View Full Version : Moderatörlerimiz
Daha önce kıymetli katkılarını sürdüren sevgili üstadımız preoatoria ricamı kırmayarak bu meşakkatli görevde yardım etmeyi sürdürmeyi kabul etmiştir. Ricamı kırmayan Preatoria'ya teşekkür ediyorum.
Kendisi bütün forumda her türlü işlem yapmaya yetkilidir.
Daha önce Emlak Borsası kısmında moderatörlüğü sürdüren soros74 halen devam etmektedir. Bölümü güzelleştirmek ve daha çok kullanılan bir yer hale getirmek için katkılarınızı bekliyor.
Yine eskiden forumda görev yapmış olan Sayın Oğuz Çelikdemir Teknoloji Forumunda ricamızı kırmamış ve moderatör olarak göreve başlamıştır.
Bütün kıymetli arkadaşlarıma başarılar dilerim.
Forumu ve sizleri tanıdıkça moderasyon konusunda yardımlarınızı isteyeceğim çünkü bu forum hepimizin ve buradan faydalanıyorsak zaman zaman görev üstlenmemizin de doğru olabileceğini düşünüyorum.
Zülfü Aşkın
14-07-2005, 12:50
Hayirli olsun....
Hayırlısı olsun,hayırlı olsun efendim.
En güzeli aslında buradaki her üyenin,kendini bir moderatör gibi hissederek gerekli sorumluluğu taşımasıdır.Polis gücü bir yere kadar ama vicdanlardaki polis her zaman bizimledir ve sürekli sağduyulu olmamızı sağlayacaktır.
Kolay gelsin arkadaşlar.
Hayırlısı olsun,hayırlı olsun efendim.
En güzeli aslında buradaki her üyenin,kendini bir moderatör gibi hissederek gerekli sorumluluğu taşımasıdır.Polis gücü bir yere kadar ama vicdanlardaki polis her zaman bizimledir ve sürekli sağduyulu olmamızı sağlayacaktır.
Kolay gelsin arkadaşlar.
Sayın Dostcan'ın vurguladığı husus çok önemli gerçekten.
İnşallah hıssenetımız çok daha ıyı yerlere gelır.Hepınıze başarılar.
Önce hayırlı olsun
ben bir yorum yapayım isteyen katılır isteyen katılmaz
Oğuz Çelikdemir moderatörlük için yanlış seçim
çünkü aşırı duygusal
kesip biçmeye balmadan evel öncelikle kendini frenlemesi gerekecek
Moderatörler, hissenet adına davranır ve karar verirken asla şahsi işlerini düşünmez fevri hareket etmez. Olur mu hiç öyle şey.
hayırlısı
göreceğiz
zaman herşeyin ilacı
tüm hissenet ailesine hayırlı uğurlu ve faydalı olması dileğiyle...
şu anda hiçkimseyi kastetmiyerek;ancak geçmişteki bazı olayları,kişileri direkt olarak kastederek ve uygun platform oluştuğu izlenimimle bir hususu gündeme getirmek istiyorum.İZLEYİCİ veya ZİYARETÇİ durumuna düşürülmek.
şu anda bir başka topic'de İTİBAR PUANLARI hususu gayet medenice tartışılıyor ancak bence öncelikle tartışılması gereken husus bu!"bir arkadaşımız diyorki ben bu konuyu tartışalım dedim forumdan ihraç edildim"
bu arkadaşımız bu duruma düşürülürken biz hala itibar puanlarımıza ve yeşilliklerimize bakıyor idiysek ne demeliyizki kendimize?
şimdi lafı uzatmadan şunu söylemek istiyorum.bu tip yaptırımlar uygulanırken forumcada üslupları ile takdir edilmiş arkadaşlardan kurulu bir heyetinde onayı alınarak buna karar verilmesi uygun hatta demokratik olacaktır diyorum.
eğer yeni bir sayfa açıyorsak.
Buyurun siz de bir başlık açıp bu konuyu tartışmaya açın. :)
Biz küfür edenleri, mal pazarlayanları, bir kaç nikle giren 2. ve 3. nikleri, kurallara asla uymayanları uyarıyoruz ve uymayanları izleyici durumuna düşürüyoruz. İçinde bulunduğunuz forumun kaliteli olmasının sebebi burada hakaret eden insanların barındırılmaması, mal pazarlayanların olmaması, size yönlendirme yapılmamasıdır. Bu işler çok üzgünüm ama böyle gidiyor. Foruma her giren üyeyi burada tutmaya çalışırsak burası mal pazarlamacılarının ya da yönlendirme yapanların, küfür edenlerin ortak buluşma noktası haline gelir. Siz bu kişilerin izleyici olmasını istemiyorsanız bu sizin düşüncenizdir.
Foruma ve yönetimine güvenmiyorsanız bu heyete nasıl güveneceksiniz, kaldı ki zaten bir moderatörler ve yöneticiler heyeti oluşuyor yani söylediğiniz şey gerçekleşiyor.
Lektem kendi fikrini söyledi, elbet bu konuda bir öteki fikir de vardır. Yani forum yönetiminin fikri. Siz sadece Lektem'in yazdığı ile yönetimi suçlayıp, yargılayıp hüküm giydiriyorsunuz. Yaptığınız adil değil , üstelik vardığınız hükmü forumda ve moderatörler için açılmış başlıkta dile getiriyorsunuz ki olay iyice çarpılıyor.
Ben bu başlığı yeni moderatör arkadaşlarımı tanıtmak amacıyla açtım. Eski kızgınlık ve suçlamalara mazhar olmak için açmadım. Önyargılarınızı ve eski acılarınızı dediğim gibi farklı bir başlık açarak forumla paylaşabilirsiniz.
Buyurun siz de bir başlık açıp bu konuyu tartışmaya açın. :)
sn;Red Kit
neticede buna kara verecek olan yönetimdir.olur der,olmaz der,tartışmaya açarsa daha ciddi bir platform oluşur....
ben yeni yönetimin iyi niyetine inandığım,bu olayı beraber götüreceğiz sözlerine saygı duyduğum için aksaklık olarak tespit ettiğimi sandığım bir hususu naçizane gündeme taşımaya çalıştım. :tamam:
Herkes için hayırlı olsun...
Sevgili Balaban adını görmek beni mutlu etti :)
Başarılar diliyorum.....
hayırlı olsun yazacakatım....konu kapalıydı....acıldına gore yazabılırım....
herkese kolay gelsın...
Fiora'da mı yok?? :(
Kendimi dostları tarafından terkedilmiş gibi hissediyorum... :(
Yeni moderatörler lütfen yanlış anlamasınlar ,hepsine saygım ,güvenim en az eskileri kadar ,ama insan alıştığı şeyleri kaybedince üzülüyor... :(
Objektif ,Fiora ,Justice.....
Daha önce kıymetli katkılarını sürdüren sevgili üstadımız preoatoria ricamı kırmayarak bu meşakkatli görevde yardım etmeyi sürdürmeyi kabul etmiştir. Ricamı kırmayan Preatoria'ya teşekkür ediyorum.
Kendisi bütün forumda her türlü işlem yapmaya yetkilidir.
Daha önce Emlak Borsası kısmında moderatörlüğü sürdüren soros74 halen devam etmektedir. Bölümü güzelleştirmek ve daha çok kullanılan bir yer hale getirmek için katkılarınızı bekliyor.
Yine eskiden forumda görev yapmış olan Sayın Oğuz Çelikdemir Teknoloji Forumunda ricamızı kırmamış ve moderatör olarak göreve başlamıştır.
Bütün kıymetli arkadaşlarıma başarılar dilerim.
Forumu ve sizleri tanıdıkça moderasyon konusunda yardımlarınızı isteyeceğim çünkü bu forum hepimizin ve buradan faydalanıyorsak zaman zaman görev üstlenmemizin de doğru olabileceğini düşünüyorum.
hepsi birbirinden değerli insanlar çok doğru seçimler sizleri tebrik ederim kolay gelsin .
varyemez
16-07-2005, 00:02
moderatör arkadasları tebrik ederim,kolay gelsin işleri zor...
Yeni görevlerinizde başarılar dilerim...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.