View Full Version : Portföy Yarışması Tekrar (SON OLARAK) Açıldı.
Objektif
07-07-2005, 11:29
Arkadaşlar, günde neredeyse 20 saat çalışıyorum ama bir türlü bazı şeylere yetişemiyorum. Şu portföy yarışması da artık yetişemediğim şeylerden birisi oldu çıktı. Çünkü sizin ilginiz kalmadı. Bir tek yazı yazan bile yok.
Bir kişi destek olmaz, bir kişi güzel söz söylemez, bir kişi teşekkür etmeden çalakalem eleştirir, önüne gelen hakaret eder küfür ederse dayanırım ama bir yere kadar. Bazılarının sandığı gibi bir robot ya da sanal bir bot değilim, ben de insanım ve içinde hiç istek kalmadı.
Portföy yarışmasını kapatıyorum.
SunShine
07-07-2005, 11:40
Emek verdiniz, zaman harcadınız.
Sağolun var olun sn Objektif.
Ben hemen hemen her gün girip bakıyordum portföyüme ve sıralamalara.
Hatta bu sabah da bu konuyla ilgili bir topik açmayı düşünüyordum. Ama sabah başka bir şeye takıldım ve topik açma fikrim kaynayıp gitti.
Haklı olduğunuzu düşünüyor ve sizi destekliyorum.
Ne diyelim.
Değerini, ve varlığını, ve buzdağının görünmeyen kısmındaki heybeti, ve uğruna harcanan emeğin, ve uğruna harcanan zamanın kıymetini bilemedik.
PY'ını da kaybettik.
Ne diyelim. :hmm:
Hayırlısı olsun.
benim için çok önemliydi, büyük kayıp, emeklerinizi göremeyenler yazılra olsun. emeklerinize saygılarımı iletirim.
Tesekkurler sayın objektıf emeginize saglık , olsun canım portfoy yarısmasıda olmayıversın...
tekrar emeklerinize cabanıza saglık..
Arz-talep meselesi, doğrusuda buydu...
baytar657
07-07-2005, 14:51
Arkadaşlar, günde neredeyse 20 saat çalışıyorum ama bir türlü bazı şeylere yetişemiyorum. Şu portföy yarışması da artık yetişemediğim şeylerden birisi oldu çıktı. Çünkü sizin ilginiz kalmadı. Bir tek yazı yazan bile yok.
Bir kişi destek olmaz, bir kişi güzel söz söylemez, bir kişi teşekkür etmeden çalakalem eleştirir, önüne gelen hakaret eder küfür ederse dayanırım ama bir yere kadar. Bazılarının sandığı gibi bir robot ya da sanal bir bot değilim, ben de insanım ve içinde hiç istek kalmadı.
sanki gerçek yaşamdaki beni tarif etmişsiniz.
keşke bende gerçek yaşamda gereksiz işleri kapatabilsem.
hisse net ise iş stresinden ve yoğunluğundan,anlamsız uğraşlardan sonra bir sığınak gibi.
hisse net sitesine ve emeği geçen herkese;
herşey için teşekkürler.
saygılarımla
sağlık olsun objektif fazla kafanızı yormayın .Bazen tatil çok iyi gelebilir.
alvardar
08-07-2005, 00:01
Sayın Objektif emekleriniz için teşekkür ederim.Ben şahsen orta vadeli bir portföy oluşturmuştum.Arada sırada bakıyordum.Yine de eksikliğini hissedeceğim.
Saygılarımla.
CANOZGUR
08-07-2005, 01:46
Insallah yakin gelecekte vakit bulabilirseniz devam etme sansimiz olur..
chuckydoll
08-07-2005, 03:54
devam etse iyi olurdu........
chuckydoll
08-07-2005, 04:06
sayın objektif bilmiom dikkatinizi çektimi ama hisse.net foruma olan ilgi de azaldı.... son zamanlarda ayrıca hisse.net'e yapılmış bir teşekkür de görmedim....... son zamanların ilki ben olayım bu guzel siteyi ve forumu yaratmak ve geliştirmek için harcadığınız emeklerinize teşekkürler....... :tamam:
Objektif
08-07-2005, 11:16
@chuckydoll :
Foruma olan ilgi arttı, bir yıldır kırılmayan online rekorumuz kırıldı üstelik üye kayıtları dondurulmuş durumda iken üstelik herkesin tatilde olduğu Temmuz ayında üstelik bir yıldır borsa endeksi sadece %10 artmış iken.
Foruma ilginin azaldığı tamamen sizin subjektif yorumunuzdur.
@btcg :
Eyvallah abi, haklısın. Forumu ne zaman kapatacağımızı da zamanı gelince söylersin umarım.
Anladığım kadarıyla zaman probleminiz var. Eğer uygun görürseniz forum ve site için yardım etmek isterim. Elimden gelen her ne olur ise.
Objektif
08-07-2005, 20:04
Sevinirim. Eğer zaman ayırabilirseniz yakın zamanda tekrar açılır yarışmamız.
Objektif
08-07-2005, 20:46
Portföy yarışması sayın red'in vakit ayırmasıyla tekrar ve umarım artık bir daha kapanmamak üzere açılmıştır.
Herkese başarılar dilerim.
MERHABA
Bu platformun en yararlı bölümünün kapatılması yanlışından dönmenizi tebrik ederim.Bu platformda insanlar görüşlerini yansıtıyorlar,ama yarışma bu işin aynası.Ben bu yarışma sayesinde iki bilgili dost kazandım sizin sayenizde.
Başarılar
Objektif
08-07-2005, 21:40
sayın setaltd, yanlıştı ama mecburdum. Zamanım yoktu, şimdi red arkadaşımız yarışmayı devam ettirecek, aslında belki de bu durumu foruma yazsam daha iyi olacaktı. Yardım etmek isteyen çok kişi çıkardı herhalde.
Kabahat bende.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.