View Full Version : ISYAT İş Yat. Ort.
çaylaaaaaaar :D
spek hep kendininkini alma üçten.. benimkileri de al :D
http://img372.imageshack.us/img372/7435/aayuf8.jpg
götüüüüüüür :D
3ten 2500+50+20+1 lotu gönderdim..
yarasın speeeeeek efeeendi :D
cemyasam
14-03-2008, 13:21
götüüüüüüür :D
3ten 2500+50+20+1 lotu gönderdim..
yarasın speeeeeek efeeendi :D
hayırlı olsun ... % 242 bedelsiz 1000 adet hisseye 400 ytl kar payı .... çıkış sadece % 20 mi ?
al sat tut degildir...
hayırlı olsun ... % 242 bedelsiz 1000 adet hisseye 400 ytl kar payı .... çıkış sadece % 20 mi ?
al sat tut degildir...
sen nirdesin cemyaşam.. konu ile ilgili dün soru sordum.. bi cevap veren olmayınca.. iki laz toplandık parmaklarımızı birleştirip hesap yaptık..
nakit temettünün hisseye bir psikolojik katkısı olacağı sonucuna vardık.. hisse fiyatının hesaplanmasını öğrendik.. simdi 2500lota 1000lira verecekti ama.. sükür ki %45 kadarını sattım :)
nakit temettü için 31 mart diye biliyorum.. %242 bedelsiz için net tarih var mı..
artı serbest müzayede kağıt... verirlerse ikinci seans 2,96 lardan alırım.. :)
zaten buna geçerken uğradım kısa haftanın karı deniyor :) zira dün sabah aldık 2,7 bugün sabah sattık 3 24 saatte %11 zaktık geçtik..
ben küçük yatırımcıyım.. küçük esnaf kafalıyım :) yani bi anlamda her daim hicvettiğim yumurtacı ile kesişiyorum.. satarım babalar gibi.. vermezlerse canları sağolsun..
sen nirdesin cemyaşam.. konu ile ilgili dün soru sordum.. bi cevap veren olmayınca.. iki laz toplandık parmaklarımızı birleştirip hesap yaptık..
nakit temettünün hisseye bir psikolojik katkısı olacağı sonucuna vardık.. hisse fiyatının hesaplanmasını öğrendik.. simdi 2500lota 1000lira verecekti ama.. sükür ki %45 kadarını sattım :)
nakit temettü için 31 mart diye biliyorum.. %242 bedelsiz için net tarih var mı..
artı serbest müzayede kağıt... verirlerse ikinci seans 2,96 lardan alırım.. :)
zaten buna geçerken uğradım kısa haftanın karı deniyor :) zira dün sabah aldık 2,7 bugün sabah sattık 3 24 saatte %11 zaktık geçtik..
ben küçük yatırımcıyım.. küçük esnaf kafalıyım :) yani bi anlamda her daim hicvettiğim yumurtacı ile kesişiyorum.. satarım babalar gibi.. vermezlerse canları sağolsun..
hayırlı olsun kupa.ama üzdün bizi satışa basarak:)3. üstü dursaydı kağıt pskolojik olarak rahatlardık:)bu temettü ve bedelsiz olayını nolur biri anlatsın?1000 lotumuz nisana nasıl çıkacak mesela?
hayırlı olsun kupa.ama üzdün bizi satışa basarak:)3. üstü dursaydı kağıt pskolojik olarak rahatlardık:)bu temettü ve bedelsiz olayını nolur biri anlatsın?1000 lotumuz nisana nasıl çıkacak mesela?
1000 lotun var ise 400 lira nakit hesabına geçecek..
hisse fiyatı son gün ağırlıklı ortalamaya göre yeniden belirlenecek..
mesala ilk seans ağ ort 292..
öğleden sonra nakit temettü verecek olsaydı.. hesabında +400lira olacaktı ve hisse fiyatı 2,52den islem görecekti..
yani hesabında 1000*2,52+400ytl nakit
yani bir anlamda büyükler hisseyi sahiplenme çabasında biz küçükler de karambolde psikolojik etkiden yararlanır mıyız derdindeyiz... hareket devam edebilir.. izlemedeyim ben de..
öğle sonu 3,1 deneyebilir ama ben açıkçası 2,9dan geri alabilir miyim die sattım
3.1 u görürse çikolatalar benden:)
miyon lotla kalkmayan tahta bu kadar hacimsiz nasıl yükseliyor hayret... altını doldurmuyorlarsa dikkat derim ben...
KÜÇÜKTÜK O ZAMANLAR..
avucumuza paraları doldurup ettiği kadar şeker isterdik bakkaldan..
ben de sattığım işyatları kafa kafaya bjkas ile değistirdim.. ettiği kadar.. 3ten.. 2600 dan az alabildim..
haydan gelen huya bakalım :D
3.1 u görürse çikolatalar benden:)
3,1 dan önce 2,9 görecek sanırım.. ama o zamana kadar ben kağıda dönemem..
işyat geri geldi.. geriye koyardım şimdi..
biz kartala sarıldık..
napcas bakalım
bu kağıttak iyabancının hareketi gerçekten ilginç.. kemiksiz alıyo adamlar opus rj vs
takdir ediyorum.. ama bana vermediler.. 3ten verdiklerimi ziyadesiyle 2,86ya yazmıstım seans sonuna doğru ama vermediler
alan satan kimdi acaba ? herkese iyi hafta sonları.
alan satan kimdi acaba ? herkese iyi hafta sonları.
http://www.euroyatirim.com/araci_kurum_dagilimi.asp
buraya üye olursan günlük seanslık ve geriye dönük pastaları takip edebilirsin.. üyelik ücretsiz
arkadaşlar komik bi soru olacak ama işyat kaçtan kapandı?mynet finansta 2.82 euro yatırımda 2 86 görünüyor.
arkadaşlar komik bi soru olacak ama işyat kaçtan kapandı?mynet finansta 2.82 euro yatırımda 2 86 görünüyor.
2.86...plato com ve akbankta
ky yi döktüler sabahtan.alan yapı kredi, opus ve rj den tık yok.
yukarı ilk sent tepki verebilecek kağıtlardan
yukarı ilk sent tepki verebilecek kağıtlardan
Temettüyü koydular üzerine, başlar gene bayıltan seanslar...
kara pazartesi bizi üzmedin işyat.ama bugunde pek yükselmek istemiyor gibiydin bi problemmi var acaba ?
Temettüyü koydular üzerine, başlar gene bayıltan seanslar...
seanslar gerçekten bayılıtıyor.yarım saatte bir işlem yapıyorlar.ne olacak böyle?
seanslar gerçekten bayılıtıyor.yarım saatte bir işlem yapıyorlar.ne olacak böyle?
pazartesi toplantı var sanırım bedelsizin günüde çıkar ordan yarın ve pazartesi ufak bir toplantı hareketi olabilir ama yanılmamak lazım mart sonu temettüyü verecek bölünmede nisan sonuna kalabilir genelde hep nisan sonu bölmüşler...
Vereceği temettüyü zaten yüklediler malın üzerine.
Bölünme Nisan sonuna kalırsa pazartesiden itibaren can sıkıcı seanslara devam diyorum. Adamlar ömürlük almışlar malı temettüye oynuyorlar... Oturduğunuz ev satın aldığınız bir arsa gibi...
Kişisel görüşümdür asla yatırım tavsiyesi değildir...
bu msj ımın hemen ardından 2.84 -2.86 aralığından 2.92 2.94 aralığına çıkardılar.alan : başkent - soymen satan : hsbc-iş-ak
son saniye alımıyla 2.92 den kapandı.bugunde üzmedin bizi:)
Kopar yakında dananın kuyruğu hareket olacaksa ayak sesleri gelir... Dilerim nakit dağıtırken kağıdıda bölerler 31 Mart'ta iş biter...
alitan1970
21-03-2008, 11:44
21/03, 10:35:34
is yatirim menkul degerler a.s.'nden gelen yazi: kurucusu
ve yoneticisi oldugumuz 100.000.000 ytl baslangic tutarli "is
yatirim iboxx turkiye gosterge tahvil b tipi borsa yatirim fonu"nun
kurulusuna sermaye piyasasi kurulu tarafindan izin verilmistir.
seans çok baydı:( alıcı nerdesinnnnnnn....
zamanı geldi sayılır.. bugün akyoya paralel ondan daha güzel bir performans gösterebilir.
bugun toplantı vardı sanırım?
bugun toplantı vardı sanırım?
Hayırlısıyla gelecek bugün tarihlerimiz... Kaçacak yer kalmadı...
ilk seans sonu biri topladı gene yabancımı acaba...
barmen uğur
24-03-2008, 13:18
ilk seans sonu biri topladı gene yabancımı acaba...
hsbc aldı
***isyat*** Is Yatirim Ortakligi A.s.`nin 24.03.2008 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.
`sirketimizin 2007 Yili Olagan Genel Kurul Toplantisin, 24 Mart 2008 Tarihinde
Buyukdere Caddesi Is Kuleleri Kule 1 Levent, Istanbul Adresinde Yapilmistir. -
2007 Yilina Ait Bilanco Ve Kar-zarar Tablosunun Onaylanmasina, - Sirketin 2007
Yilina Ait Seri Xi No:25 Sayili Teblig Hukumleri Uyarinca Hazirlanan Bagimsiz
Denetimden Gecmis Mali Tablosunda 36.822.429 Ytl Tutarinda, Sirketin Yasal
Kayitlarinda Ise 36.820.739 Ytl Tutarinda Kar Olusmustur. Buna Gore Her Iki
Tutarin Da, Faaliyet Raporunda Yer Alan Yonetim Kurulu Tarafindan Teklif Edilen
Kar Dagitim Tablosuna Uygun Olarak Ilgili Kalemlere Aktarilmasi Ve Cikarilmis
Sermayenin Toplam %40`i (brut=net) Oraninda 15.750.000 Ytl Tutarindaki
Temettuun Nakit Olarak 31 Mart 2008 Tarihinden Itibaren Dagitilmasina, -
Bagimsiz Denetim Sirketi Olarak Drt Bagimsiz Denetim Ve Serbest Muhasebeci Mali
Musavirlik A.s.`nin Secilmesine Iliskin Yonetim Kurulu Teklifinin
Onaylanmasina, - Yonetim Kurulu Uyeleri Ve Denetcilerin Ibra Edilmelerine, -
Yonetim Kurulu Uyeliklerine Bir Sonraki Olagan Genel Kurul Toplantisina Kadar
Gorev Yapmak Uzere; Guzide Meltem Kokden, Kazim Murat Agilonu, Feray Demir,
Yasemin Keltek, Hatice Banu Saatci, Fatma Guliz Aykan Ve Serhat Gurleyen`in
Secilmelerine, - Denetim Kurulu Uyeliklerine Bir Sonraki Olagan Genel Kurul
Toplantisina Kadar Gorev Yapmak Uzere; Nurtan Hurriyet Arol Ile Isil
Dadayli`nin Secilmelerine, Oybirligi Ile Karar Verilmis. - 2007 Yili Icinde
Sirket Tarafindan Herhangi Bir Bagis Veya Yardim Yapilmamis Oldugunun Bilgisi
Sunulmustur. ` Olagan Genel Kurul Tutanagi Gunluk Bulten Ekinde
Yayinlanacaktir. ***isyat***|
esas haber yok... ne yapmak istiyorlar acaba...
buna da borsa dilinde "beklentiler alınır, gerçekler satılır" diyolar herhalde...
1,5 yıldır bir bölünme tarihi açıklamayan bir şirket yatırımcısını ezdiriyorsa 3-5 tane fırsatçıya bunun adı gerçekler satıldı değil... Tek gerçek var oda kazıklanmaya doymamış ky.
1,5 yıldır bir bölünme tarihi açıklamayan bir şirket yatırımcısını ezdiriyorsa 3-5 tane fırsatçıya bunun adı gerçekler satıldı değil... Tek gerçek var oda kazıklanmaya doymamış ky.
bunun adına sadece yeterince mal toplayamayan 3-5 fırsatçının aşağıdan mal toplamak için satış yapması denir. bekleyin ve görün neler olacak. yada satınki adamlar istediklerini alsın ve 4,30 lara biran önce gidelim. sadece sabır.
kötü bir gün.ne yapmak istediklerini anlamadım.:notr:
kötü bir gün.ne yapmak istediklerini anlamadım.:notr:
Toplantıdan bölünme tarihi çıkmayınca kısa tura çıkmış agalardan biri bastı malı tepemize...
Toplantıdan bölünme tarihi çıkmayınca kısa tura çıkmış agalardan biri bastı malı tepemize...
önce nakit temettüyü verecekleri belliydi zaten.daha sonrada bedelsizi vermesi gerekecek.nese yarın belli olur yönümüz.umarım kısa tura çıkanın malı basışıdır:)
alitan1970
25-03-2008, 10:16
25/03, 9:09:37
is yatirim menkul degerler a.s.'nden gelen
yazi: sermayesinin % 23,60'ina sahip oldugumuz istirakimiz is
yatirim ortakligi a.s.'nin 24 mart 2008 tarihinde gerceklestirdi
gi 2007 yili olagan genel kurul toplantisinda, sirketin 2007
yilina ait seri: xi, no: 25 sayili teblig hukumleri uyarinca
hazirlanan bagimsiz denetimden gecmis mali tablosunda 36.822.429
ytl tutarinda, sirketin yasal kayitlarinda ise 36.820.739 ytl
tutarinda kar olustugu, buna gore her iki tutarin da sirketin
faaliyet raporun da yer alan yonetim kurulu tarafindan teklif
edilen kar dagitim tablosuna uygun olarak ilgili kalemlere aktarilmasi
ve cikarilmis sermayenin toplam % 40'i (brut=net) oraninda 15.750.000
ytl tutarindaki temettuun nakit olarak 31 mart 2008 tarihinden
itibaren dagitilmasina karar verilmistir.
Nakit temettü almak için son gün ne zaman?
Cuma mı perşembe mi?
Nakit temettü almak için son gün ne zaman?
Cuma mı perşembe mi?
cuma..kağıt gene başı boş kaldı.
neden satıyonuz kardeşim?tutçakmısınız satçakmısınız bi karar verin artık...
şimdi dostlar pek takip edemedim, birazda kafam karıştı % 242 b.sizler halen geçerlimi, yoksa onun yerine % 40 nakit temettüyü mü verecekler,yoksa her ikisini birden mi verecekler
kagıt tekrar gercekci fiyatına dogru yol alacak gibi gorunuyor, tabi haftaya referans gercekci deger 215 olacak, muhtemelen yarın da satıs baskısı devam eder, meletmeyi iyi bilir bunar, gavura bile 350 ye aldıgı kagıdı melete melete 255 e sattırdılar...
bu kağıdın adam akıllı yükseldiği görülmemiştir.temettüyü alınca napacaklar onu merak ediyorum.kendi kağıdını koruyamayan yada korumayan bi kurum var karşımızda.
2,42 den 2,90 a bi tane direnç görmeden komik lotlarla çıkan kağıt... Hayret o zaman niye izin verdiler acaba... kendilerimi çizdi mallarını...
iş yatırım tahtayı madara etmiş 193 bin lot civarı çıkmış. yapı kredi almış
HAVACI_ist
27-03-2008, 22:18
girdigime pişman eden kagıtlardan bi tanesi o kadar beklentiye ragmen anlamsız saçma sapan bi kagıt oldu çıktı
iş yatırım tahtayı madara etmiş 193 bin lot civarı çıkmış. yapı kredi almış
Düzeltelim
is -68419
baskent -26055
halk - 75008
Yanlışlıkla hacme bakmışsınız...
Düzeltelim
is -68419
baskent -26055
halk - 75008
Yanlışlıkla hacme bakmışsınız...
pardon.bugunü kurtaran opus olmuş.halk satmış... + 10884
OPUS MENKUL 30000 44.6 2.768035
DENIZ YATIRIM 17616 26.2 2.768345
EVGIN YATIRIM 6302 9.4 2.805963
TOROS MEN. 4000 6 2.7925
GARANTI YAT. 2086 3.1 2.785887
ayvbekir
30-03-2008, 17:47
2.8O İle aranızdayım.hayırlı olması dilegiyle.Bol kazançlar.
Bu kağıt hareketlenmeden MYo endeksinin hareketleneceği yok...
Ne acılar çekildi ne yatırımcılar tüketildi. MYO endeksi zannediyorum 9. alını verdi(Öncekiler sürekli hata verdi) relatifte ve toparlanmaya çalışıyor. Endeks relatifte bir ara %75 civarında kayıptaydı. PDDD 0.4'lerde acının hat safhasında MYO'lar var...
yıllardır al veriyor ama alan olmadıktan sora mutlaka al verse nolurki.
Sabah harçlıklarımızı verecek sağolsun... Verdiği harçlığı koyarsa üstüne öperim ellerinden... Bizim paramızı bize verirse o zaman kızıcam...
Kişisel tahminim 30 Nisanda bölüneceği yönünde ama borsanın hiç tadı yook... Düşen endeks zarar yazabilir 3 aylıkta kötü etkilenecek... Özelliklede hazine kağıtları yükselirse... 2001 yılında yaşadıklarımızı tekrar yaşamamak dileğiyle...
alitan1970
31-03-2008, 10:21
31/03, 8:12:54
is yatirim menkul degerler a.s.'nden gelen yazi: yesilkoy
subemiz, egs business park b3 blok kat:17 no:470 yesilkoy/istanbul
(yesilkoy havaalani kavsagi) adresinde 31 mart 2008 tarihi (bugun)
itibariyle faaliyete gececektir
alitan1970
31-03-2008, 10:32
31/03, 8:07:05
*** temettu odemesi : isyat.e % 40 (a.o.f : 2,37- ytl) [ not: temettu
orani, brut orani ifade etmektedir.]***
alitan1970
31-03-2008, 10:40
31/03, 8:22:32
is yatirim menkul degerler a.s.'nden gelen yazi: sermaye
piyasasi kurulu'nun 24.03.2008-28.03.2008 tarihli haftalik bulteninde,
sirketimizin 30 milyon ytl baslangic tutarli 'is yatirim menkul
degerler a.s. arbitraj serbest yatirim fonu'nun kurulusuna izin
verildigi aciklanmistir.
pertevli
31-03-2008, 11:44
2.30 gordum. Hayırdır bir sey mi oldu?
ayvbekir
31-03-2008, 13:07
Temettüyü hesabınzda görebilen varmı.Teşekkürler.
temettüyü göremedikte kaç paradan açıldı onuda göremedik bölünme sonrası fiyatı bilen varmı?
ayvbekir
31-03-2008, 13:59
Gerideki sayfada a.o.f. 2,37 belirtilmiş.
pertevli
31-03-2008, 14:57
Acemiyim dıye soruyorum umarım vaktınızı harcamıyorumdur.
Bize hem nakit para hemde hisse mi verılecekler bedelsiz?
cunku verdıklerı nakıt temettuyle bu dusme oranı arasında cıddı fark varmıs gıbı gelıyor.
Acemiyim dıye soruyorum umarım vaktınızı harcamıyorumdur.
Bize hem nakit para hemde hisse mi verılecekler bedelsiz?
cunku verdıklerı nakıt temettuyle bu dusme oranı arasında cıddı fark varmıs gıbı gelıyor.
Aradaki farkıda şeytan aldı götürdü...
ben sattım çıktım bir dahada görmek bile istemiyorum bu hisseyi...
Herkeze bol kazançlar...
rain2005
31-03-2008, 18:03
Temmettü hesabına yatan var mı arkadaşlar?...veya ne zaman yatması lazım?
teşekkürler
günü yine opus kurtardı OPUS MENKUL 386161
satan yatırım finansman YATIRIM FINANSM 386261
büyük ihtimal yatırımın sattıklarını aldı.son 2 haftalık hareketleri dikkatli izlerseniz.ilk seans satışlarını.2 seans opus karşılıyor.yarında aynı durum olabilir.izleyelim.
günü yine opus kurtardı OPUS MENKUL 386161
satan yatırım finansman YATIRIM FINANSM 386261
büyük ihtimal yatırımın sattıklarını aldı.son 2 haftalık hareketleri dikkatli izlerseniz.ilk seans satışlarını.2 seans opus karşılıyor.yarında aynı durum olabilir.izleyelim.
386161 lot 2,36 da tek tuş kalktı ilginç bi durum var... onu alıp bıraktı... kademelerde 300 - 500 lot varmış hep 2,36 tıya gelene kadar toplasan 5000 tane almadılar yani 100 lotla kademe kaldırdılar...
Ben sinirime yenik düştüm sattım ama kapanana kadar gözümün ucuyla seyrettim tahtayı...
Bu garip işlemleri böyle bir tahtada yapanlara sözüm yook artık...
386161 lot 2,36 da tek tuş kalktı ilginç bi durum var... onu alıp bıraktı... kademelerde 300 - 500 lot varmış hep 2,36 tıya gelene kadar toplasan 5000 tane almadılar yani 100 lotla kademe kaldırdılar...
Ben sinirime yenik düştüm sattım ama kapanana kadar gözümün ucuyla seyrettim tahtayı...
Bu garip işlemleri böyle bir tahtada yapanlara sözüm yook artık...
seansları izleyemiyorum genellikle ama yapılan aynı .bu kağıttan zaman zaman çıkmama rağmen hep geri döndüm nedendir bilmem:)amrt çıkmana üzüldüm yalnız bıraktın beni:(umarım kazancın bol olur.
seansları izleyemiyorum genellikle ama yapılan aynı .bu kağıttan zaman zaman çıkmama rağmen hep geri döndüm nedendir bilmem:)amrt çıkmana üzüldüm yalnız bıraktın beni:(umarım kazancın bol olur.
Dostum hep kazık yedim ben bu tahtadan yıllardır bile bile alırım sonu hep hüsran... Son 9 yılını ezbere biliyorum...
Ben çıktım artık yükselmemesi için bir sebep kalmadı sanırım... Bizim yıldızımız tutmadı bu kağıtla dilerim sizin yüzünüzü güldürür...
Dostum hep kazık yedim ben bu tahtadan yıllardır bile bile alırım sonu hep hüsran... Son 9 yılını ezbere biliyorum...
Ben çıktım artık yükselmemesi için bir sebep kalmadı sanırım... Bizim yıldızımız tutmadı bu kağıtla dilerim sizin yüzünüzü güldürür...
benimde çıkmamı bekler bu tahta.zaten myo lar tırışka kaç mevsimdir.
Kayıplar evet MYO'lar... İŞyat hem kendini kasıyor hem de tüm MYO'ları...
Endeks olarak myo, hol, gmyo hepsi kayıp.....
MYo'lar yatırımcılar için tam bir kıyım olmuş durumda.... Daha da tuhafı burayı bırakırsanız 2001 krizinde görülmüş seviyelerin altına inmiş kağıtlarda mevcut...
Piyasanın çivisi ne yazık kı çıkmış...
temettuler yarın hesaba gecıyor.. bolunme tarıhıne kadar bezdırme hareketıne devam edecektır. gercı pıyasanın bu halınde bu hıssede olup bu kadar saglam dururuken cok da sitem etmeye hakkımız yok sanırsam.
ben temettulerle vob da uzun vadelı dolar pozısyonu almayı dusunuyorum..
temettuler yarın hesaba gecıyor.. bolunme tarıhıne kadar bezdırme hareketıne devam edecektır. gercı pıyasanın bu halınde bu hıssede olup bu kadar saglam dururuken cok da sitem etmeye hakkımız yok sanırsam.
ben temettulerle vob da uzun vadelı dolar pozısyonu almayı dusunuyorum..
o eloy hocam hoşgeldin space/progresif rock severm bol kazançlar.
yatırım finans satıyo.borsa yükselirken düşmekte acı veriyo:)ama neyse büyük düşüşlerde sarsılmadığına sayıyorum bunları.hadi bakalım opuss gel al şu işyatlardan biraz üzme bizi:)
bugün bu yapılırmı bize.tamam artık hakkını doldurdun.. opus nerdesin:)
adamların amacı bu kağıdı borsada yükseltip para kazanmak değil..kökünü toplamak..varsa deli paran gir 1000.000 lot alış bak bakalım tek lot vereceklermi..
memoli55
01-04-2008, 22:34
İş Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin 01.04.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Şirketimizin Yönetim Kurulu’nun 1 Nisan 2008 tarihli toplantısında;
Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin tamamı iç kaynaklardan karşılanmak üzere 39.375.000 YTL’den 134.662.500 YTL’ye artırılmasına ilişkin (%242 oranında) 95.287.500 YTL tutarındaki sermayeyi temsil eden paylar Sermaye Piyasası Kurulu’nun 5 Mart 2008 tarih, Y.O. 154/116 sayılı yazısı ile kayda alınmıştır.
İlgili sermaye artırımının 7 Nisan 2008 tarihinde başlamasına bedelsiz pay alma hakkının kaydileştirilmemiş tüm tertipteki hisse senetleri için (kaydileşme işleme tamamlandıktan sonra) 8 no’lu yeni pay alma kuponu karşılığında kullandırılmasına karar verilmiştir.
(28 Ağustos 2007 tarih, 216 sayılı kararımızda kullandırılması kararlaştırılan 7 no’lu yeni pay alma kuponu, 2007 yılına ait nakit kar payı dağıtımında kar payı kuponu tükenmiş tertipler için kulanıldığından söz konusu bedelsiz sermaye artırımı 8 no’lu yeni pay alma kuponu karşılığında yapılacaktır.)”
Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin tamamı iç kaynaklardan karşılanmak üzere 39.375.000 YTL’den 134.662.500 YTL’ye artırılmasına ilişkin (%242 oranında) 95.287.500 YTL tutarındaki sermayeyi temsil eden paylar Sermaye Piyasası Kurulu’nun 5 Mart 2008 tarih, Y.O. 154/116 sayılı yazısı ile kayda alınmıştır.
İlgili sermaye artırımının 7 Nisan 2008 tarihinde başlamasına bedelsiz pay alma hakkının kaydileştirilmemiş tüm tertipteki hisse senetleri için (kaydileşme işleme tamamlandıktan sonra) 8 no’lu yeni pay alma kuponu karşılığında kullandırılmasına karar verilmiştir.
(28 Ağustos 2007 tarih, 216 sayılı kararımızda kullandırılması kararlaştırılan 7 no’lu yeni pay alma kuponu, 2007 yılına ait nakit kar payı dağıtımında kar payı kuponu tükenmiş tertipler için kulanıldığından söz konusu bedelsiz sermaye artırımı 8 no’lu yeni pay alma kuponu karşılığında yapılacaktır.)”
is yatırım yönetimi sana söyliyecek lafımız yook. Anladın sen onu... anladın...
rain2005
01-04-2008, 23:27
Şimdi bu haberden sonra işyat tavan olmazsa ayıp olur artık..
Cuma günü bir kaç hissede de kar dağıtımı filan var. Yatırım ortaklıkları için bir tetikleme olabilir. Geçen aylarda söylemiştim, bu hisse büyük spekulasyona gebe. Umarım dalgalanmadan sağ salim çıkılır.
oh iyi haberde bu kağıdın sağı solu belli olmaz:)
bu habere göre 5 marta elinde olanlarmı alabilecek?
Inanamadim,
1000 adet hisse icin 400 YTL.verdi, ve simdi 2.420 adet'te bedelsiz veriyor.
7 Nisan 2008 gunu, hissede olanlar, % 242 oraninda bedelsizleri alacak.
Eger bolunme oncesi hisse'nin piyasa degerini 3.00 YTL.kabul etsek, Nakit temettu'den 2007 yili icin,% 13.3 return.
Yine 2007 yili icin % 242 bedelsiz.
2007 yili icin kar'i ;36.822.429 YTL.idi.
Bunun 15.750.000 YTL.'si Nakit temettu olarak dagitildi, gerisi yine sermayeye ilave edildi.
Uzun vadede bu kagit gercekten guldurur diyecegim ama kufur yemekten korkarim.:)
Siz, zat'i sahaneleri bilirsiniz.
Yani Ferd'i sahaneyi A'li Osman.
Zeki bakisli yatirimci dostlarim benim.
Heh he...
cok uzun zaman yatırımcısını perisan etti artık isyatdan kazandım diyende olsun kac yıldır zarar edıyordu endes cıktıgında bile bu yerınde sayıyordu
yeni-eski diye ayrılacak mı? bedelsizler ne zaman hesaba gecer?
ya sevgili opeth bekleyen derviş muradına ermiş, daha dun uzuluyorduk boyle bır gunde dusulur mu dıye.. bakalım bıkac seans daha gıdecek mı..
yeni-eski diye ayrılacak mı? bedelsizler ne zaman hesaba gecer?
ya sevgili opeth bekleyen derviş muradına ermiş, daha dun uzuluyordun boyle bır gunde dusulur mu dıye.. bakalım bıkac seans daha gıdecek mı..
hehe sorma ya kendi kendime konuşuyodum burda:)demekki sesimi duyan olmuş.neyse land of no body çalalım bu tavanın şerefine...
ismen ide sırtına aldı:) 2. seans ne olur?
rain2005
02-04-2008, 13:19
benim temettü hesaba geçmedi hala...temettüsü hesaba geçen var mı?
benim temettü hesaba geçmedi hala...temettüsü hesaba geçen var mı?
malisef...
cumaya kadar geçer heralde.
temettüye girdim diye üzülüyordum.... AMA sonunda biraz güldürdü..:he:
Benim temettü yattı. Yapıkredi yatırım
garantıdekı hesabımda bugun gececegı belırtılıyordu. az once baktım benım hesabıma gecmıs temettuler..
İşyattaki çifte tavanı kutlarım.. Ben yıllarca takıldım nadiren tavan gördüm.... Umarım artış devam eder.
Ancak ilginç olan şu ki bu hareket diğer MYO'lara hiç yansımadı. İşyat MYO endeksinin amiral gemisi. Geçen şubatta Varyoyu, geçen aylarda bumyoyu, vakıf'ı izledik. Dedik ki işyat hareket etmeden başlamayacak genel çıkış. Ama bugün o umudumuzu da kaybettik:( %20 çıkışa tepki veren MYO nerdeyse yok. Neyse umarım iyi olur.
Burda para kazananları tebrik ederim defeaten... Umarım kazançları daha da çok olur.
rain2005
02-04-2008, 16:37
benim de yeni geçmiş...teşekkürler
LeoBranco
02-04-2008, 17:15
Adama temettü veriyorsun, hissenin fiyatı temettü kadar düşüyor, temettüler hesaba geçene kadar hissenin değeri yüzde 20 yukarı fırlıyor. Ne yapsın şimdi temettüyü alan adam, eline geçen parayla hisse alamadıktan sonra? Temettü ödemesinden bir gün önce çıkıp, yeni fiyatla tekrar giren çok daha karlı çıktı, Is Yatırım her zamanki gibi yatırımcısına kazık attı.. Peh ki ne peh..:he:
bu tahta çok çektirdi yatırımcısına.cola arıznda halkbankası arzında banamısın demedi bıktırdı bezdirdi.dökebildiği kadar ky yi döktü.ilerisi aydınlıktır umarım.
Adama temettü veriyorsun, hissenin fiyatı temettü kadar düşüyor, temettüler hesaba geçene kadar hissenin değeri yüzde 20 yukarı fırlıyor. Ne yapsın şimdi temettüyü alan adam, eline geçen parayla hisse alamadıktan sonra? Temettü ödemesinden bir gün önce çıkıp, yeni fiyatla tekrar giren çok daha karlı çıktı, Is Yatırım her zamanki gibi yatırımcısına kazık attı.. Peh ki ne peh..:he:
ya hala bu durumdan hosnut olmayanlar da var ya ne dıyecegımı sasırdım. temettu para olarak dursun kosede ne zararı var ya. yeter kı boyle sıkılsın canınız :)
ya hala bu durumdan hosnut olmayanlar da var ya ne dıyecegımı sasırdım. temettu para olarak dursun kosede ne zararı var ya. yeter kı boyle sıkılsın canınız :)
sn eloy bugun karlı çıktık:)o halde eloy dan gelsin illuminations:)
tamam işyat döktün hadi döküceğini yoluna devam et:)
drbedaliza
03-04-2008, 12:52
TOPLAM DEĞER / PAY SAYISI 4.78:yes:
drbedaliza
03-04-2008, 12:55
temeettüyü verdi bölünme pazartesi:yes:ikinci seans yada yarın bir hareket yapar kanımca:yes:
sabah tavan danmı döktüler acaba ?
sabah tavan danmı döktüler acaba ?
Kademelerde kaçar lot işlem yapıldığını gönderiyorum...
71589
temettüye katıldım, Biraz bekledim 2.90 dan sattım.Allah bereket versin. Keşke 3.10 dan verebilseydim ama olmadı neise. Buda yeter...
bence gevşemeye devam edecektir...:super:
http://img211.imageshack.us/img211/8738/isyatttyv2.jpg
bu tahta çok çektirdi yatırımcısına.cola arıznda halkbankası arzında banamısın demedi bıktırdı bezdirdi.dökebildiği kadar ky yi döktü.ilerisi aydınlıktır umarım.
Bildiğim kadarıyle yatırım ortaklıkları ile cola arzı, halkbank arzı ve diğer halka arzlarala bir ilgi bulunmuyor.
En az %25 hisse senedi olmak üzere, hazine bonosu ve repo içermektedirler. Borsa bu yıl yukselmezse yat. ort. çok az kar açıklayacaklar.
Şu anda iş.yat. dışında aşırı uzuzlamış yatırım ortaklıkları mevcut. Uzun vade için iş. yat. yerine onları düşünmek daha mantıklı.
Temettü ile bile iş yat. almak isteyen bir arkadaş var. Bedelsiz sermaye artırımının bir şirkete para girişi sağlamıyacağına göre bu bahaneyle iş. yat. tavan tavan gitmiş. Bence bu spekülasyon. Dikkatli olmak lazım.
Inanamadim,
1000 adet hisse icin 400 YTL.verdi, ve simdi 2.420 adet'te bedelsiz veriyor.
7 Nisan 2008 gunu, hissede olanlar, % 242 oraninda bedelsizleri alacak.
Eger bolunme oncesi hisse'nin piyasa degerini 3.00 YTL.kabul etsek, Nakit temettu'den 2007 yili icin,% 13.3 return.
Yine 2007 yili icin % 242 bedelsiz.
2007 yili icin kar'i ;36.822.429 YTL.idi.
Bunun 15.750.000 YTL.'si Nakit temettu olarak dagitildi, gerisi yine sermayeye ilave edildi.
Uzun vadede bu kagit gercekten guldurur diyecegim ama kufur yemekten korkarim.:)
Siz, zat'i sahaneleri bilirsiniz.
Yani Ferd'i sahaneyi A'li Osman.
Zeki bakisli yatirimci dostlarim benim.
Heh he...
Yat. ortaklıklarının düzenli temettü verme diye bir niyetleri olmadığı için gerçek değerlerinin çok altında işlem görmektedirler. Yıllık getirileri ise borsada hatırı sayılır bir artış olmadığı sürece %15 civarındadır. (hazine bonosu getirisi kadar).
Bu durumda uzun vadeli düşünenler (1-3 yıl) en ucuz kalmış yat. ortaklıklarına yatırım yapabilirler.
Şu anda iş yat. portfoy değeri 4.33 YTL, borsada ise 2.72 YTL.
En ucuz yatırım ortaklığı YKRYO ile kıyaslarsak, portfoy değeri 1.74 YTL, borsad 0.69 YTL. Yani yarısında bile daha ucuz.
Diğer aşırı ucuz yat. ortaklıkları DNZYO, ALTNFYO, ECBYO vs.
Ekteki linki incelemekte yarar var:
http://www.turkborsa.net/docs/raporlar/sektor/YO_TKY_020408.pdf
sevgılı opeth ben sattım gıttı bugun, baska ortak hısselerde ortak tınılar duymak dılegıyle..
sevgılı opeth ben sattım gıttı bugun, baska ortak hısselerde ortak tınılar duymak dılegıyle..
eyvallah bol kazançlar.yannız kaldım gene:)
iş in kendi biçtiği gerçekçi değer pazartesi için 215/342=0,63 fiyata denk geliyor, demek ki haftaya yapı kredi ve garati nin yanına bi kardeş daha gelecek :)
sata sata bi hal oldular:)
*** Sermaye Artirimi : ISYAT.E (% 242 bedelsiz. Bolunme sonrasi A.O.F: 0,78-YTL).***
IMKB
hayret tavandan işlem görüyor yeni farkettiler sudan ucuz olduklarını yo ları darısı diğerlerinin başına
rigobert
07-04-2008, 12:14
Gerçekten uygun bu YO lar
economist
07-04-2008, 12:17
herkese bol kazanclar.SİMDİ BEN PERSEMBE GÜNÜ 2.90 DAN ALIM YAPMISTIM.Bu gün de bölündü.Bölünme olayındanda hiç anlamam.simdi ben kardamıyım zarardamıyım.
rigobert
07-04-2008, 12:20
herkese bol kazanclar.SİMDİ BEN PERSEMBE GÜNÜ 2.90 DAN ALIM YAPMISTIM.Bu gün de bölündü.Bölünme olayındanda hiç anlamam.simdi ben kardamıyım zarardamıyım.
Maliyetinle elindeki senet sayısını çarp , sonra su anki fiyatıyla elindeki sayıyı çarp bulursun
economist
07-04-2008, 12:29
cok tesekkürler.Persembe Bi baktım senet 3.00.Kendi kendime dedim bu yine tavan yapcak bi tavanındanda ben nasipleneyim.3.00 ken 2.90 alım emri verdim(Aslında 2 ,90. dan vermezler diye salladım)...Bide baktımki 2.90 elime vermisler:ayy:.:a-o::a-o:..Hemen satmak istedim ama bu eringeçlik yokmu...Tekrar bol kazançlar
http://img160.imageshack.us/img160/3268/isyoora3.jpg
economist
07-04-2008, 16:50
öğleden önce isbank internet subesini açıp hisseleri 0,86 den göndermeye yeltendim.Vaziyet aşağıdaki gibiydi:
Mevcut adet : 27000
Blokeli adet : 21000
Satılabilir adet: 6000
Yani 6000 adetten fazla satamıyorum.Acaba bu gibi bedelsiz arttırım durumlarında bu işlerin kuralı böylemi.Lütfen Biri bana açıklayabilirmi acaba..:)Bu arada UMARIM 1.00 a doğru yolculuk en kısa zamanda baslar.
alitan1970
07-04-2008, 17:47
07/04, 16:34:32
is yatirim menkul degerler a.s.'nin 07.04.2008 tarihli
yazisi asagiya cikarilmistir. "yonetim kurulumuzun 07.04.2008
tarihli toplantisinda olagan genel kurul toplantisi'nin ekli
gundemi gorusmek uzere 28.04.2008 pazartesi gunu, saat 10:30'da
is kuleleri kule-1 kat:40, 4.levent, besiktas, istanbul adresinde
yapilmasina;
sermaye piyasasi mevzuati ve sirketimiz kar dagitim politikasi
cercevesinde olagan genel kurul toplantisi'na ekte yer alan "kar
dagitim tablosu"na (ek2) uygun olarak, yasal kayitlara gore hesaplanan
konsolide cari donem karindan;
1.661.726,20 ytl'nin i.tertip yasal yedek akce, 6.419.656,36
ytl tutarinda birinci temettu, 3.080.343,64 ytl tutarinda ikinci
temettu olmak uzere toplam 9.500.000,00 ytl'nin pay sahiplerine
brut nakit kar payi, 353.065,00 ytl'nin ii.tertip yasal yedek
akce, yasal kayitlarda yer alan 20.855.629,82 ytl'nin ve spk
mevzuatina gore hesaplanan 21.347.408,80 ytl'nin olaganustu yedek
olarak ayrilmasinin ve 2007 yili icinde istirak satisindan elde
edilen gelirin 864.103,00 ytl'sinin ozkaynak altinda ozel bir
fon hesabinda takibine, ayrica;
yukaridaki temettu dagitim teklifinin genel kurul'ca kabulu halinde
yasal kayitlarin esas alinarak dagitilacak olan 9.500.000,00
ytl tutarindaki nakit kar payinin, tam mukellef kurumlar ile
turkiye'de bir isyeri veya daimi temsilci araciligi ile kar payi
elde eden dar mukellef kurum ortaklarimiza %7,9573 oraninda ve
1,00 ytl'lik nominal degerde bir hisse senedine 0,0796 ytl brut=net
nakit temettu odenmesi;
diger pay sahiplerine %7.9573 oraninda ve 1,00 ytl'lik nominal
degerde bir adet hisse senedine brut 0,0796 ytl, net 0,0676 ytl
nakit kar payi odenmesine ve kar dagitim tarihi baslangicinin
05.05.2008 pazartesi gunu olarak onerilmesine karar verilmistir."
kar dagitim tablosu gunluk bulten ekinde ve internet sitemizin
"sirketler" bolumunde yayinlanacaktir.
07/04, 16:34:32
is yatirim menkul degerler a.s.'nin 07.04.2008 tarihli
yazisi asagiya cikarilmistir. "yonetim kurulumuzun 07.04.2008
tarihli toplantisinda olagan genel kurul toplantisi'nin ekli
gundemi gorusmek uzere 28.04.2008 pazartesi gunu, saat 10:30'da
is kuleleri kule-1 kat:40, 4.levent, besiktas, istanbul adresinde
yapilmasina;
sermaye piyasasi mevzuati ve sirketimiz kar dagitim politikasi
cercevesinde olagan genel kurul toplantisi'na ekte yer alan "kar
dagitim tablosu"na (ek2) uygun olarak, yasal kayitlara gore hesaplanan
konsolide cari donem karindan;
1.661.726,20 ytl'nin i.tertip yasal yedek akce, 6.419.656,36
ytl tutarinda birinci temettu, 3.080.343,64 ytl tutarinda ikinci
temettu olmak uzere toplam 9.500.000,00 ytl'nin pay sahiplerine
brut nakit kar payi, 353.065,00 ytl'nin ii.tertip yasal yedek
akce, yasal kayitlarda yer alan 20.855.629,82 ytl'nin ve spk
mevzuatina gore hesaplanan 21.347.408,80 ytl'nin olaganustu yedek
olarak ayrilmasinin ve 2007 yili icinde istirak satisindan elde
edilen gelirin 864.103,00 ytl'sinin ozkaynak altinda ozel bir
fon hesabinda takibine, ayrica;
yukaridaki temettu dagitim teklifinin genel kurul'ca kabulu halinde
yasal kayitlarin esas alinarak dagitilacak olan 9.500.000,00
ytl tutarindaki nakit kar payinin, tam mukellef kurumlar ile
turkiye'de bir isyeri veya daimi temsilci araciligi ile kar payi
elde eden dar mukellef kurum ortaklarimiza %7,9573 oraninda ve
1,00 ytl'lik nominal degerde bir hisse senedine 0,0796 ytl brut=net
nakit temettu odenmesi;
diger pay sahiplerine %7.9573 oraninda ve 1,00 ytl'lik nominal
degerde bir adet hisse senedine brut 0,0796 ytl, net 0,0676 ytl
nakit kar payi odenmesine ve kar dagitim tarihi baslangicinin
05.05.2008 pazartesi gunu olarak onerilmesine karar verilmistir."
kar dagitim tablosu gunluk bulten ekinde ve internet sitemizin
"sirketler" bolumunde yayinlanacaktir.
bu haberin manası nedir ?
bu haberin manası nedir ?
haberin isyat ile alakası yok. ismen ile alakalı.
haberin isyat ile alakası yok. ismen ile alakalı.
evet dostum dikkatsizlik. isyat ismen birbirine karıştırıyorum artık:)
***ISYAT***İŞ YAT. ORT.'NIN 4 NİSAN TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU
PORTFÖY DEĞERİ :167,568,143.85
TOPLAM DEĞER :174,283,207.77
BİRİM PAY DEĞERİ :4.4262
ÖNCEKİ HAFTA BPD :4.7782
HAFT. DEĞİŞİM (%) :-7.37
SON :0.83
PRİM/İSKONTO(-)(%):-81.25
haydi işyat coştur şu y.o endeksini...:)
***ISYAT***İŞ YAT. ORT.'NIN 4 NİSAN TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU
PORTFÖY DEĞERİ :167,568,143.85
TOPLAM DEĞER :174,283,207.77
BİRİM PAY DEĞERİ :4.4262
ÖNCEKİ HAFTA BPD :4.7782
HAFT. DEĞİŞİM (%) :-7.37
SON :0.83
PRİM/İSKONTO(-)(%):-81.25
haydi işyat coştur şu y.o endeksini...:)
ufak bir düzeltme yapayım.
BİRİM PAY DEĞERİ :4.4262 / 3,42 = 1,2942
SON :0,83
PRİM/İSKONTO(-)(%):-35,87
Dua edinde işfin tavan tavan gitsin... Alır sırtına kardeşlerinide...
yatırım finansman satıyor.tahtadaki oranı nekadar acaba bilen varmı?
drbedaliza
08-04-2008, 21:41
Kurum Kodu Kurum Adı Son Günlük Fark Haftalık Fark Aylık Fark Üç Aylık Fark
CIY CITIBANK YABANCI 10.926.159 0 386.161 579.261 10.713.298
IYM IS 9.248.858 10.000 -50.915 -39.915 -145.600
TIB IS BANK 7.171.839 -77.750 11.213 -177.664 24.956
DZY DENIZ 1.309.329 61.935 51.782 7.395 78.804
YKR YAPI KREDI 781.102 -19.920 -68.874 70.961 24.649
TGB GARANTI BANK 697.083 -8.440 -12.814 15.212 44.354
AKM AK 649.199 -299 46.547 34.911 -33.926
YAT YATIRIM FIN. 569.267 5.530 -2.648 -10.906 49.476
TI3 TURKIYE IS BANKASI A.S. (A) TIPI IST.FONU 403.614 0 0 -90.000 -155.000
FNY FINANS 307.817 18.840 13.046 920 -43.078
ECZ ECZACIBASI 299.754 2.570 6.861 16.432 54.182
HSY HSBC 273.203 -19.800 -20.089 -61.157 -144.536
OYA OYAK 245.394 -14.648 -38.067 -33.663 6.840
AH9 ANADOLU HAYAT EMEK. A.S. ESN.EME.YAT. FONU 210.000 0 0 210.000 210.000
VKY VAKIF 208.013 1.000 15.982 47.931 38.122
YKB YAPI KREDI BANK 198.619 934 18.046 36.922 38.448
HLY HALK 188.317 8.985 -36.671 -231.448 -139.599
TBY TEB 184.364 24.500 36.101 33.113 28.849
GDK GEDIK 139.774 3.775 21.453 12.866 -4.058
SKY SEKER 134.188 4.340 5.328 -21.201 -38.508
CAM CAMIS 110.337 0 20.915 27.735 34.740
AH5 ANADOLU HAYAT EMEK. A.S. BUY.AMA.HIS.SEN.EME.YAT. FONU 110.000 0 0 110.000 110.000
TAC TACIRLER 100.678 -2.715 -18.413 -61.281 -2.330
FRS FORTIS 90.972 1.000 -9.620 -20.054 -28.371
AOL ATAONLINE 84.463 -615 -5.709 -6.051 2.159
MRZ MERKEZ 61.831 838 28.090 24.167 31.355
GLB GLOBAL 57.872 5.717 7.516 -16.438 26.290
DET DELTA 53.603 0 4.000 4.000 23.330
ZRY ZIRAAT 53.476 -595 -29.046 -28.984 -22.481
ADB ANADOLUBANK 51.641 10.252 24.314 19.128 -21.338
GLT GALATA 49.986 0 -71 2.035 27.985
BSK BASKENT 43.473 0 0 -18.511 0
POL POLEN 41.481 0 -1.499 28.226 1.404
TKY TURKISH 39.518 0 500 -50 12.624
EVG EVGIN 39.199 12.721 17.483 11.643 24.546
AMK ALTERNATIF 37.207 0 1.000 -734 15.100
TES TEKSTILBANK 36.453 1.400 7.466 5.188 6.852
EKN EKINCILER 35.594 -1.900 -3.250 1.485 -24.168
DHA DEHA 30.187 -820 -70 -220 -770
TSK TSKB BANK 29.731 0 -385.886 -430.216 -10.287.466
NUR NUROL 23.997 -2.846 -1.767 -424 6.267
MSA MEKSA 22.797 0 -250 -1.250 -841
ERM EURO MENKUL 21.934 0 -200 0 0
ONC ONCU 12.652 851 400 501 -78
PIT PIRAMIT 12.613 400 1.520 2.015 1.990
ENT ENTEZ 12.502 -3.000 -4.825 -4.450 -5.000
KMD KALKINMA 11.106 0 0 0 1.000
ALN ALAN 10.422 0 -11.435 -8.450 100
ATA ATA 10.272 0 -5.371 -10.554 -18.611
HDF HEDEF 10.000 -10.535 -5.535 1.715 9.675
HAK HAK 9.907 80 200 200 -2.252
TOR TOROS 8.175 -1.000 -10.000 -3.950 7.050
UCM UNICORN 5.641 0 -17 0 0
PME POZITIF 5.453 0 -1.000 0 2.500
TKS TAKSIM 4.931 0 3.000 3.000 3.000
DEG DEGER 4.659 0 0 0 0
IYF INFO 4.004 0 3.500 3.500 -500
AKD AKDENIZ 2.735 -1.000 0 0 -71
DUN DUNYA 2.005 0 0 0 2.000
SAN SAN 1.973 0 0 0 -1.648
TTM TICARET 1.834 0 0 0 0
GRM GARANTI 1.732 0 0 0 -1
DNT DENIZ TUREV 1.668 0 0 0 -11
TLM TEKSTIL 1.634 0 0 991 1.634
TRA TERA 1.500 0 0 -400 -400
EKS EKSPRES 1.336 0 0 0 0
SUS STANDARD 1.332 0 0 0 0
ACA ACAR 1.231 0 0 0 0
SOE SOYMEN 1.147 -5.172 -3.404 237 237
RJS RAYMOND J. 1.067 -400 -791 -1.865 -22.089
BAH BAHAR 920 250 500 -484 -484
ETM ETI 740 0 0 0 -30
BAB B.A.B. 697 0 0 0 -1.312
PMK PRIM 442 10 10 -1.990 10
BMK BIZIM 400 0 0 -5 34
SYG SAYILGAN 151 0 0 0 0
ONR ONER 134 0 0 0 0
GMK GUNEY 125 0 0 0 0
AYB AYBORSA 93 0 0 0 0
MNY LEHMAN 79 0 0 0 0
SNK SANKO 78 0 0 0 0
GFC GFC 42 0 0 0 0
ORN ORION 33 0 0 0 0
UBS UBS 20 0 0 0 0
MRS MARBAS 11 0 -525 -525 -525
GVN GUVEN 7 0 0 0 0
CSA CENSA 6 0 0 0 0
PAY PAY 4 0 0 0 0
STD STANDART 4 0 0 0 0
FRM FORM 3 0 0 0 0
ADY ANADOLU 3 0 1 -2 -2
MYZ ULUS 2 0 0 0 0
OPS OPUS 1 0 0 0 0
MTY METRO 1 0 0 0 0
CAD CAGDAS 1 0 0 0 0
EYD EGEMEN 1 0 0 0 0
STJ STRATEJI 1 0 0 0 -1.030
IMKB Takas ve Saklama Bankası A.Ş.
tek yükselmeyen y.o yuda burdan kutluyorum:)
tek yükselmeyen y.o yuda burdan kutluyorum:)
Aslında satılık mal yok... Satılık mal olmayınca yükselmeside işlerine gelmiyor... Ömürlük gelmiş bu ağalar buraya top geçer adam geçmez yapıyorlar...
0,80'e gelen malları kim alıyor acaba... adam ne gelse topluyor...
İŞ YATIRIM EUROBOND PİYASASINDA İŞ BANKASI DAHİL SEKTÖRÜN EN BÜYÜK DÖRT ÖZEL BANKASINI GERİDE BIRAKTI
İş Bankası'nın yatırım bankacılığı alanındaki kuruluşu olan İş
Yatırım'ın 2007 yılında toplam aktifleri yüzde 128 artışla 1 milyar
237 milyon YTL'ye çıkarken, net karı da yüzde 114'lük yükselişle
33.7 milyon YTL olarak gerçekleşti. İş Yatırım 2007 yılında 38.1
milyar dolarlık rakamla uluslararası sermaye piyasalarında da çok
yüksek bir işlem hacmine ulaştı. Şirketin Eurobond piyasasındaki
işlem hacmi de 13.4 milyar dolar oldu.
-YATIRIMCILARA: "YTL VE FAİZDE KALIN"
İş Yatırım'ın 2007 sonuçlarını ve 2008'e yönelik beklenti ve
hedeflerini açıklamak üzere bir basın toplantısı düzenleyen Genel
Müdür İlhami Koç, küresel piyasalardaki dalgalanmaya rağmen yatırım
stratejilerini Türk Lirası üzerine inşa ettiklerini belirterek "Ben
yatırımcılara orta ve kısa vadede TL'de ve faizde kalmalarını
tavsiye ediyorum"dedi.
-DÖRT BÜYÜK BANKAYI GERİDE BIRAKTI
İş Yatırım'ın Eurobond piyasasındaki işlem hacminde, iştiraki olduğu
İş Bankası dahil sektörün en büyük 4 bankasını geride bırakarak ilk
sıraya yerleşmesi dikkat çekti.
İş Yatırım Genel Müdürü İlhami Koç "Öz kaynak büyüklüğümüz 2006
yılına kıyasla yüzde 61 artışla 246.1 milyon YTL'ye yükselirken,
aktif toplamımız da sektördeki aracı kurumların toplam aktif
büyüklüğünün yüzde 30'ından fazlasına ulaştı" dedi.
-MORTGAGE SENETLERİNE YATIRIM YAPAN YABANCI MÜŞTERİLER OLDU
İş Yatırım Genel Müdürü İlhami Koç, uluslar arası sermaye
piyasalarında çok yüksek işlem hacimlerine ulaştıkları ve işlem
hacmindeki artışın on katın üzerinde olduğunu belirtirken, 2008'de
de yeni ürünlerle birlikte bu piyasalardaki işlem hacminin
yükselmesini beklediklerini söyledi. Genel Müdür Koç, Türkiye'den
yatırımcı olmamakla beraber aracılık hizmeti sundukları yabancı
yatırımcılar içinde ABD'deki mortgage senetlerine yatırım yapan ve
zararlı çıkan kişi ve kuruluşlar olduğunu açıkladı.
-9.5 TRİLYON NAKİT TEMETTÜ DAĞITACAĞIZ
Genel Müdür Koç, İş Yatırım'ın düzenli temettü dağıtımından yana
olduğunu belirterek " Yönetim Kurulumuz, dağıtılabilir karın yüzde
30'unun hissedarlara nakit kar payı olarak dağıtılmasını teklif etme
kararı aldı. Bu oran, hissedarlarımıza 9.5 trilyon TL'lik bir nakit
kar payı dağıtacağız anlamına geliyor. Yüzde 5 temettü verimliliği
ile iyi bir oran yakaladığımızı düşünüyoruz" değerlendirmesinde
bulundu.
-BORSADA ALIM İÇİN FİYATLAR UYGUN
Genel Müdür Koç, dalga boyu yüksek olarak nitelediği uzun vadeli
devlet iç borçlanma senetleri (DİBS) yerine değişken faizli
tahvilleri ve mevduatı tercih ettiklerini kaydederek "Borsada
yabancıların payı çok yüksek oranlara çıktığı için düşüşler de sert
oluyor. Piyasada yeteri kadar yerli alım olmadığı için bu sert
düşüşlerin de önüne geçmek zorlaşıyor. Aslında bu düşüşler alım için
uygun fırsatlar yaratıyor. Son aylardaki gerileme sonrasında
Borsa'da fiyatlar alım için uygun seviyeye geldi. Borsa'da 2008
sonunda yüzde 70'lik bir artış potansiyeli görüyoruz"
değerlendirmesini yaptı.
-YÖNETİLEN FON BÜYÜKLÜĞÜ 6.8 MİLYAR YTL
İş Yatırım'ın 2007'ye ilişkin piyasa konumu hakkında bilgi veren
Genel Müdür Koç, yüzde 6.32'lik Pazar payı ve toplam 49 milyar
YTL'lik işlem hacmiyle geçen yıl hisse senedi piyasasında en yüksek
işlem hacmini gerçekleştiren kuruluş olduklarını, tahvil-bono
piyasasında da yüzde 11.83'lük pazar payı ve 13.3 milyar YTL işlem
hacmiyle üçüncü sırada yer aldıklarını söyledi. Koç, İş Yatırım'ın
yönettiği fon büyüklüğünün 6.8 milyar YTL'ye çıktığını, emeklilik
fonlarının bu rakam içindeki payının 860 milyon YTL olduğunu
açıkladı.
-KURUMSAL FİNANSMANDA 2007 ALTIN YIL
İş Yatırım'ın halka arz ve birleşme&satın alma işlemlerinde çok
yüksek bir performans gösterdiğini aktaran Koç, 2007 yılında halka
arz işlemlerinin bir önceki yıla kıyasla yüzde 239'luk bir artışla
2.4 milyar dolara çıktığını, birleşme ve satın alma büyüklüğünün de
500 milyon dolara ulaştığını söyledi. Koç, yarattıkları iç talep
miktarıyla 2007'nin en büyük iki halka arz işlemi olan Halkbank ve
Tefken Holding'in halka arz işlemlerine aracılık ettiklerini
belirterek " 2007 yılı kurumsal finansal faaliyetleri için altın bir
yıl oldu" dedi.
-HALKA ARZ PENCERESİ 2008'DE KAPALI OLABİLİR
2008'in küresel dalgalanma koşulları nedeniyle halka arzlarda
2007'nin performansının olmayacağını hatırlatan Koç, "2008'in ilk
yarısında özellikle halka arz penceresi kapalı olacak. Belki yılın
ikinci yarısında açılabilir ama, bu koşullarda halka arzlarda
ertelemeler olacağını bekliyoruz. Halkbank'ın halka arzı için de
geçerli bu durum. Büyük bir ihtimalle 2009'a kalacak Halkbank'ın
arzı. Şirketler özel sektör tahvillerine yönelerek finansman
yaratabilirler" açıklamasında bulundu.
Genel Müdür Koç, kötü dönemlerde bile iyi talep alan halka arzlar
olabileceğini hatırlatarak şunları söyledi:
"Piyasaların uzun zamandır beklediği özel arzlar her zaman
kendisine talep yaratır. Dünyada Visa'nın halka arzı buna çok iyi
örnektir. Bizde de Halkbank'ın geçen yılki arzı 15.4 kat gibi yüksek
bir talep aldı. Türk Telekom'un halka arzında Türkiye'den
baktığımızda özel bir talep yaratacak bir halk arz olacağını
söyleyebilirim. Çünkü uzun zamandır beklenen bir işlem. Ancak burada
Türk Telekom'un sahiplerinin düşündükleri halka arz fiyatı ile gelen
talep arasındaki fiyatın örtüşüp örtüşmeyeceği önemli kıstastır.
Talep cephesinde kabul edilebilir fiyatların ortaya çıkması
belirleyicidir".
-TOPLAM GELİRLER YÜZDE 98 ARTTI
Faaliyet gelirleri hakkında da değerlendirmeler yapan Genel Müdür
Koç, İş Yatırım'ın 2007'de toplam gelirlerinin yüzde 98'lik artışla
158.3 milyon YTL olduğunu, faiz ve işlem gelirlerinin 28.9 milyon
YTL'den 84.2 milyon YTL'ye çıkarak çok yüksek bir artış
kaydettiğini, komisyon gelirlerinin ise yüzde 40 artarak 51.8 milyon
YTL olarak gerçekleştiğini ifade etti.
-ÖZEL SEKTÖR BORCUNDA TEHDİT ALGISI YOK
Toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Genel Müdür
İlhami Koç, özel sektörün döviz yükümlülükleri ile ilgili bir soruya
" özel söktürün döviz borçlarının ciddi bir rakama ulaştığı açık.
Ancak ben burada bir tehdit algısı görmüyorum. Çünkü hesapsız
kitapsız bir borçlanma söz konusu değil. Çok büyük şirketler bunlar
ve arkasında güçlü bir finansal mantık var. Doğrudan faaliyetleri
ile ilgili borçlanma içinde oldukları için korunaklı borçlar bunlar.
İhracatçı döviz borçlanarak kendisini kurdaki dalgalanmaya karşı
koruyor" yanıtını verdi.
-RATİNG ŞİRKETLERİ İTİBAR KAYBETTİ
Uluslararası derecelendirme kuruluşu S&P'nin Türkiye'nin ülke notunu
negatife çevirmesiyle ilgili bir değerlendirme yapan Koç, "Piyasalar
S&P'nin not değiştirmesini olumsuz algılamadı. Eurobond piyasasında
olumsuz bir etki gözlenmedi. Türkiye'nin dış borç yaratma
kabiliyetinde de negatif bir durum söz konusu değil. Aslında son
dönemde rating kuruluşlarının bizzat kendileri biraz kan kaybetti.
Onların da yeniden itibar tazelemelerinde fayda var. Rating
şirketlerinin aslında yeniden ratinge ihtiyaçları bulunuyor" dedi.
***ISATR***ISBTR***ISCTR***ISKUR***ISMEN***ISYAT** *
tahtanının hali içler acısı:)
Eski fiyata göre hesaplayın 2,68 bölünmüştü bölünme sonrası 0,78... 2,68 + 0,40 temettü oda 3,08 yapıyor... 3 YTl aşağı kırarsa altı 2,50 YTL lere kadar boş... Niyetide bozuk gibi duruyor... Eski fiyata göre 3 YTL ye dikkat...
Kişisel bilgimdir... Tavsiye değil...
2 gün kaybolduk ortadan.batmışız:)
hayırdır insallah diyelim ve devamını bekleyelim ikinci seansda insallah aynen gider.
Arkadaşlar bu formda kimse yokmu bilgi verecek olan varmı herkese bol kazançlar....
sayman51
01-05-2008, 21:05
beklenti yoksa hayat yok iş yat yine yatmaya başldımı neee??
beklenti yoksa hayat yok iş yat yine yatmaya başldımı neee??
Kötü bir tabir olacak affınıza sığınıyorum "Bi cacık olmaz bu kağıttan"... Hazine kağıdı faizleri yükseliyor dikkat derim...
Tamamen işyatırama karşı kendi kötü hislerimdir... Herkez kısmetini yer... Bildiğinizden şaşmayın...
:notr:0.85'lere çıkar mı sizce bu kağıt, ne dersiniz?
beklentisi olsada çıkmıyor.ben yokum artık bu kağıtta.
beklentisi olsada çıkmıyor.ben yokum artık bu kağıtta.
:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:
Borsa Yönetim Kurulu’nun 01/05/2008 tarihli toplantisinda, asagida
belirtilen menkul kiymetlerin Genel Yönetmeligin 44. maddesi uyarinca
Borsa Kotuna alinmasina karar verildi.
Konu ile ilgili ilan Resmi Gazete'de yayimlandi.
Sirketin Unvani Kota Alinan Hisse Tertip/Grup Kot Numarasi
Senetlerinin
Nominal Degeri (YTL)
-------------------- -------------------- ------------ ----------
Is Yatirim Ortakligi 95.287.500 B(H) H-2008/20
Foreks Haber Merkezi
***isyat***İŞ Yat. Ort.'nin 2 Mayis Tarİhlİ PortfÖy DeĞer Tablosu
PortfÖy DeĞerİ :173,801,024.54
Toplam DeĞer :178,137,738.60
Bİrİm Pay DeĞerİ :1.3228
Öncekİ Hafta Bpd :1.3291
Haft. DeĞİŞİm (%) :-0.47
Son :0.77
Prİm/İskonto(-)(%):-41.79
*** Ibs Haber Merkezİ ***
(06/05/2008 - 10:17:53)
Wrangler
06-05-2008, 12:49
***ISYAT***BORSA YÖNETİM KURULU'NUN BORSA KOTUNA ALINMASINA KARAR VERİLEN HİSSELERE İLİŞKİN İLANI RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI
Borsa Yönetim Kurulu’nun 01/05/2008 tarihli toplantısında, aşağıda
belirtilen menkul kıymetlerin Genel Yönetmeliğin 44. maddesi uyarınca
Borsa Kotuna alınmasına karar verildi.
Konu ile ilgili ilan Resmi Gazete'de yayımlandı.
ŞİRKETİN UNVANI KOTA ALINAN HİSSE TERTİP/GRUP KOT NUMARASI
SENETLERİNİN
NOMİNAL DEĞERİ (YTL)
-------------------- -------------------- ------------ ----------
İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI 95.287.500 B(H) H-2008/20
*** IBS HABER MERKEZİ ***
(06/05/2008 - 11:47:09)
kozmonot
07-05-2008, 14:27
Haber 07.05.2008 07:33
İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ- İŞ YAT. ORT.
İş Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 06.05.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. "Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin tamamı iç kaynaklardan karşılanmak üzere %242 oranında 95.287.500 YTL tutarında artırılarak 39.375.000 YTL'dan 134.662.500 YTL'na yükseltilmesine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'ndan alınan 28.04.2008 tarih, 380 sayılı Sermaye Artırımının Tamamlanmasına İlişkin Belge 01.05.2008 tarihinde tescil, 06.05.2008 tarih 7056 sayılı Ticaret Sicil Gazetesinde ilan edilmiştir
İMKB
08/05, 9:30:19
İstanbul, 8 mayıs (reuters) - İş yatırım menkul değerler , yüzde 99.8 oranında bağlı ortaklığı camiş
menkul değerler'in portföyünde bulunan 583,000 ytl nominal değerli 5.8 milyon adet takasbank payını, iştirak etmek
amacıyla, 2.5 milyon ytl bedelle satın almaya karar verdiğini İmkb'ye bildirdi.
sayman51
09-05-2008, 20:52
işyatırım küçüldü iyice bakalım nerede yukarı hareket olacak
umutsuz vaka dır kendileri.
işyatırım küçüldü iyice bakalım nerede yukarı hareket olacak
Ömrünü yer adamın... 10 senedir aynı hikaye portföy değerinin %30 - 40 altında işlem görür daha önceki sayfaları okursanız detayları var yazılarımızda... Özellikle devlet kağıdı faizlerinin yükseldiği dönemlerde çok tehlikeli bir oyuncak...
Yatırım tavsiyesi değildir, sadece bilirkişi raporudur...
sayman51
14-05-2008, 22:46
***isyat***İŞ Yo'nun Vergİ Daİresİne Sunulan 3 Aylik DÖnem Zarari 14.850.823 Ytl
sayman51
14-05-2008, 22:47
yorum yapmak güç geldi bana
estanens
30-05-2008, 17:54
eehhh yat bakalım isyatırım ne zamana kadar yatacan.. aşağı aşağı başka bildiğin de yok zaten
extramar
30-05-2008, 21:09
***ISYAT*** 200803 DÖNEMİ MALİ TABLOSU 1/3
Detaylar için tıklayınız.http://www.imkb.gov.tr/bilanco/2008/03/tnx200803isyat.zip
SÜRDÜRÜLEN FAALİYETLER DÖNEM ZARARI -14,797,476
Wrangler
03-06-2008, 15:12
***isyat***İŞ Yat. Ort.'nin 30 Mayis Tarİhlİ PortfÖy DeĞer Tablosu
PortfÖy DeĞerİ :174,454,276.90
Toplam DeĞer :177,104,223.83
Bİrİm Pay DeĞerİ :1.3152
Öncekİ Hafta Bpd :1.3129
Haft. DeĞİŞİm (%) :0.18
Son :0.65
Prİm/İskonto(-)(%):-50.58
(03/06/2008 - 12:48:43)
sayman51
05-06-2008, 11:16
bu kağıttan beklentisi olan varmı bir şey olurmu bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim. tabi cevap verecek kimse kaldıysa
cok zor bir kağıttır
uzun vade tutacaksan bile al-sat yapmazsan biraz insanı üzer
sevgiler bol sanşlar
Wrangler
10-06-2008, 14:20
***isyat***İŞ Yat. Ort.'nin 6 Hazİran Tarİhlİ PortfÖy DeĞer Tablosu
PortfÖy DeĞerİ :174,122,327.29
Toplam DeĞer :177,016,850.68
Bİrİm Pay DeĞerİ :1.3145
Öncekİ Hafta Bpd :1.3152
Haft. DeĞİŞİm (%) :-0.05
Son :0.61
Prİm/İskonto(-)(%):-53.60
(10/06/2008 - 12:29:12)
estanens
17-06-2008, 02:26
citi menkul işyatırımdan 28 mayıstan beri toplam 1352 lot almış ve bunların çoğunu da citibanka devretmiştir. buna baktığımızda da citibank yava yavaş malını her geçen gün artırmaktadır.isyatırımı bu sayede en kısa zamanda 75 ve üzerine kendini atacaktır. ama yavaş yavaş çaktırmadan yoluna devam edecektir bilgilerinize derim.
megatron
18-06-2008, 22:11
0,64 ten aldim 0,67 den gönderdim :) senet başına 0.03 bir kaç günde hiçte fena olmadı, benim beklentim karşılandı.. darısı kalanların başına..
estanens
20-06-2008, 17:37
citi menkul hergün mal alıp citibanka devretmesiyle hisse yavaş yavaş dediğimiz fiyata 0.75 e doğru yol almakta. bekleyip görecez
estanens
20-06-2008, 17:39
su an 0.68 de
estanens
25-06-2008, 11:24
son 5 dakkada güzel alışlar oldu
estanens
25-06-2008, 11:26
citi menkulun alışları her gün devam ediyor. ve citibank mayısdan beri toplamda 2.234.300 lota çıkardı. bakalım ne olacak yön?
gene katıldım aranıza.tümörüm oldun işyat :)
estanens
01-07-2008, 16:24
isyatırımda citimenkulun alımları her gün devam ediyor. bakalım sonu ne olacak?
endekse karşı bir hayli direndi. inşallah sonu hayırlı olur.
estanens
01-07-2008, 16:25
0.65 i destek yaptı
estanens
01-07-2008, 16:29
CITIBANK YABANCI N.A= 01 mayıs (37.367.460) 01 temmuz (40.101.760)fark(2.734.300)
bakalım toplamaya devam ediyor
estanens
01-07-2008, 16:36
0.69 bakalım tavana az kaldı
estanens
01-07-2008, 16:37
ama belli ki kağıdı yukaı çekecekler anlaşılan
68 69dan alanlarada vermiştir heralde cıtı malı giren olursa basarım diyo galiba ama bi teselli genede bukadar endeks düşmesinden etkilenmedi.ama ne yapacagı belli olmaz ben 64 ten almıştım 69 u görseydim verirdim.seans başında diildim
estanens
01-07-2008, 18:03
ben zannetmiyorum citi hep mal aldı verdiğini zannetmiyorum
estanens
01-07-2008, 18:06
bugün 1. seans bile 80 bin lot aldı
estanens
01-07-2008, 18:06
bakalım bu seans kaçlot daha aldı
estanens
01-07-2008, 18:09
2. seans da 70 bin lot almış
estanens
01-07-2008, 18:09
günlük toplamda 150 lot yapmış
estanens
01-07-2008, 18:10
isyatırımın kendi de bugün mal almış bu da iyi
estanens
01-07-2008, 18:10
bugün kağıt 118.000 lot artı da kapatmış ve para girişi olmuş
estanens
01-07-2008, 18:13
hayırlısı bakalım
estanens
02-07-2008, 15:15
bugün kendini beklemeye aldı hisse
03/07/2008 10:34
IS YATIRIM ALTINCI SUBESINI ISTANBUL YESILKÖY'DE AÇTI
Büyüme hedefi dogrultusunda yeni sube açilislarina devam eden Is
Yatirim, Ankara ve Izmir subeleri ile Istanbul'daki Kalamis, Yeniköy
ve Akaretler subelerinin ardindan Yesilköy'deki altinci subesini
törenle hizmete açti.
Türkiye sermaye piyasalarinin lider kuruluslarindan Is Yatirim,
bir yandan yeni ürün ve hizmetlerle yatirimcilara yönelik hizmet
kalitesini artirirken, diger yandan yeni subeleri araciligiyla onlara
daha yakin hale geliyor.
Is Yatirim, büyüme planlari dogrultusunda önemli bir adim daha
atarak, Kalamis, Yeniköy ve Akaretler'den sonra Istanbul'daki dördüncü
subesini Yesilköy'de açti. Ankara ve Izmir'de de birer subesi bulunan
Is Yatirim'in sube sayisi böylece altiya ulasti.
Is Yatirim Yesilköy Subesi'nin açilisi için, 2 Temmuz 2008 günü,
sube binasinda bir tören düzenlendi. Çok sayida yatirimcinin katildigi
törende bir konusma yapan Is Yatirim Genel Müdürü Ilhami Koç, artan
müsteri portföyünün ortaya çikardigi ihtiyaca cevap verebilmek ve
müsteriye daha yakin olabilmek amaciyla açilan yeni subenin, Is
Yatirim'in büyüme hedefi dogrultusunda yeni bir basamak olacagini
belirtti. "Lokasyonlari belirlemede yatirimcilarin beklenti, istek ve
talepleri de bize yön veriyor" diyen Koç, sözlerini söyle sürdürdü:
"Son bes yildir kesintisiz bir sekilde IMKB Hisse Senetleri
Piyasasi'nda, kurulusundan bu yana geçen üç yillik süreçte de Vadeli
Islem ve Opsiyon Borsasi'nda islem hacmi liderligini elinde bulunduran
bir kurumuz. 2008 yilinda da bu alanlardaki liderligimizi devam
ettiriyoruz. Son alti yildir Türkiye'de en fazla sayida ve miktarda
halka arz islemine konsorsiyum lideri olarak aracilik yaptik. 2007
yilinda halka açildik ve borsada islem gören tek araci kurum olarak
sektörümüzü borsada basariyla temsil etmenin kivancini tasiyoruz.
Ulusal piyasalarda oldugu kadar uluslararasi piyasalarda da
yatirimcilara sundugumuz hizmetlerle sektörümüzün uluslararasi ölçekte
de etkin kurulusu durumundayiz. Bunlari saglayan ve Is Yatirim'i
sektöründe liderlige tasiyan, bu kurumun çalisanlarinin bilgi,
uzmanlik ve deneyimidir. Simdi bu birikimi, Is Yatirim'in ürün ve
hizmet kalitesini Yesilköy bölgesindeki yatirimcilarin hizmetine
sunuyoruz."
Is Yatirim Yesilköy Subesi'nin yeni adresi ve iletisim bilgileri
söyle: Siraevler, Havalimani Kavsagi, EGS Business Park, B3 Blok, No:
470 Kat: 17, 34149 Yesilköy. Telefon: (0212) 463 20 00 Faks: (0212)
463 20 01.
10 yili askin süredir ulusal ve uluslararasi sermaye piyasalarinin
her alaninda faaliyet gösteren Is Yatirim'in Kazakistan Almaata ve
Istanbul Levent'te irtibat bürolari da bulunuyor.
Ayrica, Türkiye çapinda sanayi, ticaret ve yerlesim merkezlerine
dagilmis olan 900'den fazla Is Bankasi subesinin yaklasik 880'i Is
Yatirim acentesi olarak hizmet veriyor.
Foreks Haber Merkezi
Wrangler
08-07-2008, 13:30
***isyat***is yat.ort.'nin 04 temmuz tarİhlİ portfÖy deĞer tablosu
is yat.ort.
Portfoy degeri : 164.289.990,26
toplam deger : 171.462.899,62
birim pay degeri : 1,27
(08/07/2008 - 11:45:55)
estanens
14-07-2008, 16:42
ey kağıt şu 69 u kır da 75 e doğru yol al be .ne dirençmiş şu 69
ameliyatlar ve hastane günlerimin ardından tekrar aranızdayım bol şanslar ve kazançlar.
0.62 seviyesinden başlattığı yukarı yönlü trend kanal içindeki hareketine devam ediyor 0.78 kırılırsa hareket hızlanabilir
hoopp noluyos:he:bu ne hırs:oley:
XTRADERX
12-08-2008, 10:10
8 agustos 2008 tarihli portfoy deger tablosu (ytl)
is yat. Ort.
Portfoy degeri : 179,300,016.98
toplam deger : 184,961,956.00
birim pay degeri : 1.37
portfoy deger tablosunun tamami excel formatinda haber ekindedir.
-matriks-
XTRADERX
02-09-2008, 10:44
29 agustos 2008 tarihli portfoy deger tablosu (ytl)
is yat. Ort.
Portfoy degeri : 179,839,466.83
toplam deger : 186,243,063.02
birim pay degeri : 1.38
-matriks-
66 dan 72 ye nasıl neden ?
bekledim, bekledim sonunda 1. seans 0,65 ten sattım. herhalde o yüzdendir.:grrr:
bekledim, bekledim sonunda 1. seans 0,65 ten sattım. herhalde o yüzdendir.:grrr:
üzücü harbiden... ben çok önceden satmıştım.bugun en çok yükselenlerde görünce şoke oldum.kim almış ki böyle,bide olurmu dersin kağıdı alıp 2 lere götürsünler :)
asıl üzücü olanı 3,26 dan garanti almaktı. kapanış 3,16 ama burası borsa birgün elbet tutturacağız. herkeze bol kazanç.
Bugün 1,47 pay başı değer açıklamış... Genelde %30-35 iskonto ile gider... 0,72 %50 iskonto demek...:yes:
Görünce bende merak ettimde... Nede olsa eski dost...
XTRADERX
03-10-2008, 14:04
26 eylul 2008 tarihli portfoy deger tablosu (ytl)
is yat. Ort.
Portfoy degeri : 175,884,339.81
toplam deger : 183,778,032.74
birim pay degeri : 1.36
-matriks-
cemyasam
07-11-2008, 19:54
( - 6.849.976)
6,8 milyon zarar açıklamış hisse başı -0,05 ytl zarar . bakalım nasıl bir hareket çizecek ....
al sat tut degildir...
SonnenSchein
14-11-2008, 10:29
Imkb gunluk bulteninde yayinlanan aciklama:
Is yatirim ortakligi a.s.’nin 13.11.2008 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir.
"konu: Sermaye piyasasi kurulu’nun seri:viii, no: 39 sayili tebligi
yapilan aciklamadir.
25 eylul 2008 tarihli ozel durum aciklamasi ile kamuoyuna bildirdigimiz banka
ve sigorta muameleleri vergisi inceleme raporu ve ihbarnamelerinde yer alan
vergi ile cezalar konusundaki tarhiyat sonrasi uzlasma talebimize iliskin
olarak, uzlasma gorusmesinin 20 kasim 2008 tarihinde il uzlasma komisyonu
baskanligi’nda yapilacagi tarafimiza teblig edilmistir."
-matriks-
Is Yatirim Ortakligi A.S.’nin 20.11.2008 tarihli yazisi asagiya
çikarilmistir.
“Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayili
Tebligi uyarinca yapilan açiklamadir.
Ilgi: 13 Kasim 2008 tarih, 256 sayili özel durum açiklamamiz.
Tarafimiza teblig edilen 2003-2007 dönemine ait Banka ve Sigorta
Muameleleri Vergisi inceleme rapor ve ihbarnamelerinde yer alan vergi
tutarlarina iliskin uzlasma görüsmesi 20 Kasim 2008 tarihinde Il
Uzlasma Komisyonu Baskanligi’nda yapilmistir. Ilgili görüsme
sonucunda, vergi ziyai cezalarinin sifirlanmasi ve vergi asillarinda %
70 oraninda indirim yapilmasi hususunda uzlasmaya varilmistir.”
SonnenSchein
21-11-2008, 12:24
Is Yatirim Ortakligi A.S.’nin 20.11.2008 tarihli yazisi asagiya
çikarilmistir.
“Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayili
Tebligi uyarinca yapilan açiklamadir.
Ilgi: 13 Kasim 2008 tarih, 256 sayili özel durum açiklamamiz.
Tarafimiza teblig edilen 2003-2007 dönemine ait Banka ve Sigorta
Muameleleri Vergisi inceleme rapor ve ihbarnamelerinde yer alan vergi
tutarlarina iliskin uzlasma görüsmesi 20 Kasim 2008 tarihinde Il
Uzlasma Komisyonu Baskanligi’nda yapilmistir. Ilgili görüsme
sonucunda, vergi ziyai cezalarinin sifirlanmasi ve vergi asillarinda %
70 oraninda indirim yapilmasi hususunda uzlasmaya varilmistir.”
Haberin algılanması biraz geç oldu galiba. Haber sabah 07.44 de açıklandı ama hisse az önce tavan oldu. Ne yazık ki 6.12% ve 32.722 TYL işlem ile gerçekleşti bu tavan. Devamı gelir inşallah.
SonnenSchein
21-11-2008, 12:32
tavanmı oldu komik :)
Olmuştu ama az önce satıcı geldi son kademeye.
bu kağıda olan gereksiz bağlılığımı 2 ay önce sona erdirmiştim,işyat ı artı da görmek beni mutlu ediyor ama nedense...:)
ne oldu bilen varmı? kim satıyor?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.