PDA

View Full Version : Forum Nereden Nereye Geldi ?

Objektif
14-05-2005, 12:40
29 Ocak 2004'ten önce forum altyapısı olarak UBB kullanıyorduk ve günde 150 den fazla gönderi geldiği zaman veya aynı anda 200 üye forumu kullandığı zaman sıkışıklık yaşıyorduk.

29 Ocak 2004 tarihinden itibaren vBulletin kullanmaya başladık.

Şubat ve Mart 2004'te forum yeni haliyle sizin tarafınızdan çok beğenildi ve eski forumun çok çok üzerinde bir kullanım şekline kavuştu. Artık kısıtlanmadan istediğimiz kadar gönderide bulunabiliyorduk. Şubat ve Mart ayında ortalama 250 gönderi ile forum ağır hizmet alanında göreve başladı.

Aradan 15 ay geçti, bu zaman süresinde forum ve server hizmet vermeye devam ederken gönderi sayısı artmaya devam ediyordu.

Nisan 2005'te gönderi sayısı ortalaması 1500'e ulaştı yani geçen sene yapılan gönderilerin tam 10 katı.

12 Mayıs 2005'te ise hissenet forumunda yeni bir gönderi rekoru oluştu : Tam 2073 Adet.

İlkelerimizden hiç taviz vermeksizin hep birlikte büyümeye devam ediyoruz.

Teşekkürler,

Hep birlikte yeni rekorlara hissenet...

gemici
14-05-2005, 12:46
siteyi kuranada yaşatanlarda bir üye olarak teşekkürler.......................

baytar657
14-05-2005, 13:05

katılıyorum

:bravo: :bravo: :bravo:

Forever
14-05-2005, 13:32
Katılıyorum..

Sonsuz Teşekkürler..

Emeğinize sağlık........

CERİTKALE
14-05-2005, 13:38
Kendi adıma teşekkür ederim,

İnşallah emekleriniz karşılıksız kalmaz.

scarabeo
14-05-2005, 13:54
Forum da emeği geçen tüm arkadaşlara takdirlerimi sunuyorum. Allah sağlık sıhhat bol kazanç nasip etsin....Teşekkürler...:ley::hissenet::ley:

bourbon
14-05-2005, 14:05
Ky kollandığı tek yer hissenet daima ayakta kalacaktır.

varyemez
14-05-2005, 14:26
hoş ve düzeyli bir ortam sunduğunuz için tesekkürler....

hisseci
14-05-2005, 15:00
teşekkürler hisse.net

han
14-05-2005, 15:08
Emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz şükranlarımı sunarım...
Herkese bol kazançlar...

:hissenet: :cheers:

skoc
14-05-2005, 15:20
hoş ve düzeyli bir ortam sunduğunuz için tesekkürler....
Sn. Varyemez; sizin için en önemli kriter olan,
forumun beleş olmasına atıfta bulunmamışsınız.
Hayret! :eek:

Şaka bir yana, bu kaliteli ortama emeği geçen herkese
sonsuz teşekkürler. :tamam:

DrX
14-05-2005, 15:44

Güzel özetlenmiş..Bir imza da benden :)

aZrAiL
14-05-2005, 15:46
Öncelikle Sn. Haluk Yaşar ile tüm hissenet yönetimine ve paylaşımda bulunan forumdaşlara teşekkür ederim...Saygılar...

edvin
14-05-2005, 16:02
Ky kollandığı tek yer hissenet daima ayakta kalacaktır.

tamamen katılıyorum.bu kaliteyi başka hiç biryerde bulamayız..

egecal
14-05-2005, 16:15
ellerine sağlık gün geçtikçe yenilenp daha bir güzel hala alıyor... hissse.net yönetimine teşekkürlerim ve saygılarımı sunarım ...

selam
14-05-2005, 16:27
HİSSENET borsa siteleri arasında uzak ara lider konumunda ve birinciliğini uzun yıllar kaptırmayacağına inanıyorum.Yalnız çok daha önemli bir gerçek daha var.Hissenet hayatımızın önemli bir parçası oldu.İnsan hayatında kahvaltı ile başlayan ve gece yatmadan içilen 1 bardak su gibi ,sabah bilgisayarımızı Hissenet ile açıyoruz,işimiz olsada forum devamlı açık oluyor ve gece bilgisayarımızı kapatırken en son Hissenet penceresini kapatıyoruz.Hissenet SEVGİ ve DOSTLUK kavramlarının buluştuğu bir ortam haline geldi.İnsanlar burda yalnız bilgilerini paylaşmıyor.Sohbet ediyorlar,tavla,satranç oynayıp belki de gerçek hayatta yapamadıkları aktivitileri de yerine getiriyorlar.Yani kısacası insanlar hayatı burada yaşıyorlar

Bize bu ortamı sağlayan Sayın Haluk Beye,Sayın Objektife,Sayın Fioraya ve tüm moderatör arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Saygılarımla.

tosbaga
14-05-2005, 17:21
Nette olan nice sitelerde hergun 100 lecesi üye olup bir iki gönderiden sonra kayboluyo.En fazla gönderisi olan o tarz sitelerde sadece oranın moderatörü olan kişiler.
Bu siteye üye oldum çünkü herkeste bi aile sıcaklığı hissediyorum.
Buraya üye oldum çünkü burada kimse KYnin kuyusunu kazmaya çalışmıyo.
Buraya üye oldum çünkü koruyucu meleğimiz objectifimiz var.
Buraya üye oldum çünkü babo,detay,dostcan,edvin,forever,gemici,intexma,ka rahan,kentuf,minnoş,oğuzçelikdemir,selam,rainbow,v aryemez ve niceleri var
Büyüksün hissenet AİLESİ

NOT=isimler alfabetik sıraya göre yazılmıştır.Hepsinin gönlümde ayrı bi yeri var. Lan tosbaga dünkü üyesin demeyin darılırım.Aylardır üye olabilme sıkıntısı içinde hüzünlü hüzünlü takip ediyodum forumu.Walla bak sorun minnoşa o benim şahidim hehehe :)

Matematikçi
14-05-2005, 17:43
kendi adıma nete girince ilk actıgım sayfalardan birisi hisse.net
:tamam:

turkishwarrior
14-05-2005, 17:52
nete çoğu kez sadece hissenet için giriyorum.Burada ve siz dosstlarımla olmak çok güzel...emeği geçen herkese binlerce teşekkür...

cagdast
14-05-2005, 19:14
ilk dönemini kaçırmış olsam da özellikle geçen seneden beri sıklıkla kullandığım sayesinde pek çok güzel dostluk kazandığım TÜRKİYE'nin en kaliteli borsa sitesi ve forumunu kuran ve yönetenlere,yazılarıyla bilgileriyle kalitesine kalıcılık getiren değerli üyelerine çok teşekkürler!!

Nice Rekorlara!!! :bravo: :bravo: :cheers:

egecal
14-05-2005, 19:26
kendi adıma nete girince ilk actıgım sayfalardan birisi hisse.net
:tamam:

benim de

artanis
14-05-2005, 19:55
bu güzel siteyi kuran ve yaşatan herkese sonsuz teşekküler

kazancli
14-05-2005, 21:21
Gençliğimi burada geçirdim dersem doğrudur, 5 yada daha uzun yıllar süren birliktelik, ve bu güzel sitenin büyüyerek nerelere geldiğini görmek ve bu süreç içerisinde kalitesini koruyabilmek. Ellerinize sağlık sn HALUK YAŞAR ve OBJECTİF başta olmak üzere tüm moderatorler . Bunun dışında bu siteden tanıyıpta kaybettiğim DECCAL(KARAKARTAL) ABİMe Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın, Onun dışında bu sitede çok takdir ettiğim insanlar ustalar BIKMIŞBROKER ve İZMİRDR abilerim iyiki varsınız , ve dostum MAZHİ yi tanıma ve okuma şansı veren Hissenet camiası TEŞEKKÜRLER.

balaban
14-05-2005, 21:30
Teşekkür ederim.

kazancli
bu güzel siteyi kuran ve yaşatan herkese sonsuz teşekküler

Bir ödül töreninde tanışma fırsatım olmuştu kendisiyle ,2mizinde aklımızda olan ilk soru hissenetten tanıyıp tanımadığımızdı birbirimizi bu soruyu sormadan hissenetten olduğumuzu anlamamız pek uzun sürmedi,
anlatmak istediğim hissenet artık bir değer borsanın kıyısından geçenler için, nereli olduğunuz , işiniz ,isminiz gibi HİSSENETLİ olmak :bravo:

ARTANİS dostuma selamlar

hakkinen
Bu sitede emegi gecen yonetici,moderator ve tum uyelere tesekkur ediyorum. Guzel degerlerin kalici olabildigini ispatladiklari icin...

Selçuk
14-05-2005, 21:36
yeni sayılabilecek üyelerdenim.
henüz hisse.net'ten öğrendiklerim kadar katkım olmasada burası bana müthiş bir aidiyetlik duygusu veriyor.benim için her zaman kalite ön plandadır.çok forumlarda bulundum, forumların babası sayılacak bbs ortamlarında da yazıştım ama hepsi bir zaman sonra kalitesini yitirdi.hisse.net'in kalitesini kaybetmemesi dileklerimle, tüm çalışan emek verenlere teşekkür ederim.

XZARA_
14-05-2005, 21:59
emegı gecenlere, tum hıssenetcılere ben de tesekkur ederım...alıskanlıgımız oldunuz...

angel
15-05-2005, 06:13
bu aralar nete fazla giremiyorum. ama girdiğim zaman vaktimi hissenette geçiriyorum. buda açıklamaya yetiyor heralde. :) Siteye emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
devamlılığını saglamak da bizlere düşüyor.

chuckydoll
15-05-2005, 06:41
beni sabahlamaya zorladığı için hisse.net'i kınıyorum:D:D

erdeem
15-05-2005, 09:42
Forumda itibar puanı veren arkadaşların sevgi ve saygı yüklü açıklamalarından mahcubiyet duyuyorum. Gözlemlediğim , en küçük bir iyilik ve desteğin arkadaşlarımız tarafından misli ile bize döndüğü... Saygısızlık ve olumsuz tartışmalar çok azaldı... Üyelerin birbirine olan bağı güçlendi ve temeli sağlam bir forum oldu.. Bu vesile ile gerek yönetim ve gerekse kaliteli üyelerle oluşan bu grubu kutluyorum...İtibar puanları için de teşekkür ediyorum...

ŞahMat
15-06-2005, 11:41
gelmis gecmis emegi gecen herkese cok tesekkurler... sagolun varolun...

egecal
15-06-2005, 12:26
emegı gecenlere, tum hıssenetcılere ben de tesekkur ederım...alıskanlıgımız oldunuz...

alışkanlık çok doğru bir ifade ;)

şensobey
15-06-2005, 14:04
15.02.2004 tarihine kadar ailem 4 kişiden oluşuyordu.

Bu tarihten sonra 5 kişi olmuşuz.

Onu da bugün anladım "Forum Nereden Nereye Geldi ? " topiğini okuyunca.

Gerçekten seviyeli, katılımlı, devamlılığı olan, bir site kullanıyoruz.

Bu özelliklerin oluşmasında siteyi kuranlar, kullananlar, izleyenler, moderatörler kısaca "hisse.net"i tıklayanlara teşekkür etmemek herşeyden önce kendimize saygısızlık olur.

Herkese TEŞEKKÜRLER.

turkishwarrior
15-06-2005, 18:29
bilgisayarımı açtığımda ilk işim hissenete girmek oluyor...El alışkanlığı oldu artık...:)

ERKA
15-06-2005, 18:54
Sabah işe geliyorum ilk yaptığım;
çay+simit+hisse net
yiyecek gibi bir ihtiyaç oldu benim için...

Beşinciboyut
15-06-2005, 19:19
Bu güzide ortamı sağlayan Sayın Haluk Beye,Sayın Objektife,Sayın Fioraya, tüm moderatör arkadaşlara ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.
Saygılarımla...

hakanen
15-06-2005, 21:15
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: