View Full Version : SEKFK Şeker Fin. Kiralama
once 2,3 lerı beklıyecem......lot arttırmaya devam......
sanırım spek sekerde ve fınansda ıslem yapıyor...yalnız anlamadıgım sey son sanıye hareketlerı....son bır kac kademelerı alıyor ...ertesı gun daha az lotla satıs yıyor...
bu adam delırmıs mı?...zarar edıyor gıbı....
bı bıldıgı var sanırım....
galıba TOPLUYOR....
BEN DE...:D.....
bırgun sana ıade edecem ....:D.....
Herkes hayal kurabilir ama seninkisi metafizik kurallarını aşıyor be kardeşim:=)) Kağıdın özsermayesi NEGATİF neresinden ne bedelsizi yahuuu
haftaya mal toplamaya başlıyorum, dayanmıyor bu kağıdın buralarda kalmasına...
Şimdilik takipteyimmmmmmmmm!!!!!!
SVG...
yasadık ozaman desenıze.....:D.....
TraderTR
07-09-2005, 11:22
Hani maliyeti 2.00 olan bir grup vardı, onu kurtarma operasyonu yapılacaktı? TTT?
1,65 lerde yazdık 1,95 lere gitti daha ne olsun az para mı %18 1 seneden fazla bekliyorsun v.li mevduatta... tarih bile yazmışız 1 hafta sonra başladı hareket daha ne yapalım yahuuu
Olmadı demek ne kadar mantıklı... sen 3,00ü bekle seni kırmazlar oraya kadar da çekerler ;)
clebı'den kazasız belasız atlattık... kar az oldu ama napalım
Alım fırsatı olabilecekler;
SNPAM - SONME - DNZYO (MYZYO-GDKYO da aynı hareketi yaparlar)
EGSER - IHEVA - KAPLM - ERBOS - EGEEN - KNFRT - PENGD
SEKFK için borsanın iyi satış yemesi bekleyecem... yoksa panik yapıp da malını kimse vermeyecek bu gidişle... Haftaya bankaya ortaklar satış yapacaklar sanıyorum...
Kağıt stabil şimdilik... Sinyaller vermeye başladığında yazarız
Buralardan alınabilir ama çıtır olsun diye sadece 3-4 kademeye
SVG...
TraderTR
07-09-2005, 11:26
Eğer uzun vadeye alıp atılacaksa da 2 den alsanız bile güzel ekmek yedirecektir SENELERİNİ feda ederseniz ancak... ama ben bu gruba girmiyorum işim al gülüm ver gülüm, geleceğin parlak kağıtları arasında yer alacaktır...
SVG...
bu işlem nedır boyle...?,
suan 394070 lot gozukuyor dogru mu?
tacırler de bır sorun var sımdı de 197537 lot goukuyor....
anlamadım...
sen sımdı + ya da gecersın ....:D...
TraderTR
07-09-2005, 14:31
kademeler güzel görünüyor, sanırım yine seans sonuna saklayacaklar
SVG...
TraderTR
07-09-2005, 14:33
IHLASTA bişeyler olacak gibi... içime doğdu walla:=) tahtayı hazırladılar
SVG...
TraderTR
07-09-2005, 14:59
hadi MAMA zamanııııııııııııııııııı.................
1,73 den dalıyoruz azar azar..
SVG...
eee ozaman tey tey.....:D...
Sn futbolcu...
futbolcu
07-09-2005, 15:14
eee ozaman tey tey.....:D...
Sn futbolcu...
durrrr sakin te sakin
TraderTR
07-09-2005, 15:20
Diğer eski forum müdavimleri nerelerdeler.....
Yorumlarım başlıyor, kaçırırsanız yanarsınız sonraaaaaaaaaaa
SVG..
TraderTR
07-09-2005, 15:27
raymond döşedi 1,72 ye 30000
SVG..
TraderTR
07-09-2005, 15:47
zararına basmak zorunda kaldı... Raymond'a çok mal gömmüşümdür diğer kağıtlarda da, isim yaptı sadece... onlara basmak kadar güzel bir bir duygu yok
SVG...
Arkadaşlar sekerbankta 3-4 gündür mal topluyorlar..Bilhassa raymond mal alıyor.Sanırım şekerbankta yeni bir hareket başlatacaklar.Eee dolayısı ile sekfk da hareket yapabilir benden söylemesi,saygılar.....
zararına basmak zorunda kaldı... Raymond'a çok mal gömmüşümdür diğer kağıtlarda da, isim yaptı sadece... onlara basmak kadar güzel bir bir duygu yok
SVG...
Sayın TTT;raymond james faydalanmıyacağı eşeğe saman vermez.Yani anlayacağın boşuna senin malını karşılamaz demek istedim.Dikkat et malını kaptırma bunlara....Saygılar..... :roll:
Sayın TTT;raymond james faydalanmıyacağı eşeğe saman vermez.Yani anlayacağın boşuna senin malını karşılamaz demek istedim.Dikkat et malını kaptırma bunlara....Saygılar..... :roll:
:bravo: :tamam:
TraderTR
08-09-2005, 11:13
raymond 1,80/1,95 aralığından mal alırken biz sattık... iyiki de yapmışız di miii:=)
SVG...
TraderTR
08-09-2005, 13:31
CLEBIlerimin geri kalanlarını da verip rahat rahat SEKFKda yoğunlaşabiliriiiiiizzzzzzzzzz:=)
SVG...
anti-spek
08-09-2005, 13:36
CLEBIlerimin geri kalanlarını da verip rahat rahat SEKFKda yoğunlaşabiliriiiiiizzzzzzzzzz:=)
SVG...
Az daha geri gelsin TOPFN da bi miktar para var onu vereyim SEKFK 1.69 dan alayım.Gelirmi acaba :düsün:
TraderTR
08-09-2005, 13:51
Silkeleyecekler anlaşılan.... izlemeye devammmmmm
SVG...
TraderTR
08-09-2005, 13:53
gelebilir, silkeleme bekliyorum... çekecekler fiktif işlemlerle...
ŞEKER ve FINANS yatırım SİNEMA çevirecek yine...
SVG...
TraderTR
08-09-2005, 13:57
Seansın son 15-20 dk.sını beklemek lazım
satışlar geliyor borsaya yabancılardan hafif çıkış var 5trly.cuk sadece
SVG...
anti-spek
08-09-2005, 14:09
ha gayret gelecek gibi 1.69 dan
TraderTR
08-09-2005, 14:32
hadi bakalımmmm 1,65 lereeeeeeeeeeeeeeeeeeee:=)) lokum bu spek yaaa
SVG..
anti-spek
08-09-2005, 14:48
hadi bakalımmmm 1,65 lereeeeeeeeeeeeeeeeeeee:=)) lokum bu spek yaaa
SVG..
Yaw dur 1.69 dan alamadık daha yoksa biraz daha mı geri çeksek fiyatı :düsün:
TraderTR
08-09-2005, 14:49
IHLASTA bişeyler olacak gibi... içime doğdu walla:=) tahtayı hazırladılar
SVG...
Yaramaz çocuklar iş başında.... Ordinolar OYAK'taannnn
Kristal toplanıyor
SVG...
gelsın bıkac kademe daha assagı kredı buluyorum....:D...
krıstal de de bıseyler olacak gıbı....
futbolcu
09-09-2005, 13:33
te te ve az bi te
TraderTR
09-09-2005, 13:36
sen sevinince ben satayım bakalım 1,78 den tutacak mı yine bu seferrr.... HEHEHEHEHE
futbolcu
09-09-2005, 13:37
sen sevinince ben satayım bakalım 1,78 den tutacak mı yine bu seferrr.... HEHEHEHEHE
sen sat sat sat çekinme
TraderTR
09-09-2005, 13:39
te te ve az bi te
güzel bir indikatörsün maşallah.... tuttuğun tavan olsunnnn:=)
1,78 den kaptırdık malı:=)) Eldekikuş daldaki kuştan güzeldir
SVG..
futbolcu
09-09-2005, 13:40
güzel bir indikatörsün maşallah.... tuttuğun tavan olsunnnn:=)
1,78 den kaptırdık malı:=)) Eldekikuş daldaki kuştan güzeldir
SVG..
Allah utandırmasın
TraderTR
09-09-2005, 13:43
Alanın kucağıne veriverdim napiyim çok istedi kıramadım:=)
futbolcu
09-09-2005, 13:45
Alanın kucağıne veriverdim napiyim çok istedi kıramadım:=)
eee ekmek kapısı çok
TraderTR
09-09-2005, 13:53
hadi 1,74/75 e verin de malı koyalım di mii aaaaaaaaaaaaaaaa
TraderTR
09-09-2005, 14:00
1.75/76 6300-3021 verdiklerimi bekliyorum yok öyle yağma IŞIKÇILARA bedavadan para
1.75/76 6300-3021 verdiklerimi bekliyorum yok öyle yağma IŞIKÇILARA bedavadan para
6300 lotun kaçı senin ki?
Tekrar yukarı çevirdiler!
Pasife yazılmak ne kadar doğru ayrıca? Adam senin sattığını görüyor, aşağıdan sana geriye vermezse ne yapacaksın? Vermez, vermez.
TraderTR
09-09-2005, 14:09
yazmadım gelirse aktiften çekeriz .... yeter çıtır oldu
yazmadım gelirse aktiften çekeriz .... yeter çıtır oldu
Aman, alma da kafana indirmesinler, biz de sopa altına gitmeyelim.
TraderTR
09-09-2005, 14:12
Pasife yazılmak ne kadar doğru ayrıca? Adam senin sattığını görüyor, aşağıdan sana geriye vermezse ne yapacaksın? Vermez, vermez.
olsun o vermezse sen verirsin, başkası verir üzülme hiç...
TraderTR
09-09-2005, 14:16
Aman, alma da kafana indirmesinler, biz de sopa altına gitmeyelim.
Hep böyle düşüne düşüne baktın kağıda durdun... sahi 3.00'e kaç kaç tavan yapması lazım sen hesaplamışsındır:=))
gelsın bıkac kademe daha assagı kredı buluyorum....:D...
sen dun bunu yaz....sabah 1,72 ye sat ...haznedar al....2,82 den.....
ah seytan senı elıme gecırmeyım.....:D.....donerse yıne alıcıyız.....
donmesse kalan lotlar dursun...
Hep böyle düşüne düşüne baktın kağıda durdun... sahi 3.00'e kaç kaç tavan yapması lazım sen hesaplamışsındır:=))
1.77'den 1969 lotu aldılar. Sen hesapla bakalım, 74'e gelmesi için kaç kademe, kaç lot vermeleri gerektiğini.
2000 lot daha aldılar 77'den bunu yazana kadar.
TraderTR
09-09-2005, 15:13
neyse hesaplar bir ara söyleriz... ne de olsa 1,95 e kadar alsak da zarar yazmıyoruz... oyalanıyoruz işte,
cytas aldık 4,08 den....
SVG...
TraderTR
09-09-2005, 15:14
1,75 IŞIKÇILAR vermek zorunda kalacaklar ne yazık!
kendın cal kendın oyna....
futbolcu
09-09-2005, 15:20
kendın cal kendın oyna....
yakında hep beraber oynarız şşşş :cool:
TraderTR
12-09-2005, 09:06
1.77'den 1969 lotu aldılar. Sen hesapla bakalım, 74'e gelmesi için kaç kademe, kaç lot vermeleri gerektiğini.
2000 lot daha aldılar 77'den bunu yazana kadar.
Yardımların için çok saol... ben 1,72/73'lerden almayı düşünüyorm
TraderTR
12-09-2005, 09:07
1,73 aktif 15000 lot
Aldın galiba TTT? Ağırlıklı ortalam 1.74 civarında. En düşük 1.72'yi görmüş.
TraderTR
12-09-2005, 10:24
almaktan vazgeçtim... aşağı gelecek gibi görüntü var
GIDA topluyoruz RAMAZAN var...
FRIGO KNFRT KRSTL ULKER PENGD favorilerim
TraderTR
12-09-2005, 11:05
Tabi onlar da olabilir ben daha çok fiyat riskine de bakarım, işlemlerimi buna göre yaparım
SVG...
anti-spek
12-09-2005, 14:13
Az daha geri gelsin TOPFN da bi miktar para var onu vereyim SEKFK 1.69 dan alayım.Gelirmi acaba :düsün:
TOPFN :D :bravo:
kademelerı goren var mı?
son sanıye yapmasınlar yıne....
TraderTR
12-09-2005, 15:54
TOPFN :D :bravo:
:cheers:
TraderTR
12-09-2005, 15:56
1.71/72 27500-16500
çok primli aşağı gelsin düşünürüzzzzzzzz:=))))
nesi primli beeeeeeeeeeeeee!!!!
drvolkan7
12-09-2005, 21:04
ykfin?
TraderTR
13-09-2005, 10:49
nesi primli beeeeeeeeeeeeee!!!!
Aldığımız zzaman yine yazarızzzz... canını sıkmaaaa
yıne yuzde 10 yap gerı gel yatayda kal...sonra destege dokun yıne az tepkı ver..... :mad:
TraderTR
13-09-2005, 12:02
1.72 ve 1,66 fiyat aralığında yapılan işlemleri dikkatlice izleyeceğim...
Toplamaya başladığımda bu topiğe eskisi gibi yazacaz, bu sefer orta vadeye dönük alımlarım ağırlıklı olacak...
1,65 STOPLOSS
SKBNK'ta da işlemler durmuş görülmekte 2,80/82 desteğini kırmadığı sürece izlemedeyim...
SVG...
TraderTR
13-09-2005, 12:07
Yukarıdaki şablona göredir hep TRADE'lerim... Şaşmam...
SVG...
Yukarıdaki şablona göredir hep TRADE'lerim... Şaşmam...
SVG...
Yanlış görmüyorsam şu anda alış noktasındasın, doğru mu? Ama almıyorsun?
Haftalardır hızlı bir yükseliş trendi içinde olan SEFKF, kar satışlarıyla günü ekside kapattı.
Böyle mi diyeceğiz!
Bu nasıl kapanış böyle?
Rezil kağıt!
TraderTR
13-09-2005, 16:20
1,78 den sattıklarımızı 1,68 den yerine koymuş olduk velhasılı kelaaaaammmmmmmmm
Çok seviyorum bu kağıdı yaaa... hiç üzmedi
SVG...
1,78 den sattıklarımızı 1,68 den yerine koymuş olduk velhasılı kelaaaaammmmmmmmm
Çok seviyorum bu kağıdı yaaa... hiç üzmedi
SVG...
Anladık kağıdı çok seviyorsun Sayın TTT ama aldığın fiyat ve kapanış benim pek hoşuma gitmedi şahsen..1.71 olan 200 günlük ağırlıklı ortalamanın altında kapatması pek hoş olmadı gibime geliyor.Ama bu tip kağıtlarda ne zaman ne olacağı bellide olmaz..Umarım dilediğin gibi olur,sonuçta bende ilgileniyorum bu aralar sekfk ile...Saygılar....
200 günlük ortalamaların altına indikten sonra fazla bir düşüş göstermediğini görüyorum grafikte. yanılıyor muyum? Allah vere de düşmese.
TraderTR
14-09-2005, 10:09
Anladık kağıdı çok seviyorsun Sayın TTT ama aldığın fiyat ve kapanış benim pek hoşuma gitmedi şahsen..1.71 olan 200 günlük ağırlıklı ortalamanın altında kapatması pek hoş olmadı gibime geliyor.Ama bu tip kağıtlarda ne zaman ne olacağı bellide olmaz..Umarım dilediğin gibi olur,sonuçta bende ilgileniyorum bu aralar sekfk ile...Saygılar....
Genelde bir hisse seçimi yaptıktan sonra alımlarım KADEMELİ olur... Temkinli davranırım... Acele etmem... FULLediğim zamandaki fiyat ve sonraki hareketlerimi okusanız ne kadar başarılı olunduğunu göreceksiniz...
Gıda sektöründe canlılık beklemekteyim ilk etapta...
Fiktif işlemlemlerle SEKFK geri çekiliyor diyebilirim... Mal dökme yapacaklar
SVG...
TraderTR
14-09-2005, 10:25
KNFRTda oyuncu sattığı malları yerine koymaya başladdıııı arkamızı sağlama alalım biz de değil mi:=)
Toplmaya devammmmmmmmm
Fiktif işlemlemlerle SEKFK geri çekiliyor diyebilirim... Mal dökme yapacaklar
SVG...
Malı niye döküyorlar :düsün:
bi de niye şimdi böyle 10 bin lotlarla mal alıp veriyorlar? "fiktik işlem" olduğu doğru gibi.
haznedarın bır tavanına burdayım...:D....
TraderTR
14-09-2005, 16:06
Tam bir kanser kağıdır, gerçi SEKFK senin bağışıklık sistemini güçlendirmiştir.
SVG...
TraderTR
15-09-2005, 09:29
İyiki yerine koyduk hemen aldılar 1,78den malımı yine yaaaa:=(((
işlem hacmi güzel alttan yeri koymakta fayda vaarrr
SVg...
TraderTR
15-09-2005, 10:16
SEKFKnın tavanına HZNDRdayım... Gerçi HZNDRda oyuncu kol kesti tırmalıyorr:=)
1,79 1,8 lerden donme ıhtımalı var.....sonra yıne yatay yalnız bu yatay sanırım 15 gun gıbı:D....1,8 ler gecılırse hızlı 2 ler gelır(işlem hacmı ıyı...ve en yuksek 1,8 ler gozukmus bugun)
hadı haznedar bır kac tavan arkasından fazla lotla askıma gerı doneyım....
para gırıs cıkıs durumunu verebılecek olan var mı?
ıkıncı seans aktıften fınansalı verıyorum .......gerı kalan lotla haznedarda ortalama dusuruyorum....
bu ıkıncı rısk olsun....
sonra yıne burdayım.....
TraderTR
15-09-2005, 12:42
ıkıncı seans aktıften fınansalı verıyorum .......gerı kalan lotla haznedarda ortalama dusuruyorum....
bu ıkıncı rısk olsun....
sonra yıne burdayım.....
:aglayan: senden ayrılması zor... Yolun açık olsun
TraderTR
15-09-2005, 13:09
SEKFK dan çıktığım parayı ERBOS'a niyet bozdummmmm.... Seans sonunda SEKFKnın alıcılarını beğenirsem alırız...
SVG...
TraderTR
15-09-2005, 13:19
En iyi alıcı DENİZ, inşallah denizde boğulmaz:=)))) boğulursa yardıma gelirizzzzz
galiba yine yukarı taşıyalım, sonra boşaltalım taktiği yapıyorlar. 82'lere getirip veriyorlar gibi.
işlem basarıyla gerceklestırıldı....:D....
bu ıkıncı rısk olsun....
sonra yıne burdayım.....
tuğla ustası mısınız? :cool: :dolar:
Mortgage ilk BKK'da imzaya açılıyor 15.09.2005
--------------------------------------------------------------------------------
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, yeni konut finansman (mortgage) sisteminin uygulanmasına yönelik hazırlanan 40 maddelik kanun taslağının, ilk Bakanlar Kurulu'nda imzaya açılmış olacağını söyledi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından ATO Salonu'nda düzenlenen ''İnşaat Zirvesi''nde konuşan Şener, bu konudaki düzenlemenin, mecliste ilk ele alınacak yasalar arasında yer alacağını bildirdi.
Taslak kapsamında ''icra iflas, sermaye piyasası, tüketicinin korunması'' hakkındaki kanunlarda değişiklikler yapıldığını ve vergi teşvikleriyle yasal çerçevenin oluşturulduğunu anlatan Şener, ''bu sistem sayesinde, konut edinmenin kolaylaşacağını kesin şekilde söyleyebiliriz'' dedi.
Yeni konut edindirme sistemiyle, vatandaşların ''rahat konut edinme'' imkanına kavuşacağını ifade eden Şener, burada konut finansmanı tanımının 'en önemli nokta' olduğunu bildirdi. Şener, konuşmasını şöyle sürdürdü: ''Tamamlanmış konutlar, yani yapı kullanma izni olan konutlar için ipotek karşılığı alınan krediler, bu sistemden faydalanacak. Ayrıca uygulama kapsamında tamamlanmış konutların finansal kiralama yoluyla tüketiciye kiralanması da var. Son toplantımızda, proje kredilerini de
bu kapsama aldık. Proje ve inşaat aşamasındaki konutların alımı için de bu sistemden yararlanılabilecek. Konut talebinin aşırı artması halinde fiyatların yükseleceği endişesi vardı, bu sayede proje ve inşaat halindeki konutların arzı da tetiklenecek. Konut sahibi ancak kredi ihtiyacı olanlar, konutunu ipotek ederek yenileme ve güçlendirme kaynağı sağlayabilecek. Son depremlerden sonra gündeme gelen, mevcut yapıların güçlendirilmesinin finansmanını da sağlayacak. Yeniden finansman
kredileri çerçevesinde de mevcut krediyi ödeyenlerin, düşen faizden faydalanmak amacıyla mevcut krediyi kapatarak daha düşük faizli kredi alması da sağlanıyor. Kanun yürürlüğü girmeden önce devreye giren krediler, yani mevcut alınan ve ödenmekte olan krediler de kanun yürürlüğe girdiğinde, getirilen imkanlardan yararlanacak. İpoteklerin yeniden menkul kıymet haline gelmesi mümkün olacak.'' :mod:
insaat okuyorum ama yapı teknolojısı dersınden kalmıstım.... :p
işlem basarıyla gerceklestırıldı....:D....
Hadi gözün aydın. :)
BDDK Şekerbank'ın % 51'inin Rabobank'a devrine izin verdi. Yarın hareketli bir gün olabilir.
SVG.
TraderTR
16-09-2005, 07:57
Duyduk duymadık demeyyinnnn,
ŞEKER SİGORTA halka arz edilecekmiş... 4mily nominal değerli hisse senetleri halka arz yapılması bekleniyor
SVG..
Şeker Finansal Kiralama'nın hareketlenme nedeni, -pek alakası olmasa da- bu demek.
Bu arada ortaklardan satışlar gelmiş.
anti-spek
16-09-2005, 09:23
Kaat tavan yapmış kimse bir şey yazmıyor.Enteresan bir durum.Demekki kimse kaada güvenmiyor :düsün:
maşallah, nazar değmesin. ne diyebiliriz ki başka.
TraderTR
16-09-2005, 09:45
Kaat tavan yapmış kimse bir şey yazmıyor.Enteresan bir durum.Demekki kimse kaada güvenmiyor :düsün:
Geçen ay yazdığımız haber buydu geldi.... Bundan sonrası STRATEJİ menkulun işlerine iyi bakın adamların maliyeti 2,00
SVG..
O halde 2.00'ın üzeri garanti. 2.11 civarı 2. seans tavanı.
TraderTR
16-09-2005, 13:15
2.00 dan son lotum olan 3000 i verdim.... Hayırlı ve uğurlu olsun...
maşallahhhhhh
421760 526927
ilk rakam ilk seans işlem hacmi, ikinci rakam 14.28 itibariyle hacim.
TraderTR
16-09-2005, 13:42
Artık ERBOSanlarımda kaldığım yerden toplamaya devam edeceğim...
Sağlıcakla kalınnn...
Bıktım bu kağıttan para kazanmaktan yaaaaa
SVG...
askım ters kose yaptı benı.... :eek:
Kademeleri gören varmı?
sabah rj aldıklarını geri mi veriyor yoksa?
700 bin lot işlem oldu. Kağıdı aşağıya bırakmıyorlar desem bi türlü, mal boşaltıyorlar desem başka türlü.
bırakmadılar. aferin.
kapanış 98 mi 99 mu? plato 99, tacirler 98 diyor.
bırakmadılar. aferin.
kapanış 98 mi 99 mu? plato 99, tacirler 98 diyor.
plato her seans sonunu hep erken kapatıyor. doğrusu 1.98
Tekrar bir 2.30 denemesi olabilir arkadaşlar ne dersiniz....? :düsün:
Buralarda tutunması daha yolunun olduğunu gösteriyor. 2.20'ler ilk hedef. Burayı geçerse 2.30-2.40 aralığına hareket eder.
hexedemical
16-09-2005, 19:42
gelelim .çıkışın nedenğine patron mahir göktan elindeki 250 bin hissemnin 220 binini bugün sattı 30 bin kaldı bu sTIŞALRI KİM ALDI BİLİN BAKALIM EVET YABANCI RJ ALDI.
yarın şekerbankla birikte sert bir çıkış bekliyprum bakalm hayırlısı
hexedemical
16-09-2005, 19:47
hmm şimdi detaylara baktım tek mahir değil bugün ramazıan ,0osman öztan ,mahir ve caner 4 ortakta belirli ölçülerde satış vermiş mahirin elinde sadece 30 kalmış diğerleri farrlı şimdi işler karıştı biraz satışlar yarında devam edecektir ve mal vermek için bi yükseliş yeniden olabilir
"
keske yarın borsa acık olsaydı ....:D...
hmm şimdi detaylara baktım tek mahir değil bugün ramazıan ,0osman öztan ,mahir ve bahar 4 ortal belirli ölçülerde satış vermiş mahirin elinde sadece 30 kalmış diğerleri farrlı şimdi işler karıştı biraz satışlar yarında devam edecektir ve bi yükseliş yeniden olabilir
"
ortak satısı daha once de olmustu...ogunlerden sonra bıraz belını zor dogrultmustu.... :confused:
nıye satmıslar acaba...?
gelelim .çıkışın nedenğine patron mahir göktan elindeki 250 bin hissemnin 220 binini bugün sattı 30 bin kaldı bu sTIŞALRI KİM ALDI BİLİN BAKALIM EVET YABANCI RJ ALDI.
yarın şekerbankla birikte sert bir çıkış bekliyprum bakalm hayırlısı
Arkadaşlar bırakalım lütfen bu yok patron sattı,yok patron aldı,yok raymond james aldı şeker sattı.Bunlar bence boş ve vesveseden ibaret..Asıl burada tartışılması gereken konuların daha farklı olması gerekli diye düşünüyorum.Mesela şekerbank ı robobank ın alması sekfk ya ne gibi avantajlar getirecek..Yada 2006 da başlaması beklenen mortgace sisteminden sekfk ne derecede faydalanacak.. :dolar: :dolar: :dolar: :dolar: :dolar: Hiç bunları düşündünüzmü..???? :roll: :roll: :roll:
Kağıt çok güçlü şekilde 1.98-2.00'lerde tutuldu. Bence de yolu yukarı!
ilginç bu takım.2700 satılıyo abisi 5 oluyo.tüpraş 43-23 oluyo.
rj 2700 sandıktan alıyo .aynı gün 5 kyden alıyo.kolleksiyon yapmıyacaksa .imkb tarihinde olan bu garip durumu izleyen cansız abi sanırım canından bezgindir
ilginç bu takım.2700 satılıyo abisi 5 oluyo.tüpraş 43-23 oluyo.
rj 2700 sandıktan alıyo .aynı gün 5 kyden alıyo.kolleksiyon yapmıyacaksa .imkb tarihinde olan bu garip durumu izleyen cansız abi sanırım canından bezgindir
Arkadaşlar, piramit içinde bulunan şifreli mesaj gibi yazmayalım yazacaklarımızı yahu. Ben feti'nin bu mesajından valla da billa da hiç bir şey anlamadım. :hayır:
TraderTR
19-09-2005, 10:18
ÇOkkkkk yükseldi aşağı gelsin biraz yahuuuu... Babası mal yediii
SVG...
Artık ERBOSanlarımda kaldığım yerden toplamaya devam edeceğim...
Sağlıcakla kalınnn...
Bıktım bu kağıttan para kazanmaktan yaaaaa
SVG...
Hayırdır TTT? Geri gelmişsin?
TraderTR
19-09-2005, 10:28
Düşşün diye bekliyorummmmm.... Lektem kardeş bu sabrından dolayı seni kutlamamak elde değil, tebrikler
SVG...
Düşşün diye bekliyorummmmm.... Lektem kardeş bu sabrından dolayı seni kutlamamak elde değil, tebrikler
SVG...
Arada ben de bir şeyler yaptım canım. 82'den verip 77'den filan aldım yani. :)
anti-spek
19-09-2005, 12:40
Arada ben de bir şeyler yaptım canım. 82'den verip 77'den filan aldım yani. :)
şşşşş :sus: çaktırma :D
anti-spek
20-09-2005, 08:27
Seans başında 1.9 ın üzerine çıkar satıp seans sonu 1.8 lerden almak lazım .maksat çıtır olsun değilmi?
TurkuazMavi
20-09-2005, 08:51
beyler bir el atında kaldıralım şu cenazeyi..
Seans başında 1.9 ın üzerine çıkar satıp seans sonu 1.8 lerden almak lazım .maksat çıtır olsun değilmi?
Ona müsade etmediler galiba. Çok hızlı kaydı aşağı.
Gerçekten çok ilginç 2 günde bütün aldıklarını verdi. Kağıda güvenip satmayan yine bin pişman. Bu kağıtta ne yapmak istediklerini anlayan varsa beri gelip anlatsa da biz de rahatlasak. Bu kadar volatilite olmaz olsun. Ayıptır yahu...
Borsa + 400 puan tek kırmızı olan hem de en çok kaybettirenler arasında 1. olarak yatırımcısını üzen bir kağıt. Bu durum şunu gösteriyor. Ortak satış yapmak istediğinde anlaşmalı spekülatör kağıdı yükseltiyor, oradan gelen gidene al gülüm. ortak satış yaptıktan sonraki 2 gün en çok kaybettirenler arasında 1. sırada. yazık
TraderTR
20-09-2005, 09:39
2.00 dan son lotum olan 3000 i verdim.... Hayırlı ve uğurlu olsun...
maşallahhhhhh
1,80 dan 3000i yerine koydukkkkk!
dayanamıyorum bu kağıda yaaaaaaaaaaaaaaaa
SVG...
TraderTR
20-09-2005, 10:10
Borsa + 400 puan tek kırmızı olan hem de en çok kaybettirenler arasında 1. olarak yatırımcısını üzen bir kağıt. Bu durum şunu gösteriyor. Ortak satış yapmak istediğinde anlaşmalı spekülatör kağıdı yükseltiyor, oradan gelen gidene al gülüm. ortak satış yaptıktan sonraki 2 gün en çok kaybettirenler arasında 1. sırada. yazık
Ateş topu gibidir tahtadaki işlemler...
anti-spek
20-09-2005, 10:13
SVG...
Hayırlı olsun dostum (:
TraderTR
20-09-2005, 10:55
verdiler malı kucağaaaaaaaaaaa:=))))
B Planı: Paçalı çekecezzzz
SVG...
ben 1500 sattım. demek aldıklarının yarısı benden.
Kusura bakmayın ama bu gidiş yine 1.65- 1.70 aralığı. Geçmiş olsun :)) Mal elimizde kaldı yine
Borsa kuralı yine işledi. Karını realize etmezsen başladığın yere geri dönersin. Borsa da dersler bitmez :)
Abicim bir kağıt da azıcık yukarı gider yani. 2.50 lira olsaydı mesela. Endeks yükseldi. Banka Rabo tarafından satın alındı. Daha ne olsun. Çık-in, çık-in, çık-in... Böyle bir hareket mi olur?
Abicim bir kağıt da azıcık yukarı gider yani. 2.50 lira olsaydı mesela. Endeks yükseldi. Banka Rabo tarafından satın alındı. Daha ne olsun. Çık-in, çık-in, çık-in... Böyle bir hareket mi olur?
Daha öncede dediğim gibi olay çok açık. Ortak satışı için en ufak bir haberde anlaşmalı spekülatör kağıt kaldırılıyor. Arada kalanın canı çıksın misali. Gelen geçene veriyorlar. Kısa vadeli böyle işte bu kağıda güvenilmez.
anti-spek
20-09-2005, 13:28
Ben bunların ne yapmak istediklerini biliyorum ama yazmıyacağım.Forumları takip ettiklerini artık herkes biliyor.Şimdilik SEKFK leri askıya alıyorum
Ya bunlar spekülatör olsa kağıdı yukarı götürürlerdi. Bunlar pabucumun spekülatörü. Bunlardan spekülatör filan olmaz. Olsa olsa bez olur.
TraderTR
20-09-2005, 14:08
LEKTEM kardeşten aldığım malı 1,81 den verdik.... komisyon iadesi de olmasa halimiz harapppppppppppp
LEKTEM kardeşten aldığım malı 1,81 den verdik.... komisyon iadesi de olmasa halimiz harapppppppppppp
Dalga geçme beeeeeee!!! :P
TraderTR
20-09-2005, 14:38
SONME aldık güzel göründü gözümeee, portföyde çok hisseyi çoğalttık
KNFRT ERBOS AFMAS SONME AKSUE SASA
SVG...
TraderTR
20-09-2005, 14:41
Dalga geçme beeeeeee!!! :P
:gulen:
anti-spek
20-09-2005, 15:25
Sakin olun cizecem az sonra :D
anti-spek
20-09-2005, 15:32
Sakin olun cizecem az sonra :D
:roll: Ehee ehee SEKFK yi cizemedik ama olsun önemli olan kestaneyi cizdirmemek he he he :D
eskı lotumuzu yuzde 10 cogalttık....
yarın alıyorum....
eskı lotumuzu yuzde 10 cogalttık....
yarın alıyorum....
TraderTR
21-09-2005, 09:32
PRIM YATIRIM 2 gün önce 70000 lotu 2,00 ortalama ile almıştı bugün 70000 lotu 1,74 ortalama ile sattı ettiği zarar 18,5 milyar hayırlı uğurlu olsunnnnn.... Acısını UKIMden çıkarırı merak etmeyinnnnnnn:=))))))))
SVG...
TraderTR
21-09-2005, 10:26
SVG...
AKSU tamammmmmmmmmm.... Oradaki nakidi SASAya gömücezzzzzzzzz
SVG...
PRIM YATIRIM 2 gün önce 70000 lotu 2,00 ortalama ile almıştı bugün 70000 lotu 1,74 ortalama ile sattı ettiği zarar 18,5 milyar hayırlı uğurlu olsunnnnn.... Acısını UKIMden çıkarırı merak etmeyinnnnnnn:=))))))))
SVG...
Ne güzel işte kötü mü, patronları finanse etmiş. :D Prim Yatırım gibiler olmasa 2'lerden kime satacaklar :gulen:
TraderTR
21-09-2005, 10:48
Ne güzel işte kötü mü, patronları finanse etmiş. :D Prim Yatırım gibiler olmasa 2'lerden kime satacaklar :gulen:
Derin bilgilerin için saol kardeşim :kucak:
anti-spek
21-09-2005, 13:16
Ha gayret 1.69 dan biraz daha alalım ;)
Derin bilgilerin için saol kardeşim :kucak:
Rica ederim. :kucak:
Kağıda bak be. ne kağıtmış, iyiki bir cuma günü başını kaldırdı. Bir haftadır yerlerde sürünüyor.En azında bir tepki verir düşen kağıt, bunda nerde. Her zamanki rayına oturana kadar düşmeye and içmiş gibi. Devam et sekfk :mad:
Şu arada spek'in 400 milyonunu götürdüm ya, oh canıma değsin. Çatla Spek, çatla!
anti-spek
21-09-2005, 15:22
Şu arada spek'in 400 milyonunu götürdüm ya, oh canıma değsin. Çatla Spek, çatla!
Kutluyorum sizi Sn Lektem .Afiyetle yiyin o parayı.Ye spanın pardon speğin parasını çatır çatır ye.Bu SEKFK daha çooooook para yedirir :D
TraderTR
21-09-2005, 16:22
:cheers:
1,72 tekrar gırdım.
3100 lot yatırımfınanstan....(yuzde 25)...krıstalden bıraz cıtır yaptık...
kagıdın dıbıne az kaldı...yarın tepkı gelırse haznedarda lot arttırırız...
Sayın xzara hadi sekfk ile ilgili yazıyon doğal olarakta,fakat devamlı olarak diğer hisselerde yaptığın işleri ve hisselerin isimlerini bu topikte yazmana bir anlam veremiyorum yaaaa....Tamam sen bu işi iyi biliyor olabilirsin diğer kağıtlarda kazanıyorda olabilirsin ama..Bu topiği bu tür alakasız hisselerle meşgul etmesen diyorum..Yanlış anlamada.. :D ..Yada hepimiz yazalım bu topiğe akşama kadar yaptığımız işlemleri tek tek...Bak ben bir başlarsam yazmaya dakka başı açarsın sonra sekfk nın sayfasını.. :D :D
Sayın xzara hadi sekfk ile ilgili yazıyon doğal olarakta,fakat devamlı olarak diğer hisselerde yaptığın işleri ve hisselerin isimlerini bu topikte yazmana bir anlam veremiyorum yaaaa....Tamam sen bu işi iyi biliyor olabilirsin diğer kağıtlarda kazanıyorda olabilirsin ama..Bu topiği bu tür alakasız hisselerle meşgul etmesen diyorum..Yanlış anlamada.. :D ..Yada hepimiz yazalım bu topiğe akşama kadar yaptığımız işlemleri tek tek...Bak ben bir başlarsam yazmaya dakka başı açarsın sonra sekfk nın sayfasını.. :D :D
bakın bakalım kacdefaz yazmısız.....
pardon ozaman..... :hayır:
buyrun duzeltelım......
Kızmadın değilmi arkadaşım..?Yani sekfk nın topiğinde diğer kağıtlar bizi pek ilgilendirmez diye düşünmüştüm sadece...Yinede kırıcı olduysam özür dilerim...
Kızmadın değilmi arkadaşım..?Yani sekfk nın topiğinde diğer kağıtlar bizi pek ilgilendirmez diye düşünmüştüm sadece...Yinede kırıcı olduysam özür dilerim...
:tamam:
Bu hisse ile bu sıralar bende ilgileniyorum arkadaşlar...Acayip bir kağıt olduğu kesin..Son çıkışında ise malımın tamamını veremesemde 2.01 den % 45 kadarını verebildim..Ve verdiğim miktarı yerine koymak için beklemedeyim..1.70 lerin altınında alım için uygun yerler olabileceğini düşünüyorum şahsi kanaatımca..Bu arada bu hisse ile ilgili her hangi bir haber kaynağına sahip olan varmı acaba..?
Teknik analiz görme şansına sahip olamayan arkadaşlar varsa buyrun size sekfk..!
Bu hisse ile bu sıralar bende ilgileniyorum arkadaşlar...Acayip bir kağıt olduğu kesin..Son çıkışında ise malımın tamamını veremesemde 2.01 den % 45 kadarını verebildim..Ve verdiğim miktarı yerine koymak için beklemedeyim..1.70 lerin altınında alım için uygun yerler olabileceğini düşünüyorum şahsi kanaatımca..Bu arada bu hisse ile ilgili her hangi bir haber kaynağına sahip olan varmı acaba..?
ortak satısları var sanırım....
bırılerı cıkarttı ortaklar bastı malı...(ama nıye)
ben kagıdın dıbe geldıgı dusuncesındeyım......oncekı dıbı 1,65 ıdı sımdı 1,7 1,69 lardan donmesı gerekır...altı ıse bombos....
suan grafık gonderemıyorum....(aksılık).....
ortak satısları var sanırım....
bırılerı cıkarttı ortaklar bastı malı...(ama nıye)
ben kagıdın dıbe geldıgı dusuncesındeyım......oncekı dıbı 1,65 ıdı sımdı 1,7 1,69 lardan donmesı gerekır...altı ıse bombos....
Evet yükselişin olduğu gün ortak satışları oldu..Ama ben pek ciddiye almıyorum bu ortak satışlarını.Olabilir adam sıkışmıştır paraya ihtiyacı olabilir..Tabi bu satışlar ortalık bulandırmak içinde olabilir..Ama galiba bu sert yükseliş anlaşmalı oldu gibime geliyor..Hayırlısı olsun bakalım...
DenizFeneri
21-09-2005, 19:22
1.73 -2.81 3.59 2.98 36.22 -7.93 -506.93 -8.62 32,564,707 24,283,898 1.290
http://www.tekstilmenkul.com/TeeChartForNET/_chart_temp/WebChart1827213977386168485543171.png
Teknik Yorum
Son 2 gündür fiyat düşerken hacmin belirgin ölçüde artması , düşüşün bir süre daha devam edebileceğine işaret ediyor.Kısa vadeli göstergeler genelde Sat konumunda bulunuyor.Hisse kısa-orta vade hareketli ortalamalarının altında seyrediyor.
Göstergeler
Göstergeler Önceki Son Sinyal
CCI 52 -29
Momentum 101 99
RSI 50 47
Stokastik 57 36
Sto(Hrk.Ort) 59 48
MACD 0 0
MACD(Hrk.Ort) 0 0
Hrk.Ort(3) 1.82 1.78
Hrk.Ort(5) 1.82 1.79
Hrk.Ort(10) 1.79 1.78
Hrk.Ort(20) 1.78 1.77
Hrk.Ort(50) 1.80 1.80
Hrk.Ort(100) 1.79 1.79
hisse KOVACEVIC e donmus.....
TraderTR
22-09-2005, 10:48
SVG...
SATTIKLARIM
KNFRT>2,21 den bugün
AKSUE> 15,30 dan dün
AFMAS> 3,40 dan bugün
PRTFOY SON DURUM: ERBOS + SASA + SONME
Bugün geri kalan nakitleri seansın sonunda: KNFRT ve SEKFKya pay edeceğiz grup olarak...
SVG...
700 bin lotu işlem de neyin nesi? Bu atak çok enteresan. Eskiden bu kağıt bir düşmeye başladı mı, kanser edene kadar düşerdi.
hareketlı ortalamaya kadar cektıler....1,79 satıs yazmıstım gelmemıs....(1,72 alımları)
yarın ızlemeye devam...umarım gerı gelmez...
Bu gün öğle sonrası foreksten sekfk ile ilgili bir yazının geçtiğini ve sonrasında kağıdın hareketlendiğini duydum..İşlerimden dolayı haberi okuma ve araştırma fırsatım olmadı..Bu haberi okuyan yada doğru olduğunu,doğru isede ne haberi olduğunu yazacak arkadaş varmı acaba..?Saygılar..
Bu gün öğle sonrası foreksten sekfk ile ilgili bir yazının geçtiğini ve sonrasında kağıdın hareketlendiğini duydum..İşlerimden dolayı haberi okuma ve araştırma fırsatım olmadı..Bu haberi okuyan yada doğru olduğunu,doğru isede ne haberi olduğunu yazacak arkadaş varmı acaba..?Saygılar..
?......
bu habermi??
SEKER FINANSAL KIRALAMA A.S.NIN SIRKETIN ANA HISSEDARI ORTAGI SEKERBANK T.A.S.NIN COGUNLUK HISSELERININ 7 TEMMUZ 2005 TARIHLI HISSE ALIM SOZLESMESI CERCEVESINDE RABOBANK INTERNATIONAL HOLDINGE SATILMASI HUSUSUNUN SERMAYE PIYASASI KURULUNUN SERI:IV, NO:8 SAYILI HALKA ACIK ANONIM ORTAKLIKLAR GENEL KURULLARINDA VEKALETEN OY KULLANILMASINA VE CAGRI YOLUYLA VEKALET VEYA HISSE SENEDI TOPLANMASINA ILISKIN ESASLAR TEBLIGININ 17. MADDESINDE ON GORULDUGU UZERE, SIRKETIN HISSE SENETLERININ VE OY HAKLARININ RABOBANK INTERNATIONAL HOLDING TARAFINDAN DOLAYLI OLARAK IKTISABININ ONAYLANMASI KONUSUNUN GORUSULECEGI OLAGANUSTU GENEL KURUL TOPLANTISI ILE SOZKONUSU OLAGANUSTU GENEL KURUL TOPLANTISINDA ALINAN KARARLARIN ONAYLANACAGI A VE B GRUBU IMTIYAZLI PAY SAHIPLERI OLAGANUSTU GENEL KURUL TOPLANTILARININ 17.10.2005 PAZARTESI GUNU SIRASIYLA SAAT 10:30, 11:00 VE 11:30DA SEKERBANK GENEL MERKEZI OLAN BUYUKDERE CADDESI, NO:171, A BLOK METROCITY, 12. KAT, LEVENT, ISTANBUL ADRESINDE YAPILACAGI BILDIRILMISTIR. GENEL KURUL TOPLANTI GUNDEMLERI GUNLUK BULTEN EKINDE YAYINLANACAKTIR
bu habermi??
SEKER FINANSAL KIRALAMA A.S.NIN SIRKETIN ANA HISSEDARI ORTAGI SEKERBANK T.A.S.NIN COGUNLUK HISSELERININ 7 TEMMUZ 2005 TARIHLI HISSE ALIM SOZLESMESI CERCEVESINDE RABOBANK INTERNATIONAL HOLDINGE SATILMASI HUSUSUNUN SERMAYE PIYASASI KURULUNUN SERI:IV, NO:8 SAYILI HALKA ACIK ANONIM ORTAKLIKLAR GENEL KURULLARINDA VEKALETEN OY KULLANILMASINA VE CAGRI YOLUYLA VEKALET VEYA HISSE SENEDI TOPLANMASINA ILISKIN ESASLAR TEBLIGININ 17. MADDESINDE ON GORULDUGU UZERE, SIRKETIN HISSE SENETLERININ VE OY HAKLARININ RABOBANK INTERNATIONAL HOLDING TARAFINDAN DOLAYLI OLARAK IKTISABININ ONAYLANMASI KONUSUNUN GORUSULECEGI OLAGANUSTU GENEL KURUL TOPLANTISI ILE SOZKONUSU OLAGANUSTU GENEL KURUL TOPLANTISINDA ALINAN KARARLARIN ONAYLANACAGI A VE B GRUBU IMTIYAZLI PAY SAHIPLERI OLAGANUSTU GENEL KURUL TOPLANTILARININ 17.10.2005 PAZARTESI GUNU SIRASIYLA SAAT 10:30, 11:00 VE 11:30DA SEKERBANK GENEL MERKEZI OLAN BUYUKDERE CADDESI, NO:171, A BLOK METROCITY, 12. KAT, LEVENT, ISTANBUL ADRESINDE YAPILACAGI BILDIRILMISTIR. GENEL KURUL TOPLANTI GUNDEMLERI GUNLUK BULTEN EKINDE YAYINLANACAKTIR
Eğer bu haber bu güne aitse budur herhalde sayın CYCLONE..Ben arkadaşımdan duydum haber geldi diye ama önemli olan işimden dolayı detayını soramamıştım..Eğer dediğin haber bu ise pek önemli bir şey değil sanırım..Yardımcı olduğun için teşekkürler sayın Cyc....
DenizFeneri
22-09-2005, 19:24
kaldirip indirdier...hepsi bu........
anti-spek
22-09-2005, 21:05
bu habermi??
, SIRKETIN HISSE SENETLERININ VE OY HAKLARININ RABOBANK INTERNATIONAL HOLDING TARAFINDAN DOLAYLI OLARAK IKTISABININ ONAYLANMASI KONUSUNUN GORUSULECEGI OLAGANUSTU GENEL KURUL TOPLANTISI ILE SOZKONUSU OLAGANUSTU GENEL KURUL TOPLANTISINDA ALINAN KARARLARIN ONAYLANACAGI
Pekiiii bu toplantı yapıldı değil mi?Evet yapıldı. toplantı sonucunda bu dedikleri onaylanırsaaaaaaa kiiiii onaylanacak yada onaylanmıştııırrrrrrrrrr.haeber düştüğü zamannnnnnnn tınınınınımmmmmmmmmm ROBFK :bravo: :tamam: :D :kucak:
Pekiiii bu toplantı yapıldı değil mi?Evet yapıldı. toplantı sonucunda bu dedikleri onaylanırsaaaaaaa kiiiii onaylanacak yada onaylanmıştııırrrrrrrrrr.haeber düştüğü zamannnnnnnn tınınınınımmmmmmmmmm ROBFK :bravo: :tamam: :D :kucak:
Düşecek olan haber nedir ki kardeş? Tam anlamadım, kusura bakma :nnee:
Gerçi 900 bin lot işlem de bana çok manidar geliyor. SEKFK'de 900 bin lot işlem olup da kağıdın aynı kaldığı pek vaki değildir.
Arkadaşlar bu kağıdı alıyorlar. Bir şeyler oluyor. Bence önümüzde güzel bir yükseliş dönemi var.
anti-spek
23-09-2005, 14:31
Arkadaşlar bu kağıdı alıyorlar. Bir şeyler oluyor. Bence önümüzde güzel bir yükseliş dönemi var.
Tavan yaparsa şaşmamak lazım :D
Tavan yaparsa şaşmamak lazım :D
TTT gel de yorum yapsana arkadaşım. Yoksa bu hareketin nedenini sen bile mi duymadın?
1,5 -2 milyon lot işlem haybeye olmaz. Hele bu kağıtta hiç olmaz.
anti-spek
23-09-2005, 15:40
TTT gel de yorum yapsana arkadaşım. Yoksa bu hareketin nedenini sen bile mi duymadın?
832.682 bin lot işlem oldu.Sen içini ferah tut Lektem kardeş.Aklından gecirdiğin rakamlar yakındır. :D
832.682 bin lot işlem oldu.Sen içini ferah tut Lektem kardeş.Aklından gecirdiğin rakamlar yakındır. :D
Ağzından bal damlıyor. Yaşa! :p
1,68 1,7 arası kagıdın dıbı gıbı....
1,7 nın altında fazla tutmazlar bu kagıdı...1,72 den alımlar kuvvetlı....
TraderTR
26-09-2005, 11:25
Bakıyorum da ağzı olan konuşmaya başlamış;
BİİİRRRRRR >>> biz 2,00 lerden bastık bunu da yazdık di mi??
İKİİİ >>>>>> Düşüş olacağını da belirttikkkkkk
ÜÇÇÇÇÇ>>>> Alacağımız günde 1,71 lerde dip olduğunu iyi gözlemleyinnnn
DÖRTTTT>>> Canım ister yorum yaparım yapmam bu seni bağlamazzzz
BEŞŞŞŞ>>> Her yaptığı hareketi değerlendirmemi kimseye açıklamak zorumda değilimm
ALTIII>>> Hiç bir kağıda hiç bir zaman yükselmez diye bir tez atmak doru değildir,
Kardeşim sen uzun vadecisin KISA vadecilerin alım satım noktaları seni ilgilendirmemeli, düşünce TUKAKA yaptığın ağlayığ zırladığın anları ne zaman unuttun!!
Yolun açık olsun, sen ve senin gibilerle uğraşmaya değmez...
Nankörgillerdensiniz çünkü.... Bilgiye&Tecrübeye&Emeğe tammülünüz yokkkkk
SVG...
Bakıyorum da ağzı olan konuşmaya başlamış;
BİİİRRRRRR >>> biz 2,00 lerden bastık bunu da yazdık di mi??
İKİİİ >>>>>> Düşüş olacağını da belirttikkkkkk
ÜÇÇÇÇÇ>>>> Alacağımız günde 1,71 lerde dip olduğunu iyi gözlemleyinnnn
DÖRTTTT>>> Canım ister yorum yaparım yapmam bu seni bağlamazzzz
BEŞŞŞŞ>>> Her yaptığı hareketi değerlendirmemi kimseye açıklamak zorumda değilimm
ALTIII>>> Hiç bir kağıda hiç bir zaman yükselmez diye bir tez atmak doru değildir,
Kardeşim sen uzun vadecisin KISA vadecilerin alım satım noktaları seni ilgilendirmemeli, düşünce TUKAKA yaptığın ağlayığ zırladığın anları ne zaman unuttun!!
Yolun açık olsun, sen ve senin gibilerle uğraşmaya değmez...
Nankörgillerdensiniz çünkü.... Bilgiye&Tecrübeye&Emeğe tammülünüz yokkkkk
SVG...
Yav amma zırlamışsın be TTT.
Hani Otokar ya da Magirus minibüsle parke taş döşeli yolda giderken nasıl yorulursun, aynen öyle yoruldum.
TraderTR
26-09-2005, 14:05
Yav amma zırlamışsın be TTT.
Hani Otokar ya da Magirus minibüsle parke taş döşeli yolda giderken nasıl yorulursun, aynen öyle yoruldum.
UF mu olduunnn :aglayan: aaaaaaaaaa Kıyamammmmm, yazık yazık...
Neyse sana bol şans kardeşşşş
SVG...
1,72 alımı 1,83 yolladım.....
anti-spek
27-09-2005, 15:35
Bu günde dostlar alışverişte görsün hareketleri yaptı
anti-spek
28-09-2005, 13:10
Yok yok olmuyo böle çok boş bıraktınız topiği çooook.Yarın yoklama yapacam ona göre :D
anti-spek
28-09-2005, 15:33
^Öptüm seni SEKFK 1.78 :tamam:
:ley: :ley: :cheers: TEŞEKKÜRLER SEKFK...! :D
Borsanın en iyi gününde bile bu kadar kazanamamıştım senden SEKFK...Allah razı olsun yani... :tamam:
1,71 cıvarları dıp...
daha yazmayacam.....
altında fazla tutmazlar...
Bu kağıt yukarı iyi bir hareketlenecek gibi görünüyor. En az 2.20. İnşallah 3 ve üzeri.
İşe bak be, bir al-sat yapalım dedik, öner menkul kaptı kağıdımızı, alacağın olsun öner menkul. Nerden çıktıysa bu menkul :) iki gündür haldır huldur mal alıyor, yoksa spek aracı kurumunu mu değiştirdi :) Olur ya belki daha fazla komisyon iadesi veriyordur. Her kimse ufak çaplı bir operasyon niyetinde anlaşılan.
17.10.2005 tarihinde yapılacak olan genel kurul toplantısına kadar hareketli olacak sanırım...!Eeeee adamlar beklenti yaratacak değilmi...!Yürü beeee SEKFK..! :D :D :D
1,89 uzerınde haraket hızlanır....
altta ılk destek 1,78 cıvarları....
1.89 üzerindeyiz XZARA ama 1.93'te zorlanıyor gibi. Ne dersin
1.89 üzerindeyiz XZARA ama 1.93'te zorlanıyor gibi. Ne dersin
kagıt bence kısa vadede 1,77 2,1 arası gıder gelır....(bence)
ilk gevsemede yenıden buradayım...takıldık kaldık bır hıssede....
3 ekım sonrası borsa gevser ıse 1,71 lerı beklerım....
İşlem hacminde, son 2 haftalık artışa dikkat ediyor musun? Kağıt toplanıyor gibi duruyor. İşlem hacminin ortalaması, geçmiş olağan günler ortalamasının çok üzerinde. Sinyal veriyor blink blink diye! :D
:roll: :dolar: :tamam: :fl:
kademeler yıne bos....
hatırlatma....:D...
ben boyle al satcı kagıt gormedım...
1,81 1,83 aralıgından bırılerı yıne mallanıyor....
1,81 1,83 aralıgından bırılerı yıne mallanıyor....
ıyı kar....:D...
anti-spek
05-10-2005, 08:30
Ortak satışı gelmiş yine .Satıp alttan almak lazım
Yine mi ortak satışı gelmiş, ne kadarlık satmışlar :) Bankada çalışan bir kaç kişinin yaptığı satışlardır. Artık bu noktadan sonra da bu bahaneyle geri gelecekse gelmez olsun :) 17 ekimde genel kurul var hisselerin raboya devriyle ilgili olarak. 2'nin üzerlerinde gezinmesi süpriz olmamalı kimse için
Sata sata bitiremediler. Bir de taksit taksit satıyorlar. Belli fiyata gelince ver hepsini gitsin. Ama sözleşerek sattıkları ortada. Duyuruları arka arkaya düşüyor.
13 EKİME kadar beklemekte fayda var derim.....
bugun tas gıbıydı...
sasırdım valla....
:D
bızım al satcı sanırım artık ızın vermeyecek....
bu hafta 2,2 lerı gosterebılırler...
Hedef yukarılar... o kesin! Bugünkü sıçrama da hoş oldu. Şöyle 2 de tavan çekse ne harika olur! Ahh ah! :)
anti-spek
06-10-2005, 15:32
maynak bu kağıt ya :D
boyle cıkacagını bılseydım ilk gun satardım....sırf sızın ıcın....:D....
1,75 1,83 v.s cıktık kagıt canlandı....
ıhgyo aldık kagıt yapıstı...
dusmesını ıstedıgınız bır kagıt varsa soyleyın..... gıreyım kagıt dussun ben cıkarken sız alın kagıt cıksın....
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
2,1 2,2 aralıgı guclu....................................kac defa dondu oradan....
ızleyın derım ve bol kazanclar..........
futbolcu
06-10-2005, 16:12
2,1 2,2 aralıgı guclu....................................kac defa dondu oradan....
ızleyın derım ve bol kazanclar..........
bende sana demiştim :cool:
hadi kal sağlıcakla kısa süreliğine bi baktım kaçıyorum :D
grafık super duruyor...saglam adımlarla gelmıs.....
maynak bu kağıt ya :D
Gerçekten de öyle.
Son saniyede 2.08 kademesini tamamen kaldırdılar. Helal olsun. Kaç lot olduğunu gören var mı. Maşallah diyelim. :tamam:
1000 yada 2000 bın kusur lottu....
http://www.finansanaliz.net/Matriks/a_AliciSaticiTum.asp
para cıkısı var...
Gerçekten de öyle.
Son saniyede 2.08 kademesini tamamen kaldırdılar. Helal olsun. Kaç lot olduğunu gören var mı. Maşallah diyelim. :tamam:
En son 58000 lot satıcı vardı 2.08 kademesinde.Hepsini aldı...2.09 kademesindende bir miktar alarak kapanış yaptı....Şiiiiiiişşşşştttttt..Kıpraşmayın... :D :D
seker seker....:D...
2,2 lere dıkkat.....
boyle cıkacagını bılseydım ilk gun satardım....sırf sızın ıcın....:D....
1,75 1,83 v.s cıktık kagıt canlandı....
ıhgyo aldık kagıt yapıstı...
dusmesını ıstedıgınız bır kagıt varsa soyleyın..... gıreyım kagıt dussun ben cıkarken sız alın kagıt cıksın....
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
GRNYO alabilir misin?
eee hadi yukarı gitsene şeker kardeş. niye durdun?
kagıt yukarı ama para cıkısı var yıne..........
-54.234
anti-spek
07-10-2005, 16:30
kagıt yukarı ama para cıkısı var yıne..........
-54.234
Ya boş ver para çıkışını .kağıt 2.16 olmuş bu gün şeker yatırım ortalarda yok.Bence bu iyiye işaret.Yoksa şeker yatırım kağıdı boş bıraknazdı. :tamam:
yükselen bir hissedeki para çıkışını da hayatta aklım almaz benim
dıkkatımı cekenler bı para cıkısı ...bu sanırım kynın malı kaptırmasından...
2.gerı donus olmadan (seans ıcı satıs dısında) kagıdın cıkması....
uzun zamandır takıpteydık....ilk defa bunu yapıyor....
sn ttt de yok?
zırveyı bu hafta yapar gıbı..............son durum da bu............2,2?
17 Ekim'de kurul var. Bugün falcı sitelerinden birinden falım geldi. 17 Ekim'de maddi açıdan senin için yepyeni bir dönemin başlangıcı olacak diyor. ha ha ha iyi mi
17 Ekim'de kurul var. Bugün falcı sitelerinden birinden falım geldi. 17 Ekim'de maddi açıdan senin için yepyeni bir dönemin başlangıcı olacak diyor. ha ha ha iyi mi
şekerin finansını anladık da bir falı eksikti onuda eklediniz valla süper daha ne olsun pehh
Aha da burada. Aynen böyle diyor:
On October 17, 2005 Your Life
Could Be Completely Changed Forever And Your
Money Problems Solved!
sızı takıp eden bırıdır?...:D...
mümkün değil valla. öylesine bilgilerimi girdiğim yabancı bir site bu.
zırveye az kaldı.................
zırveye az kaldı.................
Valla hangi zirveden bahsediyorsun. 2.32'mi orası artık zirvelikten çıktı. Kağıt perşembe günü 2.50'ler seviyesine gelir.Ondan sonra da 3 yolculuğuna başlar. Çok önceden 3.-YTL olacak dediğimde kimse inanmamıştı. Tabi bende dahil olmak üzere çok sayıda küçük yatırımcı döküldü. Daha önceleri yaptığı gibi ufak bir geri çekilme beklentisi nedeniyle, bu sefer tam gaz gittiğinden kağıt 1-2 kademe geri gelsin öyle alayım diye bakarken bir bakmışsın 7 kademe birden uçmuş. Sonra da arkasından bakakalıyorsun. Tabi 3 olacak bir kağıda buradan girilir mi dersen ona da cesaret edebilen girer.
Ben hala satmadan bekliyorum. zaten 3.16dan önce satarsam 2 yıllık zararımı yine de kapatmamış olurum. Elim mahkum.
Valla hangi zirveden bahsediyorsun. 2.32'mi orası artık zirvelikten çıktı. Kağıt perşembe günü 2.50'ler seviyesine gelir.Ondan sonra da 3 yolculuğuna başlar. Çok önceden 3.-YTL olacak dediğimde kimse inanmamıştı. Tabi bende dahil olmak üzere çok sayıda küçük yatırımcı döküldü. Daha önceleri yaptığı gibi ufak bir geri çekilme beklentisi nedeniyle, bu sefer tam gaz gittiğinden kağıt 1-2 kademe geri gelsin öyle alayım diye bakarken bir bakmışsın 7 kademe birden uçmuş. Sonra da arkasından bakakalıyorsun. Tabi 3 olacak bir kağıda buradan girilir mi dersen ona da cesaret edebilen girer.
Bu kağıdın gidişi hakkaten bu sefer çok farklı. Satan yanabilir. Tavan çekmeden gittiği için de taban taban olup geri gelme ihtimali çok zayıf. Sağlam adımlarla gidiyor. %32 daha arttı mı 3.00'a ulaşacak.
zırve kac tane oluyorsa ....
o zırveden bahsedıyorum....
Kudurdu maşşallah kudurdu....:D :D :tamam:
ilk seans atak yap, ikinci seans durul. kaç gündür bu sistemde gidiyor. inşallah 3.16'ya kadar böyle gider.
2.28'den kapanır derken 2.25'ten kapandı. Son anda satış yedi. Alıcı satıcı verebilecek olan var mı?
son an info bastı galiba en iyi alıcı gedik. satıcı şeker.
857284 420333
ilk seans ve ikinci seans işlem adedi.
son an info bastı galiba en iyi alıcı gedik. satıcı şeker.
Şekerin satıcı olması bir şeyleri değiştirmez..Şeker sabah 2.23 den beri satıcıydı ona bakarsanız.Belki şimdi diyeceksinizki şekerin satıcı olması nasıl bir şey değiştirmez,takas sırf şekerin elinde...!Anlıyorum ama bu işin cilveside bu işte..Herkez anladıktan sonra bir anlamı kalmıyor..Yani boşverin pastayı mastayı..Siz hissenin o anki performansına ve yaptığı hareketlere bakın,gerisi hikaye..Kafanızı fazla pastalarla yormayın demek istedim yani...:D :D
para cıkısı -230 mılyar....
ben boyle para cıkısı hatırlamıyorum kagıtta....
eger toplayan sahıs asagıda alıcı bulduysa son 10 dakıka verdı....
dıkkat...............
http://www.finansanaliz.net/Matriks/a_AliciSaticiTum.asp