View Full Version : SEKFK Şeker Fin. Kiralama
ben satmadan 50 51 ı kaldırmaz bu yamyam...:D:D
anti-spek
08-11-2006, 10:40
Satar gibi yapsak olmaz mı kine?:D
bu tipte sığ tahtalarda goze batacak alım yapıldıgında adamın iflahını kesiyo yamyamlar.Ogrendim ama iyi kastı adamlar tahtayı.Kucuk miktarlarda vur kac en iyisi.
Biraz özfinanstan örnek alsa bari...Bu işler sırayla sanırım...
bu tipte sığ tahtalarda goze batacak alım yapıldıgında adamın iflahını kesiyo yamyamlar.Ogrendim ama iyi kastı adamlar tahtayı.Kucuk miktarlarda vur kac en iyisi.
:D:D:D.......
say babam say...surda su lot var...burda bu...
zor ıs....:)
Ben biraz blink blink yapsam mı diyorum......
anti-spek
08-11-2006, 22:06
FONFK Fon Finansal Kiralama nın hareketi etkiler belki bizim uyuzu
bezdir baba bezdir.. yarın akşam bülten gelir.. beklenti ile bu sefer kıracak diye umut edelim..
tek kelimeyle allah belasını versin bu hissenin bulaştıgım güne lanet ediyorum bu kadar uyuz bi hisse olamaz
S161803398875
08-11-2006, 23:38
Biraz özfinanstan örnek alsa bari...Bu işler sırayla sanırım...
Bunun da sırası gelecek hele bir bedelli olsun
eksı yakısır kocuma...
baban da bır kademe gerı geldı...hadı spek ıyı degerlendır....
:D:D
Bunun da sırası gelecek hele bir bedelli olsun
Bunun bedellisi kaçtı? %32'miydi??
bedellisinin deeeeeee bedelsizinin deeeeeeeee:mad:
arkadaşlar bakın bi fikrim var ben satıyım satınca nasıl olsa tavan tavan yapmaya başlar, siz zararınızı çıkarırsınız banada gönlünüzden ne koparsa bi komisyon verirsiniz artık:D :D
Bu hareketi kısa zaman önce denedim garantilidir.
Örnek : ucak ı 3,76 dan sattım şu dakka itibariyle 4,94 sattığımdan beri artıyo gelde kafayı yeme:oley: :oley:
anti-spek
13-11-2006, 07:42
Bu uyuzdan ümidimi kesmeye başladım.Bu gün ne olacak bakalım
Chackyy madem sattigin kagitlar gidiyor,satacagin zaman söyle biz alalim o zaman:)
kactan aldın kactan satıyon.....????????
Bu uyuzdan ümidimi kesmeye başladım.Bu gün ne olacak bakalım
aynen ben de kesitim umudumu.çok daha aşağılara da inebilir...
beklemek umarım kar getirir.:confused:
anti-spek
16-11-2006, 08:31
aynen ben de kesitim umudumu.çok daha aşağılara da inebilir...
beklemek umarım kar getirir.:confused:
Sn Şekercide hala kağıttaysa:düsün: demekki yükselişe az kaldı:tamam: biraz daha artıralım lotları o zaman:D
anti-spek
16-11-2006, 08:39
147, 16.11.2006 09:36:32, Sekfk.e Hisse Senedinin Sirasi Gecici Olarak Isleme Kapatildi
Sekfk.e Hisse Senedinin Sirasi, Borsamiza Gonderdigi Aciklamada Sirketin Bddk`dan
Aldigi Yaziya Iliskin Detayli Ozel Durum Aciklamasi Yapacagini Bildirmesi Nedeniyle
Gecici Olarak Isleme Kapatilmistir.
-imkb-
ne olaki bu haber bedellimi yoksa?
anti-spek
16-11-2006, 09:12
179, 16.11.2006 10:05:22, Seker Finansal:sermaye Artisi Talebimize Iliskin Sakinca Bulunmadigi Hususu Bddk Tarafindan Spk`ya Bildirildi
Seker Finansal Kiralama A.s.`nden Gelen Yazisi :
Bankacilik Duzenleme Ve Denetleme Kurumu`nun 15.11.2006 Tarih, 12901 Sayili
Yazisinda; Yonetim Kurulumuzun 12.09.2006 Tarih 317 Sayili Karari Ile
Cikarilmis Sermayemizin 6.176.470 Ytl Arttirilarak 25.000.000 Ytl`ye
Cikartilmasina Iliskin Izin Talebimizin 10.10.2006 Tarih Ve 26315 Sayili Resmi
Gazete`de Yayinlanarak Yururluge Giren `finansal Kiralama, Faktoring Ve
Finansman Sirketlerinin Kurulus Ve Faaliyet Esaslari Hakkinda Yonetmelik`
Hukumleri Acisindan Bir Sakinca Olmadigi Hususunun Sermaye Piyasasi Kurulu`na
Bildirildigi Tarafimiza Iletilmistir.
Sozkonusu Yazida Ilgili Yonetmeligin 23`uncu Maddesinde Yer Alan `islem Sinirinda
Asim Olan Sirketler, Sozkonusu Asimlari Bu Yonetmeligin Yururluge Girmesini
Muteakip Uc Ay Icerisinde Gidermek Zorundadir` Hukmune Istinaden Yeni Islem
Yapilmamasi Gerektigi Tarafimiza Bildirilmis Olup, Gerekli Yasal Girisimlerde
Bulunulacaktir.
-imkb-
BİRİ BANA ANLATSIN .Ne iş bu
Haber geldi, olumlu bir haber değil anladığım kadarıyla.
olumsuz degılmıs...
ben de aracının yalancısıyım...:)
anti-spek
16-11-2006, 10:14
Şu an bu konuyu 12 kişi okuyor. (5 üye ve 7 ziyaretçi)
anti-spek, hamityonca
YA ZİYARETCİLERİ ANLADIMDA BU GİZLİ OLAN 3 ÜYE KİM
BU KADAR havada bir haber olamaz sanki yatırımcıların hepsi yatırımcı olmadan önce bankacılıkla ilgili kurs almış....eminim bankacıların yarısından fazlasına bu ham haber ne demek istiyor desen hepsi ağzını büker, pes yani spk pes....:confused:
olumsuz degılmıs...
ben de aracının yalancısıyım...:)
sn XZARA_
".... Hukmune Istinaden Yeni Islem Yapilmamasi Gerektigi Tarafimiza Bildirilmis Olup, Gerekli Yasal Girisimlerde Bulunulacaktir. " diyor, olumsuzluk olmasa yasal girişimlere ne gerek var değil mi? İşlemden kastı ne, leasing işlemleri mi sermaye işlemleri mi onu anlamadım. Bankanın hareketlerinden birşeyler çıkarmaya çalışıyorum, onda da tık yok, hacim kurudu.
Şu an bu konuyu 12 kişi okuyor. (5 üye ve 7 ziyaretçi)
anti-spek, hamityonca
YA ZİYARETCİLERİ ANLADIMDA BU GİZLİ OLAN 3 ÜYE KİM
biri benim benden korkmanıza gerek yok:oley: bende küçük hatta minyatür bir yatırımcıyım:eek: , diğerlerini bilmem:rolleyes:
çok kötü yönetiliyor bu banka da ve de bu satış süreci de...
Sn Şekercide hala kağıttaysa:düsün: demekki yükselişe az kaldı:tamam: biraz daha artıralım lotları o zaman:D
--------------------------------------------------------------------------------
çıkmadık Anti-spek kardeş, yoksa çıkmadık mı...
Biz şekerciler heyecanı severiz..:)
Risksiz heyecan olur mu ki...
Arada biraz da dua atmek lazım ama,
(hani borsacıların geleneksel bir duası var ya):
"allah kimsenin tahtasını kapatmasın" diye...:aglayan:
anti-spek
16-11-2006, 10:55
--------------------------------------------------------------------------------
çıkmadık Anti-spek kardeş, yoksa çıkmadık mı...
Biz şekerciler heyecanı severiz..:)Risksiz heyecan olur mu ki...
Arada biraz da dua atmek lazım ama,
(hani borsacıların geleneksel bir duası var ya):
"allah kimsenin tahtasını kapatmasın" diye...
Senin kulağın deliktir.Nedir durum
Bende dua ediyorum.İnşallah tahtamız en kısa zamöanda açılır.Yoksa tahta yerine başka şeyler kullanacaz
Senin kulağın deliktir.Nedir durum
Bende dua ediyorum.İnşallah tahtamız en kısa zamöanda açılır.Yoksa tahta yerine başka şeyler kullanacaz
Ben de çıkan haberleri yorumlalayarak sonuçlar çıkartmaya çalışıyorum..
***SEKFK*** Seker Finansal Kiralama A.S'nin Borsa Baskanligi'nca istenen aciklamaya cevaben gelen yazi: 1) Sirketimiz faaliyetlerine devam etmektedir. BDDK'nin talebi ozsermayemizin mevcut finansal kiralama islem hacmimize uygun hale getirilmesi olup, sermaye artirimi ile ilgili islemlerimiz devam etmektedir. 2) Sozkonusu BDDK kararinin sirketimiz mali tablolari uzerinde olumsuz etkisi bulunmamaktadir. BDDK'nin sozkonusu yonetmeliginin 24. maddesinde Kurul tarafindan uluslararasi standartlar gozonunde bulundurularak belirlenecek usul ve esaslara uygun olarak sirketlerin muhasebe sistemlerinde gerekli duzenlemeleri ve raporlamalari yapacagi belirtilmekte, ayni yonetmeligin gecici 1. maddesinde ise 1 yillik gecis sureci ongorulmektedir. Mevcut durumda 83 adet finansal kiralama sirketi mevcut olup bunlardan 6'si halka aciktir, halka acik olmayan 77 adet sirkette VUK'a gore duzenlenen bilancoda olusan ozvarlik, halka acik olan 6 sirkette ise SPK Seri: 11, No: 25 'e gore duzenlenen bilancodaki ozvarlik dikkate alinmaktadir. Sirketimizin VUK'na gore duzenlenen bilancosundaki ozvarligimiz islem sinirlarimiza uygun olup BDDK'ya bu konuda muracaatta bulunulacaktir. Ayrica anilan yonetmelikte tum sirketlere sermaye sartinin yeni yonetmelige uygun hale getirilmesi icin 10 Ocak 2007 tarihine kadar sure taninmistir. 3) Sirketimiz 10.09.2006 tarihinde odenmis sermayesini 18.823.530 YTL'den 25.000.000 YTL'ye cikarilmasi kararini almis, yasal izinler icin muracaat edilmis, 15.11.2006 tarihinde ise bu sermaye artisi BDDK'ca uygun gorulerek SPK'ya bildirilmistir, sermaye artirim isleminin tamamlanmasi icin SPK'nin uygunluk yazisi beklenmektedir. ***SEKFK*** (16/11/2006 - 13:34:26)
anti-spek
16-11-2006, 12:47
***sekfk*** Sekfk.e Hisse Senedinin Sirasi 2.
Seanstan Itibaren Isleme Acilmistir.***|
Gözümüz aydın...:) :p :confused:
anti-spek
16-11-2006, 12:51
***SEKFK*** 3) Sirketimiz 10.09.2006 tarihinde odenmis sermayesini 18.823.530 YTL'den 25.000.000 YTL'ye cikarilmasi kararini almis, yasal izinler icin muracaat edilmis, 15.11.2006 tarihinde ise bu sermaye artisi BDDK'ca uygun gorulerek SPK'ya bildirilmistir, sermaye artirim isleminin tamamlanmasi icin SPK'nin uygunluk yazisi beklenmektedir. ***SEKFK*** (16/11/2006 - 13:34:26)
Bence burası önemli BDDK 15.11.2006 da İZİN VERMİŞ işte.Benece güzel bir haber
Bence açılışta aşağı gider, sonra toparlanır. Alım satım tavsiyesi değildir.
MASUM_TRADER
16-11-2006, 12:56
***SEKFK*** Seker Finansal Kiralama A.S'nin Borsa Baskanligi'nca istenen aciklamaya cevaben gelen yazi: 1) Sirketimiz faaliyetlerine devam etmektedir. BDDK'nin talebi ozsermayemizin mevcut finansal kiralama islem hacmimize uygun hale getirilmesi olup, sermaye artirimi ile ilgili islemlerimiz devam etmektedir. 2) Sozkonusu BDDK kararinin sirketimiz mali tablolari uzerinde olumsuz etkisi bulunmamaktadir. BDDK'nin sozkonusu yonetmeliginin 24. maddesinde Kurul tarafindan uluslararasi standartlar gozonunde bulundurularak belirlenecek usul ve esaslara uygun olarak sirketlerin muhasebe sistemlerinde gerekli duzenlemeleri ve raporlamalari yapacagi belirtilmekte, ayni yonetmeligin gecici 1. maddesinde ise 1 yillik gecis sureci ongorulmektedir. Mevcut durumda 83 adet finansal kiralama sirketi mevcut olup bunlardan 6'si halka aciktir, halka acik olmayan 77 adet sirkette VUK'a gore duzenlenen bilancoda olusan ozvarlik, halka acik olan 6 sirkette ise SPK Seri: 11, No: 25 'e gore duzenlenen bilancodaki ozvarlik dikkate alinmaktadir. Sirketimizin VUK'na gore duzenlenen bilancosundaki ozvarligimiz islem sinirlarimiza uygun olup BDDK'ya bu konuda muracaatta bulunulacaktir. Ayrica anilan yonetmelikte tum sirketlere sermaye sartinin yeni yonetmelige uygun hale getirilmesi icin 10 Ocak 2007 tarihine kadar sure taninmistir. 3) Sirketimiz 10.09.2006 tarihinde odenmis sermayesini 18.823.530 YTL'den 25.000.000 YTL'ye cikarilmasi kararini almis, yasal izinler icin muracaat edilmis, 15.11.2006 tarihinde ise bu sermaye artisi BDDK'ca uygun gorulerek SPK'ya bildirilmistir, sermaye artirim isleminin tamamlanmasi icin SPK'nin uygunluk yazisi beklenmektedir. ***SEKFK*** (16/11/2006 - 13:34:26)
EFENDİM İŞİN TERCÜMESİNİ YAPALIM AÇİZANE...
1. BEN OPERASYONEL KARLILIĞI OLMAYAN, HEP CEPTEN YİYİP SERMAYEYİ DE ERİTMİŞ DURUMDA OLAN BİR FİRMAYIM. YÖNETİCİLERİM YÜKSEK MAAŞLARLA, DİKKATSİZ VE KARSIZ İŞLERLE, MANTIKSIZ RİSKLERLE ŞİRKETİMİN SERMAYESİNİ KEDİYE DÖNDERDİ. PİYASADAKİ DİĞER RAKİPLERİMDEN ÇOK GERİ DÜŞTÜM. BU NEDENLE SERMAYE ARTIRMAK İÇİN ACİL BAŞVURDUM. BİR AN ÖNCE SONUÇLANDIRACAĞIM. BU NEDENLE İŞ YAPMAMA MÜSADE EDİN....
YAZIKLAR OLSUN BU ŞEKERBANK YÖNETİMİNE...
EL ALEMİN 5 YILLIK BANKALARI KATRİLYONLUK KARLAR ELDE EDERKEN, MAZİSİ NERDEYSE ASIRLIK OLAN ŞEKERBANK IN YÖNETİMİNE YAZIKLAR OLSUN...
EY SPK İNCELE ŞU BANKAYI. BAŞINA BELA OLACAK BU BANKA. EY BDDK BU ŞİRKET NEDEN BU HALE DÜŞMÜŞ BİR İNCELEYİVER NOLURR... BİR TAKTİK VEEER.
EFENDİM İŞİN TERCÜMESİNİ YAPALIM AÇİZANE...
1. BEN OPERASYONEL KARLILIĞI OLMAYAN, HEP CEPTEN YİYİP SERMAYEYİ DE ERİTMİŞ DURUMDA OLAN BİR FİRMAYIM. YÖNETİCİLERİM YÜKSEK MAAŞLARLA, DİKKATSİZ VE KARSIZ İŞLERLE, MANTIKSIZ RİSKLERLE ŞİRKETİMİN SERMAYESİNİ KEDİYE DÖNDERDİ. PİYASADAKİ DİĞER RAKİPLERİMDEN ÇOK GERİ DÜŞTÜM. BU NEDENLE SERMAYE ARTIRMAK İÇİN ACİL BAŞVURDUM. BİR AN ÖNCE SONUÇLANDIRACAĞIM. BU NEDENLE İŞ YAPMAMA MÜSADE EDİN....
YAZIKLAR OLSUN BU ŞEKERBANK YÖNETİMİNE...
EL ALEMİN 5 YILLIK BANKALARI KATRİLYONLUK KARLAR ELDE EDERKEN, MAZİSİ NERDEYSE ASIRLIK OLAN ŞEKERBANK IN YÖNETİMİNE YAZIKLAR OLSUN...
EY SPK İNCELE ŞU BANKAYI. BAŞINA BELA OLACAK BU BANKA. EY BDDK BU ŞİRKET NEDEN BU HALE DÜŞMÜŞ BİR İNCELEYİVER NOLURR... BİR TAKTİK VEEER.
Doğru tercüme...
Bence açılışta aşağı gider, sonra toparlanır. Alım satım tavsiyesi değildir.
Bende tersini düşünüyorumm..:düsün:
Alım satım tavsiyesi değil tabi ki..
Söylediklerimin hep tersi çıkar çünkü..
bu 52 yı gordu mu sımdı...?????
En Yüksek 1.43 1.52
bu 52 yı gordu mu sımdı...?????
En Yüksek 1.43 1.52
herhalde ilk 3-5 lot 1.52 den vermişlerdir...
tahatası kapanan kağıt sözde!! hareketine bak, işlem hacmine bak..
ruhsuz:mad:
***SEKFK*** Seker Finansal Kiralama A.S.’nin 16.11.2006 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin 16.11.2006 tarihinde yapilan Yonetim Kurulu toplantisinda 25.000.000 YTL olan kayitli sermaye tavanimizin 40.000.000 YTL'ye cikarilmasi ve gerekli yasal islemlerin yapilmasi icin Genel Mudurlugumuze yetki verilmesine karar verilmistir." ***SEKFK*** (16/11/2006 - 14:37:59)
anti-spek
16-11-2006, 14:04
***SEKFK*** Seker Finansal Kiralama A.S.’nin 16.11.2006 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin 16.11.2006 tarihinde yapilan Yonetim Kurulu toplantisinda 25.000.000 YTL olan kayitli sermaye tavanimizin 40.000.000 YTL'ye cikarilmasi ve gerekli yasal islemlerin yapilmasi icin Genel Mudurlugumuze yetki verilmesine karar verilmistir." ***SEKFK*** (16/11/2006 - 14:37:59)
Yaw bunlar 18 kusurdan 25 çıkarmadan şimdi 40 mı diyorlar
Yaw bunlar 18 kusurdan 25 çıkarmadan şimdi 40 mı diyorlar
Hayret bişey...bunlar senin benim elimdeki (KY) paraları istiyorlar..bizim paralarımızı alarak iş yapacaklar ya da yiyecekler...
rezil insanlar..
yok ya 18 den 40 kadar bedeli artışı yapmak isteyen şirketin durumu tartışılmalı, genelde hepimizin bildiği gibi özelikle bedelsiz artırımları çok hoş karşılar piyasa bedelliyide kısmen öyle karşılarda ama bu şirket %130 civarı artırım istiyor eşşeğin kulağına suyu kaçırmış yani, resmen yatırımcının parasını yiyelim diyo adamlar, ben böyle okudum durumu....
anti-spek
16-11-2006, 19:24
Bu günkü çevrilen dalaverelere rağmen yine kimse mal satmadı.Tahtayı kapattırıp milleti panikletmeye çalıştılar olmadı,sermaye artışı haberi patlattılar yine olmadı.Anlaşılan şeker finans yatırımcısı kafaya koymuş,geri dönüş yok.Ya herrü ya merrü(en azından artık ben böyle düşünüyorum)
Gelelim sermeye arttırımına.Muhtemelen bedelli olacak.Ben bu güne kadar katıldığım sermaye artırımlarından hiç zarar etmedim.Çünkü kağıt bölündükten kısa bir süre snra tekrar eski fiyatına geliyor.
Ve son olarak bu saatten sonra kağıdın iniş çıkışlarına alışmak gerekiyor.Sona yaklaştıkca olur böyle çırpınışlar
****Tamamıyle kendi şahsi fikrimdir ve sonuna kadar fikirlerimin arkasındayım***
bence güzel gözüküyor...
http://www.slibe.com/fullimage/2731d4e9-Sliber.gif
anti-spek
16-11-2006, 21:12
bence güzel gözüküyor...
Topiğimizde yeni simalar görmek güzel.İnancımız daha çok artıyor:D
alımlar hızlanıyor...
100 bin liralık bile işlem hacmi yok..:(
ky nin maliyeti 2-4 lira olduğundan, satamıyorlar ki..
spek te bu günlerde işe karışmıyor...:)
Kimi iyimser anti-spek gibi, kimi kötümser sekerci gibi...
Umut dünyası işte...
:bravo: :bravo: :bravo:
sabah demekki kademeler boştu alıcı yoktu biraz gel gel yaptılar...
ben bu hisseye ne diyim bilmiyorumki
ben bu hisseye ne diyim bilmiyorumki
Şekerbank'ı 4,84'e satıp, ortalama 1,43'ten şekerfinans almıştım, yaklaşık 1-1,5 ay önce. Bende ne diyeceğimi bilmoyrum açıkçası...Lanet olsun ama...
Oh ne ala.sandık habire mal alıyor bankada.Ne de olsa çağrı muafiyeti isetdiler .kendielrin malını 10,000 e devredecekler.Ne güzel ülke böyle.Ky de çırpınsın.Adamlarda ihya olsun.Ky de bedelli kullanıp dahada zengin etsin Şekerbankı:D
dün nasıl dökmüşler ama :oley:
Şekerbank'ı 4,84'e satıp, ortalama 1,43'ten şekerfinans almıştım, yaklaşık 1-1,5 ay önce. Bende ne diyeceğimi bilmoyrum açıkçası...Lanet olsun ama...
valla sen yine iisin ben allalı kaç ay oldu hatırlamıyorum bile ve aldığımda 2,5-3 lü rakamlardaydı al satlarla maliyeti ancak 1,74 indirebildim.
not: sekfk al tavsiyesi değildir:mad:
valla sen yine iisin ben allalı kaç ay oldu hatırlamıyorum bile ve aldığımda 2,5-3 lü rakamlardaydı al satlarla maliyeti ancak 1,74 indirebildim.
not: sekfk al tavsiyesi değildir:mad:
Bekle kardeş bence kar bile edeceksin inşallah.Önceden banka giderken bu sadece seans içi kalkıp geri geliyordu, günlükçü çoktu senette.Ama şimdiki görünüş Bankaya ters hareket yapmak niyetinde olduğu.Demekki Bedelli hareketi olabilir.Hatta sürpriz yapıp %50 den fazla bir hareket hazırlığıda olabilir.İnşallah kazanırsınız.AL-SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR.Sadece düşüncelerimle sana moral vermek istedim.Birde dip not kurumları incelediğimde SEKFK-TEKFK beraberlik görmekteyim.Umarım kazanırsın.
semerkandi
22-11-2006, 10:13
Bekle kardeş bence kar bile edeceksin inşallah.Önceden banka giderken bu sadece seans içi kalkıp geri geliyordu, günlükçü çoktu senette.Ama şimdiki görünüş Bankaya ters hareket yapmak niyetinde olduğu.Demekki Bedelli hareketi olabilir.Hatta sürpriz yapıp %50 den fazla bir hareket hazırlığıda olabilir.İnşallah kazanırsınız.AL-SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR.Sadece düşüncelerimle sana moral vermek istedim.Birde dip not kurumları incelediğimde SEKFK-TEKFK beraberlik görmekteyim.Umarım kazanırsın.
http://img209.imageshack.us/img209/9937/1qw6.png
tekniği benim de dikkatimi çekti
tek olumsuz tarafı sığ bir tahta olması
1.50 ve 1.65 dirençleri belki test edilebilir
bulunduğu seviyelerde tutunur ve aşağı gelmezse
kısa vade için biraz bulaşmayı düşünüyorum
saygılarımla
teşekkür ederim moral desteğin için gerçekten şu aralr borsada morale ihtiyacım var lioys la bu üst üste gelince baya kötü oldu.. bakalım hayırlısı
TraderTR
24-11-2006, 08:32
Herkese öncelikle bol kazançlar dilerim geçen senerde çok işlemlerimiz oldu bu tahtada, forumun o tarihlerinden arkadaşlar buradalar mı acabaa
Tahtaya teknik olarak trend belirtileri vermeye başladı 1.37/44 bandında işlemler dikkat çekici. SKBNK^tan bağımsız hareketleri var yine
SVG...
45 de satan yamyamı alkıslıyorum....:D
45 gecıldıgı an 51 hızlı gelır...
degısıklık kokuyor....:)
51 77 2,1 gıbım bısey...
svg..
TraderTR
24-11-2006, 09:26
45 de satan yamyamı alkıslıyorum....:D
45 gecıldıgı an 51 hızlı gelır...
degısıklık kokuyor....:)
51 77 2,1 gıbım bısey...
svg..
oooo tahtanın eski müdavimleri de burada, tekrardan merhabalar sayın XZARA
diğerleri nerelerdeler LEKTEM FUTBOLCU falan vardı,,,ne günlerdi ahhh ahhh
SVG
gelırler belkı ızlemıyorlar...:)
ekspresssssss....:) ?
kısa vade macd da belırgınlesmeye basladı....
babasındakı durgunlukda da bıseyler var....:D
51 ı gecsın teknıge oturturlar....:D
TraderTR
24-11-2006, 09:41
Hadi hadi iyisin imdadına yetiştim yine
SVG..
bende geldim aranıza hadi bakam.işin teknik kısmından anlamam ama fikirlerimi paylaşırım anladığım kadar..yalnız şu 1-2 parça lot alımlarını yapanlar kimse yapmasalar diyorum.daha zaman var.şöyle zirvelerde(inşallah)yapsınlar şunu.
bak 1.40 a geri döndük gene...
TraderTR
24-11-2006, 09:57
gelırler belkı ızlemıyorlar...:)
ekspresssssss....:) ?
kısa vade macd da belırgınlesmeye basladı....
babasındakı durgunlukda da bıseyler var....:D
51 ı gecsın teknıge oturturlar....:D
işlemler karşılıklı gibi geldi 1,40-39'a mal gelirse karşılayabilirler diye düşünüyorum
DOHOL tam trend desteğine geldi uzun vade... ama elim SEKFK'a gidip gidip geliyor
SVG
işlem hacmide forumun hacmide baya arttı hadi hayırlıısı bakalım :)
TraderTR
24-11-2006, 11:12
pek beğenmedim, ekspresi izleyince midem bulandı:)
SEKFK'nın eski kulağı kesiklerdenim ama o zaman böyle işlemler olmazdı, huysuz at gibi üzerinden attı beni alalı 1 gün olmadı bile, hiç mi hatırım yok:))))
SVG...
Hadi hadi iyisin imdadına yetiştim yine
SVG..
İyiki yetiştin imdadıma/imdadımıza TTT.Ayağın hayırlıymış bayağı...
TraderTR
24-11-2006, 12:54
İyiki yetiştin imdadıma/imdadımıza TTT.Ayağın hayırlıymış bayağı...
ekspress'in ayağı hayırlı gelmedi desek daha doğru... aldığım malı 1 kademe aşağısından verdik zar zor. izliyorum bakalım ne yapacaklar merak ediyorum :roll:
yakın zamanda bedellisi geliyor tahtanın ortamı hazırladılar, SPK onayı bekleniyor
burdan biraz tepki gelmeli eğerki 1.37 ikna edici şekilde yıkılırsa 1.30 altları gelebilir...
para giriş çıkışını görebilen arkadaş varmı?
anti-spek
24-11-2006, 15:06
3-4 gündür aynı hareket
ilk seans işlem hacmi süper 2.seans yerlerde
evet sıradan kurtlar karanlık havayı sever olayı,
bi bedelli hikayesidir gidiyor, neyin ne olcağı belli olmadığından borsaya ne olduğu belirsiz yazılar gönderiliyor, yatırımcının kafası karışık,bundan faydalanarak çok güzel doldur boşaltlarla parayı çuvalla götürüyor adamlar, sakin olun, yapabiliyorsanız teknik indikatörleri takip ederek vurkaç yapın uzun vadeciysek lot artırabiliriz,nacizane görüşümdür, yatırım tavsiyesi değildir.....
kendi düşüncelerimdir yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir,ayrıca ufak hata var metinde alttabana kadar düşüş zaten oldu tepkide oldu orayı es geçelim:)
http://img99.imageshack.us/img99/2980/sekfkty6.png
Ne satışmış be, süreyi 2 ay uzatmışlardı, o da yetmeyecek galiba BDDKnın işlemleri bitirmesine, sonra da kriz falan çıkar alıcılar vaz geçerler bu işten.
O zaman nerelere düşeceği hiç belli olmaz. Satış olayı olmazsaydı bu fiyatlar pahalıydı çünkü...
Not: elimde vardır, kendi görüşümdür, al-sat tavsiyesi değildir.
anti-spek
03-12-2006, 14:45
SPK ya başvuru yapılmış
2. Kayıtlı Sermaye Sistemine Geçmek veya Tavan Yükseltmek Amacıyla Kurula Başvuran Ortaklıklar:
Tablo: 3 (YTL)
Ortaklığın Unvanı Önceki Kayıtlı
Sermaye Tavanı
Yeni Kayıtlı
Sermaye Tavanı
Ödenmiş veya
Çıkarılmış Sermayesi
1. Şeker Finansal Kiralama A.Ş. 25.000.000 40.000.000 18.823.530
bunu yapan her kimse baya iyi eğleniyo galiba.bi de kademelerle oynuyo çok dikkatimi çekti.küsürlü ama birbirini tamamlayan
alış ve satışlarla kademe inidirip yükseltiyo.
iyide sen böyle yapsanda biz hisselerimi satamayız ki zaten zarardayız.kısa zamanda zararları çıkarabilecek bi ortamda yok.hisseyi 1.00 e kadarda düşürsen beklemekten başka çaremiz de yok.izlerken sadece gülüyorum.etkileyebileceğin çok az insan var bence.
fınansalları ıplemeyen borsanın dususunde yukselısınde eksı olan sahıplerının ılgılenmedıgı bu guzel spekulatıf ıle vedalastım....
fınansalları ıplemeyen borsanın dususunde yukselısınde eksı olan sahıplerının ılgılenmedıgı bu guzel spekulatıf ıle vedalastım....
senden sonra, topiğe (ve belki de kağıda) herkes küsmüş..
Çünkü izleyenler bilir ki, en dirençlilerindendin sen bu kağıdın...
Zaten "güzel spekülatif" biçimindeki ayrılışın da bunu ortaya koyuyor..:)
Ben az daha kalıcam...
Sonra görüşürüz belki başka limanlarda..Rüzgarın bol olsun.
selçuk efendi
14-12-2006, 10:41
dip olarak 1.23 gözüküyor... rsi de 30'dan dönmüş gözüküyor... finansallar hareketliyken bu kağıdı da düşünmek gerek bence...
http://img151.imageshack.us/img151/6760/sekfktu3.jpg (http://imageshack.us)
ismetyasar
14-12-2006, 10:55
1.23 destek 1.26 destek yeni oldu bugun sabah 250bin lota yakin hacim oldu bunun 235000 ni 1.26dan oldu.Bir degisim var ama bence poztif oldu.Sekerin alimlari var diger kurumlardan pozitif alim yaptilar .Oyak hep satti.
1.31 1.40 1.50 1.55 1.65 direncleri.
1.27 destegi kirlmis gosterdi ama 1.16da durma emaresi verdi.Bugun ve dun sekerbanktada kipirtilar var mal toplama emaresi ordada var.Babakalim hayirlisi.
al sat tavsiyesi degildir.
ismetyasar
14-12-2006, 11:44
Oyaktan satilan mal citibank yabancidaki mal 480 bin lottan su an kalan vardi oyak tan satilanla 300binlot oldu bence.Birde onceden 780 bin lot vardi.Ya bu mali yabanci satiyor gercekten yada mali baskalari aliyor.belli olan su bir mal degisimi var.hayirlisi olsun.
Oyaktan satilan mal citibank yabancidaki mal 480 bin lottan su an kalan vardi oyak tan satilanla 300binlot oldu bence.Birde onceden 780 bin lot vardi.Ya bu mali yabanci satiyor gercekten yada mali baskalari aliyor.belli olan su bir mal degisimi var.hayirlisi olsun.
Olay açık. Yabancı uzun süredir 1.54'lerden buyana mal çıkıyor. Adamlar yaklaşık 3,5 maliyetli kağıtlarını buralardan çıkıyorlar. Amaç bedelliye katılmamak. O kadar zarar ettik, bir de buna paramı yatıralım diyorlar herhalde.:D
ismetyasar
15-12-2006, 00:30
Olay açık. Yabancı uzun süredir 1.54'lerden buyana mal çıkıyor. Adamlar yaklaşık 3,5 maliyetli kağıtlarını buralardan çıkıyorlar. Amaç bedelliye katılmamak. O kadar zarar ettik, bir de buna paramı yatıralım diyorlar herhalde.:D
Bedelli olayinin tarihi belli degil.Daha spk kabul etmediki?Etsede tarih belli olacak.Ona daha zaman var.Burada yabanci degilmi belli degil bir oyun oldu.Ama zarari olan 1.40'lardan beri malda olanlar.Su an baski var hissede.Peki baski hangi hisselerde olur ve neden olur?Su an kynin cogu satti satisi goren oyaktan.Peki istese bu satis bir kac kurumdan mal cikisi gosterilmeden yapilirmiydi? Neden tek kurum uzerinden yapiliyor??Gozdagi hangi hisselerde verilir?Hareket sertti ve yine sert yapacaktir.Bekle gor politikasi devame diyor.Alan neden aliyor satan neden satiyor? Hepsi kazanmak icin.Su an artik tarihi zirvelerini yapti ozellikle borsanin yukselisinde dusurduler.Bunlar hicbiri bir rastlanti degildir.Birde oyak eskiden bu kagitta kagidi yukari goturen araci kurumdu.Bu kurum kullanilmasinin temel amaci yatirimciyi etkilemekti.Birde Oyak yine mal aldi.Alan baska satan baska..Cok konusmaya gerek yok.Bekle gor..
Wauuwwww...
Tekniği oldukça kıvama gelmiş gözüküyor.
Sabredenler de artık bezmiş çıkmış belli ki...
Bu durum; yükselişe az kaldı demektir:tamam: Bu senette biraz sabredenlerin yaklaşık 1' e 4 kazanabileceği kanısı, tekniğinden belli oluyor.
Tarih de vereyim ki, tespitimin gerçekleşme oranına bakayım:)
Tarih: 18.12.2006
Saat 13.21
Hisse Fiyatı: 1.24
Not: Yatırım tavsiyesi değildir.
anti-spek
18-12-2006, 23:15
SEKFK Şeker Finansal Kiralama A.Ş.’nin 15.12.2006 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Şirketimizin Sermaye Piyasası Kurulu'na, 12.09.2006 tarih ve 317 sayılı yönetim kurulu kararımız çerçevesinde, çıkarılmış sermayemizin nakten 6.176.470 YTL arttırılarak 25.000.000 YTL'ye yükseltilmesine dair yapmış olduğumuz başvurunun Kurulca onaylanmasını müteakip,
Sermaye Piyasası ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun 16.11.2006 tarih 335 sayılı yönetim kurulu kararımıza istinaden kayıtlı sermaye tavanımızın 40.000.000 YTL'ye çıkarılması ile ilgili olarak yapmış olduğumuz başvuruyu onaylamaları halinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun görüşleri doğrultusunda çıkarılmış sermayemizin nakten 35.000.000 YTL'ye yükseltilmesi için gerekli yasal ve hukuki işlemlerin derhal başlatılmasına karar verilmiştir."
• • • • • •
kaynak:http://www.imkb.gov.tr/bultenler.htm
20195129
19-12-2006, 12:53
Wauuwwww...
Tekniği oldukça kıvama gelmiş gözüküyor.
Sabredenler de artık bezmiş çıkmış belli ki...
Bu durum; yükselişe az kaldı demektir:tamam: Bu senette biraz sabredenlerin yaklaşık 1' e 4 kazanabileceği kanısı, tekniğinden belli oluyor.
Tarih de vereyim ki, tespitimin gerçekleşme oranına bakayım:)
Tarih: 18.12.2006
Saat 13.21
Hisse Fiyatı: 1.24
Not: Yatırım tavsiyesi değildir.
teknik olarak çok şık duruyor bunu bugün de teyit etmek üzere bende yok ama almayı düşünürüm..:cool: (al-sat tavsiyesi içermez)
Allah belasını versin böyle kağıdın. Hala teknikten bahsediyorsunuz..Temel olmadan teknik olurmu arkadaşlar..Endeks 30 binlerden 40 bine geldi, kağıt hala düşüyor.
20195129
19-12-2006, 15:34
Allah belasını versin böyle kağıdın. Hala teknikten bahsediyorsunuz..Temel olmadan teknik olurmu arkadaşlar..Endeks 30 binlerden 40 bine geldi, kağıt hala düşüyor.
her aklına esen borsaya girerse, teknik de olmaz temel de..
Sorun şu ki arkadaşlar; Bu kağıt 4,4 lerden buralara geldi. Hadi anladık, temeli kötü idi. Ancak Endeks bunca yükselirken ve bu kağıtta bu denli düşmüşken hala düşüş göstermesi adamı deli ediyor. Daha da kötüsü; 2007 pek hoş olmayan bir yıl olacak. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ne olacağı hala çok tartışmalı, endeks zaten yükseleceği kadar yükseldi bunlara ilaveten 2006 yılı sonunda beklenen cari işlemler açığı/GSMH %9 ları bulacağı bekleniyor. Bu, çok yüksek bir rakam. Yani, finansal krizlerin oluşumunda en önemli öncü gösterge sayılan bu rasyonun bu denli yükselmesi, beklentileri hızla bozacak bir yapıdadır. Hele hele birde Cumhurbaşkanlığı seçimi ve yerel seçim tartışmaları eklenince hiçte hoş olmayan şeyler olabilir. Özetle, bu kağıt artacaksa bu yükselişte artması gerekiyordu. Bu süreçten sonra borsanın (endeksin) yükselmesini beklemek pek akıl karı değil..EEE bu bizim salak kağıtta yükselmiyor, aksine düşüyor. Ne yapacağız peki biz şimdi? Satsan biton zarar var, satmasan kağıt endekse ve olumsuz beklentilere ayak uydurarak( hiç zorlanmaz) zaten iyice düşecek...Kaldık ortada, , diye düşünüyorum ben arkadaşlar.
O yüzden teknik filan hikaye dedim. Ne endeksin temeli sağlam, ne de bu hissenin. Zaten habire zarar yazıyor...Yazınca bile keyfim kaçtı ya.. Saygılar hepinize...
SPK onayladı,Yakında bedellisi gelecek
sekerbank t.a.s. ile ilgili olarak bankacilik duzenleme
ve denetleme kurumu (uygulama daire baskanligi i)'nun 25.12.2006
tarih ve bddk.uy1-38.1.02-14741 sayili yazisi asagiya cikarilmistir.
konu: sekerbank t.a.s. hisse devri. bankacilik duzenleme ve denetleme
kurulu'nun 21.12.2006 tarih ve 2073 sayili karari ile sekerbank
t.a.s. sermayesinde, sekerbank t.a.s. personeli munzam sosyal
guvenlik ve yardimlasma sandigi vakfi'nin payinin % 53,53'den
% 33,98'e gerilemesi dolayisiyla % 50'nin altina dusmesi, sekerbank
t.a.s. personeli sosyal sigorta sandigi vakfi'nin payinin % 14,43'den
sifira gerilemesi suretiyle % 10'un altina dusmesi sonucunu doguracak
bicimde, bankanin odenmis sermayesinin % 33,98'ine karsilik gelen
hisselerinin, sermayesinin tamami bank turanalem jsc'nin sahip
oldugu turanalem securities jsc, a subsidiary of bank turanalem
jsc tarafindan devralinmasina, 5411 sayili bankacilik kanunu'nun
18'inci maddesi uyarinca izin verilmesine karar verilmistir.
bilgi edinilmesini arz ederim. kemaleddin koyuncu daire baskani
Kağıt tarihi dibine yakın fiyattan işlem görüyor, artık bu haberden sonra yönünü yukarı çevirmesi lazım
İşte bu be.. After All.. Kağıdın yönü yukarıya döndü. Artık bu tavandan sonra tahtadan mal almak isteyen alabilecek mi bakalım.
Tavanın çözülmesini endeksin kötü olmasına bağlıyalım. Eski performansı olsaydı zaten kolay kolay çözülmezdi.
SEKFK Şeker Finansal Kiralama A.Ş.’nin 15.12.2006 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Şirketimizin Sermaye Piyasası Kurulu'na, 12.09.2006 tarih ve 317 sayılı yönetim kurulu kararımız çerçevesinde, çıkarılmış sermayemizin nakten 6.176.470 YTL arttırılarak 25.000.000 YTL'ye yükseltilmesine dair yapmış olduğumuz başvurunun Kurulca onaylanmasını müteakip,
Sermaye Piyasası ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun 16.11.2006 tarih 335 sayılı yönetim kurulu kararımıza istinaden kayıtlı sermaye tavanımızın 40.000.000 YTL'ye çıkarılması ile ilgili olarak yapmış olduğumuz başvuruyu onaylamaları halinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun görüşleri doğrultusunda çıkarılmış sermayemizin nakten 35.000.000 YTL'ye yükseltilmesi için gerekli yasal ve hukuki işlemlerin derhal başlatılmasına karar verilmiştir."
• • • • • •
kaynak:http://www.imkb.gov.tr/bultenler.htm
Bu durumda kağıdın 18.823.530 YTL. olan çıkarılmış sermayesi 35.000.000 YTL. ye çıkacak yani % 85 bedelli sermaye artırımı yapacak, bu fiyatlardan da kimse % 85 bedelliye katılmaz, fiyatı biraz yukarı çekmeleri lazım
ismetyasar
25-12-2006, 15:38
Bedelli olayinin tarihi belli degil.Daha spk kabul etmediki?Etsede tarih belli olacak.Ona daha zaman var.Burada yabanci degilmi belli degil bir oyun oldu.Ama zarari olan 1.40'lardan beri malda olanlar.Su an baski var hissede.Peki baski hangi hisselerde olur ve neden olur?Su an kynin cogu satti satisi goren oyaktan.Peki istese bu satis bir kac kurumdan mal cikisi gosterilmeden yapilirmiydi? Neden tek kurum uzerinden yapiliyor??Gozdagi hangi hisselerde verilir?Hareket sertti ve yine sert yapacaktir.Bekle gor politikasi devame diyor.Alan neden aliyor satan neden satiyor? Hepsi kazanmak icin.Su an artik tarihi zirvelerini yapti ozellikle borsanin yukselisinde dusurduler.Bunlar hicbiri bir rastlanti degildir.Birde oyak eskiden bu kagitta kagidi yukari goturen araci kurumdu.Bu kurum kullanilmasinin temel amaci yatirimciyi etkilemekti.Birde Oyak yine mal aldi.Alan baska satan baska..Cok konusmaya gerek yok.Bekle gor..
Kac gun once soylemisiz...Ya....
al sat tavsiyesi degildir...
TraderTR
25-12-2006, 18:13
Bu durumda kağıdın 18.823.530 YTL. olan çıkarılmış sermayesi 35.000.000 YTL. ye çıkacak yani % 85 bedelli sermaye artırımı yapacak, bu fiyatlardan da kimse % 85 bedelliye katılmaz, fiyatı biraz yukarı çekmeleri lazım
Bu fiyatla bedellinin ne alakası var, hani nominalin aşağıdı olursa tamam, bedelli 1 kuruştan nasıl olsa... şöyle desene kar edeyim oradan vereyim bedelliye de bulaşmayım diye:gulen: Bu fiyattan bedelliye katılmayanın aklına şaşarım:oley: 1 kuruştan verecek bedellileri... Katılın katılın SEKFK'nız varsa yoksa zarar edersiniz, katılmamanız halinde
SVG...
TraderTR
25-12-2006, 18:20
1000 lot SEKFK varsa portföyde
%85 bedelli
850 ytl yatırıyorsunuz
Bedelli sonunda 1850 lot olmuş oluyor.
1.30 dan bölseler> 1.16 bedelli sonrası baz fiyat
-------
1000 lotum var buradam bedelliye katılmam der inat ederseniz
1.30 bedelli öncesi AOF ile,
1000 lot'a durduk yere 140 ytl zarar yazarsınız;)
SVG...
Kac gun once soylemisiz...Ya....
al sat tavsiyesi degildir...
Hala bir numara yok ama Sayın İsmetyaşar..
Ula işe bak. Kağıt yine geri geldi. Yine boynu büküldü. Dün ne yükseldiki ne geldi. yabancının olmadığı endeksin tadıda anca bu kadar olur işte. Global sermayenin önemi ortada. Kağıtda Ekspres alıcı yine ilk seans hiç satmadan 250.000 lot almış. Satan küçükler ve kağıda pire gibi yapışanlar. Böyle tatsız ve tuzsuz bir endeksde anca bu kadar olur. Dua edelimde yarın yabancılar gelsin
Kağıt ışık hızıyla bugün düzeltmesini yaptı. Stajını NASA'da yaptığını gösterdi. Dünyayı kurtaran adamdan sonra sekfk'ı kurtaracak bir adam aranıyor. Ekspres bugün 280.000 lot daha aldı. Toplam takasdaki lotu 430.000'e yükseldi. Takasda 5. sıraya geldi. Abisinden tek olumlu tarafı kağıt düşerken para girişi olması ama bugünkü düşüşüde hiç güzel olmadı. 1.27 kırılınca gerisi çorap söküğü gibi geldi. 1.20- 1.30 aralığını hızlı tren gibi geçiyor. Olumlu yada olumsuz olarak. Yarın olumlu bir şey olsa. yine bir anda 1.30'larda. Garip olan destek olan bu seviyelerin dirence dönüşmesi.
TraderTR
28-12-2006, 16:12
1.20 den bedelliden kaçanların yolunu kestim bugün:))) bedelliden sonra yükseliş güzel olacağa benziyor... Grafikse akşama;)
SVG...
Arkadaşlar elimde 1500 lot vardı. Bedelli için de talimat verdim şimdi bedelli süresi bitince elimde ne kadar ne olacak bilgisi olan var mı?
492 ytl fark fiyat istedi. Ve blokede şu an.
Yardımlarınız için teşekkürler
uzay2006
29-12-2006, 10:29
Bu herifler bu gidişle 1 in altını bile gösterirler, bedelliyi ky ye yıkmak için....
Kişisel fikir,
01.10.2006 28.12.2006 artış
1 SEKER YATIRIM 868.702 881.551 +12.849
2 DENIZ YATIRIM 404.246 689.395 + 285.149
3 IS BANKASI A.S.571.824 689.223 +117.399
4 AK YATIRIM 526.530 526.590 + 60
14 EKSPRES YATIRIM 0 136.498 +136.498
16 KOC YATIRIM 106.485 114.880 +139
17 OYAK YATIRIM -149.021 110.517 +259.538
Takaslar ne kadar doğru bilmiyorum ama takaslar kağıdın Ekim ayından bu yana toplandığını gösteriyor, bedelliden kaçmayı planlasalar bu kadar toplamazlardı,kağıdı yükseltip malı küçük yatırımcının eline verip bedelliyi ödettirirlerdi.
Nihayetinde benim elimde 5.000 adet mal var %85 bedelli artırsa ( izin verilin % 32.8 ama, yakın zamanda bir bedellisi daha olacak toplam % 85 gibi yapıyor )4.250 YTL. mi yatırır kağıtlarımı alırım, benim cebinden bu kadar para çıkar asıl onlar düşünsün yüzbinlerce lot malları var
uzay2006
29-12-2006, 13:11
vall niyet kötü gibi
ben bu yüzden pek umutlu bakamıyorum.. 1 ile 1.09 aralığı güvenli bölge geliyor..
pek düşecek gibi gözükmüyor. İşlem hacmide fiyatıda artıyor. Normal borsa mantığıyla düşünülürse; fiyat ve işlem hacmi birlikte artan kağıt gidiyor demektir.
Rutin heyecanlarından biri bence...Gerçi yatırımcı bedelliye katılırsa kasaya iyi para girecek ama.. Kapanışta ne olacak bakalım.
Arkadaşlar elimde 1500 lot vardı. Bedelli için de talimat verdim şimdi bedelli süresi bitince elimde ne kadar ne olacak bilgisi olan var mı?
492 ytl fark fiyat istedi. Ve blokede şu an.
Yardımlarınız için teşekkürler
Brim fiyat 1 ytl olduğuna göre 492 adet daha gelecek. Sonuçta elinde
1500+492=1992 lotun olması gerekiyor.
zamanlama
29-12-2006, 15:34
Rutin heyecanlarından biri bence...Gerçi yatırımcı bedelliye katılırsa kasaya iyi para girecek ama.. Kapanışta ne olacak bakalım.
Bencede üçkağıtçı kumarbazlar milleti soymaya çalışıyor..Ekspres 848 bin alış Deniz 870bin satış..ortalamaları 1,22
Ekspreste ala ala bitiremedi kağıdı ya. Bitirsede bizde kurtulsak onlarda...:D :D
satış yazdığımı unutmuşum sabahtan 1.21 e.. akşam baktım 1.24 ü görmüş. tüh dedim. keşke izleseydim seansı. verirdim.. sonra hesaba baktım:) hisseler yok. satışı çift yazmışım:) perşembe 1.19 dan tekrar alalım bari. bedelli bitene kadar gel git:)
vall niyet kötü gibi
ben bu yüzden pek umutlu bakamıyorum.. 1 ile 1.09 aralığı güvenli bölge geliyor..
yahu şunun surasında 6 - 7 ay önce şeker finansal 4,00 aşarmı tartişması yapıyorduk şimdi bakıyorumda nereler gelmiş tabiiki az çok buralara getirenleri tanıyorum desem yalan olmaz sadece birbirlerine şekil yapmak için kağıdı buralara getirdiler bunlar bu şekilciliklerini 2,98 ve 3,12 aralıklarında yaptılar birbirlerine kaprisleri kağıdı buraya getirdi sonra 1,60 1,70 aralığında kapriscilerden bi tanesi çıktı kağıttan sonrada kağıt buraları gördü
Sonuç şu bu kağıdın gitmesi için şekerbank yöneticileri el atması lazım yoksa hayatta gitmez çünkü bu kağıtla onlar oynuyor benden sölemesi
***sekfk*** Sekfk.e Cikarilmis Sermayesinin (%32,8125) Bedelli Artiriminda Ruchan Haklari 29.12.2006-12.01.2007 Arasinda Kullandirilmaktadir. Sirket 29.12.2006 Tarihi Itibariyle 2.555.589 Ytl Nominal Degerli Hisse Senetlerinin Satilamadigini Bildirmis Olup, Sozkonusu Hisse Senetleri Spk'nin Seri: Iv, No:27 Sayili Tebliginin 5. Maddesi Uyarinca 2006 Yili Faaliyetlerine Iliskin Olarak Kar Payindan Yararlanamayacaktir.hspm'nin 234 Nolu Genelgesine Gore Sermaye Artirimi Sonucunda Ihrac Edilen 'yeni' Miktarinin 'eski' Hisse Senedi Miktarina Orani (y/e), Imkb Ulusal -100 Endeksinde Yer Almayan Sirketler Icin Belirlenen %20 Oranindan Dusuk Oldugundan 'yeni' Hisse Senetleri Icin Islem Sirasi Acilmayacaktir. Yeni Hisse Senetleri Ancak 'eski-yeni' Farki Ortadan Kalkinca 'eski' Sirasinda Isleme Konu Edilebilecektir.
Imkb BÜlten
TraderTR
04-01-2007, 11:24
***sekfk*** Sekfk.e Cikarilmis Sermayesinin (%32,8125) Bedelli Artiriminda Ruchan Haklari 29.12.2006-12.01.2007 Arasinda Kullandirilmaktadir. Sirket 29.12.2006 Tarihi Itibariyle 2.555.589 Ytl Nominal Degerli Hisse Senetlerinin Satilamadigini Bildirmis Olup, Sozkonusu Hisse Senetleri Spk'nin Seri: Iv, No:27 Sayili Tebliginin 5. Maddesi Uyarinca 2006 Yili Faaliyetlerine Iliskin Olarak Kar Payindan Yararlanamayacaktir.hspm'nin 234 Nolu Genelgesine Gore Sermaye Artirimi Sonucunda Ihrac Edilen 'yeni' Miktarinin 'eski' Hisse Senedi Miktarina Orani (y/e), Imkb Ulusal -100 Endeksinde Yer Almayan Sirketler Icin Belirlenen %20 Oranindan Dusuk Oldugundan 'yeni' Hisse Senetleri Icin Islem Sirasi Acilmayacaktir. Yeni Hisse Senetleri Ancak 'eski-yeni' Farki Ortadan Kalkinca 'eski' Sirasinda Isleme Konu Edilebilecektir.
Imkb BÜlten
Bu nasıl bir cümle çelişki yok mu sizce de ?? Eğer yeni sırası açılmayacaksa -"yeni-eski" farkı ortadan kalkınca- diye bir cümle olur mu???
SVG...
TraderTR
04-01-2007, 11:27
Şirketin temettü ödeme gibi bir durumu bana göre imkansız, bilanço kalemlerindeki özersermayesinin 8 milyon YTL'lik negatif bir durum var... Şimdiye kadar özsermayesi negatif bir şirketin temettü ödediğine hiç şahit olmadım ki yeni sırası açılmasına bahane teşkil edebilsin...
SVG...
TraderTR
04-01-2007, 12:14
Eski senetlerimi sattım 1.30 ve yukarısından kademeli olarak, sonra 0.05'den rüçhan tahtasından almak daha mantıklı geldi, şöyle ki;
1000 lot üzerinden gidelim;
0.05 X 1000 = 50 Ytl (t+2 borcum)
B.li parası = 328 Ytl
-----------------------------------
Ödediğim meblağ> 378 Ytl
ödeyerek;
328 Lot sahibi oldum
birim maliyeti> 378/328 = 1.15 Ytl
Yani %10 gibi bir marj oluşumu oldu...
Buraya kadar tamam gibi sorun şurada;
"YENİ" sırası açılacak mı (çünkü bedelliden gelen hisseler yeni olacak) ki açılmayacağı söyleniyor ama son cümle ile çelişiyor
veya bedelliden gelen yeni senetler hesaba "SEKFK.Y" olarak gözüküp en geç 30 mayısa kadar borsada işlm görmeyip kuzu kuzu mu yatar??? (Bu durum olşursa işte o zaman kötü) Senet gidecek ama trade yapamayacaz.
Bu konu hakkında farklı yorumları bekliyorum arkadaşlar,
Herkese bol kazançlar dilerim,
SVG...
Para Giriş Çıkışları - Hisse Bazında [SEKER FIN. KIRL.]
Alıcılar NetHacim Maliyet Yüzde Satıcılar NetHacim Maliyet Yüzde Para G.Ç. Yüzde
560822 1.290 79.80 -658287 1.289 -93.70 -97,465 -13.90
EKSPRES YATIRIM 375300.1 1.294 53.41 DENIZ YATIRIM -529167.8 1.290 -75.30 0
SEKER YATIRIM 67776.2 1.273 09.64 SAYILGAN MEN. -58858.98 1.291 -08.38 0
HALK YATIRIM 54880 1.276 07.81 GFC GENERAL -26933.92 1.285 -03.83 0
TACIRLER MEN. 32571.5 1.280 04.63 IS YATIRIM -24051.12 1.276 -03.42 0
GEDIK YATIRIM 30294.6 1.320 04.31 SOYMEN MENKUL -19275.45 1.284 -02.74 0
DIGER 141912.6 20.19 DIGER -44447.94 -06.32 00.00
Tahminden öteye gitmemekle birlikte şahsi kanaatim, ya rüçhan hakkı son kullanım tarihi olan 12.01.2007 ye kadar tahtayı canlı tutup ilgi yaratıp rüçhanları satmaya çalışıyorlar, yada 2.bedelli öncesi tahtaya ilgi ve alıcı yaratmak için yukarı yönlü iyi bir operasyon yapmak amacıyla Deniz'den Eksprese mal devri yapılıyor,yada ???
Alıcılar NetHacim Maliyet Yüzde Satıcılar NetHacim Maliyet Yüzde Para G.Ç. Yüzde
560822 1.290 79.80 -658287 1.289 -93.70 -97,465 -13.90
EKSPRES YATIRIM 375300.1 1.294 53.41 DENIZ YATIRIM -529167.8 1.290 -75.30 0
SEKER YATIRIM 67776.2 1.273 09.64 SAYILGAN MEN. -58858.98 1.291 -08.38 0
HALK YATIRIM 54880 1.276 07.81 GFC GENERAL -26933.92 1.285 -03.83 0
TACIRLER MEN. 32571.5 1.280 04.63 IS YATIRIM -24051.12 1.276 -03.42 0
GEDIK YATIRIM 30294.6 1.320 04.31 SOYMEN MENKUL -19275.45 1.284 -02.74 0
DIGER 141912.6 20.19 DIGER -44447.94 -06.32 00.00
Tahminden öteye gitmemekle birlikte şahsi kanaatim, ya rüçhan hakkı son kullanım tarihi olan 12.01.2007 ye kadar tahtayı canlı tutup ilgi yaratıp rüçhanları satmaya çalışıyorlar, yada 2.bedelli öncesi tahtaya ilgi ve alıcı yaratmak için yukarı yönlü iyi bir operasyon yapmak amacıyla Deniz'den Eksprese mal devri yapılıyor,yada ???
Mal devri filan yok arkadaşım.Express-Deniz aynı kişi bunu cümle alem biliyor.Bir cepten diğerine.
Mal devri filan yok arkadaşım.Express-Deniz aynı kişi bunu cümle alem biliyor.Bir cepten diğerine.
o zaman 1. tahminim daha kuvvetli hale geliyor, hacim yapıp tahtaya ilgi yaratmaya çalışıyorlar
Allah belasını versin bunların.. İkinci bedellide kimse bir kuruş vermez artık bunlara.
anti-spek
08-01-2007, 18:07
Alan Net Lot % Maliyet
EKSPRES YATIRIM 150000 28 1.306667 (25.12.2006)
EKSPRES YATIRIM 250000 77 1.276 (26.12.2006)
EKSPRES YATIRIM 106498 41 1.217405 (28.12.2006)
EKSPRES YATIRIM 848763 80 1.221236 (29.12.2006)
EKSPRES YATIRIM 1018505 92 1.269352 (04.01.2007)
EKSPRES YATIRIM 310000 57.9 1.287294 (05.01.2007)
EKSPRES YATIRIM 140000 41 1.207143 (08.01.2007)
TOPLAM---------2.823.766(iki milyon sekizyüzyirmiüç binyediyüz altışaltı)
Yaw bu poh yiyen kağıdın 6,5 milyon lot senedi var.Ekspres amcam yedi günde %50 sini almış vaziyette.Du bakalim nolcek:düsün:
anti-spek
08-01-2007, 18:20
Ayrıca EKSPRES 25 inde ve 26 sında aldığı 400 bin lottan gelen rüçhan haklarının hiç birini satmamış
TraderTR
08-01-2007, 20:13
Alan Net Lot % Maliyet
EKSPRES YATIRIM 150000 28 1.306667 (25.12.2006)
EKSPRES YATIRIM 250000 77 1.276 (26.12.2006)
EKSPRES YATIRIM 106498 41 1.217405 (28.12.2006)
EKSPRES YATIRIM 848763 80 1.221236 (29.12.2006)
EKSPRES YATIRIM 1018505 92 1.269352 (04.01.2007)
EKSPRES YATIRIM 310000 57.9 1.287294 (05.01.2007)
EKSPRES YATIRIM 140000 41 1.207143 (08.01.2007)
TOPLAM---------2.823.766(iki milyon sekizyüzyirmiüç binyediyüz altışaltı)
Yaw bu poh yiyen kağıdın 6,5 milyon lot senedi var.Ekspres amcam yedi günde %50 sini almış vaziyette.Du bakalim nolcek:düsün:
Yanlışın var 2400000'e yakın mal da denizden çıktı bunu da hesaba kat istersen... topu topu aldığı mal en fazla 400-500bin lot arasıdır.. Takas takip eden anlar:oley: deniz yatırımın pozisyonu EKSİ'de, bu oluyor ki ESKPRES'den mal gelecek... Bedelli sermaye artırımı nedeniyle mal satarak para ayarlama durumu bugün sondu. İşte ben bundan sonraki durumunu merak ediyorum :tamam:
SVG...
Yanlış ama doğru, yinede 500 bin lot az değil.. Neden peki expres bu kadar mala giriyor, habire mal alıyor..Kaldı ki, kağıt bu denli düşerken.. Pek ihtimal vermiyorum, ama küçük çaplı bir operasyon gibi birşey olabilir mi?? Fikri olan var mı? Yoksa kim esatacak bu kadar malı??
129362 1.177 83.60 -125043 1.176 -80.90 4,319 02.70
OYAK YATIRIM 89269 1.176 57.72 SEKER YATIRIM -47399.91 1.179 -30.65 0
TERA MENKUL 11800 1.180 07.63 C MENKUL -46800 1.170 -30.26 0
ACAR YATIRIM 10620 1.180 06.87 INFO YATIRIM -16644.4 1.181 -10.76 0
SOYMEN MENKUL 9289.4 1.186 06.01 TACIRLER MEN. -7610.004 1.171 -04.92 0
VAKIF YAT. 8383.65 1.170 05.42 EKINCILER YAT. -6588.49 1.199 -04.26 0
DIGER 25292.13 16.35 DIGER -29611.41 -19.15 00.00
Ekspres ve Deniz bugün sahte gerisine çekilmişler
anti-spek
09-01-2007, 12:32
Bedelli sermaye artırımı nedeniyle mal satarak para ayarlama durumu bugün sondu. İşte ben bundan sonraki durumunu merak ediyorum :tamam:
SVG...
Sn TTT BUNA GÖRE
"SEKFK*** SEKFK.E cikarilmis sermayesinin (%32,8125) bedelli artiriminda ruchan haklari 29.12.2006-12.01.2007 arasinda kullandirilmaktadir.
Bedellide kullanmak üzere mal satmak için son gün 12 si değilmi?
Benim aracı kurumum 12 sinde hisseyi hesaba geçirir sonrada 2 gün sonra parasını alır.Daha öncede öyle olmuştu.
Dibi var mı bu kağıdın arkadaşlar.. 50 bin lotla, topu topu 60 milyar TL ile %4 iniyorsa kağıt, sahipsiz kalmıştır bence. Hadi bizim(en azından benim 3 5 kuruş var. Malı elinde tutan büyükler hiç rahatsız değil sanırım bu durumdan..:mad:
makrombor
09-01-2007, 13:34
adamlar bilinçlidir nasıl olsa.onlar yukardan aldıysa da bi taahhüt verilmiştir şu olcak bu olcak die.bizim gibi bilinçsiz olmadıkları için içleri de rahattır.
Şekerbankta çağrı yapmamak için Turanalem muafiyet istedi ama, şekerfinans için böyle bişey duymadım, kuvvetli bir ihtimal çağrı olabilir, herifler bunu bilerek şimdiden mal topluyor olabilirler, bedellilerde küçük yatırımcıyı tahtadan uzaklaştırmak için yapıldı diye düşünüyorum
makrombor
09-01-2007, 13:49
gayet makul bi yaklaşım.bu büyük oyunda sadece piyon olabileceğimiz için ihtimallerin hepsni değerlendirmekte fayda var..
Geçmiş bir haberden alıntıdır:
***SKBNK***ŞEKERBANK’IN ÖZEL DURUM EK AÇIKLAMASI
Şekerbank T.A.Ş.’nin 22.06.2006 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği
uyarınca yapılan açıklamadır.
Bankamız ana hissedarı olan Şekerbank T.A.Ş. Personeli Munzam Sosyal
Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı ile Şekerbank T.A.Ş. Personeli
Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı tarafından Bankamıza yapılan açıklama
aşağıdaki gibidir.
22.06.2006 tarihinde yapılan açıklamamıza ek olarak 31 Ekim 2006
tarihine kadar tamamlanması öngörülen devir işlemlerini müteakip,
alıcı Bank Turan Alem Group Sermaye Piyasası Kurulu'na çağrı muafiyeti
başvurusunda bulunmayı planlamaktadır.”
-İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ-
(23/06/2006 - 08:50:50
görüldüğü gibi Şekerfinanstan hiç bahsetmiyor:düsün:
exxcalibur
09-01-2007, 14:37
ya bu kağıt ne yapmaya çalışıyo arkadaşlar nerde durur bi fikri olan varmı???
mide sağlığımla oynamaya başladı artık bu kağıt
ya bu kağıt ne yapmaya çalışıyo arkadaşlar nerde durur bi fikri olan varmı???
mide sağlığımla oynamaya başladı artık bu kağıt
OOO OO mide faslını biz çoktan geçtik, artık ayaklara vurmaya başladı ağrılar... Lanet olsun, diyelim. Sonuna kadar bekleyeceğim ben.Bu fiyatlara bu kağıt satılmaz...Bence..
TraderTR
09-01-2007, 14:51
Sn TTT BUNA GÖRE
"SEKFK*** SEKFK.E cikarilmis sermayesinin (%32,8125) bedelli artiriminda ruchan haklari 29.12.2006-12.01.2007 arasinda kullandirilmaktadir.
Bedellide kullanmak üzere mal satmak için son gün 12 si değilmi?
Benim aracı kurumum 12 sinde hisseyi hesaba geçirir sonrada 2 gün sonra parasını alır.Daha öncede öyle olmuştu.
ANTİ-SPEK kardeşim yine yanlışsın dediğin aslında şöyle olur kullandığın aracı kurumun sana 2 gün temerrüdü bindiriverir olur biter. Ama çoğu aracı kurum ocak 10unda parasını ister akşama.
SVG..
exxcalibur
09-01-2007, 14:52
bu kağıt bu fiyatlara zaten satılmazda batacakmı batmayacakmı onu bilmiyorum. Yoksa yapacak bişey yok bekliycez . Benim korkum lio daki olay başıma gelmesin, ondada düştükce maliyet düşürmek için düştükce aldım sonu malum. Bundada aynı şey başıma gelirse ne yaparım bilmiyorum....
anti-spek
09-01-2007, 15:27
Ha gayret tabana 3 kademe kaldı
Kağıdın tavan yapması gibi taban yapmasıda ayrı bir zevk yaw
mazoşist gördüm kendimi:oley:
exxcalibur
09-01-2007, 15:42
yok yok kesin ülser olucam ben
Bence mal topluyorlar hala:gulen: :gulen: Zaten experse mevcut mallar yetmedi, o yüzden bedelli arttırımına gittiler, Hele bir piyasaya çıksın onlarıda toplayacak express. :gulen: Şaka bir yana, inanın çokmerak ediyorum, bu kağıt nerden dönecek diye. İnsallah 1.00 ların altını görmez...
Yanlış ama doğru, yinede 500 bin lot az değil.. Neden peki expres bu kadar mala giriyor, habire mal alıyor..Kaldı ki, kağıt bu denli düşerken.. Pek ihtimal vermiyorum, ama küçük çaplı bir operasyon gibi birşey olabilir mi?? Fikri olan var mı? Yoksa kim esatacak bu kadar malı??
En azından 1.20 maliyetli kağıdı 1-1.10 aralığından da satmayı düşünmüyorlardır herhalde??Bir beklentileri olmasa toplamazlardı bukadar malı.
Bu saatten sonra onların beklentisini beklemekten başka yapılacak pek birşey yok gibi görünüyor. Hele bu sevyelerden mal satmak hiç akıllıca olmaz gibi. Yok ben maliyet düşüreceğim derse ky, gözü kesipte başarabilene ne mutlu.
1.10 seviyesi tarihi dip olarak görünüyor, burayı aşağı kırmaması lazım, kırarsa el fatiha denir ancak
anti-spek
10-01-2007, 09:15
Boşuna telaşlanmayın mal toplu olmasa bu kadar aşağı çekemezler.Rahat olun;)
exxcalibur
10-01-2007, 09:18
1,1 u da aşağı kırdık hadi hayırlısı bakalım başka ne dipler görücez. 30,000 - 40,000 ytl lerle dipler görüyoruz.
anti-spek
10-01-2007, 09:55
yalnız işte 12 sinde biraz satış yapmamız lazım o kötü olacak
exxcalibur
10-01-2007, 10:00
yalnız işte 12 sinde biraz satış yapmamız lazım o kötü olacak
neden satış yapmak gerekiyor?
neden satış yapmak gerekiyor?
ikinci bedelli için mi acaba?
uzay2006
10-01-2007, 14:46
tarihi dip ben de 1.03 gözüküyor...bunun aşağısı karanlık
kağıt 4 günden beri ortalama ve her gün %5-6 oranında düştü. Dibi filan yok gibi yaa
1.00 kırılırsa sekfk battı demektir. Dolayısıylada biz sekfk yatırımcısı. 1.03'e birkaç lotla sarksa da, umarım 1.05 tabanı olur.
exxcalibur
11-01-2007, 08:58
bana öyle geliyorki bizim bilmediğimiz ama birilerinin bildiği bişeyler var ve şirketin durumu hiç iyi değil. Lio'nun tahtası kapanmadan kısa süre öncesi bedelli atışı olmuştu. Umarım aklıma gelen (yine) başıma gelmez:(
enseyi karartmayın, malınızı kaptırmayın. sabır :tamam:
Hadi düştün, çıkarken endekse neden hala aşağılarda gözü var bu kağıdın. Daha enseyi karartmayın mı kaldı??
exxcalibur
11-01-2007, 10:31
valla ne ense kaldı ne kol nede bacak . 3,60 lardan beri, ha şimdi artar ha şimdi diye diye maliyet düşürmek için mala gömüldüm şimdi maliyetim 1,65. Nerden baksan %50 zarar ve boşa geçen aylar var..bu kağıda bulaştığım günü sevgiyle !!!! anıyorum :mad:
sevgili exxcalibur bu kadar ümitsiz olmayın, hisselerinin devri henüz gerçekleşen bir şirketin topu atacağına nasıl inanırsınız, bu hisselerde dönen dolapları anlamak güç gerçekten, bu dandik banka ile bonusu finansal kiralama a.ş. rabonun önerdiği fiyatın neredeyse 3 katına şu anki piyasa değerinin ise iki katına kazaklara satılmıyor mu? şimdi tahtası nasıl kapansın bunların, hiç mi inceleyip araştırmazlar? enayi mi millet?
exxcalibur
11-01-2007, 14:30
sevgili exxcalibur bu kadar ümitsiz olmayın, hisselerinin devri henüz gerçekleşen bir şirketin topu atacağına nasıl inanırsınız, bu hisselerde dönen dolapları anlamak güç gerçekten, bu dandik banka ile bonusu finansal kiralama a.ş. rabonun önerdiği fiyatın neredeyse 3 katına şu anki piyasa değerinin ise iki katına kazaklara satılmıyor mu? şimdi tahtası nasıl kapansın bunların, hiç mi inceleyip araştırmazlar? enayi mi millet?
Dostum elimde ümitsiz olmak için sebeplerim olmasa inan böyle konuşmazdım. Burası Türkiye herşey oluyor burda .
Lio yağı biliyomusunuz bilmiyorum o hisselerde 8 aydır yatıyor portfoyde kuzu kuzu o firmada T.C. nin en büyük 271, inci firmasıydı süperdi harikaydı ama ne oldu iki günde işi bitti 5 aydır tahtası kapalı.
O da bedelli vermişti ve spk buna müsade etmişti, bizde dedimiştikki herşey yolunda heralde!!! .
Bu bankanın bi özelliği yok ki ayrıca T.C. de en alışık olduğumuz şey bankaların batması değilmi.
Şimdi ben "şöyle şeyler duydum" demek istemiyorum iş dedikoduya girer ama benim güvenim kalmadı bırakın hisseyi borsaya güvenim kalmadı :mad:
Bu kadarda iyimser olmak yersiz gibi geliyor bana...Kağıt 4 ten 1 e düştü.. Madem bu kadar iyiydi, madem bu kadar sağlam bir şirketti, bu kadar neden geri geldi kağıt. Bırakın geri gelmesini, tarihi dibindeyiz. Endeks bugün 800 küsur puan arttı, ama hala ve hala yukarı gidemiyor. Daha pozitif düşünecek bir neden var mı?
şirket sağlam demiyorum ben, şirket pazar payı ancak yüzde biri bulan naylon bi şirket ama artık canı isteyen banka, finansal kiralama ya da sigorta şirketi kuramıyor, krizden sonra ciddi kısıtlamalar ve yasaklar getirildi, canı isteyen banka batıramayacak artık çünkü yenisini kurmak mümkün değil. bu sabır testini atlatalım ve 12'sinden sonra neler olacak görelim. zaten kaybedecek bir haltımız da kalmadı. gerçi ben o kadar da kötü değilim 1,16 maliyetim var ama nerden baksan, çağrı muafiyeti ıvırdı zıvırdı derken nerelere çektiler hisseyi. bu seviyelerden aşağıya daha kim mal satar 1'i nasıl kırıp geçer anlamakta güçlük çekiyorum. TuranAlem, Şekerbank ve bonusu sekfk'nın alım faturasını kabartmamak adına ky'yi süründürüyor, hepsi bu.
Arkadaşlar ben de saf gibi bedelliye dahil oldum ve diğer hisseleri vermiştim. 1.20'den elimde 1500 lot vardı. Şimdi 492 tane SEKFK Yeni gözüküyor ve 1.19 maliyet yazıyor ayrıca kendi fiyatı yazmıyor bu nasıl iş yorum yapabilen var mı?
Teşekkürler.
exxcalibur
12-01-2007, 10:22
şirket sağlam demiyorum ben, şirket pazar payı ancak yüzde biri bulan naylon bi şirket ama artık canı isteyen banka, finansal kiralama ya da sigorta şirketi kuramıyor, krizden sonra ciddi kısıtlamalar ve yasaklar getirildi, canı isteyen banka batıramayacak artık çünkü yenisini kurmak mümkün değil. bu sabır testini atlatalım ve 12'sinden sonra neler olacak görelim. zaten kaybedecek bir haltımız da kalmadı. gerçi ben o kadar da kötü değilim 1,16 maliyetim var ama nerden baksan, çağrı muafiyeti ıvırdı zıvırdı derken nerelere çektiler hisseyi. bu seviyelerden aşağıya daha kim mal satar 1'i nasıl kırıp geçer anlamakta güçlük çekiyorum. TuranAlem, Şekerbank ve bonusu sekfk'nın alım faturasını kabartmamak adına ky'yi süründürüyor, hepsi bu.
umarım senin dediğin gibi olur ama bende sabır tükendi artık. Bu kağıdı ilk aldığımd tam atırlamıyorum ama 3,60 larda falan dı galiba. Şimdi baktımda 1 yıla yakın olmuş ve hiç bi zaman alış maliyetime yaklaşmadı aldığım dan beri düşüyor, gelde moralini bozma, elde ümitli ol. Bence bu işte pis kokular var sonu hiç iyi gelmiyo. Bir iki aya kadar çıkar bişeyler gibi geliyor. Bi problem, bi oyun olmasa normal şartlarda bi şirket 1 senede 3 te 1 ine gerilermi yaa :mad:
figuranlar sahneden çekilmiş, assolistler yerini almış yine;
313903 1.119 82.50 -350500 1.121 -92.20 -36,597 -09.70
EKSPRES YATIRIM 173117.4 1.118 45.52 DENIZ YATIRIM -282670.7 1.121 -74.33 0 GLOBAL MENKUL 61600 1.120 16.20 OYAK YATIRIM -27770 1.111 -07.30 0
IS YATIRIM 35564.38 1.118 09.35 ANADOLU YATIRIM -14420 1.109 -03.79 0
KOC YATIRIM 22600 1.130 05.94 SOYMEN MENKUL -14254.8 1.104 -03.75 0
AK YATIRIM 21021.64 1.112 05.53 SEKER YATIRIM -11384.74 1.158 -02.99 0
DIGER 66373.22 17.45 DIGER -29776.41 -07.83 00.00
TraderTR
12-01-2007, 12:45
Tahtaya global de girdi, yoksa bunlar 3lü mü takılmaya başladı ne:))
SVG...
Tahtaya global de girdi, yoksa bunlar 3lü mü takılmaya başladı ne:))
SVG...
3'lümü bilmem de, olan bize oldu sanki:gulen: :gulen: :gulen:
SEKFK Y diye senet göndertmişler hesaba, yalnız değeri "sıfır" görünüyor, dokunamıyoruz heralde:confused: eski ile yeninin birleşmesini mi bekliyorlar yoksa
uzay2006
12-01-2007, 14:04
1.1 dan pozisyonumuzu ufakta olsa açtık....
Hayırlı olsun,
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir !!!!!!!!!
uzay2006
12-01-2007, 14:09
not: Bu rakamdan tüm şirketi verirlerse..almayı düşünebilirim:)
Devam etsinler...
Tek celse 50 bin lot,, güzelll
exxcalibur
12-01-2007, 15:34
not: Bu rakamdan tüm şirketi verirlerse..almayı düşünebilirim:)
Devam etsinler...
devam etsinlerde bende kafayı yıyeyım :)
Sanırım yolun sonuna geldik. Tarihi dibini test etti.Endekste çok ters birşey olmazsa, buralardan ufak ufak yükselir gibi geliyor. Zaten kylerin büyük kısmıda döküldü. Experste yeterince malı yükledi.. İnsallah yüzümüz güler bundan sonra...
anti-spek
13-01-2007, 18:15
5. Şeker Finansal Kiralama A.Ş.’nin, kayıtlı sermaye tavanının 25.000.000,- YTL’den 40.000.000,- YTL’ye
yükseltilmesine izin verilmesi ve Şirket esas sözleşmesinin bu amaçla değiştirilecek olan 6’ncı maddesine ilişkin tadil tasarısına
uygun görüş verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
2. Şeker Finansal Kiralama A.Ş.(**)(Bknz. Özel
Durumlar Md.5)
Önceki kayıtlı ser Tav. yeni kay. ser. tav ödenmiş
25.000.000 40.000.000 18.823.530
(**) Şirket 2007 yılı içerisinde çıkarılmış sermayesini 10.000.000 YTL. bedelli, 2008 yılı içerisinde 3.000.000 YTL. bedelli,
2009 yılında ise 2.000.000 YTL. bedelli artırmayı öngörmektedir.
kaynak:http://www.spk.gov.tr/haberduyuru/haftalikbulten/bulten_files/2007/2007_2.pdf
sevgılı TTT
gorusmek uzere...:D
eski yeni farkı ortadan kalkana kadar biz tarih sahnesinden silineceğiz galiba. sonunda ben de kötümser olmaya karar verdim arkadaşlar. çok güzel mal kakaladılar galiba bana.
uzay2006
15-01-2007, 09:55
fin kiralamalar da haerket olmasa herhalde 1. leri test ettircekler...
exxcalibur
15-01-2007, 10:33
eski yeni farkı ortadan kalkana kadar biz tarih sahnesinden silineceğiz galiba. sonunda ben de kötümser olmaya karar verdim arkadaşlar. çok güzel mal kakaladılar galiba bana.
desene doğru yolu buldun sonunda :D
fin kiralamalar da haerket olmasa herhalde 1. leri test ettircekler...
Zaten 1.04'ü test etti. Daha 1'imi kaldı. Yalnız kağıdın endeks yükselirken ısrarla yerinde sayması, adamı acayip sinir ediyor.Bu zamanlarda bol bol brokoli, fındık, ceviz ve balık yemek lazım.Kansere birebir olduğu söyleniyor...:gulen:
exxcalibur
15-01-2007, 14:07
endeks çıkarken yerinde sayıyoda, endeks inerken bak neler yapacak nasıl yerlerde sürünecek.:mad:
olsun daha iyi, paran yok derdin de yok. :confused:
olsun daha iyi, paran yok derdin de yok. :confused:
Bencede en temizi...:tamam:
anti-spek
15-01-2007, 15:43
endeks çıkarken yerinde sayıyoda, endeks inerken bak neler yapacak nasıl yerlerde sürünecek.:mad:
Bu kağıdın felaket tellalı bitmeyecek anlaşılan:gulen:
Esas oğlanlar Deniz ve Ekspres yine ortadan kaybolmuş;
130650 1.109 79.40 -118012 1.106 -71.70 12,638 07.70
EKINCILER YAT. 34955 1.110 21.25 HALK YATIRIM -44561.69 1.108 -27.09 0
INFO YATIRIM 28816.69 1.108 17.52 GARANTI YAT. -37479.71 1.099 -22.79 0
HSBC YATIRIM 26856.5 1.112 16.33 ANADOLU YATIRIM -22896.79 1.112 -13.92 0
SEKER YATIRIM 25891.36 1.099 15.74 ZIRAAT YAT. -6600 1.100 -04.01 0
TACIRLER MEN. 14130.41 1.118 08.59 AK YATIRIM -6473.8 1.110 -03.94 0
DIGER 33838.78 20.57 DIGER -46476.73 -28.26 00.00
anti-spek
16-01-2007, 18:17
Ekspres amca,Ekspres amca neden alıyorsun bu kağıdı?
Bizdede var bir miktar kağıt.
Gel satalım sana.
Ama olmaz bu fiyata.
Bunu yazan tosun
Spekler iyi okusun
Getir fiyatı iyi bir yere
Kazanalım artık bizde bir kere
:) :D :eek: :oley:
makrombor
16-01-2007, 18:22
çok veciz olmuş bu maniden feyz alan mr spak ların yarın yukarı bi ivme göstermesini bekliyoruz:)
Ekspres amca,Ekspres amca neden alıyorsun bu kağıdı?
Bizdede var bir miktar kağıt.
Gel satalım sana.
Ama olmaz bu fiyata.
Bunu yazan tosun
Spekler iyi okusun
Getir fiyatı iyi bir yere
Kazanalım artık bizde bir kere
:) :D :eek: :oley:
Alıyarsa bir bildiği vardır mutlaka. Eğer sabredebilirsek (ki çoğu ky umudu kesip dökülmeden olmaz) bu amcaların bildiğini bizde öğrenebileceğiz. Umarım kısa sürede bilge oluruz sayelerinde.:cool: :rolleyes: :oley:
Bence expersteki amcaların da bir bildiği filan kalmadı.. Bizden daha çok pişmanlar.Onlarda maliyet düşürme çabasında bence..İyi niyeti olan birileri, bu kadar mı kötü niyetli davranırlar..Ama yinede allahtan umut kesilmez...:hayır:
anti-spek
17-01-2007, 15:40
Bu günde salladılar.Hadi bakalım daha ne kadar uzatabilecekler.Hep birlikte göreceğiz.Günler çabuk geçiyor
HABERLER
***SEKFK******SKBNK*** Seker Finansal Kiralama A.S. ile ilgili olarak Sekerbank T.A.S.'nden gelen yazi 17.01.2007 tarihinde Seker Finansl Kiralama A.S.
***SEKFK******SKBNK*** Seker Finansal Kiralama A.S. ile ilgili olarak Sekerbank T.A.S.'nden gelen yazi 17.01.2007 tarihinde Seker Finansl Kiralama A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 1,00 fiyat araligindan 346.006 adet alis islemi 15.01.2007 tarihli gunluk bultende ilan edilen birincil piyasa islemine istinaden tarafimizca gerceklestirilmistir. ***SEKFK******SKBNK***
Şeker finansta çağrı yapılacağı savım kanaatimce güçleniyor, herifler kendi kağıtlarını aldıklarını göre bi durum var demek ki:rolleyes:
Şekerbankta çağrı yapmamak için Turanalem muafiyet istedi ama, şekerfinans için böyle bişey duymadım, kuvvetli bir ihtimal çağrı olabilir, herifler bunu bilerek şimdiden mal topluyor olabilirler, bedellilerde küçük yatırımcıyı tahtadan uzaklaştırmak için yapıldı diye düşünüyorum
mesajımı güncelleyim dedim
mesajımı güncelleyim dedim
Benim hatırladığım SEKFK yönetim kurulunda da çağrı muafiyetini doğrultusunda karar aldılar. Demekki bunun için de muafiyet isteği sözkonusu. Ayrıca bedelliyi mal toplamak için değil de batık olduğu için yapmak zorundaydı, bedelliden kalan senetleri de kimse almayınca dün kendileri aldılar. En kısa zamanda bir bedelli daha yapmak zorundalar. Bu durumda nominal değerden çok uzaklaşmasını beklemek de hayalcilik olur. Satış sözleşmesinin süresi 15 Mart 2007 de doluyor. Bu tarihe kadar 2. bedelliyi yapmamış olurlarsa belki 1.50 civarına bir hareket yapar. Umarım yanılırım da 4.50 maaliyetli arkadaşlar zararlarının bir kısmını çıkartırlar. Kendi görüşümdür, al-sat tavsiyesi değildir.
Benim hatırladığım SEKFK yönetim kurulunda da çağrı muafiyetini doğrultusunda karar aldılar. Demekki bunun için de muafiyet isteği sözkonusu. Ayrıca bedelliyi mal toplamak için değil de batık olduğu için yapmak zorundaydı, bedelliden kalan senetleri de kimse almayınca dün kendileri aldılar. En kısa zamanda bir bedelli daha yapmak zorundalar. Bu durumda nominal değerden çok uzaklaşmasını beklemek de hayalcilik olur. Satış sözleşmesinin süresi 15 Mart 2007 de doluyor. Bu tarihe kadar 2. bedelliyi yapmamış olurlarsa belki 1.50 civarına bir hareket yapar. Umarım yanılırım da 4.50 maaliyetli arkadaşlar zararlarının bir kısmını çıkartırlar. Kendi görüşümdür, al-sat tavsiyesi değildir.
Karar örneğini buraya yapıştırırsanız iyi olur ,benim bildiğim bu yönde bir karar yok
6. madde:
Şeker Finansal Kiralama A.Ş.’nin 04.08.2006 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Şirketimizin 03.08.2006 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında alınan karara istinaden, ekte bulunan gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanması için olağanüstü genel kurulu ile (A) ve (B) grubu imtiyazlı pay sahipleri olağanüstü genel kurulu 24.08.2006 tarihinde saat 10:30, 11:00 ve 11:30’da Büyükdere Caddesi No:171, A Blok Metrocity, 12. Kat, Levent, İstanbul adresinde yapılması kararı bulunanların oy birliği ile alınmıştır.
Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Gündemi
1. Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi
2. Divana toplantı tutanağını imzalama yetkisinin verilmesi
3. Esas Sözleşmenin “Kayıtlı Sermaye” başlıklı 6.’ncı maddesinin tadilinin görüşülmesi ve karara bağlanması
4. Esas Sözleşmenin “Yönetim Kurulu ve Süresi” başlıklı 8.ncı maddesinin tadilinin görüşülmesi ve karara bağlanması
5. Sermaye Piyasası Kurulunun B.02.1.SPK.0.13-1419-13848 sayılı 28.07.2006 tarihli yazısı ile izini verilen Kayıtlı Sermaye tavanının 18.823.530 YTL’den 25.000.000 YTL’ye ödenmiş sermayenin’de TTK 324’üncü maddesi gereği 18.823.530 YTL’den 25.000.000 YTL’ye nakten arttırılması kararının alınması
6. Şirketimizin ana hissedarı Şekerbank T.A.Ş.’nin ana hissedarları olan Şekerbank T.A.Ş. Personeli Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı ile Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı’nın sahip olduğu Şekerbank T.A.Ş. hisselerinin satışı ile alıcı tarafından hisse devrini müteakip yapılacak çağrı muafiyetinin ortakların onayına sunulması.
7. Temenni ve kapanış.
(A) ve (B) Grubu İmtiyazlı Pay Sahipleri Olağanüstü Genel Kurul Toplantıları Gündemi
1- Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi
2- Divana toplantı tutanağını imzalama yetkisinin verilmesi
3- Şirket Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında alınan kararların görüşülüp onaylanması
4- Temenni ve kapanış “
Tadil tasarısı ekte yayınlanmaktadır.
Seker Finansal Kiralama A.S.’nin 18.08.2006 tari ...
***SEKFK*** Seker Finansal Kiralama A.S.’nin 18.08.2006 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. Sirketimizin bugunku Yonetim Kurulu toplantisinda, asagidaki gundem maddelerinin gorusulup karara baglanmasi icin Olaganustu Genel Kurul Toplantisi’nin 11.09.2006 tarihinde saat: 16:00’da Buyukdere Caddesi No:171 A Blok Metrocity 21. Kat Levent, Istanbul adresinde yapilmasi yapilacak olan Olaganustu Genel Kurul Toplantisi’nda gorusulup karara baglanacak gundem maddeleri hakkinda Turk Ticaret Kanunu hukumlerinin yerine getirilebilmesi amaciyla (A) Grubu Imtiyazli Pay Sahipleri Olaganustu Genel Kurul Toplantisi’nin ayni gun ve ayni yerde saat 16:30’da yapilmasi karari bulunanlarin oy birligi ile alinmistir. Olaganustu Genel Kurul Toplanti Gundemi 1. Acilis ve Bakanlik Divani secimi 2. Divana toplanti tutanagini imzalama yetkisinin verilmesi 3. Esas Sozlesmenin “Kayitli Sermaye” baslikli 6.nci maddesinin tadilinin gorusulmesi ve karara baglanmasi 4. Esas Sozlesmenin “Yonetim Kurulu ve Suresi” baslikli 8.nci maddesinin tadilinin gorusulmesi ve karara baglanmasi 5. Sermaye Piyasasi Kurulunun B.02.1.SPK.0.13141913848 Sayili 28.07.2006 Tarihli yazisi ile izini verilen Kayitli Sermaye tavaninin 18.823.530 YTL’den 25.000.000 YTL’ye odenmis sermayenin de TTK 324’uncu maddesi geregi 18.823.530 YTL’den 25.000.000 YTL’ye nakten arttirilmasi kararinin alinmasi 6. Temenni ve kapanis. (A) Grubu Imtiyazli Pay Sahipleri Olaganustu Genel Kurul Toplanti Gundemi 1. Acilis ve Baskanlik Divani secimi 2. Divana toplanti tutanagini imzalama yetkisinin verilmesi 3. Sirket Olaganustu Genel Kurul Toplantisinda alinan kararlarin gorusulup onaylanmasi 4. Temenni ve kapanis. Ana sozlesmenin sozkonusu maddelerinin eski ve yeni sekli Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***SEKFK*** G104735
Burada da toplantı tarihi farklı gösterilmiş ve muafiyetle ilgili bir madde yok hangisi doğru acaba, teredütte kaldım şimdi
+1045 puan, yok artık daha neler :mad: :mad: :mad:
anti-spek
22-01-2007, 18:29
Net Lot: 198460
Yüzde: 84.45
Maliyet: 1.112
Satıcılar
İlk 5
Net Lot: -169082
Yüzde: 71.95
Maliyet: 1.111
AL
TEYİTLİ
Sabrın sonu selamettir derler. Piyasa biraz nazlandı ama sonunda boğa formasyonunu teyit etti. Bir gün önceki hava teyit için uygun değildi ama bugün teyit koşulu oluştu. Bugün açılış fiyatı bir gün önceki kapanışın altında idi ama kapanış fiyatının alıcı ağırlıklı bir piyasada bir gün önceki kapanış fiyatının üstünde gerçekleştiğini ve beyaz bir mumun oluştuğunu gördük. Bu da geçerli teyit koşullarımızdan biri. Senedin fiyatı artabilir
ÖLE DİYOLAAAAAA
ben bunun kadar uyuz bi kagıt görmedim bedelliye ilgi çekmek ky ye kullandırmak için deniz ve ekspress vasıtasıyla hareket çektiler..bizde bi güzel yedik..bugün itibariyle büyük zararla verdim....inşallah elinde olan kazanır
o zaman herkes aşkta kazanacak...bu kağıttan cacık olmaz, borsanın çakıldığı günlerin birinde yapar hareketini.
Gerçekten teyit doğrulandı...:oley: :oley: Ya arkadaşlar temel olmadan teknik olur mu? Hikayedir teknik analiz bu ahvalde.. Ama yinede anti-spek'in analizinin gerçekleşmesini çok isterim. Umarım hepimizi mahçup eder.:tamam:
anti-spek
23-01-2007, 13:22
Gerçekten teyit doğrulandı...:oley: :oley: Ya arkadaşlar temel olmadan teknik olur mu? Hikayedir teknik analiz bu ahvalde.. Ama yinede anti-spek'in analizinin gerçekleşmesini çok isterim. Umarım hepimizi mahçup eder.:tamam:
Sn xxx benim yazdığım yazıları yorumlarken ciddiyete dikkat edersen senin için daha iyi olur.Bildiğin bir şey varsa söyle bizde öğrenelim.Yok bu kağıttan adam olmaz diyeceksen çık kurtul seni zorla tutan yok.Ayrıca temeli olmayan kağıda girdiğine göre borsadan anlamıyorsun galiba yada ard niyetlisin.Söyle hangisisin?
Sn xxx benim yazdığım yazıları yorumlarken ciddiyete dikkat edersen senin için daha iyi olur.Bildiğin bir şey varsa söyle bizde öğrenelim.Yok bu kağıttan adam olmaz diyeceksen çık kurtul seni zorla tutan yok.Ayrıca temeli olmayan kağıda girdiğine göre borsadan anlamıyorsun galiba yada ard niyetlisin.Söyle hangisisin?
Benim için neyin iyi neyin kötü olacağına ben karar veririm anti-spek.Ben tartışma olsun diye yazmadım, sadece söylediğim, temeli düzelmeden tekniğin çalışmayacağı idi. Zaten senin dediğin olur insallah dedim, niye alınganlık ediyorsun?Ama yine söylüyorum, temeli düzelmeden, teknik işe yaramaz, herkes gibi bir kere bulaştım, satamıyorum.ya/yada ve/veya işi değil bu..
çok alıngan olmuş herkes, para kaybolunca sinirler gerilmiş :gulen:
Bugunku kisa sureli hareketin sebebini ve yarinlara olan etkisini aciklayabilek arkadas varsa sevinirim. Tsk,:hmm:
anti-spek
24-01-2007, 18:37
Bugunku kisa sureli hareketin sebebini ve yarinlara olan etkisini aciklayabilek arkadas varsa sevinirim. Tsk,:hmm:
Yarınlara etkisi olumlu olacak.Yalnız bu hareketle günlükcülere mesaj veriyorlar,girme yanarsın.
Ben yaklaşık 3 yıldır bu kağıdı yakından takip ediyorum iyi bilirim sekfk günlükçülerin rağbet ettiği bir kağıttır.Aha tavana gidiyor dediğin bir anda birden basarlar kağıdı günlükçülere geçiriverirler.Yada hiç kıpırdamaz son saniye çizerler tavandan kapatır.
NOT:SABIR ACIDIR AMA MEYVESİ TATLIDIR.
Anlayana sivri sinek saz anlamayana SEKFK yi sat:D :oley:
anti-spek
25-01-2007, 10:12
Ya bu kadarda doğum sancısı çekilmezki.Fırlatacaksan fırlat artık şı çocuğu
Bir kıpırdanma var ama, insallah doğru çıkacak:gulen: Bu arada, "Kelin ilacı olsa, kendi başına sürer" diye de bir atasözü var.. Dikkate alalım lütfen :oley: :oley:
anti-spek
25-01-2007, 18:25
No Aracı Kurumlar Alım Ortalama Satım Ortalama Toplam Yüzde Net Maliyet
30 RAYMOND JAMES 150000 1.146667 150000 1.146667 300000 11.98 0 0
31 EKSPRES YATIRIM 170000 1.141176 170000 1.138235 340000 13.58 0 0
Ekspres ve roymond ilk seans 320 bin lot alıp 320 bin lot satmışlar hemde zararına film gittikce heyacanlanıyor.Hadi bakalım mısırları pörtlettik izlemeye devam ediyoruz.
allahın kardemirleri şov yaptı biz burada pinekliyoruz, lanet olsun böyle kağıda...
anti-spek
26-01-2007, 13:44
allahın kardemirleri şov yaptı biz burada pinekliyoruz, lanet olsun böyle kağıda...
ESEMS de %8 düşmüş :D bence haline şükret:oley:
anti spek kardeş elinde 1 yıl krdmd tutan sonra da bu kağıttan bir nane olmaz deyip çıkan sonra da aval aval tavana bakan yatırımcıya ne derler? bence keriz derler. ben kerizim. ama gözaltı pazarına girecek kadar değil.
:hayır:
bu arada özür diliyorum, konumuz sekfk idi değil mi? aynı hatayı sende yapmayacağım şekercik, dibe kadar birlikteyiz seninle, ben çatıya çıkıyorum arkadaşlar. yenilgiyi hazmedemiyorum. yetişin spekler, gösterin 1,30'u...
Evet kardemirlerde gitti, netholdinde ufak ufak yol alıyor. Endekste düşük kalan bir şekerler kaldı.Elbette sıra gelecek --yeter ki belirsizlikler bir açığa kavuşsun.
blackmagic
30-01-2007, 09:21
Ivana Toplanti Tutanagini Imzalama Yetkisinin Verilmesi, 3- Kayitli Sermaye Tavaninin 25.000.000 Ytl’dan 40.000.000 Ytl’ya Cikarilmasi
blackmagic
30-01-2007, 09:21
bedellimi bedelsizmi?
blackmagic
30-01-2007, 09:29
***sekfk*** Seker Finansal Kiralama A.s.’nin 29.01.2007 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.
“sirketimizin Bugunku Yonetim Kurulu Toplantisinda Ekte Bulunan Gundem
Maddelerinin Gorusulup Karara Baglanmasi Icin Olaganustu Genel Kurul
Toplantisinin 16.02.2007 Tarihinde Saat 10:30’da Buyukdere Caddesi, No:171, A
Blok, Metrocity, 21. Kat, Levent, Istanbul Adresinde Yapilmasina, Yapilacak
Olaganustu Genel Kurul Toplantisi’nda Gorusulup Karara Baglanacak Gundem
Maddeleri Hakkinda Turk Ticaret Kanunu Hukumlerinin Yerine Getirilebilmesi
Amaciyla (a) Grubu Imtiyazli Pay Sahipleri Olaganustu Genel Kurul
Toplantisi’nin Ayni Gun Ve Ayni Yerde Saat 11:00’da Yapilmasina Karar
Verilmistir.” Genel Kurul Toplanti Gundemleri Asagiya Cikarilmis Olup, Ana
Sozlesme Tadil Tasarisi Ile Vekaletname Gunluk Bulten Ekinde Yayinlanacaktir.
Olaganustu Genel Kurul Toplanti Gundemi 1- Acilis Ve Baskanlik Divani Secimi,
2- Divana Toplanti Tutanagini Imzalama Yetkisinin Verilmesi, 3- Kayitli Sermaye
Tavaninin 25.000.000 Ytl’dan 40.000.000 Ytl’ya Cikarilmasi, 4- Esas Sozlesmenin
“kayitli Sermaye” Baslikli 6.nci Maddesinin Tadilinin Gorusulmesi Ve Karara
Baglanmasi, 5- Ttk 351 Geregi Atanan Denetim Kurulu Uyelerinin Onaylanmasi, 6-
Temenni Ve Kapanis. (a) Grubu Imtiyazli Pay Sahipleri Olaganustu Genel Kurulu
Toplanti Gundemi 1- Acilis Ve Baskanlik Divani Secimi, 2- Divana Toplanti
Tutanagini Imzalama Yetkisinin Verilmesi, 3- Sirket Olaganustu Genel Kurul
Toplantisinda Alinan Kararlarin Gorusulup Onaylanmasi, 4- Temenni Ve Kapanis. ***sekfk***|
kesin bedellidir bu da, bekleyip görelim üç kuruş paramız vardı onu da aldılar elimizden çocuk gibi ağlıyoruz burda :cry: yazıktır ky'ye yazıktır bizim gibi kerizlere hadi bakalım hayırlısı...
blackmagic
30-01-2007, 21:46
Sabreden derviş...
sabreden derviş bedelliye mi erer bedelsizemi erer :notr:
nedir bu garip 1,18 hareketleri bilgisi olan var mı? ky mi silkeliyorlar?
sabreden derviş bedelliye mi erer bedelsizemi erer :notr:
Bedelsiz olsa hisse zaten durmazdı buralarda. Endeks 3000 puan artmış, sekfk yerinde sayıyor. Bunun hikmeti nedir. "Ya bedelli, ya da yay gibi sıkıştırıyorlar. Baskıdan kurtulunca yukarı gideceğide kesin" Ama ne zaman?:arf:
tuhaf kıpırdanmalar oluyor bazen bu şeker kardeşlerde, birkaç dakika güzel alımlar geliyor sonra kademe kalkmıyor, işlem duruyor bekle babam bekle, yukarı gideceğiz gibi bir his var içimde, teknik falan hikaye olmuş zaten.:super:
Endeks 43 bin oldu, şekerbank bile %6 larda, bu kağıt hala eksi.. Buyrun burdan yakın! Kaçan fırsat maliyetleri ne olacak, esas canımı sıkan o..:grrr:
bankada haber çıkmadan bunu zor alırlar bence.
ne dersiniz, ralli başlıyor mu? :notr:
herkesin dili tutuldu heralde bu hacim ve bu primle birlikte:)
Allah daha fazlasını versin, burda çok mağdur olan arkadaş olduğunu biliyorum,
sabrın sonu selamet diyelim.
Banka tavan oldu bu uyuz hala sayıyor. Yükselmesine yükselecek ama benim gibi aylardır bekleyenleride dert sahibi yapacak.
Utanmasa 20'nin altına gelecek.
ne dersiniz, ralli başlıyor mu? :notr:
Valla Bence; Bu harekete 3 aydan beridir 3-4 kez yaptı hatırlarsanız. Ve her seferinde eski düzeyinin daha gerisine geldi. Ancak bu seferki hareket tarihi dipten başladı, bu sanki olumlu gibi. Yükselişin/rallinin/her ne derseniz başlaması için, grafiğinde görülen uzun yatay çizginin belirgin bir şekilde yukarı dönmesi lazım.Ancak ozaman beklentiler düzelir. Sanırım 1,40, 1,50'lere gelmesi lazım ki, yükseliş başladı diyelim. Gerçi 1,10 lardan 1,40-1,50'ler yaklaşık %30-40 gibi bir kazanç vaad ediyor, ama kağıdın 4 küsurlardan buraya geldiği düşünüldüğünde bence hiçte fazla değil, Kaldı ki, endeks yükseliş trendinde...Umarım güzel şeyler olur.:super:
hacimdeki bu ani artış düşündürücü tabi, sabredenin kazanacağını düşünüyorum, beygire konan sinekler gibi üşüştük senede, birkaç kuyruk sallamayla silkelemeyle gideceğimiz de yok, umalım güzel şeyler olsun, büyük biraderdeki hacim ürküttü beni, kazak baskını gibi ani ve öfkeli oldu.
Utanmasa 20'nin altına gelecek.
Hiç utanma kalmadı bu uyuzda sat 15:03 uyuz 1.21
Hiç utanma kalmadı bu uyuzda sat 15:03 uyuz 1.21
saat 15:05 uyuz 1.20
İlk seans satmaya cesaret edebilenleri tebrik ederim
:grrr: :grrr:
Hay eli kırılaydı da yazmasaydım.. İşe bakın ya,,uyuz az gelir bence bu kağıda..ORtalama 1,25'ten 4 küsur milyon lot alanlar düşünsün.. Belki bir bildikleri vardır, bu kadar az hacimle bu kadar geri gelen kağıdı yükseltmek ve zarar yazmamak için yukarı çekerler umarım.
uyuz ki ne uyuz...acaba hangisi daha olumlu, kağıdın tüm gün olduğu yerde sayması mı yoksa böyle gelgitler yaşaması mı? bizi de edebiyatçı yapacak bu kağıt yakında, tabi küfredemeden konuşabilirsek. ky silkeliyorlar mı desek, spekülatif fon mu çekmek istiyorlar desek...bilmiyorum, bilmiyorum...uyuz işte!
Arkadaşlar bu bedelliden elimizde patlayan hisseler hakkında bir bilgisi olan arkadaş var mı?
Bedelli diye katıldık 1.19 maliyet yaptı kendileri satış da yazamıyoruz.
Durumun akıbetini bilen var mı?
Teşekkürler
şirket it gibi zarar yazmış geçmiş yıllardan gelen 43 trilyonluk bi rakam vardı yanılmıyorsam, nasıl dağıtacak temettü akla mantığa aykırı, daha çok bekleriz biz o yeni senetleri. kusura bakmayın küfürlü konuşuyorum artık, bakarsınız spekler ondan anlıyodur. hadi bakayım hadi basın kademeleri 35'leri görelim bugün...
"hadi bakayım hadi basın kademeleri 35'leri görelim bugün..."
Allahtan ümit kesilmezmiş
:cool:
35 değilde 16'ları gösterecekler gibi...
o zaman gelin satalım hemen elimizdekileri var mısınız? bekleyip göreceğiz, haberler yakındır.
26'lardan satmaya cesaret edemedim. Bu sevyelerden satmak hiç yakışmaz.Beklemekte fayda olduğu kanaatindeyim.
Evet, bence de en mantiklisi beklemek gozukuyor ama bu tur spekulatif kagitlarin ne zaman yukselecegini onceden tahmin etmek ve dolayisiyla buna gore hareket etmek gercekte zor... Bir bilen olsa da sorsak:biggrin:
SEKFK kelepir bir şirket. Hem kağıt bazında, hem de şirket bazında.Yakında şirketin bir alıcısı çıkmaz mıki?
ismetyasar
07-02-2007, 14:23
1.21 ile 1.23 bandi sonra 1.29 ile 1.31 bandi sonraki direnc ise 1.41 ile 1.43 bandi.Bu hisse sabir hissesi al sat yapmali.iyi izlemeli.En kucuk nokta kacirilmamali.Gyolardaki hareketler tabiiki finans kiralama isrketlerini etkilyecek en cokda bunlari.Mortage isi en cok gyolar ile finanslara yarar sonra insaat sektoru.
ismetyasar
07-02-2007, 14:29
1.12 ile 1.14 bandini kirmadikca sorun yok su an cok uygunbir durumda hacim dusmus ve mal vermeye niyetleri yok sadece oyalama taktikleri var.
ismetyasar
07-02-2007, 14:41
Biraz sabir cok az kaldi.Hakkini bulacak bu senet.
al sat tavsiye degildir.
sayın ismetyasar 16 Şubat'ta yapılacak olan olağanüstü genel kurulu mu kastediyorsunuz? sermaye arttırımı bedelli gerçekleşirse ne olacağını merak ediyorum gerçekten.
ismetyasar
07-02-2007, 15:11
Bedelli bitmedimi bunda ne bedellisini kastediyorusunuz?