View Full Version : SEKFK Şeker Fin. Kiralama
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
20
21
22
30.01.2007seker Finansal Kiralama A.s.’nin 29.01.2007 Tari ...
***sekfk*** Seker Finansal Kiralama A.s.’nin 29.01.2007 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir. “sirketimizin Bugunku Yonetim Kurulu Toplantisinda Ekte Bulunan Gundem Maddelerinin Gorusulup Karara Baglanmasi Icin Olaganustu Genel Kurul Toplantisinin 16.02.2007 Tarihinde Saat 10:30’da Buyukdere Caddesi, No:171, A Blok, Metrocity, 21. Kat, Levent, Istanbul Adresinde Yapilmasina, Yapilacak Olaganustu Genel Kurul Toplantisi’nda Gorusulup Karara Baglanacak Gundem Maddeleri Hakkinda Turk Ticaret Kanunu Hukumlerinin Yerine Getirilebilmesi Amaciyla (a) Grubu Imtiyazli Pay Sahipleri Olaganustu Genel Kurul Toplantisi’nin Ayni Gun Ve Ayni Yerde Saat 11:00’da Yapilmasina Karar Verilmistir.” Genel Kurul Toplanti Gundemleri Asagiya Cikarilmis Olup, Ana Sozlesme Tadil Tasarisi Ile Vekaletname Gunluk Bulten Ekinde Yayinlanacaktir. Olaganustu Genel Kurul Toplanti Gundemi 1- Acilis Ve Baskanlik Divani Secimi, 2- Divana Toplanti Tutanagini Imzalama Yetkisinin Verilmesi, 3- Kayitli Sermaye Tavaninin 25.000.000 Ytl’dan 40.000.000 Ytl’ya Cikarilmasi, 4- Esas Sozlesmenin “kayitli Sermaye” Baslikli 6.nci Maddesinin Tadilinin Gorusulmesi Ve Karara Baglanmasi, 5- Ttk 351 Geregi Atanan Denetim Kurulu Uyelerinin Onaylanmasi, 6- Temenni Ve Kapanis. (a) Grubu Imtiyazli Pay Sahipleri Olaganustu Genel Kurulu Toplanti Gundemi 1- Acilis Ve Baskanlik Divani Secimi, 2- Divana Toplanti Tutanagini Imzalama Yetkisinin Verilmesi, 3- Sirket Olaganustu Genel Kurul Toplantisinda Alinan Kararlarin Gorusulup Onaylanmasi, 4- Temenni Ve Kapanis. ***sekfk*g091011
Imkb BÜlten
31.01.2007seker Finansal Kiralama A.s.’nin 30.01.2007 Tari ...
***sekfk*** Seker Finansal Kiralama A.s.’nin 30.01.2007 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir. “sirketimizin Bugunku Yonetim Kurulu Toplantisinda 11.09.2006 Tarihli Olaganustu Genel Kurulumuz Ve 317 Sayili Yonetim Kurulu Kararimiz Cercevesinde Cikarilmis Sermayemizin 18.823.530 Ytl'den 25.000.000 Ytl'ye Arttirilmasi Ile Ilgili Arttirim Tutari Olan 6.176.470 Ytl'nin Tamaminin Nakten Odendigi Gorulmus Olup, Tescil Islemlerinin Yapilmasi Icin Genel Mudurlugumuze Yetki Verilmesine Karar Verilmistir.' ***sekfk*g091038
Imkb BÜlten
31.01.2007seker Finansal Kiralama A.s.’nin 30.01.2007 Tari ...
***sekfk*** Seker Finansal Kiralama A.s.’nin 30.01.2007 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir. “sirketimizin Bugunku Yonetim Kurulu Toplantisinda 11.09.2006 Tarihli Olaganustu Genel Kurulumuz Ve 317 Sayili Yonetim Kurulu Kararimiz Cercevesinde Cikarilmis Sermayemizin 18.823.530 Ytl'den 25.000.000
ismetyasar
07-02-2007, 16:33
Bekle gor.Artik isimiz bu oldu...
al sat tavsiyesi degildir.
ismetyasar
07-02-2007, 16:44
Su an hic bir sey belli degil.Hepsi bedellide olur bedelsiz de her sey olur.Oyle umutsuz gorunmeyin cok onemli bir durum yok.Zaten bedelli olsa olsa %40 bedelli olmus oluyor ama olmaz bana gore.Yari yariya en cok bedelli bedelsiz olur.Zaten adamlar bunu nakit olarak odedi.Bu sirketin kuvvetini gosterir.O zaman ne olursa olsun yarinki duruma gore iyi haberlerde cikar kotude ama ben umutluyum.Bu hissenin 1.13 alti olmadigi takdirde sorun olacagini sanmiyorum.Zaten bir grup hisseyi satip cikti.Bedelliye takilmak istemeyenler vardi bunlar zaten su an yok.Surpiriz baska seylerde cikabilir.Bekle gor burda cok onemli.Su an alim yapanlarda vardi.Bosuna almadilar.Hacim, dusuk onun icin artik beklemekten baska care yok.Ama ben sizin gibi umutsuz degilim.En ucuz finans sirketinden bahsediyoruz.Bu fiyatlar anormal ucuz ve artik hacim yukari goturecek duruma gelecek.1.21 ile 1.23 bandinin hacimli asmasi yeni bir hareketi baslatir.Alim firsati kolay verecegini sanmam.Bedelli bile olsa dusunen hemen panik yapmaz.Adamalr tabiiki panik hareketini bekleyecek.Spek su an keske bedelli ciksada mal alsak diyecek.Onun icin sekfk da zaten bunu dusunecek.Ne yapacaklari belli degil.yatirimci zaten su an bikmis durumda cokda kalan yok hissede.Herseyi goze alan geldi.Birde bir kac gun onceki hacimler kotu degildi.Alan dedigim gibi neden aldi?Artik sizde dusunun.Durum degerlendirmesi yapin.Ben artik sabirla bekliyorum.Kotu bile olsa bekleyecegim.Bu benim kisisel dusuncem.Hayirli olsun.
ismetyasar
07-02-2007, 16:57
Simdi kimse kalmamis hissi var gibi gelecek haber kotu olmazsa spek yukari deneyip elindeki mali iyi fiyatlara verecektir.Ticaret yapacaktir.Borsanin ozu budur.Artik alacak mal kalmadi.Iki uc tane ky nin pesinide birakti.Seans sonu isteseler 1.10lara kadar gelirlerdi.Piyasaya gore cok eksi degiller.Yani umutsuz durum yok.Icinizi ferah tutun.1.06 en dip durum.1.13ler destek.
ismetyasar
07-02-2007, 17:01
Arkadaşlar bu bedelliden elimizde patlayan hisseler hakkında bir bilgisi olan arkadaş var mı?
Bedelli diye katıldık 1.19 maliyet yaptı kendileri satış da yazamıyoruz.
Durumun akıbetini bilen var mı?
Teşekkürler
Bu yaziyi anlayamadim.ya bedelli oldu diyor sayin mul2ti.Oyle birsey zaten yok.Eline ne patlamis bunu anlamadim.Bedelli ne zaman cikti? Yaziyi okuyoruz yarin belli olacak.Yani bunu lutfen biraz aciklarsaniz sevinirim.
bir bedelli verdi sanirim
16.000.000 dan 25.000.000 e cikardilar ondan haberiniz yok sanirim bu ikinci bedelli olacak tir
ismetyasar
08-02-2007, 00:07
bir bedelli verdi sanirim
16.000.000 dan 25.000.000 e cikardilar ondan haberiniz yok sanirim bu ikinci bedelli olacak tir
Sayin Bozok bu dediginiz yukardaki yazida olan 16dan 25 e cikardiklari oluyor o zaman bedelli olayi yapilmis bedelliye mesela dun ve evvelsi gun alanlar katilacakmi? Bua cik degil.Iste sorun bu hissenin goturulmeme sebebi sermaye arttirimi hakinda kesin bir bilgi verilmemesi.Birde yatirim ortakligi ve finans kagitlarinda bedelli yada bedelsiz cok fraketmez.Hisseye bu durumlar guc verir.Neyse bir sorun olacagini pek samiyorum tabiiki asagi yukari olur.Bu bir kac kademem.yarin toplantidan cikacak kararlar olumlu olacagi dusuncesindeyim.hayirli olsun.
al sat tavsiyesi degildir
resmen oynuyorlar bizimle, 19'u gösterdiler, skbnk ile birlikte hızlı alımlar geldi, ortalık yine sütliman... maşallah aydın doğan sildi süpürdü bütün borsayı bu sabah.
ismetyasar
09-02-2007, 10:17
1.30 ile 1.34 arasi kirarsa iste orasi onemli seyredin....sabri olan bu tip senetleri alir.Bakin nugyoda bekledik sonuc olumlu olay bu iste.
ismetyasar
09-02-2007, 15:51
Onemli degil gorsun bir sey olmaz..
Haftaya cuma 16 şubat. Haftaya genel kurul ayağına iyi dalgalanmalar olacaktır.
a) Ya al satlarla lot sayımızı artıracağız,
b) Ya gidenin ardından bakakalacağız,
c) Ya da elimize verip bırakacaklar.
Umarım a şıkkını gerçekleştiririz.
anti-spek
13-02-2007, 16:07
bu gün 1.14 ün altında kapatırsa yarın satarım bu kağıdı.şerefffffsis
ismetyasar
13-02-2007, 16:30
bu gün 1.14 ün altında kapatırsa yarın satarım bu kağıdı.şerefffffsis
Bakin bir kere bedelli verdi.Bedelli devamli vermeye calisan hisselere dikkat edilmelidir.Simdi 25 milyardan 40 milyara cikarmak icin bir karar alacaklar yani karar almamislar.Burda bir kesinlik yok.Ozellikle mal almak icin yazilmis olmasi muhtemel.Bedelsizde alinabilir yada hic sermaye artirimina gidilmeye bilir.Zaten satan satti adam son kozlarini oynuyor.Sabreden kimse kalmadi.Buyuk malda olanlar vardir ben cogunu derinden yakaladim verdiler.Su an spek sabir yokluyor.Ve sonu ya selamet yada yokus.7 aydir toplanan bir kagit !!!Bir hisse neden yatayda olur???? Toplandigi icin!!!Yada hic kimse kalmamistir onun icin yani sahip siz oldugu icin!!Bu hisse asla sahipsiz degildir.Bakarsaniz hissede aralik sonu ocak basi ve subat muthis hacimler oldu.Ekpres mal cikarken deniz aldi ozellikle 4 ocakta.Sonra ki kurumlar trader olan tera,info,seker ,oncu ve evgin.Bu kurumlara dikkat.Ve deniz..Bakin saydim hepsini.Mal degisimini deniz satarak ekspres alarak yaptilar.Yani ekspres alici deniz satici idi.Traderi seker,oncu,info,tera,evgin ve birde teranin kardesi globale dikkat yani bunlar al sat yapiyor.Hacimle aliyor hacimsiz hisseyi asagi cekiyorlar.Yani hacimlerde alip yukseltip hacimsiz kimler dusuruyorsa o kurumlari takip edin yani burda buyuk ustalik var..1.22-1.33-1.44 bunlar asilmali.Her zaman genel kuruldan kotu haber cikacak degil ya? Yatirimcisinin canina okumus bir kagit artik son durumda bakalim ne yapar.Spk da her zaman bedelli kabul etmeye bilir.Yani bunlarda sirf cinllik olsun diye iki ayda bir bedelli kararimi alacak?Onun icin burda oyunun krali var.bende bilemem.Mal filan kalmadi kimsede.Eski tip cins bir cingene grup var.Bekledikce bekliyor.Marttan sonra borsa karisacak zaman kalmadi.Bakin var you erkene cektiler.Nugyoyu erkene cektiler.Bfren bu aylarda hic boyle hareket yapmamisti.Bir suru hissede erken hareketler var.Bu cins spek bunu gorecektir.Oda tedirgin.Birisi gelir ucuzken alir goturur tahtayi.Buda olabilir.Sonra finans sirketleri mortage tepki vermeli bazilari verdi bu hic vermedi.Yani burda her turlu oyun var..Bunu soyluyorum.hayirli olsun ne diyeyim.
ismetyasar
13-02-2007, 16:56
oofff ne guzel kimse girmiyor okumuyor artik..bu belli oldu..Senetten her kes bikmis tahtada bugun hacimsiz satis vardi.Adamalr 1.14 ekadar ozellikle cektiler hemde endeks arti iken.Bu hisse endeks yukselirken cikmadi ve aksine dustu inerkende dustu yada yatayda kaldi.Yani artik tursular tam manasiyla kalan son uurnleri topladilar herkes genel kurulu bekliyor insallah iyi haber cikar.Bakalim hayirlisi..
Bence bu kuruldan hiçbir halt çıkmayacak. "6. Madenin tadili, 7. Maddenin ertelenmesi vs." gibi bir karar çıkacak. Hiç beklentisi kalmayan hisse tamamen boşta kalınca, kurulu bekleyenler de hisseden umutlarını kesecekler. "Zararın neresinden dönülürse" mantığıyla bir kısım yatırımcı daha elindekileri satacak. Ardından bir iki dalgalanma ile kalanların çoğunuda silkeleyecekler.
Ortanın kısası bir vadede (1 veya 1,5 ay gibi) bu işlemler gerçekleşebilir.
Sonra malum hikayeler başlar:
" Yahu bu kaattan vardı bende de sattıydım"
" Ah SEKFK ah, o kadar bekledimde ben satınca uçtun kaçtın"
" Bu kaadı ben 1'lerdeyken almıştımda, şimdi bak 3 küsür oldu. Satmasaydım sıfır araba alırdım be"
" Abi varya....."
Gibilerinden.
Bu kadar dibe gelmiş bir hisse ( eğer batağı falan yoksa) en azından orta vadede beklenirse faydası olur kanaatindeyim.
Tabi silkelenmezsek.
ismetyasar
14-02-2007, 09:54
Bence bu kuruldan hiçbir halt çıkmayacak. "6. Madenin tadili, 7. Maddenin ertelenmesi vs." gibi bir karar çıkacak. Hiç beklentisi kalmayan hisse tamamen boşta kalınca, kurulu bekleyenler de hisseden umutlarını kesecekler. "Zararın neresinden dönülürse" mantığıyla bir kısım yatırımcı daha elindekileri satacak. Ardından bir iki dalgalanma ile kalanların çoğunuda silkeleyecekler.
Ortanın kısası bir vadede (1 veya 1,5 ay gibi) bu işlemler gerçekleşebilir.
Sonra malum hikayeler başlar:
" Yahu bu kaattan vardı bende de sattıydım"
" Ah SEKFK ah, o kadar bekledimde ben satınca uçtun kaçtın"
" Bu kaadı ben 1'lerdeyken almıştımda, şimdi bak 3 küsür oldu. Satmasaydım sıfır araba alırdım be"
" Abi varya....."
Gibilerinden.
Bu kadar dibe gelmiş bir hisse ( eğer batağı falan yoksa) en azından orta vadede beklenirse faydası olur kanaatindeyim.
Tabi silkelenmezsek.
Ben de panik satisini bekliyorum malimi artiracagim hemde yuklu.Bunlar aptal silkeleme dedikleri seyi yapacaklarini zannediyorlar fakat bence yuklu buyuk yattirimcilarda bunu bekliyor.Bazi kucuk fonlarda dalar bu tip finans kagitlarina bu tip kotu havalarda girerler.Yani spek kendi kazdigi kuyuya duser.ben su an cok az malda bekliyorum 1.22 astimi pozisyon artiracagim 1.33lerde pozisyonumu yariya indirecegim 1.50 astimi pozsiyonu yeniden acacagim.1.06lara gelirse full pozisyon acacagim.Haydi spek indir bekliyoruz.....Lutfen indir dusur yok et tahtayi bekliyoruz.Silkele bizde alalim kimin malini senin spek...Spekden baska kimde yuklu mal varki??
ismetyasar
14-02-2007, 10:05
Tahta kapandi.Islem yok.Iste bu iyi oldu.Bakalim altindan ne cikacak.Cuma gunu toplanti vardi su an kapali.Onun icinmi kapadilar.Normal prosudur bu.bakalim artik neler olacak...
ismetyasar
14-02-2007, 10:18
***sekfk*** Sekfk.e Hisse Senedinin Sirasi, Sirket Tarafindan Acik Olarak Faks Yoluyla14.02.2007 09:05:00***sekfk*** Sekfk.e Hisse Senedinin Sirasi, Sirket Tarafindan Acik Olarak Faks Yoluyla ***sekfk*** Sekfk.e Hisse Senedinin Sirasi, Sirket Tarafindan Acik Olarak Faks Yoluylagonderilen, Gecici Vergi Beyannamesi Ekinde Yer Alan Ve Vergi Dairesine Sunulan Mali Tablolarinin 14.02.2007 Tarihli Gunluk Bulten De Yayinlanabilmesi Amaciyla Gecici Olarak Isleme Kapatilmistir. Soz Konusu Bilgilerin 14.02.2007tarihli Imkb Gunluk Bulteni Nde Yayinlanmasiyla Birlikte Hisse Senedinin Sirasi, 15.02.2007 Tarihinden Itibaren (yarin) Yeniden Isleme Acilacaktir.*** -imkb- 14.02.2007 09:05:00
Yaw yok böyle bir şey. Şeker tavan sekfk tahta kapalı. Bir gün boyunca tahtanın kapalı olduğu nerede görülmüş. Ne iştir böyle şansızlığın daniskası. Kağıt şu anda 1.26-1.27 seviyelerinde olacaktı. 1.16 . Ne diyeyim ettiğini bul.
ismetyasar
14-02-2007, 12:10
Yarin herkes buraya ususur artik spekde daraldi ne yapar daha daraltacagim derse tahtayi mahveder birileri girer alir.yarin oda alsat deneyecek.Sekerbank koptu buda bir seyler yapacak.Tahta bu sekilde 1.16 durmaz.Spek bunu saglamaya kalkarsa birileri 2 milyon lotunu alir adamin 4 milyon lot hacim yapar basar gider Aldiklarini 1.70den verir biri gelir oda 1.70den alir 2.20'den verir.Bizim spekde seyreder!!!!bir kere bedelli geldi ikinci kere gelmesi zor bedelsizde gelebilir.Yada sermaye artitimi olmayacak benim gorusume gore.Bunun ozellikle spek yazdirdi rica etti benim dusunceme gore..Ve bizzat spek toplantida yatirimci pozisyonunda.belkide sekerfinansi almaya kalkabilirler yani hisse toplayanlar..her sey olur bizim borsada ve yurdumuzda.Yurdum insani bir garip zaten.yani filim bir durum.Kagit ele gecirilmis durumda.Kagit haraeket edersen cok sert olur.Onun icin yarin ususen cok olacak.Toplantida bedelli ciksada takmayacak cok yatirimci var tabii buyuklerden.sorun etmeyin.Simdi butun gozler sekfk bakin buraninda izleyecileri cogaldi.Sig tahta sayilir az lotu var.Istenildigi yere goturlur.Asagi yukair ama dedigim gibi su an bekle gor isliyor.Artik bakalim..
ismetyasar
14-02-2007, 12:34
Borsa trade yeri.Firsat elinde adamin tabiiki yarin bir seyler yapacaktir.Inadina bedelli cikar olayini kullanmasi pokerdeki blof olur bence.Bedelli cikarmi bilmiyorum ama sirketin bu karari kabul edilmeyecek buda benim dusuncem.Bu madde yuzde yuz spek tarafindan rica ile yazildi tabiiki sekerfinansin icindeki kisilerce bu benim sadece kendi dusuncem.7 aydir bagirta bagirta topladilar.Insanlari mahvettiler.Bu tahta asla sahip siz degil benim dun yadigim yazilari okursaniz ozellikle kurumalr acisindan hacimli gunlerde hacimli artirip hacimsiz dusuren kurumalri saptayin.Onlar alima gectimi dikkat edin.sattimi dikkat edin.Surpiriz kurumlar olabilir onlarinda mallarina bakin yoksa virman yapacaktir.Tam bir santranc oyunumu desem poker mi desem.Tam filim bir durum.Tam sekerbank ucuyor bu bir gun kapali.artik son asama bakalim ne olacak.bekle gor..
al sat tavisyesi degildir.
yapılacak 2. sermaye artışının bedelli olacağı kesin aşağıdaki linke bakabilirsiniz, bedelsiz olma ihtimali yok, herifler zaten bedelli yapacaklarını ilan etmişler;
http://www.spk.gov.tr/haberduyuru/haftalikbulten/bulten_files/2007/2007_2.pdf
ismetyasar
14-02-2007, 13:12
Bedelli yazmiyor sermaye arttirmi ile ilgili izin var okadar.Bedelli olacak kesin diye bir ibarede yok.Bedellimi bedelsizmi olacak diye bir anlam yok.Ben bunlarin hepsini okudum hic bir anlam yok.Bunu zaten bakalim yonetim kurulu tartisacak kabul edecekmi? Bu belli degil.Bedelli olsun bedelsiz olsun bakalim yarin ne olacak?
alsat tavisyesi degildir.
ŞEKER FİNANS KİRALAMA TAM ALINACAK DURUMDA. BELKİ DE ALINMA ZAMANI DÜNDÜ. ÇIKACAK KARARA GÖRE DEĞİŞSE DE İŞTAHIMI KABARTIYOR. SABIRLA BEKLEYECEK VARSA GELSİN. YUMURTALARIN ÜSTÜNE YATALIM. CİVCİVLERİ ÇIKARTALIM.
HİSSE DİPTE ZATEN. BÖYLE ALIM FIRSATLARI HER ZAMAN ELE GEÇMEZ...2005’TEKİ YÜKSELİŞ BU AYLARDA. GEÇEN SENE BU VAKİTLERDE DE AYNI ŞEYLER OLDU, AÇIN OKUYUN. (ŞEKERBANK İLE RABOBANK ORTAKLIK GÖRÜŞMELERİ OLDU FIRLADI. GÖRÜŞMELERİN SONA ERMESİ İLE BİRLİKTE -SEKFK-TAHTASINDA SERT DÜŞÜŞLER YAŞANDI. ANCAK BUNU FIRSAT BİLEN YABANCILARIN 11 ŞUBATTAKİ PAYI %12.00 İKEN 4 MART TARİHİNDE PAYINI %23.16 YA ÇIKARMIŞLARDI.)
ALIRIM, YATARIM AŞAĞI. HİÇ BİR ŞEY OLMASA ENDEKS KADAR GİDER VE 1.25-1.30 LARA SERT ÇIKIŞ YAPAR. KAFADAN %8-10 YAZARIM. SONRA ŞEKERİ YERİM. BİR DE 1.50'LERE GELİRSE O ZAMAN BAK SEN KÂRA.ŞEKERİN ÖZÜNÜ PAMUK ŞEKERİNİ YERİM.
Kesinlikle kimseye al sat tavsiyesi değildir.
ismetyasar
14-02-2007, 13:44
Gecen haftadan beri alan yok satan coktu ozellikle ky olarak.Spek 1.15 ile 1.14'den kuruldu mal bekledi bazen sabirsiz oldu 1.16 ile 1.17den mal aldi.Alan ky ancak 1.16 ile 1.17 den aldi.Yani pek alan filan yok.Bakalim ne olacak hacim filan kalmadi.bekle gor...
al sat tavisyesi degildir.
anti-spek
14-02-2007, 13:59
Yarın bankanın gazıyla basarlar.Bedelli içinde kaynak bulunmuş olur
Sanki güzel şeyler olacak.. Şekerbank neden bu kadar yükseldi,, sanırım bizim bilmediğimiz iyi bir haber var..
Şekerbank T.A.Ş.’nin 12.02.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. “Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.İstanbul Şişli 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin 12.02.2007 tarihli kararında; Şekerbank T.A.Ş. Personeli Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı'nın sahibi bulunduğu Şekerbank T.A.Ş. hisse senetlerinin 24.438.773 adedini (% 19.5510); Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı'nın ise sahibi bulunduğu Şekerbank T.A.Ş. hisse senetlerinin 18.034.612 adedini (%14.4277) beher hissenin satış fiyatı, Şekerbank T.A.Ş. hisse senedinin beher değerini 5.31 YTL fiyattan aşağı olmamak üzere T.M.K. 113/3 maddesi gereğince satışına dair izin verilmesine karar verilmiştir.
şekerbankın satışına izin verilmesinin şekerfinansa olan olumlu etkisinin ne kadar olacağı ile ilgili yorum yapacak var mı?
ismetyasar
14-02-2007, 15:58
şekerbankın satışına izin verilmesinin şekerfinansa olan olumlu etkisinin ne kadar olacağı ile ilgili yorum yapacak var mı?
Aldiysan bekle gor.Almadiysan bekleyip gormek icin daha zamanin var:biggrin:Bedelli icin cok yaziliyor versin super olur bedelliden sonra mega bence.Yani kisa aciklamasi su bu hisse simdiki fiyatinin bir iki kat yukari gidecegini bilseniz siz bedelliye girermisiniz? Sonra spek bedelliyi dusunsun onun elinde cok o aliyorda ben neden almayayim?Bende al sat yaparim maliyeti dusururum.Devamli bedelli veren sirketler izlenmeli.Ben bunu bilirim.Bilanco aciklansin uzerinde temelciler oturur yorum yapariz:wink: .Bence sorun yok su an:cool: .
Sonra bedelli den sonra diyelim bedelli verildi bundan sonra gidecegini herkes anladi ve esas babasi sekerbank yukari hareket yapmis verielri hep yukari hedefi yuksek bununkardesi ve finans sirketi bedelli filan dinlermi????Sekerfinans en iyi finans sirketlerinden biri.Buyuk sirketler buranin taliplisi hazir musterisi var kim birakir.Bence sekerbankta birakmaz. Yarin sabah herkes bekliyor alanda almayanda.Birde sekerbank gitti diiyip bunu inceleyende cok.bakin hemen herkes bir seyler yazmaya basladi.Bir arkadasim soyledi yarin 1.16dan alabilirmiyim dedi:beurk: .Sizce alabilirmi?Siz olsaniz kactan izlersiniz?Simdi onceden izleyenler mi yoksa sonradan izleyenlermi sansli olacak bakalim.1.22-1.32-1.44-1.50 sonrasini bilmem.Yarin hic bir haltta olmayabilir.Bu spek getirir 2 milyom lotu kademeye dayabilir.Yada birisi kizar 2 milyonu cizer oda olabilir.yani spekde diyordur sekerbank simdi bu zamanimi buldu.....Bedelli olayindan az daha mal alacaktim simdi ne yapsak.ben cevabini vereyim hareketi baslatirim ne varsa al satala alirim sonra asagi yukari alir gotururum.Dokerim kirarim ama hedefe varirim.Kalbi dayanan kalir bu kadar.Adamda spek tabiiki al satla para kazanacak.Bakin Egeli ne yapiyor aliyor satiyor asagi veriyor ama simdi hep yukari hep yukari.adam zaten dokecegini doktu.Yukari yaptikca malini iyi fiyattan veriyor musteri cekiyor.Bu sekerfinstaki sahista insanalr cok ucuza satsin ben alayim diyor.Artik senet 60 dakikaliga bakin kopma noktasinda idi.Onun icin spekin secenegi cok ama baskalarida simdi dusunuyor.Sekerbanktan para kazananlarda bu tahtaya sicak bakiyordur.tahtada yuklu malda olan sadece spek ve ekibi kimse kalmadi.Hacimli aliyor hacimsiz veriyor bunun anlami cok.Devamli kendi icin calisti.tahta iyice buharlandi artik yeter diiyip volkan fiskirabilir.Ben her acidan dusunup yorum yaptim.Kac gundur yaziyorum belirtiyorum bir seyler olacak.Bedelliyi gorsem gormesemde ben bu tahtayi izlerim.Kisa vadede 1 haftadir sorunludu grafiklere bakinca anlasilir.ama orta ve uzun vadede guzel.Aynen Sekerbankta boyleydi.Bunun benzeri birde dnzyo vardi onada bakin.Bumyo vardi oda bu tip daraltildi ne oldu.iyi gunler.
sayın ismetyasar
diyelim ki malım var. olumlu rüzgarı arkama almışken 1.16-1.17den niye mal vereyim? çok aşağıdan almış bile olsam şimdi satmam çok gereksiz bir hareket olur. uçar gider sonra da kafamı taşlara vururum. bu hissede hafif bir dalgalanma yaşanabilir. ancak sonrası çok sert olacak gibi görünüyor. bu benim görüşümdür. kimseyi bağlamaz.
ismetyasar
14-02-2007, 16:47
Benden direnclerde pozsiyon acacaktim ek ama simdi zor gibi.Ancak 1.33den sonra yada 1.50den sonra mumkun gibi.bakalim ne olacak?Bakin ben yazdigimdan beri izliyorum daha oncesindede al sat yaptim bu tahtada su an cok ky yok.mal daginik degil.Ama baktiginizda malin toplu oldugunu anlayamiyorsunuz.Tam profesyonelce bir hareket var.Iyi izlemek gerekir.
keske yapsaydim demekle olmuyor.Birde ben durustce acikca biraz tecrubelerimi burdaki degerli insanlarla paylasmak istedim.Mesela ben bfren aldim bunu yazmadim neden sig tahta.Ama nugyo,bryat ve benzeri bir cok hisse yazdim.Nugyoda bagirdim tam yatirimlik.Alan tesekkur ediyor.Her seyini yazmisim daha neki o sirket super olacak.adamalr yatirim yapmak icin finans sirketi kurdu.bakin birde sekernbank elinde finans sirketi varken satmaz.satarsada cok buyuk fiyatlara gider.Finans sirketleri birde tutulduysa mukemmel.Sekerfinans devlet kurmuydu cok iyi iliskiler kurdu onun icin temeli saglam.Dedigim gibi bu sirket sekfk kisa vadede 10 haftadir sorunluydu.Dunku hareketi ozellikle 1.14den yukari cekerek 1.16dan kapatmalari porfesyonelce bende dusundum neden burdan kapattilar.Adamlar tahtanin kapanacagini biliyordu.Bence..Vede dokeceklerini doktuler.1.15den goren verdi ben onu izledim.Kyden cok mal geldi.hacim dustu.sadece mali ky satti yada biraz buyuk yatirimci okadar..Birde hacim cok dustugunde tahta harekete hazirlaniyor.Bunuda bilen anlar.sayin Mutlu bunu iyi izlemis ve arasstirmis.Birde 7 ay yada 5 ay yada 3 ay beklemeye gerek yok bazi tahtalari cok olgunlestimi yani yukair gitmesine gerek yok anlasilir.tjatalari iyi izlemek gerek ve iyi teknikci olmak gerekir.Birde sezgi bakalim burda neler olacak?
Birde Yatirimlardan yine yazdim bakin cok iyi oldu..
Su an baska bir bankayi takipe diyorum onu yazacagim yan urunleride var.Simdi dusunuyorum tahtayi izliyorum.temeline bakiyorum.yan urunlerine bakiyorum.Her seyini izliyorum.Onu yazacagim.Bir cimento sirketi var baba gibi onu yazacagim.Super daha yazmadim.Sonra metal aletlerden birini yazacagim.Bunun gibi bir kac senet.Burda sunu anlatiyorum herkes dusuncesini yorumunu bilgi duzeyinde verisin.Ben senet yazarken psikolojik olayi cok dusunurum.Temele iyi bakarim.Toplumun ilgisine bakarim.tahtadaki lot sayisina bakarim.takasa bakarim.Grafikte kendi indikatorum var bizzat kendim bakarim.Olay bu.Yanlis bir sey yaptiysak af ola.bakalim yarin ne olacak dedim ya hersey olur.hayali husrana ugramamk gerekir.relaks olacagiz .Hic takmayin guvenin kendinize sezginize.Akla guvenen kazanir.
Bu hissenin kopması tamamen speğin bu kağıda girmesine bağlı. Öyle söylendiği gibi kağıtda şu an herhangi bir spekülatör yok. Geçen yükselişde 3 farklı spekülatörle kağıt 4 seviyelerine geldi. Kağıdın dibin dibini görmesinin nedeni kağıtdan tamamen çıkmalarıdır. Geçenlerde ekspres speği girdi oda çıtır al-sat yapıp elindeki malları boşattı. Ama belli olmaz EFG ve Raymonddan tekrar girmeye karar verirlerse kağıt o zaman iyi yerlere gelir 3-4 seansda kimseye alım firsatı vermez bence. Abisinin coştuğu ve çift tavan yaptığı böyle bir günde tahtanın kapalı olması tamamen şansızlık. Yoksa kağıt bence bugün en az 1.33'den kapatırdı.
ismetyasar
14-02-2007, 16:58
Bu hissenin kopması tamamen speğin bu kağıda girmesine bağlı. Öyle söylendiği gibi kağıtda şu an herhangi bir spekülatör yok. Geçen yükselişde 3 farklı spekülatörle kağıt 4 seviyelerine geldi. Kağıdın dibin dibini görmesinin nedeni kağıtdan tamamen çıkmalarıdır. Geçenlerde ekspres speği girdi oda çıtır al-sat yapıp elindeki malları boşattı. Ama belli olmaz EFG ve Raymonddan tekrar girmeye karar verirlerse kağıt o zaman iyi yerlere gelir 3-4 seansda kimseye alım firsatı vermez bence. Abisinin coştuğu ve çift tavan yaptığı böyle bir günde tahtanın kapalı olması tamamen şansızlık. Yoksa kağıt bence bugün en az 1.33'den kapatırdı.
4 ocakataki olayi kastediyorsan cok dikkat et.Orda ekspres mali aldi satan deniz.hacimle mal alindi hacimsiz tahta dusuruldu.Iiyi dusun bu neden oldu.5 subattada 5 kurum als at yapti.Esit dagilima yakin.Senet sahipsiz degil oyle gosteriliyor.Birileri girsin savas cikar.bakalim girecegiz.zaten biirleri girecek onu anlatiyorum.Ynai bizim yada sizin soylemenize gerek yok."It makes my mouth water"agzimi sulandirdin bir deyimdir ingilzcede bizdede cok kullanilir.Simdi sulanan cok.bak kimse dun bakmiyordu bu saatlerde.Olay bu iste...
SinyorSi
14-02-2007, 18:26
hiç bellide olmaz durağan seyrede bilirde.... ben fazla yani 1.25 geçeceğini zannetmiyorum.... genel kurul 16 sında abi dediğiniz illaki kardeşini kollayacak diye birşey söz konusu olamaz..... bazen küçük kardeş affedilmeyecek kadar hata işlemiş olabilir.... yada işletmişte olabilirler öyle değil mi???????
anti-spek
14-02-2007, 19:36
Olacak olan belli.Seans açılınca kağıt harekete başlar.Ahanda gidiyo diyenler atlayacak.%40 bedelli var.Adamlar uyanık kardeşim.Sizce tahtanın bu gün kapalı olması tesadüfmü?Spk da bu işlerin içinde değilmi sanki
Açılışta 1.20 nin üstünde açılır.Kapanışta 1.15-1.16 gibi kapanır.Alanlarda ya zararına satar yada girmişken bedelliye katılırlar.Ama daha 1 ay öncenin bedellileri bile kullanılmadı ne zaman kullanılacağıda meçhul
ismetyasar
15-02-2007, 01:19
hayirlisi olsun bakalim.
anti-spek
15-02-2007, 09:57
Kağıt şu an 25 bin lotla 1.26-1.27 den işlem görüyor
makrombor
15-02-2007, 09:59
artık burda da birileri gülsün zamanı çoktan geldi..tavan beklıyoruz tavan..
ismetyasar
15-02-2007, 10:00
artık burda da birileri gülsün zamanı çoktan geldi..tavan beklıyoruz tavan..
hayirlisi olsun makronbor yine ayni gemideyiz.hayirli kazanclar.
anti-spek
15-02-2007, 10:02
hadi tavanınız hayırlı olsun ama yinede dikkat derim ben
ismetyasar
15-02-2007, 10:07
off aman off bekleyecegiz bakalim ne olacak? Nerde bu anti spekelr bulamadim...
ismetyasar
15-02-2007, 10:10
sagol anti spek...zaten kari gordukmu veririz yaw...sagol simdi cimento iki tane biraz sonra yazacagim bu isler bitsin..
makrombor
15-02-2007, 10:29
size de hayırlı kazançlar syn ismet yaşar..yanlız bende yok sekfk:)uygun buldgum her hissede yorum yaptığım için böyle anlamanız normal sizin için sevindim marım durmadan bı kaç kez daha uzun çubuklar çizer..
SinyorSi
15-02-2007, 12:13
Olacak olan belli.Seans açılınca kağıt harekete başlar.Ahanda gidiyo diyenler atlayacak.%40 bedelli var.Adamlar uyanık kardeşim.Sizce tahtanın bu gün kapalı olması tesadüfmü?Spk da bu işlerin içinde değilmi sanki
Açılışta 1.20 nin üstünde açılır.Kapanışta 1.15-1.16 gibi kapanır.Alanlarda ya zararına satar yada girmişken bedelliye katılırlar.Ama daha 1 ay öncenin bedellileri bile kullanılmadı ne zaman kullanılacağıda meçhul
katılmamak mümkün değil........spk bu işlerle uğraşıp puan kaybediyor....... ben bu kağıtta 1 seneyi devirddim ama buraya hiç birşey yazmadım..... maliyetim cmbtn daki maliyet gibi %100 zarar....... ben aldığım seviyelere daha 2 sene sonra geleceğine inanıyorum..... Allah sabır versin....
Şekerbankın dünden beri yükselişi kabaca %20 leri geçti ve hala yukarı gitme çabasında, yavrusu şeker finansal kiralamada (neyi kiralıyorsa, bizim paraları herhalde) düşmek için çırpınıyor. Ya bu kadar sinir bir kağıt olur mu?gitmeyen kağıt kalmadı, yuh artık..
Bu kağıda baba girmediği sürece KY'la ancak bu kadar. Gözü hep toprakta :)
anti-spek
15-02-2007, 17:02
Bu gün alanları bedelliye bekleriz efendim
ismetyasar
15-02-2007, 17:07
Merak etme burdayiz yakinda
al sat tavsiyesi degildir..
SinyorSi
15-02-2007, 17:58
hiç bellide olmaz durağan seyrede bilirde.... ben fazla yani 1.25 geçeceğini zannetmiyorum.... genel kurul 16 sında abi dediğiniz illaki kardeşini kollayacak diye birşey söz konusu olamaz..... bazen küçük kardeş affedilmeyecek kadar hata işlemiş olabilir.... yada işletmişte olabilirler öyle değil mi???????
dediğim gibi abi kardeşini kollamayacak.......birisi çok açık birisi yarım kapalı...
sagol anti spek...zaten kari gordukmu veririz yaw...sagol simdi cimento iki tane biraz sonra yazacagim bu isler bitsin..
İnsan bir çıtlatır yaw Sn ismetyaşar. 2. tavanı beklerken kardan zarar ettik.
( Gerçi birazda aracı bankanın yamuğuna geldim. 1.35'ten verdiğim talimat gerçekleşmedi. "Bilmem kaç liste hazırlanıyormuşda, benimki geri listedeymişde, sıra gelene kadar kademe düşmüşde vs.vs.vs)
ismetyasar
16-02-2007, 01:02
İnsan bir çıtlatır yaw Sn ismetyaşar. 2. tavanı beklerken kardan zarar ettik.
( Gerçi birazda aracı bankanın yamuğuna geldim. 1.35'ten verdiğim talimat gerçekleşmedi. "Bilmem kaç liste hazırlanıyormuşda, benimki geri listedeymişde, sıra gelene kadar kademe düşmüşde vs.vs.vs)
1.33 altini gordugum an vermeye basladim nerden bulduysam kactim.Cunku acikca dondukleri ortaya cikti vede hacimsiz 1.36lara geldiler bu onemlidir.hic dusunmeden verdim.benim maliyetim dusuktu sorun yok.Allah bereketini versin.Onemli olan karardir ben oncedne planimi yapar veririm.Kesinlikle 1.33 destegini gecemeyecegini dusunuyordum ve gercek oldu.Spek karda degil bunu bilin tam spek girmedi olaya.Bu onemli.iyi gunler
Ben bu kağıdı bir sene önce 3.16'dan mı ne satmıştım. Hiç bölünme yaşadı mı ondan sonra?
kağıt değil ama bizler kişilik bölünmesi yaşadık sayın lektem, bu kağıt 2'yi geçsin herkese temettü dağıtırım sözüm söz :clown:
kağıt değil ama bizler kişilik bölünmesi yaşadık sayın lektem, bu kağıt 2'yi geçsin herkese temettü dağıtırım sözüm söz :clown:
Allah sabır versin. Ben de sayısını unuttuğum aylar boyunca bekleyip durmuştum. Bence borsa yatırımcısı ne yaparsa kendi kendine yapıyor. Kabahati biraz kendimizde aramamız lazım. Bu kağıtta çakıldığım dönemde çok sordum kendime, o kadar büyük şirket varken nereden buldun helvacı kağıdını diye...
1.16'ya geri mi geliyoruz ne?
Kurul murul haber çıkmadı neler oldu aceba?
Şefik yaptı yine yapacağını. Baba nereye bu oraya. Yeter bu kağıdın asalak gibi oluşu. Babası çift tavan yaptığı gün kapalı ol. arada % 10'luk bir marj oluşsun. Kağıt şu an 1.19 değil 1.29 kapatmalıydı. Burada sabredenler yakında evliya olur. Zaten kağıda giren herkesi pişman etti, don gömlek bıraktı.
anti-spek
16-02-2007, 17:34
Bir gün önce yazdımda kimseyi inandıramadım galiba.1.35-36 dan alanlar ;
Bekleme odasına hoş geldiniz
arkadaşlar toplantı ne oldu bilen var mı?
herhalde bu toplantı gizli!!
şşşş ulu manitu az kaldı sabret...
anti-spek
20-02-2007, 10:31
Anlamadim Nesİ Gİzlİ
Her Sey Acik
Anlayana
anti-spek
20-02-2007, 10:32
B E K L E Y E C E K S İ N İ Z
Anlamadim Nesİ Gİzlİ
Her Sey Acik
Anlayana
Bazen "herşey gereğinden fazla, çok açık" olursa anlaşılmayabilir. Herhalde burada da böyle birşey sözkonusu. Neyse, ben anlamadım. Oturan boğaya bir sorsam mı? Ya da zıplayan ayıya:)
Şu bizim hesapta guzu guzu yatan Şekfk Yeniler nolcek bilen va mu?:notr:
boyuna mal kakalıyor adamlar biz de alıyoruz durmadan, dipsiz bir kuyu imiş bu sekfk, hadi bi bedelli daha biraz daha mal biraz mal, bizden başka mal kalmadı bu finans aleminde...
Şu bizim hesapta guzu guzu yatan Şekfk Yeniler nolcek bilen va mu?:notr:
Bize onların turşusunu kurduracaklar gibime geliyor.
:grrr: :grrr: :grrr:
Bize onların turşusunu kurduracaklar gibime geliyor.
:grrr: :grrr: :grrr:
tuşlular kurulduktan sonra hiç olmazsa yenir. Burda o da yok. :grrr: :grrr: :grrr:
anti-spek
21-02-2007, 19:53
Oldu turşular olduu.Siz kuru fasulye pilavı hazırlayın.Turşuda ne gider bunların yanında.Dadından yinmez be.
Anlamadim Nesİ Gİzlİ
Her Sey Acik
Anlayana
B E K L E Y E C E K S İ N İ Z
Oldu turşular olduu.Siz kuru fasulye pilavı hazırlayın.Turşuda ne gider bunların yanında.Dadından yinmez be.
Sizin bu hissede yatiriminizin olmadigini dusunuyorum, dogrumu?
Sn Anti-spek, sizin burada gostermis oldugunuz tepkinin sinirlari uyari niteligini asmaya basladi.... Amaciniz nedir?
Acaba, sizin bir zamanlar caniniz bu hissede o kadar yanmis ki, baskalarinin acilarini izleyip, takip etmek size sanki garip bir zevkmi vermeye basladi?
Umit ederim bu dogru degildir, ve eminim siz bu kadar acimasiz olamiyacak kadar insani degerlere sahipsiniz.
Saygilarimla.
anti-spek
22-02-2007, 09:41
***SEKFK*** Seker Finansal Kiralama A.S.’nin 21.02.2007 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. “Sirketimizin bugunku Yonetim Kurulu Toplantisinda cikarilmis sermayemizin 10.000.000 YTL artirilarak 25.000.000 YTL’den 35.000.000 YTL’ye arttirilmasina ve bu amacla gerekli tum yasal islemleri yapmak uzere Genel Mudurluge yetki verilmesine karar verilmistir.” ***SEKFK***
IMKB
anti-spek
22-02-2007, 09:42
***SEKFK*** SEKFK.E hisse senetlerinin sirasi, yukarida yer alan ve sirketin sermaye artirim islemlerine iliskin haberine istinaden sirketten ek aciklama istenilmesi nedeniyle gecici olarak isleme kapatilmistir.***
IMKB
anti-spek
22-02-2007, 09:45
Sn Anti-spek, sizin burada gostermis oldugunuz tepkinin sinirlari uyari niteligini asmaya basladi.... Amaciniz nedir?
Acaba, sizin bir zamanlar caniniz bu hissede o kadar yanmis ki, baskalarinin acilarini izleyip, takip etmek size sanki garip bir zevkmi vermeye basladi?
Umit ederim bu dogru degildir, ve eminim siz bu kadar acimasiz olamiyacak kadar insani degerlere sahipsiniz.
Saygilarimla.
Bu kağıda ilk ne zaman yazmaya başladığımı arşivlere bakıp araştırırsan yatırımımım olup olmadığını anlarsın ve hatta sabrıma hayran kalıp takdir bile edersin belki
anti-spek
22-02-2007, 10:05
***SEKFK*** SEKFK.E sirasinda 10:05:00 - 10:15:00 saatleri arasinda acilis seansi yapilacaktir. SEKFK.E sirasi saat 10:20:00'dan itibaren de surekli muzayedeye alinacaktir. ***
Bu ne yaw
beyler bu iyimi kötümü bilgisi olan varmı
neler oluyor? sert hareketlere gebe gibiyiz.
yapılacak 2. sermaye artışının bedelli olacağı kesin aşağıdaki linke bakabilirsiniz, bedelsiz olma ihtimali yok, herifler zaten bedelli yapacaklarını ilan etmişler;
http://www.spk.gov.tr/haberduyuru/haftalikbulten/bulten_files/2007/2007_2.pdf
2.bedellinin geleceğini yazmıştım, ama bazıları yok mok demişlerdi ama, sonuç ortada, hayırlı olsun, PAMUK ELLER CEPLERE :aww:
umutla bekliyoruz..turan alem, ne alem bakalım...
Saygilarimla.
anti-spek, güvenilir, gerçek bir antispek ve şekercidir..geçmiş yazılarını dikkatle okumanızı ben de öneririm..(her ne kadar yazacak hal brakmasada bizde sekfk, okuyoruz zaman zaman...turşu benzetmesi de "cuk" gibi derler ya, işte aynen öyle oturmuş cümledeki yerine...
bekleyip görücez...inşallah sirkesi fazla kaçmaz.):confused: :super: :confused:
anti-spek
22-02-2007, 14:03
2.bedellinin geleceğini yazmıştım, ama bazıları yok mok demişlerdi ama, sonuç ortada, hayırlı olsun, PAMUK ELLER CEPLERE :aww:
%40 gibi bir şey
Yalnız geçen seferki bedellide aracı kurumu aradım"nominal değere" yakın olduğundan bedelli hakkını kullandırmadılar.Aslında bir taraftanda iyi oldu.Kullananlar hala sekfky leri hesaplarında tutmak zorundalar.Bakalım önemli bir hareket olmassa bedelli hakkımı yine kullanmam
Bu kağıt kadar adi bir kağıt var mı arkadaşlar? Endeks 35 binlerde iken bile 1,30 filandı, endeks nereye geldi, anası nereye geldi, bu uyuz kağıt hala düşme trendinde. Halada bedelliye gidiyorlar, Öbür bedellileri ne satabiliyoruz ne bişi yapabiliyoruz. Kağıdın durumuda ortada, hala nasil bedelliyi düşünür bunun yöneticileri. Bu kadar aptallık olur mu?Hemde %40 oranında. Yuh artık yani.Bu kağıtta spek filan olsaydı (anti-spek sana demiyorum:notr: ) emin olun buralarda sürünmezdi. Sekerbank kıyas alınırsa, en az şuan 1,50 olması gerekirdi. Kaldıki endeks yükseldi.. daha ne zaman fırsatı olacak yükselmeye, yani iyice umudum kırıldı benim..umarım daha düşmez...:grrr: :grrr: :grrr:
Elimiz ayağımız bağlı bekleyeceğiz yani.
Keşke sabrımız yetsede en azından genel seçimden sonrası bir zamana kadar bekleyebilsek.
Eğer ülkemizde veya dünyada büyük bir kötü olay olmaz ise, SEKFK önümüzdeki bir yı içinde 3'lü seviyelere gelecektir.Geçecektir belkide.
Birzamanlar elimde Anadolu Gıda vardı. Sabredemedim. Sattım. Üç ay sürmedi üçe katladı. Ülker oldu tekrar üçe katladı.
Sabır,,,,Peh,,,,,Ky için çok ağır bir nitelik.
anti-spek
23-02-2007, 08:36
SEKFK Şeker Finansal Kiralama A.Ş.’nin 22.02.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Şirketimizin 21.02.2007 tarihli özel durum açıklamasında çıkarılmış sermayesinin 10.000.000 YTL artırılarak 25.000.000 YTL’den 35.000.000 YTL’ye arttırılmasına ve bu amaçla gerekli tüm yasal işlemleri yapmak üzere Genel Müdürlüğe yetki verilmesine karar verildiği belirtilmişti. Sözkonusu artışın tamamı nakden karşılanacak olup, ortaklara rüçhan hakkı kullandırılacaktır.”
• • • • • •
SPK SAYFASINDAN ;
(**) Şirket 2007 yılı içerisinde çıkarılmış sermayesini 10.000.000 YTL. bedelli, 2008 yılı içerisinde 3.000.000 YTL. bedelli,
2009 yılında ise 2.000.000 YTL. bedelli artırmayı öngörmektedir.
Arkadaşlar bilen varsa; 2008 ve 2009 yılları için şimdiden karar alma zorunluluğu var mı? Eğer yoksa neden bu kararı aldılar? Eğer var ise miktar neden bu kadar düşük?
Bu soruların cevapları belki çok basit ama bilen için! Bilen ve bizi de bilgilendiren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
uzay2006
23-02-2007, 15:25
Benim anladığım kadarıyla skbnk devredilirken bu kağıt da borsa da işlem gören ortalama fiyat üzerinde satılacak..işelmlerde ne kadar dşük seyir izlerse o kadar düşük fiyat dan gidecek..
16 marta kadar fazla bir şey beklemeyelim ..hatta borsa aşağı düşerse dah da kötüsü olablir..kağıtta suni bir baskı var maaalesef..
Kişisel fikir
leventdmr
23-02-2007, 20:04
bedelli bölünme tarihi ne arkadaşlar bilen var mı acaba.
uzay2006
26-02-2007, 16:35
bu heriflere çanak tutan ilgili banka yönetimine de ve sormayan imkb ye de helal olsun...bir kağıt yüzde 5 prim yaptımı hooop ne oluyor diye soran ama şu kağıtta işlemlere bakıp ta ne yapıyosunuz kardeşim diye uyarmayan bir spk mız var..yine helal olsun..
anti-spek
28-02-2007, 23:11
İlginç bir yazı
Leasingle konut alana düşük KDV
http://www.referansgazetesi.com/haber.aspx?HBR_KOD=60217&ForArsiv=1
anti-spek
02-03-2007, 09:47
Şeker Finansal Kiralama, hisse senedi ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na
başvurdu.
SPK Haftalık Bülteni'nde yer alan karara göre, şirket 10 milyon YTL bedelli
hisse senedi ihraç edecek.
Foreks Haber Merkezi
Şeker Finansal Kiralama, hisse senedi ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na
başvurdu.
SPK Haftalık Bülteni'nde yer alan karara göre, şirket 10 milyon YTL bedelli
hisse senedi ihraç edecek.
Foreks Haber Merkezi
Sn anti-spek, bu haber ne anlama geliyor? Yani hisse ihracı ne demektir? Bize karı veya zararı nedir? Bildiğiniz kadarıyla paylaşırsanız sevinirim. Tşk..:notr:
Sn anti-spek, bu haber ne anlama geliyor? Yani hisse ihracı ne demektir? Bize karı veya zararı nedir? Bildiğiniz kadarıyla paylaşırsanız sevinirim. Tşk..:notr:
Pamuk eller cebe demek:he: elindeki 1 adet hisse için 0,40 YTL. mangır bayılacaksın onlarda sana hisse verecekler demek
Önceki aldıklarımızı satmamıza izin vermiyorlar ki, niye birdaha alalım. Nası bir düzendir bu yahu. Aldığımızı sattırmıyor, birde yenisini almamızı isteyecek. Yuh yani...
arkadaşlar bu aldıgımız bedelliler ne zaman heabımıza geçecek bilen varsa lütfen cevaplasın ,saygılar...
ali sahin
05-03-2007, 22:39
arkadaşlar bu aldıgımız bedelliler ne zaman heabımıza geçecek bilen varsa lütfen cevaplasın ,saygılar...
atayatırımda mayıs ayında demişlerdi.
atayatırımda mayıs ayında demişlerdi.
Teşekkürler dostum...
delivery
10-03-2007, 08:34
Herkes spekülatif konulardan konuşmuş.. hissede bilanço analizi yapacak arkadaş yok mu? 30-09-06 verileri kötü ;
1- Net işletme sermayesi diye bir şey kalmamış ekside
2-firma yıllar bazında kar yaratamıyor muhtemelen 31-12-06 da zarar gelecek.
3- ***Spk firmayı uyardığı için*** firma sermaye arttırımına gdiyor bunu kimse konuşmuyor herkes bedelli geldi boşuna param gitti derdinde.
4-Bu hisseden hiçbirşey olmaz yükselirse **tamamen** spekülatif amaçlı bir yükseliş olur.. (satılma dedikodusu vs) bir an önce bu kağıttan çıkın derim..
yok 1 lerin altını görmeye dayanırım diyorsanız siz bilirsiniz..
anti-spek
10-03-2007, 20:20
Herkes spekülatif konulardan konuşmuş.. hissede bilanço analizi yapacak arkadaş yok mu? 30-09-06 verileri kötü ;
1- Net işletme sermayesi diye bir şey kalmamış ekside
2-firma yıllar bazında kar yaratamıyor muhtemelen 31-12-06 da zarar gelecek.
3- ***Spk firmayı uyardığı için*** firma sermaye arttırımına gdiyor bunu kimse konuşmuyor herkes bedelli geldi boşuna param gitti derdinde.
4-Bu hisseden hiçbirşey olmaz yükselirse **tamamen** spekülatif amaçlı bir yükseliş olur.. (satılma dedikodusu vs) bir an önce bu kağıttan çıkın derim..
yok 1 lerin altını görmeye dayanırım diyorsanız siz bilirsiniz..
Duhül: 19-05-2004
Tam 3 sene önce üye olmuşsun 34 masaj göndermissin son mesajın sekfk ile ilgili.Muhtemelen başka isimlerlede mesaj yazıyorsun.Senin gibiler arttıkça moralimiz yerine geliyor.Hani demissinde yani satılma dedikodusu falan.Evet spekülatif bir yükseliş bekliyoruz.Ayrıca kağıt 4.5 tan 1 lere düşmüş dayanmışızda 1 lerin altına gelincemi dayanamıyacaz.Sen merak etme canım kardeşim dayanırız biz.Dayanamazsak biraz daha zorlar dayandırırız.
Yarın Şekerbankın devir işlemi yapılıyor. Bakalım bu nasıl etkilenecek.
gürdenli
15-03-2007, 01:13
Bu Kağıttan hiç bir nane olmaz.Verdim 1.01 den isterlerse tavan üstüne tavan yaptırsınlar hiç beni ilgilendirmez.Bu ne ya 2 kademe yukarı çıkınca adamlar malı bedava almış gibi satıyorlar.Allta destek yok senedi sahiplenen yok Allah'tan maliyet 1.04 tü de sığ sularda boğulup gitmedik.Kalanlara yatayda kaldıkları sürece sabır dilerim...
takip ettigim kadariyla "ertesi gun yukselecek hisseler" topiginde surekli sekerbank ve seker finans kagitlarini oneriyordunuz. simi ise bu topige gelmis; kagidimi sattim diyerekten kagit hakkinda olumsuz yorumlarda bulunuyorsunuz ve ayni gun kagit takdir edilir bir oranda artiyor, her ne kadar sekerbank in gaziyla da olsa... sonuc olarak umarim kisileri yaniltmak icin bu tip bir yorumda bulunmadiniz ki ben bulunmadiginiza inaniyorum...
neyse, kagit hakkinda ben de cok olumlu dusundugumu soyleyemem. birileri bizimle dalga geciyor ama nereye kadar. umarim onlara gulerek el sallayacagimiz gunler de gelir. bu kagida girmeden cok dusunmus ve gerekli arastirmalari yapmistim, bakalim ne zaman kazanmaya baslayacagiz. ama burasi borsa, sabredenlerin kazandigi bir yer ki Allah izin verirse bu kagittan cikmaya hic niyetim yok. inancim siranin mutlaka er ya da gec bize de gelecegi...
siz siz olsun, kararlarinizi kendiniz verin...
Tum hissedaslara sevgilerimle ve saygilarimla,
gürdenli
16-03-2007, 00:00
takip ettigim kadariyla "ertesi gun yukselecek hisseler" topiginde surekli sekerbank ve seker finans kagitlarini oneriyordunuz. simi ise bu topige gelmis; kagidimi sattim diyerekten kagit hakkinda olumsuz yorumlarda bulunuyorsunuz ve ayni gun kagit takdir edilir bir oranda artiyor, her ne kadar sekerbank in gaziyla da olsa... sonuc olarak umarim kisileri yaniltmak icin bu tip bir yorumda bulunmadiniz ki ben bulunmadiginiza inaniyorum...
neyse, kagit hakkinda ben de cok olumlu dusundugumu soyleyemem. birileri bizimle dalga geciyor ama nereye kadar. umarim onlara gulerek el sallayacagimiz gunler de gelir. bu kagida girmeden cok dusunmus ve gerekli arastirmalari yapmistim, bakalim ne zaman kazanmaya baslayacagiz. ama burasi borsa, sabredenlerin kazandigi bir yer ki Allah izin verirse bu kagittan cikmaya hic niyetim yok. inancim siranin mutlaka er ya da gec bize de gelecegi...
siz siz olsun, kararlarinizi kendiniz verin...
Tum hissedaslara sevgilerimle ve saygilarimla,
Sayın treble,
Ençok yükselenler topiğinde SEKFK ve SKBNK yazdığımda tarih 12.03.2007 idi ve o zaman kağıt elimdeydi ve yükselmesini bekliyordum 14.01.2007 tarihinde ise sinirlendiğim için kağıdı 1.01 den verdim.Şu anda ise 1.03 ten kağıdı yerine koymuş durumdayım.Buradaki yazılanların hiçbiri yatırımcıyı yanlış yönlendirme çabası filan değil.Ben Allah'tan korkan bir insanım.Aynı zamanda eti budu olmayan küçük bir yatırımcıyım...Saygılarımla...
san pietro
16-03-2007, 09:08
***SKBNK***TEKRAR/ŞEKERBANK-"TURAN ALEM GRUP İLE ORTAKLIK KURARAK, ARNAVUTLUK'TAN ÇİN'E KADAR BANKACILIK HİZMETİ VERMEYİ DE AMAÇLIYORUZ"
Şekerbank'tan yapılan açıklamada, "Şekerbank T.A.Ş ile birleşme,
Kazakistanlı bir şirket tarafından Türkiye'de bugüne kadar yapılan en büyük
yatırım olmuştur. Yaratılacak sinerji ile her iki ülkenin ticareti ve dostluğu
daha da kuvvetlenerek devam edecektir" denildi.
Yazılı açıklamada, Şekerbank T.A.Ş Personeli Munzam Sosyal Güvenlik ve
Yardımlaşma Sandığı Vakfına ait yüzde 19,55 ve Şekerbank T.A.Ş Personeli Sosyal
Sigorta Sandığı Vakfının tüm hisselerini oluşturan yüzde 14,43 oranındaki
hisseye denk gelen Şekerbank T.A.Ş sermayesinin yüzde 33,98 oranındaki payın,
Orta Asyanın en büyük bankası Bank Turan Alem'in iştiraki Turan Alem Securities
JSC'ye toptan satışlar pazarında satıldığı hatırlatıldı.
Açıklamada, böylelikle Şekerbank'ın ana ortaklarının, yüzde 33,98 eşit pay
oranlarıyla, Şekerbank T.A.Ş Personeli Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma
Sandığı Vakfı ve Turan Alem Securities JSC'nin olduğu kaydedildi.
Şekerbank'ın, Kazakistan'ın en büyük özel bankasını Türkiye'ye getirerek iki
ülkenin ticari ilişkilerinde yeni bir sayfa açtığı aktarılan açıklamada, şu
görüşlere yer verildi:
"Şekerbank ve Turan Alem Securities JSC arasındaki bu ortaklık, Orta Asya
ve Türk Cumhuriyetleri içinde oldukça güçlü bir konumda bulunan Kazakistan ile
Türkiye ilişkileri için önemli bir adımdır. Siyasi ve ekonomik açıdan en
istikrarlı bölge ülkesi olan Kazakistan, dengeli ekonomik politikaları, ticaret
hacmi ve güçlü doğal kaynakları ile hem bölgenin, hem de dünyanın yükselen
yıldızı olarak kabul ediliyor. Kazak ekonomisinin büyümesindeki ana sürücü gücü,
ülkenin sahip olduğu büyük petrol ve doğal gaz rezervleri, metal ve diğer
mineral kaynakları oluşturuyor. Yasal reformlar yapan ve özel sektörün
canlandırılmasına önem veren Kazakistan için yatırımcılar ülkenin istikrar vaat
eden ve karşılıklı olarak yararlı işbirliği sağlanan güvenilir bir ortak olduğu
konusunda hemfikirlerdir."
Açıklamada, Şekerbank T.A.Ş'nin, Turan Alem Grup ile ortaklık kurarak,
Arnavutluk'tan Çin'e kadar bankacılık hizmeti vermeyi amaçladığı da belirtildi.
Açıklamada, "Kazakistan ve Türkiye arasındaki 1 milyar doları aşan ticaret
ve taahhüt hizmetleri, Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru hattı ile pekişerek devam
edecektir. Şekerbank T.A.Ş ile birleşme, Kazakistanlı bir şirket tarafından
Türkiye'de bugüne kadar yapılan en büyük yatırım olmuştur. Yaratılacak sinerji
ile her iki ülkenin ticareti ve dostluğu daha da kuvvetlenerek devam edecektir"
görüşü yer aldı.
-BANK TURAN ALEM-
Açıklamada, Bank Turan Alem'in toplam aktiflerinin 16 milyar dolar ve
özkaynaklarının 2 milyar dolar olduğu belirtilerek, bankanın 2005 yılında
Euromoney tarafından Orta Asyanın, The Banker tarafından Kazakistan'ın en iyi
bankası olarak seçildiği kaydedildi.
Açıklamaya göre, 2006 yılında Bank Turan Alem, Kazakistan'ın Grand Prix
ödülü olan "En İyi Banka", Turan Alem Securities JSC ise "En İyi Yönetilen
Şirket" ödüllerini aldı.
Verilen bilgiye göre, Bank Turan Alem'in hissedarları arasında, European
Bank for Reconstruction and Development (EBRD), International Finance
Corperation (IFC) ve The Netherlands Development Finance Company (FMO) gibi
uluslararası finans kurumları bulunuyor.
(AA)
(16/03/2007 - 08:58:14)
ikinci bedelliler ne zaman verilecek ve de 1. ve 2. bedelliler aynı zamanda mı birleşecek acaba?
anti-spek
20-03-2007, 22:44
SKBNK
SEKFK Şekerbank T.A.Ş.’nin 20.03.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
Turan Alem Securities JSC (TAS), 15.03.2007 tarihinde Şekerbank hisselerinin %33,98’ini devralmasını müteakip, 20.03.2007 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu’na Şekerbank T.A.Ş.’deki hisseleri doğrudan devralınmasına ve Şeker Finansal Kiralama A.Ş.’de dolaylı pay sahibi olunmasına istinaden Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:IV, No:8 sayılı “Halka Açık Anonim Ortaklıklar Genel Kurullarında Vekaleten Oy Kullanılmasına ve Çağrı Yoluyla Vekalet veya Hisse Senedi Toplanmasına İlişkin Esaslar Tebliği”nin 17. Maddesi çerçevesinde çağrı muafiyeti başvurusunda bulunduğunu tarafımıza bildirmiştir.”
• • • • • •
imkb günlük bülten
ne zaman sonuçlanır bilen var mı arkadaşlar? ne olacağını zaten bilmiyor muyuz, neden soruyorum ki ben? bi ray sigortaya bak bi de bizim dandik finansala, bahtsız bedevi miyiz? bekleyelim bakalım...
SPK, ŞEKERBANK ve ardından Rekabet Kurumu'nun görüşlerini dinleyip kararını verir...ama ne zaman? bilen var mı arkadaşlar? azami bir zaman var mı bu süreçte?
Öyle sağlam bir kağıt ki endeks 100 bin de olsa kıpırdamıyacak.
bize bundan para yedirmeyecekler, anlaşıldı. öte yandan beklenti kalmaması da güzel bir gelişme, bakarsın harekete başlar ansızın. kardemir'den çıkan aklıma limon sıkayım.
neden kimse yazmıyor artık, yoksa herkes vedalaştı mı bu spekülatifle? bizi aydınlatacak arkadaşlar varsa görüşlerini bekliyoruz, takaslar ne alemde, 16 Nisan'daki hacmin sebebi nedir? yeni senetler mayıs'ta işleme açılacak mı? vs. ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
kisisel gorusum, yeniler cikmadan bu kagit hareket etmez ve 1 in altina da dusmez= yatay da kalir. ufak yukselisler de sekerbank in etkisiyle ve anlik olur; sonra da basladigi yere geri gelir... bu arada, hakikaten ne zaman cikiyor su yeniler meydana???
slm ortaklar yeniler yavaş yavaş gelmeye başladı hadi gözünüz aydın....
skrbankın %33 lük bir kısmının satışının ardından seker finas ile ilgi alakanın olmadığı şirket tarafında açılamalı bir şekilde gönderilsede el altından seker finansı satacaklardır eminim..
şahsi görüşümdür al-sat tavsiye değildir.
bana henuz yeniler gelmedi, zamaninda calistigim yatirim kurulusunla bu konuyu konusmustum ve adima basvuruda bulunacaklarini soylemislerdi ama ortaya yeni meni yok, zaten hem sekfk dan hem de bu kurulustan bana bugune kadar bir hayir gelmedi ve gelecegini de pek sanmiyorum...
saygilarimla
syn treble sizin yeniler den kastınız ne acaba. Sizin yenileriniz nedir?
sekfky hisse lerini kastetmistim. bedelli sermaye arttirimina katildim sozde ama portfoyumde bu hisse senetleri gozukmuyor... sanirim siz yeni diyerek baska birsey kastettiniz...:biggrin:
ok. ben yanlış anlamışım:)
ŞEKER FİNANSAL KİRAL hisseleri 25.04.2007 tarihinde %40,00 oranında bedelli sermaye artırımına girecektir. 25.04.2007 tarihinde rüçhan haklarınız stoklarınıza yansıtılacaktır. Rüçhan hisseleriniz 08.05.2007 tarihinde dönüşüme girecektir. Hissenin rüçhan hakkı kullanım bedelinin altında işlem görmesi halinde rüçhan hakkı kullanılmayacaktır
Şimdi bu gün bu kağıttan almış olsam 0,93 fiyattan 08.05.2007 tarihinde ne olacak.
Malİ Tablo AÇiklanmiŞ Galİba..
anlaşılan yalnız kaldım... hayalet kasaba gibi olmuş burası.. nerdesiniz millet.
buradayiz ama elden birsey gelmiyor; bu yuzden bekliyoruz. biz ne kadar bu kagida bagliysak o da o kadar baska kagitlara bagli. yap soyle bagimsiz bir hareket, biraz yuzumuz gulsun...:biggrin:
buradayiz ama elden birsey gelmiyor; bu yuzden bekliyoruz. biz ne kadar bu kagida bagliysak o da o kadar baska kagitlara bagli. yap soyle bagimsiz bir hareket, biraz yuzumuz gulsun...:biggrin:
syn trable yapacakl harketi eminim.
1111111111111111111111111111111111
---------------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir
tamamen şahsi fkrimdir.
ilknurdk
11-05-2007, 16:25
Arkadaşlar yazmamak için aylardır direniyorum ama artık dayanacak gücüm kalmadı. Yahu bu ne biçim bir kağıt millet bir sürü kağıttan küpünü doldurdu, köşeleri döndü biz 1 YTL'ye kazık çaktık. Bıktım artık beklemekten... Lütfennnnn bu kağıdı hareketlendirecek birisi veya birşey yok mu? Kış geldi geçti yaz geldi. Biz hala zarardayız. Kurtarın bizi bu zarardan... Sesimi duyan yok mu????
syn ilknurdk size sabırlar diliyorum.. sabır çok önemli zaten bu kağıtta kimsecikler kalmamış gibi veya pusuda herkes.. maliyetiniz yüksekmi...
Bir arkadaş söyledi. Fiyatı gerçek olarak 5 yıl öncesinin bile altında Sekfk'nin dedi. Baktım, doğru!..Şimdi alan, şirket batmazsa ihya olur, gibi görünüyor.
Bi gıdımcık aldım... Şimdi takipteyim, yükselişe geçerse, pozisyonumu arttırabilirim.
Tek olumsuzluk, galiba özsermaye yetersizliği..Orta uzun vadede şans denemeye değebilir gibi.
Ben, pek dayanamam ama, haydi hayırlısı!
SYN ADELLO kıpırdanmalar oluyor harekettlilik olacak gibi, sanki tutuluyor gibi kolundan bacagında:)
grafik yollayabilecek ortak vamı
bugün tahtada yatırım finans oyun oynuyordu bir alamet var ama hayırlısı.. teb de ufaktan kendini gösterdi ama alternatife malı götürmüş gibi.
hep bedelli hep bedelli para kalmadı yaw
Arkadaşlar yazmamak için aylardır direniyorum ama artık dayanacak gücüm kalmadı. Yahu bu ne biçim bir kağıt millet bir sürü kağıttan küpünü doldurdu, köşeleri döndü biz 1 YTL'ye kazık çaktık. Bıktım artık beklemekten... Lütfennnnn bu kağıdı hareketlendirecek birisi veya birşey yok mu? Kış geldi geçti yaz geldi. Biz hala zarardayız. Kurtarın bizi bu zarardan... Sesimi duyan yok mu????
of dostum of seker finansın tarihi ne ki sen şükür et.akalt denen uyuzda bu garip 7 yıl oldu gün görmeyeli:cry:.ama sayesinide borsayı hatmettim.yani olumlu bir yönden bakmayı dene moral olur.:yes:
eski ve yeniler ne zaman birleşecek, bilgisi olan var mı?
eski ve yeniler ne zaman birleşecek, bilgisi olan var mı?
Genel kurul sonrası olduğu söyleniyordu. Global Yatırım'dan duymuştum
mustibremen
24-05-2007, 22:00
genel kurul 29.05.2007 saat 11 :00 de :-)
erdoğan72
24-05-2007, 22:01
200 günlük ağırlık ortamı 1 .18 yükselse bile 1 18 gecemes bir iki ay daha var
anti-spek
30-05-2007, 08:38
30/05/2007 08:31 İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ BORSA BAŞKANLIĞI DUYURUSU-ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA
Şeker Finansal Kiralama A.Ş.’nin 29.05.2007 tarihinde yapılan
Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda kar payı dağıtılmaması hususu
kesinleştiğinden, 30.05.2007 tarihinden itibaren şirketin "Yeni"
hisse senetlerinin sırası kapatılacak ve "Eski" ve "Yeni" hisse
senetleri aynı sırada işlem görecektir.
İMKB
30/05/2007 08:31 İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ BORSA BAŞKANLIĞI DUYURUSU-ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA
Şeker Finansal Kiralama A.Ş.’nin 29.05.2007 tarihinde yapılan
Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda kar payı dağıtılmaması hususu
kesinleştiğinden, 30.05.2007 tarihinden itibaren şirketin "Yeni"
hisse senetlerinin sırası kapatılacak ve "Eski" ve "Yeni" hisse
senetleri aynı sırada işlem görecektir.
İMKB
syn anti-spek güzel bir haber. sizce kaclara kadar gider.
tavandayız hadi bakalım hayırlısı.
ortaklar nerdsiniz yaww:)
ortaklar nerdsiniz yaww:)
Takipteyiz, izliyoruz.
pusudasınız anlaşılan... sizi görür gibiyim:)
pusudasınız anlaşılan... sizi görür gibiyim:)
üstat mecbur takibte olacaz :yes: beddeli almaktan canımız çıktı yahu :biggrin:
üstat mecbur takibte olacaz :yes: beddeli almaktan canımız çıktı yahu :biggrin:
syn han81 genel kuruldan neler çıktı bilgin varmı
kardeş hiç bilgim yok ama, güzel günlerin yakın olduğunu tahmin ediyorum...
eski ve yeni hisselerin birleşeceğini ve kar dağıtımın olacağı belli ama başka bişeyler varmı acaba..
anti-spek
30-05-2007, 12:06
30/05/2007 08:49 İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ-ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA
Şeker Finansal Kiralama A.Ş.’nin 29.05.2007 tarihli yazısı
aşağıya çıkarılmıştır.
"Şirketimizin 2006 faaliyet dönemine ilişkin Olağan Genel
Kurul Toplantısı, A Grubu pay sahipleri Olağan Genel Kurulu, B
Grubu pay sahipleri Olağan Genel Kurulu, 29.05.2007 tarihinde
yapılmıştır.
Sanayi ve Ticaret Bakanlığının B.14.0.İTG.0.10.00.01 /
401.11-56617-48143-3632 sayılı, Başbakanlık Sermaye Piyasası
Kurulu’nun 18/05/2007 tarih, 12749 sayılı, Bankacılık Düzenleme
ve Denetleme Kurumunun 16.05.2007 tarih ve 6675 sayılı yazıları
ile onay verilen Ana Sözleşmenin Karın Tespiti ve Dağıtılması
isimli maddesinin tadili onaylanmıştır.2006 yılının bilanço ve
gelir tablosu kabul edilmek suretiyle, 2006 yılı zararla
kapatıldığından, hukuken temettü dağıtımının mümkün olmadığı
görülmüş ve kurul gündemine alınmamıştır.2006 faaliyet dönemiyle
ilgili olarak Yönetim ve Denetim Kurulları ibra edilmiştir.
Yönetim Kurulu Üyeliklerine Dr.Hasan Basri Göktan, Ömer Faruk
Türkmen, Osman Göktan, Abdullah Yücel Akbulut, Orhan Karakaş ve
Hüseyin Serdar üç yıl süre ile görev yapmak üzere, Denetim Kurulu
üyeliklerine Feyza Önen ve İzzet Metcan üç yıl süre ile görev
yapmak üzere seçilmişlerdir.2006 yılı olağan Genel Kurulumuzla
ilgili toplantı tutanakları ve hazirun cetvelleri İMKB'ye
sunulmuştur."
İMKB
anti-spek
30-05-2007, 12:08
kardeş hiç bilgim yok ama, güzel günlerin yakın olduğunu tahmin ediyorum...
ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:beurk::yes::super:
mirit131
30-05-2007, 12:13
evet şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
mirit131
30-05-2007, 12:13
aman ürkütmeyınnnnnnn ıyı haberlerınız kendınızde kalsın varsa ıyı haber ozele atın lutfen
SEKER YATIRIM mal boşaltıyor.
Dikkat.....
^^marcusantonyus^^
30-05-2007, 16:15
evet beyler kulağıma hoş şeyler geliyor bu hisse hakkında,prtas ı çıkardık,dogub da zorlanıyoruz:)sekfk da güzel bi seviyeden gircez işallah satamdıkki mmartları
SEKFK'de neler oluyor :notr:
slm ortaklar.. dünün devamı galiba. ama bir türlü tutunamıyor.. bu yükselişi birileri mal çıkmak için kullanııyor.. ama yinede direniyor kağıt.
anti-spek
01-06-2007, 09:44
01/06/2007 09:23 ***SEKFK*** SEKFK.E Hisse senedinin sirasi, sirketten ozel durum aciklamasi istenilmesi nedeniyle gecici olarak isleme
***SEKFK*** SEKFK.E Hisse senedinin sirasi, sirketten ozel durum aciklamasi istenilmesi nedeniyle gecici olarak isleme kapatilmistir.***
IMKB
hangi konu ile ilgili özel durum açıklaması? Bilen var mı? Şu iki günde yaptığı çıkış yüzünden mi?
Daha ne çıktı ki.
Altı üstü %16 iki günde çok mu Allah aşkına :)))
SEKFK*** SEKFK.E Hisse senedinin sirasi, sirketten ozel durum aciklamasi istenilmesi nedeniyle gecici olarak isleme kapatilmistir.***
bu konuda yorumlarınız nedir arkadaşlar.***
Bir pazarlık olayı mı var acep? Kimsesiz SEKFK'ye bir sahip mi aranıyor?
Bir pazarlık olayı mı var acep? Kimsesiz SEKFK'ye bir sahip mi aranıyor?
imkb bilgi istemiş şirkette böyle bir durum olsa şirket kendi açıklama yapmazmıki ayrıca açıklamayı şirket neden hemen yapmadı iki satır yazı değilmi
Ortaklar Haber Daha Gelmedİ. Neler Oluyor Acaba..kaÇta AÇililacak Bİlen Varm9i
açiklamanın böyle gecikmesi ilginç şimdiye kadar açıklanması gerekmezmiydi.
atmaca66
01-06-2007, 11:11
Bir seansın heba edilmesi ve insanların mağdur edilmesi nedeniyle spk basacak cezayı aslında.Yazacakları iki satır yazı,pes doğrusu.
arkadaşlar acaba önemli bir açıklamamı gelecek bu kadar geç kaldı.yoksa herhangi özel bir durum yoktur diye yazılırdı
Şirket okadar kimsesiz kalmışki, iki satır cevap yazacak adam bile yok.
Yada, birileri iyi bir senaryo hazırlamakla meşkuller. Senaryonun kaliteli olması, herkesin kabul edip inanması için zaman lazım........
ortaklar hala ses yok noluyor acaba..
^^marcusantonyus^^
01-06-2007, 14:23
görende 10larca sayfa yazı hazırlanıyor zannetcek,kamuya açıklanmamış özel bir durum yoktur altı üstü:D
mustibremen
01-06-2007, 14:29
bugün isleme acarlarmi artik ????bu kadar sorumsuzluk olurmu yaa ?
Şirket Battı Sanırım Arkadaşlar, Hepimize Geçmiş Olsun. Birileri yumuldu yine paralarımızın üstüne...
Şirket Battı Sanırım Arkadaşlar, Hepimize Geçmiş Olsun. Birileri yumuldu yine paralarımızın üstüne...
:he::he::he:
Şekerbank'ıda batıralım olsun bitsin.:he::he:
Yada daha iyisi SEKFK'nin yüselişini izleyelim.
mustibremen
01-06-2007, 15:43
ne yükselisi Tali58 ???
engin_k_
01-06-2007, 15:46
Yukarıdaki yazı bana biraz ortalığı karıştırmak ve panikletmek için yazılmış bir yazı gibi geldi. (alel acele yazılmış ve daha birinci msj.)
Arkadaşlar bence hemen paniğe kapılmaya gerek yok...
SEKFK batarsa Şekerbank ta batar. Zira %43 ü şekerbankta... (Aşağıya da ekliyorum)
Eger iyi bir haber varsaki ben öyle sanıyorum. Bende olsam haftanın son günü ve satıcılı bir hava varken cevabı geciktirir ve pazartesi ye bırakırdım.
inşallah seans kapanışında SEKFK dan güzel haberler gelir vede KY kazanır...
saygılarımla...
Not: resim finnet ten alıntıdır...
sn engin k yorum için teşekkürler.
ne yükselisi Tali58 ???
Yaklaşık 6 aydır sürünüyor..........
Eski yeni birleşimini tamamladı....
Bu arada belki birileri hisseyi toplamaya çalıştı, belkide topladı...
Son iki ginde işlem hacmi müthiş artış gösterdi....
Son 20 günlük ortalama 1.02..........
Son 100 günlük ortalama 1.05.........
İşlem hacmi destekli son kapanış 1.16....
......................
Şekerbank'ın açtığı onca şube desteğinide ekle.........
Tavanlar olmasada yükselişi uzun soluklu ve kazançlı olacaktır.
mustibremen
01-06-2007, 16:03
umariz düsündügün gibi olur aylarca süründük:-(
Yanlış anlamayın arkadaşlar, az biraz tiye aldım konuyu :)
bu ana kadar haber gelmemesinin sebebi nedir acaba. imkb ye haber gelmişmi ki
anti-spek
01-06-2007, 21:09
SEKFK Şeker Finansal Kiralama A.Ş.’nin 01.06.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
İşletmemizin uluslararası muhasebe standartlarına göre düzenlenen 31.03.2007 tarihli mali tablolarında sermayemiz 25.000.000 YTL, özkaynaklarımız 3.072.707 YTL negatif gözükmektedir.
Sermaye Piyasası Kurulu’na 29.11.2006 tarihinde gönderilmiş olan yazımıza ek, sermaye artışına ilişkin projeksiyon çalışmamaızda; 2007-2008-2009 dönemleri için özkaynaklarımızın kuvvetlendirilmesi amacıyla, 25.000.000 YTL’lik sermayeye ek olarak 2007 yılında 10 milyon, 2008 yılında 3 milyon ve 2009 yılında ise 2 milyon YTL nakdi sermaye arttırımında bulunulması suretiyle kayıtlı sermaye tavanımıza ulaşılacağı taahhüt edilmiştir.
31.03.2007 mali tablo dipnotlarımızda da belirtildiği üzere 21.02.2007 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulumuzla Kayıtlı sermaye tavanımız 40.000.00 YTL’na çıkarılmıştır. Çıkarılmış sermayemiz 35.000.00 YTL olarak Sermaye Piyasası Kurulu tarafından kayda alınmıştır. 19.05.2007 tarihinde ise 10.000.000 YTL’lik nakdi sermaye arttırımı tamamı ödenmek suretiyle sonuçlandırılmış ancak henüz tescil işlemleri tamamlanamamıştır. İşletme yönetimimizce, TTK 324. Madde kapsamında getirilen düzenlemeler çerçevesinde, yukarıda da belirtildiği şekilde 2006 yılının son çeyreğinden itibaren 2 kez Olağanüsütü Genel Kurul, 2 kez sermaye artırımı işlemi yapılması suretiyle gerekli tüm mali ve idari önlemler zamanında alınmıştır.
• • • • • •
imkb günlük bülten
arkadaşlar anlayabildiğim kadarı ile pek olumsuz bir durum yok.arkadaşlar yazı hakkındaki görüşleriniz nelerdir.önümüzdeki hafaya nasıl etkisi olur.saygılar.
engin_k_
01-06-2007, 21:46
Yanlış anlamayın arkadaşlar, az biraz tiye aldım konuyu :)
Evet Arkadaşlar gözünüz aydın haberiniz gelmiş.
Baksanıza adamların işi çokmuş be, gecikmesi normal:he:
Benimde söylediğim gibi seans bittikten sonra geldi...
Pekte batmış gibi görünmüyo :notr: Nerde batıkçılardan ses seda yoook...
İllaki birilerini :clown:TİYE:clown: alacaksanız gidin kendinizi tiiye alın. Başkalrının KAZANÇLARINI-BİRİKİMLERİNİ Değil...:grrr:
Sanki SEKFK sizimi :clown:TİYE:clown: aldı nedir? :clown:
Herkese Bol kazançlar....
Saygılarımla...
engin_k_
01-06-2007, 21:50
arkadaşlar anlayabildiğim kadarı ile pek olumsuz bir durum yok.arkadaşlar yazı hakkındaki görüşleriniz nelerdir.önümüzdeki hafaya nasıl etkisi olur.saygılar.
Yazıda da belirtildiği gibi, en son 10.000.000 YTL’lik nakdi sermaye arttırımının tescil işlemleri yapıldıktan sonra daha güzel olacak gibi...
Bence yakından takip edilmesi gereken kağıtlardan...
saygılarımla...
mkarabacak
01-06-2007, 21:55
SEKFK Şeker Finansal Kiralama A.Ş. Olağan Genel Kurul toplantısında 2006 yılı kar payının dağıtılmamasına karar verimesi sebebiye, IMKB’de işlem sırası açılmış olan “Yeni” hisse senetleri (ISIN Kod: TRESKFK00032), 01/06/2007 tarihinde “Eski” hisse senedine (ISIN Kod: TRESKFK00016) dönüştürülmüştür.
• • • • • •
Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri I, No:26 sayılı Tebliği’nin Ek:2 maddesi gereğince; hisse senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen hisse senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla 01/06/2007 tarihinde Merkezi Kayıt Kuruluşuna başvurulan hisse senetlerinin bilgileri.
imkb günlük bülten
Son bedellinin tescili gecikmiş hepsi bu. SEKFK'nin kötülüğüne yönelik bir sorun yokmuş.
Ama, bir gün boyunca kapalı kalan, hiç ses-seda çıkmayan tahtada ky biraz tedirgin oldu.
Açıklamayı bilinçli olarak geciktirmiş olabilirler. Bugün düşen bir piyasa vardı. SEKFK'nin geldiği noktadan aşağı sarkmasını engellemek için geciktirilmiş olmalı.
Bence şirketin bu davranışı kağıdına sahip çıktığını, kağıdın arkasında olduğunu gösterir.
Evet Arkadaşlar gözünüz aydın haberiniz gelmiş.
Baksanıza adamların işi çokmuş be, gecikmesi normal:he:
Benimde söylediğim gibi seans bittikten sonra geldi...
Pekte batmış gibi görünmüyo :notr: Nerde batıkçılardan ses seda yoook...
İllaki birilerini :clown:TİYE:clown: alacaksanız gidin kendinizi tiiye alın. Başkalrının KAZANÇLARINI-BİRİKİMLERİNİ Değil...:grrr:
Sanki SEKFK sizimi :clown:TİYE:clown: aldı nedir? :clown:
Herkese Bol kazançlar....
Saygılarımla...
Çok kızdın galiba ağbicim, yanlış anlıycam şimdi. Panik havası benim işime hiç gelmez doğrusu sonuçta ben de 10.000 e yakın kağıdı var ve hala almayı düşünüyorum. Sence almayı düşündüğüm kağıt üstüne panik havası işime gelir mi?
tekeli07
03-06-2007, 01:02
arkadaşlar pazartesi günü nasıl açılır galiba düşermi yoksa yükselirmi
arkadaşlar pazartesi günü nasıl açılır galiba düşermi yoksa yükselirmi
Kasap sevdiği deriyi yerden yere çalarmış.
Biraz sarkıtsalarda yükselişin devam edeceğini düşünüyorum.SEKFK yeterince soluklandı, artık merdivenleri tırmanacaktır. Henüz birinci basamağı yeni çıktı.
ne ayaktır bu ya tahtayı hala açmadılar
bir açıklaması olan varmı arkadaşlar.
neden açılmıyor?
Şirket açıklamada yapmış.
Başka bir açıklamamı istiyorlar?
Neden açılmadı anlamadım:???
Bilen var mı ne zaman açılacak?
anti-spek
04-06-2007, 10:20
ne ayaktır bu ya tahtayı hala açmadılar
BOŞ VERİN AÇMASINLAR.NE KADAR GEÇ AÇARLARSA O KADAR İYİ.:he::super:
BOŞ VERİN AÇMASINLAR.NE KADAR GEÇ AÇARLARSA O KADAR İYİ.:he::super:
iyi olan ne acaba tahtanın kapalı olmasımı
Bu ne iştir ya, hadi öncesinde açıklama gelmediği içni tahta kapatıldı da şimdi niye kapalı. Açıklama da yapıldı. Ben işi şimdi kurcalamaya başlıycam artık.
ifhit senin şaka gerçek olmasın.
anti-spek
04-06-2007, 11:05
Bu ne iştir ya, hadi öncesinde açıklama gelmediği içni tahta kapatıldı da şimdi niye kapalı. Açıklama da yapıldı. Ben işi şimdi kurcalamaya başlıycam artık.
satacaksan 1.20 den alayım elindekilerin hepsini:he:
sn anti-spek bildiğiniz birşey varsa bizimle paylaşabilirmisiniz en azından sizin kadar rahat olalım. selamlar.
anti-spek
04-06-2007, 11:19
sn anti-spek bildiğiniz birşey varsa bizimle paylaşabilirmisiniz en azından sizin kadar rahat olalım. selamlar.
aklıma gelenleri söylemek için henüz erken.Ama 5 güncük tahtanın kapalı kalmasını istiyorum:yes:
ortaklar hala tık yok.. neler oluyor acaba.. pazarlık mı yapıyorlar masada acaba:)
aklıma gelenleri söylemek için henüz erken.Ama 5 güncük tahtanın kapalı kalmasını istiyorum:yes:
en azından bir tiyo verin rahatlayalım.
atmaca66
04-06-2007, 11:38
Sorumsuzluk örneği bu kadar olur.
Şeker Finans ı arıycam valla az sonra
kapamazlar 5 gün. yok öyle serbest marj... dökmeden neereye gidecekler..
anti-spek
04-06-2007, 14:01
dökmekmi önemli yoksa günlükcülere mal kaptırmamakmı?
neden kapalı tahta? Tam olarak bilen varmı?
cuma günü gönderilen açıklama kapanması ile ilgili değilmiydi?
Valla Ağbicim gördüğün gibi babalar gibi kapatıyolar, anlayacağın serbest marj. Yapanlar yapacağını yapıyor yani. Olan bize olacak gibi geliyor bana...
JARDINAINS
04-06-2007, 14:50
istedikleri ne açıklaması. iki yukarı hareket yaptı diye önünü kesiyorlar işte.
neden çünkü neyse nedenler herkese göre değişir.
***SEKFK***İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ, BORSA BAŞKANLIĞI DUYURUSU- (01 HAZİRAN 2007)
İkinci Ulusal Pazar'da işlem görmekte olan Şeker Finansal Kiralama A.Ş.
(SEKFK.E) hisse senetlerinin sırası, şirketin TTK 324. Madde kapsamına
ilişkin durumunun İMKB Yönetim Kurulunca değerlendirilecek olması
nedeniyle, Hisse Senetleri Piyasası Yönetmeliği'nin 25/a maddesi uyarınca,
01.06.2007 tarihli 1. seans öncesinde geçici olarak işleme kapatılmıştır.
TÜRK TİCARET KANUNU (TTK) Madde 324 - Son yıllık bilançodan esas sermayenin yarısının karşılıksız kaldığı anlaşılırsa, idare meclisi derhal toplanarak durumu umumi heyete bildirir.
Şirketin aciz halinde bulunduğu şüphesini uyandıran emareler mevcutsa idare meclisi aktiflerin satış fiyatları esas olmak üzere bir ara bilançosu tanzim eder. Esas sermayenin üçte ikisi karşılıksız kaldığı takdirde, umumi heyet bu sermayenin tamamlanmasına veya kalan üçte bir sermaye ile iktifaya karar vermediği takdirde şirket feshedilmiş sayılır. Şirketin aktifleri şirket alacaklarının alacaklarını karşılamaya yetmediği takdirde idare meclisi bu durumu derhal mahkemeye bildirmeye mecburdur. Mahkeme bu takdirde şirketin iflasına hükmeder. Şu kadar ki; şirket durumunun ıslahı mümkün görülüyorsa idare meclisi veya bir alacaklının talebi üzerine mahkeme iflas kararını tehir edebilir. Bu halde mahkeme, envanter tanzimi veya bir yediemin tayini gibi şirket mallarının muhafazası için lüzumlu tetbirleri alır.
Bunlar somut gerçekler, herkes yorumunu kendisi yapmalı.
Al-sat tavsiyesi değildir. (Zaten şu an mümkün değil :-)
İkinci Ulusal Pazar'da işlem görmekte olan Şeker Finansal Kiralama A.Ş.
nedeniyle, Hisse Senetleri Piyasası Yönetmeliği'nin 25/a maddesi uyarınca,
01.06.2007 tarihli 1. seans öncesinde geçici olarak işleme kapatılmıştır.
TÜRK TİCARET KANUNU (TTK) Madde 324 - Son yıllık bilançodan esas sermayenin yarısının karşılıksız kaldığı anlaşılırsa, idare meclisi derhal toplanarak durumu umumi heyete bildirir.
Şirketin aciz halinde bulunduğu şüphesini uyandıran emareler mevcutsa idare meclisi aktiflerin satış fiyatları esas olmak üzere bir ara bilançosu tanzim eder. Esas sermayenin üçte ikisi karşılıksız kaldığı takdirde, umumi heyet bu sermayenin tamamlanmasına veya kalan üçte bir sermaye ile iktifaya karar vermediği takdirde şirket feshedilmiş sayılır. Şirketin aktifleri şirket alacaklarının alacaklarını karşılamaya yetmediği takdirde idare meclisi bu durumu derhal mahkemeye bildirmeye mecburdur. Mahkeme bu takdirde şirketin iflasına hükmeder. Şu kadar ki; şirket durumunun ıslahı mümkün görülüyorsa idare meclisi veya bir alacaklının talebi üzerine mahkeme iflas kararını tehir edebilir. Bu halde mahkeme, envanter tanzimi veya bir yediemin tayini gibi şirket mallarının muhafazası için lüzumlu tetbirleri alır.
Bunlar somut gerçekler, herkes yorumunu kendisi yapmalı.
Al-sat tavsiyesi değildir. (Zaten şu an mümkün değil :-)
Mesele anlaşılmış, birileri yine bizim sırtımıza afiyetle binmiştir. Cemi cümlemize afiyet olsun.
mkarabacak
04-06-2007, 15:22
BİSAS hissesine de aynı uyarı geldi niçin o hisse kapatılmıyor
anti-spek
04-06-2007, 15:32
bu topikte uzun süredir mikser vazifesi gören kişiler yazmamıştı.nedense hep kağıt harekete başlamadan önce bu tür kişiler yazılarına başlıyorlar.mesaj sayılarına bakın ne dediğimi anlarsınız
Ne kadar alakasız bir mevzu..
Bu şirketin özsermayesi cuma günü mü eksiye düştü de şimdi buna işlem yapılıyor.?
10 mio YTL sermaye arttırımını bu şirket yapmadı mı? Haberleri yok mu bundan?
Ayrıca bu imkb yönetim kurulu ne zaman toplanıyor.anlaşılan onlar toplanmadan bizim tahta açılmayacak?
satacaksan 1.20 den alayım elindekilerin hepsini:he:
Olur Anti spek kardeşim bu şekilde ben de kar etmiş olurum. :)
iyide arkadaş benim mesaj sayımın ne önemi var, çok konuşan daha doğru mu konuşuyor. Yani TTK 324. maddesini ben mi kaleme aldım. Kanunu açtım oradan kopyalayıp buraya aktardım. Ayrıca yanlış anlaşılmasın diye yorum dahi yapmadım. Lütfen doğru bakış açısı...el insaf.
anti-spek
04-06-2007, 15:41
Şu an bu konuyu 19 kişi okuyor. (9 üye ve 10 ziyaretçi)
anti-spek, geron, BRAVO, manitu, ifhit, muratkurt, rahmisahin, mkarabacak, emetin
CUMAYA KADAR TAHTANIN AÇILMASINI BEKLEMEYİN.İÇİNİZ RAHAT OLSUN.PİYASADA GEZEN 8 MİLYON LOTUN KAÇI KY DE KAÇI BY DE.BABALAR BİLÜR İŞÜNÜ
sayın anti spek tahtayı süresiz kapanma gibi bir durum varmı sizce ayrıca herhangi bir durumda şekerbank müdahale edermi olumlu yönde
anti-spek
04-06-2007, 15:57
neden kapalı tahta? Tam olarak bilen varmı?
cuma günü gönderilen açıklama kapanması ile ilgili değilmiydi?
şeker finans açıklamayı yaptı ama biz,
nedeniyle
İMKB yönetim kurulunun toplanmasını bekliyoruz.Buda 4-5 gün sürecek anlaşılan
anti-spek
04-06-2007, 15:59
zaten endeksin düştüğü bu günlerde tahtanın kapalı olması eyi oldu valla
^^marcusantonyus^^
04-06-2007, 16:02
şekerbankta yüzde 5 aşağıda şu anda
atmaca66
04-06-2007, 16:11
İyide, gerek şirket,gerekse spk'nın açıklayıcı bir yazı göndermeleri gerekmezmi.Yatırımcıların bir hafta nasıl bir halet-i ruhiye içerisinde bulunacakları kimseyi ilgilendirmiyormu.Toplantının 5 gün sonra yapılması kuralmı yoksa insiyatif meselesimi.
sn anti spek bu kadar rahat olmanız beni şaşırtıyor,ya elinizde hisse yok yada kesin bir bilgiye sahipsiniz söyleyin artık şu bilgiyide bütün ky ler rahatlasın selamlar.
BİSAŞ TA olduğu gibi skfnkir yönetimi yapacaktır açıklamasını.
Birde şöyle bir durum olabilir, gereken açıklama hazırlığı yapıldıktan sonra seker finansında satıldığı haberi düşermi olabilir. farklı durumların olduğu kesin..
----------------------------
şahsi fikrimdir.
smyrna3579
05-06-2007, 01:13
ne yapıyorlarsa çabuk yapsalar ii olur.:grrr:
yok serbest marjmış yok satışmış beni bağlamaz.
işlem görsün 2 gün oldu ayıptır yaniii:grrr:
Arkadaşlar ben de kızıyorum ama; şu anda borsa düşüyor. Borsa düşerken tahta açık kalmış olsa idi, SEKFK da düşermiydi, evet düşerdi. Bu durumda kağıdın tahtasının kapalı olması lehte bir durumdur. En azından bu düşüş seyrinden çıkana kadar öyle kalması lehte bir durumdur. Bunun kanımca sakin olun Spek ağbiye bu konuda kesinlikle katılıyorum. Ben de daha düne kadar çok kızgınken, şu anda kızgın değilim. Tahta eninde sonunda ya açılacak ya da iflasını bildirecektir. İflasını bildirme olasılığı çok düşük, çünkü büyük ağbilerde de var bu kağıtlardan, onlar sızlamaya başlamadıktan sonra bize sıra bile gelmez. O yüzden kanımca haftaya Pazartesine kadar sakin olun. Elbette araştırma yapın, arayın sorun, fikirlerinizi paylaşın ama fazla kızmaya kanımca gerek yok. No panik No Stres. Esen kalın.
sn anti-spek tahtanının kalıcı olarak kapatıma riski varmı görüşleriniz nelerdir. saygılar.
anti-spek
05-06-2007, 11:06
sn anti-spek tahtanının kalıcı olarak kapatıma riski varmı görüşleriniz nelerdir. saygılar.
öyle bir şey söz konusu değil.Bankanın yaptığı hareketi gördünüz.neredeyse satış fiyatına yaklaştı.şekerfinansıda 3,5-4 arası bir yere getirecekler ama fiyatı 1 lira olan bir kağıdı 3,5-4 getirmek nerden baksan 20 gün sürer.bu arada günlükcülerden kurtulmak için yükseltip tekrar aşağı salacaksın ,biraz mal kaptırma ihtimalide var.zannedersem tüm bunlardan kurtulup kısa sürede fiyatı yukarı çekmek için 5 gün kapatıp serbest marjla açılmasını bekleyecekler.İnşallah yanılmam
öyle bir şey söz konusu değil.Bankanın yaptığı hareketi gördünüz.neredeyse satış fiyatına yaklaştı.şekerfinansıda 3,5-4 arası bir yere getirecekler ama fiyatı 1 lira olan bir kağıdı 3,5-4 getirmek nerden baksan 20 gün sürer.bu arada günlükcülerden kurtulmak için yükseltip tekrar aşağı salacaksın ,biraz mal kaptırma ihtimalide var.zannedersem tüm bunlardan kurtulup kısa sürede fiyatı yukarı çekmek için 5 gün kapatıp serbest marjla açılmasını bekleyecekler.İnşallah yanılmam
yorum için teşekkürler.
ortaklar şekerbank harekete geçti finanstan habermi düşecek ne:)
atmaca66
05-06-2007, 15:37
Duyumlarıma göre imkb yönetim kurulu'nun perşembe günü yapacağı toplantıya kadar işleme açılmayacağı şeklinde.Beklemekten başka çare yok sanırım.