View Full Version : TSKYO Tskb Yat.Ort.
obblomovv
10-10-2004, 01:37
valla gelirse hayırlı olsun bende yok bu saatten sonra da binemeyiz herhalde trene.
sugarpan
10-10-2004, 03:50
Bence binme fırsatı bulabilirsin... bu kadar lafa bu hisse biraz gider ve eski yerine gelir. Göstere göstere götürmezlerki....
tskyo. kesin kaynak! sinemalarda ki reklamlar.
Anlamadım şimdi.THY arzınıdamı TSKYO yapacak? Sinemalarda bunu mu duyuruyorlar?..AFM zaten biliyoruz..
takas durumu...
ilk veri 10.09.2004 (2500-5400 yükselişinden önceki son cuma)
ikinci veri 08.10.2004 (son cuma)..
iş.........204....257 bin lot
garanti..171....170
yat.fin...168....151
ak........113.....122
deniz.....107....100
northwind
10-10-2004, 12:18
arada bir sinemaya da gitmek lazım arkadaşlar:=), haber alacam diye ekrandan ayrılmayınca burnumuzun önündekini göremez oluyoruz.
Arkadasim muhabbetin basina dikkat etmedin herhalde thy nin arzinin kim tarafindan yapilacagi sorulmustu.Afm sinemalarinin halka arzinin tskyo tarafindan yapilacagini ise aylar oncesinden biliyorduk.
Türk Hava Yolları halka arzında resmi süreç başladı
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türk Hava Yolları’nın halka arzında resmi süreci başlattı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın Türk Hava Yolları projesinde danışman firması olan İş Yatırım Menkul Değerler aracılığıyla Sermaye Piyasası Kurulu’na yapılan başvuru uyarınca THY hisseleri 2004 yılı içinde halka arz edilecek.
Yurtiçi ve yurtdışında toplam 103 noktayı içeren uçuş ağı, genç ve büyüyen filosu, ileri düzeydeki teknik bakım altyapısı, üstün hizmet kalitesi, devam eden yatırımları ve başarılı finansal performansı ile uluslararası alanda Türkiye’nin en önemli markalarından biri olan Türk Hava Yolları’nın halka arzında resmi süreç başladı. T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, danışman firması İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla THY hisse senetlerinin halka arzı için Sermaye Piyasası Kurulu’na müracaat etti.
THY hisselerinin halka arzı uygulamaları kapsamında yurtiçindeki bireysel yatırımcılar ve uluslarası kurumsal yatırımcılar yanında yurtdışında yaşayan vatandaşlarımıza yönelik pazarlama ve dağıtım faaliyetlerine de önem verilecektir.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla,
San Francisco
10-10-2004, 13:30
Bazen senetler olaylara geç tepki verebiliyor.. Böyle zamanlar çok olmuştur.. Pazartesi günü AFM sinemaları bu senedi yükseltecektir.. Bu nedenle sabah pozisyon almakta yarar görüyorum.. Bir kalemde 3760 da kadar topladılar.. Anlaşılan.. pazartesi 3760 tan alamayacağım.. 3800 den kapabilecekmiyim.. ben hızlı bir çıkış bekliyorum.. AFM arzını yapacak.. sonra da Hissesi bulunduğu iş risk sermaye halka arz edilecek.. işyat işfinle beraber hareketli hisseler arasında yer alacağını tahmin ediyorum
krokodil
10-10-2004, 13:34
Bazen senetler olaylara geç tepki verebiliyor.. Böyle zamanlar çok olmuştur.. Pazartesi günü AFM sinemaları bu senedi yükseltecektir.. Bu nedenle sabah pozisyon almakta yarar görüyorum.. Bir kalemde 3760 da kadar topladılar.. Anlaşılan.. pazartesi 3760 tan alamayacağım.. 3800 den kapabilecekmiyim.. ben hızlı bir çıkış bekliyorum.. AFM arzını yapacak.. sonra da Hissesi bulunduğu iş risk sermaye halka arz edilecek.. işyat işfinle beraber hareketli hisseler arasında yer alacağını tahmin ediyorum
hayırlı olsun sevgili dostum senin kazanmanı inan canı gönülden isterim :)
northwind
10-10-2004, 13:35
isrisk de tskb nin hisse orani ne kadar acaba?
Tren biraz yüklü ama hayırlısı.... İlk durakta inmek şart kazadan beladan uzak durmak lazım
San Francisco
10-10-2004, 13:56
isrisk de tskb nin hisse orani ne kadar acaba?
....
Doğrudur sayın san francisko... Bol kzanacağız inşallah..
northwind
10-10-2004, 14:35
Tskb genel mudurunun son soylesisinde elimizde 5 veya 6 halka arz var demisti
Dusunuyorum da bunlar,
1-Denizbank
2-Afm sinemalari
3-Gama Insaat(ertelendi)
4-Cankuraran Holding(muhtemelen Kasim da)
Demek ki henuz bilemedigimiz bir veya iki halka arz daha yapacak.Arastirmaya devam....
Arastirmam son gaz devam ediyor,internetin gozunu seveyim,bir iki gun icinde surpriz halka arzin ismini yazacagim.
Bu arada san fransisco ya tesekkurler,is girisimdeki tskb payi bilgisi icin...Bu senet gene gulucukler sacmaya basladi ilerisi icin,kolay silkelenmeyin ,sabirli olun,insallah yine kazanacagiz hep beraber...
Arastirmam son gaz devam ediyor,internetin gozunu seveyim,bir iki gun icinde surpriz halka arzin ismini yazacagim.
Bu arada san fransisco ya tesekkurler,is girisimdeki tskb payi bilgisi icin...Bu senet gene gulucukler sacmaya basladi ilerisi icin,kolay silkelenmeyin ,sabirli olun,insallah yine kazanacagiz hep beraber...
Ben ve lotlarım bekliyoruz... ;)
Hazır kıta :D
spek_avcısı
10-10-2004, 15:51
Forum Kurallarımız (http://hisse.net/forum.shtml) :hissenet: Kabul Edilmeyen Yazılar (http://www.hisse.net/forum/showthread.php?p=18360&postcount=1)
Bu nerden çıktı benim tanıdığım avcı boşuna yazmaz açıklama lütfen
San Francisco
10-10-2004, 17:50
Dikkatimi çeken nokta.. İşfin in halka arz edilmeden önceki işrisk payı %7.5 ve de ne biçim pirim yapıyor... TSKB nin ise %20 .. Bu durum unutulmuş.. Bu hatırlanınca pazartesi iyi prim yaptıracağını düşünüyorum.
iş girişim ne zaman halka arz ediliyor
halka arzını kim yapıyor
Sevgili San Fransisco sn. spek avcısının yazısından bir şey anlayabildinizmi? TSKYO da ters giden bir şeymi var?
northwind
10-10-2004, 18:10
Cok basit sn spek avcisi da bizimle ayni fikirde ama fazla konusulmasindan rahatsiz oluyor.Yazisinin sonuna koydugu smiley bunu gosteriyor.
Yaniliyor muyum?
iş girişim ne zaman halka arz ediliyor
halka arzını kim yapıyor
buldum
İş Girişim’in halka arzında bir payın satış fiyatı 3 bin 800 lira olarak belirlendi. Halka arza İş Yatırım liderliğindeki konsorsiyum aracılık yapacak.
habere bak habere bu hafta iş girişim halka açılıyor.
buldum
İş Girişim’in halka arzında bir payın satış fiyatı 3 bin 800 lira olarak belirlendi. Halka arza İş Yatırım liderliğindeki konsorsiyum aracılık yapacak.
habere bak habere bu hafta iş girişim halka açılıyor.
TSKB İştirakleri: sizce bu haberden TSKYO nasıl etkilenir :rolleyes: ?
spek_avcısı
10-10-2004, 18:59
Forum Kurallarımız (http://hisse.net/forum.shtml) :hissenet: Kabul Edilmeyen Yazılar (http://www.hisse.net/forum/showthread.php?p=18360&postcount=1)
yaw sanki yazımı değiştirmişler gibi yoksa bana mı öyle geliyo alala bana bişiler oluyor bu günlerde :D :) :) :) :) :)
TSKB Ortaklık yapısı.....Komşuda pişer bizede düşermi acaba :)
spek_avcısı
10-10-2004, 19:14
pzrtesi 1.seans kar şatışı gelebilir dikkatli olmanızı tavsiye ederim desem daha iyi olurdu :)
San Francisco
10-10-2004, 19:38
Sevgili San Fransisco sn. spek avcısının yazısından bir şey anlayabildinizmi? TSKYO da ters giden bir şeymi var?
Ters giden bi durum yok.. Yalnızca spek avcısı hissettiklerini yazıyor... Daha önce yanıldıkları oldu.. Ben yine yanılacağını tahmin ediyorum.. ( Tabii hepimiz yanılabiliriz. Benim de yanıldığım çok oldu.)
Spek Avcısı iyi niyetli bir arkadaşımız ama biraz tez canlı.. Ben buradan verdiği mesajları anlıyorum.. Tahminim arkadaşımızın elinde bir miktar TSKYO var ve de huzursuz. İlk seans satıp rahatlamak istiyor.. Ya sattıktan sonra alır başını giderse.. Grafikte durum iyi.. Bende Pazartesi günü Bu senede girecek zamanı kolluyorum..
TSKYO bedellisi ile ilgili bilgi verebilirmisiniz?
San Francisco
10-10-2004, 19:43
17.09.2004TSKB Yatirim Ortakligi A.S. Borsa Baskanligi tar ...
***TSKYO*** TSKB Yatirim Ortakligi A.S. Borsa Baskanligi tarafindan Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:VIII, No:39 sayili Ozel Durumlarin Kamuya Aciklanmasina Iliskin Tebligi'nin "Olagandisi Fiyat ve Miktar Hareketleri" baslikli 7. maddesine istinaden ayni Teblig'in 10 ve 12. maddelerine gore istenen aciklamaya cevaben gonderdigi 17.09.2004 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. Sirketimiz Yonetim Kurulu'nun 14.09.2004 tarihinde almis oldugu % 100 bedelli sermaye artisi karari 14.09.2004 tarihinde kamuya aciklanmistir bunun haricinde kamuya aciklanmamis herhangi bir bilgi yoktur. ***TSKYO*** G144219
Teşekkürler sevgili San Frasisco..
spek_avcısı
10-10-2004, 19:47
Ters giden bi durum yok.. Yalnızca spek avcısı hissettiklerini yazıyor... Daha önce yanıldıkları oldu.. Ben yine yanılacağını tahmin ediyorum..
Spek Avcısı iyi niyetli bir arkadaşımız ama biraz tez canlı.. Ben buradan verdiği mesajları anlıyorum.. Tahminim arkadaşımızın elinde bir miktar TSKYO var ve de huzursuz. İlk seans satıp rahatlamak istiyor.. Ya sattıktan sonra alır başını giderse.. Grafikte durum iyi.. Bende Pazartesi günü Bu senede girecek zamanı kolluyorum..
sn francisco haklısınız bakın cuma gün yüklü alımlar geldi ama üst kademeleri doldurdular ve çıkamadı umarım dediğiniz olur forum kuralları yazısını sn objektif yazmış ben yazmadım...
sygılarımla..
San Francisco
10-10-2004, 19:47
Şimdi bu senede güç veren sebebler.
1) Hepimizin bildiği gibi AFM arzı
2) İşRisk in arzından elde edilecek kazanç ( İşfin %7.5 hisse payı var.. TSKB nin %20)
3) %100 bedelli bölünecek olması
4) Halka arzların hızlanması..
San Francisco
10-10-2004, 19:51
sn francisco haklısınız bakın cuma gün yüklü alımlar geldi ama üst kademeleri doldurdular ve çıkamadı umarım dediğiniz olur forum kuralları yazısını sn objektif yazmış ben yazmadım...
sygılarımla..
Onu biliyorum Sevgili Spek Avcısı...
Merak etme... Senedi böyle aşağı salamazlar.. Salsalar bile silkelemek için.. İşte o an benim için girme zamanıdır.. Herkes satarken ben alacağım. Bilmem bana böyle fırsatı vereceklermi..
Elimde bu senetten olsaydı bende düşermi süphesine girerdim.. Ama olmadığından rahatlıkla çıkacak.. Esas Benim derdim Alımı biraz arttırdığım DESA düşermii?
spek_avcısı
10-10-2004, 19:53
sn francisco yazım kısa vade için bedelli haberiyle hisse iyi yerlere gideceğini belirtmiştim
saygılar....
northwind
10-10-2004, 20:26
Bu ay sonu veya kasimin ilk haftasi bedelli haberi gelir diye tahmin ediyorum 1 Ekim de SPK ya izin icin basvurulmusU.
sugarpan
10-10-2004, 20:28
Oh güzel yazın planlarıızı da spekler de ona göre hareket etsinler...
San Francisco
10-10-2004, 20:44
Oh güzel yazın planlarıızı da spekler de ona göre hareket etsinler...
Sevgili sugarpan speki kandırıyoruz artık merak etme.. O bizim ne yapacağımızı bilmiyor. Bizim stratejimiz ayrı.. Biz şimdi on kandırıyoruz. Ona malsattırıyoruz.. ucuza elinden alıyoruz. tekrar ona pahalı satıyoruz.. Şimdi gelsin döksün elinden kapacağız. Sonra dönüp elimizden pahalı alacak..:) Merak etme spek amcalar kendi derdinde böyle bizim bi kaç lotumuza bakmazlar.. şöyle bi yüzbin lot al bak neler oluyor..
sugarpan
10-10-2004, 21:16
Sevgili sugarpan speki kandırıyoruz artık merak etme.. O bizim ne yapacağımızı bilmiyor. Bizim stratejimiz ayrı.. Biz şimdi on kandırıyoruz. Ona malsattırıyoruz.. ucuza elinden alıyoruz. tekrar ona pahalı satıyoruz.. Şimdi gelsin döksün elinden kapacağız. Sonra dönüp elimizden pahalı alacak..:) Merak etme spek amcalar kendi derdinde böyle bizim bi kaç lotumuza bakmazlar.. şöyle bi yüzbin lot al bak neler oluyor..
Tavan olur...
San Francisco
10-10-2004, 21:22
Tavan olur...
Kesinlikle tavan olur..Sana o kadar malı bırakırlarmı?.. Zaten amaçları dökmek.. Taktik belli dökülen yere hucüm.. Neresi dökülüyorsa biz ordayız.. Dökülenleri toplamaya :D
San Francisco
10-10-2004, 21:23
Artık spek amcayı kızdırdık.. Bizim için yarın döker..:D
northwind
10-10-2004, 21:41
Anlasildi,madem speki kizdirdik bari isimizi yarim birakmayalim...
Bak kardesim millet 5400 seviyesine konsantre oldu ben senin yerinde olsam 4500-5000 araligindan bir yerlerden bosaltir bedelliye kadar bulasmazdim ya da
gitmisken 6500 e kadar durmazdim tabi son karar senin :D :D :D
krokodil
10-10-2004, 21:49
allah allah ne oluyor yahu millet yarın buna hücummu edecek nedir.... :D
Yarın biraz daha mallanalım bari hazır spekta kızmış. Bu beklentiler varken bu kağıdı vermek spek pek yakışmaz. Daha bedelisi var şu var bu var var oğlu var
hadi bakalım, hayırlısı :)
kazancli bey ,cuma 3700den almayı düsünüyordu ,pazartesi 2 tavan bekliyormuş. Email adresini buraya yazmak için kendisinden izin alamadım.
baya kalabalık burası , toplanıp alsak , götüreceğiz tahtayı benden 1000lot varmı artıran:))
sugarpan
10-10-2004, 23:18
allah allah ne oluyor yahu millet yarın buna hücummu edecek nedir.... :D
Bu gidişle spek e gerek kalmadan küçük yatırımcı hücumuyla hisse tavan olacak....Ben spek olsam milleti tren çarpmışa çevirirdim yarın...
Bu gidişle spek e gerek kalmadan küçük yatırımcı hücumuyla hisse tavan olacak....Ben spek olsam milleti tren çarpmışa çevirirdim yarın...
demek ki yarın şenlikli geçecek :p ;) :confused: :D :D :) :rolleyes:
sugarpan
10-10-2004, 23:29
Yarın çok can yanar gibi....
yarın ekran basında olmayacagım.
ekran basında olanların canı daha cok yanar gibime geliyor.
sabah yine tavana kadar alıp ondan sonra aşağı doğru salınma olabilir.
aynı oyunu mu oynacaklar yine acaba?
northwind
10-10-2004, 23:56
Cuma gunune kadar seansi seyredemeyecegim,sadece isteyken kisa sureli bir gozatacagim o kadar,yani fiat hareketlerinden etkilenmeyecegim,aksam gelip salim kafayla degerlendirmemi yapip ona gore davranacagim sonucta unutulmamasi gereken burada halka arzlardan ziyade asil beklenti bedellidir.
Su anda yuksek gorunen bpd degeri bedelliden sonra endeksdeki yukselisin de etkisiyle nispeten duzelecektir o yuzden bu seviyeler artik bu senet icin cok yuksek sayilmayacaktir.
Kim ne derse dersin imkb nin finalinde(!)yo lar basrolde olacaktir.Ozellikle halka arzlarla adi gecen ve de lot sayisi az olan senetler...
:D Tam muhalefet.... :D
Cuma gunune kadar seansi seyredemeyecegim,sadece isteyken kisa sureli bir gozatacagim o kadar,yani fiat hareketlerinden etkilenmeyecegim,aksam gelip salim kafayla degerlendirmemi yapip ona gore davranacagim sonucta unutulmamasi gereken burada halka arzlardan ziyade asil beklenti bedellidir.
Su anda yuksek gorunen bpd degeri bedelliden sonra endeksdeki yukselisin de etkisiyle nispeten duzelecektir o yuzden bu seviyeler artik bu senet icin cok yuksek sayilmayacaktir.
Kim ne derse dersin imkb nin finalinde(!)yo lar basrolde olacaktir.Ozellikle halka arzlarla adi gecen ve de lot sayisi az olan senetler...
Doğru söze ne denir... :)
Kaldıysa bir yeşil vereyim :roll: Biraz da başkasına verin diyor... :o
supersonic
11-10-2004, 07:24
Ben 5000 üstü rakamlarda yokum...
supersonic
11-10-2004, 07:36
Ben son derece olumluyum.
Bence kandırma-mal verme alanından önce 2 tavanlık yolu var.
Ben 5000 üstü rakamlarda yokum...
Aaa! olmaz ama gaptan....Grafiğinizde 6500 lü rakamlar görünüyor. :D Terminale varmadan otobüs bırakılır mı?? :) Ne olacak o kadar yolcu???
Hakikaten merak ettim neden 5000 üstünde kaçaçaksınız.Riskli mi görüyoruz?? :confused:
sugarpan
11-10-2004, 09:45
Disket seansında tık yok, bakalım normal seansta bir numara olacak mı?
aynı numara yine... 6-7 kademe yukarı, sonra aşağı...
sugarpan
11-10-2004, 09:52
Şu spek_avcısı hiç yanılmıyor yahu...
sugarpan
11-10-2004, 09:57
aynı numara yine... 6-7 kademe yukarı, sonra aşağı...
Tabii, ne bekliyordunuz ? Bu kadar uçacak kaçacak denirse olacağı budur...ARFYO gibi olacak bu da... Bekle ki hareket başlasın...Gecikecek...
ben demedim ki sugarpan uçacak kaçacak diye...bilgi vermekten öte birşey yazmadım zaten.bu kadar reklam edilmesine ben de karşıyım.
sugarpan
11-10-2004, 10:12
ben demedim ki sugarpan uçacak kaçacak diye...bilgi vermekten öte birşey yazmadım zaten.bu kadar reklam edilmesine ben de karşıyım.
Lafım meclisten dışarı...
supersonic
11-10-2004, 10:34
Arkadaşlar, ben şu konuşulan dillenen senet gitmez teorinize katılmıyorum. Bence daha iyi gider.
1400 liralardan 5400 lira görüp, 3000 liraya düşen senet dillendiğinde gitmeyecek diyorsanız, hala mal toplanmaya çalışıldığına mı inanıyorsunuz?
Bu saatten sonra ancak yükseliş sırasında mal çıkılmak için yükselir ki bunun için de bizler gibi habire cigcigcig diye konuşan bir sürü ky lazım. Yani bence göstere göstere çıkacaktır, bu sırada göstere göstere de mal çıkılacaktır.
Bu işin başka çaresi yok ki...
Eğer böyle giderse öğlenden sonrasında da pek ümit görünmüyor. Tabi biz olaya geniş açı ve zamandan bakıyoruz. Bekliyoruz.(TSKYO ya geçmek için 5900 dan sattığım ereğliler de bana kıs kıs gülüyorlar nedense :mad: )
3820 den satıp 3720 den alış emri girdim gelmedi sabahtan beri ne veriyor amcam ne alıyor ne olcek
supersonic
11-10-2004, 13:08
ben yukardan döküldüm aşağıdan toplandım sayılır mı?
TSKYO grafiğine bakılırsa; 27-28 Eylülden beri MACD, MACD trigger çizgisinin altında ve eğim negatif...Aslında bu çaktırmadan satış eğiliminde diyor. Hacmin daralması iyi olsa da buralardan ya aşağıya ya da yukarıya tepki verecek diyor.
A) Ayrıca ben yalnış da saymış olabilirim ama 5 periyodluk bir hareket yapmış, I,II,III,IV,V ve şimdi üç periyodluk dinlenme (iniş) yapıyor da olabilir. Durum böyle ise 5400 kadar yaptığı çıkışa gelemeden 4800-5000 seviyelerinden tekrar aşağı dönmesi lazım. :(
B) Ya da Eylül ayında gördüğü 5400 lü seviyeleri (I) birinci çıkış ayağı olarak kabul edeceğiz. Bunun ardından gördüğü 3200 lü seviyeleri (II) kabul edip , şu (III) e başlamak üzere olduğunu düşüneceğiz ve bu durumda sevgili Supersonic'in işaret ettiği 6500 lü seviyeler (III) nolu çıkışın hedefi olacak.(IV) ve (V) i konuşmak için daha erken. :)
Ne dersiniz arkadaşlar hisseyi biraz da teknik olarak inceleyelim mi? :cool:
http://home.graffiti.net/karya_2003/20041011TSKYOee.PNG
supersonic
11-10-2004, 14:28
B) Ya da Eylül ayında gördüğü 5400 lü seviyeleri (I) birinci çıkış ayağı olarak kabul edeceğiz. Bunun ardından gördüğü 3200 lü seviyeleri (II) kabul edip , şu (III) e başlamak üzere olduğunu düşüneceğiz ve bu durumda sevgili Supersonic'in işaret ettiği 6500 lü seviyeler (III) nolu çıkışın hedefi olacak.(IV)
Sevgili Karya,
Ama ben 6500'ü işaret ettiğimi hatırlamıyorum (trendline'lar işaret ediyor :p)
Dediğim gibi, ben 5000'in üstündeki fiyatlarda yokum. ;)
Ben bu hisseye defalarca girdim, hep kaybettim. En son geçen sefer 3300 civarından alıp 3800 civarından satarak bu tahtadaki zararlarımı geri aldım.
Bana sorarsanız teknik olarak, 4500-5000 arasında 2 adet direnç var. Birisi zayıf(eski tepe), birisi önemli(logaritmik bakıldığında son 4-5 tepenin hepsinde işlemiş çok güçlü bir direnç). Belki 5000 üstüne de çıkar yine, ama daha önce olduğu gibi kandırmaca ile olacağını düşünüyorum bu rakamların üstünün.
Yani ben 5000 beklemeden(4720 de) satıcıyım. Emrim girili, bekliyor :)
Gaptandan özür...Grafiğinizin şeettirdiği seviye 6500' ü işaret ediyor olarak düzeltiyorum yazımı. :D :D
Durgun bir gün.Bu hisse acaba ne bekliyor?
San Francisco
11-10-2004, 15:25
Arkadaşlar... Merak etmeyin Satmayanlar bence kazançlı olacak.. Ben bu senedi iyi tanırım.. Düşecek olsaydı düşerdi.. Burada kaldığına göre satıcıların niyeti yok.. Telaşa da gerek yok.. Elinizde bu senetten varsa gidin gezin.. Kimse satmıyor..Bende bundan alacağım almasınada ne yapayım Kipanın tahtası açılmış.. Mecburen oraya girdim hemde 24binden..
3740 dan full girdim 3000 ne kadarda düşse umrumda değil riske girmezsek olmıyacak bu ara afm ne zaman işlem görecek
Kumarın büyüğünü bende yaptım ve tek kağıda girdim.
Hafta sonu takaslara baktım babalar hep almış niye ?
San Francisko ya katılıyorum.Bu senet pek aşağı geleceğe benzemiyor.3700 lerde direnç oluşturuyor.Artık bu senedi takip ederken ekrana yapışmanıza gerek yok.Senet çok sakin bir seyire geldi.Bencede gidin gezin.Ben bugün öyle yaptım...
deniz 20 bin, iş 10 bin satmış
ak 8 bin almış
tatsız bir gün...
magic32 afm ne zaman işlem görmeye başlayacak sizin beklentize göre yön nereye olur
sn Ütopya;
yarın ve çarşamba talep toplanacak
ne zaman işlem görecek bilmiyorum
bilen arkadaşlar vardır muhakkak...
ama bu AFM yüzünden yükselmedi ki senet
işlem göreceği zaman düşsün...
"yön" ü ise hiç bilemem sn Ütopya
keşke bilsem...
bildiğim ilk 5 kurumun senetteki paylarını
2500-5000 yükselişinden önceki seviyeye getirmiş olduklarıdır...
belki şimdi "aşağı" zamanı gelmiştir
ya da belki takasa göre "yukarı" dır..
kim bilir?...
saolun bu içten yorumlarınız için
San Francisco
11-10-2004, 19:46
Bugün TSKYO düşme potasında olmadığını gösterdi.. İşlem hacminin düşük olması yükseleceğini gösteriyor..
İşin özü.... Satıcıların gelmesini bekliyorlar.. Satıcı çok geldiğinde iyice panikletip düşükten almaya çalışıyorlar.. Yine bir kaç panik hareketi yaptırdılar ama satıcı gelmiyor.. Dolayısı ile işlem hacmi düşük kalıyor.. Peki ya alıcı niye gelmiyor..? Alıcı kurnaz da ondan.. O her zaman tetikte... Düşse de toplasak sonra hop yukarı.. Ben bundan bir şov daha bekliyorum.Kar eden arkadaşlar satıyor.. O da iyi mantık.. Yoksa bi daha bu fırsat ele geçmez.. Bende öyle yapıyorum.. Yoksa VKGYO dan pek kazanamazdım.. Yarına TSKYO dan başka kağıtlar bulmak lazım..
:confused: Bence bu senet yarın yukarı yapacak.Çünkü ilk defa yorumlarda bu senet için (yarın kesin tavan olacak,yok yok çift tavan olacak) diyen ilk defa şu ana kadar yok.Biz bu tür yorumlar yaptıkça senet hep bizim söylediklerimizin aksini yaptı.Yürü be dedik o yerinde saydı.Bakalım yarın ne olacak.... :hayır:
spek_avcısı
11-10-2004, 20:01
ben olsam 3300e kadar çekerdim :) :) :) :)
Ayrıca bugün herkeze panik yaptırıp sattırmak istediler ama olmadı.Çoğunluk malını bu seviyelerden vermedi.Daha yukarıları bekliyor herkez...
Sevgili Arkadaşlar!..
Her şeyin bir bedeli vardır.. :roll:
bence kendinizi AFM rüzgarına çok kaptırdınız. hepinizinde bildiği gibi borsada beklentiler alınır gerçekler satılır. eğer hisse AFM nin talep toplamaya başlamasından önce yükselmediyse bundan sonrada yükseleceğini sanmam.
tabi kayda değer başka bi beklenti yoksa.
saygılar herkese bol kazançlar...
hissede 3720-740kademelerini bugun güzel doldurdular.hareketi saglam yapmak istiyorlar.
yukselmesi icin beklentilerin sonmesi tek sart...bu kadar gundemde olan bir kagitin yukselmesi biraz zor gorunuyor.. :cool:
northwind
11-10-2004, 21:52
Madem biz yazi yazmazsak yukselecek;ben sustum.
ama yarin yukselmezse bu aksami telafi ederim ona gore
Biraz kendi haline bırakırız bizde...
bi de arfyo culara soralım.
sanırım onlar dun sustu...
Sizden daha derin açıklama ve paylaşmalar bekleriz.Bu tezin bir teorisi vardır muhakkak.Belki senaryosu çok doğrudur, önümüzü görebiliriz.
H.ömer iren
12-10-2004, 08:53
Ayrıca bugün herkeze panik yaptırıp sattırmak istediler ama olmadı.Çoğunluk malını bu seviyelerden vermedi.Daha yukarıları bekliyor herkez...
bu sevıyelerden panık yaptırıp sattırmak ıstedıler ama olmadı...
demekkı daha asagı verıp oyle toplamak ısteyebılırler... dusus olursa sasırmam...
supersonic
12-10-2004, 08:55
Yükselen bir kanalın içindeyiz.
Zaten bu kırılırsa ruhuna Fatiha...
Bu seans için destek 3560
Her seans 35 puan yükseliyor.
bu sevıyelerden panık yaptırıp sattırmak ıstedıler ama olmadı...
demekkı daha asagı verıp oyle toplamak ısteyebılırler... dusus olursa sasırmam...
Bende düşüş bekliyorum..Görelim bakalım....
Bende bekliyorum 2900 alış fırsatı:)
sayın erka abarttın ancak bölünürse falan dediğin olabilir
sayın erka abarttın ancak bölünürse falan dediğin olabilir
Bölünürse dediğinize göre 5-6 bin bekliyorsunuz galiba
o kdar olumsuz konuşuluyorki pek ümidim kalmadı.
Bölünürse dediğinize göre 5-6 bin bekliyorsunuz galiba
o kdar olumsuz konuşuluyorki pek ümidim kalmadı.
Bu iyi.... :)
kademe kademe aşağı çekiyorlar.En gıcık olduğum olay...Bu kadar az işlem hacmiyle göstere göstere aşağı çekmek. İnsan duygularına hakim olamıyor. Hise indikçe satma dürtüsü güçleniyor, indikçe güçleniyor....Tam sattığın noktadan hisse yukarı dönüyor ve kaptırmış oluyorsun.Bugün kendime hakim olmaya çalışaçağım.Çünkü alışım 3740-60
supersonic
12-10-2004, 10:55
karya,
peki stop neresi?
Mrb sayın karya, yeri değil ama bir işyat a bakabilirmisiniz. Texşekkürler
karya,
peki stop neresi?
Acı bir stop olur ama 3600 düşünüyorum.Ayrıca hissedeki gevşemenin genel endeks düşüşüne bağlı olduğunu düşünüyorum.Piyasa kendini toparladığı an 3700 üstüne atar.Ama beni asıl düşündüren şey grafik!!!! Eğer 5400 de yükseliş bitmiş ve düşüş dalgası içindeysek.....hedef 2700-800 lü seviyeler. Macd ve trigger de negatif diyor.
Herşey Perşembeye kadar belli olur.
satmayan kaldımı daha aşagı gelecek ona göre
2 gün önce tavanlardan söz ediyorduk adamlar hedefine ulaştı şimdide satmaktan ve dahada düşeceğinden söz ediyoruz evet bencede biraz gevşeyebilir ama alttan istediğimiz yerden yerine koyacaksak ne ala
şöyle 3000 e kadar soluksuz beklenti bitti
satmayan kaldımı daha aşagı gelecek ona göre
oooooo
tabancı e,yegen de gelmiş.....
kadro tamam...
artık yukseliş başlar....
iuygur sen ihlasçı degilmiydin duruyormu platodan
iuygur sen ihlasçı degilmiydin duruyormu platodan
ihlasla işim olmaz....
Düşsün düşsün...İyidir....
Balonun yükselmesi için safraları atmak gerek..
Mrb sayın karya, yeri değil ama bir işyat a bakabilirmisiniz. Texşekkürler
Grafiğine şöyle bir baktım, pek gözüm tutmadı.YO larla ilgili birşey söylemek çok zor.
Aşağıya bırakırlarsa muhtemel dönüş noktası 3400 gibi görünüyor.Şu anda bulunduğumuz noktadan yukarı dönersek ki ben öyle zannediyorum 3900'e bakacağız....
supersonic
12-10-2004, 13:52
Balon patlamasin sakin....
1 kademe daha inerse patlatıcam balonu:D
Balon patlamasin sakin....
1 kademe daha inerse patlatıcam balonu:D
Ne demek şimdi bu gaptan?
1. hisseyi satıp çıkacam, stop koyacam. vs
2. hisse patlayacak dönecek çıkışa başlayacak :D
Hangisini demek istiyorsun açık de de koltuklarımza ona göre yaslanalım.
supersonic
12-10-2004, 14:12
stop iğnesi geliyo...
3600 e yazdım destek için
Dönecek, dönecek buralardan ha gayret :) :) 35xx lere sarksa bile. Amma stop noktası koymuşum. geliyor gidiyor.Elim klavyeye tam gitmişken çekmek drumunda kalıyorum.
Dönecek, dönecek buralardan ha gayret :) :) 35xx lere sarksa bile. Amma stop noktası koymuşum. geliyor gidiyor.Elim klavyeye tam gitmişken çekmek drumunda kalıyorum.
Son satış dalgasını da karşılarsak tamam
northwind
12-10-2004, 14:40
3500 de depoyu fulluyorum bu hisseye inanci az olanlar cekilsin aradan bize inancli adam lazim malum onumuz Ramazan
supersonic
12-10-2004, 15:07
3500 de depoyu fulluyorum bu hisseye inanci az olanlar cekilsin aradan bize inancli adam lazim malum onumuz Ramazan
en son ben kaçın canınızı kurtarın dediğimde ve northwind enseyi karartmayın dediğinde 2700 idi. 1 ay sonra 5400 olmuş, northwind yazlık ev almış, ben ise bakakalmıştım :D
gerçi hıncımı biraz dnzyo dan çıkarım ama yetmedi :)
aradan 1 ay geçmiş. yine aynı hisse, yine aynı olayları konuşuyoruz. imkb sen nelere kadirsin :D
northwind usta, saygılar
myfborsa
12-10-2004, 15:49
Arkadaslar buralarda yenıyım....tskbo aldım ne dusunuyorsunuz..yarın ve persembe afm nın halka arzı var ve tskbo 3-4 halka arza daha konsorsıyum lıderı olacagı soylenıyor ne dukunuyorsunruz..tesekkurler..
bugün ve yarın arkadaşım,
yarın ve perşembe değil...
myfborsa
12-10-2004, 16:22
haklısın synlukos bıde tskbo yorum yaparsan sevınırım...ayrıca asagıdakı haber dolaylıda olsa tskbo etkıler mı..
-DARDANEL-
Dardanel Önentaş Gıda Sanayi A.Ş'den İMKB'ye gönderilen
açıklamada, TSKB ile şirket arasında imzalanmış ortak temini ve satışa
aracılık konulu protokolün, tarafların rızaları ile fesh edildiği
belirtildi.
Dardanel ve diğer Dardanel şirketleri ile Finans Yatırım Menkul
Değerler A.Ş. arasında, Dardanel Grubu şirketlerinin hisse
senetlerinin tamamının ya da bir bölümünün ortak satışı veya sermaye
artırımı yoluyla yerli veya yabancı bir yatırımcı veya yatırımcı
grubuna satılması veya yatırımcı grubu tarafından kredi veya fon
sağlanması veya yatırımcı grubu ile birlikte şirket kurulmasına
ilişkin olarak danışmanlık alınması konusunda Mali Danışmanlık
Protokolü imzalanması kararı alındığı kaydedildi.
3560 Biraz daha aldım....
Galiba kalan son iki küçük yatırımcıyız bu kağıtta :D
Herhalde bayramıda burada karşılarız :D
birde ben varım depo fullll tskyo ağzına kadar
tacirler satmış yatırım finansman almış yakındır
Hayırdır sayın e.yegen sizki tabancıydınız
ne oldu birden
sizde 5-6 bin fiyat mı gördünüz ufukta
ne diyelim hoş geldin.
arkadaşlar kıpraşmayın yerinde oturun kemerleride bağlayın inanmayanlarda buyrun satsın bundan aşağı her kademede alıcıyım
myfborsa
12-10-2004, 17:32
Ya Arkadaslar Tskbo Konusunda Biraz Moralimizi Duzeltecek Haberler Yokmu Tecrubeli Arkadaslar Biraz Moral Varseler..kagidin Durumu Nereye Gİdİyor???
bedellisi geliyor yakında.dökülmemekte fayda var.2 hafta bekleyen iyi karla cıkabilir...
northwind
12-10-2004, 21:49
en son ben kaçın canınızı kurtarın dediğimde ve northwind enseyi karartmayın dediğinde 2700 idi. 1 ay sonra 5400 olmuş, northwind yazlık ev almış, ben ise bakakalmıştım :D
gerçi hıncımı biraz dnzyo dan çıkarım ama yetmedi :)
aradan 1 ay geçmiş. yine aynı hisse, yine aynı olayları konuşuyoruz. imkb sen nelere kadirsin :D
northwind usta, saygılar
Su anda durum pek parlak gorunmese de satip alttan almayi denemeyecegim.Speki harbiden kizdirmisiz ama diger yo larda durum pek farkli degil.Anlasilan spek bana verdigi yazlik eve bozulmus Bayram da Turkiye ye gelip almayi dusunuyordum ama anlasilan bizim yazlik ev ya tek odaliya inecek ya da villa olacak.Hadi bakalim hayirlisi.Dokulmeyecegim.
Afm ve isfinin halka arzindan olumlu etkilenir demistik yanildik.
Spek spekligini gosterdi.Ama 6500 yapsin Altinkum da 2 hafta boyunca benim yazlik ona ucretsiz.Sozum soz...
Sn supersonic benden de saygilar...
pazartesiden bu yana tavan bekliyoruz, kazancli bey vadetmisti bu hafta 2 tavan daha cıt yok, ama bekle diyor , görecez bakalım , tskyo yürü be artık.
northwind
12-10-2004, 22:29
Evdeki hesap carsiya uymamistir.Onumuze bakalim.Afm ye gelen taleple alakali yarin olumlu bir haber gelirse bir hareket olabilir.2 hafta sonra da 9 ayliklar aciklanacak tum yo larda(28 Ekim).
Endeksdeki duzelmeyle 6 ayliklarda aciklanan zararin artik kara donusecegini dusunuyorum.
bedellisi geliyor yakında.dökülmemekte fayda var.2 hafta bekleyen iyi karla cıkabilir...
+ 1 :dolar:
BABA TRADER
12-10-2004, 22:47
Yatirim Fİnans Kaptan
O Sİze Yolunuzu GÖsterecek:)
northwind
12-10-2004, 23:14
Yatirim Fİnans Kaptan
O Sİze Yolunuzu GÖsterecek:)
Dogru.Dun bunu yazacaktim ama susunca yukselecek gibi bir kani olusmustu forumda.Sonra da unutmusum.
Spekimiz su anda buyuk ihtimalle orada boy gosteriyor bizim tahtayi biraz dinlendiriyor.Ne de olsa ytfyo istirakimiz yani kardes yo.orda da bedelli muhabbeti var lot sayisi da yine az...
geri sayım başladı gel 1 ay
bu arada herkes sus pus sanırım herkes dökülmüş
Herkes stopladı mı? yoksa malda düştük mü? Ben stopladım ama herzamanki kötü alışkanlığımla yeniden aldım.
supersonic
13-10-2004, 13:19
Ben yokum. Ne hikmetse bugün ISYAT herzamankinden farklı gözüktü gözüme, sanki çıkacak gibi... Taş yağacak gökten taş...
Sadece bir kaç küçük yatırımcı kaldı galiba.....
Kıl oldum abi..Borsa çıkmış, kağıt düşmüş. :mad:
3 GÜnde Bİzİ Yildidilar Helal Olsun Babalara
hep destek tam destek
Yılmak yok madem küçük yatırımcı olarak sadece bizler kaldık madem ki bu kağıt herkesin gözünde eski değerini kaybediyor işte o zaman yakında patlayacak demektir.Nerden mi biliyorum çünkü borsanın kanunu bu.Herkese bol kazançlar. :)
Yılmak yok madem küçük yatırımcı olarak sadece bizler kaldık madem ki bu kağıt herkesin gözünde eski değerini kaybediyor işte o zaman yakında patlayacak demektir.Nerden mi biliyorum çünkü borsanın kanunu bu.Herkese bol kazançlar. :)
Tamamdır...Zaten bir kaç kişi kaldık nasıl olsa anlaşırız biz... :D
Tüyenin kaşığı kırılsınmı :cool: :p
Tamamdır...Zaten bir kaç kişi kaldık nasıl olsa anlaşırız biz... :D
Tüyenin kaşığı kırılsınmı :cool: :p
kırılsın abi.... :D :D ;) :cool: :roll: :gulen:
İşlem hacmi çok daraldı.Ama fiyat ta iniyor.3500 eki psikolojik destek çalışıyor. Ama endeks aşağı giderse tabiiki tutunamaz. Artık tepki gelmeli.
İşlem hacmi çok daraldı.Ama fiyat ta iniyor.3500 eki psikolojik destek çalışıyor. Ama endeks aşağı giderse tabiiki tutunamaz. Artık tepki gelmeli.
sayın karya bence 3500 un kırılması bu kagıdın sonu olmaz.
daha once de gordugumuz gibi ky yi uzak tutmak için her turlu oyuna başvuruyorlar.
ne olacak bu TSKYO nun hali napalım fikri olan varmı
cas nerdesin sen hani TSKYO 4000 fiyat biçiyordun ne oldu...
Herhalde hissede sonumuz geliyor. :eek:
BABA TRADER
14-10-2004, 15:21
Satinda Alalim Artik Yaa
Satinda Alalim Artik Yaa
Niye ki mala hasret mi kaldınız?? :cool: Cimrilik yapmadan 2 kademe üste yazarsanız anında alırsınız. Şu an satsalar da hemen alsam diye kimse alıcı kademesinde aman aman görünmüyor zaten.Eminim ki ben 3420 den satış emri versem sizin alış emriniz bile yoktur. Varsa da cimrilik yaptığınız çok alt kademelerdedir.
Hissenette herkes birbirine moral, bilgi ve paylaşım desteğinde bulunur.Öyle sizin yazdığınız aç kurt gibi bekleyen kelimeler kullanmaz.Bu camiaya ve arkadaşlara saygıdır.
yanlız degilsiniz bende varım
bu hissede mutlu son geliyor sahsi düşünceme göre.bekleyene kazandıracagına inanıyorum.hissede hacimsizlik bunu teyit ediyor.tabi afm ninde etkisi unutulmamalı.talep iyi olursa bekletmeden gidebilir.
Seni Avcı seniiii, tüyoyu 2 gün önce alamadık. Herhalde 3300 lere gelecek.
bu hissede mutlu son geliyor sahsi düşünceme göre.bekleyene kazandıracagına inanıyorum.hissede hacimsizlik bunu teyit ediyor.tabi afm ninde etkisi unutulmamalı.talep iyi olursa bekletmeden gidebilir.
sn Edvin;
afm talep sonuçları ne zaman açıklanacak?
saygılar, magic
17 Aralığın yaklaştığı şu günlerde
ey yabancılar ve ey büyükler
dünya borsalarında en iyi parayı kazanacağınız borsa bu borsadır
altlardan mal toplamak ky leri ürkütmek eskidendi
artık bilinki herkes sabrın ne demek olduğunu az çok öğrendi
gerçi bunu sadece tskyo için değil, diğer bütün senetler içinde söylüyorum
bundan sonra herkes kazanacak
Saygılar,
Aşağıya bırakırlarsa muhtemel dönüş noktası 3400 gibi görünüyor.Şu anda bulunduğumuz noktadan yukarı dönersek ki ben öyle zannediyorum 3900'e bakacağız....
Ayın 12' sinde yazmışım. bu tür kağıtlarda teknik grafik fazla bir anlam ifade etmez.Hoş benim teknik analizden fazlaca anladığımda söylenemezde. Ancak ogün baktığım grafikte 3300-3400 arası bir yere sarkacak gibi görünüyordu.
Sarktı :mad:
Şimdi burdan dönmezse buyrun cenaze....... demiyelim.. :gulen:
Buyrun koltuklara oturup bekleyelim :roll:
İMKB duraklarında hepimize yer var..
Ya da satın gitsin :p
Ne bilim ben bişeyler yapın işte :cool:
İçimi sıkıntı bastı :mad:
sorma gitsin drx,
nasıl bi sıkıntıdır ki beni de kapladı...
bu kağıtla ilgisi olmayanlar bile tüm hikayesini biliyor artık,
yok çift tavanmış, yok herkes 5000 lerde satacakmış, bedelli gelince tavan tavan gidecekmiş, yok afm imiş, yok şu yok bu....
öffff, bayılacam beee....
Buyrun koltuklara oturup bekleyelim :roll:
İMKB duraklarında hepimize yer var..
Ya da satın gitsin :p
Ne bilim ben bişeyler yapın işte :cool:
İçimi sıkıntı bastı :mad:
Borsa dediğin nedir ki?..
özeti bu işte :)...
sorma gitsin drx,
nasıl bi sıkıntıdır ki beni de kapladı...
bu kağıtla ilgisi olmayanlar bile tüm hikayesini biliyor artık,
yok çift tavanmış, yok herkes 5000 lerde satacakmış, bedelli gelince tavan tavan gidecekmiş, yok afm imiş, yok şu yok bu....
öffff, bayılacam beee....
Sorma synulox kardeşim.....
Derdimi döksem ummana....
Umman dar gelir buna.
TSKYO ya çare arama...
Budur son sözüm sana.... ;)
Offf be biraz rahatladım.... ;) iyi geldi............ :)
:D :hmm:
3000-3100 alıcıyım.. :cool:
Sorma synulox kardeşim.....
Derdimi döksem ummana....
Umman dar gelir buna.
TSKYO ya çare arama...
Budur son sözüm sana.... ;)
Offf be biraz rahatladım.... ;) iyi geldi............ :)
:D :hmm:
Davulculara patentini satayım ramazan manisi olarak kullansınlar.... :rolleyes:
Düşünün gece yarısı İstanbul ve Ankara ve hatta İzmir sokaklarında...
TSKYO
Satacak kağıt bulamayız mazallah... :D :D :D :D :D
3000-3100 alıcıyım.. :cool:
bunu bir hafta önce deseydiniz zor derdim ama şimdi mümkün görünüyor...
her neyse...ben ümidimi kestim...tskb dünyayı arz etse adam olmaz bu kağıt... :gulen: satıyorum ;)
Bu senettede maliyet düşürmelere devam ediyorum.. senetten şu an itibariyle çıkmaya niyetim yok.... zamanı gelince çeker hareketini.......
3300-3400 Arasında bir yere kadar düşüş ve ordan dönüş olabileceğini düşünüyordum. Dün 3380 görüldü. Düşük işlem hacmi, 3510 gibi yüksek bir ortalama işlem hacmi ile. Bana göre burdan bu gün dönmesi gerek.Dönmezse sıkı bir sirkeleme olarak değerlendireceğim. ben satmadım ve düştükçe de aldım. Buradayım..Bekliyorum...Gerekirse bir senede beklerim...Kredi değil, vadeli değil...Nasıl olsa makinist gelecek...Ölmediyse.. :D
Öldüysede yenisi gelir...Yada bedelliden vazgeçecekler...Para cepte bekliyoruz..Onlar düşünsün.... :) Saygılar...............................DrX
her neyse...ben ümidimi kestim...tskb dünyayı arz etse adam olmaz bu kağıt... :gulen: satıyorum ;)
İşte bu kağıdın hareket zamanının yaklaştığını gösterebilir....Kalan son KY da
satıyor... :roll:
istemiha
15-10-2004, 07:29
Arkadaşlar ben de 3720'lik maliyetle ayaktayım satmaya da hiç niyetim yok...
Grafiğine şimdi bir kez daha baktım. 3200 de bir destek var.Kırarsa nerde durur bilmem..
Umalım bu gün 3400 den dönsün.....
Taktik aynı, zaten bıkmış ky leri, kağıdı yükseltip arkasından düşürerek iyice bezdirmek.Tam bir sinir harbi.
ben denizbank arzı öncesi karımı yapıp çıktım. bedelli beklentisi çok zaman isteyen bir beklenti, bendede o sabır yok. brda sabırla bekleyen arkadaşlar kesinlikle çok kazanmayı hak ediyor.
saygılar...
psikolojisi saglam olan bu hissede kazanabilir.gercekten ekran izleyen için tam bir sinir harbi.en iyisi hisseyi izlemeden sabretmek..
Böyle gıcık bir kağıt görmedim.hiç hareket yok. Kendime kızıyorum başka kimseye değil.Herhalde sürüneceğiz.
geçenki hareketini yansıtıyor 2300 deyken sürünüp 5400 olmuştu bir koşuda
kazancli bey bu hafta olacak 2 tavan nerde? :)
spek_avcısı
15-10-2004, 16:13
geçen hafta pazartesi dedik.. size???
Sonu hüsranla biten topicler: deniz yo, tskb yo, alternatif yo, acaba sıra kimde??
hüsran mı ? hani nerede?
bu hafta 158 bin lot alınmış
ve 171 bin lot satılmış diye mi?
1 hafta boyunca topu topu 40 milyar TL çıkılmış diye mi?
senet %300 bedelli verirken %200 arttı diye mi?
sırf denizbank halka arzı bahanesiyle %100 yaptı diye mi?
saygılar...
5 gün
4 gün
3 gün
ve o gün :)
geçen hafta pazartesi dedik.. size???
Farkettiğimi yazdığım yazımı farketmedin galiba Sevgili Spek_Avcısı (http://www.hisse.net/forum/showpost.php?p=145771&postcount=1163) Ama geç kaldık tabi. Hafta sonunda geniş yorumunu bekliyorum.10 satırdan aşağı olmayacak.anlamam ben :D
supersonic
15-10-2004, 18:21
Sonu hüsranla biten topicler: deniz yo, tskb yo, alternatif yo, acaba sıra kimde??
denizyo yu savunurum, laf söyletmem ben :)
3400 iken sayfalar dolusu teknik, takas analizleriyle zamanının geldiğini yazdım. neticede %100 gitti.
hiçte bile hüsran değil o :)
hüsran yo kağıdı; şu ana kadarki performansıyla isyat'tır bence...
northwind
15-10-2004, 19:02
Magic32 kardesimiz hatirlatmis bende denedim cok guzel dersler cikarabiliriz saniyorum.Malum onumuz hafta sonu bos bir zamaninizda bu topigi bastan sona dogru bir okuyun isterseniz.
Neden mi?
Cunku tarih tekerrur edecek.
senedimiz 2300 lerde surunurken 4500 tarihi direncini gececek demistim.
Simdi de diyorum ki;
Bu kagit 6000-6500 araliginda bir yerlerden bolunecek.
Vade 2-4 hafta
northwind
15-10-2004, 19:18
Bu arada bedelli icin spk onayinin onumuzdeki hafta icinde gelme ihtimali var.
afm sinemalarına talep iyi gelmiş.bu tskb halka arzda basarısını bir daha gösterdi.denizbanktan sonra afm yide basarılı bir şekilde halka arz etti diyebiliriz..
northwind
16-10-2004, 01:14
Buraya aktarabileceginiz bir yaziysa iyi olur sn edvin
Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. liderliğinde 18 aracı kurumun katılımı ile oluşturulan konsorsiyum, hisse senetlerinin %50’sini yurtiçi yatırımcılara %50’sini yurtdışı yatırımcılara sattı. Türkiye’nin en yaygın sinema salonuna sahip AFM hisselerine toplam 1,7 kat talep geldi.
Halka arz edilen AFM hisse senetlerinin %5’inden fazlasını satın alan kurumlar, Morgan Stanley Asset Management (ABD), CA IB International Markets Ltd. (İngiltere) ve Multilateral Funding International (ABD) oldu.
northwind
16-10-2004, 01:31
Tesekkurler,umarim onumuzdeki hafta haberin etkisini gorebiliriz.
inatla ve sabırla ky olarak, bekliyoruz...
tifosiferre
16-10-2004, 13:32
3700'den beri burdayız,beklemeye devam edeceğiz,maliyeti düşüreceğiz ve bunun semeresini en geç Kasım sonuna kadar göreceğiz :)
selçuk efendi
16-10-2004, 13:41
pazartesi günü iy bir başlangıç yapacaanı düşünüyorum. bekleyenler sabredenler bol kazanırlar inşallah:)
Müşterek bekleyişimizde tüm bekleyici arkadaşlarıma başarı ve bol kazançlar diliyorum ;)
Bekleyen derviş, muradına erermiş.... :rolleyes:
Topluca ereceğiz inşallah.. :D
Saygılar.. :)
Magic32 kardesimiz hatirlatmis bende denedim cok guzel dersler cikarabiliriz saniyorum.Malum onumuz hafta sonu bos bir zamaninizda bu topigi bastan sona dogru bir okuyun isterseniz.
Neden mi?
Cunku tarih tekerrur edecek.
senedimiz 2300 lerde surunurken 4500 tarihi direncini gececek demistim.
Simdi de diyorum ki;
Bu kagit 6000-6500 araliginda bir yerlerden bolunecek.
Vade 2-4 hafta
Sevgili Nortwind,
tarihin tozlu sayfaları, tekerrürle doludur bu doğru...
topiğin ilk sayfaları da buna en güzel örnektir
umarım son cümlen gerçek olur
ve biz bu yazıları okuyarak tatlı tatlı gülümseriz ekran başında..
:)
selçuk efendi
16-10-2004, 19:24
pazartesi günü iy bir başlangıç yapacaanı düşünüyorum. bekleyenler sabredenler bol kazanırlar inşallah:)
olmazsa salı ama bu hafta mutlaka:) ;)
olmazsa salı ama bu hafta mutlaka:) ;)
selçuk dostum diyorsa doğrudur. :roll: izlemede kalın tahtayı. ;) :p ;) :o turkish ve iş bir araya gelmişler. uçuracaz diyorlar. :hmm: :gulen: :roll: :dolar: :eek: :cool: bakalım en geç pazartesi salı çıkar.. :rolleyes: :D :D :)
ısrarla bekleneye devam...
tifosiferre
17-10-2004, 00:14
Yavaş gitsin,hem daha çok mallanırız hem de maliyetimizi düşürürüz... ;)
ısrarla bekleneye devam...
Vay be avatar dedin mi boyle olur......Sn iugur,herhalde arka arkaya 4 gonderi yapsaniz sayfalari cevirmekten tuslari eskitiriz heralde...... :)
o kadar büyük avatara izin varmı haberim yoktu walla ;)
o kadar büyük avatara izin varmı haberim yoktu walla ;)
benim de... :roll: :confused: :p ;) :D
Sevgili Spek_Avcısı arkadaşımızın geniş haftasonu yorumlarını bulamadım. :) Hani ??? Cuma günü kabul etmeyiz demiştik.
selçuk dostum diyorsa doğrudur. :roll: izlemede kalın tahtayı. ;) :p ;) :o turkish ve iş bir araya gelmişler. uçuracaz diyorlar. :hmm: :gulen: :roll: :dolar: :eek: :cool: bakalım en geç pazartesi salı çıkar.. :rolleyes: :D :D :)
Uçurucaz ya da kaçırıcaz..... :D :D
Velhasılı bir hareket bekliyorum artık... :roll:
uyuz olacagız bu gidişle nerden aldık bilmem sabır kalmadı
Uçurucaz ya da kaçırıcaz..... :D :D
Velhasılı bir hareket bekliyorum artık... :roll:
Bencede yakındır iyice bezdirdiler çıkan çıktı zaten
babalar yakında uçurur
supersonic
18-10-2004, 13:30
3300'den dönüp 3800'e giderken buralarda bu kadar kararlı ve inançlı insan yoktu. Yani o kadar ki bir ara ben bile cirit attım :D
Ne hikmetse desteğini kırıp, altında haftalık kapanış yapınca bir anda herkes çıkacağına inanmaya başladı. AFM arzı da bitti. Benim bildiğim; geriye yakın tarihli bir tek beklenti bedelli kaldı.
İnmez demiyorum, çıkmaz demiyorum. Sadece soruyorum: Desteğin üzerinde güzel bir dönüş yapmış, yükselirken niçin herkes bunalım mesajları atıyordu da, şu an hisse teknik olarak olumsuz gözükmesine rağmen niçin moraller ve inançlar yüksek?
Bence kimse dökülmedi. 3600 kırlırken kimse stoplayamadı ya da stoplamaya kıyamadı.
Bence bunun açıklaması bu.
evet haklısın supersonıc
bence 3000 in altına sarkıtırlar bu kagıdı
afm de geldi talep çokmuş banamısın demedi kagıt
San Francisco
18-10-2004, 14:54
Şu an 3360 alışta ve de 3380 satışta işlem hacmi 9333 lot.seans başlayalı 51 dakika olmuş. Anlaşılan Satıclarda bitti.. Yoksa olsa tabana kadar verirler.. Bu fiyatların aşağısına inemiyorlar.. İnmeyince de mecburen alıcılar gelecek.. Biraz daha bekliyorlar.. belki daha ucuza verecekler çıkar.. Verildimi kapılıyor.
Ekranı inceliyorum Ve TSKYO da düşüşün bittiğini tahmin ediyorum.
Sn San Francisco, burayı boş bırakmayın lütfen
böyle "güzel" yorumlara ihtiyacı var burdaki arkadaşların...
zira sinirler iyice gerildi artık :hmm:
sağolun...
San Francisco
18-10-2004, 15:17
Sağol Sn Magic.. Artık elinde TSKYO olanların üzülmesine gercekten gerek yok.. geldi geleceği yere kadar.. Bedelli beklentisi ile mecburen yukarı çıkacak.. Çünkü 3000 TL ye satacaklar bedelliyi.. Yoksa senedin borsa değeri 3300 olursa.. Ve de senet 3000 TL den alınırsa.. Senet çok çabuk aşağı iner.. Nasıl 2 kere 2 dört eder.... Bu senedin düşüşüde burada biter.. Hayılı olsun.. Elinmde TSKYO tutanlara.. Artık bundan sonra çıkış zamanı..
O Degİl BaŞka Kagitlarim Eskİ GÖzdelerİm GÖz Kirpiyor Pkart 6000 Olacam Dİyor
İÇİm Gİdİyor Şans Dİye Buna Derİm
San Francİsco
Senİn DedİĞİnİ Yaptilar Bİrİ SİnİrlenmİŞ Serbestten Satti
Demekkİ Az Kaldi
Sağol Sn Magic.. Artık elinde TSKYO olanların üzülmesine gercekten gerek yok.. geldi geleceği yere kadar.. Bedelli beklentisi ile mecburen yukarı çıkacak.. Çünkü 3000 TL ye satacaklar bedelliyi.. Yoksa senedin borsa değeri 3300 olursa.. Ve de senet 3000 TL den alınırsa.. Senet çok çabuk aşağı iner.. Nasıl 2 kere 2 dört eder.... Bu senedin düşüşüde burada biter.. Hayılı olsun.. Elinmde TSKYO tutanlara.. Artık bundan sonra çıkış zamanı..
İnanıyoruz ve bekliyoruz.
istemiha
18-10-2004, 16:11
bedelli ne zaman???
tarih belli değil belli olsa zaten bu iş tamam
Bence kimse dökülmedi. 3600 kırlırken kimse stoplayamadı ya da stoplamaya kıyamadı.
Bence bunun açıklaması bu.
Stoplayıp salak gibi geri alanlar da var :mad:
bedelli 2004 yılı içerisinde degilmi arkadaşlar
sonra 2005 e kaymasında yoksa çok bekleriz
kasım yada aralık olması gerek bu hafta yada önümüzdeki hafta açıklanır
Sn San Francisco,
bedellinin 3000 Tl dan satılması işini anlamadım...
nominal (1000 tl) değerinden satılmaz mı bedelliler..
açıklayabilirseniz sevinirim,
sağolun, magic..
yani 3000 e bölünecek diyor
Bugünde düşürerek kapattılar kağıdı.Nereye kadar düşeceğiz.Ne zamana kadarsabredeceğiz bakalım.Yaa sabır...
San Francİsco
Senİn DedİĞİnİ Yaptilar Bİrİ SİnİrlenmİŞ Serbestten Satti
Demekkİ Az Kaldi
:D
Serbest fiatla bir kısmını sattım..
Yarıdan azını...................... :)
bugun 3320 den biraz daha aldım....
supersonic
18-10-2004, 16:55
Stoplayıp salak gibi geri alanlar da var :mad:
Estafrullah.
Bir de kan kırmızı piyasada, birbirini biçen KY'lerin arasına 2 kılıçla hüleeeeyn diye dalarak geri alım yapmayı planlayanlar var ;)
Valla Power kardeş yarın çok kritik bir gün olacak gibi.AFM yarın işlemgörmeye başlıyor.Talepde fena değilmiş.Umarım bizim suskun kağıt biraz canlanır. Yarında sönük giderse zararı sineye çekip satıcam artık.Ama yarın çokgüzel bir gün olacak gibi geliyor.Hadi hayırlısı...
supersonic
18-10-2004, 17:29
Valla Power kardeş yarın çok kritik bir gün olacak gibi.AFM yarın işlemgörmeye başlıyor.Talepde fena değilmiş.Umarım bizim suskun kağıt biraz canlanır. Yarında sönük giderse zararı sineye çekip satıcam artık.Ama yarın çokgüzel bir gün olacak gibi geliyor.Hadi hayırlısı...SN cas.
Yarın ne olabilir? Elimizdeki verilere bir gözatalım:
1. Beklentiler alınır, gerçekler satılır.
2. Perşembe'nin gelişi, Çarşamba'dan bellidir.
3. KY açılışta mala atlayacaktır.
4. Bugün 3300 den "bu senet gitmeyecek" diyerek basam adam, yarın beklentinin de bitimiyle 3500 den malını tutacak mıdır? Yoksa yüksek fiyatları satış fırsatı olarak mı kullanacaktır?
Bugün
XU100: -0.64 düşmüştür.
XYORT: -1.61 düşmüştür.
TSKYO: -2.35 düşmüştür.
Yani, yarın için beklentisi olmasına rağmen, satıcılar alıcılardan daha istekliymiş.
Tahminim şu olur: Açılışta boş kademelerle yukarı açar.
Acaba bu alışlar, bugün 3300 den bile satmak isteyen satıcıların daha yukarı fiyatı gördükleri zaman yaptıkları satışları karşılamaya yetecek mi? Muhtemelen hayır. Gün içi inen kalkan kademelerle paraşüt gibi başladığı yere geleceğini tahmin ediyorum.
Yukarıda 3750 ler artık ciddi direnç.
Diğer yandan 3000 beklemeksizin 3200 kısa vadede iyi bir maliyet bölgesi olabilir. Eğer önümüzdeki günlerde 3000-3200 arasına panik satışlarla sarktığı bir gün olursa, o karışıklığın içinde dalarım :)
supersonik kardeş resmen sallıyorsun milleti kandırma, hisse 5000 olursa nedeyeceksin aceba?
yarın görücez kim yanılıyo , destekli atalim lütfen :///
bugün 3300'den bile satmak isteyen satıcılar
sata sata 4000 lot satmışlar gün sonunda..
şimdi yandık işte.. ;)
spek_avcısı
18-10-2004, 18:15
valla 2800 e kadar gevşemesi olası ama bedelli tarihi önemli
beklenti olmazsa sakat...
San Francisco
18-10-2004, 22:00
Eğer Borsada genel bir düşüş olmaz ise 2800 e kadar sarkmayacağını düşünüyorum.. Geleceği minumum yer 3200 TL. 2800 olursa bu senede beklentisiz bile öyle bir saldırırlarki. Ama hiç ihtimal vermiyorum.
Grafiğine şimdi bir kez daha baktım. 3200 de bir destek var.Kırarsa nerde durur bilmem..
Umalım bu gün 3400 den dönsün.....
3200' e bir durak kaldı..Artık satıp alttan almayı düşünmek de tehlikeli..
Başka kağıda geçilecekse onu bilemem tabii...
%35 sattım başka kağıda geçtim..kalanı ile artık hareketsizim....
Umalım kağıt hareketlensin...Bol kazançlar........................DrX
northwind
19-10-2004, 00:45
Moraller bozuk,gemi su aliyor,ama yukselis beklerken dususten de yararlanmayacagiz diye bir kural da yok.Kucuk al satlarla durumu biraz duzelttik
Artik her iki yone de oynama zamani geldi,su virman olayi da yarina yetisirse yeni bir baslangic yapabiliriz.
Anlayana :D :D
Iki ,uc haftaligina bu topikte yazmayacagim,
Herkese bol kazanclar.
BABA TRADER
19-10-2004, 01:11
Tamam ArkadaŞlar Bİraz Caniniz Sikildi Ama Son Demler Merak Etmeyİn
Yalniz 5000-5600 Araliginda Çok GÜzel Bİr Sİlkeleme Gelecektİr Kalbİ Olanlar Bakmasin Artik Son SÖzler Sİzİn.seans Gongu Çalinca GÖrÜŞmek Üzere Herkese Hayirli KazanÇlar
supersonic
19-10-2004, 07:40
supersonik kardeş resmen sallıyorsun milleti kandırma, hisse 5000 olursa nedeyeceksin aceba?
yarın görücez kim yanılıyo , destekli atalim lütfen :///
bu ne kadar yanlis usluptur?
ne sallaması, ne atması, ne milleti kandırması...
ne zaman birileri yazıp cizse, birseye emek vererek fikrini ifade etmek istese, sizin gibiler atlıyorlar ortaya. bilmiyorum ki sizler kimin askerleriniziniz... ne hikmetse hep de "yeni üye" siniz...
istemiha
19-10-2004, 08:44
cc ile ilgili bir gelişme isyat ve arif oynarsa...yukselmek icin bahanemizde var iyi bir afm...potensiyel bedelli, inşallah arkadaşlar...
"""""[I]Originally Posted by Turk
Aşağıdaki yazı saygın bir finans kuruluşunun iç yazışmalarından copy edilmiştir.
Coca-Cola İçecek A.Ş. halka arzı talep toplama günleri 3-5 Kasım 2004 (3 iş günü) olarak planlanmaktadır.
Coca-Cola İçecek A.Ş. hisse birim fiyat aralığı 4.800-5.650 TL olarak belirlenmiştir.
Halka arzın %30’u Yurt İçi Küçük Bireysel Yatırımcı, %3’ü Yurt İçi Kurumsal Yatırımcı kategorisine ayrılmıştır""""
bu kağıt 3000 den mi bölünüyor şimdi??? eğer 3000 den bölünüyorsa boku yedik demektir... :( :( :(
İŞlem Hacmİnde ArtiŞ Var Hareket Yakin Sanirim
YO larda GENEL hareket basladi sanki ...
3500 direnci kırıldı denız yatırım sayesinde hayırlı olsun arkadaslar...
San Francisco
19-10-2004, 11:56
3000 den bedelli verecek kağıdın 3300 lerde olması, kağıdın sahibini hareketlendirdi..:)
yatırım ortaklıklarında genel hareketlenme var sanki ve kapanışa doğru geri geldiler hep bareber
teknik olarak 3300 den bir tepki vermesi gerekiyordu ve o tepkiyi verdi, bu arada genel olarak yo ların cıkmasından da etkilendiği bir gerçek.
bence şu an için izlemede kalmak gerek.
tskyo yu daha once izleyenler bilir, gercek hareketi boyle olmaz, cok daha sert olur...
Bu Kadarda Asagi Basilmaz Kİ Kardesİm .....
Ben çıktım herkese bol kazançlar.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.