View Full Version : TSKYO Tskb Yat.Ort.
benden artık pas..
döküldüm
kalanlara bol kazançlar
osiborsa
14-12-2004, 20:29
sayın magic
hikayenizin devamı yokmu
tskyonun hareketleri magic kardeşimizi şaşırttı, hikayesini bile tamamlatmadı heralde...
osiborsa
14-12-2004, 21:04
mrb arkadaşlar işlelerimi işbank interaktif hesaptan yapıyorum. Tskyo da rüchan hakkımın bir kısmını kullandım. Kullandığım bölümü senet olarak eklenmiş. Rüchan hakkı yatırmadığım kısmı ise hesapta gözükmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Tşk ler...
Siz gene arastirin ama benim bildigim kullanilmayan ruchanlar gider ve size bir getirisi olmaz. Yani kullanmazsaniz zarar edersiniz. Ruchan hakki mesela 1000 TL vererek hisse alma hakkidir. Bu hakki ya kullanirsiniz yada kullanmayacaksaniz ruchan pazarinda satarsiniz. Ikisini yapmazsaniz bu hak gider ve sizin elinizde birsey kalmaz. Neden kullanmayacaklarinizi satmadiniz????
TheClansman
14-12-2004, 21:25
MYZYO 2,020 17.44
GDKYO 1,910 14.37
DNZYO 3,920 13.29
Ya sizin dillere pelesenk ettiğiniz tskyo? Bu kağıt adam olmaz.
b.a.b.a.l
14-12-2004, 21:27
yolaarın haereketine bile ayak uyduramadı her yukarı atakta aşagıya salladılar neyi bekliyor bu kagıt anlamış değilim ama ikinci bir bedelli haberi bekleniyor kagıtta tık yok
Çünkü imkb' nin gelmiş geçmiş en iğrenç tahtası bu
TSKYO
DIGER 62,521 39.7 DIGER -23,096 -14.7 0.0
Küçük yatırmcı tahtadan uzaklaştırma amacı varsa hedefe ulaşmak zor ama amaç küçük yatırımcıya mal yıkmaksa hedefe kısmen ulaşılmış . Bu gün bile küçük yatırmcı alımda.
Bir çok küçük yatırımcınında işlem yaptığı garanti ve ak yatırımın dominant oyuncular olması. Esas oyuncunları takibini zor kılıyor. Bu gün kalkış denemesinde yük ağır oldu, hacmin daha yüksek olduğu sabah seansinda 2130 görüldüğünde satışlar karşılanıp tavan 2200 görülseydi . 2 tavanı garanti ederdim.
Yük giderek artıyor bu uçağı kaldırak güçü olan sıradan infekte olmayan temeli sağlam tahtada şov yapardı .
Teknik konuşacak gerisi beni bağlamaz diyorsanız ben susar ve izlerim .
TSKYO
Küçük yatırmcı tahtadan uzaklaştırma amacı varsa hedefe ulaşmak zor , Ama amaç küçük yatırımcıya mal yıkmaksa hedefe kısmen ulaşılmış . Bu gün bile küçük yatırmcı alımda.
Bir çok küçük yatırımcınında işlem yaptığı garanti ve ak yatırımın dominant oyuncular olması. Esas oyuncunları takibini zor kılıyor. Bu gün kalkış denemesinde yük ağır oldu satışlar hacmin daha yüksek olduğu sabah seansinda 2130 görüldüğünde satışlar karşılanıp tavan 2200 görülseydi . 2 tavanı garanti ederdim.
Yük giderek artıyor bu uçağı kaldırak güçü olan sıradan (infekte) olmayan temeli sağlam tahtada şov yapardı .
süper tespit ama teknik zaten konuştu. 1900 - 2300 hareketi ve 1800-2130 zayıf hareketi tekniğin olumsuza döndüğü andı. ve bu başlık altında kağıt artık bende yok yazdım. ben de olmadığı gibi tekniğe inanan arkadaşların terk etmiş olması ve onlarda da olmaması gerekirdi. bundan sonra kılıç hep tepede sallanıyor olacak.
northwind
14-12-2004, 22:06
Her ne kadar bpd sinden epey yuksek degerde de olsa da bu fiatlar mal bosaltmak icin cok dusuk.Bu senetin su anda en buyuk problemi ky bollugu.
Hatirliyorum bir kac ay once ben full tskyo dayim demistim biraz elestiride almistim ama son gulen ben olmustum.Su anda ise durum cok degisti.O kadar cok kisinin portfoyunde tskyo onemli yer tutuyor ki bu senet zor gider.Giderse nasil gidecegini bir onceki mesajimda yazmistim.
Su an gostergeler olumsuza dondu ama umarim bu spek icin mal toplama firsati olur......
Bu arada tskyo benim portfoyumde artik figuran ama...
1.secenek:Kagitta beklenti öyle büyüktür ki kücükleri yildirmak icin Taksim devreye sokulur,iyice iyice iyice kafasina vurulur herkesin,Ky saskin ördege döndürülür,endeks ciktiginda düsen Tskyo sunun cikmadigini gören,bütün YO kagitlari sov yaparken Tskyo sunun cikmadigini gören,her cikista satislarla kagidin bogulduguu gören KY "lanet olsun" diyene kadar oyun sürdürülür,sonra muazzam bir cikis baslar...Alan KY mi babalardan mi belli olmasin diye de Is,Garanti,Ak gibi araci kurumlar kullanilir...
2.secenek:Kagitta hic bir spek kalmamistir,basibos sekilde asagi dogru salinmaktadir,Taksim gibi günlükcünün Allahi bir kurum girer cikar,girer cikar,milletle dalgasini gecip (veya gücü tavan yaptirmaya yetmeyecegi icin) sonunda "eh iste" dedirtecek bir karla cikar,onun tahtaya girmesine bile karisacak spek yoktur ortada,kagit Y.O hareketinden bile etkilenmeyecek kadar sefil durumdadir,böyle günlükcüler haricinde kimse kaldiramaz tahtayi,kagit asagi dogru süzülür gider...
Bugüne kadar tepkisizligi "mal vermek isteyen adam tavan cektirip öyle yapardi" diye yorumlayan ben bile su anda "ne mal vermesi,adamlarda mal falan yok ki,zaten verilen verilmis,KY kendi kendine calip oynuyor" diye düsünmeye basladim...Ama öte yandan aklimi kurcalayan bir sey daha var...Forumdan bir cok arkadasa bakiyorum,o satti,bu satti,Taksim de satti,e kim aldi abicim bu kadar mali???Neyse artik,ben kafayi Tskyo ya yormaktan biktim,cok az daha beklerim,olmayacaksa kaderime küserim,bu kadar cocuk oyuncagina dönmüs bir tahtada kaybetmek icin de biriktirmedik su zamana kadar paralarimizi...
eskiden beklentiler vardı
arzlar
bedelliler
diğer yo lar
......
bugün tskyo da çok kötü birşeylermi oldu bu kadar yazılıp çizilmiş forma
dün 1990 dı bu gün 2000 :-)endeks se aşağı.benim görüşüme göre kötü bişey yok.syn mazhi 1 şık diyorum.bekleyelim görelim.
BABA TRADER
15-12-2004, 02:19
Show Time :)
tskyonun hareketleri magic kardeşimizi şaşırttı, hikayesini bile tamamlatmadı heralde...
şaşırmadım, hikaye yarım kalmayacak..
ama kötümser olmak moda galiba, ben de ona uydum..
çok şey yazdım sildim sonradan
gereksiz umut vermek de istemem
umutsuzluk da..
takasına bakın, tekniğine bakın, risk konumunuza bakın, kaybetmeyi göze alacağınız para miktarına bakın...
karar vermek, en zor olanı bu,
"ya sattıktan sonra çıkarsa"
ya da mazhi'nin dediği gibi "kazandıklarımı burada kaybedersem"
endeksin geneli için neler yazılıyor topiclerde ?
17 aralıktan sonra ne olacak?
ralli? kar satışı? dip?
30 binler mi?, 15 binler mi?
nasıl olsa imf ile anlaştık diye ab'den ne gelirse gelsin mi?
iyi ama 3 yılda 20 mia usd ödeyeceğiz bu ötekine benzemiyor diyenler mi?
endekse kim karar verecek
%53'ü deviren yabancılar mı?
TSKYO'ya kim karar verecek?
burada yazışan 15-20 küçücük yatırımcı mı?
"hikaye" yi onlar yazacak biz seyredeceğiz
fantastik başlayan hikaye korku'ya mı dönüşecek yoksa bir mutlu son mu olacak hep birlikte göreceğiz..
sevgilerimle..
kazancli
15-12-2004, 09:10
Tskb Yo Ile Ilgili Birincil Piyasa Ve Halka Arz Esaslari Duyurusu
Birincil Piyasa Ve Halka Arz Esaslari Duyurusu
Sirketinunvani Tskb Yatirim Ortakligia.s. Kod Tskyo
Sirketin Sermaye Turu Kayitli Sermaye (x) Esas Sermaye ( )
Sirketinartirim Oncesi Sermayesi 3.000.000.000.000.-tl
Bedelli Artirim Miktari 3.000.000.000.000.-tl
Bedelsiz Artirim Miktari -
Sirketin Artirim Sonrasi Sermayesi 6.000.000.000.000.-tl
Arta Kalan Paylarin Nominal Tutari 41.505.000.000.-tl
Aracilik Yapan Araci Kurulusadi Tskb Menkul Degerler A.s.
Pazar Acilis Ve Kapanis Tarihi (*) 17.12.2004 - 21.12.2004
Satilacak Paylar Hisse / Makbuz Hisse
Satilacak Hisse Senetlerinin Tertibi 4
Satilacak Hisse Senetlerinin Satis Fiyati Nominal Degerinin Altinda Olmamak Uzere Imkb Nda Olusacak Fiyattir.
Basvuru Sekli Hisse Senetlerinden Almak Isteyentasarruf Sahiplerinin Borsa Uyelerine Basvuruda Bulunmalarigereklidir.
Hisse Senetlerinin Teslim Sekli Hisse Senetlerinin Yatirimcilara Teslimi Imkb Duzenlemeleri Cercevesinde Yapilacaktir.
Notlar (*) Sirketten Talep Edilen Bilgi Ve Belgeler Ile Kalan Paylarin Takasbank A.s. Ne Pazar Acilis Tarihinden Bir Gun Once Depo Edilmesi Durumunda Sirketin Islem Sirasi Acilir.
-imkb-
deh deh düldül deh deh dül dül (biraz argo oldu)
KORKU DAGLARI BEKLERMIŞ? BEYLER BIRAZ CESARET?
mazhi bey; emek vermişsiniz bızlerı aydınlatmak için lakin kafam karıştı SİMDİ ne yapacagımızı anlayamadım?
1.secenek:Kagitta beklenti öyle büyüktür ki kücükleri yildirmak icin Taksim devreye sokulur,iyice iyice iyice kafasina vurulur herkesin,Ky saskin ördege döndürülür,endeks ciktiginda düsen Tskyo sunun cikmadigini gören,bütün YO kagitlari sov yaparken Tskyo sunun cikmadigini gören,her cikista satislarla kagidin bogulduguu gören KY "lanet olsun" diyene kadar oyun sürdürülür,sonra muazzam bir cikis baslar...Alan KY mi babalardan mi belli olmasin diye de Is,Garanti,Ak gibi araci kurumlar kullanilir...
2.secenek:Kagitta hic bir spek kalmamistir,basibos sekilde asagi dogru salinmaktadir,Taksim gibi günlükcünün Allahi bir kurum girer cikar,girer cikar,milletle dalgasini gecip (veya gücü tavan yaptirmaya yetmeyecegi icin) sonunda "eh iste" dedirtecek bir karla cikar,onun tahtaya girmesine bile karisacak spek yoktur ortada,kagit Y.O hareketinden bile etkilenmeyecek kadar sefil durumdadir,böyle günlükcüler haricinde kimse kaldiramaz tahtayi,kagit asagi dogru süzülür gider...
Bugüne kadar tepkisizligi "mal vermek isteyen adam tavan cektirip öyle yapardi" diye yorumlayan ben bile su anda "ne mal vermesi,adamlarda mal falan yok ki,zaten verilen verilmis,KY kendi kendine calip oynuyor" diye düsünmeye basladim...Ama öte yandan aklimi kurcalayan bir sey daha var...Forumdan bir cok arkadasa bakiyorum,o satti,bu satti,Taksim de satti,e kim aldi abicim bu kadar mali???Neyse artik,ben kafayi Tskyo ya yormaktan biktim,cok az daha beklerim,olmayacaksa kaderime küserim,bu kadar cocuk oyuncagina dönmüs bir tahtada kaybetmek icin de biriktirmedik su zamana kadar paralarimizi...
Kötümser degilim Minnoshhanim....Kagidin neden böylesine teknik isledigini idrak etmeye calisiyorum...
30 hısselerınde mantık aranır aydır tskyo seyredıyoryz sence mantık bu hissenin neresınde sabırla koruk helva olacaksa beklemek yok tereddutun varsa kımseye kızmaya hakkımız yok satalım baska heyecanlara yelken acalım. (bak macera ve idrak arıyorsan MYZYO veya BUMYO diyorum) ben TSKYO dan memnunum ya sen? (Osmanlıca bizden birseyler anlatır ya almanca?)
alsında borsada mantık yoktur refleks vardır gorursun hıssedersın ınanırsın ALIRSIN SATARSIN kazandınsa YUPİİİİ kazanamadınsa boynu bükük dolanırsın.
yağmur olanca hızıyla yağıyordu sığındığı yerde sessizce bekleyen adam cebinden bir sigara çıkartıp yaktı vakit oldukça geç olmuştu
onu daha önce hiç bu kadar bekletmemişti belli ki ters giden bir şeyler vardı
bir an yolun sonuna doğru onu görürmüş gibi oldu ama bu sadece bir hayaldi
bir süre sonra başka bir adamın seslenmesiyle dalgınlığını üzerinden atıp
sesin geldiği yere baktı,kimse yoktu belli belirsiz bir ses duydu:"bekleeeee"
***devam edecek***
o karanlıkta sesin sahibini aradı ama nafile! yanlış duydum galiba dedi kendi kendine... yağmurdan sığınmak için altına girdiği saçak üzerinde biriken yağmur sularını artık taşıyamayıp büyük bir gürültüyle yıkıldı son anda eski sporculuğunun verdiği çeviklikle yola doğru atlayıp yıkılan saçaktan kurtuldu
yola atladığı anda o sırada oradan geçen siyah renkli bir arabayla burun buruna geldi arabayı kullanan, son anda durabilmişti adamdan soğuk terler boşaldı, özür dilemek için şoförün bulunduğu cama doğru geldi cam içerisini göstermeyen türdendi eliyle cama vurdu yavaş yavaş açılan camdan içerisini görmeye çalıştı yağmur bardaktan boşanırcasına yağıyordu tamamen açılınca, içerdekinin bunca zamandır beklediği kişi olduğunu anladı, gülümsedi..
***devam edecek***
içerdeki hiç gülmüyor, düşünceli görünüyordu buna bir anlam veremedi
arabanın diğer tarafına dolaşıp ön koltuğa oturdu üzerinden yağmur suları damlıyordu.. " ne oldu " diyebildi belli belirsiz yanındaki kafasını çevirip boş gözlerle kendisine baktı...ve kahkahalarla gülmeye başladı ! " ne? ne oldu? neden gülüyorsun? " susmuyor, gülüyor, gülüyordu.. belli ki güzel bir şeyler olmuş, bunu kendisinden saklamışlardı neden sonra gülmeler yerini tarifsiz bir huzura bırakmıştı artık bitmişti beklediği sonunda gerçekleşmişti
yanındakine dönerek şöyle dedi: "abi aylar önce sana "sen benim efsanemsin" demiştim hatta sen de kızmış, "ne efsanesi be çocuk" demiştin şimdi anladın mı? arabayı kullanan adam, anlamıştı... efsanenin kendisi olduğunu da
bütün bu olanların bir tesadüf olmadığını da...
genç adama bakıp gülümsedi kontağı çevirdi önlerinde uzun bir yol vardı
ve onları evlerinde bekleyen aileleri...
***devam edecek***
10 gün süren bir yolculuktan sonra kısa bir zaman sonra buluşmak üzere sözleşip ayrıldılar genç adam evine gidip, karısına müjdeyi verdi şimdiye kadar saklamış, bir terslik olur diye söylememişti ama ikisi de biliyordu ki alınacak daha çok yol vardı...kır saçlı adam cafede oturmuş, muratti sigarasını yakmış,
televizyondaki maçı seyretmeye hazırlanıyordu..bir süre sonra cafenin kapısı açıldı simsiyah giysileriyle genç adam içeri süzüldü selamlaştılar
sanki 40 yıldır birbirlerini tanıyor gibiydiler maç başladı asıl maça ise daha zaman vardı... kır saçlı adam öyle güzel anlatıyordu ki genç adam nutku tutulmuş O'nu dinliyor, dinliyordu maç bitmiş, yine kazanmışlardı arabaya bindiler, bu sefer genç olanı kullanıyordu arabayı, çünkü yol kısaydı
uzun yollarda direksiyonda kır saçlı adam olurdu uzun ve tehlikeli yollar onu yıldırmazdı, derler ki "o yollar yapılmadan önce de O vardı" bu yüzden yılların oluşturduğu çukurları da önceden tasarlanmış tuzakları da iyi bilirdi..
ayrılırlarken kendinden emin bir şekilde "yakında" dedi...
***devam edecek***
...
ter içinde uyandı, gördükleri bir kabus olmalıydı:
bir odanın içinde 15-20 insan doluşmuş hararetli bir şekilde konuşuyorlardı
çoğunun yüzünde endişeli bir hal vardı
gençlerden biri kara tahtaya elindeki mavi ve kırmızı tebeşirlerle bir şeyler çiziyor, gördüklerini yanındakilere anlatmaya çalışıyordu,
rüya bu ya, o sırada bir siyam kedisi odadan içeri süzüldü
kendinden emin bir şekilde odanın köşesinde bulunan masanın üzerine sıçradı
ve konuşmaya başladı: sssssakin olun beylerrrrrrr mırrr, sakin...
tam bu anda odanın kapısı parçalanarak açıldı içeri dev cüsseli bir adam girdi
kahkahalarla gülerek "boşuna beklediniz" dedi
...
uyanmıştı, banyoya giderek yüzünü yıkadı
odaya tekrar döndüğünde hala o söz beyninin içinde
yankılanıyordu : "boşuna beklediniz"..
gerçekten öyle miydi..
...
uzaklarda bir yerlerde, bir kelebek, konduğu küçük dal parçasının üzerinden havalandı
...
uzaklarda bir yerlerde, kır saçlı adam, sigarasından bir nefes çekti,
"hikaye" yi okuyarak gülümsedi...
****devam edecek****
inatla bekliyorum.alamazlar tek lotumu bu seviyelerden
deh deh düldül deh deh dül dül (biraz argo oldu)
hiç argo olmadı. ama senet teknik anlamda ne oldu diyorsanız bozuldu. hemde çok değilse de epey zaman önce. bundan sonra adam olmaz mı ? olabilir. nede olsa YO ....
Teknigin bozulduguna katilmiyorum,5 dakikaliklara bakarsaniz alcalan bir trendin kirilmis oldugunu ve daha sonra meydana gelen 1950 salinmasinin da bu trendden tekrar destek almaktan ibaret oldugunu görüyoruz....Neyse,Tskyo bu,destek-direnc tanimaz:D
yazık çok yazık.zaman kaybı stres, yeter dıyorum.
Ocak 11 Subat 11 Mart 11... 2004
Ocak 11 Subat 11 Mart 11... 2005
Ocak 11 Subat 11 Mart 11... 2006, 2007,2008,2009,
11 i diyormusunuz.
işte 11 İ diyordunuz o da olmadı.spekcik yavrusu nerde 11 ını gectı. gazı verıp duruyor.
endeks hısselerıne dıkkat.
ENDEKS HISSELERI TAMGAZ. VAKIT KAYBI OLMASIN.
Yucin,hadi güzel kardesim Dyoby,Bysan,Tumtk hepsi seni bekliyor,gölge etme...Hadi kardesim....
ne seviyeymiş bu 1950-2000 arası...
ozeraydin
16-12-2004, 14:34
evet süper
diğer yo lar zıplarken bizim kağıt yerinde sayıyor.
Bu seviyelerde kalmaya devam ederse
1800 lerde adam ederler
Yaptığı işte aceleci olmayıp, sabretmeyi bilen çok zor işleri bile başarabilir.[U]
sloganımız bu tskyo da
Minnosh hanım, "hikaye"de masanın üzerine atlayıp herkese sakin olmasını öneren
siyam kedisi sizsiniz..
bu gidişle beni haklı çıkarıp "hikaye" nin baş kahramanlarından biri olacaksınız..
"sakin" duruşunuz ve verdiğiniz pozitif enerji için kendi adıma teşekkür ederim..
Benim moralim gayet iyi
ben 1800 den ek alım yapacağım
onu bekliyorum...
assassin
16-12-2004, 15:55
21 ARALIK beklenmeli diyorum
21 ARALIK beklenmeli diyorum
???????????????????????????
Birincil pazarda satilacak hisselerin son günü oldugu icin mi?
yoksa en uzun gece olduğu için mi? :D
ufak çaplı fiyat haraketlerine rağmen hala olumsuz.
bugun gordugum işyat 55 bin lot satmıs
beklıyoruz bakalım al gülüm ver gülüm
zati uc kurus para var onuda beklıyoruz :D
iş/ak/yatırım finans/deniz/oyak/
Gozu Kapali Iheva Alirim Bu Tahtadan Tek Lot Almam. Endeks Costu Bu Tahtada Adim Atilmadi. Ne Hissesi Bu Boyle, Birileri Aylkardir Yukari Asagi Para Basiyor Bizlerd Eoturup Bekleyelim.
Papatyadan Fal Acin.gİdecek Gitmeyecek Gidecek Gitmeyecek.
yuçin papatyayı nerden bulalım şimdi sen mevsimleri saşırdın galiba he hee
belki kendisi seracılıkla ugraşıyordur dostum :cool:
***tskyo*** tskb yatirim ortakligi a.s.nin 17.12.2004 tarihli
yazisi asagiya cikarilmistir. sirketimiz odenmis sermayesini
(%100 bedelli) 3.000 milyar tl artirilarak 3.000 milyar tlden
6.000 milyar tlye yukseltilmesine iliskin olarak 29.11.2004-13.12.2004
tarihleri arasinda hissedarlarimiz tarafindan yeni pay alma haklari
kullanimi sonrasi kalan, yeni pay alma hakki kullanilmayan 41.505
milyon tl/nominal hisse senedi 17.12.2004-21.12.2004 tarihleri
arasinda imkb birincil piyasada satisa sunulmustu. soz konusu
hisse senetlerimizin tamami bugun (17.12.2004) tarihi itibariyle
satilmistir. ***tskyo***
borsamania
17-12-2004, 15:14
merhaba, bi sorum vardi simdi ayin 21 inde bedelli arttirma icin para yatirmamiz mi gerekiyor. Ve nesekilde yapiyoruz bunu .
EN ACEMI...
northwind
17-12-2004, 15:19
Para yatirma falan yok,bedelli zaten olmus bitmisti bu son haber kullanilmayan ruchan haklarinin satisi ile alakali yani sizinle bir ilgisi yok.
borsamania
17-12-2004, 15:30
tesekkurler o zaman beklemeye devam...
bu ne sessizlik böyle aloo kimse yokmu :-)
Hisse bazında Takas Saklamasında %0.10 üzerinde artış/azalış olan kurumlar
Hisse Üye Kodu 10/12/2004 % 10/12/2004 (LOT) 17/12/2004 %
17/12/2004 (LOT) Yüzde Fark
TSKYO E Gedik Yatırım 2.24 64,938 2.60 75,437 0.36 İ
TSKYO E Garanti Yatırım 8.34 241,788 7.77 225,323 -0.57 ß
TSKYO E Erciyes Menkul 0.17 4,920 0.06 1,880 -0.1 ß
TSKYO E Finans Yatırım 3.25 94,209 3.63 105,165 0.38 İ
TSKYO E Merkez Menkul 0.18 5,336 0.46 13,302 0.27 İ
TSKYO E Meksa Yatırım 0.64 18,664 0.25 7,175 -0.4 ß
TSKYO E Halk Yatırım 1.10 31,877 1.29 37,419 0.19 İ
TSKYO E Koç Menkul 1.54 44,627 2.06 59,851 0.53 İ
TSKYO E Alan Yatırım 0.03 824 0.27 7,824 0.24 İ
TSKYO E Deha Menkul 0.58 16,682 0.44 12,741 -0.14 ß
Tskyo 51,752 1,932.64 56.5 -60,155 1,908.84 -65.7 -8,403 -9.2 39,844 -31,441
Garanti Yat. 19,978 1,958.44 21.8 Evgin Yatirim -18,000 1,895.15 -19.7 0
Ak Yatirim 12,073 1,892.92 13.2 Yatirim Finansman -13,360 1,943.53 -14.6 0
Global Menkul 8,847 1,930.47 9.7 Gedik Yatirim -12,241 1,911.43 -13.4 0
Is Yatirim 6,264 1,950.53 6.8 Ekspres Yatirim -10,000 1,881.92 -10.9 0
Pamuk Yatirim 4,590 1,904.58 5.0 Finans Yat. -6,554 1,911.98 -7.2 0
Diger 39,844 43.5 Diger -31,441 -34.3 0.0
ozeraydin
20-12-2004, 15:53
bu hisseden adam olmaz....
sebayrak
20-12-2004, 15:57
öNCE bANKA HAREKETLENECEK SONRA yo
BORSACİNİ
20-12-2004, 16:07
bankasını al, yo suna vur... adam olmayacak ikiside böyle giderse...
assassin
20-12-2004, 16:19
dedik 2.seans da realize edin diye asıl yarın 23500 gorulecek
1800 yollari tastan......
assassin
20-12-2004, 16:24
xxxkacam bu kagıda bastan
Bunlar son desteklerdir,bunlarin ücünün de kirilmasi kagidin kendini 1000 lirada bulacagi anlamina gelir ki Allah korusun diyorum..Umarim bir an önce destekler degil direncler kirilsin ama cok zor gözüküyor su andaki vaziyette :(
tehlikeli yerlerde dolanıyor
3500 ü görme ihtimali kadar 1000 lirayı görme ihtimali de var sanırım.Yanılıyorsam uyarırmısınız? Yoksa 1000 TL yi görme ihtimali daha mı yüksek? Pek sanmıyorum . Hayırlısı diyelim...
Godo'yu beklerken'i bilmem izlediniz mi? Bıkmadan usanmadan beklenen kurtarıcı godo gelmez sonunda anlarlarki her biri birer GODO . Demem o ki bu tahtadaki spekler (GODO)bizleriz. Bırakalım silahları oyun bitti dememek isterdim.İçimden davranın kılıçlara tahta bizim demek geçiyor. Ama oyun bitti galiba .
The END. (Benim İçin)
Geçmiş Olsun hepimize.
Ben de bugün vedalaştım uzun süredir beklediğim sevgilimle.
Artık kime yar olursa olsun.
Bıkmıycam dedim dedim ama gene dayanamadım...
Sağlık olsun
Sabreden Derviş..
Derviş'inde sabrı var(mış).. Dervişler 1 er 1 er dökülüyor. Ne zaman dervişler elle
sayıl(a)maz duruma gelecek o zaman esas hareketi görecegiz..
Ekran başında bu seans gitmedi öbür seansa artık diye başlar avuçlarda bekleyenler bir (zahmet) ayrılacak o zaman gidecek..
Hergün forumlara yazılan sayısı "bugünde yorum yok" dedirtecek kadar düşecek o zaman gidecek...
Kimbilir belki bunlar gercekleştide zaman az kaldı..Kimbilir....
Kim bilebilir....
Varsa bilen gelsin bu dervişlerin duasını alsın..
Olympos
Bence 1900-2000 sıkıştı.
Bölündükten sonra daha yükselir diye alanların maliyeti yüksek kaçamıyorlar.Satan Yok.
Kıpırdama görmeyince oyun bitti diye düşünülüyor.Alan Yok.
Gerçekten sabır isteyecek heralde.
assassin
21-12-2004, 10:11
sabır sabır ya sabırr belki de tavanlanır
birilerinin hiç acelesi yok,ky kendi arasında al gülüm ver gülüm,bakalım nereye kadar seyredecekler.
Maalesef umutlar tükeniyor................................
Siz kurbaga testini biliyor musunuz? Kurbagalarin nasil öldügünü... Eger bir kurbagayi alip kizgin suya atarsaniz, kurbaga sicak suya deger degmez can havliyle siçrayip kendini disari atarak kurtuluyor. Ama kurbagayi içine koydugunuz soguk suya, yavas yavas sicak su eklerseniz, her sicak su eklediginizde kurbaga biraz irkiliyor ama sonra kendisi için henüz bir tehlike olmadigini düsünüp sudan disari atlamiyor; sicak suyu ekleye ekleye sonunda kurbaganin içinde bulundugu suyu artik onun yasayamayacagi bir isiya ulastiriyorsunuz ama daha önce eklenen sularla uyusan kurbaga kendini disari atip kurtulamiyor. Haslanarak ölüyor o suyun içinde.
Emniyet Müdürlügü sayfasindan alintidir...
iyiydi sayın mazhi :)
şu net sayfana ugradığın yok sanırım iyi gidiyordu takipteyiz ama
Siz kurbaga testini biliyor musunuz? Kurbagalarin nasil öldügünü... Eger bir kurbagayi alip kizgin suya atarsaniz, kurbaga sicak suya deger degmez can havliyle siçrayip kendini disari atarak kurtuluyor. Ama kurbagayi içine koydugunuz soguk suya, yavas yavas sicak su eklerseniz, her sicak su eklediginizde kurbaga biraz irkiliyor ama sonra kendisi için henüz bir tehlike olmadigini düsünüp sudan disari atlamiyor; sicak suyu ekleye ekleye sonunda kurbaganin içinde bulundugu suyu artik onun yasayamayacagi bir isiya ulastiriyorsunuz ama daha önce eklenen sularla uyusan kurbaga kendini disari atip kurtulamiyor. Haslanarak ölüyor o suyun içinde.
Emniyet Müdürlügü sayfasindan alintidir...
kötü bir ölüm, hem de göz göre göre...
kurbaga hikayesini sevmedim sayın mazhi :-)
içinde vahşet olan hiç bir şey güzel değil.syn magıc
hikayenizi ciltliyeceğim lütfen devam
yağmur olanca hızıyla yağıyordu sığındığı yerde sessizce bekleyen adam cebinden bir sigara çıkartıp yaktı vakit oldukça geç olmuştu
onu daha önce hiç bu kadar bekletmemişti belli ki ters giden bir şeyler vardı
bir an yolun sonuna doğru onu görürmüş gibi oldu ama bu sadece bir hayaldi
bir süre sonra başka bir adamın seslenmesiyle dalgınlığını üzerinden atıp
sesin geldiği yere baktı,kimse yoktu belli belirsiz bir ses duydu:"bekleeeee
o karanlıkta sesin sahibini aradı ama nafile! yanlış duydum galiba dedi kendi kendine... yağmurdan sığınmak için altına girdiği saçak üzerinde biriken yağmur sularını artık taşıyamayıp büyük bir gürültüyle yıkıldı son anda eski sporculuğunun verdiği çeviklikle yola doğru atlayıp yıkılan saçaktan kurtuldu
yola atladığı anda o sırada oradan geçen siyah renkli bir arabayla burun buruna geldi arabayı kullanan, son anda durabilmişti adamdan soğuk terler boşaldı, özür dilemek için şoförün bulunduğu cama doğru geldi cam içerisini göstermeyen türdendi eliyle cama vurdu yavaş yavaş açılan camdan içerisini görmeye çalıştı yağmur bardaktan boşanırcasına yağıyordu tamamen açılınca, içerdekinin bunca zamandır beklediği kişi olduğunu anladı, gülümsedi..
içerdeki hiç gülmüyor, düşünceli görünüyordu buna bir anlam veremedi
arabanın diğer tarafına dolaşıp ön koltuğa oturdu üzerinden yağmur suları damlıyordu.. " ne oldu " diyebildi belli belirsiz yanındaki kafasını çevirip boş gözlerle kendisine baktı...ve kahkahalarla gülmeye başladı ! " ne? ne oldu? neden gülüyorsun? " susmuyor, gülüyor, gülüyordu.. belli ki güzel bir şeyler olmuş, bunu kendisinden saklamışlardı neden sonra gülmeler yerini tarifsiz bir huzura bırakmıştı artık bitmişti beklediği sonunda gerçekleşmişti
yanındakine dönerek şöyle dedi: "abi aylar önce sana "sen benim efsanemsin" demiştim hatta sen de kızmış, "ne efsanesi be çocuk" demiştin şimdi anladın mı? arabayı kullanan adam, anlamıştı... efsanenin kendisi olduğunu da
bütün bu olanların bir tesadüf olmadığını da...
genç adama bakıp gülümsedi kontağı çevirdi önlerinde uzun bir yol vardı
ve onları evlerinde bekleyen aileleri
10 gün süren bir yolculuktan sonra kısa bir zaman sonra buluşmak üzere sözleşip ayrıldılar genç adam evine gidip, karısına müjdeyi verdi şimdiye kadar saklamış, bir terslik olur diye söylememişti ama ikisi de biliyordu ki alınacak daha çok yol vardı...kır saçlı adam cafede oturmuş, muratti sigarasını yakmış,
televizyondaki maçı seyretmeye hazırlanıyordu..bir süre sonra cafenin kapısı açıldı simsiyah giysileriyle genç adam içeri süzüldü selamlaştılar
sanki 40 yıldır birbirlerini tanıyor gibiydiler maç başladı asıl maça ise daha zaman vardı... kır saçlı adam öyle güzel anlatıyordu ki genç adam nutku tutulmuş O'nu dinliyor, dinliyordu maç bitmiş, yine kazanmışlardı arabaya bindiler, bu sefer genç olanı kullanıyordu arabayı, çünkü yol kısaydı
uzun yollarda direksiyonda kır saçlı adam olurdu uzun ve tehlikeli yollar onu yıldırmazdı, derler ki "o yollar yapılmadan önce de O vardı" bu yüzden yılların oluşturduğu çukurları da önceden tasarlanmış tuzakları da iyi bilirdi..
ayrılırlarken kendinden emin bir şekilde "yakında" dedi
ter içinde uyandı, gördükleri bir kabus olmalıydı:
bir odanın içinde 15-20 insan doluşmuş hararetli bir şekilde konuşuyorlardı
çoğunun yüzünde endişeli bir hal vardı
gençlerden biri kara tahtaya elindeki mavi ve kırmızı tebeşirlerle bir şeyler çiziyor, gördüklerini yanındakilere anlatmaya çalışıyordu,
rüya bu ya, o sırada bir siyam kedisi odadan içeri süzüldü
kendinden emin bir şekilde odanın köşesinde bulunan masanın üzerine sıçradı
ve konuşmaya başladı: sssssakin olun beylerrrrrrr mırrr, sakin...
tam bu anda odanın kapısı parçalanarak açıldı içeri dev cüsseli bir adam girdi
kahkahalarla gülerek "boşuna beklediniz" dedi
...
uyanmıştı, banyoya giderek yüzünü yıkadı
odaya tekrar döndüğünde hala o söz beyninin içinde
yankılanıyordu : "boşuna beklediniz
devamı;
Yarin son kez 1800 görecek diye düsünüyorum,eger bu dip olursa okey,ama daha da asagi gelirse arkama bakmam kacarim ben bu kagittan...
bugunde yükselmezse bence bidaha zor yükselir.bende bugunu bekliyorum.egerki artıda kapoatmasa bende arkama bakmaz kaçarım..
22 aralık çarşamba..istanbul..
seni bugün bir kez daha bekleyeceğim
77. günde konuşulanları izleyeceğim
tekniğin bitmiş diyorlar
zaten temeli de yok diyorlar
varsın desinler
ama bil ki sabrım kalmadı artık
bil ki kıyamet günü yakındır
ya senin, ya benim için !
BORSACİNİ
22-12-2004, 09:40
hareket yarına da sarkabilir... bugün diye şartlanmamak gerek...
supersonic
22-12-2004, 09:51
Malesef o kurbağanın ölümü hikayesi, biz borsacılara çok benziyor.
kurbaga hikayesini sevmedim sayın mazhi :-)
içinde vahşet olan hiç bir şey güzel değil.
syn magıc hikayenizi ciltliyeceğim lütfen devam
Sevgili Trend;
sağol bu kadar değer ve önem verdiğin için,
her ne kadar hüzün ve ayrılık
ilham perisinin gelmesi için en uygun ortam olsa da :) bu kez öyle olmadı,
biraz morale ihtiyacım var, biraz kıpırdanmaya...
olursa, ondan sonra muhteşem(!) bir final yapabilirim belki..
olmazsa, yukarıda yazdım ya kıyametim olacak...
sevgiler,magic
e be kardeşim demir mi attın 1900'e !!! :mad:
SKYMASTER
22-12-2004, 12:44
Merhaba,
CCI ve STOS. indikatörlörü alım işaret ediyor? Bu durumda bu indikatörleri izlemek hata mıdır?
Hatadir..
Tskyo da kagida girmenin tek indikatörü okunma sayisidir...
Su anda 6 kullanici ve 1 ziyaretciyle Tskyo "BEKLE" sinyali veriyor:D
Saka bir yaa,ben bu indikatörlerle girmezdim,hareketli ortalama daha saglikli sonuc verir,onlarin da hepsi dibe bakiyor :hmm:
SKYMASTER
23-12-2004, 09:05
Sn. Mazhi, hareketli ortalamalar derken, hangilerine dikkat etmek lazım. 10 ve 20 lik ortalamalar mı takip etmeliyiz...
Hatadir..
Tskyo da kagida girmenin tek indikatörü okunma sayisidir...
Su anda 6 kullanici ve 1 ziyaretciyle Tskyo "BEKLE" sinyali veriyor:D
Saka bir yaa,ben bu indikatörlerle girmezdim,hareketli ortalama daha saglikli sonuc verir,onlarin da hepsi dibe bakiyor :hmm:
Sevgili Mazhi,
şu anda 1 kullanıcı 0 ziyaretçiyle
"bir tek sen kaldın satmayan" sinyali veriyor, ne yapayım :D
Abİ Çok Komİksİn Yaaaaaaaaaaaaa
assassin
23-12-2004, 09:18
satma
Hala Bİr Beklentİnİz Varmi Ben İyİce Sıkıldım Bu KaĞittan
8 üye ve 3 ziyaretçi...
"bir tek sen değilsin bu zıkkımın içindeki" sinyali aldım şimdi de :D
BORSACİNİ
23-12-2004, 10:37
vakit geliyor.....
vakit geliyor da ne tarafa ya adamı hasta eder .........................
hep geliyor zaten. bence 1.800 e kadar salınacak amma teknik meknik sökmediği için satıp alttanda alamıyorum. sebebi ise daha önceleride olduğu gibi ya zıplarsa....
ozeraydin
23-12-2004, 16:20
borsa düşer TSKYO düşer
borsa çıkar TSKYO yine düşer ......
iki kademe kaldı. sabır sabır ya sabır....
güzel günler iyice yaklaştı hissediyorum sağdan sağdan geliyorlar....
Nasreddin Hoca nın biri bir gün göle maya çalıyormuş
Aman hocam hiç göle maya çalınır mı demişler.
O da üstüme gelmeyin,zaten sermayeyi kediye yükledik..
Şurda hava alıyoruz, iki stres atıyoruz demiiiiiş.
(Demek ki hocada da bu mübarek kağıttan varmııış.)
Töbe töbeeee.
san pietro
23-12-2004, 18:13
az kaldı gibi...
assassin
23-12-2004, 19:51
salak gibi 1900 den tekrar mallandım sabah of of
üzülme.....................
ne o gemıcı sen sattın galiba ? :D
yarın YO'ların günü olacak. Sağolasın GLBYO.
alanyafatihi
24-12-2004, 10:28
başka YO ları bilmem ama bundan adam olmaz
1800 den alıcıyım beklıyoz bakalım
sartar2000
25-12-2004, 14:45
Bir kağıt
ancak bu kadar aşağıya burya yazanalr tarafından geitirlir.Hedef veririseniz şöyle olacak derseniz gidermiiiii?Buraya siz mi geliyorsunuz sırfff....babalar spekler hepsi burdaaa.Bu kafayla giderseniz çok kaybedersiniz.Önce kendiniz çalşın kağıt bulmaya çalışın kendinize göre bir borsa sisitemi yaratın..Öyle kulaktan duyma bilgi ile hisse alınmazBaşkasının söylediği ile.Hisse aldıktan sonra asla yazmayınnnn.Yazdığınız derin tahta değilse
ne olacak.Spek gerekeni yapacak.Saf olmayın.Yatırım gizli olur.ne bu yaw.Herşeyi yazıyorsunuz.Bazen spekler teknikçi avına çıkarlar sizlerde teknikçilere takılıyorsunuz sonra hüsran.Teknikçi bir anda kendini kurtarabilir ama sizler zor...Sade bu sitelere bakarak senetmi alınır???*Saygılar
HEPNİZ SATACAKSINIZ HİSSE UNUTULACAK VEDE ÖYLE BİR UÇACAKKİ.....
.
.
.
bu lafı duyduktan sonra satarmıyım, deli mi öptü beni... :p
Bir kağıt
ancak bu kadar aşağıya burya yazanalr tarafından geitirlir.Hedef veririseniz şöyle olacak derseniz gidermiiiii?Buraya siz mi geliyorsunuz sırfff....babalar spekler hepsi burdaaa.Bu kafayla giderseniz çok kaybedersiniz.Önce kendiniz çalşın kağıt bulmaya çalışın kendinize göre bir borsa sisitemi yaratın..Öyle kulaktan duyma bilgi ile hisse alınmazBaşkasının söylediği ile.Hisse aldıktan sonra asla yazmayınnnn.Yazdığınız derin tahta değilse
ne olacak.Spek gerekeni yapacak.Saf olmayın.Yatırım gizli olur.ne bu yaw.Herşeyi yazıyorsunuz.Bazen spekler teknikçi avına çıkarlar sizlerde teknikçilere takılıyorsunuz sonra hüsran.Teknikçi bir anda kendini kurtarabilir ama sizler zor...Sade bu sitelere bakarak senetmi alınır???*Saygılar
hisse hareketleri hissenet'te yazılanlara göre belirlenseydi borsa şimdi uçmuştu. insanların yorumlarını paylaştığı bir çok site var, hissenet te bunlardan birisidir bizim sitemizi ayıran özellik kişilerin birbirlerine karşı saygı ve sevgi ile yaklaşmaları, yazılanlarında düzeyli yazılar olmasıdır.
şunu iyi bilinki spek mal toplamak isteseydi şimdi çoktan toplamıştı. bence arkadaşların burda yaptıkları yorumlarla bunun bi alakası yoktur, sadece tskyo nun zamanı gelmemiştir, emin olunki zamanı geldiğinde oda çıkacaktır. denizbank arzından öncede yazı yazılıyordu, ama hisse o zaman çıktı değilmi. demekki burda yazılanlara göre hisse inip çıkmıyormuş. burası borsa ile ilgili bir forumsa kişilerin fikirlerini paylaşmalarının hiç bi sakıncası yoktur ve olamaz.
sartar2000
25-12-2004, 21:16
sayın Arkadaşlar
Tabiiki Turk borsası gibi yeni bir borsada özellikle internet dünyası şu an çok önem taşımaktadır.Ben simyacı arkadaşımın iyimser yazısı için bir şey demiyorum.özellikle hisse.net ailesine saygılıyım.Ve busayfa en itibarlı sayfalardan biridir.Ama tskyo forumunda yazılan yazılar incelenirse özellikle spekin bile buraya yazı yazdığı açıkça ortadadır.Ben borsada saf olan birideğilim.Akıl oyunlarına inanırım.Tskyo zamanında gitmeden önce halka azrlarda adı çıktı.ama bir türlü gitmedi.Sonra aniden halka arz olayı gerçekleşince hissegitti.Şimdi baktığınızda bir çok banka özelelikle küçük bankalr müthiş atak yaptı.Tskb ise bir türlü atak yapmadı.Bir yabancı ortaklık görüşmesi ve başka bir durum ortaya çıkınca tskyo da müthiş atak yapacak.Şu an tahta boş.Bnece her an dolabilir.Birileri izliyor belli.Tek bir olay var tskyo da yabancı ortaklık başka çıkış yok.yada yabancıya satış.Finbank gibi bir atağa kalkarsa tskb o zaman tskb bir giderse tskyo 3 gider.Çünkü hisse lot sayısı az.Ama bunları yazıyoruz diye hemen atlamayın.Tskyo ya kadar çok gidecek hisse var.Asla hisse.net camiası için bir şey demedim.sadece bu tskyoformu için dedim.Saygılarımla
hisse hareketleri hissenet'te yazılanlara göre belirlenseydi borsa şimdi uçmuştu. insanların yorumlarını paylaştığı bir çok site var, hissenet te bunlardan birisidir bizim sitemizi ayıran özellik kişilerin birbirlerine karşı saygı ve sevgi ile yaklaşmaları, yazılanlarında düzeyli yazılar olmasıdır.
şunu iyi bilinki spek mal toplamak isteseydi şimdi çoktan toplamıştı. bence arkadaşların burda yaptıkları yorumlarla bunun bi alakası yoktur, sadece tskyo nun zamanı gelmemiştir, emin olunki zamanı geldiğinde oda çıkacaktır. denizbank arzından öncede yazı yazılıyordu, ama hisse o zaman çıktı değilmi. demekki burda yazılanlara göre hisse inip çıkmıyormuş. burası borsa ile ilgili bir forumsa kişilerin fikirlerini paylaşmalarının hiç bi sakıncası yoktur ve olamaz.
bir bakış açısına göre dillenen kağıt gitmez,başka bir bakış açısına göre kağıdın dillenmesi gitmesine engel değildir,bu tartışma farklı forumlarda yüzlerce kez tartışılmıştır,tartışma sonucunda belirli bir noktaya gelindiğini henüz görmedim, herkes kendi fikrinde ısrar etmeye devam ediyor. benim görüşüme gelince spek bir kağıdı götürmeye karar vermişse kağıdı toplama aşamasında dillenmesini istemez,çünkü uygun maliyetle yeterince mal toplamadan deşifre olursa yapacağı operasyonda başarı şansı azalır,kağıdı istediği kadar topladıktan sonraysa spek kağıdın dillenmesini en çok isteyen kişidir,elindeki malı belirli bir seviyeden basabilmek için reklama ihtiyacı vardır,kağıda olan talep ve ilginin artmasını ister,işte o durumlarda spek siz yazmasınızda kendi yandaşlarına makul ve mantıklı gerekçeleri olan süslü yazılar yazdırmaya başlar,kağıt da bir iki tavan gittikten sonra ky'nin iştahı iyice kabarır,bir yandan daha erken almadığı için kendine kızarken diğer yandan yapılan yorumlardan çok daha ileriye gideceğini düşündüğü kağıdı almadığı için devamlı tedirgindir,elindeki kağıdı uzun zamandır tutmaktadır ama ne gittiği ne gördüğü vardır,oysa tskyo öylemidir sabah tavan,öğleden sonra tavan işte kolay kazancın yolu bir günde %20 cepte,habire tskyo topiclerini okur, elindeki malları devretmek isteyen spek sürekli süslemeye devam etmektedir tahtayı,ky 3. tavandan sonra dayanamayıp elindeki malı zararına satıp tskyo'ya geçmeye karar verir,öyle ya nasılsa uzun bir yolu vardır kağıdın kağıt 4. tavanı da yapmıştır,ky mutludur elinden çıkardığı diğer kağıt hala aynı seviyededir oysa,ne iyi edip de tskyo gibi efsane bir kağıda geçmiştir,diğer seansın gelmesini sabırsızlıkla bekler,geçmek bilmez dakikalar,gözü ekrana kilitlenmiştir,3-2-1-0 seans başlar,tskyo birkaç kademe daha yukarı gider,sonra yavaş yavaş satışlar gelmeye başlar,karşılanan satışları görünce ky silkeleme yapıyorlar,nasılsa birazdan tavan diye düşünür,satışlar hızlanır,kağıt paraşütsüz düşüşe geçer,ky nasılsa döner diye baktığı için satmak istemez bir türlü,yanılmış olmayı kabullenemez,kandırıldığını kabullenmek zoruna gider,göz açıp kapayana dek kağıt dip olmuştur,ky şakındır kağıt aldığı maliyete gelmiştir vede alıcı yoktur....
muhtemelen ky uyanıksa kağıdı %10 zararla verip kurtulur,piyasayla kavga ederse zarar %50 dayansa da o hala tskyo topiclerini okumakla ve kağıdın gideceği yönündeki haberleri okumakla meşguldur,kağıt için süslü yazılar yazanlar zamanla kaybolur ortalıktan operasyon onlar açısından tamamdır,ky neredesiniz şimdi diye sormaya kaltığında,süslü yazılar yazanların cevapları hazırdır kardeşim biz sana git de zirveden mi al dedik,biz söylediğimizde fiyat şuydu,sen gitmiş zirveden almışsın,kimseye zorla kağıt aldırmıyoruz v.s.,yandaşları da hemen ky'yı suçlar sayın bilmem kim çok başarılıdır,bize şu kadar kazandırmıştır,çamur atma v.s. ky hem kaybetmiş hem suçlanmıştır,oysa ky psikolojisi çok farklıdır dostlar,bazen iyi niyetle yazılan yazılar bile ky'ler için büyük kayıplara yol açabilir,hisse net böyle acıların en az yaşandığı bir borsa forumu,ama az da olsa malesef hisse net de bile bu tarz olaylar yöneticilerin bütün samimiyetine rağmen oluyor,uzun bir yazı oldu daha fazla uzatmayalım,hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını aklımızdan çıkarmayalım,yoksa hem sağlığımızı,hemde paramızı kaybedebiliriz.
not:bu yazı hiç kimseyi suçlamak için yazılmamıştır,herkes kendisi için çıkarımda bulunabilir,ky'nin tskyo almak için sattığı kağıda gelince muhtemelen en az %20 gitmişdir,kümülatif zarar %70.
hisse.net ailesine saygılıyım.Ve busayfa en itibarlı sayfalardan biridir.Ama tskyo forumunda yazılan yazılar incelenirse özellikle spekin bile buraya yazı yazdığı açıkça ortadadır.
Burada yazan spek kimdir bizle paylaşırsanız müteşekkir oluruz .
Zaman büyük bir öğretmendir. Ne yazik ki tüm öğrencilerini öldürür
sartar2000
26-12-2004, 11:47
Sayın arkadaşım
Hem tskyo tahtasındaki ahareketlerden hemde yazılan yazılardan ve sonra yapılan tahta hareketlerinden özleelikle tskyo speğinin yada büyük yatırımcısının kesinlikle burayı izlediğine eminim.İnanıyorum demiyorum.Sonra ne bileyim ben sğpeğin kim olduğunu ismini.bakın özellikle yapıcı eleştireceğim borsacılık akıl oyunudur.Özellikle aklınızdan bunu çıkarmayın.Genelde türk speklerinin ve by lerinin belli hareket davranışları vardır.bunu bilin.Ağşağı geldimi hep aşağı yukarı döndümü hep yukarı arada bir yukarı aşağı yaparlar ama hedefleri bellidir.Sonra ya bu tskyo dfan başka hisse yokmu?_Bwence bu kadar bir kağıda takılmak doğrumu?Neyse artık benimle ilgili yazı yazmayınnn.Bne sadece yardım etmek istedim.Teşekkür ederim.
Burada yazan spek kimdir bizle paylaşırsanız müteşekkir oluruz .
anlamadığım olay şu; ben burada sık sık olmasada yazar cizer okurum.elimdeki 280 lot a mı göz dikti spek.eger öyleyse virmanlayım ya feda olsun heheee.pes doğrusu onların işimi yok oturup bizim yazılarımızı okuyup ona göre yön çizecekler.hiç aklım almıyor.
Sayın arkadaşım
Özellikle aklınızdan bunu çıkarmayın.Genelde türk speklerinin ve by lerinin belli hareket davranışları vardır.bunu bilin.Ağşağı geldimi hep aşağı yukarı döndümü hep yukarı arada bir yukarı aşağı yaparlar ama hedefleri bellidir.Sonra ya bu tskyo dfan başka hisse yokmu?_Bwence bu kadar bir kağıda takılmak doğrumu?Neyse artık benimle ilgili yazı yazmayınnn.Bne sadece yardım etmek istedim.Teşekkür ederim.
Sayın sartar 2000 yukarıdaki sözleri bana söylemiş olması bana çok komik geldi . Topiğin daha önceki sayfalarını hiç okumadan ahkam kesmekte olduğunuz küvvetle muhtemel . Bu durumda insanların sizi ciddeye almasını beklemeniz haksızlık olur. Haklı olsanız bile önce okuyup sonra yazın. Benim daha önce yazdıklarımı bana önermiş olduğunuzu fark etmedemn speğin burada yazdığından bahsetmeniz tam bir komedi dram örneği.
Aşağoda TSKYO topiğin önceki sayfalarından bulabiliceğiz bir kaç yazıdan alıntı yaptım
14.12.2004
TSKYO
Küçük yatırmcı tahtadan uzaklaştırma amacı varsa hedefe ulaşmak zor ama amaç küçük yatırımcıya mal yıkmaksa hedefe kısmen ulaşılmış . Bu gün bile küçük yatırmcı alımda.
Bir çok küçük yatırımcınında işlem yaptığı garanti ve ak yatırımın dominant oyuncular olması. Esas oyuncunları takibini zor kılıyor. Bu gün kalkış denemesinde yük ağır oldu, hacmin daha yüksek olduğu sabah seansinda 2130 görüldüğünde satışlar karşılanıp tavan 2200 görülseydi . 2 tavanı garanti ederdim.
Yük giderek artıyor bu uçağı kaldırak güçü olan sıradan infekte olmayan temeli sağlam tahtada şov yapardı .
13.12.2004
Bu hissenin beklentisi nedir ? bu kagıtlarda teknik pek işlemiyor birim pay değerinin üstünde işlem görüyor. Bir ''oto gaz'' yada ''kendi kendimizi doldurma olgusu'' yaşanmasın dikkat edin .
İşi polemiğe dökmek niteyim yok ama buna ses çıkarmamak da mütevazilikten fazlası olurdu.
sartar2000
26-12-2004, 20:53
Sayın sartar 2000 yukarıdaki sözleri bana söylemiş olması bana çok komik geldi . Topiğin daha önceki sayfalarını hiç okumadan ahkam kesmekte olduğunuz küvvetle muhtemel . Bu durumda insanların sizi ciddeye almasını beklemeniz haksızlık olur. Haklı olsanız bile önce okuyup sonra yazın. Benim daha önce yazdıklarımı bana önermiş olduğunuzu fark etmedemn speğin burada yazdığından bahsetmeniz tam bir komedi dram örneği.
Aşağoda TSKYO topiğin önceki sayfalarından bulabiliceğiz bir kaç yazıdan alıntı yaptım
14.12.2004
13.12.2004
İşi polemiğe dökmek niteyim yok ama buna ses çıkarmamak da mütevazilikten fazlası olurdu.
Arkadaşım Ben ahkam filan kesmiyor.Sen beni anlamakta zorluk çekiyorsan başkadır.Beni anlama.Ben seninle konuşmuyorum.Burda bazı arkadaşlara bazı kağıtlarla evlenmemesi gerektiğini söylüyorum.Sen iyi bir borsacı isen ve kendine inanıyorsan neden benim yazıma cevap veriyorsun.Senin borsacılığın ve tarzın bana ters...Benimkide sana ters ise cevap verme kardeşim...Olayı kapatalım.Tamam devam edin Tskyo...İnşalah kazanacaksınız.Ben isterim...Ama tersi olursa boşa zaman kaybederseniz üzülen ben olurum..310 tane hisse var borsada...Çılgın bir hotdog bul takıl...Ama bu çılgın hotdog değil.Sırası var.Tskb ile ilgili bir haber çıksın o zaman.Bunada zaman var bence.Fakat spek veya uzantıları bu tskyo topiğine geliyor...Ve bunu yazıları okurken anlarsın..Sonra kötümü söyledik.Burada yazılanlara dikkat edin diye.Sen nekadar taktın,kardeşin...Yoksa bu spekle bir ilişkinmi var.ba şuna bak...Arkadaşlar bu sace naçizhane bir fikir,ben artık bu şahsın bütün yazılarını okuayacağım.Spek dedik adam panikte....Way be...Biz ne yazmışız....Neyse sizleri rahatsız ettiysem kusra bakmayın arkadaşlar....Saygılar...
Sen olmuşsun yada ermişsin. Ayrıca insanları itham etme, saygılı ol .Olayı uzatıp beni yorma .
sartar2000
26-12-2004, 21:54
Sayın Arkadaşım
Bne gerçekten saygılıyım.Ama speklere dikkat edin dediğimden alınan ben değilim.Şu an uzatmayalım.Olayı kapatalım...Fakat şu anlaşılsın olayı büyüten şahsım değildir.Ben tskyo ya kadar çok hisse olduğuna inanıyorum.Ben senet aldımmı hayatta yazmama prensibini buradan öğrendim.Neyse saygılı olmak önemli.İyi kazançlar...
BORSACİNİ
27-12-2004, 10:52
evet 1800 e de değdi... dönüş vakti geldi artık...http://www.hisse.net/forum/images/icons/icon6.gif
assassin
27-12-2004, 11:18
sattım cıktım bi daaha da bulasan fatih urek tir:)
altına da indi 1800 ün hadi hayırlısı olsun. 1790
kuyunun dibine indik. artık çıkıp temiz hava alma zamanı ne zamandır toz toprak ve çamur solumaktan ciğerlerimiz büzülüp kalmıştı.
artık ayağa kalkıp uzak ufuklara gitme zamanıdır....
:):):)bencede...
alanyafatihi
27-12-2004, 14:19
kıpraşmaya başladı.
1800 den ben aldım..
bu tahtada çok şanslıyımdır ben:))
Aynen bende 1820 den biraz daha aldım
3000 den satacağım
bu sadece bir his
belki yo ların hareket beklentisi
belkide hani bir ihtimal bedelli bölünür diye
ama bu sadece bir his...
alanyafatihi
27-12-2004, 14:58
yukarısının havası midesine kötü geldiği için gitmemeye karar verip geri döndü.
assassin
27-12-2004, 15:08
satın cıkın bunu daekurisi YTFYO yu da ben uyuz oldum borsa yukselirken tık yok duseerken en onde bunlar dusuo cook kazandırdılar yaaa, baslayım bundaki speklere bi halt olmaz bunun market yapıcısından kagıttan soguttu milleti,ben bulasmayın ne hali varsa gorsun kendi calsın oynasın derim
ben de buradaki speğin çok çapsız olduğunu düşünüyorum..
Kurtlar Vadisine hoşgeldin...............
assassin
27-12-2004, 15:51
capsız bunlar abidin capsız
Sayın magic32 nin sesi duyulmuyor ne zamandır
hayırlara vesile olsun inşallah...
bir bakayım topice dedim yakalandım : )
valla ses soluk çıkaracak hal kalmadı biliyorsunuz
Mazhi'nin aktardığı öyküdeki kurbağaya benzedik tam...
yavaş yavaş, ne olduğunu anlamadan aşağıya yuvarlandık...
hala yuvarlanıyoruz..bitecek gibi de durmuyor..
Sayın mazhi bu kurbanın son durumu hakkında bi yorum alsak
yoksa ben veterinere götürücem :):):)
az kaldı satacağım ve haklısın diyeceğim....................................
bende sattım .dayanamadım.
spek_avcısı
27-12-2004, 20:38
tskyo 1400 :)
tskyo 1400 :)
sen diyosan durup düşünmek lazım.en son 2400 lerde iken 1800 civarı bir şey demiştin yanlış hatırlamıyorsam.gülmüştüm delimi bu adam diye.işte ortada.o zaman da seni tebrik etmiştim.tekrar tebrikler geçmişteki o doğru öngörün için.
yavaş,yavaş kıvama geliyor,birileri satmaya başladığına göre alım zamanı yaklaşıyor demektir. :cool:
spek_avcısı
27-12-2004, 21:57
teşekkürler sn batık ;)
neyse gene bir hedef yazdım umarım kızan olmamıştır :)
sn spek avcısı her zaman isabetli öngörülerinizle gerçekbir ky dostu olduğunuzu gösterdiniz,hissenet üyesi olmadanda sizin birçok isabetli yorumunuzu okudum,emekleriniz için teşekkür ediyorum.yazmış olduğunuz 1400 rakamını durup bekleyeceğim,yalnız birçok borsa sitesinde aylardır tskyo hakkında yazılan pozitif yazıların,negatife dönmüş olması benim için alım zamanının yaklaştığını gösteriyor,e nede olsa bu kağıt gidecekse herkes umudunu kesmeli,piyasanın tersine hareket etmek sığ tahtalarda genelde olumlu sonuç veriyor,asla satmam diyenler bile vedalaştıysa izlemekte yarar var diye düşünüyorum.
BORSACİNİ
28-12-2004, 21:14
1400 mü? '''yakında sokaktan geçene bedavaya dagıtacaklar''''
diyeceksiniz neredeyse.....http://www.hisse.net/forum/images/icons/icon5.gif
BABA TRADER
28-12-2004, 22:55
neyse artık olaya son noktayı koyalım yan gelip yattık teknikçilerde döküldü ve sabırsızlarda ,yarından itibaren ekranlarınızın başından ayrılmayın adrenaliniz arttsın sakın kıpraşmayın
neyse artık olaya son noktayı koyalım yan gelip yattık teknikçilerde döküldü ve sabırsızlarda ,yarından itibaren ekranlarınızın başından ayrılmayın adrenaliniz arttsın sakın kıpraşmayın
Tarih: Prş Ksm 25, 2004
bölünmüş haliyle en az 4200 görecek sadece tahmin
Tarih salı aralık 28, 2005
hadi bakalım..
Baba trader goster kendini :D
iddialı bir yazı olmuş inşallah yarın seans sonunda yazınızı alıntı yapmamıza gerek kalmaz..:)
4200 baba trader tahmını bu arada yanlıs anlasılmasın sakın :D
kıpır kıpır,göz kırpıyor gibi,haydi hayırlısı bakalım,takibe devam.
iyi,iyi,daha da iyi olacak gibi
Sen kocaman çöllerde bir kalabalık gibisin,
Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin.
Bir ısıtır,bir üşütür,bir ağlatır,bir güldürür;
Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin.
Özdemir ASAF
Özdemir Asaf ın hala anlaşılamamış şiirleri var.
Bu hissenin ne yapacağının da...
Bağlantı doğru...
ytfyo ile birleşecek dedikodusu cıktı ..tskb yabancıya satılacak dedikodusu cıktı.bedelliden sonra bedelli verecek tekrardan dedikodusu cıktı.bence bu hissenin hoşafı çıktı,geriye posası kaldı..:)
ytfyo ile birleşecek dedikodusu cıktı ..tskb yabancıya satılacak dedikodusu cıktı.bedelliden sonra bedelli verecek tekrardan dedikodusu cıktı.bence bu hissenin hoşafı çıktı,geriye posası kaldı..:)
.
hoşafında yağı yok zaten...................
osiborsa
29-12-2004, 22:13
mal pazarlamanın farklı senaryoları diyebilirmiyiz buna?
kıprasmadık da noldu gene aynı son 1830 hadi gidiyor derken..
olsun biz sana guvenıyoruz baba trader :D
YATIRIM FINANSMAN 23,300 1,801.19 40.3 DENIZ YATIRIM -12,291 1,788.28 -21.3 0
YAPI KREDI YAT. 9,460 1,781.46 16.4 HSBC YATIRIM -6,949 1,799.78 -12.0 0
ATAONLINE MEN. 5,478 1,805.37 9.5 GEDIK YATIRIM -6,520 1,793.42 -11.3 0
EKINCILER YAT. 4,250 1,790.00 7.4 AK YATIRIM -5,360 1,816.18 -9.3 0
DIS YATIRIM 3,520 1,790.11 6.1 IS YATIRIM -4,573 1,777.78 -7.9 0
DIGER 11,742 20.3 DIGER -22,057 -38.2 0.0
almaya başlamışlar
BÜtÜn Hİsse Net Aİlesİnİn Yenİ Yilini Kutlar SaĞlik Esenlİk Ve Mutluluklara Vesİle Olmasi Dİlerİm
Saygilarimla.
tamamen duygusal nedenlerle kağıdın yakında yönünü yukarı çevireceğini düşünüyorum,bu düşüncem hiçbir teknik ya da temel analize dayanmamaktadır,çok büyük beklentilerimde yok önümüzdeki hafta bu kağıttan az da olsa ekmek yenilebilir gibi geliyor bana,bir zamanlar kağıdın hareretli savunucuları bugün yerden yere vuruyorsa zaman yaklaşmış demektir ,saygılarımla.
balık sezonu açıldı tskyo balığı tavaya konmak üzre. hadiiii koşan kazanıyor taze balık bunlar. şaka maka iyi dinlendi bir halka arz olsa da şöyle güzel bir balık kızartsak :)
yalnız buda boş çıkarsa bu kagıt uzun süre adam olamaz...
sensiblemeatball
04-01-2005, 16:46
http://www.referansgazetesi.com/archiv/2309/2309fin2.html 23 eylül
http://www.milliyet.com.tr/2004/04/18/business/bus12.html 18 nisan
http://www.ntv.com.tr/news/274442.asp 16 haziran
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2004/12/26/spor/spor4.html 12 aralık
ilk üç linkte halka arz deniz yatırımla ilişkilendirilmiş, en sondakinde kurum yok. bu konuda yeni bir bilgi varmı acaba.
ne dıyeyım size. daha dun kafama vuruyordunuz tskyo dıye. bugun aldım. boynuz atacam oraya. once tskyoya sonra aylardır yatırımcıya tasıtan spekcıke (şaka edıyorum gecen spekcık deyınce spekminnosh uyarı cekmıstı;bend ecok korkmustum)şaka spekcik şaka ediom işte.
bugun yucın tskyo aldı. herkese ve tum spekcıklere duyrulur.
yalnız buda boş çıkarsa bu kagıt uzun süre adam olamaz...
deniz yapacak diye bi söylenti var, bu yazınla içime kurt düşürdün sevgili edvin. aslı astarı nedir biraz açarmısın.
benimde bildiğim deniz yapıcak ama tskyo da yanında spekülatif bir hareket yapabilir nasıl myzyo nun yaptığı gibi
osiborsa
04-01-2005, 22:50
Deniz topiğinde tsunami varmış. İnşallah felaket getirmez
osiborsa
04-01-2005, 23:46
Tskyo tahtasının babaları satışta. Hadi hayırlısı bakalım. Tsunaminin çekilmesi bizde olup ta deniz de çoşma olmasın.. Sadece tahmin.
supersonic
05-01-2005, 01:21
hani köpek balıklarına yapışan asalak balıklar var ya
tskyo işte aynen ona benziyo :D
aslında satışta filan değiller çok kurumdan oynuyorlar başka taraftan alıyorlar ama günlükte adamlar az çok al-satlarla kar ediyor ellerinde bedellilerden kalan mallar var yukarı çekip bunlarıda boşaltıcaklardır
bir miktar alım yaptım,inşallah yüzümüzü kara çıkarmayacak.dediğim gibi çok büyük hayyallere dalmıyorum,ama az da olsa ekmek var gibi geliyor.
Evet
Buradan ekmek çıkması gerekiyor artık.İçimden bir ses böyle diyor.İçinizdeki sese kulak verin ve ne diyorsa buraya yazın lütfen. teşekkürler
Ben sana mecburum bilemezsin
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum
Büyüdükçe büyüyor gözlerin
Ben sana mecburum bilemezsin
İçimi seninle ısıtıyorum
Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor
Bu şehir o eski İstanbul mudur?
Karanlıkta bulutlar parçalanıyor
Sokak lambaları birden yanıyor
Kaldırımlarda yağmur kokusu
Ben sana mecburum sen yoksun
Sevmek kimi zaman rezilce korkudur
İnsan bir akşam üstü ansızın yorulur
Tutsak ustura ağzında yaşamaktan
Kimi zaman ellerini kırar tutkusu
Birkaç hayat çıkarır yaşamasından
Hangi kapıyı çalsa kimi zaman
Arkasında yalnızlığın hınzır uğultusu
Fatihte yoksul bir gramafon çalıyor
Eski zamanlardan bir Cuma çalıyor
Durup köşe başında deliksiz dinlesem
Sana kullanılmamış bir gök getirsem
Haftalar ellerimde ufalanıyor
Ne yapsam ne tutsam nereye gitsem
Ben sana mecburum sen yoksun
Belki Haziranda mavi benekli çocuksun
Ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor
Bir şilep sızıyor ıssız gözlerinden
Belki Yeşilköy'de uçağa biniyorsun
Bütün ıslanmışşın tüylerin ürperiyor
Belki körsün kırılmışsın telâş içindesin
Kötü rüzgâr saçlarını götürüyor
Ne vakit bir yaşamak düşünsem
Bu kurtlar sofrasında belki zor
Ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden
Ne vakit bir yaşamak düşünsem
Sus deyip adınla başlıyorum
İçim sıra kımıldıyor gizli denizlerin
Hayır başka türlü olmayacak
Ben sana mecburum bilemezsin..
Attila İlhan
bir şiir, bir hisseye bu kadar mı cuk oturur?
kasvetli bir kış günü, 100 günü deviriyoruz
elde var sıfır...
umut fakirin ekmeği derler ya, bu söz de bize cuk oturdu :(
umutlar tükeniyor..
1,8 'in garip bir büyüsü olduğuna inanırken onu da mı kaybediyoruz yoksa
ah be bolinger ah be
sen misin bunlara sebep?
[QUOTE=MAGIC32]bir şiir, bir hisseye bu kadar mı cuk oturur?
kasvetli bir kış günü, 100 günü deviriyoruz
elde var sıfır...
umut fakirin ekmeği derler ya, bu söz de bize cuk oturdu :(
Mükemmel bir yazı daha ne söylenebilirki....
Sayın mazhi nin dediği gibi kurbağaya döndük
Bu arada sayın mazhi kurbağaya ne olacek acep...
a) haşlanır
b) kanser olur
c) sıcağa öyle alışmıştır ki biraz daha sıcak su ister
d) ..................
sevgili MAGIC ellerine sağlık.
osiborsa
06-01-2005, 22:10
valla artık öle hale geldiki çift tavan yapsa sevinmeyeceğim. Ne lanet miş ya kaç aydır hergün endekse bağlı kalmadan 1 yada 2 kademe iniyor pes artık.
osiborsa
06-01-2005, 22:34
elveda tskyo senden kurtuluyorum. Artık hergün para kaybetmiyeceğim. Sen allah bilir 1500 desteğini kırıp 1300 e yanaşırsın. Oradan Yüzde 100 yaparsın benim maliyete gelirsin. Seni tutanlara Allah saabır versin...
Artık hergün para kaybetmiyeceğim.
daha güzel nasıl açıklanabilirdi ki...
ne o sarkılarla vedalasılıyormu hayırdır ?
cok sevdigim bir sarkı vardır bilmem bilir misiniz :
Good Bye My Love Good Bye !!
Demis Rouses..
kısmen ek alım yaptım bugün,yön hala aşağı,satış baskısı azaldı,yön hala aşağı olduğu halde neden aldım,satış baskısının azalmış olması ve kağıdın buralardan biryerden döneceğini düşünmem,tamamen duygusal nedenlerle yani,hadi bakalım hayırlısı.
kısmen ek alım yaptım bugün,yön hala aşağı,satış baskısı azaldı,yön hala aşağı olduğu halde neden aldım,satış baskısının azalmış olması ve kağıdın buralardan biryerden döneceğini düşünmem,tamamen duygusal nedenlerle yani,hadi bakalım hayırlısı.
ne kadar herkesin duygusu ve altıncı hissi bazen dogruyu soylesede ki buna bende cogu kez sahıt oldum yine de borsa da eger ki yatırım degil ( yani alayım dursun birkac sene ) bizim gibi trader mantalıtesine sahip bir strateji ile oynuyorsanız asla duygularınıza yer vermeyin..
buyuk bir askla bir senede baglanmayın !
ilk okudugum sözlerden birkacını paylasmak istedim yukarıda..
sevgilerle..
Hayati karar;
Zararı realize edip,başka kağıtlarla zararı kapatmak mı?
Ne kadar olduğu bilinmeyen bir süre,dibi belli olmayan bi yerde düşmeye devam edip maliyet kırmaya çalışarak bunu kağıdın kendisinin yapmasını beklemek mi?
Önemli olan birini seçip,geriye dönüp bakmamak.
Gideni ne getirir ki...
o kadar tanıdık bir görüntü ki
endeks %2 yukarıda
bizimki hala 1,76'nın derdinde..
bir karar vermek öyle zor ki
bu zararı başka bir yerde kazanmaya çalışmak da..
...
bu bir "bıktırma" mı
yoksa bıktırma adı altında "kurbağayı ısıtma" mı yakında anlayacağız
kötü olan, bunu anladığımızda iş işten geçmiş olacağıdır...
...
1 yıl sonra grafiğine baktığımızda küçük bir aralık olarak kalacak olan
şimdi yaşadığımız sıkıntılar, o grafiğe bir şelale düşüşü görüntüsü mü verecek,
yoksa enfes bir başlangıcın bahar sancılarını hatırlatan bir şaha kalkmayı mı
işaret edecek... bunu kim bilebilir...
bu yazıyı okuyup "ben bilirim" diyecek olanlara söylüyorum,
lütfen daha fazla acı çektirmeden aksiyonda bulununuz,
batacak mıyız çıkacak mıyız bari onu bilelim...
saygılar
bu hisse batarsa hiçbir senet tutunamaz.
Tskyo' nı en iyi açıklayan grafik
Teknik analiz için kullanmak isteyen arkadaşlar kullanabilirler :roll:
http://forum.hisse.net/attachment.php?attachmentid=9770&stc=1
SUPER olacak. BEKLEYEN YATIRIMCI ZİRVE YAPACAK....vira vira...yol alma zamanı...
makrombor
09-01-2005, 22:03
artık bı zahmet yapsın fena olmaz .1ay önce de burası böyleydi...mal toplama da bitmedik i bi türlü yoksa bıraktılar mı kağıdı biraz daha salınsın diye..?
tskyo ile ytfyo'nun birleşeceği yazılmış bir dergide...
bu konuda görüşleriniz nelerdir?
ne diyim
bu düğüne herkes davetlıdır :D
birlesmenın nasıl olacagı onemlı olacaktır bence..
bir acıklama gelsin bakalım ama acıklama gelene kadar beklenti devam edecegi icin marj beklıyorum
hadi bakalım
ne diyim
bu düğüne herkes davetlıdır :D
birlesmenın nasıl olacagı onemlı olacaktır bence..
bir acıklama gelsin bakalım ama acıklama gelene kadar beklenti devam edecegi icin marj beklıyorum
hadi bakalım
O ZAMAN BİZEDE ONLARA MUTLULUK DİLEMEK DÜŞER. :dolar:
simdi birde hediye almak lazım bunlara malum bu devirde evlılık kolay degil..
:D
makrombor
09-01-2005, 23:39
yukardan lotları alırız:)daha iyi hediye olmaz:)
birlessinler gidip hesap da actıralım hem ziyarete de gitmiş oluruz..
lotlarıda oradan alırız gitmısken :D
burberrys
10-01-2005, 18:54
bekleyebilene iyi kazandıracağını düşünüyorum
bekleyebilene iyi kazandıracağını düşünüyorum
bu topikte bu söz bir hayli modadır. ilk değil, son da olmayacak :roll: :D
osiborsa
11-01-2005, 09:04
bu topikte bu söz bir hayli modadır. ilk değil, son da olmayacak :roll: :D
O Zaman sözü biraz değiştirelim. Beklemeyene kazandıracağını düşünüyorum. Bu da benim modam
alanyafatihi
11-01-2005, 09:17
2 ay evvelde aynı şeyler söyleniyordu, halen beklemekten söz ediliyor.
TSKYO - TSKB YAT. ORT.
Aracı Kurum Dağılımı - [11.01.2005]
Net Lot: 50,345 T. Lot: 158,161 Net/Toplam: % 31.83 Net(5): -5,405 %-10.74
Alıcılar
İlk 5
Net Lot: 34640
Yüzde: 68.81
Maliyet: 1.85
Satıcılar
İlk 5
Net Lot: -40045
Yüzde: 79.54
Maliyet: 1.84
Alan Net Lot % Maliyet
YATIRIM FINANSM 15070 29.9 1.84
GLOBAL MENKUL 7770 15.4 1.85
ENTEZ MENKUL 5000 9.9 1.85
PAMUK YATIRIM 4400 8.7 1.86
SEKER YATIRIM 2400 4.8 1.84
DIGER 15705 31.2 0
Satan Net Lot % Maliyet
IS YATIRIM 12748 25.3 1.83
FINANS YAT. 11900 23.6 1.84
OYAK YATIRIM 7551 15 1.83
AS MENKUL 4980 9.9 1.86
EKINCILER YAT. 2866 5.7 1.85
DIGER 10300
***tskyo*** tskb yatirim ortakligi a.s.'nden gelen
yazi sirketimizin 11.01.2005 tarihide sirket merkezinde yapilan
yonetim kurulu toplantisinda sirketimiz ile yatirim finansman
yatirim ortakligi a.s.'nin birlesmesinden dogacak muhtemel yararlar
konusunda ayrintili calismalar yapilmasina karar verilmistir.
***tskyo***
www.paragaranti.com
sonunda gercek bir haber cıktı..
gciddi bir haber gelince hareketini yapmaya basladı.tskyo su olanlara hayırlı olsun...
Corba paramiz cikti en azindan
Robin_Hood
11-01-2005, 14:25
Herkese Hayırlı olsun, yolculuğumuz uzun olsun inşallah
canizares
11-01-2005, 14:26
nerelere gidebilir acaba
canizares
11-01-2005, 14:27
:confused: kısa soluklumu uzun soluklumu acaba
Robin_Hood
11-01-2005, 14:30
Bence uzun soluklu
youngbroker
11-01-2005, 14:31
alınır mı bu seviyeden acele cevappp
buna kimse cvp veremez.....1.97 1.96 alınabilir ama üstünü bilmem
youngbroker
11-01-2005, 14:36
1.97 den alınan 2.00dan da alınır kacamak cevablar vermeyin...
bu hareketi spek kısa kesemez.canı cıktı 3 aydır.uzun soluklu bir hareket yaparsa ancak zararını çıkarabilir..
youngbroker
11-01-2005, 14:38
anlasıldı:)
1910 larda 3-4 dakika süründürmeleri bile benim icin yeterli bir sinyaldi ve bunun üzerine atladim,bence kisa soluklu olmaz,yine de tavan seviyesinden birazini cikarim...
Erken Tavan Oldu Bence Kisa Soluklu
neyin kaçamağı kardeşim....kısa soluklu düşünüyosan diye öle dedik...tacirlerin olası maliyetini söledim ben sana......ben yazdığımda 1.92 idi .şimdi tacirlerin maliyet 1.96......bu adamlar aldığını satıyolar.....aşağı basarlarsa diye dedik o rakamları
2005 de ilk tavanim,hadi hayirlisi...:D
bizde kardeş YO dayız bakalım ne olacak. hadi hayırlısı.
çölde sürünürken sıcaktan dudaklarım çatlamışken biraz olsun merhem oldun yarama. ama bu kadar sürünmüşken herşey bir küçük pınar için değildi dimi. şöyle fırat gibi kızılırmak gibi olmalısın. demekki yolumuz açık ola.....
ozeraydin
11-01-2005, 15:12
bakalım nereye kadar gidecek....!
heyecan yapmamaya çalıŞıyorum:)))))))))))
youngbroker
11-01-2005, 15:17
çölde sürünürken sıcaktan dudaklarım çatlamışken biraz olsun merhem oldun yarama. ama bu kadar sürünmüşken herşey bir küçük pınar için değildi dimi. şöyle fırat gibi kızılırmak gibi olmalısın. demekki yolumuz açık ola.....
işallaahh ama tskyooo
herkesdede varmış tavan olunca koşan gelmiş
yaw nerdeydi bu millet :D
e kağıt çağlayınca bizde coşuyoz. Allah ağlatmasın dimi. bir keyif yapalım.
hani baklavalar börekler içecekler yahuuu
Ağırlıklı ort. kaç acaba
sistem çöktü göremiyorum.
1.97.......güzel bi ortalama
burberrys
11-01-2005, 16:43
:) evet çamur atan arkadaşlar, bekliyor musunuz?
işyatırım en çok satıcı....
işyat. dün de 50 bin lot almıştı,
bir de bu satışlara (devamlılığı yoksa) kurum satışı olarak bakmamak lazım
...
"hikaye" ye devam edecektim, vazgeçtim şimdilik...
nazar değmesin.. :D
iyi akşamlar..
:) evet çamur atan arkadaşlar, bekliyor musunuz?
çamur atan?
muhabbet
11-01-2005, 19:19
3 kuruşluk YO ları birleşiyor diye tavan mı olunur. anlamıyorum bu işleri. koca brsan-mannesmann birleşti de bi tavan göremedik:(
hayırlı olsun elinde olanlara.
kazancli
11-01-2005, 20:07
öğlen gelen haberi görsem alırdım ama dersteydim:(
aklıma gelmısken 2.60 :D
icimden geldi yazayım dedim :D
Diğer sitelerde 10 000 TL yi bulur diyorlar.Uçuyorlarmı ne?
Bir hafta boyunca sat-al yaparak elimdeki lot miktarini artirmaya calisacagim,1750ye kadar yukari asagi yapa yapa indirecekler gibi geliyor bana,ondan sonrasi kizilca kiyamet...Birazcik,cok azicik daha zamani var gibi yani..
Tarih 7 Aralik 2004....
Demin degerli bir agabeyim hatirlatti da,sabrin önemini ne kadar hakli cikariyor zaman...
kazancli
12-01-2005, 02:01
Diğer sitelerde 10 000 TL yi bulur diyorlar.Uçuyorlarmı ne?
sence:)
kazancli
12-01-2005, 04:28
bugun alanları pek beğenmedim umarım yarın bir süpriz olmaz:( beklediğinize değer bir çıkış olur
kazancli
12-01-2005, 09:48
atladık bizde trene 2. seans inerim ben
utandırmadı,allah bereket versin,gemiyi terkedenlerin hepsi dönmüş bakıyorum,hayırlısı olsun.
10.000 olacak,uzun soluklu,spek bu kağıdı kolay bırakmaz gibi ucuz pazarlama sloganlarına aldanmayın,bu kez olsun gerçekci hedefler koyun,av değil avcı olun,topiği şöyle bir okuyun neler yaşanmış,saygılarımla.
uçmayın 2.seans kaçın derim fırsat bu fırsat ken
henüz kaçmayı gerektirecek bir durum yok.temkinli olup,ekran başından ayrılmamak lazım.
10.09.2004 de 1,59 lardan
21.09.2004 de 3,50 leri görmüş
27.09.2004 de 2,00 ları tekrar görmüş
Mart 2004 de de 0,80 den 2,80 leri 2 hafta içinde görmüştü.
Endeksle birlikte 2005 in ilk uçuşu olur mu izleyip görmek gerek...
Sevgili arkadaşlar, elimde birkaç ay önce aldığım bir miktar tskyo var bu konularda uzman olan arkadaşlar destek ve dirençleri gösteren grafikli bir analiz yapabilirlermi.TEŞEKKÜRLER.
10.000 olacak,uzun soluklu,spek bu kağıdı kolay bırakmaz gibi ucuz pazarlama sloganlarına aldanmayın,bu kez olsun gerçekci hedefler koyun,av değil avcı olun,topiği şöyle bir okuyun neler yaşanmış,saygılarımla.
sn pardon %500 kar koydun üstüne. şu an bu fiyatların telafuz edilmesi yarar değil zarar getirir. ne kadar etkilenilmemesini söylesekte etkilenen arkadaşlar olacaktır. bu yüzden yazılara biraz daha dikkat edelim.
saygılar.
ozeraydin
12-01-2005, 11:52
10.000 mi_? rakamları yazarken daha dikkatli olalım
üstad mesajı bir daha oku istersen böyle mesajlara itibar etmeyin diyorum ne on bini yaw :mad:
tartışmayın bence şurda tek seansınız kalmış :mad:
ne tartışması e.yegen ne yazmışım mesajda türkçe bilen yok mu yaw,ne 10.000'ni :mad: :mad: :mad:
üstad mesajı bir daha oku istersen böyle mesajlara itibar etmeyin diyorum ne on bini yaw :mad:
tekrar okudum. açık bir yazı değil, ben öyle anladım. yanlış anlamış olabilirim.
sevgiler, saygılar.
sayın pardon'un mesajını dikkatli okuyun arkadaşlar bir yanlış anlaşılma sözkonusu
tekrar okudumda ben yanlış anlamışım. yazıda 'gibi' kelimesi çok ince bi ayrıntı, gözden kaçabiliyor.
sn pardon'a pardon. :)
tamam arkadaşlar bence susup takipte olmalı fazla heyecan zarar getirir
birilerinin hiç acelesi yok,ky kendi arasında al gülüm ver gülüm,bakalım nereye kadar seyredecekler.
yavaş,yavaş kıvama geliyor,birileri satmaya başladığına göre alım zamanı yaklaşıyor demektir. :cool:
tamamen duygusal nedenlerle kağıdın yakında yönünü yukarı çevireceğini düşünüyorum,bu düşüncem hiçbir teknik ya da temel analize dayanmamaktadır,çok büyük beklentilerimde yok önümüzdeki hafta bu kağıttan az da olsa ekmek yenilebilir gibi geliyor bana,bir zamanlar kağıdın hareretli savunucuları bugün yerden yere vuruyorsa zaman yaklaşmış demektir ,saygılarımla.[/Q
[QUOTE=pardon]kıpır kıpır,göz kırpıyor gibi,haydi hayırlısı bakalım,takibe devam.
bir miktar alım yaptım,inşallah yüzümüzü kara çıkarmayacak.dediğim gibi çok büyük hayyallere dalmıyorum,ama az da olsa ekmek var gibi geliyor.
utandırmadı,allah bereket versin,gemiyi terkedenlerin hepsi dönmüş bakıyorum,hayırlısı olsun.
henüz kaçmayı gerektirecek bir durum yok.temkinli olup,ekran başından ayrılmamak lazım.
saygılarımla...
önemli değil simyacı dostum,aynı şeyleri düşünüyoruz inanın.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.