gören GMYO'ların toplam piyasa değeri USD 8,7 milyar iken, pazardaki en büyük GMYO'nun piyasa değeri USD 700 milyondu. Ancak, 2000'in sonunda aradan geçen 10 yılın ardından ABD'de sermaye piyasalarında işlem gören GMYO'ların toplam değeri USD 138.8 milyara ulaşırken pazarın en büyük şirketinin piyasa değeri ise 10 milyar dolara ulaşmıştır. Bu rakam 10 sene öncesinin gayrimenkul yatırım ortaklıkları sektörünün toplam büyüklüğünden daha da büyüktür.
Türkiye'de GMYO'lar
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), ilk olarak 1995 yılında gayrimenkul ya da gayrimenkule dayalı sermaye piyasası araçlarına yatırım yapmak üzere kurulacak gayrimenkul yatırım ortaklıkları ile ilgili düzenleme yapmıştır. Daha sonra bu düzenlemeler uygulamada karşılaşılan sorunlar nedeniyle 1998'de revize edilmiştir.
Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları (GYO)'lar tüzel kişilik olarak kurumlar vergisi ve gelir vergisi stopajından istisna tutulmuşlardır. Bu ortaklıklardan kar payı elde edenler için 4369 sayılı kanun ile 01.01.1999 tarihinden itibaren vergi muafiyeti kaldırılmıştır.
GYO'lar, İMKB'de işlem gören diğer şirketler gibi A.Ş. statüsündelerdir. Fakat diğer şirketlere göre 3 önemli farklılıkları vardır. Birincisi, faaliyetlerini Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'ne göre yürütmeleri, ikincisi vergi muafiyetine sahip olmaları, üçüncüsü ise çıkarılmış sermayelerinin %49'unu halka arz etmek zorunda olmalarıdır. SPK tebliğine uygun olarak GYO'lar kurulu ya da dönüşüm işlemlerinin tamamlanmasını takip eden 1 yıl içinde hisse senetlerinin kayda alınması talebiyle SPK'ya başvurmak zorundadırlar
http://www.finhat.com/finhat/menu2/gmyo.html
Sayın hisseci_32 yukarıdaki iki yazının özetini çıkartsanız daha iyi anlamış olacağız.
bu kagitta 56 gecersek 75 var hedefte
Galiba haklısınız.:yes: ilk kez 0,62 de YTFYO yakaladı
Galiba haklısınız.:yes: ilk kez 0,62 de YTFYO yakaladı
galibami?:he::he::he:
Sayın follow 0,75 geçilirse nereye gider
AÇIKLAMA:http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=85664
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
TSKB Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 19/06/2009 tarihinde yaptığı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında aşağıdaki kararlar alınmıştır.
1- Gündemin 1. maddesi gereğince, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası temsilcisi tarafından verilen önerge üzerine, Divan Başkanlığına Sayın Çiğdem İçel'in, oy toplayıcılığına Sayın Merih Büyüker'in ve k tipliğe Sayın Gülşen Çelebi'nin seçilmelerine oybirliğiyle karar verildi.
2- Genel Kurul toplantı Tutanaklarının imzalanması için Divan Heyetine yetki verilmesine oybirliği ile karar verildi.
3- Gündemin 3. maddesinde yer alan Birleşme Sözleşmesinin onayına geçildi. Yatırım Finansman Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin tüm hak, alacak, borç ve yükümlülükleri ile ve tüzel kişiliği sona ermek sureti ile Şirketimiz tarafından devralınmasına ilişkin olarak TSKB Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Yatırım Finansman Yatırım Ortaklığı A.Ş. arasında imzalanan Sermaye Piyasası Kurulu' nun onayından geçmiş ve Türkiye Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi' nin 21.05.2009 tarih ve 7315 sayılı nüshasında ilan edilmiş Birleşme Sözleşmesi, okunmasını müteakip ortaklarımızca oy birliği ile kabul edildi.
Gündemimizin 3. maddesinde onaylanan Birleşme Sözleşmesi hükümlerine göre Şirketimizin Yatırım Finansman Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ni Türk Ticaret Kanununun 451 ve Kurumlar Vergisi Kanununun 19. ve 20. maddeleri uyarınca tasfiyesiz infisah yoluyla bütün aktif ve pasifleriyle birlikte külli halefiyet yoluyla devralınmasına oy birliği ile karar verildi.
4- Gündemin 4. maddesi yer alan bilanço ve kar zarar tablolarının onayına geçildi. Bilanço ve kar zarar tablolarının okunmasından sonra Yatırım Finansman Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin tüm hak, alacak, borç ve yükümlülükleri ile ve tüzel kişiliği sona ermek sureti ile Şirketimiz tarafından devralınmasına ilişkin olarak 31.12.2008 tarihi itibari ile hazırlanan bilanço ve kar zarar tablosunun ortaklarımızca oy birliği ile onaylandı,
5- Gündemin 5. maddesi gereğince, Şirketimiz ana sözleşmesinin sermaye ve hisse senetleri ile ilgili 11. maddesinin tadili konusunda Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu'nun 13.05.2009 gün ve B.02.1.SPK.0.15-394-6156 sayılı ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'nün 25.05.2009 tarih ve 2895 sayılı yazıları ile onaylanan ekli tadil tasarısı okundu. Ana sözleşmemizin 11. maddesinin değişikliği Bakanlıktan geçtiği şekliyle oylamaya sunuldu. Yapılan oylama sonucunda ana sözleşme değişikliği Bakanlıktan geçtiği şekilde oy birliği ile kabul edildi.
Dilek ve temenniler dile getirildi.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Herşey okey fakat kağıtlarda tık yok sattım gitti.
Bugün dip 0,56 olursa yarın 0,50 yada altı ne kadar güzel iyiki daha önce satmışım.
mertfloor
22-06-2009, 21:59
bir sonraki genel kurul ne zaman ve bir leşme konusubnda herşey okey çıktı da neden dengesiz bir şekilde geri çekilme vartskyo ytfyo birleşmesi hikayemi yoksa
bir sonraki genel kurul ne zaman ve bir leşme konusubnda herşey okey çıktı da neden dengesiz bir şekilde geri çekilme vartskyo ytfyo birleşmesi hikayemi yoksa
Genel kurul oluyorda ne oluyor.Hepsi hikaye bence Sürekli düşüşlerde Yatırım finans ve İş yatırım niye satsın kendi mallarını. Senaryo aynı olumlu haberde ellerindeki malı geçirme operasyonu.:grrr::grrr::grrr:
Birleşme hem de ne hikaye.Sürünnnnnnnnnnn...
Tahtan kapanır inşallah.:grrr::bad:
sdilaver
25-06-2009, 16:31
P : Tskb yatirim ortakligi a.s. / tskyo [ytfyo] 25.06.2009 17:02:18
kap : Tskb yatirim ortakligi a.s. / tskyo [ytfyo] 25.06.2009 17:02:18
ozel durum aciklamasi (genel)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortakligin adresi : Meclis-i mebusan cad. No:81 findikli/istanbul
telefon ve faks no. : 212-3345354 212-3345234
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 212-3345354 212-3345234
yapilan aciklamanin ertelenmis aciklama olup olmadigi : Hayir
konu : Tskb yatirim ortakligi a.s.ile yatirim finansman yatirim ortakligi a.s.'nin birlesme islemlerine iliskin
---------------------------------------------------------------------------------------------
aciklanacak ozel durum/durumlar:
Sirketimizin 25 haziran 2009 tarihinde yapilan yonetim kurulu toplantisinda;
1- sirketimizin 19.06.2009 tarihli olaganustu genel kurul ve a grubu pay sahipleri genel kurul toplantisinda onaylanan, 25/06/2009 tarihinde tescil edilen "yatirim finansman yatirim ortakligi a.s. (ytfyo)'nin devralinmasina iliskin "birlesme sozlesmesi" geregince ortakligimiz cikarilmis sermayesinin 18.000.000 tl'ndan 11.067.736 tl artirilarak 29.067.736 tl'na cikarilmasina ve 1,107 olarak onaylanan birlesme orani cercevesinde;
- ytfyo'da a grubu paya sahip ortaklara toplam 276.693.400 adet 2.766.934 tl nominal tutarda a grubu nama yazili,
- ytfyo'da b grubu paya sahip ortaklara toplam 830.080.200 adet 8.300.802 tl nominal tutarda b grubu hamiline yazili, tskb yatirim ortakligi a.s. Hissesi verilmesi suretiyle yapilmasi konusunda sirket mudurlugu'ne yetki verilmesine,
2- birlesme nedeniyle sermaye artirim islemlerinin tamamlanmasini teminen, "yatirim finansman yatirim ortakligi a.s."nin devralinmasi yoluyla birlesme isleminden kaynaklanan ve genel kurulca onaylanan birlesme sozlesmesine dayanarak sirketin cikarilmis sermayesinin 18.000.000 tl'den 29.067.736.-tl'ye cikarilmasi islemlerinin tamamen ve usulune uygun olarak tamamlandigi tespiti cercevesinde sermaye piyasasi kurulu'na gerekli bildirimin yapilmasina,
3- sermaye piyasasi kurulu'ndan tescile mesnet olacak belgenin alinarak, sirketin cikarilmis sermayesinin 29.067.736 tl oldugunun ticaret siciline tescili icin gerekli islemlerin yapilmasina,
4- artirilan sermayeyi temsil eden hisse senetlerinin "yatirim finansman yatirim ortakligi a.s." hissedarlarina kaydi olarak dagitimi konusunda merkezi kayit kurulusu nezdinde gerekli islemlerin yapilmasi icin sirket genel mudurlugu'ne yetki verilmesine karar verilmistir.
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
http://www.kap.gov.tr/yay/bildirim/bildirim.aspx?id=86089
TraderTR
25-06-2009, 16:59
:cool: :cool: :cool: :super: :super: :super:
hisseci_32
30-06-2009, 17:20
***TSKYO***TSKB YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Portföy Deger Tablosu )
MENKUL KIYMETİN TÜRÜ NOMİNAL DEĞER (TL) TOPLAM ALIŞ MALİYETİ (TL) TOPLAM RAYİÇ DEĞER(TL) GRUP (%) GENEL (%)
I. HİSSE SENEDİ 4.044.064,08 10.613.448,04 11.992.725,35 100,00 35,87
GIDA, İÇECEK 58.747,00 465.043,45 526.960,59 4,39 1,58
CCOLA 58.747,00 465.043,45 526.960,59 4,39 1,58
TEKSTİL, DERİ
ORMAN, KAĞIT, BASIM
KİMYA, PETROL, PLASTİK 133.950,00 1.624.357,22 1.800.997,00 15,02 5,39
TUPRS 49.350,00 831.567,02 942.585,00 7,86 2,82
PETKM 80.000,00 496.000,00 503.200,00 4,20 1,51
BAGFS 4.600,00 296.790,20 355.212,00 2,96 1,06
TAŞ, TOPRAK 247.833,59 315.966,40 402.334,19 3,35 1,20
SISE 213.173,59 210.600,00 266.466,99 2,22 0,80
CIMSA 34.660,00 105.366,40 135.867,20 1,13 0,41
METAL ANA 80.000,00 354.400,00 349.600,00 2,92 1,05
EREGL 80.000,00 354.400,00 349.600,00 2,92 1,05
METAL EŞYA, MAKİNA 56.500,00 482.321,21 493.295,00 4,11 1,48
OTKAR 25.000,00 317.500,00 325.250,00 2,71 0,97
FROTO 25.000,00 151.250,00 152.250,00 1,27 0,46
ARCLK 6.500,00 13.571,21 15.795,00 0,13 0,05
DİĞER İMALAT SANAYİ FAALİYETLERİ
ELEKTRİK
ULAŞTIRMA 508.725,00 926.836,50 1.154.609,75 9,63 3,45
THYAO 468.725,00 762.836,50 989.009,75 8,25 2,96
TAVHL 40.000,00 164.000,00 165.600,00 1,38 0,50
TURİZM
TİCARET
İLETİŞİM 230.000,00 1.131.772,73 1.272.600,00 10,61 3,81
TTKOM 190.000,00 800.672,73 931.000,00 7,76 2,78
TCELL 40.000,00 331.100,00 341.600,00 2,85 1,02
SPOR
DİĞER HİZMET FAALİYETLERİ 67.500,00 317.250,00 319.950,00 2,67 0,96
ENKAI 67.500,00 317.250,00 319.950,00 2,67 0,96
BANKALAR 1.778.622,72 3.097.103,24 3.367.778,35 28,08 10,07
YKBNK 339.685,45 757.172,99 781.276,54 6,51 2,34
VAKBN 192.096,00 402.772,58 441.820,80 3,68 1,32
TSKB 957.499,50 732.281,21 852.174,56 7,11 2,55
ISCTR 75.860,77 326.356,20 342.890,68 2,86 1,03
GARAN 193.481,00 753.520,26 806.815,77 6,73 2,41
AKBNK 20.000,00 125.000,00 142.800,00 1,19 0,43
SİGORTA ŞİRKETLERİ 460.000,00 939.940,23 1.063.700,00 8,87 3,18
ANSGR 165.000,00 153.450,00 202.950,00 1,69 0,61
ANHYT 200.000,00 472.000,00 476.000,00 3,97 1,42
AKGRT 95.000,00 314.490,23 384.750,00 3,21 1,15
FİNANSAL KİRALAMA VE FACTORING ŞİRKETLERİ
HOLDİNGLER VE YATIRIM ŞİRKETLERİ 422.185,77 958.457,06 1.240.900,47 10,35 3,71
TKFEN 72.310,67 172.360,00 255.256,67 2,13 0,76
SAHOL 70.000,00 237.410,53 316.400,00 2,64 0,95
KCHOL 108.601,38 245.493,21 287.793,66 2,40 0,86
ISGSY 94.909,22 137.482,80 197.411,18 1,65 0,59
ECZYT 76.363,63 165.709,08 184.036,35 1,53 0,55
ALARK 0,87 1,44 2,61 0,00 0,00
DİĞER MALİ KURULUŞLAR
BİLİŞİM
SAVUNMA
DİĞER TEKNOLOJİ ŞİRKETLERİ
II. BORÇLANMA SENETLERİ 20.570.000,00 18.964.478,90 19.686.740,80 100,00 58,89
Devlet Tahvili TRT030310T10 1.000.000,00 931.760,00 933.830,00 4,74 2,79
Devlet Tahvili TRT031110T10 1.500.000,00 1.175.072,00 1.289.205,00 6,55 3,86
Devlet Tahvili TRT031110T10 1.000.000,00 857.590,00 859.470,00 4,37 2,57
Devlet Tahvili TRT050510T16 500.000,00 456.920,00 457.705,00 2,32 1,37
Devlet Tahvili TRT071009T51 1.000.000,00 973.730,00 975.060,00 4,95 2,92
Devlet Tahvili TRT130110T10 1.500.000,00 1.280.520,00 1.423.500,00 7,23 4,26
Devlet Tahvili TRT140410T16 5.000.000,00 4.131.260,00 4.608.700,00 23,41 13,79
Devlet Tahvili TRT140410T16 1.000.000,00 919.880,00 921.740,00 4,68 2,76
Devlet Tahvili TRT150709T15 2.670.000,00 2.656.836,90 2.659.426,80 13,51 7,96
Devlet Tahvili TRT180810T18 300.000,00 325.257,00 326.004,00 1,66 0,98
Devlet Tahvili TRT181109T16 500.000,00 481.695,00 482.280,00 2,45 1,44
Devlet Tahvili TRT230610T13 1.500.000,00 1.352.085,00 1.354.080,00 6,88 4,05
Devlet Tahvili TRT260214T10 3.100.000,00 3.421.873,00 3.395.740,00 17,25 10,16
III. DİĞER 1.736.375,00 1.750.000,00 1.751.252,34 100,00 5,24
Repo TRT120111T10 1.456.455,00 1.500.000,00 1.501.078,77 85,71 4,49
Repo TRT140410T16 183.765,00 159.000,00 159.110,43 9,09 0,48
Repo TRT071009T51 86.155,00 81.000,00 81.056,26 4,63 0,24
BPP 10.000,00 10.000,00 10.006,88 0,57 0,03
PORTFÖY DEĞERİ TOPLAMI (I+II+III) 26.350.439,08 31.327.926,94 33.430.718,49 100,00
HAZIR DEĞERLER (+) 264.848,54
ALACAKLAR (+) 3.560,00
DİĞER AKTİFLER (+)
BORÇLAR (-) -56.150,30
TOPLAM DEĞER 33.642.976,73
TOPLAM PAY SAYISI 29.067.736,00
TOPLAM DEĞER / TOPLAM PAY SAYISI 1,16
IMKB
hisseci_32
30-06-2009, 17:25
***TSKYO******YTFYO***TSKB YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
Ortaklığın Adresi : Meclisi Mebusan Cad. No:81 Fındıklı İstanbul
Telefon ve Faks No. : 212-3345354 ve 212-3345234
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 212-3345354 ve 212-3345234
Yapılan Açıklamanın Ertelenmiş Açıklama Olup Olmadığı : -
Konu : TSKYO/YTFYO birleşme nedeniyle portföy tablosu bildirimi hakkında.
AÇIKLAMA:
25/06/2009 tarihi itibariyle, Yatırım Finansman Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin tüm hak, alacak, borç ve yükümlülükleri ile ve tüzel kişiliği sona ermek sureti ile Şirketimiz tarafından devralınmasına ilişkin Olağanüstü Genel Kurul ve A Grubu Pay Sahipleri Genel Kurul Kararları Türkiye Ticaret Siciline tescil edilmiştir. 26 Haziran 2009 tarihinden itibaren birleşme nedeniyle TSKB Yatırım Ortaklığı A.Ş., Yatırım Finansman Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin portföyünü devraldığından Yatırım Finamsman Yatırım Ortaklığı'nın Kamuyu Aydınlatma Platformuna portföy tablosu göndermesi mümkün bulunmamaktadır.
TSKB Yatırım Ortaklığı A..Ş. tarafından 29 Haziran 2009 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformuna gönderilen portföy tablosu Yatırım Finansman Yatırım Ortaklığı'nın portföy bilgilerini içeren birleştirilmiş portföy tablosudur.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
IMKB
TraderTR
03-07-2009, 14:14
birleşme oranı 1.1
TSKYO = 0.58/59
ise;
YTFYO = 64 civarı bir rakam olmalıydı
Garip??!?)=(//&%
:)
Bu fiyat referans alınırsa YTFYO'nun iskontosu daha güzel....
SVG...
kinowa65
10-07-2009, 16:52
birleşme de gerçekleşti bakalım başımız göğe erecek mi?....
birleşme de gerçekleşti bakalım başımız göğe erecek mi?....
:kahkah:
hisseci_32
14-07-2009, 11:06
13/07/2009 09:28 ***TSKYO***TSKB YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Portföy Deger Tablosu )
***TSKYO***TSKB YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Portföy Deger Tablosu ) MENKUL KIYMETİN TÜRÜ NOMİNAL DEĞER (TL) TOPLAM ALIŞ MALİYETİ (TL) TOPLAM RAYİÇ DEĞER(TL) GRUP (%) GENEL (%) I. HİSSE SENEDİ 4.052.310,13 10.655.212,80 11.693.716,06 100,00 35,19 GIDA, İÇECEK 58.747,00 465.043,45 528.723,00 4,52 1,59 58.747,00 465.043,45 528.723,00 4,52 1,59 TEKSTİL, DERİ ORMAN, KAĞIT, BASIM KİMYA, PETROL, PLASTİK 132.600,00 1.601.609,18 1.724.820,00 14,75 5,19 132.600,00 1.601.609,18 1.724.820,00 14,75 5,19 TAŞ, TOPRAK 247.833,59 315.966,40 396.822,37 3,39 1,19 247.833,59 315.966,40 396.822,37 3,39 1,19 METAL ANA 80.000,00 354.400,00 347.200,00 2,97 1,04 80.000,00 354.400,00 347.200,00 2,97 1,04 METAL EŞYA, MAKİNA 56.500,00 482.321,21 490.200,00 4,19 1,48 56.500,00 482.321,21 490.200,00 4,19 1,48 DİĞER İMALAT SANAYİ FAALİYETLERİ ELEKTRİK ULAŞTIRMA 383.725,00 741.046,17 904.446,00 7,73 2,72 383.725,00 741.046,17 904.446,00 7,73 2,72 TURİZM TİCARET İLETİŞİM 230.000,00 1.131.772,73 1.188.300,00 10,16 3,58 230.000,00 1.131.772,73 1.188.300,00 10,16 3,58 SPOR DİĞER HİZMET FAALİYETLERİ 67.500,00 317.250,00 312.525,00 2,67 0,94 67.500,00 317.250,00 312.525,00 2,67 0,94 BANKALAR 1.938.622,72 3.563.177,38 3.755.984,25 32,12 11,30 1.938.622,72 3.563.177,38 3.755.984,25 32,12 11,30 SİGORTA ŞİRKETLERİ 425.707,14 709.369,23 781.637,07 6,68 2,35 425.707,14 709.369,23 781.637,07 6,68 2,35 FİNANSAL KİRALAMA VE FACTORING ŞİRKETLERİ HOLDİNGLER VE YATIRIM ŞİRKETLERİ 431.074,68 973.257,05 1.263.058,37 10,80 3,80 431.074,68 973.257,05 1.263.058,37 10,80 3,80 DİĞER MALİ KURULUŞLAR BİLİŞİM SAVUNMA DİĞER TEKNOLOJİ ŞİRKETLERİ II. BORÇLANMA SENETLERİ 20.570.000,00 18.964.478,90 19.848.757,70 100,00 59,72 20.570.000,00 18.964.478,90 19.848.757,70 100,00 59,72 III. DİĞER 1.807.410,00 1.690.000,00 1.691.207,61 100,00 5,09 1.807.410,00 1.690.000,00 1.691.207,61 100,00 5,09 PORTFÖY DEĞERİ TOPLAMI (I+II+III) 26.429.720,13 31.309.691,70 33.233.681,37 100,00 HAZIR DEĞERLER (+) 265.127,67 ALACAKLAR (+) 246.315,00 DİĞER AKTİFLER (+) BORÇLAR (-) -49.167,45 TOPLAM DEĞER 33.695.956,59 TOPLAM PAY SAYISI 29.067.736,00 TOPLAM DEĞER / TOPLAM PAY SAYISI 1,16 IMKB
hisseci_32
15-07-2009, 19:52
Endeks ile uyumlu gitse yeter?:(
Endeks ile uyumlu gitse yeter?:(
Buralarda biraz sürünür.Yani 0,53-057 arası YTFYO lığına verdiği bedelsizleri eritmesi lazım.Aslında Yükseliş kanalının en altını gördü 0,54 Yine yükseliş kanalında çıkışlarını devam ettirecektir, ancak en az iki ay olabilir.Bir de hisse de çok küçük yatırımcı var sanırım onlarında dökülmesi lazım.Yani sabır işi bu hisse için de geçerli hatta bu sabır burada daha fazla işleyebilir.Haaa bir de dün yatıırım finans 0,56 ya baraş kurmuş, ne kadar satan varsa hepsini almış . :yes::kahkah:
Sembol_ Kurum _Takas_ Pozisyon_ Poz %_ Lot _Maaliyet
TSKYO_ YAT __2150154 _2247867 _11.38_ 97351 _0.56
hisseci_32
16-07-2009, 19:30
sizden bir adım öndeyim sandım ama baktım ki siz cok öndeymişsiniz takibteyim.
Ama takibimten ne zaman ayrılacağımızıda belirtin:wink::super:
56 da 82.000 lot alici 57 de 170.000 lot satici var
simdi bu ne demek biliyormusunuz?
eeee bebegimmm eee eee eee sey pardon :):)
kucuk yatirimci sattt satttt sattt demektir :):)
mal cagiriyolar tahtaya gelirse :)
amann satisa cok mal yigmislar korktum ya tahta gitmezse :):)
hisseci_32
20-07-2009, 20:09
20/07/2009 09:42 ***TSKYO***TSKB YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Portföy Deger Tablosu )
***TSKYO***TSKB YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Portföy Deger Tablosu ) MENKUL KIYMETİN TÜRÜ NOMİNAL DEĞER (TL) TOPLAM ALIŞ MALİYETİ (TL) TOPLAM RAYİÇ DEĞER(TL) GRUP (%) GENEL (%) I. HİSSE SENEDİ 4.337.310,13 11.928.414,08 13.244.629,91 100,00 39,10 GIDA, İÇECEK 58.747,00 465.043,45 542.822,28 4,10 1,60 58.747,00 465.043,45 542.822,28 4,10 1,60 TEKSTİL, DERİ ORMAN, KAĞIT, BASIM KİMYA, PETROL, PLASTİK 132.600,00 1.601.609,18 1.764.124,00 13,32 5,21 132.600,00 1.601.609,18 1.764.124,00 13,32 5,21 TAŞ, TOPRAK 247.833,59 315.966,40 408.658,91 3,09 1,21 247.833,59 315.966,40 408.658,91 3,09 1,21 METAL ANA 80.000,00 354.400,00 356.800,00 2,69 1,05 80.000,00 354.400,00 356.800,00 2,69 1,05 METAL EŞYA, MAKİNA 56.500,00 482.321,21 473.580,00 3,58 1,40 56.500,00 482.321,21 473.580,00 3,58 1,40 DİĞER İMALAT SANAYİ FAALİYETLERİ ELEKTRİK ULAŞTIRMA 383.725,00 741.046,17 922.669,50 6,97 2,72 383.725,00 741.046,17 922.669,50 6,97 2,72 TURİZM TİCARET İLETİŞİM 230.000,00 1.131.772,73 1.211.000,00 9,14 3,57 230.000,00 1.131.772,73 1.211.000,00 9,14 3,57 SPOR DİĞER HİZMET FAALİYETLERİ 67.500,00 317.250,00 308.475,00 2,33 0,91 67.500,00 317.250,00 308.475,00 2,33 0,91 BANKALAR 2.223.622,72 4.836.378,66 5.180.775,83 39,12 15,29 2.223.622,72 4.836.378,66 5.180.775,83 39,12 15,29 SİGORTA ŞİRKETLERİ 425.707,14 709.369,23 792.095,21 5,98 2,34 425.707,14 709.369,23 792.095,21 5,98 2,34 FİNANSAL KİRALAMA VE FACTORING ŞİRKETLERİ HOLDİNGLER VE YATIRIM ŞİRKETLERİ 431.074,68 973.257,05 1.283.629,18 9,69 3,79 431.074,68 973.257,05 1.283.629,18 9,69 3,79 DİĞER MALİ KURULUŞLAR BİLİŞİM SAVUNMA DİĞER TEKNOLOJİ ŞİRKETLERİ II. BORÇLANMA SENETLERİ 20.900.000,00 19.147.395,00 20.053.233,00 100,00 59,19 20.900.000,00 19.147.395,00 20.053.233,00 100,00 59,19 III. DİĞER 531.430,00 579.000,00 579.392,28 100,00 1,71 531.430,00 579.000,00 579.392,28 100,00 1,71 PORTFÖY DEĞERİ TOPLAMI (I+II+III) 25.768.740,13 31.654.809,08 33.877.255,19 100,00 HAZIR DEĞERLER (+) 265.258,91 ALACAKLAR (+) 2.442.000,00 DİĞER AKTİFLER (+) BORÇLAR (-) -2.484.285,66 TOPLAM DEĞER 34.100.228,44 TOPLAM PAY SAYISI 29.067.736,00 TOPLAM DEĞER / TOPLAM PAY SAYISI 1,17 IMKB
Yatırım finansman alımlara devam ediyor.Bakalım sonu nereye varacak.:he:
15/07/2009
20/07/2009
Sembol__ Kurum__ Takas__ Pozisyon__ Poz%__ Lot___ Maaliyet
TSKYO__ YAT__ 2265453 __2345929__ 11.88__ 110150 __0.56
hisseci_32
21-07-2009, 14:15
amann satisa cok mal yigmislar korktum ya tahta gitmezse :):)
Gitmezse gitmesin yatırımcı oluruz.Devlet gibi hisse akmaz kokmaz batmaz.:he::he:
satan satsin adam 100.000 lot alis koyuyor her seferinde zaten dusse millet mala gircek ben dusecegini sanmiyorum
yurtdisi borsalar seneyi buyuk ihtimal iyi kapatacak kaldiki bizim bankalarda guzel karlar acikliyorlar
bu durumda tskyo da kar aciklar ve mecburen dagitir !
yani bence daha yukselisin basi buralar.
bu kagit hala ucuz alin ve bence unutun
hatta her ay para artiran birisi alsin bir koseye atsin derim
altin veya dolar almaktan mantikli
57 alista acti yaz bakalim kalkinma menkul 56 a gelecekmi sattigin mallar oraya
Yatırım finansman alımlara devam ediyor.Bakalım sonu nereye varacak.:he:
15/07/2009
20/07/2009
21/07/2009
Sembol__ Kurum__ Takas____ Pozisyon__ Poz % __Lot___ Maaliyet
TSKYO__ YAT____2235779__ 2445726___ 12.38__ 99797 ___0.56 :ayy::ayy::ayy:
Yatırım finansman alımlara devam ediyor.Bakalım sonu nereye varacak.Şimdiye kadar 393,549 lot aldı.Kağıt hala 0,57 de.Ne baskı ama :he:
15/07/2009
20/07/2009
21/07/2009
Sembol__ Kurum__ Takas____ Pozisyon__ Poz % __Lot___ Maaliyet
TSKYO__ YAT____2235779__ 2445726___ 12.38__ 99797 ___0.56 :ayy::ayy::ayy:
22/07/2009
Sembol__ Kurum__ Takas__ Pozisyon__ Poz %__ Lot___ Maaliyet
TSKYO__ YAT__ 2345929__ 2531977__ 12.82__ 86251__ 0.56
22/07/2009
Sembol__ Kurum__ Takas__ Pozisyon__ Poz %__ Lot___ Maaliyet
TSKYO__ YAT__ 2345929__ 2531977__ 12.82__ 86251__ 0.56
adam hergun baklava paket yaptirir gibi 100.000 tane paketleyip atiyor bir kenara bakin sebebini cok basit ornekle anlatayim
onumuzdeki en ciddi direnc 0.71 seviyesinde
tarih 16.4.2008 kagit 0.71 de portfoy degeri 1.07
bugun kagit 0.56 da portfoy degeri 1.17
yorum yapmayayim
hisseci_32
23-07-2009, 10:26
Cok sığ talep yok.Göz altındaki hisseler bile bir saatte bundan fazla işlem yapıyor.Bizim bilmediğimiz kötü birşeymi var acaba :düsün::düsün::düsün::grrr:
Cok sığ talep yok.Göz altındaki hisseler bile bir saatte bundan fazla işlem yapıyor.Bizim bilmediğimiz kötü birşeymi var acaba :düsün::düsün::düsün::grrr:
çok gün bi kaç bin lot işlemle günü kapatır.
anormal bi şey yok o açıdan...
sikintida orada zaten biz herseyi biliyoruz onun icin gitmiyor yani mali tasiyoruz :):)
gozaltindakiler millet birsey bilmedigi icin millete gecirmek icin hacim yaptiriyolar
keskebizim kagida haber dusse kagidin tasfiyesi icin genel kurul deseler
pasalar gibi birim basina 1.17 den paramizi cebimize koyariz :biggrin::biggrin:
bunlarin yapabildikleri bu yazmis tavana 380.000 tane satis
58 e yazmis 150.000 tane satisakli sira satis baskisi olusturacak gerizekali
seytan diyor her kademeye yaz 100.000 tane alis gorsunler ebelerinin herekesini
meydani bos zannediyor gerizekalilar
Bahse girerim 515.ci sayfada da belirttiğim gibi Yatırım finans topladığı 400,000 lotu yine aldığı fiyata 0,56 dağıtabilir.Bu adamlardan korkulur.Artık sabrım kalmadı, her an satabilirim.
Uzun vade beklenecek bir kağıt ancak ben sevmem.Bir arkadaştan haber beklemekteyim. 6aylık bilanço ile ilgili.Bence bu kağıdın gitmemesinin bir diğer nedeni fazla küçük yatırımcının olması.
Örneğin;TraderTR-Hisseci32-Kinowa65-wepwep-follow-dopamin gibi
yatırım finansman 56 dan 60 bin lotu vermiş.
benden dostlara tavsiye: asla ama asla bu kağıt hakkında kesin ifadeler kullanmayın!
hisseci_32
23-07-2009, 17:29
Bahse girerim 515.ci sayfada da belirttiğim gibi Yatırım finans topladığı 400,000 lotu yine aldığı fiyata 0,56 dağıtabilir.Bu adamlardan korkulur.Artık sabrım kalmadı, her an satabilirim.
Uzun vade beklenecek bir kağıt ancak ben sevmem.Bir arkadaştan haber beklemekteyim. 6aylık bilanço ile ilgili.Bence bu kağıdın gitmemesinin bir diğer nedeni fazla küçük yatırımcının olması.
Bu kadar basit olduğunu sanmıyorum.Sorun ky olsaydı bir kaç kötü haberle safdışı yapılırdı.Zaten ky bıkmış yılmış 1-2 kademe gitse hepsi kacar diye düşünüyorum.Bence tahtaya hakim olmaya çalışan büyükler arasında sorun var.Benim lotlarım kesinlikle onlardan cok cok az beklerim.Onlar düşünsün.:grrr:
Dün 0,56 dan aldıklarını dağıtabilirler demiştim.İşte küçük de olsa dağıtmışlar.Bugün bir iki kademe yükselsin çıkarım.Burada işler hiç de beklenti doğrultusunda değil gibi.
23/07/2009
Sembol___ Kurum__ Takas__ Pozisyon__ Poz % __Lot__ Maaliyet
TSKYO__ YAT____2445726__ 2472077__ 12.52 __-59900 __0.56 :yes::yes::grrr:
kinowa65
24-07-2009, 09:53
evet bu asılzadeler kağıdı uçurmak için benim satmamı bekliyorlarsa çok beklerler. benim istediğim fiyata gelinceye kadar kesin işlem yok benden yana
evet bu asılzadeler kağıdı uçurmak için benim satmamı bekliyorlarsa çok beklerler. benim istediğim fiyata gelinceye kadar kesin işlem yok benden yana
Hocam sana iyi beklemeler.Benim daha fazla beklememe gerek kalmadı.
Artık bu formda yokum.Bir kademe bile beklememe gerek kalmadı.Çünkü....Şimdi sıra DARDL
garanti,yatirim finans,is,deniz karsilikli islem yapiyor yaniltmasin dikkat
buna devam edecekler cepten cebe her yol var bunlarda
cuma gunu kendi alislarina verdiler
57 kademesine vermislerdi hatta 56 a bile cakmislardi biraz
ama is karsiliginda aliciydi
kendi alislarina verdiler reel anlamda mal cikmadilar zaten bu tahtada mal cikmak o kadar kolay degil dikkat edin alt kademelerde 1000-2000 lot alici var
simdi 57 kademesinden dokulenleri topluyolar hatta 58 den ufak ufak alabilirler
serkanozden
27-07-2009, 20:07
arkadaşlar bu hisse pek takip ettiğim bir hisse değil ama sanki geleceği iyi gibi. Bu fiyatlardan alıma uygunmudur sizce.
sikinti verdi ilk harekette basicam pasife yazinca harekette ettirmiyolar
bekleyip harekette kafalarina cakicam bu kadar serefsizlik olmaz.
adamlar satisa 600.000 lot mal yigmislar demekki en az bu kadar mal tasiyorlar :):)
bu malda degil 1 gun 1 haftalik operasyonde bile verilemez
bu sebepten dolayi olumune tasiyorum mali satmaktan vazgectim.
TSKYO ayrılmıştım ama yine yazmadan duramadım.
Sayın follow tepesine,tepesine çivi givi çivi gibi çak,çak,çak.
Bu şe......lerin kağıdı yükselmesin.
kinowa65
30-07-2009, 13:02
hayırdır sayın wepwep bu kağıdın yükselmesi sizi neden bu kadar rahatsız ediyor.
hayırdır sayın wepwep bu kağıdın yükselmesi sizi neden bu kadar rahatsız ediyor.
Burdan çıkıp dardanele geçmiştim henüz daha ordan çıkmadım.
Yükselmesinde buraya tekrar geri dönmek istiyorum.Ve de çok bekledikten sonra çıktım buradan. O yüzden TSKBYO lığına kızgınım.
Birisi kağıda fena taktı.0,61 de İşlem hacmini çıldırttı.Ama bir kademe bile kaldıramadı
Helal olsun dayı büyüksün,tam 812,000 lot alarak 0,62 yi gördürdün.Arkasını da getirde büyük olduğun anlaşılsın.
kinowa65
30-07-2009, 16:06
yarın daha agresif olacak önü açıldı kağıdın:super:
Kim tıkamıştıki, Sayın follow basamadın şunun tepesine yaaa.Yetişemedik tekrar almaya .
hisseci_32
30-07-2009, 17:08
Cok bekletti ama sonunda vuslata erdik.Aranızdan ayrıldım bol şans sizlere.
Cok bekletti ama sonunda vuslata erdik.Aranızdan ayrıldım bol şans sizlere.
Kağıdın önünü tıkayan hisseci_32 miş.Ama daha burada çok tıkaç varki.Demekki her bir tıkacın ayrılması kağıdın önünü açacak.Ya hiç tıkaç kalmassa !!!!!!!!!.... :cheers: Diğer bir konuda TSKYO takasında bulunan 62 aracı kurumdan 32 si dün işlem yapmış.Ve çoğunluk satıcı.Hatta yatırım finans bile 0,56 dan çaktırmadan topladığı 403,762 adet hisseyi bir günde 0,61 den satmış.Toplayan ise deniz yatırım 380,507 tanesini sırtlamış.İkinci sıradaki alıcı İnfo 0,61 den 250,000 adet
ilginç 6 aylıkta hisse başına 0,27 kar etmiş şu anki fiyatı 0,62 ama kağıt burda izlemeye alalım bakalım :super:
Burdan çıkıp dardanele geçmiştim henüz daha ordan çıkmadım.
Yükselmesinde buraya tekrar geri dönmek istiyorum.Ve de çok bekledikten sonra çıktım buradan. O yüzden TSKBYO lığına kızgınım.
DARDL Şutladık.TSKYO lığı hala bıraktığım yerde.Artık TSKYO lığınla barışma zamanı geldi.Yani tekrar buradayım.Diğer bir ifadeyle kağıdın önünü tıkayan tıkaçlar kervanına katıldım.Artık ben de bir tıkaçım.Hatta nıckymi bile wepwep yerine tıkaç olarak değiştirebilirim.:confused:
hisseci_32
05-08-2009, 16:44
DARDL Şutladık.TSKYO lığı hala bıraktığım yerde.Artık TSKYO lığınla barışma zamanı geldi.Yani tekrar buradayım.Diğer bir ifadeyle kağıdın önünü tıkayan tıkaçlar kervanına katıldım.Artık ben de bir tıkaçım.Hatta nıckymi bile wepwep yerine tıkaç olarak değiştirebilirim.:confused:
Takma kafaya :wink::wink:
Borsada sabır büyük erdemdir.
Ama zamanlama daha büyük erdemdir....
kinowa65
17-08-2009, 21:53
noluyo ya hareket yok anladıkta yorum neden yok???
0,58 aşağıya kırarsa ! kıracaktır bence 0,45 e dayanabilir.:yes:
Yükseliş beklentisi olmayan bir kağıta kim ne yazacak.0,50 altı beklemedeyim.
0,58 aşağıya kırarsa ! kıracaktır bence 0,45 e dayanabilir.:yes:
Yükseliş beklentisi olmayan bir kağıta kim ne yazacak.0,50 altı beklemedeyim.İnşallah düşer
hissenin düşüşü yönünde dua etmeyin lütfen, gerçekten düşerse 10 misli beddua alırsın
hissenin düşüşü yönünde dua etmeyin lütfen, gerçekten düşerse 10 misli beddua alırsın
İnşallah düşer kelimesini yazıdan çıkarttım.Şimdi artık düşmeyecekmi.İzleyelim bakalım.Sen daha yenisin galiba
hisseci_32
18-08-2009, 15:17
Tekrar aranızdayım. yorum yazacak henüz bir şey yok...
gökalper
18-08-2009, 23:12
Artık bende buradayım . Uzun bir süre de burada kalacağım. Sabır desen ganii. Bekleyip göreceğiz.Vakti gelince de harekete katılacağız inşallah.. Nerde hareket orda bereket
ha bişi biliyonda mı konuşuyon derseniz . Tek bildiğim hiçbirşey bilmediğimdir.
0,58'i aşağıya kıracağını düşünmekteyim diye yazdım, iki kişi kağıda daldı.Yani kağıdın önüne iki takoz daha kondu.Oysa burada ben de dahil o kadar çok takoz varki,ileri gitmesi imkansız.Ancak önce aşağıya gelmeliki maliyeti küçültelim sonra 0,70 gibi şutlarız.Bir de Gökalper ve Pedia76 arkadaşlar foruma yeni kayıt olmuşlar, buraya geldiklerine göre bir bildiklerimi var acaba diye sormak lazım.Diğer yandan zamanlamanın bir erdem olduğunu söyleyen hisseci_32 de buraya geldiğine göre bir şeylermi olacak acaba.Ben yinede 0,50 altını beklemekteyim.
kinowa65
19-08-2009, 12:15
0,58'i aşağıya kıracağını düşünmekteyim diye yazdım, iki kişi kağıda daldı.Yani kağıdın önüne iki takoz daha kondu.Oysa burada ben de dahil o kadar çok takoz varki,ileri gitmesi imkansız.Ancak önce aşağıya gelmeliki maliyeti küçültelim sonra 0,70 gibi şutlarız.Bir de Gökalper ve Pedia76 arkadaşlar foruma yeni kayıt olmuşlar, buraya geldiklerine göre bir bildiklerimi var acaba diye sormak lazım.Diğer yandan zamanlamanın bir erdem olduğunu söyleyen hisseci_32 de buraya geldiğine göre bir şeylermi olacak acaba.Ben yinede 0,50 altını beklemekteyim.
bekleyen koruk üzüm olur bekleyen moruk ölür. üstüne alınma sadece espri:)
gökalper
19-08-2009, 12:31
Güçlübir araba takosları ya ezer geçer yada sürükler taki takoz ya yoldan çekilir yada ezilir ve geride kalır. :super:
Yazdıklarım sadece beni bağlar...:he:
Güçlübir araba takosları ya ezer geçer yada sürükler taki takoz ya yoldan çekilir yada ezilir ve geride kalır. :super:
Yazdıklarım sadece beni bağlar...:he:
Helal olsun :bravo:çiğne geç valla
hisseci_32
19-08-2009, 13:14
***TSKYO***TSKB YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Portföy Deger Tablosu ) MENKUL KIYMETİN TÜRÜ NOMİNAL DEĞER (TL) TOPLAM ALIŞ MALİYETİ (TL) TOPLAM RAYİÇ DEĞER(TL) GRUP (%) GENEL (%) I. HİSSE SENEDİ 4.061.392,13 12.345.474,31 15.305.028,11 100,00 42,57 GIDA, İÇECEK 58.747,00 465.043,45 569.845,90 3,72 1,58 58.747,00 465.043,45 569.845,90 3,72 1,58 TEKSTİL, DERİ ORMAN, KAĞIT, BASIM KİMYA, PETROL, PLASTİK 132.600,00 1.601.609,18 1.926.648,00 12,59 5,36 132.600,00 1.601.609,18 1.926.648,00 12,59 5,36 TAŞ, TOPRAK 247.833,59 315.966,40 476.665,91 3,11 1,33 247.833,59 315.966,40 476.665,91 3,11 1,33 METAL ANA 205.000,00 1.095.729,31 1.162.350,00 7,59 3,23 205.000,00 1.095.729,31 1.162.350,00 7,59 3,23 METAL EŞYA, MAKİNA 50.000,00 468.750,00 487.250,00 3,18 1,36 50.000,00 468.750,00 487.250,00 3,18 1,36 DİĞER İMALAT SANAYİ FAALİYETLERİ ELEKTRİK ULAŞTIRMA 383.725,00 741.046,17 1.089.271,25 7,12 3,03 383.725,00 741.046,17 1.089.271,25 7,12 3,03 TURİZM TİCARET İLETİŞİM 210.000,00 1.047.491,39 1.167.500,00 7,63 3,25 210.000,00 1.047.491,39 1.167.500,00 7,63 3,25 SPOR DİĞER HİZMET FAALİYETLERİ 67.500,00 317.250,00 380.025,00 2,48 1,06 67.500,00 317.250,00 380.025,00 2,48 1,06 BANKALAR 1.944.113,72 4.747.444,61 5.754.937,11 37,60 16,01 1.944.113,72 4.747.444,61 5.754.937,11 37,60 16,01 SİGORTA ŞİRKETLERİ 425.707,14 709.369,23 980.945,93 6,41 2,73 425.707,14 709.369,23 980.945,93 6,41 2,73 FİNANSAL KİRALAMA VE FACTORING ŞİRKETLERİ HOLDİNGLER VE YATIRIM ŞİRKETLERİ 336.165,68 835.774,57 1.309.589,01 8,56 3,64 336.165,68 835.774,57 1.309.589,01 8,56 3,64 DİĞER MALİ KURULUŞLAR BİLİŞİM SAVUNMA DİĞER TEKNOLOJİ ŞİRKETLERİ II. BORÇLANMA SENETLERİ 20.100.000,00 18.389.427,80 19.595.656,00 100,00 54,50 20.100.000,00 18.389.427,80 19.595.656,00 100,00 54,50 III. DİĞER 1.166.645,00 1.055.000,00 1.055.714,24 100,00 2,94 1.166.645,00 1.055.000,00 1.055.714,24 100,00 2,94 PORTFÖY DEĞERİ TOPLAMI (I+II+III) 25.328.037,13 31.789.902,11 35.956.398,35 100,00 HAZIR DEĞERLER (+) 527,67 ALACAKLAR (+) 1.294.000,00 DİĞER AKTİFLER (+) BORÇLAR (-) -363.242,37 TOPLAM DEĞER 36.887.683,65 TOPLAM PAY SAYISI 29.067.736,00 TOPLAM DEĞER / TOPLAM PAY SAYISI 1,27 IMKB
Wrangler
21-08-2009, 10:17
SPK, YATIRIM FİNANSMAN MENKUL'UN TSKB YO'DA ÇAĞRIDA BULUNMA ZORUNLULUĞUNDAN MUAFİYET TALEBİNİ OLUMLU KARŞILADI
Sermaye Piyasası Kurulu, Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş.’nin,
TSKB Yatırım Ortaklığı A.Ş. (TSKB YO) ve Yatırım Finansman Yatırım Ortaklığı
A.Ş.’nin, TSKB YO nezdinde birleşmesi işlemi sonucunda TSKB YO’nun sermayesinin
%6,95’ine, oy haklarının ise %29’una sahip olmasına rağmen TSKB YO’nun yönetim
hakimiyetinde değişiklik olmaması nedeniyle SPK'nın Seri:IV,No:8 "Halka Açık
Anonim Ortaklıklar Genel Kurullarında Vekaleten Oy Kullanılmasına ve Çağrı
Yoluyla Vekâlet veya Hisse Senedi Toplanmasına İlişkin Esaslar Tebliği”nin
"Çağrıda Bulunma Zorunluluğu” başlıklı 17’nci maddesi çerçevesinde TSKB
Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin diğer ortaklarına ait payları satın almak üzere
çağrıda bulunma zorunluluğundan muafiyet tanınmasına karar verdi.
Foreks Haber Merkezi
(20/08/2009 - 17:14:42)
hisseci_32
21-08-2009, 15:01
Kalan arkadaşlara Başarılar.:)
Anlaşılan siz sattığınız için yükselmiş.
Ben yine de aşağıda bir yerlerde beklemekteyim.
Wrangler
24-08-2009, 09:52
MENKUL KIYMETİN TÜRÜ NOMİNAL DEĞER (TL) TOPLAM ALIŞ MALİYETİ (TL) TOPLAM RAYİÇ DEĞER(TL) GRUP (%) GENEL (%)
I. HİSSE SENEDİ 4.151.392,13 12.618.960,80 16.299.351,71 100,00 42,38
GIDA, İÇECEK 58.747,00 465.043,45 643.279,65 3,95 1,67
58.747,00 465.043,45 643.279,65 3,95 1,67
TEKSTİL, DERİ
ORMAN, KAĞIT, BASIM
KİMYA, PETROL, PLASTİK 132.600,00 1.601.609,18 2.000.828,00 12,28 5,20
132.600,00 1.601.609,18 2.000.828,00 12,28 5,20
TAŞ, TOPRAK 247.833,59 315.966,40 517.530,93 3,18 1,35
247.833,59 315.966,40 517.530,93 3,18 1,35
METAL ANA 205.000,00 1.095.729,31 1.137.750,00 6,98 2,96
205.000,00 1.095.729,31 1.137.750,00 6,98 2,96
METAL EŞYA, MAKİNA 75.000,00 561.750,00 625.500,00 3,84 1,63
75.000,00 561.750,00 625.500,00 3,84 1,63
DİĞER İMALAT SANAYİ FAALİYETLERİ
ELEKTRİK
ULAŞTIRMA 383.725,00 741.046,17 1.141.941,75 7,01 2,97
383.725,00 741.046,17 1.141.941,75 7,01 2,97
TURİZM
TİCARET
İLETİŞİM 210.000,00 1.047.491,39 1.180.900,00 7,25 3,07
210.000,00 1.047.491,39 1.180.900,00 7,25 3,07
SPOR
DİĞER HİZMET FAALİYETLERİ 67.500,00 317.250,00 405.000,00 2,48 1,05
67.500,00 317.250,00 405.000,00 2,48 1,05
BANKALAR 1.964.113,72 4.756.729,87 6.103.898,39 37,45 15,87
1.964.113,72 4.756.729,87 6.103.898,39 37,45 15,87
SİGORTA ŞİRKETLERİ 425.707,14 709.369,23 979.224,43 6,01 2,55
425.707,14 709.369,23 979.224,43 6,01 2,55
FİNANSAL KİRALAMA VE FACTORING ŞİRKETLERİ
HOLDİNGLER VE YATIRIM ŞİRKETLERİ 381.165,68 1.006.975,80 1.563.498,56 9,59 4,06
381.165,68 1.006.975,80 1.563.498,56 9,59 4,06
DİĞER MALİ KURULUŞLAR
BİLİŞİM
SAVUNMA
DİĞER TEKNOLOJİ ŞİRKETLERİ
II. BORÇLANMA SENETLERİ 20.100.000,00 18.389.427,80 19.648.027,00 100,00 51,08
20.100.000,00 18.389.427,80 19.648.027,00 100,00 51,08
III. DİĞER 2.575.260,00 2.514.000,00 2.515.600,75 100,00 6,54
2.575.260,00 2.514.000,00 2.515.600,75 100,00 6,54
PORTFÖY DEĞERİ TOPLAMI (I+II+III) 26.826.652,13 33.522.388,60 38.462.979,46 100,00
HAZIR DEĞERLER (+) 718,48
ALACAKLAR (+)
DİĞER AKTİFLER (+)
BORÇLAR (-) -658.047,12
TOPLAM DEĞER 37.805.650,82
TOPLAM PAY SAYISI 29.067.736,00
TOPLAM DEĞER / TOPLAM PAY SAYISI 1,30
IMKB
(24/08/2009 - 10:13:55)
gökalper
24-08-2009, 13:27
Takoslar birer birer çekiliyor ..:he:
Tek bildiğim hiçbirşey bilmediğimdir.
Takoslar birer birer çekiliyor ..:he:
Tek bildiğim hiçbirşey bilmediğimdir.
Sizde sattınız anlaşılan.Hayırlı olsun
gökalper
24-08-2009, 13:40
yok ben hisseci_32 ye gönerme yaptım.
yok ben hisseci_32 ye gönerme yaptım.
Banada gönderme yapabilirsiniz canım.Çünkü sabah ben de 0,65 den sattım kurtuldum. Aşağıya gelseydi dahada alacaktım fakat olmadı.Elimde ne varsa sattım.Artık burada yokum.
gökalper
24-08-2009, 13:59
Hayırlı olsun . İyi günlerde kullanın..
Saglik,Para,...
24-08-2009, 16:09
MILLET NIYE BU HISSEDEN KACIYORKI bence yeni kazandirmaya basliyor
Wrangler
24-08-2009, 16:13
***TSKYO***TSKB YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( ŞGBF-Ortaklık Yapısı )
***TSKYO***TSKB YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( ŞGBF-Ortaklık Yapısı )
Son Durum İtibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasına Sahip Ortaklar İle Tüzel Kişi ve Yabancı Ortaklar Arasında Dağılımı
Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı Sermayedeki Payı (YTL) Sermayedeki Payı (%)
Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş 5.664.742,00 19,50
Yatırım Finansman A.Ş. 2.021.211,00 6,95
Diğer Halka Açık 21.381.783,00 73,55
TOPLAM 29.067.736,00 100,00
IMKB
(24/08/2009 - 10:55:28)
Wrangler
24-08-2009, 16:14
***TSKYO***TSKB YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
***TSKYO***TSKB YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
Ortaklığın Adresi : TSKB Yatırım Ortaklığı A.Ş. Meclis-i Mebusan Cad. No:81 Fındıklı / İstanbul
Telefon ve Faks No. : Telefon: 0.212.334 53 54 - Faks: 0.212.334 52 34
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Telefon: 0.212.334 53 54 - Faks: 0.212.334 52 34
Yapılan Açıklamanın Ertelenmiş Açıklama Olup Olmadığı : Hayır
Konu : TSKB Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile Yatırım Finansman Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin birleşmesi sonrası çağrı muafiyeti hakkında
AÇIKLAMA:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21.08.2009 tarih, B.02.1.SPK.0.15.709 10280 sayılı yazısı ile TSKB Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Yatırım Finansman Yatırım Otaklığı A.Ş.'nin TSKB YO nezdinde birleşmesi işlemi sonucunda Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş.'nin TSKB YO'nun sermayesinin %6,95'ine, oy haklarının ise %29'una sahip olmasına rağmen birleşme işlemi sonrasında TSKB YO'nun yönetim hakimiyetinde değişiklik olmaması nedeniyle Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:IV, No:8 "Halka Açık Anonim Ortaklıklar Genel Kurullarında Vekaleten Oy Kullanılmasına ve Çağrı Yoluyla Vekalet veya Hisse Senedi Toplanmasına İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Çağrıda Bulunma Zorunluluğu" başlıklı 17'nci maddesi çerçevesinde Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş.'nin Şirket'in diğer ortaklarına çağrıda bulunma zorunluluğundan muafiyet tanınması yönündeki talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
Bilgilerinize sunarız,
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
IMKB
(24/08/2009 - 17:06:20)
Wrangler
24-08-2009, 16:24
http://kap.gov.tr/yay/Download/Bildirim/Ek/27742.pdf
Wrangler
24-08-2009, 16:44
http://img32.imageshack.us/img32/8833/tskyo240809.jpg (http://img32.imageshack.us/i/tskyo240809.jpg/)
Wrangler
24-08-2009, 16:55
http://img44.imageshack.us/img44/5451/tskyo240809ttks.jpg (http://img44.imageshack.us/i/tskyo240809ttks.jpg/)
gökalper
24-08-2009, 18:17
Teşekkürler Wrangler...
gökalper
25-08-2009, 15:13
Takozlar çekilin yoldan yoksa ezecekler adamlar. :he::he::he:
Yazdıklarım al sat tut tavsiyesi değildir.
Saglik,Para,...
25-08-2009, 15:18
bu hisse hergün aynimi cizim yapiyor saat 16 dedimi aliyorlar.
Saglik,Para,...
25-08-2009, 15:29
su 68-70 gecersez tutamazlar gari bizi.
bu hisse açıkladıgı kara göre bayagı ucuz kalmış
ytfyo ile birleşme muhabbeti hariç.........nasıl görmedik bunu hayret.........
ve teknik diyor ki 70 in üzerinde koparım.........................
4 yıldır devam eden düşüş trendi orta vadeli yükselen trende dönmüş durumda.......
kinowa65
26-08-2009, 01:21
bakalım nereye kadar gidecek bu kadar taşıdık kazanmak hakkımız ama ne kadar
Saglik,Para,...
26-08-2009, 01:52
bence tahminen eger 0.70 gecilirse 0.77 de bir engel daha var orada gecilirse 0.90 a kadar gider orada biraz dinlenip sonra yola devam.
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
kinowa65
27-08-2009, 16:23
0.70 geçildi bakalım bundan sonra ne olacak merakla bekliyorum:)
Wrangler
27-08-2009, 17:03
http://img194.imageshack.us/img194/2047/tskyo270809drlm.jpg (http://img194.imageshack.us/i/tskyo270809drlm.jpg/)
gökalper
27-08-2009, 17:40
Bu daha başlangıç asıl hareketin daha başlamadığı düşüncesindeyim.
Haydi bakalım nerede hareket orada bereket..:super:
:rtfm:Burada yazdıklarıma göre hareket edeceklerin aklına şaşarım:kahkah:
çok saglam ve emin bir şekilde yoluna devam edecegi kanaaatindeyim......
Saglik,Para,...
27-08-2009, 18:24
sayin hissekurdu sizinde görüslerinizi alabilirmiyiz ?
arfyo ecbyo gibi yo larla kıyaslarsak şu anda en az 09x gibi bir yerlerde olması lazım.......
Banada gönderme yapabilirsiniz canım.Çünkü sabah ben de 0,65 den sattım kurtuldum. Aşağıya gelseydi dahada alacaktım fakat olmadı.Elimde ne varsa sattım.Artık burada yokum.
Aşağıda bir yerlerde beklerken elimizden kaçırdık gitti.:ayy::ayy:
Acaba tekrar buralardan alsak bu sefer de elimizde kalırmı dersiniz ? :cry::cry:
kararlı ol..."0.50 ye gelecek mutlaka"diyen sensin...sözünde dur.:)
kararlı ol..."0.50 ye gelecek mutlaka"diyen sensin...sözünde dur.:)
Bir varsayımdı. Teknik olarak aşağıya kırsaydı bahsettiğim rakamlara kadar inecekti.Ama yukarı döndü.Yine idda ediyorum,teknik olarak yükseliş kanalının en üst noktasında yükselen kanal aşağıya sarkarsa 0,52-0,57 arasındaki seviyelere kadar inebilir.Çünkü daha önce iki kez aynı şeyi yaptı:yes:Henüz almış değilim,hala beklemedeyim.
kinowa65
28-08-2009, 11:29
sayın wepwep sizi özlemiştik bir yorum yapın baride bizde tersini yapalım tersi tutuyo nede olsa:)
sayın wepwep sizi özlemiştik bir yorum yapın baride bizde tersini yapalım tersi tutuyo nede olsa:)
Özlem duyulmak güzeldir.İnsan sevildiğini anlıyor.Yorumumu yukarıda yaptım,beklentim hala aynı 0,52-0,57:he::he:
kinowa65
28-08-2009, 12:10
Özlem duyulmak güzeldir.İnsan sevildiğini anlıyor.Yorumumu yukarıda yaptım,beklentim hala aynı 0,52-0,57:he::he:
ağzından bal damlıyo maşallah allah neşeni bozmasın:)
gökalper
28-08-2009, 13:40
Aşağıda bir yerlerde beklerken elimizden kaçırdık gitti.:ayy::ayy:
Acaba tekrar buralardan alsak bu sefer de elimizde kalırmı dersiniz ? :cry::cry:
Takozlar ya çekilecek ya ezilecek demiştim. Ama daha ezme hareketi başlamadı sayın webweb. Vurucu darbe yakında gelecek gibime geliyo...Hadi hayırlısı...Sizi almaya biraz geri gelebiliriz. Henüz çok yol almadık. Tabi asıl kararı şöför verecek.:he::he:
:rtfm:Burada yazdıklarıma göre hareket edeceklerin aklına şaşarım
TSKYO 235772 0.706132142 73.3 -314407 0.708198688 -97.7 -78,635
CREDIT SUISSE MENKUL 140000 0.7078572 43.50948 FORTIS YATIRIM -210016 0.710476 -65.26918 0
GEDIK YATIRIM 31970 0.7034313 9.935699 EURO YATIRIM -64181 0.7001715 -19.9463 0
HSBC YATIRIM 22000 0.7131818 6.837203 GARANTI YAT. -23421 0.7113826 -7.278824 0
YATIRIM FINANSMAN 21802 0.6975268 6.775668 CAMIS MENKUL -10000 0.6999999 -3.10782 0
EVGIN YATIRIM 20000 0.7 6.215639 TEKSTIL MEN. -6789 0.7147297 -2.109899 0
DiGER 85997 26.72632 DiGER -7362 -2.287977
credıt aldıgı 140binin 75 binini citiye göndermiş 65 i kendinde kalmış.................