View Full Version : SEKFK Şeker Fin. Kiralama
hadi hayirlisi eski dukyana yeniden geldik
Vakit yaklaşıyor,
ansızın hareketlenebilir, bir sabah....
Vakit yaklaşıyor,
ansızın hareketlenebilir, bir sabah....
INSALLAH
TurkuazMavi
09-03-2005, 11:13
cabin crew check -control... tüm ekip kalkış pozisyonu alsın ... :roll:
uçaklar en çok, kalkış ve iniş sırasında düşerler!
braveheart
09-03-2005, 13:54
uçaklar en çok, kalkış ve iniş sırasında düşerler!
doğru ama kalkış ve inişler genelde başarılı olur.
TurkuazMavi
09-03-2005, 15:26
doğru ama kalkış ve inişler genelde başarılı olur.
altına imzamı atıyorum..
altına imzamı atıyorum..
imza nin altina bende imza atiyim :bravo:
:cheers: uykum :p geldi bizim kagit sipeksiz midir nedir yuvarlanip duruyor kendi halinde :mad:
uykum kacmadi daha sipek bey hadi tavanlar gelsin artik
kademeleri gören varmı?
seker yatırım 1,90 dan arz mı yapıyo yoksa....
bilmem ben goremiyom ama artik zamani gelmedimi dersiniz
ulan uyuz kagit biraz hareketlensen ne olur hadi bakiyim yuzumuzu kara cikart maaa
Sn Karsancı o mutlu haberı beklıyorum...:)
Sn Karsancı o mutlu haberı beklıyorum...:)
sn xzara ne demek istediniz anlamadik :gulen:
sn xzara ne demek istediniz anlamadik :gulen:
onemlı bısey deıl arkadaslar... :gulen:
onemlı bısey deıl arkadaslar... :gulen:
bu onemli haberin icerigini bizimle paylasmak istemiyonuz demek :hayır: himmmm :vurkafa:
bu isten bir capanoglu cikmasin diyecegim ama capan oglu diyarindanim ben :bravo: :cheers:
bugün akdeniz 20 bin lot almış,
akdeniz genelde aldığı malı yüzde 10 yukarıdan tekrar veriyor.
yarın yukarı hareket olabilir.
su haberi seker sayfasindan kopyaliyorum hadi hayirlisi
Rabobank Şekerbank'ın %51'ini almayı düşünüyor
09.03.2005 16:01:39
--------------------------------------------------------------------------------
AMSTERDAM, 9 Mart (Reuters) - Hollanda'nın önde gelen perakende bankalarından biri olarak gıda ve tarımsal bankacılığa odaklanan Rabobank, Şekerbank'ın (SKBNK.IS) çoğunluk hissesi için sürdürdüğü görüşmelerde yüzde 51'lik pay almak istediğini bildirdi.
Şekerbank'ın ilk olarak Aralık ayında açıkladığı ve Rabobank'ın bankada çoğunluk hissedar olmasına yönelik olarak Şekerbank Personeli Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı ile yaptığı ortaklık görüşmeleri ve değerleme çalışmaları (due diligence) halen devam ediyor.
Bugün 2004 yılı mali sonuçlarını ve 2005 yılı beklentilerini açıklayan kooperatif bankası Rabobank, Türkiye ve ABD'nin dışında Çin, Brezilya ve Doğu ile Orta Avrupa'da da ortaklıklar kurmak ya da alımlar gerçekleştirmekle ilgilendiğini söyledi.
Rabobank CEO'su Bert Heemskerk düzenlediği basın toplantısında, bankanın 2004 yılı net kârının 2003 yılına göre yüzde 12 artışla 1.54 milyar euro (iki milyar dolar) ile öngörülerine uygun gerçekleştiğini ve 2005 yılı için iyimser olduklarını açıkladı.
Saygılar...
bu onemli haberin icerigini bizimle paylasmak istemiyonuz demek :hayır: himmmm :vurkafa:
bu isten bir capanoglu cikmasin diyecegim ama capan oglu diyarindanim ben :bravo: :cheers:
yanlıs anlamayın Sn Karsancıyla aramızda olan bır konu...
saygılar... :cheers:
yanlıs anlamayın Sn Karsancıyla aramızda olan bır konu...
saygılar... :cheers:
saka sn x zara sizin samimiyetinize her zaman guvenir ve inanirim :gulen: :bravo: :cheers: :bravo: :gulen: :D :p :tamam:
bugün akdeniz 20 bin lot almış,
akdeniz genelde aldığı malı yüzde 10 yukarıdan tekrar veriyor.
yarın yukarı hareket olabilir.
Sn Karsancı bu yazıyı mutlaka okumalısınız... :sus:
saka sn x zara sizin samimiyetinize her zaman guvenir ve inanirim :gulen: :bravo: :cheers: :bravo: :gulen: :D :p :tamam:
tesekkurler...saygılar...
taraftar
09-03-2005, 18:40
bugün 1.75 i görmüş ilk açılışta mı gösterdiler....İzleyemedim de ben...
Yarın sanırım 2.00 yi test eder...Yarınki kapanış yeri bence hareketin göstergesi olacaktır....
taraftar
09-03-2005, 18:45
yarın 1.97 üzeri bir kapanış yaparlarsa senet 2-3 günde 2.40 ı test eder bence.
Eğer 2.40 ta kırılırsa asıl hedef 3.10 derim...
bugün 1.75 i görmüş ilk açılışta mı gösterdiler....İzleyemedim de ben...
Yarın sanırım 2.00 yi test eder...Yarınki kapanış yeri bence hareketin göstergesi olacaktır....
yok 1.83 idi bir miktar satis yaptilar alt tarafi bom bos oda gitti 1.75 te durdu 1000 lot bile islem gormedi 1.84 altinda iyi oldu grafigi acisindan :bravo:
ama sahsi gorusum daha hareket zamani gelmedi cok isteksiz hareket ediyor seker kursun gibi giderken bu nal topluyor
inancim var bir gun gidecek ama ne zaman???????????????????????,,,,,
taraftar
10-03-2005, 00:13
Dediğin gibi BOZOK kardeş senet 3 kez kısa vadede 1.85 gördü.Bu 1.75 fiatı düzeltme hareketinin tamamlanmasın da iyi oldu (yani A-B-C nin C si olabilir şahsi görüşüm .. A=1.67 B=2.08 C=1.75 ) yalnız teknik olarak daha öncede yazdığım gibi 1.97 üzeri kapanış ve ertesi gün ise üzerinde kalması lazım...
Hala uyuzlanmaya devam ediyor...
Takas olarakta bugün şeker 40 bin lot satmış...Akdeniz 26 bin lot almışş..Uzun zamandır her gün şeker malı azda olsa alarak kapatıyordu...
Şahsi görüşüm tek kurumla oynamıyorlar... Akdeniz - SOYMEN de var işin içinde ...
Bilemiyorum ama bir sıkışıklık yaşıyor ...Şimdi tekrar detaylı baktım yarın için 1.92 üzeri bir kapanış yapar ise 2.30 dan başlamış olduğu düzeltmesini üst direnç çizgisini kırmış olacak...hayırlısıı...
Grafik verecektim ama sonagıt in ömrü dolmuş kusura bakmayın arkadaşlar.....
Yarın görüşmek üzere....İyi akşamlar ...
bu akdenizi bi yerden çıkarıcam ama nerden acaba????
bu akdenizi bi yerden çıkarıcam ama nerden acaba????
bir akdenizdir lafi dir gidiyor :mad: adamlar 20000 lot almislar bir gunde sohret oldular :p ya benim aldiklarim ne olcak :cheers: iki kati bende sohret olayim biraz :bravo: :bravo: :gulen:
taraftar
10-03-2005, 10:20
bir akdenizdir lafi dir gidiyor :mad: adamlar 20000 lot almislar bir gunde sohret oldular :p ya benim aldiklarim ne olcak :cheers: iki kati bende sohret olayim biraz :bravo: :bravo: :gulen:
:bravo: :bravo: :)
taraftar
10-03-2005, 10:23
bakalım nasıl olacak bugün..Sıkıntı mı sevinç mi ???
taraftar
10-03-2005, 10:38
açılışta 2.08 i gosterdiler mi acaba beyler ???goren var mı ???
1.94 u gordu diyor grafikler
taraftar
10-03-2005, 11:03
dostum bozok 1.88 den dondü şu an 1.93 94 üde kırar ise izle ..:))
taraftar
10-03-2005, 11:05
endeks ise bugün sanırım 27800 üzeri kapar sanırım buı sefer 28400 ü kırarız umarım sekfk başı çeker...yeter degil mi???
taraftar
10-03-2005, 11:10
bu sefer bankadan bagımsız....hadi hayırlısıı.....2. alım dalgasının 2.00 üstüne atmasını bekliyorum...
insallah allahin izni ile soyle bir gitsin aselsan gibi bir hareket cizse yeter
taraftar
10-03-2005, 11:26
hocam aselsan gibi gideceğini sanmıyorum incelediğinde 2.40 . 2.80 . 3.10 gibi ....ama şimdi baktım tutunamadı düzeltmede 92 den işlem gorüyor iyi degil bu ....
dedigim gibi gitmeye pek hevesli islemler olmuyor seker yatirim halka arz yapiyor
taraftar
10-03-2005, 11:32
artık bakılmaz...
taraftar
10-03-2005, 11:34
şeker bugünde mi satmşşşş....offff...ne kadar satmışş..adamlar istediği gibi çeviriyor kağıdı neden gotürsünler ki buralardan bile al-sat ile kazanıyorlar....
adamlar bence sekeri kullanıyorlar,
sekerden satış baskısı varmış gibi gösterip diğer tarafa aktarıyorlar.
sekerin satması iyi bence, almasında aman.
taraftar
10-03-2005, 11:52
adamlar bence sekeri kullanıyorlar,
sekerden satış baskısı varmış gibi gösterip diğer tarafa aktarıyorlar.
sekerin satması iyi bence, almasında aman.
Dostum dedigin gibi olabilir ...Yine diyorum bugün 92 üzerinde bir yerden kapanış olmalı....
97 ye yakın bir yerden yapar ise hareketlenme yakın bence....
ALLAH UTANDIRMASIN.....:)
Dostum dedigin gibi olabilir ...Yine diyorum bugün 92 üzerinde bir yerden kapanış olmalı....
97 ye yakın bir yerden yapar ise hareketlenme yakın bence....
ALLAH UTANDIRMASIN.....:)
AMINNNNNNNNNNNNNNN :D :bravo: :bravo: :bravo:
taraftar
10-03-2005, 11:58
2 gün artı kapatsa şu sıkışıklıktan kurtuluruz ama....bakalım bu arada 93 teki savaşı kim kazanır dersiniz bizimkiler mi???
2 gün artı kapatsa şu sıkışıklıktan kurtuluruz ama....bakalım bu arada 93 teki savaşı kim kazanır dersiniz bizimkiler mi???
bizimkiler de kim ben taniyor muyum hadi hayirlisi
taraftar
10-03-2005, 12:18
bizimkiler de kim ben taniyor muyum hadi hayirlisi
bizimkiler = alıcılar :) yoksa herhangi bir grupla alakam yok....
bizimkiler = alıcılar :) yoksa herhangi bir grupla alakam yok....
:D :D :D yeme bizi simdi :D :D :D
saka saka
Bana da bir sıçrama yapacak gibi geliyor ama? Kısmet işte.
taraftar
10-03-2005, 15:54
92 üzeri kapanış ve ertesi günde artı kapar ise hareket başlar...sanki bugün 92 üzeri kapanacak gibi içimde bir his var ama....
HADİ HAYIRLISI ....
uyuz kagit canim dedigim gibi gitmeye hic niyeti yok yok yok
TurkuazMavi
10-03-2005, 16:01
Arkadaşlar.. Takip ettiğim kadarıyla . Bu kağıt hareketlerine hep bir cuma sabahı başladı. Ve yarın cuma. Hadi hayırlısı ...
futbolcu
10-03-2005, 16:05
uyuz kagit canim dedigim gibi gitmeye hic niyeti yok yok yok
uyuz eder ama sonra iyi aşır ilaç olur :D
uyuz eder ama sonra iyi aşır ilaç olur :D
ama tutmasını bilemezsen benim gibi her gün küfredersin... :D
92 üzeri kapanış ve ertesi günde artı kapar ise hareket başlar...sanki bugün 92 üzeri kapanacak gibi içimde bir his var ama....
HADİ HAYIRLISI ....
92'nin sırrı nedir Taraftar kardeş?
makbulut
10-03-2005, 16:27
92'nin sırrı nedir Taraftar kardeş?
gerçekten yaw bu 1.92 çok sık konuşulmaya başladı.Gecemezsek kokmalımıyız :a-o:
1,89-1,90 altına bırakmıyorlar gibi
taraftar
10-03-2005, 17:09
Arkadaşlar 1.92 teknik olarak önemli 2.30 dan başlamış olan düzeltmenin bittiğini teyit etmesi için ...92 üzeri kapanışlar olması lazım ...2.00 üzeri kapanışta ise hareketler hızlanır.....
taraftar
10-03-2005, 17:13
Senette korkacak bir durum yok..Eğer 92 üzeri kapanış olmaz ise bir hafta daha en fazla yatay kalırız...sonra yukarı..
92 altında kapanacak gibi...:(
30bin lotu son dakkada kim çizdi ya.
bir anda 1,92 gözüktü. bir daha ki refresh'te hemen 1.88'e döndük! arada birisi de verdi mi ki? :nnee:
30bin lotu son dakkada kim çizdi ya
son dakikalari goremiyorum
kactan kapatti
futbolcu
10-03-2005, 17:32
30bin lotu son dakkada kim çizdi ya
ben dezem inanır mısın sn.lektem
taraftar
10-03-2005, 17:32
Ne oldu şimdi birileri 92 kapamak için 4 kademe çekti amcamın biri kapanmasını istemedi...Bu adamlar insanı verem eder .....4 kademeyi alan kim di gören var mı?
taraftar
10-03-2005, 17:34
ben dezem inanır mısın sn.lektem
beni yalancı çıkarmamak için mi çektin :)
1.88 kapandı. Futbolcu kardeş, ciddi sen mi aldın? 30 bin lot birden?
futbolcu
10-03-2005, 17:36
sn.dostlarım günlük bu kağıt verem eder kim aldı kim sattı ancak alıp yatan kebabına bakar dimedi dimeyin
syg
fotoraf size alin bakin futbolcu nasil cizdi tahtayi gorun :cheers: :bravo: :cheers:
taraftar
10-03-2005, 17:40
mezartaşı mı yaptık bugün yaniii sn. BOZOK.
futbolcu
10-03-2005, 17:41
tşk ellerinize sağlık sn.bozok
:o yok daha neler daha mezardan kalkamadik ki bir dirilsede soyle bir maroton yapsa 2.80 3.00 gibi o zaman mezar tasini ben yapacagim :D hediyem olsun diyecegim :bravo: :cheers:
Arkadaşlar kafa bulmayın. Futbolcu mu çizdi böyle? Ciddi mi
tşk ellerinize sağlık sn.bozok
sizinde yureginize
butun seker ve seker finas taki arkadaslarima saygilarimi sunuyorum
insallah hep birlikte ekmek yiyecegiz bu babo bank isinden :bravo:
taraftar
10-03-2005, 17:47
dostum benim ne ilgim var nede bilgim bu konuda...
Ama çokta önemli değil o lotları alan birileri oradaki satıcıları aldı mal aldı yani..yarın artı olur sanırım çünkü alan ların kimlerse hep tüm ortalamaların altı bir kapanış oldu....
YARIN OLA HAYIR OLA .....
istese 50 bin lot cizer sen ne sandin bu topigi ismi kucuk ama yatirimi buyuk kisiler burda haberiniz ola :D :D :D :D :D :p :D :bravo:
E hadi bakalım, yarın 1,99'u bir göstertin de hayır duası kazanın! :) ;)
taraftar
10-03-2005, 17:50
:o yok daha neler daha mezardan kalkamadik ki bir dirilsede soyle bir maroton yapsa 2.80 3.00 gibi o zaman mezar tasini ben yapacagim :D hediyem olsun diyecegim :bravo: :cheers:
bu arada dostum mezartaşı diye mum grafiklerindeki mezartaşı görünümünü kastedmiştim...Teknik olarak yanii zirvelerde oluşursa zirve görüntüsü yorunlanabilir lakin bu durumda yorum olmaz yatay harekette bir anlam yüklenemez mezartaşına....
HERKESE SAYGILAR...
bu arada dostum mezartaşı diye mum grafiklerindeki mezartaşı görünümünü kastedmiştim...Teknik olarak yanii zirvelerde oluşursa zirve görüntüsü yorunlanabilir lakin bu durumda yorum olmaz yatay harekette bir anlam yüklenemez mezartaşına....
HERKESE SAYGILAR...
dedigin gibi oldu biliyorum bennimde canim cok sIkIldi bugun 2.00 ustunu bekliyordum ise biraz espirili yaklasiyim dedim sn taraftar
bu cicek te tum seker finas dostlarina :bravo: :bravo: :bravo:
Vahap MUNYAR
Yabancı bankalar cirit atıyor, Rabobank’ın kanı ‘Şeker’le uyuşuyor
vmunyar@hurriyet.com.tr
EKONOMİST Dergisi’nin ‘Yılın İş İnsanları’ ödül töreninde bir arkadaşım sordu: ‘Duydun mu? (X) Bank’a da Belçika’dan ciddi bir ortaklık teklifi varmış. Bankanın yüzde 50’sini hemen almaya hazırlarmış...’
Birçok Türk bankasının yabancı bankalara satış veya ortaklık konusunu görüştüğünü biliyordum, ancak söz konusu teklifi sormak için ilgili bankayı aradım. Yanıt ilginçti: ‘Türkiye’de şu anda yabancı bankalar cirit atıyor. ‘Sizi satın alalım, ortak olalım’ teklifiyle karşılaşmayan banka yok gibi. Biz önceleri kapımızı tümüyle kapalı tutuyorduk. Teklifler yoğunlaşınca, ‘Görüşelim, en azından bankamızın değerini öğreniriz’ demeye başladık.’
Peki, Türk bankalarının tümü, ‘Fiyatımızı öğrenelim’ mantığıyla mı yabancılarla görüşüyor?
Elbette değil...
Türk bankacılık sektörüne Koç Finansal Hizmetler’in yüzde 50’sini alarak adım atan İtalyan Unicredito, bununla yetinmeyip, ortağıyla birlikte Yapı Kredi Bankası’nın yeni sahibi olmaya soyundu.
Ardından Fransız BNP Paribas, Türk Ekonomi Bankası’na ortak olmak üzere TEB Mali Yatırımlar’la görüşmesini ‘mutlu evlilik’le noktaladı.
Yabancıyla ‘mutlu evlilik’ sırası en geç önümüzdeki nisan ayı ortalarında Şekerbank’a geliyor.
Şekerbank, Hollandalı Rabobank’la ortaklık görüşmesini kararlılıkla sürdürüyor. Şekerbank Genel Müdürü Hasan Basri Göktan, Rabobank’la ortaklık hazırlığını şöyle değerlendiriyor: ‘Rabobank’la ilişkimiz çok eskiye dayanıyor. Onlar Türkiye’ye ilgi duymaya başlayınca, kendilerine en yakın bizi gördüler. Aramızda birçok ortak özellik var. İki banka da kooperatiflerle kurulmuş. Hem Şekerbank’ın, hem de Rabobank’ın bir patronu yok. Onlar da biz de kár dağıtmıyoruz. Tam bir kan uyuşumumuz var.’
Madem bu kadar ‘uyum’ var, evlilik yakın olmalı... Göktan onaylıyor: ‘Şu anda due dilligence (detaylı inceleme) sürüyor. Nisan ortası gibi ortaklık gerçekleşebilir. Hedefimiz anlaşmak.’
Garanti Bankası ile İtalyan İntesa’nın ortaklık görüşmelerini kesen en önemli nedenlerden biri çalışanların emeklilik sandığıydı.
Şekerbank’ta böyle sorun çıkar mı? Göktan, munzam sandıklarının Şekerbank’ta hissesi olduğunu, bunun bir bölümünü Rabobank’a satabileceklerini belirtiyor ve ekliyor: ‘Bizde munzam sandık sorun olmaz.’
Göktan, ortaklıkla birlikte Şekerbank’ın özkaynaklarının 3-4 katına çıkabileceğini, Anadolu köylüsüne ‘yeni kaynak’ geleceğini savunuyor.
Göktan, Rabobank’la ortaklık sonrası birlikte Rusya’ya açılabileceklerinin de işaretini veriyor...
Yabancıyla evlenen bankalar ‘mutlu’luk sergiliyor... Yabancıların ilgisi, banka patronlarını sevindiriyor...
Sektördeki yabancı payı, önümüzdeki dönemde hızla yüzde 15-20’lere, belki daha da üstüne çıkacak gibi görünüyor.
Bankacılıkta yabancı payının yüzde 40-50’lere yükselmesine kuşkuyla bakanlar hatırlatıyor: ‘2001 krizi sırasında hükümet dört büyük bankanın patronlarını çağırıp, doların ateşini düşürmek için 250’şer milyon dolar acil borç istedi. Onlar da çıkarıp verdi. Buna karşın, bir yabancı banka, kriz darbesi yiyen özel sektöre can simidi olan ‘İstanbul Yaklaşımı’ konusunda sektörle ortak hareket etmedi. Herhangi bir sıkıntı durumunda, yabancı bankalar, ülke yararını tümüyle gözardı ederse ne olacak?’
Bu can alıcı soruya doğru yanıtı bulalım, bankacılık sektöründe ‘yerli-yabancı dengesi’ni iyi kuralım...
futbolcu
10-03-2005, 17:58
istese 50 bin lot cizer sen ne sandin bu topigi ismi kucuk ama yatirimi buyuk kisiler burda haberiniz ola :D :D :D :D :D :p :D :bravo:
ağzına sağlık dostum bu topik ve skbnk topiğinde istikrarlı olan dediğini yutmayan xzara, bozok gibi arkadaşların sağladığı birliktelikle güzel günlere
dostlarım forever ve erdemete de selamlar
bu sentte aşağıda bekliyorum demiştim seviyorum arkadaş var mı ötesi (sayfa 76)
E hadi bakalım, yarın 1,99'u bir göstertin de hayır duası kazanın! :) ;)
benim karınca duam sizlerle... :D :D
ama futbolcunun bir fil duası var varya bi okusun hisse değil 3,00'a 5,00'e gider bea... :D :D :D
bu topiği özlemişim...
aleyküm selam futbolcu...
futbolcu
10-03-2005, 18:17
benim karınca duam sizlerle... :D :D
ama futbolcunun bir fil duası var varya bi okusun hisse değil 3,00'a 5,00'e gider bea... :D :D :D
bu topiği özlemişim...
aleyküm selam futbolcu...
veeeee
te te teeeyyyyyyy
almadım. teeeteeteee
teeeteee
belki bir gün teeeteeetee
teee
TraderTR
10-03-2005, 18:22
Banka, nisan ayında kesin satılmayı bekliyor SEKFK'ın da dolayısıyla devri söz konusu, kağıt her zaman canlı olacaktır, hareketli olduğundan çok yakın destek/dirençleri gözönünde bulundurmamak gerekir aslında, benim baktığım yerler kısa vadede 2 ve 2.30 dirençleri, 1.85 kuvvetli desteğinde yapılan işlemler. 1.92 de de aman aman bir direnç göremiyorum ben...
SVG...
hepkaybedenbiri
10-03-2005, 18:37
oh my God, same story has been started
now watch the film up to it's end, again two or three members of this topic will be winner and richer , of course, others looser - same story
futbolcu
10-03-2005, 18:40
oh my God, same story has been started
now watch the film up to it's end, again two or three members of this topic will be winner and richer , of course, others looser - same story
aha ben de sizi bekliyordum te te lerden sonra :D
sekerci kardeşler,
bu arada vakfini kaçırmayın,
bence onun beklentisi daha hoş.
haftaya kardeş kardeş gider bunlar.
Jantrader
10-03-2005, 18:47
1360 in altinda hacim yapmadikca önce 2180 daha sonra da 3520 seviyelerinin denenebilecegini düsünüyorum ancak önce bi zirvesini gecmeli...
SKBNK la birlikte canli gözükse de SKBNK a oranla daha geri de kaldi... bu seviyelerde bi süre kalmasi uzun soluklu hareket icin cok olumlu olacaktir.
sayfalar önce(26-12-2004, 16:26 ) 2180 demisim 2300 ü gördü...1.78 i görmesini bekliyorum kirilirsa 1.60 larda sert tepki verir...yukarida 1.9x lardaki direnci pek önemli bi direnc diil...önümüzdeki hafta 2.xx lere atak yapmali...en cok 1 hafta gecikir sanirim...
3520 hedefini 3620 olarak düzeltiyorum...
hepkaybedenbiri
10-03-2005, 18:52
walla bende ne zaman yazacaksınız diye beklemiyor değildim
30 bin lot (eğergercekse) fena değil.. baska kaatlarda wardır sanırım hımmm...
neyse ben beklemedeyim hani bahsetmiştiniz aşalarda
taraftar
10-03-2005, 18:53
benim 1.92 telafuzum direnç diye algılanmasın sakın beyler...Senet yatay ve sıkısık bir düzeltme trendi içerisinde...Yakın zamanda bu sıkışılığını atacaktır üzerinden...
2.00 lirayı kırması gerekir...Direnç. 2.00 de..
futbolcu
10-03-2005, 18:58
walla bende ne zaman yazacaksınız diye beklemiyor değildim
30 bin lot (eğergercekse) fena değil.. baska kaatlarda wardır sanırım hımmm...
neyse ben beklemedeyim hani bahsetmiştiniz aşalarda
sn.dostum ben sözümde durdum karınca kararınca aldım aldığım sekfk değil rabodur
syg
futbolcu
10-03-2005, 19:00
benim 1.92 telafuzum direnç diye algılanmasın sakın beyler...Senet yatay ve sıkısık bir düzeltme trendi içerisinde...Yakın zamanda bu sıkışılığını atacaktır üzerinden...
2.00 lirayı kırması gerekir...Direnç. 2.00 de..
sn.taraftar bu kağıtta tekniğe kalırsak ya malsız ya da uzun beklemeler yaşar uyuz oluruz zaman, teknik görece rabo beklentisi ise gerçektir
skbnk 1550 iken biz ısrar ettik ve sağolsun bazı arkadaşlar "hade len" dediler :D ısrar ettik mutluyuz
Allah utandırmasın
Erdemetim syg ve selamlar
taraftar
10-03-2005, 19:11
252 SEKFK 131,940 1.919 79.2 -93,285 1.935 -56.0 38,655 23.2 34,670 -73,325
DENIZ YATIRIM 39,769 1.953 23.9 GARANTI YAT. -22,650 1.967 -13.6 0
SEKER YATIRIM 39,650 1.865 23.8 TACIRLER MEN. -21,099 1.919 -12.7 0
HALK YATIRIM 21,375 1.940 12.8 YAPI KREDI YAT. -17,912 1.920 -10.8 0
GLOBAL MENKUL 15,998 1.916 9.6 IS YATIRIM -17,035 1.938 -10.2 0
EKINCILER YAT. 15,148 1.949 9.1 AKDENIZ MENKUL -14,589 1.920 -8.8 0
DIGER 34,670 20.8 DIGER -73,325 -44.0 0.0
bugünün takasları..Dikkat ederseniz senet 1.86 yı görmedi ama şekerdeki amcamlar 86 maliyetli bugün 39 bin mal almışlar bravo adamlara istediği gibi at koşturuyorlar...
futbolcu
10-03-2005, 19:16
252 SEKFK 131,940 1.919 79.2 -93,285 1.935 -56.0 38,655 23.2 34,670 -73,325
DENIZ YATIRIM 39,769 1.953 23.9 GARANTI YAT. -22,650 1.967 -13.6 0
SEKER YATIRIM 39,650 1.865 23.8 TACIRLER MEN. -21,099 1.919 -12.7 0
HALK YATIRIM 21,375 1.940 12.8 YAPI KREDI YAT. -17,912 1.920 -10.8 0
GLOBAL MENKUL 15,998 1.916 9.6 IS YATIRIM -17,035 1.938 -10.2 0
EKINCILER YAT. 15,148 1.949 9.1 AKDENIZ MENKUL -14,589 1.920 -8.8 0
DIGER 34,670 20.8 DIGER -73,325 -44.0 0.0
bugünün takasları..Dikkat ederseniz senet 1.86 yı görmedi ama şekerdeki amcamlar 86 maliyetli bugün 39 bin mal almışlar bravo adamlara istediği gibi at koşturuyorlar...
?????!!!!! Sn.taraftar ben futbolcu siz taraftar beni yanlış anlamayın aynı gemideyiz şuan
ancak 39 bin lot 80 milyar tl yapar eğer bu kadar para ile büyük adam olup tahta yapıyorlarsa vaayyyyyy halimize
makbulut
10-03-2005, 21:21
Çok sevgili saygıdeğer spek amcalarım elimde 10.000 lot SEKFK var maliyetim1820 izin verirseniz satmak istiyorum.Yalnız bi sorun var yemin ettim 2000 den aşağıya satmıyacağım diye.Gerekli çalışmaların yapılarak kağadın 2000 çıkarılmasıhem sizin hemde benim menfaatim icabıdır.Gerğinin yapılmasını saygılarımla arz eder çalışmalarınızda başarılar dilerim! ;)
sayın spek amcalar (üç kişi)! Şu masumane isteği daha fazla bekletmeden bizleri de yanında sevindirirseniz mutlu oluruz aynen katılıyorum.saygılarımla.
taraftar
11-03-2005, 00:37
sayın spek amcalar (üç kişi)! Şu masumane isteği daha fazla bekletmeden bizleri de yanında sevindirirseniz mutlu oluruz aynen katılıyorum.saygılarımla.
Arkadaşlar az daha sabır...en fazla 2 hafta daha sabır...Eli kulağında .. :) :eek: :bravo: :bravo: :a-o: :cool:
gununuz aydin kazanciniz bol olsun
taraftar
11-03-2005, 10:58
gununuz aydin kazanciniz bol olsun
:) :D :) :bravo: Ooooo sağolasın bozok kardeş sizede .... :hayır:
taraftar
11-03-2005, 11:04
İşte grafiğşk size arkadaşlşar...Sisinde gördüğünüz gibi dün 1.92 üzeri kapanış ısrarımın sebebi budur.Düzeltme nin bittiğini teyit için ...Çok fazla anlatamam hala uyku mamurluğu var üzerimde ....İNŞAALLLAHHHH bugün ve +2 gün kapar isek kafayı kaldırır.... :) :)
taraftar
11-03-2005, 11:05
az kaldı azzz..:)
taraftar
11-03-2005, 11:14
bir önceki hareketin aynı + kopyası her rallide sıkışıklık üzerine %40 - %60 aralığı ekliyor...Ne dersiniz sizde iyi değilmi ?
Biraz sıkışıklı ve yatay trend ile macd mizde al verince cillop olacak.
ALLAHIN İZNİYLE ... :)
izliyorum ,babayı satıp buraya gecebılırım...hedefım 2500 2600 aralıgı...1920 uzerı gun kapatırsa iyi olur...
taraftar
11-03-2005, 11:49
izliyorum ,babayı satıp buraya gecebılırım...hedefım 2500 2600 aralıgı...1920 uzerı gun kapatırsa iyi olur...
ok...benim ralli sonu beklentim 2.70 - 2.80 ...Ama yine tekrarlıyorum 92 üzeri 2 gün kapanış olması lazım...
1910 alım gırıyorum bırazdan hadı bakalım...
iki kademelık yukselıs hedıyem olsun ::)
su anda butun senetler kucuklerin eline gecti her halde adam nasil hareket edecekse
ters kose yapabilirler
su anda butun senetler kucuklerin eline gecti her halde adam nasil hareket edecekse
ters kose yapabilirler
sessızlık duserse de alırız...
:)
sessızlık duserse de alırız...
:)
:p :D :gulen: :tamam: :bravo: :cheers:
taraftar
11-03-2005, 12:15
91 yine kalktı .Yukarı istekli gibiler ..Yine 2. seans süprzi olmaz ise ..:(
taraftar
11-03-2005, 12:16
Kademe derinliği görenler var mı? şeker ne yapıyor bugün....
bu topıge yazılarımı ıyı hatırlıyorum...yalnız hıcbırını uygulamadım...hepsı de tuttu...
bu sefer de yanılmam umarım...2,5 2,6 2,7 satıcıyım...
aramızda gormek ısterım abiii...:)
TraderTR
11-03-2005, 12:47
şimdilik bir durum yok tahta sakin....
SVG...
TurkuazMavi
11-03-2005, 12:59
Eğer tahta ikinci seans da bir icraat yapmaz ise .. Asıl icraat bir başka cuma sabahına kaldı demektir..
futbolcu
11-03-2005, 13:00
ama illa cuma mı
Arkadaşlar bu kağıtta en büyük risk ne olabilir? Ne olursa her şey tepe taklak gidebilir? Rabobank işinin olmaması mı? Bu durum, kağıdı yere serer mi? Yoksa %5-10 düşüşle yakayı kurtarır mı?
bence babo bank isi olmassa 1000tl nin bile altina duse bilir
taraftar
11-03-2005, 15:00
haydi BİSMİLLAH...başladık..
su anda 2 sean baslayali 7 dk oldu ama 1 lot bile islem olmadi uyuz kagit canim anca insanin canini sikar baska ise yaramaz
taraftar
11-03-2005, 15:10
su anda 2 sean baslayali 7 dk oldu ama 1 lot bile islem olmadi uyuz kagit canim anca insanin canini sikar baska ise yaramaz
Dostum merak etme işlem olmaması daha iyidir....Şu an olması kapanışa olsun...92 üzeri kapasınlar yeter..
iyi acilisi ben yapiyorum 3 defa 3 lot alayim
taraftar
11-03-2005, 15:19
iyi acilisi ben yapiyorum 3 defa 3 lot alayim
OK...90 a veren sen değildin değil mi ? :)
taraftar
11-03-2005, 15:34
Ne bu kademeler boş gibi 500 lotla indirip kaldırıyorlar ....
taraftar
11-03-2005, 15:37
bu arada emkel e dikkat beyler dün akşam çıkarmıştım 1.04 üzeri kapanırsa hareket hızlanır...1.13 - 1.30 ...ahhh ahhh almadığımız kağıtlar uçuyor...ya aldığımız ...
taraftar
11-03-2005, 15:51
yaprak kımıldamıyor ....fırtına öncesi sessizlik gibii....
cok ılgınc 100 200 lota ınıp cıkıyoruz...isterlerse 10000 lota tavan yaptırırlar...spekler uyuyo galıba...:)
ok...benim ralli sonu beklentim 2.70 - 2.80 ...Ama yine tekrarlıyorum 92 üzeri 2 gün kapanış olması lazım...
bız o sevıyeyı bıraz arttıralım 1,97 desek daha ıyı olur...
kagıt yaklasık 1 aydır max 1,97 gormus(ıkı uc defa)...yataydan cıkmak ıcın 1,97 uzerı kapanıs yapmak gerekır...ve hacımde cıddı artıs lazım...
daha ne olsun...
taraftar
11-03-2005, 16:36
Sn BOZOK ... bu 3 lotlar senin eserin mi ? :)
makbulut
11-03-2005, 16:38
boşuna uğraşmayın bu hafta vede bu gün SEKFK haftası değil :gulen:
kağıt geçenlerde 2 binlerin üzerine de çıktıydı ama?
makbulut
11-03-2005, 16:40
çıkmak önemli değil dostum önemli olan orada kalabilmek :tamam:
taraftar
11-03-2005, 16:40
Sn. LEKTEM senedin grafiğini bu sabah verdim..Sanırım bir önceki sayfada oradan bakabilirsiniz ... :) Sayfa 92 de.
http://www.bigpara.com/M1/sirket.asp?goster=2&id_=2458
ozaman bu sıtede sorun var...max sevıye 2,00 uzerı gozukmuyor...
martın ilk günlerinde, evet 2'nin biraz üzerine çıkmıştı. iyi biliyorum çünkü o gün mal kaptırmıştım. 1,95'ten filan satışlarım gittikten sonra 2'yi de devirmişti.
taraftar
11-03-2005, 16:47
İşte size SEKFK nın close line grafiği....
Bu grafikte martın ilk günlerinde (şubatın sonları da olabilir) 2'nin üzerine yapılan hareket gözükmüyor ama?
taraftar
11-03-2005, 16:50
Bu da diğer bir tür...Buyrun..
28 Şubat! Tamamdır
Tarih 28.02.2005
Kapanış 1,97 1,97 1,54
En Yüksek 2,08 2,08 1,63
En Düşük 1,87 1,87 1,46
Ağır. Ort 1,97 1,97 1,54
Miktar (Adet) 1.846.527 1.846.527 -
Hacim (YTL) 3.636.345 - 2.844.227
Sermaye (YTL) 18.823.530 - 14.723.136
Piyasa Değeri (YTL) 37.082.354 - 29.004.579
Dolar Kuru 1,27850 - -
XU100 28.396 - 22.211
son grafikte görülüyor.
ohhooo biz daha grafikleri düzgün alamıyoruz, nasıl tahmin yapıcaz? işimiz yaş! :)
taraftar
11-03-2005, 17:24
kapanış iyi yerden sanırım...olacak ..
taraftar
11-03-2005, 17:30
92 mi kapadık ....
dediginizi yaptiniz kagidi1.92 den kapattiniz
Pazartesi ne olur dersiniz?
size bir sey deyim kesinlikle buyukler bu siteyi takip ediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bizi kirmamak icin 1.92 den kapattilar saogsunlar
size bir sey deyim kesinlikle buyukler bu siteyi takip ediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi canım? :roll:
taraftar
11-03-2005, 17:34
Eeeee o kadar gırtlak patlatttıkk 92 92 diye diye ALLAH razı olsun.... :)
Şaka bir kenara sıkışıklıktan kurtulmadık henüz pazartesi-salı 92 üzerlerden biy yerden kapanış yapar isek sanıyorum ki sıkışıklıktan kurtulur yukarı yönelebiliriz...
ALLAH UTANDIRMASIN ...
Eeeee o kadar gırtlak patlatttıkk 92 92 diye diye ALLAH razı olsun.... :)
Şaka bir kenara sıkışıklıktan kurtulmadık henüz pazartesi-salı 92 üzerlerden biy yerden kapanış yapar isek sanıyorum ki sıkışıklıktan kurtulur yukarı yönelebiliriz...
ALLAH UTANDIRMASIN ...
aminnnnnnnnnn :bravo:
hadi canım? :roll:
baska bir yorumun varsa alalimmm :gulen: :bravo:
makbulut
11-03-2005, 17:36
Çok sevgili saygıdeğer spek amcalarım elimde 10.000 lot SEKFK var maliyetim1820 izin verirseniz satmak istiyorum.Yalnız bi sorun var yemin ettim 2000 den aşağıya satmıyacağım diye.Gerekli çalışmaların yapılarak kağadın 2000 çıkarılmasıhem sizin hemde benim menfaatim icabıdır.Gerğinin yapılmasını saygılarımla arz eder çalışmalarınızda başarılar dilerim! ;)
beni kırdılar ama....ehü ehü ehüüüüüüüüü
beni kırdılar ama....ehü ehü ehüüüüüüüüü
sizin icin elimden geleni yaptim cikmasi icin 35 lot kadar aldim ama cikmadi senet ne yapabilirim bakska biraz nakitim kaldi oda duserse diye bekliyor :gulen: :gulen: :D
taraftar
11-03-2005, 17:38
Arkadaşlar 20 günlük ağırlıklık ortalamı baz alır isek asıl üzerinde kalmamız gereken yer 93-94 civarı bir nokta ....Bu seviyenin üzerindeki kapanışlar senet açısından iyi olacaktır....Grafiğini veririm dataları indirdikten sonra ...
futbolcu
11-03-2005, 17:43
1 hafta sabır topu topu 1 hafta
taraftar
11-03-2005, 17:50
1 hafta sabır topu topu 1 hafta
İyi futbolcuya seyirci değil taraftarız...Bu arada hangi takımı tutuyorsun BEN FANATİK FENERBAHÇELİYİM de .....
HEP DESTEK TAM DESTEK..
taraftar
11-03-2005, 17:54
251 SEKFK 88,378 1.896 84.2 -91,447 1.898 -87.2 -3,069 -3.0 16,533 -13,464
SOYMEN MENKUL 29,950 1.900 28.5 SEKER YATIRIM -42,808 1.891 -40.8 0
IS YATIRIM 20,135 1.893 19.2 DENIZ YATIRIM -21,149 1.905 -20.2 0
GFC GENERAL 20,000 1.892 19.1 AK YATIRIM -18,101 1.894 -17.3 0
YATIRIM FINANSMAN 13,050 1.909 12.4 STOK MENKUL -5,000 1.900 -4.8 0
TACIRLER MEN. 5,243 1.876 5.0 GARANTI YAT. -4,389 1.952 -4.2 0
DIGER 16,533 15.8 DIGER -13,464 -12.8 0.0
bugünün takası şeker mal vermiş...Gariptir son 1 haftadır genelde satanlar da...
hepkaybedenbiri
11-03-2005, 17:57
bakıyomda topiğin rating top yapmış ama kağıtta tık yok...
te tette te, yaw bi futbolcu wardı emmanuel tette, bu tet te lerin onla bi alakası warmı
taraftar
11-03-2005, 17:58
http://www.hisse.net/td.php
bu siteden bakabilirsiniz günlük alım-satımlara ..
futbolcu
11-03-2005, 18:02
İyi futbolcuya seyirci değil taraftarız...Bu arada hangi takımı tutuyorsun BEN FANATİK FENERBAHÇELİYİM de .....
HEP DESTEK TAM DESTEK..
güzel kardeşim cevabım ilişktedir
syg
TurkuazMavi
11-03-2005, 18:04
Arkadaşlar dediğim gibi başka cumaya kaldı . ne yazık ki .. Ama bu başka cuma büyük bir ihtimal ile önümüzdeki cuma olabilir. Bu yanlızca grafiklere göre bir tahmin.. Umarım hepimiz için iyisi olur. Çünkü adamlar cumadan mala girip yükseltip bir sonraki pazartesi-cuma arasında işi bitiriyorlar. unutmayın 1.10 dan 230 a topu topu 5 iş gününde çıktık .. saygılarımla..
futbolcu
11-03-2005, 18:05
bakıyomda topiğin rating top yapmış ama kağıtta tık yok...
te tette te, yaw bi futbolcu wardı emmanuel tette, bu tet te lerin onla bi alakası warmı
futbolcu hala var
te lerde
yalnız şu emmanuel i anlayamadım
taraftar
11-03-2005, 18:08
güzel kardeşim cevabım ilişktedir
syg
Buda benden olsun kardeşim o zaman ...
varmı bu sevgiden ötesi .....
hepkaybedenbiri
11-03-2005, 18:18
futbolcu hala var
te lerde
yalnız şu emmanuel i anlayamadım
yok yok gizli bi mesaj vermek istemedim çaykurrizede mi neydi zenci iyi bi futbolcu, adı emmanuel tetteh idi sanırım o açıdan yani yoksa baska anlam ifade etmiyor...
ayrıyetten Seçkin insanlar topluluğu olan saygıdeger FENERBAHÇEli arkadaşlara saygılarımı ve iyi dileklerimi sunmak isterim :bravo:
taraftar
11-03-2005, 18:22
yok yok gizli bi mesaj vermek istemedim çaykurrizede mi neydi zenci iyi bi futbolcu, adı emmanuel tetteh idi sanırım o açıdan yani yoksa baska anlam ifade etmiyor...
ayrıyetten Seçkin insanlar topluluğu olan saygıdeger FENERBAHÇEli arkadaşlara saygılarımı ve iyi dileklerimi sunmak isterim :bravo:
Arkadaşım hata yaptın sanırım..TETTEH in gol şov yaptığı takım BJK dir...Fenerbahçe değil....ok..
futbolcu
11-03-2005, 18:26
Arkadaşım hata yaptın sanırım..TETTEH in gol şov yaptığı takım BJK dir...Fenerbahçe değil....ok..
te te teeeeeyyyyyyy
bugünün takası şeker mal vermiş...Gariptir son 1 haftadır genelde satanlar da...
bak sen şu işe... :D :D :nnee:
bu arada bır fenerlı de benım...
:sus:
taraftar
11-03-2005, 21:34
[QUOTE=XZARA_]bak sen şu işe... :D :D :nnee:
bu arada bır fenerlı de benım...
:sus:[/QUOTE
iyiii... bu arada kırmızılar senin alışlar mı ???
makbulut
11-03-2005, 21:59
DİKKAAAAAAAAAAAAAYYYT
Komutanınız geldi hazırola geçin :tamam:
taraftar
11-03-2005, 22:23
[QUOTE=makbulut]DİKKAAAAAAAAAAAAAYYYT
Komutanınız geldi hazırola geçin :tamam:[/Q
Futbolla pek ilgili değilsin galiba sn. makbulut bizde farkındaysan 3 yıldızlıyız.. :) :roll: :roll: :tamam:
makbulut
11-03-2005, 22:35
[QUOTE=makbulut]DİKKAAAAAAAAAAAAAYYYT
Komutanınız geldi hazırola geçin :tamam:[/Q
Futbolla pek ilgili değilsin galiba sn. makbulut bizde farkındaysan 3 yıldızlıyız.. :) :roll: :roll: :tamam:
Dostum sende daha askerliğini yapmadın galiba :hayır: bir gün değil bir saat önce bile alsan rütbeyi kıdemli sen olursun. :evil: Siz yüzbaşı apoletlerini taktığınızda bizimki çoktan eskimişti bile :bravo:
taraftar
11-03-2005, 22:42
[QUOTE=taraftar]
Dostum sende daha askerliğini yapmadın galiba :hayır: bir gün değil bir saat önce bile alsan rütbeyi kıdemli sen olursun. :evil: Siz yüzbaşı apoletlerini taktığınızda bizimki çoktan eskimişti bile :bravo:
Geçmişe değil bugüne bak..Yıldızlar aynı olabilir ama biz ligde hala sizden 1 adım öndeyiz....Ama şu konuda haklısın sizin yıldızlar (H.ŞÜKÜR - ERGÜN (yıldız dedikleriniz) ) biraz eskidi...
Bizimkiler daha gıcır gıcır (ANELKA - ALEX - PİERRE - M.NOBRE - M.AURELİO - TUNCAY .... )
Bu arada KADIKÖYE yine 6 çayına bekleriz ...Geçen çayda çok keyif almıştık TARAFTAR olarak ...
makbulut
11-03-2005, 23:01
[QUOTE=makbulut]
Geçmişe değil bugüne bak..Yıldızlar aynı olabilir ama biz ligde hala sizden 1 adım öndeyiz....Ama şu konuda haklısın sizin yıldızlar (H.ŞÜKÜR - ERGÜN (yıldız dedikleriniz) ) biraz eskidi...
Bizimkiler daha gıcır gıcır (ANELKA - ALEX - PİERRE - M.NOBRE - M.AURELİO - TUNCAY .... )
Bu arada KADIKÖYE yine 6 çayına bekleriz ...Geçen çayda çok keyif almıştık TARAFTAR olarak ...
Lig şampiyonluğu sadece istatistiktir.Gecen yıl kim şampiyon oldu sorusu sadece istatistiklerde kalan bir sorudur. :hayır: Hiç bir şey ifade etmez.Futbolcular ise gelip geçiçidir.Bu gün o yarın başkası :evil: Ama senin tartışmaya çalıştığın takımın(sizin hayal bile edemeyeceğiniz)bir UEFA kupası ve SÜPER kupası mevcuttur :bravo: Vede takımlar tarihleriyle anılır dostum.
Türkiye 1.ligi şampiyonu fb.Avrupa fatihi UEFA VE SÜPER KUPA ŞAMPİYONU GALATASARAY .söylermisin şimdi hangisi ezici bir üstünlük :)
RABOBANK işinin olmayacağı anlaşıldı ve mal satıyor? :confused:
taraftar
12-03-2005, 00:14
Bu topicin başında SEKFK yazıyor. Burası Futbol muhabbeti yeri değil !.
Haklısın özür dilerim ...Kaptırmışım kendimi .. :(
Bu topicin başında SEKFK yazıyor. Burası Futbol muhabbeti yeri değil !.
Dayak cennetten çıkmadır.
:hissenet:
http://www.turkishbulls.com/tr/StockPage.asp?CompanyTicker=SEKFK&MarketTicker=Ikinci&Typ=S
bır arkadasımızın bıze armaganı...tesekkur ederız...
''Şimdi almak için iyi bir zaman mı? Bu biraz koşullara bağlı. Dünkü kapanıştan sonra bugünkü açılışa kadar piyasayı olumlu etkileyebilecek şeyler duydunuz mu? Eğer öyleyse, bugünkü seansı çok dikkatle izleyin. Şu an bir boğa formasyonu oluşuyor ama henüz teyit edilmiş değil.''
taraftar
13-03-2005, 15:41
Buyrun XZARA_ kardeş saol verdiğin site tam aradığım site idi....
Mum grafik formasyonları kısa vadede çok işe yarıyor ....SEKFK için ise analiz yapmak gerekirse henüz sıkışıklıktan kurtulamadı 97 üzeri kapanışta senet hız kazanacaktır....Direnç çizgisi üzeri kapanışlar her zaman senet için sağlıklı olacaktır....Pazartesi görüşmek üzere ...
''Trendin aşağıdan yukarıya döndüğünü teyit etmek için üçüncü gün beyaz bir mum, yukarıya yönlü bir aralıkla açılış veya daha yüksek kapanış görmemiz gerekir.''
işte buraya dıkkat...
bekleyelım bakalım... :rolleyes:
taraftar
13-03-2005, 19:12
''Trendin aşağıdan yukarıya döndüğünü teyit etmek için üçüncü gün beyaz bir mum, yukarıya yönlü bir aralıkla açılış veya daha yüksek kapanış görmemiz gerekir.''
işte buraya dıkkat...
bekleyelım bakalım... :rolleyes:
Dostum dediğin siteye bende girdim gayet güzel bir site saol bu arada...Yani pazartesi 92 üzeri bir kapanış yapması şart..Ve salıda 97 üzeri ...eğer bu dediklerim olursa Cuma bizi gayet güzel fiatlar bekliyor....
HADİ HAYIRLISI....
pazartesı yada salı hızlı yukarı olursa 2,7 2,8 aralıgını beklerım...yok yatay olursa hafta sonuna dogru satıs yapılabılır...o zamanda 1,8 ını beklerım...
sn taraftarın grfıkte gorulecegı gıbı 1,97 yıne denenebılr...gecıldıgı ve uzerınde kapanıs oldugu gun kagıt hızlı cıkar yok tekrar gerı gelırse o zaman bır iki hafta yatay ( 1,97 1,80 aralıgında sarkmada olabılır) olur...
taraftar
13-03-2005, 19:22
sn taraftarın grfıkte gorulecegı gıbı 1,97 yıne denenebılr...gecıldıgı ve uzerınde kapanıs oldugu gun kagıt hızlı cıkar yok tekrar gerı gelırse o zaman bır iki hafta yatay ( 1,97 1,80 aralıgında sarkmada olabılır) olur...
Aynı fikirdeyim ..... :) :hayır: :bravo: :bravo: :bravo:
Sn taraftar zaten eklemiş grafiği sağolsun.
şahsen benim elimde yok.
benzer olabilir,ama grafiğe bir de şu şekilde bakılabilir
Yazdığım şey dikkatten kaçtı galiba. Şeker Yatırım sürekli mal satıyormuş.
Rabobank işinin olmayacağı anlaşıldı da ondan mı satıyor? Başka ne gibi bir nedeni olabilir?
Yazdığım şey dikkatten kaçtı galiba. Şeker Yatırım sürekli mal satıyormuş.
Rabobank işinin olmayacağı anlaşıldı da ondan mı satıyor? Başka ne gibi bir nedeni olabilir?
evet seker yatirimin gittik ce satislari artiyor neden acaba ? :mad: :mad: :vurkafa:
Birleşme olacaksa neden satsın ki? Size de saçma geliyor herhalde? Şekerbank'ta satış yapıyor mu peki? Görebilen var mı?
futbolcu
14-03-2005, 11:59
evet seker yatirimin gittik ce satislari artiyor neden acaba ? :mad: :mad: :vurkafa:
satın o zaman :D
bir miktar satis yaptim bile
Satmak için de veri yok. İşin pis tarafı bu. Rasgele satış yapılır mı? Satarız, yükselir bu namussuz şimdi.
taraftar
14-03-2005, 12:51
beklediğim hareketi yapmadı .. ben yokum şu vakitten sonra arkadaşlar...kalanlara ALLAH sabır versin...böyle uyuz kağıt görmedim ben ... Yukarı gidemeyen senet aşağı gelir....HADİ EYVALLLAHHH BAŞKA ÇÖPLÜĞE TAKILICAM ARTIK BEN...
hepkaybedenbiri
14-03-2005, 12:57
satın o zaman :D
satmak mı? siz? şimdi?, walla inanmıyorum, hani 2,7-2,8 -3 -5 -10 20-30 ,,, ,,olmayacakmıydı bu yaw
makbulut
14-03-2005, 12:59
beklediğim hareketi yapmadı .. ben yokum şu vakitten sonra arkadaşlar...kalanlara ALLAH sabır versin...böyle uyuz kağıt görmedim ben ... Yukarı gidemeyen senet aşağı gelir....HADİ EYVALLLAHHH BAŞKA ÇÖPLÜĞE TAKILICAM ARTIK BEN...
Al bendende o kadar kalanların yüklü miktarda sabır taşına ihtiyacı var diyorum.Bizde kalmadı maalesef.Başka bir topiktr görüşmek üzere :vurkafa:
taraftar
14-03-2005, 13:00
satmak mı? siz? şimdi?, walla inanmıyorum, hani 2,7-2,8 -3 -5 -10 20-30 ,,, ,,olmayacakmıydı bu yaw
öle düşünen beklesin ne diyebilirim....veya alım yapsın ne diyebilirim ben...her tahmin tutacak değil ya ...
İşte Şeker Yatırım'ın yaptırmak istediği de tam bu olabilir. Hmm...
futbolcu
14-03-2005, 13:02
satmış mıyım ben de öyle görünmüyo ama sen öyle istiyorsan
En iyi alış 1.86
En iyi satış 1.89
aradaki kademelere ne oldu yav?
***SEKFK*** Seker Finansal Kiralama A.S.’nin 14.03.2005 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. “Sirketimizin 11.03.2005 tarihinde aldigi ve yayinlanmak uzere IMKB Baskanligina gondermis oldugu 2004 yili Olagan Genel Kurul ve A ve B imtiyazli pay sahipleri toplantisi 29.03.2005 tarih ve saat 10:30 olarak Sekerbank T.A.S. Genel Merkezi olan Buyukdere Caddesi, No:171, A Blok, Metrocity 12. Kat, Levent, Istanbul diye bildirilmisti. Yapilan duzeltmede sirketimizin Olagan Genel Kurul ve A ve B imtiyazli pay sahipleri toplantisi 31.03.2005 tarihinde saat 09:30’da yukarida belirtilen adreste yapilacaktir.” ***SEKFK*** (14/03/2005 - 13:43:55)
Vay be... kağıt bir gün hareketlenmedi, hemen herkes gemiden indi! Kendi söylediklerine bile inanmayan biri, nasıl borsacı olur?
1,80 duserse yıne alırım...1,97 beklemedeyım...
TraderTR
14-03-2005, 16:11
1.85 altı beklenmemeliiiiiiiiiiiiiiiiiiii, destek atıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
SVG...
1.85 altı beklenmemeliiiiiiiiiiiiiiiiiiii, destek atıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
SVG...
bırak da degsın 1,8e.... deger degmez yukarı hızlı atarız...:)
TraderTR
14-03-2005, 16:23
1.81 de de alışımız var verenden allah razı oldun o zaman :))
SVG
taraftar
14-03-2005, 16:29
bugün 86 altı kapanış olur ise ... bu hafta sanırım 1.70 altı bir yerleri görebilir... Bilginiz olsun sadece ..
futbolcu
14-03-2005, 16:31
bugün 86 altı kapanış olur ise ... bu hafta sanırım 1.70 altı bir yerleri görebilir... Bilginiz olsun sadece ..
umarım 170 altı görür umarım :D
İşte size SEKFK nın close line grafiği....
bu grafiğin şu anki görünümü nedir?
Benden başka herkes sattı mı arkadaşlar? Satmayan var mı :confused:
TraderTR
14-03-2005, 16:40
:)) dikkatle bakacam 1.86 kapanış olduğunda
SVG...
%50 lisi gitti keske yukardan satma imkanim olsa idi
TraderTR
14-03-2005, 16:44
soymennnnnn:) ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh
SVG...
Ne oldu grafiklere, desteklere, dirençlere beyler? Mum grafikleri, close line, distant line, MACD, Elliot, şu bu?
Ne oldu grafiklere, desteklere, dirençlere beyler? Mum grafikleri, close line, distant line, MACD, Elliot, şu bu?
ben sattamadım nıyetımde yok...sadece beklemedeyım...tansas sattım duserse yıne alacam...yok oyle hemen almak hemen satmak...:)
varyemez
14-03-2005, 17:22
14/03/2005
İSTANBUL - Şeker Finansal Kiralama'da Olağan Genel Kurul 31 Mart'ta yapılacak.
Şeker Finansal Kiralama A.Ş. tarafından Borsa'ya gönderilen açıklamada, şirketin Olağan Genel Kurul ve A ve B imtiyazlı pay sahipleri toplantısının 31.03.2005 tarihinde saat 09:30'da Şekerbank T.A.Ş. Genel Merkezi olan Büyükdere Caddesi, No:171, A Blok, Metrocity 12. Kat, Levent, İstanbul adresinde yapılacağı bildirildi.
makbulut
14-03-2005, 17:24
Ha gayret 1.8 tekrar alış verdim :tamam:
1,8 ler geldı ıste budur...
futbolcu
14-03-2005, 17:30
ben sattamadım nıyetımde yok...sadece beklemedeyım...tansas sattım duserse yıne alacam...yok oyle hemen almak hemen satmak...:)
tnsas dimi Allah onu davul etsin düşüşlerde nasıl da hevesli, çıkışlarda ise gıdım gıdım ammaaaaa
şefiğim öylemi düşer güzel düşer
uyuz eder
ama başladımmı uçar gider
%75 i gitti
off ne alacagim simdiii
1,8 cıvarı alanlar yarın ıyı kazanır (bence)
1,82 kapandı. deve gibi değer kaybetti. kesin rabobank işi olmayacak. şeker gene satıcı mıydı?
alıs satıs son ıslem nedır benım sıte guncellemedı...
alıs satıs son ıslem nedır benım sıte guncellemedı...
En iyi alış 1.81
En iyi satış 1.82 (kapanış)
tnsas dimi Allah onu davul etsin düşüşlerde nasıl da hevesli, çıkışlarda ise gıdım gıdım ammaaaaa
şefiğim öylemi düşer güzel düşer
uyuz eder
ama başladımmı uçar gider
sınır kagıt spegı yok bu kagıdın...sattım kurtuldum...
makbulut
14-03-2005, 17:36
:vurkafa: Alamadım 1.8 den.Neyse yarın daha aşağıdan alırım artık büyük ihtimal :tamam:
sınır kagıt spegı yok bu kagıdın...sattım kurtuldum...
"sınır kagıt spegı yok" ne demek?
En iyi alış 1.81
En iyi satış 1.82 (kapanış)
tesekkur ederım...kademelerde bosluk var ...yarın ustlerden acabılıriz..
tabı borsa ters kose yapmassa...
"sınır kagıt spegı yok" ne demek?
yaklasık butun kagıtların cıddı oyuncuları vardır...kagıdı ıstedıgı yere cekecek kadar saglamdırlar...
bu kagıtta cıddı bır hareket yasanmıyo...bılmem kac senedır yatay 2,00 1,3 arası...
TraderTR
14-03-2005, 17:48
alıcı:
şeker 27000
garanti:17000
sayılgan:12000
satıcılar:
oyak 35000
global 25500
ak 17500
finans son dakikalarda yaklaşık 10500 lotu 1.84/1.80 aralığına devrettiiiiii
:...Asla bir kağıda aşık olmayın arkadaşlar...:
SVG...
yaklasık butun kagıtların cıddı oyuncuları vardır...kagıdı ıstedıgı yere cekecek kadar saglamdırlar...
bu kagıtta cıddı bır hareket yasanmıyo...bılmem kac senedır yatay 2,00 1,3 arası...
Tansaş di mi? Yıl sonunda büyük olasılıkla kâra geçeceklerini açıklamışlardı geçen sene. Zarardan kâra geçen şirket her zaman çok kazandırır.
dedıgım gıbı kademelerde bosluk var...yarın borsa bıraz artı olursa bugun bu sevıylerden alanlar ıyı kazanabılır...yok borsa dususune devam ederse 1,8 altına sarkar...nakıtte olan arkadaslara bunlar sanş...
herkese ıyı aksamlar...
syg svg...
alıcı:
şeker 27000
garanti:17000
sayılgan:12000
satıcılar:
oyak 35000
global 25500
ak 17500
finans son dakikalarda yaklaşık 10500 lotu 1.84/1.80 aralığına devrettiiiiii
:...Asla bir kağıda aşık olmayın arkadaşlar...:
SVG...
10 bin lot ne ki? Bende bile 6 bin lot var. Mühim bir rakam değil bu. İşin ilginci Şeker'in satışta gözükmemesi.
Tam tersine 27 bin lot alış yapmış. Rabo işi kötü gitse neden 27 bin lot alsın ki. :nnee:
futbolcu
14-03-2005, 18:17
1,82 kapandı. deve gibi değer kaybetti. kesin rabobank işi olmayacak. şeker gene satıcı mıydı?
sn.Lektem buarad böyle diğer sayfada farklı çok panikten mi bu farklı cümleler
sn.Lektem buarad böyle diğer sayfada farklı çok panikten mi bu farklı cümleler
Şeker satıcı olsaydı daha bir panik olurdum. Doğru. Ama Şeker satmamışsa paniğin dozu da azaldı diyebilirim. Zaten sormuşum Şeker satıcı mı diye.
Değilmiş.
Bu arada alış 81, satış 83 gözüküyor bende. 82'yi toptan mı kaldırmışlar? sabah seansında da kademeler arası boştu kapanışta.
TraderTR
14-03-2005, 18:35
Tahtayı iyi okuyabilen ii kazanır,
Mesela;
Cmabridge Üinversitesinde yaipaln bir arsaitrmaya
gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi siarda
didizlikleri dgeil, ilk ve son hafrlrein dgoru
yedre olamalri öenm tsamiatkadir. Geirsi taammen
kamradasir ve ynie de surosnuz olraak okubanilir.
Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek diegl
kemileelri bir btüün oralak omukadisir.
:) :) :) :)
SVG...
TraderTR
14-03-2005, 18:37
Şeker satıcı olsaydı daha bir panik olurdum. Doğru. Ama Şeker satmamışsa paniğin dozu da azaldı diyebilirim. Zaten sormuşum Şeker satıcı mı diye.
Değilmiş.
Bu arada alış 81, satış 83 gözüküyor bende. 82'yi toptan mı kaldırmışlar? sabah seansında da kademeler arası boştu kapanışta.
Bu tahtada şekerin işlemlerini filtre edecek arkadaşa HELAL OLSUN.....
SVG...
Şeker satıyor dediğinizde de şeker satmıyor mu aslında
tek aksılık borsanın bugun dusmesıydı... :vurkafa: yarın artı olursa onumuz acık...
bu hafta üçüncü dalga başlaya bilir,
hedef 2,85-3,15
ama yarın 1,88 in üstüne atması gerek.
yoksa haftaya bakcaz artık.
taraftar
15-03-2005, 01:07
Bir bağımız kalmasada arkadaşlara hizmetimiz devam ediyor..Sn.KurtX elliot dalgalarından bahsetmiş sağolsun bilmeyen arkadaşlar için ayrıntılı vereyim dedim...
Senet için düzenli düzeltme (zig-zag) beklentisi hakim...Sanırım A=C=1.69 görme ihitimali mevcut...O fiat (veya biraz aşağısını) görüldükten sonra senet fiat olarak yukarı atarsa kendini o zaman yemede yanında yat durumu mevcuttur...
Buyrun arkadaşlar..Bağımız kopsada dostluk bakidir bizde .... :tamam:
1,90'ı gösterdiler. Şeker de bu da dünkü kayıplarının bir bölümünü bugün kurtaracak gibi duruyor.
ne uyuz kagit ya hic cikmaya niyeti yok 330 puan eksiden artiya gecti tik yok babasi %5pirim yapti hala tik yok lanet kagit
Bir bağımız kalmasada arkadaşlara hizmetimiz devam ediyor..Sn.KurtX elliot dalgalarından bahsetmiş sağolsun bilmeyen arkadaşlar için ayrıntılı vereyim dedim...
Senet için düzenli düzeltme (zig-zag) beklentisi hakim...Sanırım A=C=1.69 görme ihitimali mevcut...O fiat (veya biraz aşağısını) görüldükten sonra senet fiat olarak yukarı atarsa kendini o zaman yemede yanında yat durumu mevcuttur...
Buyrun arkadaşlar..Bağımız kopsada dostluk bakidir bizde .... :tamam:
ellerine sağlık, ben kısadan yazmıştım.
grafik daha net olmuş.
bol kazançlar....
TraderTR
15-03-2005, 12:37
1.90 1
1.87 5400
1.86 39000
1.85 30000
1.84 22000
1.83 22000
1.82 3900
1.82/83 1103-3075
alıcılar:
deniz 8700
inter 5900
ekinciler 4800
satıcılar:
hedef 9000
global 8400
iş 4200
04.02 den trend çizildiğinde trend desteği 1.82 den geçiyor... Şekerbankın kapanışı 3.50 den olursa dipten döndü diyebiliriz, bu da SEKFKnın fazla aşağı düşmeyeceği anlamını çıkarabiliriz.
SVG...
TraderTR
15-03-2005, 12:44
Şeker satıyor dediğinizde de şeker satmıyor mu aslında
Evet şeker satıyor ama ŞekerYatırımdan çok işlemler olduğundan tahtadaki büyük oyuncunun işlemlerini filtre etmek zor demeyi kastetmiştim...
SVG...
taraftar
15-03-2005, 13:05
ellerine sağlık, ben kısadan yazmıştım.
grafik daha net olmuş.
bol kazançlar....
Estağfirullah kardeş ne önemi var ... :) :) :D
Ya ister misiniz Rabo, Şekerbank'ı alsın ama Şekfk'yi almasın, istemiyorum desin?
Ya ister misiniz Rabo, Şekerbank'ı alsın ama Şekfk'yi almasın, istemiyorum desin?
seker finasida biz kucuklere mi hediye eder diyorsunuz
yetim evlat muamelesi mi yapar dersiniz :mad:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.