View Full Version : *** Tesekkürler eski yöneticilerimiz ***
Zülfü Aşkın
12-07-2005, 23:21
Eski yöneticilerimize göstermis olduklari basarili calismalarindan dolayi tesekkür ederken yeni yönetimede simdiden basarilar diliyorum....
Eski yöneticilerimize göstermis olduklari basarili calismalarindan dolayi tesekkür ederken yeni yönetimede simdiden basarilar diliyorum....
İmza...
Umarım eski yöneticilerimiz ,yazmaya devam ederler :confused:
imza...
içim inanılmaz buruk ancak bunu yazarak yeni yöneticimiz sn. red kit in şevkini kırmak istemem...işte şimdi hissenetin ne kadar güçlü bir aile oldugu anlaşılacak ,gerçekten en büyük çark bile devre dışı kaldıgındabakalım yine ayaktamıyız...
çok konuşmak istemiyorum..tabiki çok merak ediyorum...
tek dilegim ne olursa olsun hissenet için en hayırlısı en güzeli olsun...
saygılarımla...
Arkadaşlar çark diye bir şey yok. Bu forumda kişiler önemli değil, birlik olmak önemli. Biz hep bir arada olduğumuz için kuvvetliyiz, birlik olduğumuz müddetçe güçlüyüz güvendeyiz. Objektif bizimle Justice bizimle misilak bizimle preatoria bizimle. Hepsi burada ve birlikteyiz ve güçlüyüz.
Yaşasın hissenet
Eski yöneticilerimize teşekkür ederken biraz burulduk ama. Üzüldüğümü söylemeliyim. Sn.Red Kit kesinlikle alınmaz kendisiyle bütün Hisse.net çok iyi anlaşacak. Hayırlısı olsun.
CERİTKALE
12-07-2005, 23:55
Bir imza da benden :)
Verdikleri emeklere teşekkür eder, yeni yöneticilere başarılar dilerim. :)
Arkadaşlar çark diye bir şey yok. Bu forumda kişiler önemli değil, birlik olmak önemli. Biz hep bir arada olduğumuz için kuvvetliyiz, birlik olduğumuz müddetçe güçlüyüz güvendeyiz. Objektif bizimle Justice bizimle misilak bizimle preatoria bizimle. Hepsi burada ve birlikteyiz ve güçlüyüz.
Yaşasın hissenet
yaşasın hissenet...
tek vakit ayırdıgım internet adresi...
açılış sayfam...
bir de fiora bizimle degilmi...onu da çoookkk özledik:)okuyorsa kucak dolusu sevgiler ona da...
SunShine
12-07-2005, 23:59
Teşekkürler dostlarım.
Hissenet tarihinin bir dönemine birlikte yazdık.
Ve biz yazmaya devam edeceğiz.
Teşekkürler dostlarım.
Sizlerden adil ve kararlı duruş'un ne demek olduğunu öğrendik.
Hiç kimse demese de ben bütün yüreğimle derim ki, varsa üzerinizde bir hakkım helali hoş olsun anamın bana helal olan ak sütü gibi..
Siz de hakkınızı helal edin. Bizim üzerimizde çok hakkınız var.
Ve unutmayın ki, bayrağı devrettiğiniz yerden daha da ileriye taşımak için yeni yöneticilerimize yardımda kusur ve tereddüt göstermeyeceğiz.
Ve sizleri hiç unutmayacağız.
Saygılarımla.
DostSunShine
Hasan Azmi
13-07-2005, 00:00
........Gerek işlerinden gerek ailelerinden çoğu zaman uykularından ayırdıkları zamanla bu foruma yaptıkları katkı için teşekkürler.
........Forum katılımcılarına da bu denli seviyeli paylaşımcı ve katılımcı ve ve ve
bir forumun parçası oldukları için ayrıca teşekkürler.
tirübünden bir izleyici
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
...................... :cheers: ..........................
Teşekkürler dostlarım.
Teşekkürler dotlarım.
Hiç kimse demese de ben bütün yüreğimle derim ki, varsa üzerinizde bir hakkım helali hoş olsun anamın bana helal olan ak sütü gibi..
Ve unutmayın ki, bayrağı devrettiğiniz yerden daha da ileriye taşımak için yeni yöneticilerimize yardımda kusur ve tereddüt göstermeyeceğiz.
Saygılarımla.
DostSunShine
en büyük imza buraya...kalemine saglık sunshine...
Hissenet in saygın çizgisini koruyarak bugünlere gelmesinde emeği geçen yöneticilere teşekkürler...
Alışmıştık, çok üzüldüm.....
Sn.Red Kid ve tüm ekibe başarılar diliyorum...
Objektif
13-07-2005, 00:11
Dostlarım sağolun, yazımda da belirttiğim gibi bu konunun tartışılmasını istemem, yapılacak tek şeyi SunShine güzel özetlemiş.
Ve unutmayın ki, bayrağı devrettiğiniz yerden daha da ileriye taşımak için yeni yöneticilerimize yardımda kusur ve tereddüt göstermeyeceğiz
Konu biraz daha uzarsa kapatılmasını taleb edeceğim. :)
M.Işılak
13-07-2005, 00:14
Dostlarım sağolun, yazımda da belirttiğim gibi bu konunun tartışılmasını istemem, yapılacak tek şeyi SunShine güzel özetlemiş.
Ve unutmayın ki, bayrağı devrettiğiniz yerden daha da ileriye taşımak için yeni yöneticilerimize yardımda kusur ve tereddüt göstermeyeceğiz
Konu biraz daha uzarsa kapatılmasını taleb edeceğim. :)
Madem herkes imza atıyor, ben de bu yazıya imza atayım... :D
Sayın Objektif gerçekten kaliteli bir yönetim anlayışı sergilediniz.Yeni yönetimin aynı çizgide devam etmesi dileğiyle.
Teşekkürler dostlarım.
Teşekkürler dostlarım.
Saygılarımla.
DostSunShine
Değerli abimin o güzel satırlarına aynen katılıyorum...
En güzel günler ve yarınlar sizlerle olsun...
Konu kapatılmadan yazayımda içimde kalmasın objektifi çok ama çok özliyeceğim .Çünkü onun hisse net anayasasına bağlılığıdan olsa gerek yaptıkları her zaman bir malzeme olmuştur bütün ekonomi alakalı sitelere .Buldukları ,fikirleri ,kazandıkları ,uzaklaştırdıkları ,fırça attıkları her şeyi ile ekol olmuştur ben bunu çok ama çok iyi görebiliyorum .sağolasın .Ne zaman istersen adres belli beklerim .
sağolun bütün modaratörler sağolun bu hisse.net bağlı kalanlar ,sağolun hisse net bağlı kalmasa bile gözü arkada kalanlara .Siz her şeye kadirsiniz.
Elçiye zeval olmazmış. :)
Konuyu kapatıyorum.
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.