PDA

View Full Version : SEKFK Şeker Fin. Kiralama

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22

FerHenK
04-07-2007, 19:21
kardeşim geçin bu ayakları ya..... kafa bulandıran sizi dibe indiren kişilere....sayın demektende vazgeçin... bu ne şuursuzluk kardeşim madem raporlar hazırlanmışta neden sunmuyorlar ben size söyleyeyim....bir bildikleri şuuu.... biz SEKFK olarak yatırımcıyı düşünmüyoruz....demek istemeleri.... okadar....... görün bakalım %30 gelince borsa dışı satış lot oranlarının el değiştirmesine bakmanız yeterli olur... hep kendi vakıfları....... alan firma ucuza alıp pahalıya satıp kar yapmak ister...bu vakıflar kendilerinden.... şu anda payda olarak zayıflar yani baya bir toplamaları lazım.... o yüzden düşmeye mahkum görüyorum.... Bu benim şahsi fikrim sadece beni bağlar.... ama sayın diye hitap etmek kibarlıksa ki değil..... Büyüğüne bile lan diyenler şimdi kendi menfaati için tanımadığı bilmediği kişilere sayın diye hitap ediyorsa tüh yazıklar olsun demekten başka bir şey demiyorum...

SYN DESPERADO2085 BU KADAR KIZGIN OLMANIZI ANLIYORUM.. BİZ BURADA PAYLAŞIMCIYIZ HİTAP EDERKEN SYN DİYE HİTAP İNSANIN KİŞİLİĞİYLE ALAKALI BİR OLGUDUR. Ne ben sizi tanırım nede başka arkadaşları.

anti-spek
04-07-2007, 22:29
kardeşim geçin bu ayakları ya..... kafa bulandıran sizi dibe indiren kişilere....sayın demektende vazgeçin... bu ne şuursuzluk kardeşim madem raporlar hazırlanmışta neden sunmuyorlar ben size söyleyeyim....bir bildikleri şuuu.... biz SEKFK olarak yatırımcıyı düşünmüyoruz....demek istemeleri.... okadar....... görün bakalım %30 gelince borsa dışı satış lot oranlarının el değiştirmesine bakmanız yeterli olur... hep kendi vakıfları....... alan firma ucuza alıp pahalıya satıp kar yapmak ister...bu vakıflar kendilerinden.... şu anda payda olarak zayıflar yani baya bir toplamaları lazım.... o yüzden düşmeye mahkum görüyorum.... Bu benim şahsi fikrim sadece beni bağlar.... ama sayın diye hitap etmek kibarlıksa ki değil..... Büyüğüne bile lan diyenler şimdi kendi menfaati için tanımadığı bilmediği kişilere sayın diye hitap ediyorsa tüh yazıklar olsun demekten başka bir şey demiyorum...

SENİN GİBİLERİ BU TOPİKTE ÇOK GÖRDÜM HEP NİKLERİNİ DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDILAR.SENDE DEĞİŞTİRECEKSİN.AMA BEN AYNI NİCKLE YAZMAYA DEVAM EDECEĞİM.:yes:

FerHenK
05-07-2007, 12:36
ortaklar son ana kadar göndermeyecekler galiba.

FerHenK
05-07-2007, 12:57
gelişme yok galiba son ana kadar bekleyeceğiz

anti-spek
05-07-2007, 13:18
Kazak Turan Alem Şekerbank,Şeker Fİnanstan Sonra Petkİmİde Aldi.vay Beeee

FerHenK
05-07-2007, 13:43
SYN ANTİ-SPEK bir şeyler varmı dumuşunuzdur siz:)

anti-spek
05-07-2007, 13:53
SYN ANTİ-SPEK bir şeyler varmı dumuşunuzdur siz:)

BU GÜN YETİŞMESSE YARIN KESİN İMKB YE GÖNDERİLECEKMİŞ EK BİLANÇO.
ZATEN YARIN SON GÜN DEMEKKİ 1 AY DEĞİL 3 AY SÜRE VERSELERMİŞ ONUDA KULLANACAKLARMIŞ.

FerHenK
05-07-2007, 16:03
Allah tan bir ay süre vermişler seninde dediğin gibi.
zannedersem cuma kapanıştan sonra açıklayacaklar.

FerHenK
06-07-2007, 12:36
DÖRT GÖZLE DÜŞECEK HABERİ BEKLİYOZ.. siz ortaklarda pusudasınız zannedersem:)

geron
06-07-2007, 12:39
DÖRT GÖZLE DÜŞECEK HABERİ BEKLİYOZ.. siz ortaklarda pusudasınız zannedersem:)

evet ortak bekliyoruz sonucu bakalım bir yere kaçamazlar.ama imkb de 15 gün inceleme süresi var birde onlar 15 gün bekletirlermi olurmu olur yazıklar olsun şekerbank ve onun kıytırık kağıdına

FerHenK
06-07-2007, 13:43
şeker finansın yeni patronları imkb ye baskı yapacaklardır 15 günde inceleme palavrasıyla karşı karşıyayız.

anti-spek
06-07-2007, 16:00
YAW bu işler iyice cacık olmuş.son gün son saat son dakika son saniye.Hayret bir şey yahu.orta asyanın en büyük bankası turan alemin iştiraki şeker finansta dönen olaplra bak.Adamlar petkimide aldı.şeker finans çalışanlarıda devlet sırrı gibi saklıyorlar.3 haftadır bu gün gidecek yarın gidecek deyip oyaladılar.Hala karanlık bir tünelde ilerleyip duruyoruz.
Az önce okuduğum bir haberde Petkim İÇİN TURAN ALEM finansman sağlayacakmış.şekerbank ı 10 liraya aldılar hisse bugün 10.30 gördü.muhtemelen dahada gidecek.
benim anlamadığım bunlar son gün son dakikaya kadar niye beklediler.daha zamana ihtiyacları varsa spk da oyunu devam ettirip inceleme süresinin sonuna kadar bekleyecektir.ne diyelim hayırlısı olsun

FerHenK
06-07-2007, 18:36
YOK HOCAM BUNLARDAN SES ÇIKMAYACAK anlaşılan.. şeker finansı başkalarınamı satıyorlar yoksa.. veya şeker finansın elinde olan mallarımı satıyorlar. şeker banka ait olan araaziler mi?

daha neler neler :) bunlar tahtayı açmadığı sürece neler nele düşünecez

treble
06-07-2007, 21:11
evet, haber bugun de gelmedi ki bugun son gundu. ayni durum "arat tekstil" icin de gecerliymis ve onlar ek sure icin talepte bulunmuslar. sonuc olarak, imkb bu durumda nasil bir kara verir, bunun icin belirlenmis bir yasa/kanun var midir? bilen varsa paylasirsa sevinirim.

tsk,

Longtime
06-07-2007, 22:00
arkadaşlar ; imkb ye ulaşsa imbk bunu bize bildirmek zorunda mı ki belkide imkb toplandıktan sonra önümüzdeki hafta karar alındıktan sonra netice bildirilecektir..bi de böyle düşünelim

treble
06-07-2007, 23:19
imkb nin sitesinde bugun sekfk dan gelen bir duyuruya rastlamadim. ama sanirim genelde duyurular, gonderildikten bir muddet sonra yayinlanabiliyor; yaniliyorsam lutfen duzeltin. sonuc olarak konu hakkinda karamsar degilim, sadece hakikaten tuhaf bir durum. sekerbank gitti aya, bizimkinin ise tahtasi kapandi; bazen gunluk hayatta basimiza gelen ya da bir sekilde ogrenip bu da olur mu dedigimiz bir olaydan bir farki yok bu durumun da... komik, aci, can sıkıcı ama gercek....

neyse beklemeye devam edelim, tek isimiz bu olsa eyvallah; isimize ve gunluk hayatta yaptigimiz diger seylere olan konsantrasyonumuzu da etkiliyor bu tip durumlar. borsali ve borsasiz bir hayat zor, cok zor...

iyi h.sonlari,
saygilarimla,

markler
06-07-2007, 23:21
Arkadaslar neoldu ben ümidimi yitirmeye basladim heralde bize afiyetle yedirdiler Borsayla dansimiz burya kadarmis.

markler
06-07-2007, 23:25
Beklemeyipde ne yapacagiz ama neyi bekledigimizi bilsek neyse ne aciklama var nede baska birsey kimseye kizmayin ama bu isin sonu hic iyi görünmüyor herhalde kendimizi alistirsak iyi olacak.

markler
06-07-2007, 23:28
Auf wiedersehen türkich borsa ky yatirimciyi hicbirzaman korumayan sadece godomanlarin cikarini koruyan türk borsasi.

anti-spek
07-07-2007, 00:12
bu gün imkb deki yetkili kişiyle görüştüm saat 16:20 falandı daha kamuyu aydınlatma forumu gelmedi dedi.Ama pzarteside verebilirler sorun olmaz dedi.ayrıca şirket açıklama yapmak zorunda değilmiş.imkb pazartesiden sonra ek bilançoyu inceleyip yayınlamak zorunda.

treble
07-07-2007, 00:25
sonuc olarak, pzt. de gelmez ise ne olacak; bu belli mi? ya da bilanco ulasirsa pzt. gunu, imkb inceleme sonucunu hemen ertesi gunu bildirmek zorunda mi?

tsk,

tatar_ramazan
07-07-2007, 00:42
GENÇ PARTİ ,gelecek sekfk tahtası açılacak ,fiatı 10 ytl olacak,

nasıl ama,şimdi rüyada gördüm yazıyorum...iyi hafta sonları.....

yatırım tavsiyesi olamaz zaten tahta kapalı.................

treble
07-07-2007, 00:49
ciddi konularda bu tarz mesajlar yazilmasi hos degil, lutfen ortami senlendireyim diye yazdim diyerekten de cevap vermeyin... insan psikolojisi bazi seyleri kaldirmaz, kaldirmak istemez...

saygilarimla,

markler
07-07-2007, 10:40
Tatar ramazan kardes yerinde olsam böyle konusmazdim gün olur sende yanlislik yapar ama insallah yapmazsin milletin burda cani burnunda sen kalkmis milletle girgir geciyorsun.

atmaca66
07-07-2007, 10:50
Genç parti, hani şu kepez ve çukurova elektrik'in eski sahibimi.Oradada yüzlerce yatırımcı mağdur olmuştu..Samimi olarak diyorumki onlar kurtulsun bizede başkaları çare bulsun.Vatandaşı mağdur ederken mahzenlerde şişesi 13 milyar değerinde şarap stoklayanlar şimdimi çare olacak.En iyisimi hiçbirisi.Benim için şu an sekfk tahtasının açılması.

markler
07-07-2007, 11:01
Aynenen öyle ama bizim millete vaat ette neolursa olsun hemen pesine takilsinlar insan bir söyle sormasi lazim bu adamlar binlerce insani dolandirmadimi

anti-spek
07-07-2007, 12:35
BAŞKA BİR SİTEDEN ALINTI
www.h********.com. MUSTAFARAUF
ASLINDA TEK SORUN TÜRKİYEDEKİ AĞIR İŞLEYEN BUROKRASİ ŞİKET KENDİLERDEN İSTENEN EK BİLANÇOYU HAZIRLAYIP YOLLUYOR AMA İMK.SPK NE GARİPTİR TAM KAMU OLDUĞUNDAN YAZIŞMALARIN ÇOĞU 1-15 GÜNDE GİDİP GELİYOR DÜN SKFK ŞİRKETİNİNDE CANINA TAK ETMİŞ OLACAKKİ APTULLAH BEY İSTEDİKLERİ EK BİLANÇO HAZIRLANDIĞINA DAİR YAZI VE GÖNDERİLDİĞİNE DAİR BELGE MERKEZDEKİ BİR GÖREVLİ VASITASI İLE BİZZAT ELDEN GÖNDERTTİRECEKTİ ?
BİLİYORSUNUZ EK BİLANÇO YANİ SERMEYA ARTIRIMI İŞİ İÇİN YENİ HAZIRLANAN BİLANÇO İMKB GİTTİ AMA BUROKRASİ BİTMEDİKİ ŞİRKETE VERİLEN SÜRE PAZARTESİ GÜNÜ SONA ERİYOR ONDA BİR PROBLEM YOK İMKB TOP !
SPK VE İMKB ARIYAN BİR SÜRÜ ARKADAŞIN OLDUĞUNUDA BİLİYORUM AMA NE YAZIKKİ DAHA TOPLANACAKLAR OK VERECEKLER BU HAFTADA KESİN AÇIKLAMA GELECEKTİR SONRADA İŞLEM SIRASINA AÇILMASI İÇİN GEREKLİ İZİNİN ÇIKACAĞI KANISINDAYIM .
SÜRENİN UZACAMASI HER İNSANI TEDİRGİN EDER GEÇMİŞİ DÜŞÜNÜNCE İNSAN PANİK YAPMASINI DOĞAL KARŞILIYORUM !!!!!!!

FerHenK
07-07-2007, 12:54
Aynenen öyle ama bizim millete vaat ette neolursa olsun hemen pesine takilsinlar insan bir söyle sormasi lazim bu adamlar binlerce insani dolandirmadimi

syn markler binlerce insanı mağdur eden koskoca ada satın alan v.s bir sürü dalavere yapan bu adama ve partisine destek verenlere şaşıyorum.
ama bir gerçek var ki Milletimiz cahil un şekerini al oyu sana umurundamı neler çevirdiğin. Aanlatabildim mi?

tali58
07-07-2007, 15:22
Bu finansal kiralama şirketi battı. Zaten iki sandalye bir masadan oluşuyordu. Ouda aldı gittiler. Artık gözaltı pazarına girer. Orada da dört taban yer. Zaten serbest marjda açılacak, kafadan %50 zararla açaılır tahta. Bizim yatırımında en az %90'nı batar. 10000 YTL'nin 1000 YTL'sini kurtarabilirsek ne mutlu bize.
Eyvah neyapacağız????????????????????????

Böyle mi düşünüyoruz?

O halde ortaklık yapısına ve yönetim kurulu üyelerine bir bakın.

http://www.sekerleasing.com.tr/harz/index.html

tali58
07-07-2007, 15:23
Yönetim kurulu başkanı, aynı zamanda Şekerbankında yönetim kurulu başkanı.

http://img387.imageshack.us/img387/1543/ynetimkurulujs9.jpg (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-07

tali58
07-07-2007, 15:28
SEKFK'nin %43'ü şekerbanka, dolaylı olarak %14'ü TuranAlem isimli kazak firmasına ait. Bizlerin üç kuruşu varsa onların trilyonları var.
Hele ki adı rus ve çeçen mafyaları ile birlikte anılan TuranAlem (dün petkimi aldılar) izin verir mi trilyonlarının iç edilmesine?????????????

http://img177.imageshack.us/img177/7185/ortaklkyapsvz5.jpg (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-07

FONFN
07-07-2007, 15:36
Bu finansal kiralama şirketi battı. Zaten iki sandalye bir masadan oluşuyordu. Ouda aldı gittiler. Artık gözaltı pazarına girer. Orada da dört taban yer. Zaten serbest marjda açılacak, kafadan %50 zararla açaılır tahta. Bizim yatırımında en az %90'nı batar. 10000 YTL'nin 1000 YTL'sini kurtarabilirsek ne mutlu bize.
Eyvah neyapacağız????????????????????????

Böyle mi düşünüyoruz?

O halde ortaklık yapısına ve yönetim kurulu üyelerine bir bakın.

http://www.sekerleasing.com.tr/harz/index.html

ya güzel kardeşim ,2 kilo domates alsan manavdan altına bakarsın çürük varmı diye.....bu sekfk nın içinde bişey olmadığını bile bile buna nasıl para yatırılıyor anlamış değilim...
...şimdi varyo 16 dan 2.5 geldi diye ucuzmu diyeceğiz...aynı şey kağıt 1 ytl
ise ucuz demek mi ?,değil....o yüzden hatayı başka yerde aramayalım...silah zoruyla aldırmıyorlar senetleri insanlara...zarar etmeden çıkmanızı dilerim.saygılar

treble
07-07-2007, 16:23
lutfen ilgilenmediginiz kagitlarda gelip ahkam kesmeyelim, neyin ucuz olup olmadigina kisiler karar verir... siz, en iyisi yogun olarak yorum yazdiginiz hissede yorum yazmaya devam edin... sonuc belli olduktan sonra karsilikli yorumda bulunuruz...

ben, sahsen burada ici dolu yorum okumak istiyorum, okuyunca beni gelistirecek... bu son cumlem size degil, tum yorumlara hitap ediyor...

saygilarimla,

tali58
08-07-2007, 00:51
lutfen ilgilenmediginiz kagitlarda gelip ahkam kesmeyelim, neyin ucuz olup olmadigina kisiler karar verir... siz, en iyisi yogun olarak yorum yazdiginiz hissede yorum yazmaya devam edin... sonuc belli olduktan sonra karsilikli yorumda bulunuruz...

ben, sahsen burada ici dolu yorum okumak istiyorum, okuyunca beni gelistirecek... bu son cumlem size degil, tum yorumlara hitap ediyor...

saygilarimla,

Yukarıda iki tane tablo var içleri dolu dolu. SEKFK'nin batmayacağı, batamayacağını ispatlamaya yeter o tablolar.
Ama ki şirket zora gidiyor, zarar edeceğiz diyorsanız o sizin yardımseverliğiniz olur.

SEKFK'de meydana gelen bu olay, ky dışındaki büyük hissedarların ellerindeki malları almak için yapılmışta olabilir. Nitekim bununla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde bununla ilgili olarak bir hissedar gurubunun haberi düşmüştü IMKB haberlerine. Büyükler yanında ky'de malını verirse alırlar tabii tabanlardan..

treble
08-07-2007, 11:33
Yukarıda iki tane tablo var içleri dolu dolu. SEKFK'nin batmayacağı, batamayacağını ispatlamaya yeter o tablolar.
Ama ki şirket zora gidiyor, zarar edeceğiz diyorsanız o sizin yardımseverliğiniz olur.

SEKFK'de meydana gelen bu olay, ky dışındaki büyük hissedarların ellerindeki malları almak için yapılmışta olabilir. Nitekim bununla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde bununla ilgili olarak bir hissedar gurubunun haberi düşmüştü IMKB haberlerine. Büyükler yanında ky'de malını verirse alırlar tabii tabanlardan..

sozum size degil farkindaysaniz... sonuc olarak hisse sahiplerinde dogal olarak bir sıkıntı var, artık umarım ki onumuzdeki hafta hissenin tahtasi acilir da onumuzu gorebilir hale geliriz... ama serbert marj bize ilk olarak bir dusus getirecek gibi, sizler ne dersiniz???

tsk,
saygilarimla,

markler
08-07-2007, 19:57
Arkada bana biriniz bilgi verirse sevinirim mesela avrupada borsada olan sirketler hissedarlarini düsünerek ona göre haraket ederler öyle Türkiyedeki gibi millete satana kadar böyle kar ediyoruz bukadar satisimiz var degip sattiktan sonra hani birilerinin dedigi gibi yangelip yatmiyorlar devamli kar etmeye hersene kar dagitmaya mümkünse hersene kar dagitmaya ugrasiyorlar Türkiyede millete hisselerini gagaladilar ondan sonra neden isler hep böyle genellikle kafalarina göre isterlerse kar acikliyorlar bana bunu birirsi anlatabilirse cok sevinirim.

geron
09-07-2007, 09:24
09/07/2007 09:18

***SEKFK*** Seker Finansal Kiralama A.S.'nden gelen yazi: Borsa Yonetim Kurulu'nun 07.06.2007 tarihli toplantisinda alinmis olan karar dogrultusunda

***SEKFK*** Seker Finansal Kiralama A.S.'nden gelen yazi: Borsa Yonetim Kurulu'nun 07.06.2007 tarihli toplantisinda alinmis olan karar dogrultusunda duzenlenerek bagimsiz denetimden gecmis olan "Kamuyu Aydinlatma Bilgi Formu" ve TTK'nin 324. maddesinin 2'inci fikrasi uyarinca yeniden duzenlenerek bagimsiz denetim firmamizca onaylanmis 31.05.2007 tarihli, bilancomuz, 06.07.2007 tarihli yazimiz ekinde IMKB Baskanligi'na sunulmustur. SPK'ca yayimlanan Finansal Raporlama Standartlarina Gore Sirketimiz ozsermaye tutari 31.05.2007 itibariyle 7.220.021 YTL olup, TTK 324. madde kapsaminda makul deger esasina gore duzenlenmis olan bilancoda yeralan ozsermaye tutari ise 15.517.957 YTL'dir. Sirketimizim sermaye yapisini guclendirilmesine yonelik olarak 2006 yilinin son ceyreginden itibaren yururluge koydugu onlem tedbirleri cercevesinde, 01.06.2007 tarihli ozel durum aciklamamizda da belirtildigi uzere 2008 yilinda 3 milyon YTL, 2009 yilinda ise 2 milyon YTL nakdi sermaye artiriminda bulunulacaktir. ***SEKFK***

anti-spek
09-07-2007, 10:02
Hadİ GÖzÜmÜz Aydin

geron
09-07-2007, 10:07
sn anti-spek bu bilançonun yorumunu yaparmısın.

FerHenK
09-07-2007, 12:08
şimdi sıra imkb de bakalım kaç gün incelemeye alacak.

tatar_ramazan
09-07-2007, 12:15
Tatar ramazan kardes yerinde olsam böyle konusmazdim gün olur sende yanlislik yapar ama insallah yapmazsin milletin burda cani burnunda sen kalkmis milletle girgir geciyorsun.

ben yanlışlığı, seker finansı alarak ve bedellisine girerek yaptım, senin lotun ne bilmiyorum ama benimkisi 54000 lot olduğunu bil yeter ben bu tahtanın açılacağını iyi biliyorum, ama kimlerin satmasını beklediklerinide tabi bu ülkenin değerinden bahsediyoruz,:yes:beklemekten başka çarerm yok yanlış yaptıysam tüm arkadaşlardan özür dilerim saygılar..................

emetin
10-07-2007, 00:00
bilançoya ulaşabileceğimiz bir yer var mı?

anti-spek
10-07-2007, 00:27
ALNTIDIR........................
Şekerbank'tan gelen açıklama:

İMKB Başkanlığı’nın 07.06.2007 tarihli yönetim kurulu toplantısı’nda alınmış
olan karar doğrultusunda Şirketimizden, Bağımsız denetimden geçmiş “Kamuyu Aydınlatma Bilgi Formu”nun 1 ay içerisinde - 07/07/2007 tarihine kadar Borsa’ya gönderilmesi istenmiştir. Bu süre içerisinde de hisse senetlerinin kapalılık halinin devam etmesine ve sözkonusu formun Borsa’ya ulaştırılması sonrasında hisse senetlerinin işlem sırasının durumunun yeniden değerlendirilmesine karar verildiği belirtilmiştir.

İMKB yönetiminin sözkonusu kararı doğrultusunda düzenlenerek, Bağımsız Denetimden geçmiş olan “Kamuyu Aydınlatma Bilgi Formu” ve TTK’nın 324. maddesinin 2’inci fıkrası uyarınca yeniden düzenlenerek Bağımsız denetim firmamızca onaylanmış 31.05.2007 tarihli bilançomuz, 06.07.2007 tarihli yazımız ekinde İMKB Başkanlığı’na sunulmuştur.

Diğer taraftan konuya ilişkin olarak aynı tarihte İMKB’ye Özel Durum açıklaması’nda da bulunulmuş olup, sözkonusu özel durum açıklaması kapsamında

şirketimizden istenen tüm belgelerin 06.07.2007 tarihli yazımız ekinde İMKB Başkanlığı’na sunulduğu ,

SPK’ca yayımlanan Finansal Raporlama Standartlarına Göre şirketimiz
Özsermaye tutarının 31.05.2007 itibariyle 7.220.021 YTL olduğu, TTK
324. madde kapsamında makul değer esasına göre düzenlenmiş olan
bilançoda yeralan özsermaye tutarının ise 15.517.957 YTL olduğu,

Şirketimizin sermaye yapısının güçlendirilmesine yönelik olarak 2006
yılının son çeyreğinden itibaren yürürlüğe koyduğu önlem tedbirleri çerçevesinde , 01.06.2007 tarihli özel durum açıklamamızda da belirtildiği üzere 2008 yılında 3 milyon YTL, 2009 yılında ise 2 milyon YTL nakdi sermaye artırımında bulunulacağı

belirtilmiştir. (06.07.2007 tarihli Özel durum açıklamamız FX2000’de
09.07.2007’de 09:18 itibariyle duyurulmuştur. )

Halihazırda İMKB yönetiminin konuya ilişkin alacağı karar beklenmektedir.
İMKB’den öğrenildiği kadarıyla kendi değerlendirme süreleri 15 gündür.
En geç bu süre içerisinde değerlendirilip karara bağlanması beklenmektedir.
Gelinen durum itibariyle şirketin, tahtanın açılmaması konusunda olumsuz

herhangi bir beklentisi bulunmamaktadır.

Bilgilerinizi rica ederiz.
Saygılarımızla,

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.

gürdenli
10-07-2007, 06:55
geç olsun ama güç olmasın."tahta kapalı kaldı" desinler "ama tahtası kapandı"demesinler.son yapılan açıklama çok olumlu olacak inşallah.herkese hayırlı kazançlar:super::super::super:

anti-spek
10-07-2007, 09:41
***SEKFK*** Seker Finansal Kiralama A.S.'nden gelen yazi: Sirketimizce daha once gerceklestirilen ve yapilmis olan ozel durum aciklamasi ile de duyurulmus olan hisse alimi sonrasinda % 99'luk hissesine sahip oldugumuz Sekar Oto Kiralama Turizm Kargo Tasimacilik Hizmet ve Ticaret Limited Sirketi'nin mevcut 100.000 YTL olan sermayesinin 500.000 YTL'ye nakden artirilmasina, sirketimizin hissesi oraninda sozkonusu artirima istirak etmesine ve hissemize isabet eden 396.000 YTL'lik tutarin, sermaye artiriminin tescil tarihinden itibaren en gec 3 ay icerisinde nakden odenmesine, sozkonusu artis ile ilgili islemlerin yapilmasi konusunda Seker Finansal Kiralama A.S.'yi temsilen Genel Mudur Yardimcisi Cenk Erten'e yetki verilmesine karar verilmistir. ***SEKFK***

IMKB

FerHenK
10-07-2007, 09:44
SYN ANTSPEK bu açıklamadan sonra nasıl bir açılış ulur sizce.

profiteer
10-07-2007, 09:47
***sekfk*** seker finansal kiralama a.s.'nden gelen yazi: sekerbank
t.a.s. ve istiraklerinin ayni denetim sirketi tarafindan denetlenmesi
gorusu benimsendiginden denetci firma olarak drt bagimsiz denetim
ve serbest muhasebeci mali musavirlik a.s. ile sozlesme imzalanmasina
ve konuyla ilgili olarak spk ve imkb'ye bilgi verilmesine karar
verilmistir. ***sekfk***

sekerci
10-07-2007, 12:43
nedir bunun anlamı?

FerHenK
10-07-2007, 12:55
ŞİMDİ İMKB NİN İNCELEME SÜRESİ OLAN ONBEŞ günü beklicez, bu adamlar ara bilanço için 30 günü sonuna kadar kullandılarsa muhtemelen 15 günüde sonuna dek kullanacaklardır.

emetin
10-07-2007, 13:03
***SEKFK*** Seker Finansal Kiralama A.S.'nden gelen yazi: Sirketimizce daha once gerceklestirilen ve yapilmis olan ozel durum aciklamasi ile de duyurulmus olan hisse alimi sonrasinda % 99'luk hissesine sahip oldugumuz Sekar Oto Kiralama Turizm Kargo Tasimacilik Hizmet ve Ticaret Limited Sirketi'nin mevcut 100.000 YTL olan sermayesinin 500.000 YTL'ye nakden artirilmasina, sirketimizin hissesi oraninda sozkonusu artirima istirak etmesine ve hissemize isabet eden 396.000 YTL'lik tutarin, sermaye artiriminin tescil tarihinden itibaren en gec 3 ay icerisinde nakden odenmesine, sozkonusu artis ile ilgili islemlerin yapilmasi konusunda Seker Finansal Kiralama A.S.'yi temsilen Genel Mudur Yardimcisi Cenk Erten'e yetki verilmesine karar verilmistir. ***SEKFK***

IMKB

Ben olsam şu şekilde yaparım..
100 bin sermayeli şirketin sermayesini 500 bin ytl ye arttırırım.
Bilançomda iştiraklerimde 500 bin ytl li bir varlığım olur.
daha sonra ileride bu şirketi yeniden değerlemeye tabi tutarım.
mevcut halinden daha yüksek bir değer çıkartırım. Böylece otomatik olarak benimde özvarlığım yükselmiş olur. :)) özvarlık konusunda problem çekmem..
yoksa şeker finansal kiralamanın oto kiralama şirketinin sahibi olmasının ve ona para bağlamasının hiç bir mantığı yok benim için...

anti-spek
10-07-2007, 13:41
Ben olsam şu şekilde yaparım..
100 bin sermayeli şirketin sermayesini 500 bin ytl ye arttırırım.
Bilançomda iştiraklerimde 500 bin ytl li bir varlığım olur.
daha sonra ileride bu şirketi yeniden değerlemeye tabi tutarım.
mevcut halinden daha yüksek bir değer çıkartırım. Böylece otomatik olarak benimde özvarlığım yükselmiş olur. :)) özvarlık konusunda problem çekmem..
yoksa şeker finansal kiralamanın oto kiralama şirketinin sahibi olmasının ve ona para bağlamasının hiç bir mantığı yok benim için...

Yok yok olmaz olurmu.Kazak patronlar gelince araba sıkıntısı olmasın diye:super:

anti-spek
10-07-2007, 16:30
şekerbankın şovu devam ediyor.Hadi bakalım şekerfinanstanda aynısını bekliyoruz

FerHenK
10-07-2007, 17:07
HABERLER KÖTÜ OLSAYDI şekerbankı etkilerdi diye düşünüyorum. Ama şeker bank gayrt iyi umarım güzel haberlerin habercisidir:)

anti-spek
10-07-2007, 22:53
ALNTIDIR........................
Şekerbank'tan gelen açıklama:

İMKB Başkanlığı’nın 07.06.2007 tarihli yönetim kurulu toplantısı’nda alınmış
olan karar doğrultusunda Şirketimizden, Bağımsız denetimden geçmiş “Kamuyu Aydınlatma Bilgi Formu”nun 1 ay içerisinde - 07/07/2007 tarihine kadar Borsa’ya gönderilmesi istenmiştir. Bu süre içerisinde de hisse senetlerinin kapalılık halinin devam etmesine ve sözkonusu formun Borsa’ya ulaştırılması sonrasında hisse senetlerinin işlem sırasının durumunun yeniden değerlendirilmesine karar verildiği belirtilmiştir.

İMKB yönetiminin sözkonusu kararı doğrultusunda düzenlenerek, Bağımsız Denetimden geçmiş olan “Kamuyu Aydınlatma Bilgi Formu” ve TTK’nın 324. maddesinin 2’inci fıkrası uyarınca yeniden düzenlenerek Bağımsız denetim firmamızca onaylanmış 31.05.2007 tarihli bilançomuz, 06.07.2007 tarihli yazımız ekinde İMKB Başkanlığı’na sunulmuştur.

Diğer taraftan konuya ilişkin olarak aynı tarihte İMKB’ye Özel Durum açıklaması’nda da bulunulmuş olup, sözkonusu özel durum açıklaması kapsamında

şirketimizden istenen tüm belgelerin 06.07.2007 tarihli yazımız ekinde İMKB Başkanlığı’na sunulduğu ,

SPK’ca yayımlanan Finansal Raporlama Standartlarına Göre şirketimiz
Özsermaye tutarının 31.05.2007 itibariyle 7.220.021 YTL olduğu, TTK
324. madde kapsamında makul değer esasına göre düzenlenmiş olan
bilançoda yeralan özsermaye tutarının ise 15.517.957 YTL olduğu,

Şirketimizin sermaye yapısının güçlendirilmesine yönelik olarak 2006
yılının son çeyreğinden itibaren yürürlüğe koyduğu önlem tedbirleri çerçevesinde , 01.06.2007 tarihli özel durum açıklamamızda da belirtildiği üzere 2008 yılında 3 milyon YTL, 2009 yılında ise 2 milyon YTL nakdi sermaye artırımında bulunulacağı

belirtilmiştir. (06.07.2007 tarihli Özel durum açıklamamız FX2000’de
09.07.2007’de 09:18 itibariyle duyurulmuştur. )

Halihazırda İMKB yönetiminin konuya ilişkin alacağı karar beklenmektedir.
İMKB’den öğrenildiği kadarıyla kendi değerlendirme süreleri 15 gündür.
En geç bu süre içerisinde değerlendirilip karara bağlanması beklenmektedir.
Gelinen durum itibariyle şirketin, tahtanın açılmaması konusunda olumsuz

herhangi bir beklentisi bulunmamaktadır.

Bilgilerinizi rica ederiz.
Saygılarımızla,

ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.

ALINTIDIR
RAUFMUSTAFA
yukarıda belirtilen inceleme süresini kullanabilirler ama tek şey söyleyeyim.
petkimi alan şekerbankı alanlar aynı kişiler, petkime yapacakları yatırmı sekfk yaparlarsa şirketin sizce değeri ne olabilr ?
ayrıca imkb işlem gören finalsal kiralamaların değerlerini kontrol edin hepsi %30 primlendi sabırla açılmasını bekleyecez ama bilesinizki tam bir devlet dairesi yan masaya evrak bir kaç günde gidiyor bazılarının keyifleride yetecek toplantı yapacak karar alacak çarşamba inşallah ?
olası dev holdinglerde böyle bir olay olsa ortalığı yıkarlardı !!!!!!!!!!
sabreden derviş muradına ermiş

geron
11-07-2007, 10:53
arkadaşlar bugün imkb yi aradım bu hafta toplantı olmayacağını söylediler.haftaya da belli olmadığını ve 15 günlük süreleri olduğunu söylediler.imkb tel.02122982359

geron
11-07-2007, 11:22
ayrıca uzmanları şirket yazısının doğru olup olmadığını inceleyip yönetim kuruluna sunacaklarmış açılıp açılmayacağı o zaman belli olacakmış .15 gün daha burdayız ne olacağıda belli değil.saygılarımla.

FerHenK
11-07-2007, 12:25
toplanma ve karar aşaması 15 gün...şirket açıklamayı en geç 30gün içinde gönderiyorsa o 30 günü son ana kadar bekliyorsa imkb de 15gün bekletir.

alpi26
11-07-2007, 13:31
battık desene....

tali58
11-07-2007, 14:59
İyice unutturdular kağıdı. Bazı aracı kurumlar hisse arama bölümünden silmişler SEKFK'yı. Hissenette olmasa herhalde kimse bilmeyecek böyle bir tahtanın varlığını.
Unutturulan hisseler zıplamak bir yana uçacak hisselerdir. SEKFK'nin gidişi pek mazlum olsada dönüşü gerçekten muhteşem olacak.

FerHenK
12-07-2007, 09:10
İyice unutturdular kağıdı. Bazı aracı kurumlar hisse arama bölümünden silmişler SEKFK'yı. Hissenette olmasa herhalde kimse bilmeyecek böyle bir tahtanın varlığını.
Unutturulan hisseler zıplamak bir yana uçacak hisselerdir. SEKFK'nin gidişi pek mazlum olsada dönüşü gerçekten muhteşem olacak.

ortak hisseyi bir yerlere taşımak için butür olaylar çıkartılıyor. eğerki yukarıya taşınacaksa hisse unutturuluyor ki yatırımcı çeksin. herşey gayet olumlu güzel günler göreceğiz. beklediğimize değecek inancındayım. saygılar.

FerHenK
12-07-2007, 15:56
ACABA ŞEKERLERDE BİR HABER Mİ VAR şekerbank iki tavan yaptı ve döndü..

FerHenK
13-07-2007, 08:34
anlaşıldı paşa paşa 15 günü sonuna kadar kullanacaklar. bekleyelim görelim. kağıt artık unutuldu yaw. bir çok kişi varlığından habersiz şker finansın. iyi iyi:biggrin:

FerHenK
13-07-2007, 10:13
Şekerbank A Noluyor Yaw. İnŞallah Şekerfİnasa Yansir.

ilknurdk
13-07-2007, 10:44
Açılsa belki yansıyacak ama nerde?? Beklemekten yorulduk artık... 1 hafta daha... Peki sonrasında ne olacak. Diyelim bu adamlar Perşembe günü toplantı yaptılar, kağıt hemen cuma günü açılacakmı?? Herşey belirsiz :(( Bu arada Şekerbank koptu gidiyor. Tutabilene aşkolsun. Ne diyelim darısı başımıza...

FerHenK
13-07-2007, 11:57
ŞEKR BANK KOPTU ARTIK ONA YETİŞEMEYİZ :)
15 günü sonuna kadar kullanacaklardır

alpi26
14-07-2007, 11:24
Ne Zaman AÇilcak Bu Tahtaaaaaaaaaaaaaaa?? :(

FerHenK
14-07-2007, 15:37
ÖnÜmÜzdekİ Hafta DeĞİl DİĞer Hafta Cuma GÜnÜ Yanİ 10 GÜn Sonra Seans Sonunda..15 GÜnÜ Sonuna Kadar Kullanirlar.

treble
14-07-2007, 18:02
15 gunu, is gunu mu yoksa normal hafta gunleri mi olarak dusunmek lazim...? bunun disinda onumuzdeki hafta imkb toplanirsa bu konuyu da karara baglar, bu yuzden tahtanin daha erken, en gec onumuzdeki haftadan sonraki hafta basinda acilacagini dusunuyorum...

saygilarimla,

tali58
15-07-2007, 00:01
Açılsa belki yansıyacak ama nerde?? Beklemekten yorulduk artık... 1 hafta daha... Peki sonrasında ne olacak. Diyelim bu adamlar Perşembe günü toplantı yaptılar, kağıt hemen cuma günü açılacakmı?? Herşey belirsiz :(( Bu arada Şekerbank koptu gidiyor. Tutabilene aşkolsun. Ne diyelim darısı başımıza...

Sekerbank kopupta 8.00'lara gittiğinde kapanmadımı SEKFK'nın tahtası. Ama yine de umut işte.
Sekerbank ile, sermaye bağı, yönetim kurulu bağı var. Etkilemesi gerekir.

FerHenK
16-07-2007, 09:07
15 gunu, is gunu mu yoksa normal hafta gunleri mi olarak dusunmek lazim...? bunun disinda onumuzdeki hafta imkb toplanirsa bu konuyu da karara baglar, bu yuzden tahtanin daha erken, en gec onumuzdeki haftadan sonraki hafta basinda acilacagini dusunuyorum...

saygilarimla,

syn trable 15iş günü içerisinde açacaklarını düşünmüyorum. şekfin. yöneticileri ara bilanöoyu gönderdiler 30 iş günü sonunda. imkb utandırır mı? bilemeyiz ama zor gibi. 15 inceleme iş günü sonunda açıklama gelir umarım yanılırım.

alpi26
16-07-2007, 17:05
bence kağıt açılırsa önümüz açılır... tavan gidebilirmi?

FerHenK
16-07-2007, 17:38
bence kağıt açılırsa önümüz açılır... tavan gidebilirmi?
OLUMSUZ BİR DURUM SÖZ KONUSU. mantıken tavan gitmesi sürpriz olur. ama hissede çok oyun var. onu çözemedim. 50-50 eşit gibi nereye kadar ara bilanço imkb inceledikten sonraya kadar.

markler
16-07-2007, 21:35
Bence acikirsa önce bir asagi salarlar panik kücük yatirimci arkasindcan füze gibi yukari babalarin keyfine.öyle olsa bile burnumuzdan geldikten sonra ne aciklama ne bir izah var öylece hisseyi kapatiyorlar ben kapanacagini biliyordum diyen varsa yalan söylüyor yada bunu bile bile bu hale sekerin kendisi kendisi getirdi.yatirim tavsiyesi degil....:grrr::grrr::grrr:

anti-spek
16-07-2007, 23:55
Bence acikirsa önce bir asagi salarlar panik kücük yatirimci arkasindcan füze gibi yukari babalarin keyfine.öyle olsa bile burnumuzdan geldikten sonra ne aciklama ne bir izah var öylece hisseyi kapatiyorlar ben kapanacagini biliyordum diyen varsa yalan söylüyor yada bunu bile bile bu hale sekerin kendisi kendisi getirdi.yatirim tavsiyesi degil....:grrr::grrr::grrr:

bunu ben çok önceleri söylemiştim.şekerfinans hisselerine sahip olanlar bilinçli yaptılarbunu.:super:

ilknurdk
17-07-2007, 15:05
Arkadaşlar bu gıcık Şekerbank bugün itibariyle 5 yeni şube açmış... Tabi marifet ya hemen bunun duyurusu yapılıyor. Ama Şeker Finansla ilgili küçücük bir açıklama dahi yok. Adama demezler mi bu kadar yeni şube açacağına 1,5 aydır kapalı olan şirketin Şeker Finansı işleme açtır diye.. Sorumsuzluk, vurdumduymazlık, ben yaptım olduculuk, klasik memleketim mantalitesi yani başka birşey değil... Hadi artık AĞAÇ olduk beklemekten...

alpi26
17-07-2007, 15:15
bnece bu kağıt daha 3-4 ay kapalı kalır

ilknurdk
17-07-2007, 15:40
Teşekkürler alpi26 yorumunuz moral oldu bize :cry::cry::cry: Ne tür bir bilgiye dayanarak bu yorumu yaptığınızı sorsam ayıp etmiş olurmuyum acaba ?

FerHenK
17-07-2007, 16:04
HALA YANI şeyler konuşuluyor 1 aydır hep aynı şeylerden bahsediyorsunuz. hisse açıldığında eminim hepiniz kaçacaksınız. ama biz yine burda olucaz :)

treble
17-07-2007, 20:56
biz de buradayiz ve olacagiz... gidenler gider, kalan saglar bizimledir...

MEMO47
18-07-2007, 10:49
bende buradayım,sonuna kadar bekleyeceğim...

ifhit
18-07-2007, 12:42
Evet tahta açıldığında elimdeki bu kağıtları satıp, bu Allah ın cezası kağıtlardan kurtulup, bir daha borsaya dönmemecesine kaçıp gitcem, itiraf ediyorum. Burası bir medya olmasa, SPK ya, İMKB ve SEKFK ya ve Şekerbanka birşeyler sayardım ama nemelazım, başımıza iş açalım. Sonra SPK, İMKB şahsiyete hakarettten bir sürü dava açacak. O yüzden dilimi sıkı tutuyorum. Yoksa biliyorum neler sayacağımı. Şükretsinlerki, özgür bir ülkede yaşamıyoruz.

sekerci
18-07-2007, 12:56
Evet tahta açıldığında elimdeki bu kağıtları satıp, bu Allah ın cezası kağıtlardan kurtulup, bir daha borsaya dönmemecesine kaçıp gitcem, itiraf ediyorum. Burası bir medya olmasa, SPK ya, İMKB ve SEKFK ya ve Şekerbanka birşeyler sayardım ama nemelazım, başımıza iş açalım. Sonra SPK, İMKB şahsiyete hakarettten bir sürü dava açacak. O yüzden dilimi sıkı tutuyorum. Yoksa biliyorum neler sayacağımı. Şükretsinlerki, özgür bir ülkede yaşamıyoruz.

kesinlikle haklısınız...
başta şekerbank olmak üzere, hiçbirisi yatırımcıyı düşünmüyor...böylesine garip bir durum, böylesine vurdumduymazlık görülmüş şey değil...bir ek bilanço bu kadar zamanda mı hazırlanır, bu kadar zamanda mı incelenir...sürenin sonuna kadar tüm zaman kullanılır!!! bunlar seni beni hiç mi hiç düşünmüyor...ne şekerbank yönetimi ne spk ne de imkb...kimin umurunda!
peki bu şirketleri neden borsaya açıyorlar?
yasaları iyi inceleyip, belki de yasal yolları denemeli..

geron
18-07-2007, 13:00
arkadaşlar şirketten birisiyle görüştüm bugün imkb yönetim kurulunda görüşülmesini beklediklerini ve şirketin açılıp açılmaması ile ilgili sorun olmadığını ve arkasında şekerbankın olduğunu söylediler.tabiki son söz imkb nin bilginiz olsun. saygılar

ifhit
18-07-2007, 13:04
Kanımca da artık yasal yollara başvurma zamanı geldi de geçiyor. Cuma günü gidip savcılığa başvurma kararı alıyorum. Şirkete ve hepimize hayırlı olsun.

treble
18-07-2007, 13:19
tahtanin acilip acilmayacagindan bagimsiz olmak uzere ben de savciliga yapacaginiz bir basvuruyu sonuna kadar destekliyorum, sonucta cektirdikleri ortada... yardimci olabilecegimiz birsey var ise ogrenmek isterim...

saygilarimla,

ifhit
18-07-2007, 13:22
Şu anlık yok arkadaşım, yarın avukatımla görüşcem konuyu. Ondan gerekli bilgileri aldıktan sonra, gereğini yaparız artık.

anti-spek
18-07-2007, 14:41
Şu anlık yok arkadaşım, yarın avukatımla görüşcem konuyu. Ondan gerekli bilgileri aldıktan sonra, gereğini yaparız artık.

Bu günkü günlük bülteni görelim arkadaşlar.Şuan borsa başkanlığı toplantıda.şekerfinansın durumu muhtemelen görüşülecek.:super:

FerHenK
18-07-2007, 17:34
GelİŞme Varmi Ortaklar İmkb Toplantisindan

FerHenK
18-07-2007, 18:42
Borsa Yönetim Kurulu’nun 18.07.2007 tarihli toplantısında, Şeker Finansal Kiralama A.Ş. (Şirket) ile ilgili olarak, Borsamıza Kamuyu Aydınlatma Bilgi Formu (KABF) ekinde gönderilen Türk Ticaret Kanunu’nun (TTK) 324’üncü maddesi kapsamında hazırlanan bilançoya göre Şirket’in sermaye kaybının karşılandığı ve sermayesinin 1/3’ünün korunduğunun anlaşılması nedeniyle, Sermaye Piyasası Kurulu’nun 19.07.2002 tarihli “İMKB’de İşlem Sıraları Kapatılan Şirket Hisse Senetlerinin Alış/Satışına İlişkin Esaslar” düzenlemesinin 3. Maddesi ve Hisse Senetleri Piyasası Yönetmeliği’nin 25 /a Maddesi kapsamında, Şirket tarafından Borsamıza iletilen KABF’nun ve Türk Ticaret Kanunu 324’üncü maddesi uyarınca hazırlanan ve DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından denetlenen 31.05.2007 tarihli bilançonun ve bağımsız özel inceleme raporunun kamuya duyurulmasını takip eden 5. iş gününden itibaren Şirket hisse senetlerinin Borsamız İkinci Ulusal Pazarı’ndaki işlem sırasının yeniden açılmasına karar verilmiştir.
Bu çerçevede Şirket hisse senetleri 25.07.2007 tarihinden itibaren serbest marjla İkinci Ulusal Pazar’da işlem görmeye başlayacaktır.
Şirket’ten Borsamıza ulaştırılan KABF ve TTK 324’üncü madde kapsamında hazırlanan bilanço ve bağımsız özel inceleme raporu ilişikte ve Borsamızın www.imkb.gov.tr adresindeki internet sitesinde “Şirketler” bölümünde yayınlanmaktadır.

GÖZÜNÜZ AYDIN OLSUN.

anti-spek
18-07-2007, 18:53
http://www.imkb.gov.tr/bilanco/ttk324aciklanan.htm
mali tabloyu yayınlamışlar ama indiremiyorum

anti-spek
18-07-2007, 18:56
Borsa Yönetim Kurulu’nun 18.07.2007 tarihli toplantısında, Şeker Finansal Kiralama A.Ş. (Şirket) ile ilgili olarak, Borsamıza Kamuyu Aydınlatma Bilgi Formu (KABF) ekinde gönderilen Türk Ticaret Kanunu’nun (TTK) 324’üncü maddesi kapsamında hazırlanan bilançoya göre Şirket’in sermaye kaybının karşılandığı ve sermayesinin 1/3’ünün korunduğunun anlaşılması nedeniyle, Sermaye Piyasası Kurulu’nun 19.07.2002 tarihli “İMKB’de İşlem Sıraları Kapatılan Şirket Hisse Senetlerinin Alış/Satışına İlişkin Esaslar” düzenlemesinin 3. Maddesi ve Hisse Senetleri Piyasası Yönetmeliği’nin 25 /a Maddesi kapsamında, Şirket tarafından Borsamıza iletilen KABF’nun ve Türk Ticaret Kanunu 324’üncü maddesi uyarınca hazırlanan ve DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından denetlenen 31.05.2007 tarihli bilançonun ve bağımsız özel inceleme raporunun kamuya duyurulmasını takip eden 5. iş gününden itibaren Şirket hisse senetlerinin Borsamız İkinci Ulusal Pazarı’ndaki işlem sırasının yeniden açılmasına karar verilmiştir.
Bu çerçevede Şirket hisse senetleri 25.07.2007 tarihinden itibaren serbest marjla İkinci Ulusal Pazar’da işlem görmeye başlayacaktır.
Şirket’ten Borsamıza ulaştırılan KABF ve TTK 324’üncü madde kapsamında hazırlanan bilanço ve bağımsız özel inceleme raporu ilişikte ve Borsamızın www.imkb.gov.tr adresindeki internet sitesinde “Şirketler” bölümünde yayınlanmaktadır.

GÖZÜNÜZ AYDIN OLSUN.
sn ferhnk bu yazıyı aldığınız linki verirmisiniz

FerHenK
18-07-2007, 19:15
http://www.imkb.gov.tr/bultenler.htm

anti-spek
18-07-2007, 19:16
sn ferhnk bu yazıyı aldığınız linki verirmisiniz

pardon yaw günlük bültenin en üstündeymiş görmemişim

FerHenK
18-07-2007, 19:17
SYN ANTİ-SPEK ŞEKER FİNASIN TABLOYU AÇMIYOR HATA VAR..veya hisse işleme açıldığında aktive edecekler.

FerHenK
18-07-2007, 19:17
ok ...:)

FerHenK
18-07-2007, 19:27
syn anti spek mail adresini yazarsan sana gönderirrim raporu bulamadıysan.

FerHenK
18-07-2007, 19:30
işte bilanço way canına şaşırmayın:)

YÜKÜMLÜLÜKLER 30 Haziran 2006 31 Aralık 2005

Kısa Vadeli Yükümlülükler 82.394.521 66.123.377

Finansal Borçlar (net) 6 10.942.203 51.702.251
Uzun Vadeli Finansal Borçların Kısa Vadeli Kısımları (net) 6 67.495.763 12.314.535
Finansal Kiralama İşlemlerinden Borçlar (net) 8 308 -
Diğer Finansal Yükümlülükler (net) 10 - -
Ticari Borçlar (net) 7 1.527.985 566.873
İlişkili Taraflara Borçlar (net) 9 - -
Alınan Avanslar 21 2.331.566 1.233.654
Devam Eden İnşaat Sözleşmeleri Hakediş Bedelleri (net) 13 - -
Borç Karşılıkları 23 - 214.704
Ertelenen Vergi Yükümlülüğü 14 - -
Diğer Yükümlülükler (net) 10 96.696 91.360

Uzun Vadeli Yükümlülükler 21.354.954 20.776.447

Finansal Borçlar (net) 6 21.126.179 20.597.566
Finansal Kiralama İşlemlerinden Borçlar (net) 8 - -
Diğer Finansal Yükümlülükler (net) 10 - -
Ticari Borçlar (net) 7 - -
İlişkili Taraflara Borçlar (net) 9 - -
Alınan Avanslar 21 - -
Borç Karşılıkları 23 228.775 178.881
Ertelenen Vergi Yükümlülüğü 14 - -
Diğer Yükümlülükler (net) 10 - -

ANA ORTAKLIK DIŞI PAYLAR 24 - -

ÖZSERMAYE (8.940.845) (3.771.566)

Sermaye 1, 25 18.823.530 18.823.530
Karşılıklı İştirak Sermaye Düzeltmesi - -
Sermaye Yedekleri 26 18.870.537 18.870.537
Hisse Senetleri İhraç Primleri 1.129.412 1.129.412
Hisse Senedi İptal Karları - -
Yeniden Değerleme Fonu - -
Finansal Varlıklar Değer Artış Fonu - -
Öz Sermaye Enflasyon Düzeltmesi Farkları 17.741.125 17.741.125
Kar Yedekleri 27 577.010 577.010
Yasal Yedekler 577.010 577.010
Statü Yedekleri - -
Olağanüstü Yedekler - -
Özel Yedekler - -
Sermayeye Eklenecek İştirak Hisseleri ve Gayrimenkul
Satış Kazançları - -
Yabancı Para Çevrim Farkları - -
Net Dönem Karı/Zararı (5.169.279) 15.099
Geçmiş Yıllar Kar/Zararları 28 (42.042.643) (42.057.742)

TOPLAM YÜKÜMLÜLÜKLER 94.808.630 83.128.258

FerHenK
18-07-2007, 19:39
ŞİMDİ BU HABELER VE BİLANÇOYA istinaden hisse açılmayacak, iflas ettti v.s gibi yorumlar yapan arkadaşlar nerde ?

Longtime
18-07-2007, 19:47
güzel bilanço :D hade hayırlısı
açılış biraz geç ama 23 ü olmasından iyi o gün ne olacak belli değil :)

FerHenK
18-07-2007, 20:21
ortaklar yanlış bilanço göndermişim kusura bakmayın 2006 yaww:)
çok heyecan yapmışım anlaşılan.

netim
18-07-2007, 20:33
Hepimizin gözü aydın.Bana çarşamba veya perşembe haber göndereceğiz demişlerdi yine çarşamba veya perşembe haber yollayacağız demişlerdi ama gecikmeli çarşamba .
Artık tahtadan ümidinizi kesin diyenler felaket tellallığı yapanlar yanıldıklarını söylerler umarım. Bol kazançlar herkese

kırmızı
19-07-2007, 08:37
BORSA YONETIM KURULU'NUN 18.07.2007 TARIHLI TOPLANTISINDA, SEKER FINANSAL
KIRALAMA A.S. (SIRKET) ILE ILGILI OLARAK, BORSAMIZA KAMUYU AYDINLATMA BILGI
FORMU (KABF) EKINDE GONDERILEN TURK TICARET KANUNU'NUN (TTK) 324'UNCU MADDESI
KAPSAMINDA HAZIRLANAN BILANCOYA GORE SIRKET'IN SERMAYE KAYBININ KARSILANDIGI
VE SERMAYESININ 1/3'UNUN KORUNDUGUNUN ANLASILMASI NEDENIYLE, SERMAYE PIYASASI
KURULU'NUN 19.07.2002 TARIHLI "IMKB'DE ISLEM SIRALARI KAPATILAN SIRKET HISSE
SENETLERININ ALIS/SATISINA ILISKIN ESASLAR" DUZENLEMESININ 3. MADDESI VE HISSE
SENETLERI PIYASASI YONETMELIGI'NIN 25 /A MADDESI KAPSAMINDA, SIRKET TARAFINDAN
BORSAMIZA ILETILEN KABF'NUN VE TURK TICARET KANUNU 324'UNCU MADDESI UYARINCA
HAZIRLANAN VE DRT BAGIMSIZ DENETIM VE SERBEST MUHASEBECI MALI MUSAVIRLIK A.S.
TARAFINDAN DENETLENEN 31.05.2007 TARIHLI BILANCONUN VE BAGIMSIZ OZEL INCELEME
RAPORUNUN KAMUYA DUYURULMASINI TAKIP EDEN 5. IS GUNUNDEN ITIBAREN SIRKET HISSE
SENETLERININ BORSAMIZ IKINCI ULUSAL PAZARI'NDAKI ISLEM SIRASININ YENIDEN
ACILMASINA KARAR VERILMISTIR.
BU CERCEVEDE SIRKET HISSE SENETLERI 25.07.2007
TARIHINDEN ITIBAREN SERBEST MARJLA IKINCI ULUSAL PAZAR'DA ISLEM GORMEYE
BASLAYACAKTIR.
SIRKET'TEN BORSAMIZA ULASTIRILAN KABF VE TTK 324'UNCU MADDE
KAPSAMINDA HAZIRLANAN BILANCO VE BAGIMSIZ OZEL INCELEME RAPORU ILISIKTE VE
BORSAMIZIN WWW.IMKB.GOV.TR ADRESINDEKI INTERNET SITESINDE "SIRKETLER" BOLUMUNDE
YAYINLANMAKTADIR.

-IMKB-

FerHenK
19-07-2007, 09:43
TTK nın 324. maddesine göre şekerfinasın 5.aylık net karı 702,560ytl

ifhit
20-07-2007, 11:25
Evet belki yanıldık, ama bu sonucu değiştirdi mi, borsanın en canlı günlerinde biz yattık başka bir deyişle battık. 10000 lotu yere gömdük 1,5 ay, yazık batmadıkta ne oldu.

teomannn
20-07-2007, 15:03
serbest marjdan açılan şirketlerin seyirlerini bilen bir arkadaş yazabilirmi

anti-spek
20-07-2007, 15:32
serbest marjdan açılan şirketlerin seyirlerini bilen bir arkadaş yazabilirmi

adı üstünde serbest marj.şöföre bağlı 40 lada gider 250 ylede:he:

FerHenK
20-07-2007, 20:00
adı üstünde serbest marj.şöföre bağlı 40 lada gider 250 ylede:he:

hocam bu şöför acemi olmasa barii düz yolda sakata gelmesek :beurk:

FerHenK
20-07-2007, 20:02
bakıyorumda kimse kalmamış. eee açılacağı haberinin sevinci ve rahatlığı olması gerek. :))

markler
20-07-2007, 23:55
Rahatlama degil herkes merak icinde simdi biz ayni fakir durumuna düsmüs du´rumdayiz Allah fakire önce essegini kaybettirir ardindan`da buldururmuski oda sevisin,ayni bizim konumumuz su anda.

alpi26
21-07-2007, 11:07
seçim sonrasında bu kağıt 2,00 ları bulabilir mi??

treble
21-07-2007, 11:19
takip ettigim kadariyla genelde cok ilginc sorular sorup cok ilginc yorumlarda bulunuyorsunuz ve genelde spekulatif kagitlarda... bu da oyle bir yorum, bence... simdi ben desem bu kagit kesin 2 yi hatta kisa vadede 3 u gorecek, inanacak misiniz? tabiki, inanmak istediginiz seyi soylersem inanma olasiliginizi arttirmis olurum; siz siz olun boyle sorular sorup ortami bulandirmayin, kimsenin soyledigine de inanmayin.

ama su da bir gercek bekleyen her zaman olmasa da cogu zaman az ya da cok birseyler kazanir...

yazdiklarimin dogru anlasilmasi umidiyle,
saygilarimla,

FerHenK
21-07-2007, 12:33
seçim sonrasında bu kağıt 2,00 ları bulabilir mi??

BUTÜR DÜŞÜNCELERE KAPILMAYIN ARKADAŞLAR KAĞIT OLUMSUZ BİR OLAYDAN DOLAYI KAPANDI. Serbest marjda açıldığında bu ortamda nu olaylar olduktan sora ben bu kağıt 2-3 liralaı görür dersem yalan söylemiş olurum. MAntık olarak kağıt pozitif yönde hareket çizmesi sürpriz. duygusal olmamanızı tavsiye ederim.

netim
21-07-2007, 13:00
Arkadaşlar bu kağıt serbest marj ile açılacak. Burada bir grup varmıydı tabiki her hissede olduğu gibi bundada vardı. Biz 3-5 milyarlık yatırım yaptık onlar trilyonlar yatırdı 1.5 aydır onlarda bizim gibi bekledimi evet hele ki kredi ile girmişlerse işleri çok daha vahim. Bu soruları kendinize sorun sonra düşer diye düşünen arkadaşlar birde bu yönlerini düşünsün.Benim düşüncem zaten şirketin son güne kadar bekleyip bilanço göndermesi kredili işlem yapanları daha zor duruma düşürme çabası diye düşünüyorum.Bu teknoloji ile bilanço düzeltmesi 1 günlük iştir.Herkese bol kazançlar

anti-spek
21-07-2007, 13:06
BUTÜR DÜŞÜNCELERE KAPILMAYIN ARKADAŞLAR KAĞIT OLUMSUZ BİR OLAYDAN DOLAYI KAPANDI. Serbest marjda açıldığında bu ortamda nu olaylar olduktan sora ben bu kağıt 2-3 liralaı görür dersem yalan söylemiş olurum. MAntık olarak kağıt pozitif yönde hareket çizmesi sürpriz. duygusal olmamanızı tavsiye ederim.
ya bırakın bu işleri.başbakan her programda PETKİM i ŞEKERBANK ı alan TURAN ALEM grubu aldı,adamlarda para var bastırıp alıyorlar dedi.kısa vadede bu kağıt akıl almayacağınız fiyatlara gelecektir.Noldu şekerbank için çağrı yapmadılar.O aralar kağıt 4 lerdeydi.kağıt 13 ü de gördü.ROBOBANK şekerbankı alacağı zaman şekerbank 9 u şeker finansta 4.5 görmüştü.Ne değişti?
ne değiştiğinide söyliyeyim borsa o zaman 33 bindi şimdi 53 bin. varın siz hesap edin.

FerHenK
21-07-2007, 13:57
ya bırakın bu işleri.başbakan her programda PETKİM i ŞEKERBANK ı alan TURAN ALEM grubu aldı,adamlarda para var bastırıp alıyorlar dedi.kısa vadede bu kağıt akıl almayacağınız fiyatlara gelecektir.Noldu şekerbank için çağrı yapmadılar.O aralar kağıt 4 lerdeydi.kağıt 13 ü de gördü.ROBOBANK şekerbankı alacağı zaman şekerbank 9 u şeker finansta 4.5 görmüştü.Ne değişti?
ne değiştiğinide söyliyeyim borsa o zaman 33 bindi şimdi 53 bin. varın siz hesap edin.

hocam sizin anlatytığınız olay farklı bir olay. birileri alır birileri satar birileri para kazanır. bizim asıl konumuz şekerfinans. neden tahta kapandı? neden ? buunla ilgili konuşalım. tahtanın bir ay kapalı kalması olumlumu. Mantık olarak konuşalım. Ben kötü olacak herşey demiyorum yanış anlaşılmasın. bende olumlu olacağını ümit ediyorum ama mantık olarak bir düşünelim. neden kapandı açıldığında ne olabilir.

FerHenK
21-07-2007, 14:01
duygusal olarak yaklaşmanın kendimizi kandırmaktan başka bir işe yaramayacağını bilmemeiz gerekir.

anti-spek
21-07-2007, 16:11
hocam sizin anlatytığınız olay farklı bir olay. birileri alır birileri satar birileri para kazanır. bizim asıl konumuz şekerfinans. neden tahta kapandı? neden ? buunla ilgili konuşalım. tahtanın bir ay kapalı kalması olumlumu. Mantık olarak konuşalım. Ben kötü olacak herşey demiyorum yanış anlaşılmasın. bende olumlu olacağını ümit ediyorum ama mantık olarak bir düşünelim. neden kapandı açıldığında ne olabilir.

tahtanın kapanmasının tek nedeni ,kağıdı yukarı taşırken mal kaptırma tehlikesidir.serbes marjla mal kaptırmadan istenilen fiyata getirebileceklerdir.

FerHenK
21-07-2007, 17:57
tahtanın kapanmasının tek nedeni ,kağıdı yukarı taşırken mal kaptırma tehlikesidir.serbes marjla mal kaptırmadan istenilen fiyata getirebileceklerdir.

hocam sizin söylediğiniz gibi olursa bırakın2-3 ü şeker finans 5 liralara gider. ama neden böyle bişey yapsınlarkı. bir hafta tavan tavan gitseaçılış seansında tavan yapsa yetişen olmaz hocam ..örnek varyo

teomannn
22-07-2007, 00:24
ferhenk borsaya çok yenisin galiba sen sanıyormusunki şu 1.5 ay olumsuzluk yüzünden kapandı sana burda söyleyemeyeceğim gizli durumlar olabilir (şekerbankta olanları hepiniz biliyorsunuz ve olumsuz tekbir haber yok dostum milletin içine hisse açılasıya kadar kurt düşürme)ve eğer elinde varsa kardeşim onların kıymetini bil çünkü piyango sana da vurdu serbest marjdan açılan bir kağıt ilk seansta 2yide görür 5i de görür 10uda benim tahminim 5leri geçicektir ama bu bir tahmindir bu hisse kapanmadan önce şekerbankta olumlu hareketleri yapan grup tarafından toplanmıştır ve onlar bu hisseyi emin olun 10 bile yapabilecektir lütfen yeterli bilginiz yoksa buralara yazı yazarak vakit harcamayın

teomannn
22-07-2007, 00:27
bochfren ülker serbestten itibaren neler yaptıkları ortadadır açıp inceleyin

FerHenK
23-07-2007, 09:55
ferhenk borsaya çok yenisin galiba sen sanıyormusunki şu 1.5 ay olumsuzluk yüzünden kapandı sana burda söyleyemeyeceğim gizli durumlar olabilir (şekerbankta olanları hepiniz biliyorsunuz ve olumsuz tekbir haber yok dostum milletin içine hisse açılasıya kadar kurt düşürme)ve eğer elinde varsa kardeşim onların kıymetini bil çünkü piyango sana da vurdu serbest marjdan açılan bir kağıt ilk seansta 2yide görür 5i de görür 10uda benim tahminim 5leri geçicektir ama bu bir tahmindir bu hisse kapanmadan önce şekerbankta olumlu hareketleri yapan grup tarafından toplanmıştır ve onlar bu hisseyi emin olun 10 bile yapabilecektir lütfen yeterli bilginiz yoksa buralara yazı yazarak vakit harcamayın

dostum mesaj atabilirsin:) bosev neler olduğunu biliyorum ortak. ben sdece ortalığı sakinleştirmeye çalışıyorum. eger takip ediyorsan şeker finans kapndıktan sonra devamlı olarak olumlu yazan bir ben bird anti-spek vardı. şuanda balon yapılıyor şeker inans dillendirilmesin diye uğraşım:)

anti-spek
23-07-2007, 11:31
dostum mesaj atabilirsin:) bosev neler olduğunu biliyorum ortak. ben sdece ortalığı sakinleştirmeye çalışıyorum. eger takip ediyorsan şeker finans kapndıktan sonra devamlı olarak olumlu yazan bir ben bird anti-spek vardı. şuanda balon yapılıyor şeker inans dillendirilmesin diye uğraşım:)

YA bu saatten sonra dillendirsende bir şey farketmez dostum.atı alan üsküdarı geçti.bundan sonra kimseyi sokmazlar mala.bak petkimde bu gün tavan turan alem petkime hisse bazında 17 lira verdi.şuan kağt 10.3.şekerfinasıda uçuracaklar:super:

markler
23-07-2007, 11:37
Arkadaslar size birsey diyim aman yeterki ky kazansin kim hakli cikarsa ciksin ben raziyim.

markler
23-07-2007, 11:39
Zaten gece uyuyamadim akabe bize sook etkisi verdi insallah ülkemize Türk milletimize hayirli olur.

XZARA_
23-07-2007, 11:48
Zaten gece uyuyamadim akabe bize sook etkisi verdi insallah ülkemize Türk milletimize hayirli olur.

neden uyuyamadınız kı...emesende mı konusuyordunuz...yoksa hatmayil mi?

cehepe de yok ortada...ben gıdıyorum arkadaslar niv cörsiye....:):)

anti-spek
23-07-2007, 12:22
neden uyuyamadınız kı...emesende mı konusuyordunuz...yoksa hatmayil mi?

cehepe de yok ortada...ben gıdıyorum arkadaslar niv cörsiye....:):)

sn xzara eski göz ağrınız sekfk ziyaretini neye borçluyuz:he:

nevsar
23-07-2007, 12:36
petkimdeki hareketlilik satışın onaylanacağına dair duyulan güvendendir.petkimin turanaleme satışı gerçekleşincede sekfk da neler olacağını hep birlikte göreceğiz.gerçi bence serbest marjla ilk günde inanılmaz fiyatlara gelecektir.olumsuz yazanların hepsi mallanma derdinde olanlar.elinde hissesi olanlar değerini bilsinler.

FerHenK
23-07-2007, 13:22
YA bu saatten sonra dillendirsende bir şey farketmez dostum.atı alan üsküdarı geçti.bundan sonra kimseyi sokmazlar mala.bak petkimde bu gün tavan turan alem petkime hisse bazında 17 lira verdi.şuan kağt 10.3.şekerfinasıda uçuracaklar:super:

tahminen nereye gelir dostum. kaç liro olur sence:)

XZARA_
23-07-2007, 14:08
sn xzara eski göz ağrınız sekfk ziyaretini neye borçluyuz:he:

iade-i ziyaret....

anti-spek
23-07-2007, 14:27
tahminen nereye gelir dostum. kaç liro olur sence:)

BUNU BİLMEK İÇİN ANTİ-SPEK DEĞİL ŞEKERFİNANSIN SPEĞİ OLMAK LAZIM

treble
23-07-2007, 16:21

beni unutmussunuz sanirim, ama olsun onemli degil:cry: bu arada bence arkadaslarin biraz sabirli olmasi gerekiyor, neredeyse 2 ay oldu bir gun daha sabredilebilir diye dusunuyorum. bu yuzden susup beklemek en iyisi... umarim hayirlisi olur...

saygilarimla,

FerHenK
23-07-2007, 18:48
beni unutmussunuz sanirim, ama olsun onemli degil:cry: bu arada bence arkadaslarin biraz sabirli olmasi gerekiyor, neredeyse 2 ay oldu bir gun daha sabredilebilir diye dusunuyorum. bu yuzden susup beklemek en iyisi... umarim hayirlisi olur...

saygilarimla,

TRABLE DORSTUM KUSURA BAKMA SENİ seni unutmuşum :)..geri sayıma az kaldı. kim tutacak acaba:)

FerHenK
23-07-2007, 18:57
BUNU BİLMEK İÇİN ANTİ-SPEK DEĞİL ŞEKERFİNANSIN SPEĞİ OLMAK LAZIM

yinede bir tahmin vardır.. herkesin gönlünden geçen vardır dostum.

markler
23-07-2007, 19:57
10 ytl olursa baliklar benden,Artiran yokmu.ama bu sadece mesala yani

emetin
23-07-2007, 21:37
10 ytl olursa baliklar benden,Artiran yokmu.ama bu sadece mesala yani

10 ytl olsaaaa
ooooooooo
Balıkçıdaki bütün balıkları alayım :))))

benim görüşüm 1,5 ytl gibi olacağı yönünde..
Çok fazla sert hareket olmayacak gibi geliyor bana..

Aslında bilanço anlamında 1 ytl bile fazla ama bu saatten sonra kim bakar bilançoya..

anti-spek
23-07-2007, 23:09
10 ytl olsaaaa
ooooooooo
Balıkçıdaki bütün balıkları alayım :))))

benim görüşüm 1,5 ytl gibi olacağı yönünde..
Çok fazla sert hareket olmayacak gibi geliyor bana..

Aslında bilanço anlamında 1 ytl bile fazla ama bu saatten sonra kim bakar bilançoya..

siz olsanız böyle bir kağıdı ne yaparsınız.:YERİM BEN ONU YER(:

emetin
24-07-2007, 00:08
Şekerin elinde sermaye arttırımı öncesi 770 bin YTL lik hisse varken, eski ve yeni hisselerin birleşimi sonunda elindeki hisse senetlerinin tutarı 6 milyon YTL olarak gerçekleşmiş. 5 milyon YTL para bağlamışlar. Ellerinde o kadar eski hisse olmamasına rağmen sermaye arttırımında rüchan haklarını toplayıp arttrımın yarısını cebinden yapmış gibi görünüyor.. Şeker'in desteklediği konusunda bu nedenle güvenim tam.. Zaten bankaların en popüler olduğu bu dönemde, bankaya bağlı bir leasing firmasının özvalığının eksilerde dolaşması 324. madde ile uğraşması hiç şık değildi..
Yoksa 5 milyonvYTL'yi neden bağlasınlar.. Ama bundan sonra hissede suni bir yükseliş yaparlar mı onu da bilmiyorum.. Ben olsam o 5 milyon YTL yi bir şekilde çıkartırdım :)

FerHenK
24-07-2007, 12:47
Gerİ Sayima Az Kaldi. Yarin Olsa Yaw:)

onkas
24-07-2007, 13:24
Ne kadar heyecan yaptınız öyle, biraz sakin olalım lütfen. Şimdiden kendinizi bu kadar yorarsanız yarın seans içinde ne yapacağınızı şaşırırsınız,

Bu denli şartlanmak insana yanlış karar aldırabilir, zamansız işler yapabilirsiniz.

FerHenK
24-07-2007, 13:34
Ne kadar heyecan yaptınız öyle, biraz sakin olalım lütfen. Şimdiden kendinizi bu kadar yorarsanız yarın seans içinde ne yapacağınızı şaşırırsınız,

Bu denli şartlanmak insana yanlış karar aldırabilir, zamansız işler yapabilirsiniz.

DOSTUM heyecan katıyorum..:) birazda şeker finansı izleyelim artık.

alpi26
24-07-2007, 15:33
inşallah yarın şeker finans 1,30 olcak

nevsar
24-07-2007, 17:56
inşallah yarın şeker finans 1,30 olcak

arkadaşım senin amacın ne?önce tahta açılmaz dedin.sonra 3-4 ay beklersiniz dedin.şimdide 1,30 olur inşallah diyorsun.elinde ne kadar varsa 1,30 dan alayım istersen.yarın dediğin fiyatın bir kaç misli olur.

markler
24-07-2007, 19:19
Gercekten bunu bende merak ediyorum burda hepimiz sikintili günlerde birisi bize iyi bir haber verirmi diye bekledik sagolsun anti spek ilk sokumuzun ardindan bize baya bir rahatlatici bilgiler verdi öbür arkadaslarda yazilar yazdilar bizde eskiden ayni tip olaylara tanik oldugumuz icin isin icinde bir cinlik oldugunu tahmin ettik ama düsündügümüz gibi cikarmi onu yarin görecegiz ama tahminimiz o yönde hersey umdugumuz gibi olur hepimiz söyle bir oooooh deriz.....

nevsar
24-07-2007, 19:34
işin gerçeği ben başka bir sitede yazıyordum.sırf bu arkadaşın yazılarının kasıtlı olduğunu düşündüğüm için buraya üye oldum.size tek söyleyeceğim bu kağıt çok iyi yerlere gelecektir Allahın izniyle.

markler
24-07-2007, 19:44
işin gerçeği ben başka bir sitede yazıyordum.sırf bu arkadaşın yazılarının kasıtlı olduğunu düşündüğüm için buraya üye oldum.size tek söyleyeceğim bu kağıt çok iyi yerlere gelecektir Allahın izniyle.

Insanlara moralini bozdumu zevkmi veriyor acaba ben merak ediyorum.

anti-spek
24-07-2007, 20:04
arkadaşım senin amacın ne?önce tahta açılmaz dedin.sonra 3-4 ay beklersiniz dedin.şimdide 1,30 olur inşallah diyorsun.elinde ne kadar varsa 1,30 dan alayım istersen.yarın dediğin fiyatın bir kaç misli olur.

bunlar elinde mal olmayan ama almak için yalanla dolanla ilk fırsatı bekleyen kişilerdir.Birde leş kargaları vardır Sn NEVSAR bilirmisiniz,hani aslan avını yakalar yer arta kalanları ağaçta bekleyen leş kargaları heyecenla bekler,birden aklıma geldi nedense:yes:

markler
24-07-2007, 20:14
bunlar elinde mal olmayan ama almak için yalanla dolanla ilk fırsatı bekleyen kişilerdir.Birde leş kargaları vardır Sn NEVSAR bilirmisiniz,hani aslan avını yakalar yer arta kalanları ağaçta bekleyen leş kargaları heyecenla bekler,birden aklıma geldi nedense:yes:

Ekliyecek baska birsey olmadigi icin nokta.

tiyanşan
24-07-2007, 21:47
Hissenin ulaşacağı fiyatı piyasa şartları belirleyecektir.İnşallah en azından endeks 30 un rallide ulaştığı kar marjına ulaşırız.Herkese bol kazançlar.

anti-spek
24-07-2007, 22:51
Hissenin ulaşacağı fiyatı piyasa şartları belirleyecektir.İnşallah en azından endeks 30 un rallide ulaştığı kar marjına ulaşırız.Herkese bol kazançlar.

yalnız yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikte,yurdışı borsalar çok kötü kapatacak gibi,yarın sekfk nin açılışı iyi bir güne rastlamaycak herhalde.birinci seansı izleyerek geçirmekte fayda var.özellikle satmak isteyenler açısından

emetin
24-07-2007, 23:59
yarın sabah 09:50 yi sabırsızlık ile bekliyoruz.
Sadece bakıp göreceğiz.
benim şahsi fikrim ilk başta bizi biraz korkutacakları yönünde...
Sonrası Allah kerim

alpi26
25-07-2007, 00:01

sen benim kim oldumu bilmiyon galiba...:grrr:

FerHenK
25-07-2007, 08:55
arkadaşlar otamı germenin bir faydası ve anlamı yok. eğer şeker finans hissesine sahipseniz bilgi ve tecrübe paylaşalım kin nefret değil.

nevsar
25-07-2007, 09:41
sen benim kim oldumu bilmiyon galiba...:grrr:

sende benim kim olduğumu bilmiyorsun galiba.hem benim babam senin babanı döver.çocuklaşmayalım lütfen.varsa bir derdin açık açık yaz.ben nasıl yazdıysam.bir dahada sana cevap vermeyeceğim.oda sana değil bu topicteki insanlara olan saygımdan.çevre kirliliği yaratmayalım.saygılar.

FerHenK
25-07-2007, 09:52
Woowww :)

anti-spek
25-07-2007, 09:54
Woowww :)

yetmezzzzzzzzzzzzzzzzzzz

İLLAKİ
25-07-2007, 10:01
İstedİyİnİz Oldu AÇiliŞ 1.30

markler
25-07-2007, 10:08
Alan kim satan kim görebilen arkadaslar varmi.

ilknurdk
25-07-2007, 10:11
Arkadaşlar biz 2 aydır 1,30 için mi bekledik??? Bu ne yaa :((

azad
25-07-2007, 10:21
arkadaşlar 1 lot alış yazdım fiyat hatalı diyor alabilen var mı?

nevsar
Arkadaşlar biz 2 aydır 1,30 için mi bekledik??? Bu ne yaa :((

dediğiniz gibi 2 ay bekledik.1.5 saat daha bekleyelim sukunetle.nede olsa serbest marj.seans sonu değerlendiririz artık.

XZARA_
sefıgı takıp eden de cokmus...

:)

markler
25-07-2007, 10:30
Anti spek nerdesin birseyler söyle isin ici nedir kim veriyo alanlar kim.

ifhit
25-07-2007, 10:34
Tekrar merhaba arkadaşlar, güzel bir hareket çıkacağa benziyor. Şahsen beni yanılttı. Krediyle girdiim bu pozisyonda, sanırım mutlu sonla çıkıcam tabii bugün değil. Ayın 12 sine kadar beklemeyi düşünüyorum.

XZARA_
25-07-2007, 10:36
http://img256.imageshack.us/img256/749/cft07251030113cdsk5.jpg

markler
25-07-2007, 10:39
Tüm arkadaslara gecmiste türkiyede borsa olmadigi senelerde almanyada yasadigim aci tecrübeden asla ve asla kiredili alis yapmalarini kisa vadede belki kazanirsiniz ama enkücük sokta enbasta kredili alis yapanlar büyük borcun altina girerler dikkatli olun.

anti-spek
25-07-2007, 10:53
Anti spek nerdesin birseyler söyle isin ici nedir kim veriyo alanlar kim.

ya şimdi alan satan önemli değil.tahta kapalıydı beklemek zorunda kaldık.tahta açıldı yine elimizde yapacağımız bir şey yok.tahtayı yapanların hareketlerini bekleyip görecez.aklından geçen rakamı yaz satışa alırlarsa alırlar.kendileri bilir.elimizden mal almak isteyen onlar

ifhit
25-07-2007, 10:55
Tüm arkadaslara gecmiste türkiyede borsa olmadigi senelerde almanyada yasadigim aci tecrübeden asla ve asla kiredili alis yapmalarini kisa vadede belki kazanirsiniz ama enkücük sokta enbasta kredili alis yapanlar büyük borcun altina girerler dikkatli olun.

Evet bana iyi bir ders oldu. Bu işi de sağ salim bitirirsem bir daha kredili pozisyon mu? Asla. Bu arada hareket durakladı ya.

markler
25-07-2007, 10:56
ya şimdi alan satan önemli değil.tahta kapalıydı beklemek zorunda kaldık.tahta açıldı yine elimizde yapacağımız bir şey yok.tahtayı yapanların hareketlerini bekleyip görecez.aklından geçen rakamı yaz satışa alırlarsa alırlar.kendileri bilir.elimizden mal almak isteyen onlar

Vermiyoruuuuum.

ifhit
25-07-2007, 10:57
3.00 yazdım, işine gelen ağbiler alsınlar. Ben bekliycem ayın 12 sine kadar.

ifhit
25-07-2007, 11:01
Arkadaşlar uyanık olun, 1.5 ay bekledik, elinizdeki malı yok pahasına vermeyin. Benim gibi yazın 3.00, işine gelen alır.

anti-spek
25-07-2007, 11:04
Arkadaşlar uyanık olun, 1.5 ay bekledik, elinizdeki malı yok pahasına vermeyin. Benim gibi yazın 3.00, işine gelen alır.

katılıyorum bu fikrine:cool:

FerHenK
25-07-2007, 11:08
yetmezzzzzzzzzzzzzzzzzzz

1,40 nasıl.. :) yetmezmiii

anti-spek
25-07-2007, 11:11
1,40 nasıl.. :) yetmezmiii

........:gulen:

ifhit
25-07-2007, 11:12
katılıyorum bu fikrine:cool:

Fikir senindi, ben de takipçinim.

FerHenK
25-07-2007, 11:17
AnlaŞilan AĞaci Salliyorlar

ifhit
25-07-2007, 11:21
Bu fiyata mal vermek çılgınlık olur kusura bakmasınlar da, kağıdı aldığımzıda borsa 44.000 lerdeydi. Şimdi 54.000 lerde. Biraz yapsın yani kağıt %30-40 görmeden kağıdı vermek ancak ve ancak çılgınlıktırç İstediği kadar sallasınlar. İşe yarayacağını sanmıyorum.

kanas2000
25-07-2007, 11:21
Arkadaslar gecmış olsun Tahtanız aCILMIŞ..

anti-spek
25-07-2007, 11:23
Bu fiyata mal vermek çılgınlık olur kusura bakmasınlar da, kağıdı aldığımzıda borsa 44.000 lerdeydi. Şimdi 54.000 lerde. Biraz yapsın yani kağıt %30-40 görmeden kağıdı vermek ancak ve ancak çılgınlıktırç İstediği kadar sallasınlar. İşe yarayacağını sanmıyorum.

zaten bir işlem yaptığımız yok.amcalar kendileri çalıp kendileri oynuyorlar.bize henüz sıra gelmedi. böyle gidersede yani 1.30 falan sırada gelmezzzzzz

finansboy
25-07-2007, 11:30
arkadaşlar sabredelim tahta 2 ay boşuna kapalı kalmadı

anti-spek
25-07-2007, 11:30
Şu an bu konuyu 37 kişi okuyor. (9 üye ve 28 ziyaretçi)
anti-spek, finansboy, saubdg, ifhit, muratkurt, ali sahin, BRAVO, mohican, Oğuz
ağaçtada armut çokmuş be kardeşim.adamlar sallmakta haklılar:he:

finansboy
25-07-2007, 11:32
sallasınlar bakalım,iyi sallamalar

ifhit
25-07-2007, 11:37
Meyve ağaca iyi yapışmıştır, hem daha olgunlaşmadı ki düşsün. :)

alpi26
25-07-2007, 11:47
1,30 Fİyat Verİyom Olmayi...

FerHenK
25-07-2007, 11:48
Kanimca Sallamadan Dolayi DÜŞenler Var.. Aman Siki Tutunun İkİncİ Seans Firtina Var Gİbİ:)

FerHenK
25-07-2007, 12:19
endeks toparlanırsa kimse tanıyamaz şeker finansı. warmı itirazı olan :)

anti-spek
25-07-2007, 13:41
bakalım 2.seans nasıl bir hareket yapacak.şekeryatırım mal toplamış biraz

aloscom
25-07-2007, 15:05
hani arkadaşlar gitmiyor bu kağıt boşunamı bekledik 45 gün. ne alan var ne satan bari biz kendi aramızda alalım satalım.bende 2 lot var satılık kaç veriyonuz :yes:

FerHenK
25-07-2007, 15:09
Beklİyorlar Ortak GevŞeyenİ DÖkmek İÇİn.

FerHenK
25-07-2007, 15:20
Siki Tutunun Haa Agaca :)

sekerci
25-07-2007, 15:32
şeker yatırım işin içine girmeden bir yere gitmez..

alpi26
25-07-2007, 16:37
1,44 Ü GÖrÜd Fakat 1,40 La Kapadi...

Bu KaĞit Yarin DÜŞer...

anti-spek
25-07-2007, 16:41
ekspres ve şeker yatırım devrede

muallim66
25-07-2007, 16:42
way be ne gündü SEKFK kapandı mı? elimizde mi kaldı ?muhabbetleri yaparken 1.03 maliyetli kağıtları 1.40 ortalama ile verdim gitti. Allah bereket versin.Yolunuz açık olsun değerli ağabeylerim.Allah tuttuğunuz kağıtları altın etsin.:he::he::he::he:

anti-spek
25-07-2007, 16:45
arkadaşlar kağıdımızın 1.40 üstünde kapatması iyi oldu.kademelere bakınca 1.40 ve üzerinden yaklaşık 1 milyon 200 bin lotluk işlem olduğu görünüyor.bu çok iyi

sekerci
25-07-2007, 16:51
arkadaşlar kağıdımızın 1.40 üstünde kapatması iyi oldu.kademelere bakınca 1.40 ve üzerinden yaklaşık 1 milyon 200 bin lotluk işlem olduğu görünüyor.bu çok iyi

teşekkürler anti-spek..iyi başlangıç.

şimdi bekleme zamanı...
(tabi ki benim için...herkes için bekleme süresi faklıdır.)

nevsar
25-07-2007, 17:07
sn anti-spek takaslar için teşekkürler.şeker yatırım satmadığı sürece sorun yok.hacimsiz sert hareketler yakındır diye düşünüyorum.tabiiki yukarıya doğru...

alpi26
25-07-2007, 18:18
bu kağıt yarın 1,30-1,35 bandında olacak

FerHenK
25-07-2007, 18:38
way be ne gündü SEKFK kapandı mı? elimizde mi kaldı ?muhabbetleri yaparken 1.03 maliyetli kağıtları 1.40 ortalama ile verdim gitti. Allah bereket versin.Yolunuz açık olsun değerli ağabeylerim.Allah tuttuğunuz kağıtları altın etsin.:he::he::he::he:

iyi günlerde harca dostum . daha burdayız biz. yolumuz uzun.. :yes:

emetin
25-07-2007, 18:40

Tarz açısından Cem uzan vari bir söylem olmuş.
Nedensiz ve sebepsiz. Sallamasyon..
Nedenlerini de belirtirseniz seviniriz.

FerHenK
25-07-2007, 18:43

bir bildiğin varsa paylaş ortak.
endeks yarın dışarıya uyarsa gayet iyi gider. bugün zaten düşen düştü.

nevsar
25-07-2007, 20:10
şeker yatırımın hala ucuz mallanma derdinde olmasına pek anlam veremiyorum açıkçası.bugün isteselerdi çok daha iyi yerlere getirirlerdi.sanırım bunlar tahtayı çok sağlam yapacaklar.ilk tavanı yapalım arkasından hacimsiz tavanlar başlayacaktır.bu görüş tabiki beni bağlar.herkese iyi akşamlar.

markler
25-07-2007, 20:22
Büyüklerin kafasinin icine girip bakamiyacagimiza göre ne söylesek yalan olur onlarin ne istedigine bagli bakarsiniz bes ytl yaparlar yada tersini ya kalacagiz yada satip cikacagiz ama görünen oki sira pirimsiz kagitlarada gelecek.

egemir
26-07-2007, 10:23
Arkadaşlar 1,50 deki direnç geçilirse ki bana göre geçilir,ilk hedef 1,90 gibi gözüküyor:)

egemir
26-07-2007, 10:38
Elinde hisse olan arkadaşlara hayırlı olsun

anti-spek
26-07-2007, 10:41
şeker yatırımın hala ucuz mallanma derdinde olmasına pek anlam veremiyorum açıkçası.bugün isteselerdi çok daha iyi yerlere getirirlerdi.sanırım bunlar tahtayı çok sağlam yapacaklar.ilk tavanı yapalım arkasından hacimsiz tavanlar başlayacaktır.bu görüş tabiki beni bağlar.herkese iyi akşamlar.

..........:ley:

serac
26-07-2007, 10:42
hayırlı olsun arkadaşlar ilk tavanımız yaptık. direnç noktasını bilen arkadaşlar teknik olarak inceleyip yazabilirler mi?

Şimdiden teşekkürler.

nevsar
26-07-2007, 10:43
evet arkadaşlar.herşey tahmin ettiğim gibi.yolumuz açık inşallah.

FerHenK
26-07-2007, 11:29
tavana yetişemedim yaww..:(

serac
26-07-2007, 11:58
Beyler- Bayanlar teknik olarak SEKFK da direnç noktası nedir ?
bilen varsa söyleyebilirmi lütfen..

mnoktaa
26-07-2007, 12:21
Ya arkadaşlar ben dayanamayıp 1.45 den verdim.Bayağı kar ettim ama hissede tavana gitti.

egemir
26-07-2007, 12:33
Eğer bugün ikinci tavanı yaparsa 1,95 e kadar gider ama çoğu zaman diğer hisselerde de karşılaşılabildiği üzere öğleden sonra eğer 1,60 lardan aşağı sarkıp gün sonu 1,50 direnci aşılamamış gözükürse önümüzdeki günler gevşeme beklenebilir,

alpi26
26-07-2007, 12:42
dikkat DİKKAT...

lütfen
VAKIF FİNANSAL KİRALAMANIN GREFİĞİ İLE SEKER FİNANSI KARŞILAŞTIRIN....
ve ona göre yapın...

FerHenK
26-07-2007, 13:15
dikkat DİKKAT...

lütfen
VAKIF FİNANSAL KİRALAMANIN GREFİĞİ İLE SEKER FİNANSI KARŞILAŞTIRIN....
ve ona göre yapın...

TEBRİK EDERİM DOSTUM ÇOK İYİ YAKLAMIŞIN. NERDEYSE AYNI :cool:

FerHenK
26-07-2007, 13:18
konu grafikten açılmışken bir tüyo vereyim gersan elektriğe baktınızmı..:)

BRAVO
26-07-2007, 13:18
Ya arkadaşlar ben dayanamayıp 1.45 den verdim.Bayağı kar ettim ama hissede tavana gitti.

benim maliyet 2.68,
beklemekten başka seçeneğim yok.

egemir
26-07-2007, 13:25
konu grafikten açılmışken bir tüyo vereyim gersan elektriğe baktınızmı..:)

Peki siz onun temeline baktınız mı vergi cezasına baktınız mı yoksa buralarda sürünürmüydü !!!

FerHenK
26-07-2007, 14:00
Peki siz onun temeline baktınız mı vergi cezasına baktınız mı yoksa buralarda sürünürmüydü !!!

dostum detayına inmedim sadece grafik gözüme çarptı şeker finansla benzer bir grafik çizmiş.

alpi26
26-07-2007, 16:01
1,63 lerden döndü 1,50 ye

endeks te %5 DÜŞTÜ korkmaya başladım... :(

FerHenK
26-07-2007, 16:46
korkulacak bişey yok dostum endeks perişan.. yarına bir tepki gelecektir endekste. o zaman yarın rahat oluruz.

egemir
26-07-2007, 16:58
Bugün bu kağıt çıldırttı beni ya,1,47 den aldım 1,57 den sattım,sonra baktım gidecek gibi tekrar aldım 1,57 den bu defa bir gümledi 1,51 den sattım , seans sonuna doğru toparladı tekrar aldım 1,54 ten .bakalım umarım yaşadığımız strese değer ,başım döndü bu kadar oynaklıktan.Ama bu kez hedefim 2 ,00 ondan önce zor satarım...Endeksten korktum yoksa bu kadar hareket yapmazdım.Hadi göçer de 1,40 lara giderse diye korktum ama gün sonu fena diil 1.50 nin üstünde.

alpi26
26-07-2007, 17:02
Bugün bu kağıt çıldırttı beni ya,1,47 den aldım 1,57 den sattım,sonra baktım gidecek gibi tekrar aldım 1,57 den bu defa bir gümledi 1,51 den sattım , seans sonuna doğru toparladı tekrar aldım 1,54 ten .bakalım umarım yaşadığımız strese değer ,başım döndü bu kadar oynaklıktan.Ama bu kez hedefim 2 ,00 ondan önce zor satarım...Endeksten korktum yoksa bu kadar hareket yapmazdım.Hadi göçer de 1,40 lara giderse diye korktum ama gün sonu fena diil 1.50 nin üstünde.

ABİ NAPMIŞIN SNE ÖLE YAA....

MEMSA ALSAYDIN SATTIN PARAYLA UÇARDIN..

egemir
26-07-2007, 17:12
Saol, ben memsa defterini kapattım, artık 5 lira olcak deseler almam ,0.21 den aldım 30000 adet 0.54 ten verdim 3 haftada %160,şimdiye kadar borsadan kazandığım en yüksek meblağ o oldu.Gerçi zararımın yarısını ancak çıkardım ama olsun.Allahıma binlerce şükür,

FerHenK
26-07-2007, 17:30
bugün şekerfinansta kar satışı bile yaptılar. 1,63 ten vermeye başladılar taki 1,43 e kadar ve yeniden 1,43 ten almaya başladılar 1,53 te bıraktılar. yarın endekte tepki çıkışı olabilir bu tepkiyle tavnı zorlarız gibime geliyor. korkacak bir şey yok kanımca.

ŞANSLI
26-07-2007, 17:35
Saol, ben memsa defterini kapattım, artık 5 lira olcak deseler almam ,0.21 den aldım 30000 adet 0.54 ten verdim 3 haftada %160,şimdiye kadar borsadan kazandığım en yüksek meblağ o oldu.Gerçi zararımın yarısını ancak çıkardım ama olsun.Allahıma binlerce şükür,

anlaşılan memsadan çıkanlar buraya gelmiş.bende memsayı sattıktan sonra şeker aldım.karımızı memsadan yeterince yaptık darısı sekfk.nın başına.bugün borsanın çöküşüne iyi direndi.1,50 nin üstünde kapatmamız olumlu oldu.1,46 ya kadar geri çekilmeyi gün içi realizasyon olarak değerlendirip yukarı trendin devam edeceği kaısındayım.1,5 ay tahtası kapalı kalıp aynı zamandada geçen yıl 4,lü rakamlardan buralara kadar gerileyen kağıdımızın yolu daha var bence.her kese bol kazançlar.

Borsacı
26-07-2007, 17:46
Olaya şu açıdan bakarsak biraz daha netleşir sanırım.
Her matematik dersi almış çocuk bile bu formülü bilir. Orantı analizi
Şekerbank 6.-YTL iken Sekfk 1.-YTL idi.
Şekerbank şu an kaç 12.-YTL 2 kat artmış. Sekfk ne olmalı şu an en az 2.-YTL. Doğru orantı. Arkasında petkimide alan güçlü kazak sermayesi var.

egemir
26-07-2007, 18:00
Eğer bugün ikinci tavanı yaparsa 1,95 e kadar gider ama çoğu zaman diğer hisselerde de karşılaşılabildiği üzere öğleden sonra eğer 1,60 lardan aşağı sarkıp gün sonu 1,50 direnci aşılamamış gözükürse önümüzdeki günler gevşeme beklenebilir,

1,50 direnci aşılmış gözüküyor ,yarın 2 lere doğru olan harekete devam etmesini bekliyorum.: super:

nevsar
26-07-2007, 18:07
şeker yatırım henüz tahtaya ağırlığını koymadı.onlar hiçbir şey yapmadan kağıt buralara geldi.asıl hareket yakındır diye düşünüyorum.

FerHenK
26-07-2007, 19:00
1,50 direnci aşılmış gözüküyor ,yarın 2 lere doğru olan harekete devam etmesini bekliyorum.: super:

asıl direnç noktası 1,63 buün aşamadı geri geldi yarın yine deneyecektir 1,63 seviyesini.

emetin
26-07-2007, 23:12
Dün ekspressin aldığı 600 bin lot nereye gitti bilen var mı?
Ben matriksin takasından bakıyorum ekspress die bir kurum yok..
bende mi bir problem var?
25.07 takas adet: 12.992.182
26.07 takas adet: 12.392.442
Bir kişi daha kontrol edebilir mi?
Eğer bu kağıtlar takastan çıktı ise birileri neden 600 bin lotu saklamak istiyor olabilir?

yss
27-07-2007, 01:45
memsadan %63 kar ile geliyorum, sekfk nın da fiyat hareketlerini yakından takip ediyorum. 1.50 onemli direnc idi ve gunu uzerinde kapattı, memsada bir geri cekilme bekledigim icin sekfnın pesindeyim. anlasılan arkadasların da dedigi gibi memsadan cıkan sekfn a gelmis

ŞANSLI
27-07-2007, 09:50
memsadan %63 kar ile geliyorum, sekfk nın da fiyat hareketlerini yakından takip ediyorum. 1.50 onemli direnc idi ve gunu uzerinde kapattı, memsada bir geri cekilme bekledigim icin sekfnın pesindeyim. anlasılan arkadasların da dedigi gibi memsadan cıkan sekfn a gelmis

sende gel arkadaşım memsa sağolsun sermayeyi arttıran buraya geliyor.bugün yine endeks 2.000 puan eksi açılabiliriz bakalım sekfk sert düşüşe direnebilecekmi.bugünde kayıpsız atlatırsak artık 2,00 li fiyatlara yolculuğa başlar.her kese bol kazançlar.

ŞANSLI
27-07-2007, 09:57
Dün ekspressin aldığı 600 bin lot nereye gitti bilen var mı?
Ben matriksin takasından bakıyorum ekspress die bir kurum yok..
bende mi bir problem var?
25.07 takas adet: 12.992.182
26.07 takas adet: 12.392.442
Bir kişi daha kontrol edebilir mi?
Eğer bu kağıtlar takastan çıktı ise birileri neden 600 bin lotu saklamak istiyor olabilir?

ekspresin aldığı mallar ile garanti yatırımın aldığı toplam 702.708 adet hisseyi deniz yatırıma virmanlamışlar.dün deniz yatırımın takası eksiydi bugün artıya geçmiş.

FerHenK
27-07-2007, 10:32
Bu Ne Şansizlik Yaw Gİdecez Endekse Takildik 3 GÜndÜr

alpi26
27-07-2007, 10:51

aynı durum benim içinde geçerli...

ve şmdi köğpek gibi pişmanım 10,000 ytl 40.000 ytl olcaktı ...:cry:

egemir
27-07-2007, 11:28
aynı durum benim içinde geçerli...

ve şmdi köğpek gibi pişmanım 10,000 ytl 40.000 ytl olcaktı ...:cry:

Borsada hep bana dediğimiz zaman hep kaybediyoruz.Bir hissede beklediğimizden çok fazlasını kazandıktan sonra geriye dönüp bakmam ben.Bırakalım biraz da başkaları kazansın o hisseden.Daha az riskli hisselerde ona yakın kar elde edilebilir , yeter ki doğru hisseyi bulalım,ben bulduğuma inanıyorum ve biraz sabrederek 4-6 hafta sonunda sekfk ta bugünlere baktığımızda ne kadar düşük seviyelerde olduğumuzu göreceğimize inanıyorum.

gezdirici
27-07-2007, 13:40
MEMSA cılar neden buraya gelmişler pek anlam veremiyorum ben olsam şu anda bile orayada burayada takılırdım. Ama buradada şeker var sanırım biraz bekleyip görelim.

tali58
27-07-2007, 16:41
MEMSA cılar neden buraya gelmişler pek anlam veremiyorum ben olsam şu anda bile orayada burayada takılırdım. Ama buradada şeker var sanırım biraz bekleyip görelim.

Gelsinler gelsinler, baksana MEMSA dörde katladı. MEMSA'cılar şekerede uğurlu gelirler belki. Bide bakmışıs iki hafta sonra şeker olmuş balküpü.
Hoş gerçi balküpüne çok arı dadanır ama......

ŞANSLI
27-07-2007, 16:51
şeker yatırım henüz tahtaya ağırlığını koymadı.onlar hiçbir şey yapmadan kağıt buralara geldi.asıl hareket yakındır diye düşünüyorum.

bugün şeker yatırım en iyi alıcıydı fakat onun bile gücü yetmedi düşmesine.tekniğe uydurmak için düzeltmesini yaptığını temenni ediyorum biraz daha geri çekilip güç toplaması lazım.sonra tekrar harekete geçicektir.çoğu kişi yukarılardan maliyetlendiği için aşağı doğru hacimsiz düşüyor.piyasanın kötü olmasıda alış yapacakları tedirgin ettiğinden yukarı ivme yapması biraz zaman alacak galiba.

finansboy
28-07-2007, 23:38
ne güzel kimsenin konuşmaması

piyanist
30-07-2007, 00:49
Pazartesi ilk seansta 1.56-57'leri görür...Ancak endeksin durumuna göre hareket edeceğini düşünüyorum.Kısa zamanda kişsel hedefim 2,10ytl orta vadede 3'lerin üzerinde olacağını düşünüyorum.... Kişisel öngörümdür...Al-sat tavsiyesi değildir..

gezdirici
30-07-2007, 10:46
Pazartesi ilk seansta 1.56-57'leri görür...Ancak endeksin durumuna göre hareket edeceğini düşünüyorum.Kısa zamanda kişsel hedefim 2,10ytl orta vadede 3'lerin üzerinde olacağını düşünüyorum.... Kişisel öngörümdür...Al-sat tavsiyesi değildir..

Güzel düşünceler piyanist arkadaş ama bu sabah endex e zıt bir düşey hareket sözkonusu yeni bir duyumu olan varmı. Hayırdır inşallah.

FerHenK
30-07-2007, 11:49
takaslara bakmak lazım düzeltmemi yoksa çıkış mı var?

ideal20
30-07-2007, 11:58
Takas Verİlerİnİ GÖrebİlen ArkadaŞlar Varsa Bİlgİlerİ Bİzlerle PaylaŞirsa Sevİnİrİm.

Ben 2006/nİsanda 3.00 Ytl İle Aldim. Malİyetİm YÜksek Beklİyorum

Sekfk Da Bİr Umut Varmi?

treble
30-07-2007, 12:22
masallah burasi sali pazarina donmus, borsaya yeni giren herkes burada sanki baska bulasacak kagit yokmus gibi...

ben spek ya da patron olsam, bu durumda kagidi yukseltmem; mevcut ky yi dokerim ve bu sekilde yenilerinin girmesine de izin vermem...

ky olsam ve eger bu kagidin yukselecegine inaniyorsam da spek ya da patrona bu inancimi kagida sıkı sıkı sarilarak gosteririm ki O da inat etmeyip kagidi yukseltsin...

secim sizin dostlar... bu kagit ta takas ve teknik islemez, sadece sezgiler ve ongoruler...

bir de sessizlik bagirip cagirmaktan her zaman daha iyidir...

saygilarimla,

nevsar
30-07-2007, 12:40
burada şeker yatırımın hareketi belirleyici olacaktır.tahta açıldığından beri mal çıkışı olmadı.hatta ufak bir artış daha oldu.ama yok yinede takas falan işlemez diyorsanız hislerime göre konuşayım 2.seans tavan olur.buda beni bağlar.al-sat tavsiyesi değildir.

FerHenK
30-07-2007, 13:07
burada şeker yatırımın hareketi belirleyici olacaktır.tahta açıldığından beri mal çıkışı olmadı.hatta ufak bir artış daha oldu.ama yok yinede takas falan işlemez diyorsanız hislerime göre konuşayım 2.seans tavan olur.buda beni bağlar.al-sat tavsiyesi değildir.

U KÜÇÜK BİR İDDİA DEĞİL ORTAK TAVAN OLUR DİOSUN. yorumla bizde bilelim

ŞANSLI
30-07-2007, 14:19
evet arkadaşlar en çok düşenler arasında birinci sıradayız.motor su kaynattı galiba.

gezdirici
30-07-2007, 14:20
Aslında bu maaliyetten biraz daha almalı. Nede olsa Salı pazarı bereketli olur. E burasıda salı pazarı ilan edildiğine göre treble arkadaşça. treble arkadaş umarım bi gün patron yada spek gibi büyük oynayabilirsin. şimdiden taktik verdiğine göre çok biliyorsun bu işleri.
Ben bu maaliyete biraz daha alabilirim diyorum. Siz bana bakmayın yinede.

muallim66
30-07-2007, 14:57
arkadaşlar sekfk de kademe bilgisi verebilecek olan var mı?

furkan
30-07-2007, 14:59
arkadaşlar bu kağıdın yukarı gitmesini gerektirecek ne tür gerekçe var,

tahtanın kapandıktan sonra açılması mı?

bilmediğimden soruyorum kesinlikle kötü bir niyetim yok öğrenmeye çalışıyorum benim kaçırdığım ne var diye,

şimdidien teşekkürler