PDA

View Full Version : Moderatörlerimiz

Red Kit
14-07-2005, 16:04
Daha önce kıymetli katkılarını sürdüren sevgili üstadımız Sayın preoatoria ricamı kırmayarak bu meşakkatli görevde yardım etmeyi sürdürmeyi kabul etmiştir. Ricamı kırmayan Preatoria'ya teşekkür ediyorum.

Kendisi bütün forumda her türlü işlem yapmaya yetkilidir.

Yazılarını ve yorumlarını ilgi ile izlediğim Sayın balaban bütün "Piyasalar" bölümünde moderatör olarak bize yardım etmeyi kabul etmiştir.

Daha önce "Emlak Borsası" kısmında moderatörlüğü sürdüren Sayın soros74 halen devam etmektedir. Bölümü güzelleştirmek ve daha çok kullanılan bir yer hale getirmek için katkılarınızı bekliyor.

Yine eskiden forumda görev yapmış olan Sayın Oğuz Çelikdemir "Teknoloji" Forumunda ricamızı kırmamış ve moderatör olarak göreve başlamıştır.

Bütün kıymetli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve başarılar dilerim.

Forumu ve sizleri tanıdıkça moderasyon konusunda yardımlarınızı isteyeceğim çünkü bu forum hepimizin ve buradan faydalanıyorsak zaman zaman görev üstlenmemizin de doğru olabileceğini düşünüyorum.

NOT: Diğer bir topik daha açmıştım ancak gelen yazılar ve başarı mesajları konuyu dağıtabilir zira önümüzdeki haftalar içinde size duyuracağım moderatörler de olacak. Bu nedenle bu konuyu bir müddet kapalı tutacağım.

Red Kit
14-07-2005, 17:53
Sayın Cinnamon, "Dünya" kısmında ricamızı kırmayarak foruma yönetimine yardımcı olmayı kabul etmiştir.

Teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum.

Red Kit
15-07-2005, 12:29
Forumda nazik uslubu, beyefendiliği ve pozitif kişiliği ile gönülleri fetheden sayın lutas "Dünya" bölümünde moderatörlük yapmayı kabul ederek bizi onurlandırmıştır.

Red Kit
15-07-2005, 16:03
Uzun zamandır forum yönetiminde deneyimli olan ve hisse.net forumuna oldukça emek ve zaman sarf etmiş bir hisse.net dostu, hepimizin sevdiği ve saydığı sayın Misilak zamanı elverdiğince bizimle olacak ve "Hisseler" bölümünde moderatör olacaktır.

Red Kit
17-07-2005, 17:09
Sayın lutas üstlendiği Dünya bölümünün yanısıra Piyasalar ve Hisseler bölümünde de bizlere yardımcı olacaktır.

Tekrar teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum.