View Full Version : SEKFK Şeker Fin. Kiralama
vardır bir nedeni. Tabi biz ky'lar olarak bilmediğimiz bir neden. Özellikle 2.66'yı kırmasına izin vermiyorlar. Şeker ve şekfk'da para çıkışı olmasına rağmen biri + % 6, diğeri % 2. Banka gerçekten artıyor. 5.50'den 8.50'ye çılgın bir artış var. % 55 getiri. Hangi babayiğit bu getiriyi sağlıyor. Sekfk'a bakıyoruz. Banka artarken 2.52- 2.66 aralığında sürekli gezinmiş. Sıfıra sıfır elde var sıfır. Manidar bir durum...
Banka yatırımcısı zengin oldu. Ekürisine yatırım yapan 3.00 maliyetli yatırımcı grubu hala zararı çıkarmaya uğraşıyor. Ne garip bir çelişki...
saptamaların kesin doğru ve ama para çıkışı endişe verici..:confused:
ve aynı zamanda, fiyat hareketlerinden kağıdın kontrol altında olduğu hissediliyor..sanki kağıdın çok azı ky de...
Para çıkışı devam ediyor..
İlk senasta:
sekfk:-41.283-------%-28,7
skbnk: -852.495------%-16,7
ikinci seans iyi..
SKBNK 11860390 8,673 73,3 -10960550 8,716 -67,7 899.840 5,6
SEKFK 917081 2,654 73,6 -942369 2,675 -75,6 -25.288 -2,0
hımm dırencı zorluyor......bakacaz artık...
arkadaslar bu kagıdın fiyat kazanç oranı bernde cok yuksek gozukuyor bu onemli bir durummu sizce.
***SEKFK***ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA HİSSE İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA
Şeker Finansal Kiralama A.Ş. hisse işlemleri ile ilgili olarak
Citigroup Global Markets Limited tarafından yapılan açıklama:
"05.06.06 tarihinde Şeker Finansal Kiralama A.Ş. hisse senetleri ile
ilgili olarak 2.6573 YTL fiyattan 70.000 adet alış işlemi tarafımızca
gerçekleştirilmiştir.
İşlem sonrası sahip olunan hisse senetlerinin şirket sermayesi
içindeki payı yüzde 6.27 oranındadır."
(07/06/2006 - 10:35:15)
***SEKFK***ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA HİSSE İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA
Şeker Finansal Kiralama A.Ş. hisse işlemleri ile ilgili olarak
Citigroup Global Markets Limited tarafından yapılan açıklama:
"06.06.06 tarihinde Şeker Finansal Kiralama A.Ş. hisse senetleri ile
ilgili olarak 2.6127 YTL fiyattan 245.000 adet alış işlemi tarafımızca
gerçekleştirilmiştir.
İşlem sonrası sahip olunan hisse senetlerinin şirket sermayesi
içindeki payı yüzde 5.50 oranındadır."
(08/06/2006 - 09:34:35)
yukarıya 2 adet haber yapıstırdım arkadaslar bu adamlar mal aldıkca sirket içindeki sermayesi azalıyor yardım eden veya acıklayan olursa sevinirim.
yukarıya 2 adet haber yapıstırdım arkadaslar bu adamlar mal aldıkca sirket içindeki sermayesi azalıyor yardım eden veya acıklayan olursa sevinirim.
Evet bu durum çok ilginç gerçekten:D
Ama basit bir açıklaması var. Bir cebinden satıp öbür cebine almış. Yani mal çıkışı yok. Citibank takası azalıyor ama malı başka aracı kuruluşta saklıyor. Namı değer speğimizin hareketi. Kağıtda yakında bence büyük şeyler olacak gibi...
Kara talihli sefik finansal yatırımcıları olarak herhalde neden bankaya yatırım yapmadık diye dövünüyoruzdur. Bankanın performansı ortada.% 4 İLE EN AZ KAYBETTRİEN. TAKDİRE ŞAYAN.. Endeksin belini kırdılar. 31.750 desteği test ediliyor. Burası da kırılırsa 28000-29000, ordan aşağısı 22.000'ler. Geçmiş ola
Kara talihli sefik finansal yatırımcıları olarak herhalde neden bankaya yatırım yapmadık diye dövünüyoruzdur. Bankanın performansı ortada.% 4 İLE EN AZ KAYBETTRİEN. TAKDİRE ŞAYAN.. Endeksin belini kırdılar. 31.750 desteği test ediliyor. Burası da kırılırsa 28000-29000, ordan aşağısı 22.000'ler. Geçmiş ola
satılma haberinin etkisi olmazmı.
Maşallah kağıda güveniniz hala tam, beyler. Şu ortamda hele...
1,6 1,9 gorecem kı spegın elınden alayım....yamyam ozamanlarda benım elımden almıstı....ozamandan bugune degısen bısey var mı?
satılma haberinin etkisi olmazmı.
Olur elbette ama banka kadar olmadığı şu ana kadar olan hareketlerinden teyit edildi. Banka % 6 artıyorsa bu % 3 artıyor. Banka % 3 düşüyorsa bu icabında % 9-10 düşebiliyor. Hareketleri hiç güven vermiyor. Bekleyip görmek lazım. Ortaklık olursa uzun vade de iyi olur.
Olur elbette ama banka kadar olmadığı şu ana kadar olan hareketlerinden teyit edildi. Banka % 6 artıyorsa bu % 3 artıyor. Banka % 3 düşüyorsa bu icabında % 9-10 düşebiliyor. Hareketleri hiç güven vermiyor. Bekleyip görmek lazım. Ortaklık olursa uzun vade de iyi olur.
TEK 2 MİZDE KALDI HERHALDE BU ARADA.BİLGİLER İÇİNDE TESEKKURLER.
TEK 2 MİZDE KALDI HERHALDE BU ARADA.BİLGİLER İÇİNDE TESEKKURLER.
Sadece ikimizde olduğuna katılıyorum:D
Bu da aslında iyiye işaret Ky'da olmadığına göre büyük yatırımcı da. Zaten o şüphe götürmüyor. Takas toplu. Elbet harekete geçeceği gün gelecek.
Rica ederim...:tamam:
Sadece ikimizde olduğuna katılıyorum:D
Bu da aslında iyiye işaret Ky'da olmadığına göre büyük yatırımcı da. Zaten o şüphe götürmüyor. Takas toplu. Elbet harekete geçeceği gün gelecek.
Rica ederim...:tamam:
TAKASLARDADA BUYUK OYNAMA VAR .İNSAALLAH İYİ BİRİLERİ ALIR BANKAYIDA BİZDE GELECEGE UMUTLA BAKARIZ.
bu sessizlik, fırtına öncesi olandan mı acaba?
:p
yücekayalı
20-06-2006, 18:14
Şekerbank 1 milyar dolara satıldı diye bir dedikodu dolaşıyor eğer doğru ise............................................... ..........
Şekerbank 1 milyar dolara satıldı diye bir dedikodu dolaşıyor eğer doğru ise............................................... ..........
Dedikodulara fazla aldırma, 1 Milyar dolar önemli bir rakam.:D
İSTANBUL - Şekerbank T.A.Ş'nin pay sahibi olduğu Çalık Şeker Konsorsiyum Yatırım A.Ş. Banka Kombetare Tregtare'nin devir işlemlerini tamamladı.
Banka'dan borsaya gönderilen açıklamada şöyle denildi: "Şekerbank T.A.Ş.'nin halihazırda % 34 pay sahibi olduğu, 17.500.000 YTL ödenmiş sermayeye sahip Çalık Şeker Konsorsiyum Yatırım A.Ş., Arnavutluk'ta faaliyet gösteren ve 24.644.250 USD ödenmiş sermayeye sahip Banka Kombetare Tregtare'nin (BKT) % 60 hissesinin devri ile ilgili yasal işlemleri tamamlamış olup, devir süreci fiilen tamamlanmıştır."
anti-spek
20-06-2006, 22:13
Dedikodulara fazla aldırma, 1 Milyar dolar önemli bir rakam.:D
İSTANBUL - Şekerbank T.A.Ş'nin pay sahibi olduğu Çalık Şeker Konsorsiyum Yatırım A.Ş. Banka Kombetare Tregtare'nin devir işlemlerini tamamladı.
Banka'dan borsaya gönderilen açıklamada şöyle denildi: "Şekerbank T.A.Ş.'nin halihazırda % 34 pay sahibi olduğu, 17.500.000 YTL ödenmiş sermayeye sahip Çalık Şeker Konsorsiyum Yatırım A.Ş., Arnavutluk'ta faaliyet gösteren ve 24.644.250 USD ödenmiş sermayeye sahip Banka Kombetare Tregtare'nin (BKT) % 60 hissesinin devri ile ilgili yasal işlemleri tamamlamış olup, devir süreci fiilen tamamlanmıştır."
Bu haber nerde ne zanman yazılmış Sn Borsacı
Bu haber nerde ne zanman yazılmış Sn Borsacı
bu haber bugün imkb ye geldi şirket haberlerinden bakabilirsin
ne varsa bu 2,54 lerde anlamadım gıttı....:D
ne varsa bu 2,54 lerde anlamadım gıttı....:D
Spek kağıda el atmadığı sürece 1 ileri 2 geri yapmaya devam eder bence, aylardır aynı yerde pati çekip duruyor. Net bir getirisi yok. Ciddi zarar ettirmiş.:mad: Bankaya bakıyorsun almış başını gitmiş. Doğal olan da bu zaten. Fiyatı buna biçmiyorlar, Bankaya biçiyorlar.
Ne yani şimdi bu düşüşler çok mantıksız. Piyasa değerinin altında bir fiyat gelmedi ki. Daha önce söylediğim gibi 1 Milyar USD gibi rakamlar afakiydi. Benim beklediğim fiyat bu seviyelerdeydi. Hisse başına 10.-YTL tespit edilmişken % 21 altından işlem görmesi biraz afaki oldu. Çağrıyla ilgili bir açıklama gelmediğinden oldu sanırım. Finansalın düşmesi tam ebuziddinlik. Taze para gelecek, daha sonra da tavan çekerse hiç şaşırmam
Allah rızası için şu tabandan 1-2 lotla alışları kim yapıyorsa yapmasın, Hiçbir amaca hizmet etmeyen bir şey. Bu olay balıkların oltadaki yemi tırtıklaması gibi bir şey. Kağıdın balansı bozuldu, ne olacağı belirsiz, destek çıkan da yok. Şu an itibariyle daha önceki hareketlerini tekrarlayacağa da benzemiyor gibi. Yarın Cuma namazını müteakip cenazeyi defnedebiliriz. Geçmiş olsun
Alım-Satım tavsiyesi değildir.
son yarım saatte bişeyler olabilir...
Alım-Satım tavsiyesi değildir
Siz kendinizi avutuyosunuz sanırım banka yükselirken bukadar sert tepki vermeyen şekerfin noldu da bugün banka tabanlarda koşunca oda tabanlara yapıştı düşünmek lasım
Baya bi hareket oluyo tavan yapcaklar herhal:gulen: :gulen:
sızın elınızde var mı?
Guncellenmedı....
SEKFK 167,332 2.266 60.8 -208,473 2.256 -75.8 -41,141 -15.0 107,747 -66,606
SEKER YATIRIM 74,082 2.347 26.9 ALAN YATIRIM -73,135 2.104 -26.6 0
GARANTI YAT. 46,722 2.221 17.0 C MENKUL -51,000 2.467 -18.5 0
MEKSA YATIRIM 20,402 2.211 7.4 MARBAS MENKUL -50,344 2.251 -18.3 0
IS YATIRIM 13,301 2.134 4.8 POLEN MENKUL -20,000 2.338 -7.3 0
FINANS YAT. 12,825 2.188 4.7 ANADOLU YATIRIM -13,994 2.180 -5.1 0
DIGER 107,747 39.2 DIGER -66,606 -24.2 0.0
Gemiyi ilk fareler terkedermiş. C Menkulle, Marbaş zaten dün girmişler kağıda, adamlar ışık hızıyla buharlaştı zararına
Yukarıda grafikte Anıl hocamın da dediği gibi yarın için hernekadar babası kötü durumda olsada tepki gelebileceği kanısındayım zaten kağıt 23/07/04 tarihinde 1200 dipi sanıyorum 02/02/06 4400 kapanışları var grafiğe göre tarihler haftalık olabilir daha önce borsa 31500 lere geldiğinde buraları test etmiş ama sanırım ozaman da babası 5500 tabanları oynuyodu şimdi babası 7500 tabanda noldu da bu kadar sert tepki verdi düşünelim babası 5500 lere gelirse bu da ayak uydurur mu uydurursa vay haline
braveheart
22-06-2006, 17:47
bankanın yükselişine göre çok gerilerde kalmasına rağmen düşüşte bu kadar paralel gitmesi hiç iyi olmadı. ama önümüzdeki günlerde çok riskli artış ve düşüşler olabilir bence. kumar gibi düşünüp kazanç sağlama şansı var.
anti-spek
22-06-2006, 19:04
Şekerbankın cağrı muafiyetini spk nın kabul etmeyeceği kesin.Zaten bu kadar az işlem hacmiyle taban olması anlamsız.Tipik bir ky dökme çalışmasıydı.Robobank faciası sırasında CİTİBANKIN aldığı 1miyon 200 bin lot hisse hala ellerinde üstelik maliyet 4 lira.Bu günün en iyi alıcısı şekeryatırım takasta yine öne geçtiler.Sermaye artırımı bugün yarın spk tarafından onaylanır.Muhtemelen bedelsiz bölünecek.Bölündükten sonra spk nın çağrı muafiyetini reddettiği haberi gelir kağıt uçar gider.Panik satışları yapan ky kağıdın arkasından bakarken bildiği bütün küfürleri etmekle yetinir
anti-spek
22-06-2006, 19:16
İlginç bir ayrıntı daha yazayım kağıt bu gün 2.70 den 2.29 düşerken 60 bin lot alım yapılmış 88 bin lot satış yapılmış.
Tavandan yani bu gün gördüğü 2.70 seviyesinden yapılan satış ise korkunç derecede komik, evet sadece 7 bin.Ya bu adamlar ya kağıt basmasını bilmiyorlar yada hiç dayak yememişler
longterm
22-06-2006, 23:05
Şekerbanktaki TARZANCILIK TARZI YÖNETİCİLERİN İŞGÜZARLIĞI BU İŞ.
Bir kere bu ülkede son 1 yılda;
1. Teb satıldı, Çağrı muafiyetinden kurtulamadı
2. Dışbank Satıldı, çağrı yaptı
3. Garanti satıldı Çağrı muafiyetinden kurtulamadı
4. Yapı kredi satıldı Çağrı muafiyetinden kurtulamadı. Koç grubu Çağrı fiyatından daha pahalı hisse aldılar üstelik!!.
5. Finansbank satıldı çağrı yaptı...
Bu şirketinde çağrı yapma zorunluluğuna tabii oalcağı apaçık. Suyu bulandırıp sazan avına çıktılar yine.
3 ay içinde 7 lira maliyetli şekerbank hissesi alan birisinin borsa düşecek olsa bile garantili olarak ve günlük gecikme faizi giydirilmiş halde 10 ytl lik şekerbank hisselerini 10.50 YTL ye satma fırsatı olacağına adım kadar inanıyorum.
Bu çirkefliğin ve düzenbazlığın alemi yoktu be kardeşim. Bankanın içini zaten yıllarca kemirdiniz, yarın yönetimden istifa edip deffolup gideceksiniz, bari giderken haysiyetinizle gidin...
Ne yani senin o sattığın hisseler 10 YTL ediyorda?
Benim elimdeki hisseler tuvalet kağıdı mı ediyor?. Hangi ülkede yaşıyoruz.
PESS DOĞRUSU..
Saygılar.
Bugün babasına karşı gelebilecek mi bakalım
Heh şöle birileri alsın birileri satsın ki tahtanın tadı çıksın ne öle taban taban canımız sıkıldı ya izlemekten
Şekerbanktaki TARZANCILIK TARZI YÖNETİCİLERİN İŞGÜZARLIĞI BU İŞ.
Bir kere bu ülkede son 1 yılda;
1. Teb satıldı, Çağrı muafiyetinden kurtulamadı
2. Dışbank Satıldı, çağrı yaptı
3. Garanti satıldı Çağrı muafiyetinden kurtulamadı
4. Yapı kredi satıldı Çağrı muafiyetinden kurtulamadı. Koç grubu Çağrı fiyatından daha pahalı hisse aldılar üstelik!!.
5. Finansbank satıldı çağrı yaptı...
Bu şirketinde çağrı yapma zorunluluğuna tabii oalcağı apaçık. Suyu bulandırıp sazan avına çıktılar yine.
3 ay içinde 7 lira maliyetli şekerbank hissesi alan birisinin borsa düşecek olsa bile garantili olarak ve günlük gecikme faizi giydirilmiş halde 10 ytl lik şekerbank hisselerini 10.50 YTL ye satma fırsatı olacağına adım kadar inanıyorum.
Bu çirkefliğin ve düzenbazlığın alemi yoktu be kardeşim. Bankanın içini zaten yıllarca kemirdiniz, yarın yönetimden istifa edip deffolup gideceksiniz, bari giderken haysiyetinizle gidin...
Ne yani senin o sattığın hisseler 10 YTL ediyorda?
Benim elimdeki hisseler tuvalet kağıdı mı ediyor?. Hangi ülkede yaşıyoruz.
PESS DOĞRUSU..
Saygılar.
Bu kazaklar babasının hayrına % 34'lük hisseyi almaz. Türkiye piyasasına girmek isteyeceksin, azınlık hissesini yeterli göreceksin. Hiç mantıklı gelmiyor. Bir şekilde çoğunluğu ele geçirmek isteyeceklerini sanıyorum. Çağrıdan kaçmak o kadar kolay değil. Daha önceki banka satışları buna örnek. Bazıları bu ülkede kendilerini çok akıllı, birilerini de aptal sanmasın...:gulen:
uzun vadelı destegınde....
babası bır taban daha yapmasın geldım....:D
uzun vadelı destegınde....
babası bır taban daha yapmasın geldım....:D
Anıl hocam babası bir taban daha yapacak gibi 6000 tabanı ordan dönerse bu kağıtta yukarı gidebilir ama ikinci taban 5400 yani pazartesiden dönerse bu zamanda 2000 i aşağıya hızla kırabilir gibi geliyo bana ikinci seans inşallah yanılırım
TAVSİYE DEĞİLDİR
Anıl hocam babası bir taban daha yapacak gibi 6000 tabanı ordan dönerse bu kağıtta yukarı gidebilir ama ikinci taban 5400 yani pazartesiden dönerse bu zamanda 2000 i aşağıya hızla kırabilir gibi geliyo bana ikinci seans inşallah yanılırım
TAVSİYE DEĞİLDİR
XZARA_....
http://www.forum.hisse.net/showthread.php?t=5084&page=550
XZARA_....:gulen:
http://www.forum.hisse.net/showthread.php?t=5084&page=550
Tamamdır hocam baktım hemen hemen aynı yerlerden dönmesini bekliyoruz
Anıl hocam seans başından beri dayandığı 2000 desteğini de kırdı borsanın gazabıyla ikinci seans durum düzelmezse 1900 civarını görebiliriz
TAVSİYE DEĞİLDİR
tabana yazdım.....gelırse artık...
tabana yazdım.....gelırse artık...
Anıl hocam vakfini verdiler ama bunu bu seans idare edeceğe benziyolar işin ilginç tarafı vakfin dün 2 taban bugün de taban şekerfin de öle olay babadan çıkıcak sanırım finlerde bi kaçışa benziyo faizlerden olabilirmi bu hareketler
TAVSİYE DEĞİLDİR
ne oldu bu mortgage olayına....:D
O zaman ki faizler ile şimdiki faizler ve önümüzdeki dönem faizler arasındaki farklar bunun hikaye olacağı yönünde
TAVSİYE DEĞİLDİR
bır beklentı bıter ve bır baskası baslar...
afıyet olsun
bır beklentı bıter ve bır baskası baslar...
afıyet olsun
Fena toplamadılar seans sonuna doğru acaba babanın ikinci seans olası taban çözülme muhabbeti olabilir mi?
TAVSİYE DEĞİLDİR
BİR ŞEKER FACİASI!
TÜRKİYE'Yİ KAZAKİSTAN SANDILAR:Şekerbank 10 bin lira hisse başı fiyatta Kazan Bank Turan Alem'e satıldı ama bir açıklama binlerce yatırımcısını mağdur etti. Bankanın çoğunluk hisseleri için trilyonlar ödeyen Kazak'lar küçük yatırımcı hisselerini almamak için SPK'dan çağrı muafiyeti isteyeceklerini açıkladı. Bu haber üzerine hisse senedi çift seans taban oldu. Türkiye'deki mevcut yasalara göre, bankanın hisseleri çağrı olmadan devredilmesi mümkün görülmüyor. Ancak piyasada, "Kazaklar Türkiye'yi de Kazakistan sandılar herhalde"diye yorum yapıldı. Bu arada son üç gündür satış haber beklentisi ile hisse senedinde bir çok yatırımcı ve oyuncu ciddi pozisyon almıştı.
Fena toplamadılar seans sonuna doğru acaba babanın ikinci seans olası taban çözülme muhabbeti olabilir mi?
TAVSİYE DEĞİLDİR
Şuanda işliyo ama ilerleyen dakkalar yön belirleyici olucak
gedık satısını 2 ıle buraya koydum....
sekfk te alıcı ve satıcılar ne kadar görebilen arkadaş varmı acaba?
Hayırlı olsun baba pislik yapmazsa evlat gidici gibi
TAVSİYE DEĞİLDİR
Hala tahtadamısın hocam yoksa çıtır yapıp kaçtın mı?
Neyse baya düşmüş olmasına rağmen kağıdın avunma noktası borsanın da - 1000 puandan kapatmış olması dünkü gibi kuru gürültü olmadı yani
tahtadaki işlem yapan şekerdeki kim ise allah cezasını versin. insan bu kadar mı kasap olurya üstten al alta ver, sürekli aynı olay ama birisi gelir ona nasıl tahta trade edilir gösterir.
Bende bu tahtaya yeni bulaşıyorum umarım hayırlısı olur baba diye tabir ettiğiniz şekerbank tadı kaçırabilir yine
Yine taban oldu bakalım nereye kadar sürecek bu fasıl
Hayret bişi kağıt düşme hastalığına mı yakalandı nedir? hadi babası düşünce annadık düşmesini de şimdide endeks düşünce de düşmeye devam ediyo ilginç
Bu sefer tabanı bozma niyetleri yok iyice canını sıkmaya başladı bu kağıt yatırım yapanların
Yeter ya sinir geldi bende verdim 1800 den gerekirse düşmesi durumunda 4-5 kademe alttan yine alırım olmadı yükselirse kardemir d ve döktaşa takılırım bakalım hayırlısı olsun
Yeter ya sinir geldi bende verdim 1800 den gerekirse düşmesi durumunda 4-5 kademe alttan yine alırım olmadı yükselirse kardemir d ve döktaşa takılırım bakalım hayırlısı olsun
Neyse elimize yüzüme bulaştırmadan kademe düşürmeyi başardım 1800 den sattıkları 1690 dan lot sayısını arttırarak yerine koydum aradaki marjı babamdan istesem vermesdi:gulen: :tamam:
Neyse elimize yüzüme bulaştırmadan kademe düşürmeyi başardım 1800 den sattıkları 1690 dan lot sayısını arttırarak yerine koydum aradaki marjı babamdan istesem vermesdi:gulen: :tamam:
Kağıda 10 dakka bakamadım 1690 emir verdim paragaranti sayfamı kapattım kağıt taban olmuş yok böle bişi sanırım fin kiralama kağıtlarının anasını ağlatmaya devam edecekler faizlerden dolayı taban olma sebebi de şimdi baktım da babasını da 5850 ye kadar vermişler neyse hayırlısı olsun hiç yoktan kademe indirdim
Sekfk cenazesinin cuma günü defnedildiğini söylemiştim. O günden bu güne sağolsun yanıltmadı beni. Bu saatten sonra bu kağıt hakkında ne söylenirse boş. Pozisyonda olanlar mecburen uzun vadeli yatırımcı oldular. Taziyelerinizi göndermek için babası skbnk'a telgraf çekebilirsiniz. Çiçek gönderecekler çiçek paralarını zararda olan ky'lara verebilirler. Başımız sağolsun...
Sekfk cenazesinin cuma günü defnedildiğini söylemiştim. O günden bu güne sağolsun yanıltmadı beni. Bu saatten sonra bu kağıt hakkında ne söylenirse boş. Pozisyonda olanlar mecburen uzun vadeli yatırımcı oldular. Taziyelerinizi göndermek için babası skbnk'a telgraf çekebilirsiniz. Çiçek gönderecekler çiçek paralarını zararda olan ky'lara verebilirler. Başımız sağolsun...
Sayın borsacı size katılmamak elde değil fakat borsanın da tılsımı bozuldu kağıt endeks düşerken ayak uyduruyo fazlasıyla çıkarken nanay bakıyos şekerbank yükselir gibi oluyo düşerken sergilediği performansı yine vermiyo ayrıca diğer finleri incelersek orda da durum hiç iç açıcı değil olası 6 aylık ve 9 aylık dönem bilançoları ve yükselen faizler ortamı fazlasıyla karartıyo tek tek ele alındığında ayakta kalan tek fin toprak fin kiralama patronları büyük patron herhalde:gulen:
Yeni birgün yeni umutlar artık rekor düşüşlerin ardından 1 kademe de olsa yeşil kapat utandır diğer hisseleri
Bugün dünkü gibi yine kötünün iyisi gün geçiriyorum 1610 dan sattım 1520 den yerine koydum maksat lot sayımıs artıyo 2 gündür iyi lot artırdım sonuçta yine düşüyo ama avuntumus lot artırarak kademeleri düşürmem 2 günde 20 kademee oldu sağlık olsun para yine kazanılır Allah sağlığımızı korusun
Kağıdın kafasını kaldırmasına izin vermiyolar tekme tokat satışlar geliyo peşin sıra elbet biyerde bu da sıçrıcak Allah büyük
Yine gıdım gıdım taban kokusu geliyo sakin sakin ama cesaret edemiyom satım tekrar almaya hayırlısı olsun
AL SAT TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Gün yine bitti borsa 500 puan artıda kağıt 10 kademe aşağıda borsa düşürken laylaylom düşüyo çıkarken inatlaşıyo çıkmam diye
Bugün için pek hoş şeyler düşünmüyorum Wall Street -1.60 varan oramlarda değer kaybatti AMB bugün toplanıyo ve S & P görünümü durağana çevirdi
Şuan bizim borsamız aşırı reaksiyon vermedi ama birazdan avrupa borsaları açılınca daha net yön belirlenebilir
Kağıdımız az daha sıksa yeşil olacak umarım
ayrıl da gel dıyecem ...ayrılamıyor kı....:D
ayrıl da gel dıyecem ...ayrılamıyor kı....:D
Kağıtta ölü toprağımı var nedir:gulen:
Mortgage Yasası’na vergi engeli
Kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunan Mortgage Tasarısı, Meclis’te önümüzdeki döneme kaldı. Konut kredisi faizlerinin yüzde 2’ye yükselmesinin yanı sıra vergi mahsuplaşmasıyla ilgili maddeye IMF’nin karşı çıkması etkili oldu
ANKARA - Başbakan Yardımcısı Abdullatif Şener, Plan Bütçe Komisyonu’nda vergi mahsuplaşması getiren düzenlemeye karşı çıkmıştı. Maliye Bakanlığı’nın hesaplamalarına göre 10 yılda 200 bin kişinin bu maddeden faydalanması halinde, 10 milyar YTL’lik kayıp oluşacağı hesaplanmıştı
Tasarıda vergi ile ilgili yapılan bu düzenlemeye Uluslararası Para Fonu (IMF) itiraz etti. Hükümet tasarıyı ilk haline dönüştürmek için harekete geçtiğinde de CHP’nin itirazı ile karşılaştı.
Konut kredisi faizlerinin yüzde 2 seviyesine çıkması da Mortgage’ın uygulanma şansını ortadan kaldırdı. İşte tüm bu nedenler tasarının bu dönem Meclis’ten geçirilmemesinde etkili oldu.
bu ne sansdır boyle.....:p
Akborsacı
29-06-2006, 10:21
rus bir şirket göz kırpmış..Skfk e kazakların kankisi imiş ..her kes kazansın die yazıyom..İsteyen alsın .. geç kalmayın bu sefer.. kagıt sudan ucuz ..5 ytl den geldi 1.50 mantıklı olun biraz
rus bir şirket göz kırpmış..Skfk e kazakların kankisi imiş ..her kes kazansın die yazıyom..İsteyen alsın .. geç kalmayın bu sefer.. kagıt sudan ucuz ..5 ytl den geldi 1.50 mantıklı olun biraz
Kardeş böle haberler verme yönlendirme yapma sandığından çok fazla kişi burayı okuyo varsa elinde tutarsın yoksa al bekle ozaman böle bir haber olsa sana bana bırakmazlar bak dün bugün +1300 puan oldu hala eksi borsa eksiye geçse 1450 ve 1400 e kadar verebilerler
Kardeş böle haberler verme yönlendirme yapma sandığından çok fazla kişi burayı okuyo varsa elinde tutarsın yoksa al bekle ozaman böle bir haber olsa sana bana bırakmazlar bak dün bugün +1300 puan oldu hala eksi borsa eksiye geçse 1450 ve 1400 e kadar verebilerler
Sn. lukens... bu arkadaşımız zaten artık aramızda değil.... kendinizi onun için üzmeyiniz ....
saygılar....
Sn. lukens... bu arkadaşımız zaten artık aramızda değil.... kendinizi onun için üzmeyiniz ....
saygılar....
İlginize Teşekkürler sayın petal
Böle kımıldamalar içimizi kıpraştırıyo babasını çakarlarsa bu da gümler yoksa ilerii
hexedemical
29-06-2006, 13:53
şeker 5.55 kırmadan birşey söylemek gerçekçi olmaz.
bugün öğlene doğru bu hisse hakkında bir söylentiyi yazan arkadaşın cesaretini kutlarım ve kendisine bundan sonraki finansal yaşamında başarılar dilerim.
duyumunu nerde duymuş bilmem ama aynı şeye yakın bir olay bizim buralardaki aracı kurumda da konuşuluyordu.
bir fiyat bile biçilmiş ama bir borsa efsanesi de olabilir.
izlemeye alalım bakalım.
Son günlerin en güzel günü şükür sonunda yeşil kapanış yaptı:tamam:
livermoore
29-06-2006, 15:53
abisindeki muhtemel tepki buraya yansıyacaktır. ben de aranıza katıldım bugun ıtıbarıyla sadece tepkı için. saygılar..
nerdeyse 2 sene önceki fiyatta! Yazık yavruuum kıyamam ben sana.
Yok mu yüzüne bakan? Tukaka mı oldun seeen
aylarca bekleyip 2.30dan çıkmıştık biz
amma abartmışlar :)
yine gelelim bari
beklerız efem.....51 den bır malıyet daha yaptım...
nerdeyse 2 sene önceki fiyatta! Yazık yavruuum kıyamam ben sana.
Yok mu yüzüne bakan? Tukaka mı oldun seeen
:D :D :D en kısa surede yeşil verecegim, beni guldurdunuz allahta sizi guldursun
:D :D :D en kısa surede yeşil verecegim, beni guldurdunuz allahta sizi guldursun
amiiin! Cümlemizi inşallah
:gulen:
beklerız efem.....51 den bır malıyet daha yaptım...
iyi yapmışsın kardeşim. Filmi baştan seyretmek gibi olcek biraz ama seviyom bu kaadı
anti-spek
29-06-2006, 20:53
iyi yapmışsın kardeşim. Filmi baştan seyretmek gibi olcek biraz ama seviyom bu kaadı
Bazı filmler tekrar tekrar seyredilir.Ama filmde hiç bir değişiklik olmaz:D
Şeker Fin Forumu şimdilik kıpırdamasada kıpırdar gibi olmuş umarım bugün babası yamuk yapmazda Wall Street deki +%3 bize açılışta yansıyacağından bizde çıtır yaparız yada alsatla lot sayımızı arttırabiliriz
İlk seans gayet hoş umarım ikinci seans da böle devam eder
Endeksteki bu çıkış dalgasına ayak uyduramadı. Bundan sonra oluşacak endeksteki düşüş daldasında bu hisseyi, eğer gelirse, 1,2-1,4 aralığından toplamayı düşünüyorum. O zamana kadar fikrimi değiştirmezsem tabiki.
Endeksteki bu çıkış dalgasına ayak uyduramadı. Bundan sonra oluşacak endeksteki düşüş daldasında bu hisseyi, eğer gelirse, 1,2-1,4 aralığından toplamayı düşünüyorum. O zamana kadar fikrimi değiştirmezsem tabiki.
:tamam: Katılıyorum
1.2-1.4 aralığını görürse uzuuuun zaman yatırımcı kalabilirsiniz bence. Artık para etmiyor demektir o durumda
Neyse bugünde yeşil kapatmış üstüste 2 gün yeşil gayet hoş ama borsa düşerken önünden çekilmek gerek ezebilir
Keşke borsa hafta sonları da açık olsa vakit geçemk bilimiyo ama neyse borsa önümüzdeki hafta hafif kar satışları görürse umarım olmaz 1500 tekrar görülebilir
livermoore
01-07-2006, 13:11
borsanın bu sert tepkısıne tepkısız kalısı urkutucuydu, tepkı ıcın gırdık ama aradıgımızı bulamadık, pazartesı vedalasmalı..
borsanın bu sert tepkısıne tepkısız kalısı urkutucuydu, tepkı ıcın gırdık ama aradıgımızı bulamadık, pazartesı vedalasmalı..
Mantıklı bir yaklaşım ama daha önce şekerbankın tepki vermesi gerek yoksa bu iş zor
Umarım bugün birmiktar daha toparlanır tabi endekse bağlı enflasyoncular alım satım kararlarını zaten 16:30 dan önce yansıtırlar yarın sabahki sadece olumlu veya olumsuz tepki olacaktır
Bugünkü alsat fırsatını iyi değerlendiremedik daha doğru denemeye cesaret edemedik babası da kötü bitirdi 5300 kırılırsa çok sakat olabilir bu kağıtta saten yükselişlere gerekli tepkiyi veremedi:eek:
Seans başında babasına karşı gelerek 1620 (+ 2,53) umarım ilerleyen dakkalarda herzaman olduğu gibi geri vermez karını
buralardan pozisyon açmayı uygun gördüm..anadolu ve seker alışta ilk seans itibariyle..
ben de dıyorum son sanıyeler kım aldı....
livermoore
04-07-2006, 11:27
satamadım gitti, elim gitmiyor nedense..
Babası yine çan çekişiyor malum oğluda acı çekiyor
Hele şükür diğer kağıtları utandıramasada en azından yeşil kapatarak avunma fırsatı verdi
:gulen: Benim soyadım yiğit ben bir şekerseverim:gulen:
tahtada işlem yapan kurumlar degişti..acaba yeni birilerimi giriyor hisseye..bana öyle göründü..1-2 hafta buralarda olamayacagım..hedefim 2.80 ytl..
edvin..
tahtada işlem yapan kurumlar degişti..acaba yeni birilerimi giriyor hisseye..bana öyle göründü..1-2 hafta buralarda olamayacagım..hedefim 2.80 ytl..
edvin..
Sayın edvin şekerbank bu durumdayken oralara gelmesi hayli zor ama oda toparlarsa neden olmasın çok fazla baskı kuruyorlar kağıda
temmuz agustos ayı fınansal kıralama ayı ....
umarım nasıbını alır.....
temmuz agustos ayı fınansal kıralama ayı ....
Zaten diğer finansal kiralamalar toparladı biraz sayın hocam ama bununki ayrı bir dert seninde bildiğin gibi
delta menkul bugunde 24 bin lot alış yaptı...
edvin..
bu seviyeler alım için uygunmu ?
bu seviyelerin alım için uygun olup olmadıgını bu forumdan degil aracı kurumunuzun yatırım danışmanınızdan ögrenebilirsiniz.
livermoore
07-07-2006, 13:47
bugun ılk seans delta menkul 93000 satıs yaptı..
futbolcu
07-07-2006, 14:03
delta yaptı ama 71.000 ini euro karşıladı
atan 1 karşılayan 0 ilk senas için
SEKFK - SEKER FIN. KIRL.
Aracı Kurum Dağılımı - [07.07.2006] Net Lot: 136.988 T. Lot: 289.169 Net/Toplam: %47,37 Net(5): -17.041 %-12,44
Alıcılar
İlk 5
Net Lot: 111279
Yüzde: 81,23
Maliyet: 1,591
Satıcılar
İlk 5
Net Lot: -128320
Yüzde: 93,67
Maliyet: 1,586
Alan Net Lot % Maliyet
EURO YATIRIM 71000 51,8 1,608904
SEKER YATIRIM 21178 15,5 1,556418
ALAN YATIRIM 7100 5,2 1,543239
EKINCILER YAT. 7001 5,1 1,582858
C MENKUL 5000 3,6 1,57
DIGER 25709 18,8 0
Satan Net Lot % Maliyet
DELTA MENKUL 93300 68,1 1,579819
ANADOLU YATIRIM 15000 10,9 1,617333
FORTIS YATIRIM 9000 6,6 1,595
HALK YATIRIM 5700 4,2 1,608597
TACIRLER MEN. 5320 3,9 1,557902
DIGER 8668 6,3 0
livermoore
07-07-2006, 14:21
sayın futbolcu ben de olumlu tarafından bakmak ıstıyorum aslında, cunku bende de var. skbnk ın buyuk cıkısına ayak uyduramayan hıssenın dususune eslık etmesı korkutuyor..
livermoore
07-07-2006, 15:28
ben sattım 1,56 dan, kalanlara bol kazanclar..
futbolcu
07-07-2006, 15:39
ben sattım 1,56 dan, kalanlara bol kazanclar..
valla yalan olmasın ben aldım
eski gözağrım ciddi alış bölgemde artık
Deltanın mal satması hoşuma gitmedi.
Geldi.:düsün:
uzay2006
17-07-2006, 16:18
bu senedin dibini söyleyecek arkadaş varmı..4.48 den buraya gelmiş yaw..valla iyi param olsa ortak olucam....hepsini alıp...
2 sene önce yanılmıyorsam 1.30 civarı arz edilmişti. Daha aşağı gitmesi fizik ve mantık kurallarına aykırı bence. Ha spek kuralını bilemem.
Acımasızca doğruyorlar herkesi. Sanki dibi yok gibi satıyorlar.
bu senedin dibini söyleyecek arkadaş varmı..4.48 den buraya gelmiş yaw..valla iyi param olsa ortak olucam....hepsini alıp...
sıfır(0)
uzay2006
17-07-2006, 19:19
2 sene önce dolar 1.4 tü şimdi 1.58..dolar bazında çoktan halk arzın altına indi..
uzay2006
17-07-2006, 19:21
bu seviyeden "0" a kadar her onluk seviyeden alım yapacam..önümüzdeki 3 yıl boyunca..
kişisel fikrim :)
uzay2006
18-07-2006, 10:55
satacak ya da çevireck yada alınacak malı kaldı mı?
sadece düşünüyorum...
uzay2006
18-07-2006, 10:58
en azından bekliyor gibi bu seviyelrde düşmüyor :)
uzay2006
20-07-2006, 15:53
kimseden cevap yok alıma ve maliyetlenmeye devam...
uzay2006
23-07-2006, 22:25
hala daha en son yorum benim ve bende başka kimse olmaması beni mutlu ediyor...:)
***sekfk*** seker finansal kiralama a.s.nin 04.08.2006 tarihli
yazisi asagiya cikarilmistir. sirketimizin 03.08.2006 tarihinde
yapilan yonetim kurulu toplantisinda alinan karara istinaden,
ekte bulunan gundem maddelerinin gorusulup karara baglanmasi
icin olaganustu genel kurulu ile (a) ve (b) grubu imtiyazli pay
sahipleri olaganustu genel kurulu 24.08.2006 tarihinde saat 10:30,
11:00 ve 11:30da buyukdere caddesi no:171, a blok metrocity,
12. kat, levent, istanbul adresinde yapilmasi karari bulunanlarin
oy birligi ile alinmistir. olaganustu genel kurul toplanti gundemi
1. acilis ve baskanlik divani secimi 2. divana toplanti tutanagini
imzalama yetkisinin verilmesi 3. esas sozlesmenin kayitli sermaye
baslikli 6.nci maddesinin tadilinin gorusulmesi ve karara baglanmasi
4. esas sozlesmenin yonetim kurulu ve suresi baslikli 8.nci maddesinin
tadilinin gorusulmesi ve karara baglanmasi 5. sermaye piyasasi
kurulunun b.02.1.spk.0.13-1419-13848 sayili 28.07.2006 tarihli
yazisi ile izini verilen kayitli sermaye tavaninin 18.823.530
ytlden 25.000.000 ytlye odenmis sermayeninde ttk 324uncu maddesi
geregi 18.823.530 ytlden 25.000.000 ytlye nakten arttirilmasi
kararinin alinmasi 6. sirketimizin ana hissedari sekerbank t.a.s.nin
ana hissedarlari olan sekerbank t.a.s. personeli munzam sosyal
guvenlik ve yardimlasma sandigi vakfi ile sekerbank t.a.s. personeli
sosyal sigorta sandigi vakfinin sahip oldugu sekerbank t.a.s.
hisselerinin satisi ile alici tarafindan hisse devrini muteakip
yapilacak cagri muafiyetinin ortaklarin onayina sunulmasi. 7.
temenni ve kapanis. (a) ve (b) grubu imtiyazli pay sahipleri
olaganustu genel kurul toplantilari gundemi 1- acilis ve baskanlik
divani secimi 2- divana toplanti tutanagini imzalama yetkisinin
verilmesi 3- sirket olaganustu genel kurul toplantisinda alinan
kararlarin gorusulup onaylanmasi 4- temenni ve kapanis ***sekfk***
bedelsizmi acaba
bayada dusmus?????
bedelsizmi acaba
bayada dusmus?????
"18.823.530 ytlden 25.000.000 ytlye nakten arttirilmasi" diyor yani bedelli.
radyolog
07-08-2006, 23:05
SEKFNK nın özsermaye si ekside dolayısı ilw kar payı(temettü) yada bedelsiz sermaye arttırımı yapması olamaz
bedelli yaparak nakit sıkışıklığını aşmaya çalışıyor
yuru yuregım gıdelım buralardan ask bızımle deıl...sana buralarda bısey olsa kımsenın umrunda deıl....
:)
sadece uzun bır mum cubuk...
ismetyasar
15-08-2006, 05:19
***SEKFK*** Seker Finansal Kiralama A.S. ile ilgili Osman Goktan'dan gelen yazi: 14.08.2006 tarihinde, Seker Finansal Kiralama A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 1,38 fiyat araligindan 40.000 adet satis islemi tarafimca gerceklestirilmistir. ***SEKFK*** (14/08/2006 - 11:35:45)
ismetyasar
15-08-2006, 05:44
***SEKFK***İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ MALİ TABLO AÇIKLAMALARI- (11 AĞUSTOS 2006)
Şeker Finansal Kiralama A.Ş.’nin 11.08.2006 tarihli Yönetim Kurulu
Kararı aşağıya çıkarılmıştır.
“Şirketimizin bugünkü Yönetim Kurulu toplantısında, Şirketimize ait
SPK’nın Seri:XI, No:25 sayılı tebliğ hükümleri çerçevesinde 30.06.2006
tarihi itibariyle düzenlenmiş mali tabloları ile Bağımsız Denetim Raporu
Yönetim Kurulumuz tarafından incelenmiştir. Raporun önemli konularda
gerçeğe aykırı bir açıklama içermediği ya da açıklamanın yapıldığı tarih
itibariyle yanıltıcı olabilecek bir eksiklik içermediği tespit edilerek,
şirketimizin mali durumu ve faaliyet sonuçları hakkında gerçeği doğru
biçimde yansıttığı belirlenmiş ve bu çerçevede kabul edilmiştir. Sermaye
Piyasası Kurulu’nun 05.06.2003 tarih ve 29/692 sayılı kararı uyarınca
Güney Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. (Ernst&Young) tarafından
tanzim edilmiş olan Denetim Raporunun Sermaye Piyasası Kurulu ve İstanbul
Menkul Kıymetler Borsası’na yayınlanmak üzere gönderilmesine, oy birliği
ile karar verilmiştir.”
(14/08/2006 - 10:13:47)
ılk sende vuruldum
ama sıra bende
unutma bu fıyatı emı.....33 dıyıp optum
http://img175.imageshack.us/img175/8544/cft08301642303e7dw0.png
http://img92.imageshack.us/img92/2599/cft08301638183d7rw2.png
ses yok
e normal kimsede kalmamıştır ki
Valla ben 1,3 den gömülecektim ama kredi vermiyorlarmış buncaza
umarım içi boş çıkmaz hareketler
1.32yi de geçtik bayaa
ben sucsuzum hakım abı........:)
yarın onemlı
anti-spek
31-08-2006, 22:16
ben sucsuzum hakım abı........:)
yarın onemlı
Artık demir almak günü gelmişse zamandan
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Artık dönüş yok:D
seans ıcı kar satıslarına maruz kalan hıssemızde artı kapanıs beklıyorum....
bu hafta uzun cızıklere devam etmesı dılegıyle....:)
grafık oyle dıyor dımı....kısalardan uzunlara dogru....:)
http://img176.imageshack.us/img176/2143/cft0902105826280wd4.png
beuti081973
02-09-2006, 17:35
sayın xzara hisse iyice sıkıştı artık hareketlenmesi lazım ben şöyle 1.30 - 1.33 aralığından alttan destek atacam hadi hayırlısı bakalım.
Ben, bedelli bölündükten sonra eski ile yeni birleşene kadar 0,95-1,0 arasına ineceğini düşünüyorum. Bu bölge benim için uygun alış bölgesi olur. Kimse etkilenmesin, bu sadece benim tahminim ve isteğim.
Bedelsizleri ne zaman? Ve % kaç
radyolog
04-09-2006, 19:55
Bedelsizleri ne zaman? Ve % kaç
BDZ AÇIKLANMADI DİYE BİLİYORUM YAKLAŞIK % 40 CİVARI BDL VAR GK
AÇIKLAMASINDA
TARİH TE YOK
radyolog
05-09-2006, 18:16
gn kurul 11/09 da ayrıntı aşağıda:)
http://img107.imageshack.us/img107/9435/sekfkij8.jpg (http://imageshack.us)
38 ı gormus ama kısa kalmıs....:)
bırı sankı dur dıyor...
elıme gecırmeyeyım....
Sabah şeker sigortanın satış haberinin gazıyla hızlı açıldı ama bu gaz yetmedi.
yon bellı oldu
bugun ozellıkle son 7-8 dk da gelen alımlarla 1,31 den 1,36 a cıktı, öğle sonrası 170bin lot işlem hacmi varken son dk alım işlmeleri ile 370bin lota cıktı, takas verilerine bakılırsada seker kendı hıssesını bariz bi şekilde topluyor. cıkış yakındır.
calıntıdır....:D
hissemix
08-09-2006, 21:46
aldık bekliyoruz, umarım süründürmez...
mortgage yılbasında baslıyormusmusmus.....
http://img172.imageshack.us/img172/1262/200609081718123292oo5.gif
http://img138.imageshack.us/img138/3138/200609081718123293sq4.gif
sizce bu düşüş ne zaman kendini toparlar yorum yapabilecek olan var mı?
Ayrıca yanılmıyorsam bugün bir toplantı yapacaklar. Bedelli için olumlu bir hava mı çıkar olumsuz mu?
2006 yılı
En Yüksek En Düşük
4,52 1,23
su konu bellı olsa da artık yonumuzu gorsek....:mad:
2006 yılı
En Yüksek En Düşük
4,52 1,23
su konu bellı olsa da artık yonumuzu gorsek....:mad:
sayın xzara bu senetten tek beklentiniz çok düşmesi mi. eğer burada hareket ediyorsanız çok büyük hata içerisindesiniz. tarihi diplerde sürünen senetlere bakın bir sürü var hepsi de yıllardır süründürüyor. eğr şu satışla ilgili olumlu gelişmeler olmazsa bu senet 1 lira bile etmez. zira öz sermayesi ekside ve boyundan büyük zararlar açıklıyor bilançosunda. ayrıca bu senet 1 liranın altına inmeden alınmaz gibi geliyor. bu arada ben de hata yapıp buradan aldım. umarım zararsız çıkarız.
belırsızlıgın ortadan kalkmasını beklıyorum....
seans sonu yada sabaha.....:)
kamuoyuna ulasan bır haber var mı?
:D
kamuoyuna ulasan bır haber var mı?
:D
SEKFK Şeker Finansal Kiralama A.Ş.’nin 11.09.2006 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.“Şirketimizin 11.09.2006 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda Esas Sözleşmenin “Kayıtlı Sermaye” başlıklı 6. Maddesi ile “Yönetim Kurulu ve Süresi” başlıklı 8. Maddesinin değiştirilmesi ve Kayıtlı Sermaye tavanının 18.823.530 YTL’den 25.000.000 YTL’ye, ödenmiş sermayenin de TTK 324’üncü maddesi gereği 18.823.530 YTL’den 25.000.000 YTL’ye nakden arttırılması konuları görüşülüp onaylandı. Ayrıca (A) Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda, Olağanüstü Genel Kurul’da alınan kararlar onaylanmıştır.”Genel Kurul Toplantı Tutanakları ekte yayınlanmaktadır.
Bu haber hisseyi düşürür mü yoksa arttırır mı?
Yorumu olan arkadaşlar
sultan murat
12-09-2006, 19:06
bulaştık bakalım neler olacak 1340 dan
sultan murat
12-09-2006, 19:20
http://img70.imageshack.us/img70/1881/sekfksb8.gif (http://imageshack.us)
şimdilik burada tutunuyoruz
bence bir müddet bu kağıttan bişey beklemeyin amma bir hikayesi varsa o ayrı bi olay, şu anda dip çlışması var buralard sürünebilir biraz...
daltonlar
13-09-2006, 12:53
skbnk a takılması kaçınılmaz...
skbnk a takılması kaçınılmaz...
soylerım red kıt e haaa....:)
http://img72.imageshack.us/img72/1341/cft091420195726eqv4.png
Sn. XZARA, "üçgenselde bugün yarın dönebilir". Nereye dönebilir? Olumsuz bir durum mu sözkonusu? Teşekkürler...
http://www.hisse.net/forum/showpost.php?p=1164543&postcount=7039
bu babasının 3 gun oncekı halı...
http://www.hisse.net/forum/showpost.php?p=1168329&postcount=7042
bu da dun....
fark ne?
farkı sanırım düşecek. 2-3 gündür yükselmiş.
babasında 5,05 altı kapanıs yapmadıgı surece sorun yok gıbı...bu baglamda 39 dan rıske gırıp bıraz daha aldım....
çok hoşuma gitti..tetikte bekliyor sanki..
sekfk kısa vade analiz.. (http://img221.imageshack.us/my.php?image=sekfkcz9.jpg)
sekfk kısa vade analiz - 2 .. (http://img182.imageshack.us/my.php?image=sekfk2sa0.jpg)
1,75 ara gaz gıbı gelıyor bana....:)
tesekkurler...
1,75 ara gaz gıbı gelıyor bana....:)
tesekkurler...
kısa vade(ara gaz) söyledim zaten..:)
pardon mınumum demıssınız...1,75 sonrası 2,1 arası ana gaz.:)..2,1 de mola (caylar benden)...
yolculuk nerde bıtıyor acaba...:D
uzun yollar da adamı rahatsız edıyor....
ismetyasar
16-09-2006, 15:20
Bu kadar yazmaya gerek yok 4 ile 5 ytl arasi yabanci malda.Ynai bu saatten sonra amerikayi kesfe benzer.tabiiki hissede hareket yukari olacak.Yani hayret ediyorum insanlar yaziyor.Acik belli birileri mala girmis eskdien maliyetli olanlar olmali.Ama bir anda insani vurabilirler.Ama pek ben burada risk oldugna inanmiyorum.Asagi yukari yaparak aynen Altin ve boyner gibi korkutarak yukari cekecekler.Bakalim belli de olmaz.Kari gordunmu vermek ve bazi bandlari iyi bilmek bu thatada cok yararlidir yoksa hasta olursunuz daha baslamadi ileri geriler....
yabancının malda oldugunu nerden bılıyorsunuz kı
HAKAN1974
17-09-2006, 10:37
1400 altında kapanması olayına nadiyorsunuz göstergeleri sat veriyor benim de elimde var ve felaket zarardayım 2200 olmadanda kurtarmaz beni bu fiyata ne kadar zamanda gelir gerçi burası borsa ama ve bu hafta hareket yönü nasıl olur boyner tavan tavan gitmişti bu yüzde 1 bile gitmiyor
Şekerbank'ın TuranAlem Securities'e satışına RK'dan onay çıktı. Şekerbank T.A.Ş. tarafından Borsa'ya gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Bankamızın ana ortakları Şekerbank T.A.Ş. Personel Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Vakfı ile Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı’ndan tarafımıza iletilen açıklama şöyledir: Şekerbank T.A.Ş.’nin toplam hisselerinin % 33,9187’sini temsil eden hisselerin TuranAlem Securities JSC tarafından devralınması işlemi ile Şekerbank T.A.Ş.’nin bağlı şirketlerinden Şeker Faktoring Hizmetleri A.Ş., Şeker Finansal Kiralama A.Ş. ve Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin kontrolünün de işlemin sonucu olarak TuranAlem Securities JSC’ye devrine Rekabet Kurulu tarafından izin verilmiştir."
Şeker Finansal Kiralama, sermayesini yüzde 32.8 oranında bedelli artırma kararı aldı. Şeker Finansal Kiralama A.Ş. tarafından Borsa'ya gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Şirketimizin 11.09.2006 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında alınan kararlara istinaden, Yönetim Kurulumuz Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin 6.176.470 YTL bedelli (%32,8125 oranında) artırılarak 18.823.530 YTL'den 25.000.000 YTL'ye çıkarılması ve bu işlemlerle ilgili gerekli izinlerin alınması, ilan, yazışma ve diğer hazırlıklar için Genel Müdürlüğe yetki verilmesi hususunda karar almıştır
HAKAN1974
22-09-2006, 00:51
nedemek şimdi bu aşağımı yukarı mı
erdoğan72
24-09-2006, 00:53
nedemek şimdi bu aşağımı yukarı mı
genelde asağı ama basen grnyo,da olduğu gibi tavan üsdüne tavan yabar ama gedik,de avrsy,da asağa gitti ama sabyetmeni tafsiye edebilirim seker yatırım 2 ayda 415 bin lot satmıs ve hissenin fiyatı yüksemis cumayı sağmasak cittinin eniyi ihtimal 2ytl üsdünde maliyeti seker yatıyımda 2.70 baslarıp1.50 düsüsde 600bin lot almıs onun maliyati yüksek belkilim,de 1ytl nin altına inmesini kimsenin bedelliye katılmamasını ve bu hisseleri kendiside alabilir tskyo da olduğu gibi alsat tafsiyesi değildir ben basen alıb satıyorum 3-5 günlük
***SKBNK******SEKFK*** Rekabet Kurumu'ndan 28.09.2006 tarihinde gelen 26.09.2006 tarih ve B.50.0.REK.0.08.00.00/120/775 sayili yazisi asagiya cikarilmistir. Rekabet Kurulu'nun 14.09.2006 tarihli toplantisinda, Sekerbank T.A.S.'nin sermayesinin % 33.9787'sini temsil eden hisselerinin TuranAlem Securities JSC tarafindan devralinmasina izin verilmesi talebiyle yapilan bildirim degerlendirimis ve; 1) Bildirim konusu islemin 4054 sayili Kanun'un 7. maddesi ve bu Kanun'a dayanilarak cikarilan 1997/1 sayili Rekabet Kurulu'ndan Izin Alinmasi Gereken Birlesme ve Devralmalar Hakkinda Teblig kapsaminda izne tabi olduguna, ancak islem sonucunda ayni Kanun maddesinde belirtilen nitelikte bir hakim durum yaratilmasinin veya mevcut hakim durumun guclendirilmesinin ve boylece ilgili pazarda rekabetin onemli olcude azaltilmasinin sozkonusu olmadigina, dolayisiyla isleme izin verilmesine, 2) Sekerbank T.A.S.'nin bagli sirketlerinden Seker Faktoring Hizmetleri A.S., Seker Finansal Kiralama A.S. ve Seker Yatirim Menkul Degerler A.S.'nin kontrolunun de islemin sonucu olarak TuranAlem Securities JSC'ye devrine 4054 sayili Kanun'un 7. maddesi cercevesinde izin verilmesine karar verilmistir. ***SKBNK******SEKFK***
vay be bu günleri görecekmiydik:roll:
Vay sekfk'a bak. Aylardır sürünen kağıt birden şaha kalktı hiç sebep yokken. Daha düne kadar kimse yüzüne bile bakmıyordu. Özsermayesi eksi olan, sürekli zarar açıklayan, üstelik bedelli sermaye arttırımı arefesinde olan ve abisindeki hareketde durmuş gözükürken tavan olması hiçde açıklanabilecek bir şey değil. Spekülatif bir hareket var. Mal çıkma amaçlı olabilir. Dikkatli olun derim. Bu kağıt çok ocak batırdı. Kağıdı uzun zamandır takip edenler ne demek istediğimi anlarlar.
babasının 5 kademesını ıplemeyen varsa bısey vardır ....
Aynen tahmin ettiğim gibi Öner Menkul dün aldığı 100.000 lotu Akdenize devretmiş :) Raymond da yarısını boşaltmış. Bakalım Akdeniz aldığı fiyata boşaltabilecek mi?
Aynen tahmin ettiğim gibi Öner Menkul dün aldığı 100.000 lotu Akdenize devretmiş :) Raymond da yarısını boşaltmış. Bakalım Akdeniz aldığı fiyata boşaltabilecek mi?
bu yükseliş balonmu yani?
http://img166.imageshack.us/img166/8240/cft0929152603fnb7.png
3 lerden paraşütsüz çakılan kağıt,aslında diğer kağıtlara göre cazip görünüyor kanımca,yalnız bedelli sermaye artırımı önünde bir set oluşturmuyormu sizce??
krokodil
29-09-2006, 23:35
3 lerden paraşütsüz çakılan kağıt,aslında diğer kağıtlara göre cazip görünüyor kanımca,yalnız bedelli sermaye artırımı önünde bir set oluşturmuyormu sizce??
bedelli iyidir..kaynak yaratır şirket yönetmesini bilmeyen abidik gubidik adamlara....şirketin her zor durumunda daya bedelliyi..ulen bu şirket sahipleride aynı hökümet gibi ..sağa dön vergi sola dön vergi..arabanı evinin önüne koy vergi..eğlence vergisi...çöp vergisi..o vergisi bu vergisi..hökümetin vergi adlı kazığı borsada isim değiştirip bedelli sermaye artışı oluyor zahir..benim kıçı kırık dükkanımda bana hayat standartı getiren maliye, kazanmıyorsan kapatacaksın diyen maliye,bazı durumlarda çok çok hassas olan ,her şeyi sorgulayan spk nerdesiniz..madem bu şirketler öz sermayelerini korumak ,ayakta kalmak için habire zavallı yatırımcılarını yolacaklar ne diye halka açılmalarına izin veriyorsunuz..madem kar etmiyorsunuz kapatın kardeşim bu güzide şirketlerinizi alın yanınıza taşıyın çanta gibi..allah allah..bir tane daha vardı boyner...yıllardır bedelliyi döşedi durdu..ama sahibinin giyim kuşamı,hayat standardı maşşallah babalar gibi..ayı avınada gidiyor afrikada nü fotoğraflarda çekiyor..
bu memlekette hayat standardı ve diğer hakkaniyetli ölçüler sadece reel hayatta garibanlaramı geçerli..
haaa özür dilerim ..unutmuşum..borsa demek sermayenin tabana yayılması..şirketlerin zenginliklerinin milletçe paylaşılmasıydı demi...
allah sizi bedelli bedelli yaksın emi....
bu ıslem hacmı ve 49?
http://img148.imageshack.us/img148/3852/cft1004125510127nz7.png
mesele zaten şekerbank ın haberinde ......
teknik anlamda hareket bekliyorum, haftaya güzel yerlere gelebilir uzun soluklu düşüş trendi bitti diye düşünüyorum bu kağıtta....
--------------------------------------------------------------------------------
bence bir müddet bu kağıttan bişey beklemeyin amma bir hikayesi varsa o ayrı bi olay, şu anda dip çlışması var buralard sürünebilir biraz...
yaklaşık 1 ay önce yazmıştım heralde zamanı geldi:)
endeks kagıdı ne demek ogrenmelıyız sanırım....:D
bır amıral bırı bu
http://img170.imageshack.us/img170/1912/cft1006193745f9so0.png
http://img503.imageshack.us/img503/299/cft1006193450270cj4.png
***SEKFK***ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA, HİSSE SENEDİ İHRACI İÇİN SPK'YA BAŞVURDU
Şeker Finansal Kiralama, hisse senedi ihracı için SPK'ya
başvurdu.
SPK Haftalık Bülteni'ne göre, Şirket, 6 milyon 176 bin
470 YTL bedelli hisse senedi ihraç edecek.
(09/10/2006 - 10:28:26)
http://img239.imageshack.us/img239/9584/sekfkzc4.th.gif (http://img239.imageshack.us/my.php?image=sekfkzc4.gif)
grafik SEKFKnin finansal kiralama sektörüne göre göreceli performansı.
***SEKFK***ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA, HİSSE SENEDİ İHRACI İÇİN SPK'YA BAŞVURDU
Şeker Finansal Kiralama, hisse senedi ihracı için SPK'ya
başvurdu.
SPK Haftalık Bülteni'ne göre, Şirket, 6 milyon 176 bin
470 YTL bedelli hisse senedi ihraç edecek.
(09/10/2006 - 10:28:26)
yaniii 1 e doğru yolculukmu gözüküyor...
yoksa ters hareketmi var....:confused:
yaniii 1 e doğru yolculukmu gözüküyor...
yoksa ters hareketmi var....:confused:
1,25-1,30 civarındayken bedelliden sonra 0,95-1 arasından alırım diye düşünüyordum ama son yaptığı hacimli hareketten sonra ve devir zamanının da yaklaştığını hasaba katarak (devirde bir sorun çıkmazsa) 2-2,5 arasında bölebileceklerini düşünmeye başladım. Ayrıca bedelli haberi geçen haftanın haberi ve olumsuz etkisi çok fazla olmadı. 2 gündür bu haberin etkisi ile satan satmıştır herhalde.
Kafama takılanlar ise Şeker Yatırım'ın takasının son zamanlarda önemli ölçüde azalmış olması ve Şekerbank'ın devir sırasında yüksek bedellisi yüzünden yeterli miktarda artmama ihtimali. Ne de olsa bu kağıdın yönünü banka belirliyor.
Bunlar kendi fikirlerim olup alım satım tavsiyesi değildir.
1,25-1,30 civarındayken bedelliden sonra 0,95-1 arasından alırım diye düşünüyordum ama son yaptığı hacimli hareketten sonra ve devir zamanının da yaklaştığını hasaba katarak (devirde bir sorun çıkmazsa) 2-2,5 arasında bölebileceklerini düşünmeye başladım. Ayrıca bedelli haberi geçen haftanın haberi ve olumsuz etkisi çok fazla olmadı. 2 gündür bu haberin etkisi ile satan satmıştır herhalde.
Kafama takılanlar ise Şeker Yatırım'ın takasının son zamanlarda önemli ölçüde azalmış olması ve Şekerbank'ın devir sırasında yüksek bedellisi yüzünden yeterli miktarda artmama ihtimali. Ne de olsa bu kağıdın yönünü banka belirliyor.
Bunlar kendi fikirlerim olup alım satım tavsiyesi değildir.
ayneeen...şeker yatırım kilit rolde ama hazır kağıt beklentisiz bir hale bürünürken,bence bedelli hevesi çok olmaz diye düşünüyorum..ama birde şu var 1 lere gelecek fiyatda bedelli yükü şekerbankın sırtına biner bu yüzden çokda aşağısı gözükmüyor gibi aşağı ...sakal...yukarı bıyık bakalım neresi dengesi....vakit yaklaşıyor......:tamam:
MASUM_TRADER
11-10-2006, 11:05
SEKFK nın bilançosuna baktınız mı hiç?.
Özsermaye ekside.. Faaliyetlerinden her ay zarar yazıyor.. Bu gidişatı toparlayıp normal bir İMKB hissesi olması çok zor.
Eğer oyun isterseniz spek istediği fiyatta bu hisse ile oynayabilir. Ama o oyunun mantığını sadece SPEK bilir. Ky lik temeli sağlam bir hisse değil bu hisse.
Bir kere anası mimli.
bugun ısteklı gordum senı sekercıgım....:D
bugun ısteklı gordum senı sekercıgım....:D
Sayın XZARA_ istekli olmasın mı daha? Tarih yalan değilse bayramı da çıkarınca aradan şurada kaç gün kaldı? Bence böyle bir günde zayıf bile kaldı.
macd bır turlu uste cıkamadı..cıksa yapacagımı bılıyorum...
buyrun bakın ne goreceksenız?
sanırım son demler herro merro gelecek....
http://img168.imageshack.us/img168/8130/cft10131550296dai5.png
bır haberlık ısı var...:)
yoksa yataya gırecek......
ısrarcıyım bılesın...1 2 10 20 lot lottur...kacırma elınden ...:)
Galiba hareketini bayramdan sonraya bırakacak. Gerçi o zamana kadar bi hareket yapmazsa da şüphelerim artacak :)
:mad: ben bu kadar uyuz kagıt görmedim hep günlükçü dolu seans bitmeden alacan ertesi gün satacan:mad:
sekerbank satışında artık gözler çağrı muafiyetinde. muafiyet gelirse -ki sanmıyorum- işler kötü.
tekfk ordayken sen burda dur....
ben anlamam - olmalısın...:D
Ne varsa bankada var, hergün yavaş yavaş gidiyor, sıkmadan usandırmadan. Yabancıların alışı(sadece tahmin) böyle oluyor işte. Bu da gidecek ama spekülatif hareketlerle gidecek, gereksiz yere heyecan yaşayacağız.
Akdeniz, Koç düşük maaliyetli mallarını yavaş yavaş çıkıyor. Oysa ki ben onların buralardan mal toplamalarını bekliyordum. Pek başka kurumlardan da topluyorlar görüntüsü yok, neyse bekleyelim görelim bakalım neler olacak.
daha baslayalı 20 dakika oldu hacim cok iyi gorunuyo.izleyelim bakalım.
şekerbank çağrı muafiyeti kabul edilse bile bu fiyatlara dahil durumda.yani kötü bir haber gelirse yatırımcı için bu anlık düşüş getirir ama sonra hissenin önünün açılacağını düşünüyorum.
sekfk ise temel olarak sağlam değil ama bedellisi var.bunuda kullanacaklarını düşünüyorum.teknik olarak 1,42 üzerinde yükseliş potansiyelini korur.
1,60-1,65 aralığı geçilirse yükseliş sertleşebilir.
1,42 altı kapanışlar tehlikeli ve stop-loss seviyesidir.
şekerbank çağrı muafiyeti kabul edilse bile bu fiyatlara dahil durumda.yani kötü bir haber gelirse yatırımcı için bu anlık düşüş getirir ama sonra hissenin önünün açılacağını düşünüyorum.
sekfk ise temel olarak sağlam değil ama bedellisi var.bunuda kullanacaklarını düşünüyorum.teknik olarak 1,42 üzerinde yükseliş potansiyelini korur.
1,60-1,65 aralığı geçilirse yükseliş sertleşebilir.
1,42 altı kapanışlar tehlikeli ve stop-loss seviyesidir.
:tamam: .........
satısları bıtmedı mı daha bunların....:)
ya bıterse....
satısları bıtmedı mı daha bunların....:)
ya bıterse....
Esas, ya bitmez ise??
1.45 önemli. Hem üçgenin alt çizgisi, hem de Eylül ayındaki tepe. Ayrıca ters OBO formasyonunun OMUZ seviyesi olabilir. Burayı aşağı kırmaz da yukarı giderse ters OBO formasyonu oluşma ihtimali iyice artmış olacak.
http://img340.imageshack.us/img340/6301/sekfkej6.png (http://imageshack.us)
hıc de caktırmıyor masallah....gerı cek...bekle dolsun...:)
Bankası gidiyorda, yavrusu neden gitmiyor??Şekeri satıp, finans aldık, bekliyoruz...Yorumu olan var mı? Bilançomu yoksa?
Bankası gidiyorda, yavrusu neden gitmiyor??Şekeri satıp, finans aldık, bekliyoruz...Yorumu olan var mı? Bilançomu yoksa?
Akdenizin malı bitti bundan sonra banka giderse bu da gider bence.
Çağrı muafiyeti başvurusu ve sonucu, sadece Şekerbank için değil aynı zamanda SEKFK'yıda bağlıyor. Şekerbank'a çağrı zorunluluğu gelirse Turan Alem ya min. 10 YTL'den (ki bu fiyat muhtemelen daha yüksek olacaktır) çağrı yapacak ya da alımdan vazgeçecek... Aynı şekilde, SEKFK'nında ana ortağı haline geleceği için SEKFK'da da çağrı zorunluluğu olacaktır. Dolayısıyla, bu hissede bence bedelli'den daha önemlisi çağrı muafiyetine SPK'nın vereceği cevap.
Bence sekfk'da yakında çok sert hareketler olacak. 3 seviyelerinden gelen büyük düşüşü kağıt yaklaşık 3 aydır hazmediyor. Kağıdın şu aralar halka arz fiyatlarında gezinmesi de çok manidar. Yaklaşık maliyeti 3 seviyeleri olan 1.240.000 lotluk yabancı takasıda ayrı bir olay. Kağıt düştüğünden beri hiçbir şekilde al-sat yapmamışlar. Zararları çok büyük. Çok kısa bir sürede bence 2 seviyelerini görecek...
http://img133.imageshack.us/img133/5172/sekfkvd7.gif (http://imageshack.us)
sn tacir imageshacktan ındırdıgınız lınkın en sonundakını kopyalayıp ınsert ımageden yapıstırın....
anti-spek
29-10-2006, 15:13
http://img133.imageshack.us/img133/5172/sekfkvd7.gif (http://imageshack.us)
Sn Tacir Şeker finans kurbağa gibi zıplayacakmı demek istiyorsunuz:D :oley:
sn tacir imageshacktan ındırdıgınız lınkın en sonundakını kopyalayıp ınsert ımageden yapıstırın....
:tamam: Ben özellikle o şekilde yapmıştım ama bu daha iyi oldu.
http://img97.imageshack.us/img97/9186/sekfkil2.gif
Sn Tacir Şeker finans kurbağa gibi zıplayacakmı demek istiyorsunuz:D :oley:
Ya kurbağa gibi zıplar ya armut gibi düşer bilemiyorum artık.
anti-spek
29-10-2006, 19:31
Şeker Finansal'da 3 istifa, 3 yeni atama
28/10/2006 14:52:27
İSTANBUL - Şeker Finansal Kiralama A.Ş'de yönetim kurulu ve Denetim Kurulu üyeliğinden istifa eden 3 kişinin yerine yeni atamalar yapıldı.
Şirketin borsaya gönderdiği açıklamada şöyle denildi: "Şirketimizin 27.10.2006 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında alınan karara istinaden Yönetim Kurulu üyelerinden Meriç Uluşahin ve Mesut Özdinç’in 27.10.2006 tarihi itibariyle istifalarının kabulüne, uhdelerinde bulunan 1. Derece imza yetkilerinin kaldırılmasına, aynı tarih itibariyle boşalan Yönetim Kurulu Üyeliklerine Genel Kurul’da tasdik edilmek üzere Orhan Karakaş ve Hüseyin Serdar’ın atanmalarına, kendilerine 1. Derece imza yetkisi verilmesine, buna ait tescil ve ilanın yapılmasına, Şirketimizin Denetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Zafer Ersan’ın yerine TTK 351. maddesi hükmü gereği, yapılacak ilk Genel Kurul Toplantısı’na kadar görev yapmak üzere diğer Denetim Kurulu Üyesi tarafından denetçi olarak seçilen Özlem Özsoy’un TTK 352. maddesi gereği Denetim Kurulu üyeliğinin tescil ve ilanının yapılabilmesi konularında Genel Müdürlüğümüzün yetkili kılınmasına karar verilmiştir."
Şekerbankta da yönetim kurulu başkanı değişmişti.Ne iş acaba?
evet teknık ıslıyor....babasını tınlamadıgı zamanları hatırlayanlara....:)
şişmeyesın 50 51 kadamesı....:(
1,50'deki keramet nedir yahu?Ne aşağıya, ne yukarıya...
1,50'deki keramet nedir yahu?Ne aşağıya, ne yukarıya...
Kağıt yine klasik fitil hareketlerine başladı. Şeroke Akdeniz'in elinde nihayet mal kalmadı. Be adam ne diye girersin madem o zaman. Maliyetine elindeki bütün malları boşalttı. Yarın kağıdın ilk tavanında yine tavandan kağıda yapışır.:D
anti-spek
31-10-2006, 20:23
Burayada yazayım bi tarafı eksik kalır .Neme lazım:D
Böylece Bank Turan Alem Group % 33,9787 oranında hisseye sahip
olacaklardır. Hisse devri, anlaşmanın diğer şartlarının yanında
gerekli yasal izinlerin alınmasını müteakip gerçekleştirilecek olup,
bu işlemin 31 Ekim 2006 tarihine kadar tamamlanması öngörülmektedir.[/QUOTE]
Bu gün her hangi bir haber gelmedi.Şimdi senaryo şöyle olabilirmi?
Yarın borsaya bir haber düşer.
SKBNK.E ISLEM SIRASI, BORSA BASKANLIGI`NCA SIRKETTEN ACIKLAMA ISTENILMESI
NEDENIYLE GECICI OLARAK ISLEME KAPATILMISTIR.
Bu haberden sonra SEKFK düşmey başlar.Olumsuz bir haber geleceğini zanneden"biz KY" ler panikleyip satış emirlerini gireriz.Fakaaat haber iyi gelir ve satıştaki mallar toplanır banka ve yavrusu hızla tavana doğru koşar!!!!
Olamaz mı?[/QUOTE]
öngörü yazıyor.. kesinlik ifadesi yok ..
Şimdi de Şeker Yatırım satmaya başladı. Bu hisseye 2 ay tutuğum yatırım ortaklıkları portföyümü satarak (satışlar: 0.99 ATLAS, 0.72 MYZYO, 0.82 ATSYO) girmiştim, fırsat maaliyetimi hesaplamak bile istemiyorum :D Sırıttığıma bakmayın siz, sinirden :)
Bu kağıttan bi nane olacağı yok... Sinir bozuyor sadece.
anti-spek
04-11-2006, 15:18
:mad: Net DÖnem Kari/zarari -4.400.554
Öküzler
:mad: Net DÖnem Kari/zarari -4.400.554
Öküzler
:mad: :tamam: :tamam: :tamam:
şekerbank ağır ağır giderken, yavrusu neden arkada kaldı? Kurtlar kapmasa bari arkadan...
anti-spek
07-11-2006, 15:46
Bu gün baban seni yalız bıraktı.Kadersiz velet
gostergesı duzelsın bır...:)