View Full Version : Günün komiği, haberi, ilginç şeyi..herşeyi!.
selçuk efendi
12-05-2004, 20:08
kafayı bulamayanlar ve bunun yanında fasulyeyi bulanlar için....
(bi el atın da kaldıralım şu benim ıq'yü) :roll:
preatoria
12-05-2004, 20:15
speddysunshine ha :) :) saat 6:35 yönüne bak :D
preatoria
12-05-2004, 20:17
sayfa 105 te kalmısım acıklamıslar zaten :D olsun yinede speddysunshine ha :D
kahve olayını çok sevdimmm :roll:
Bir albay, bir er, bir yasli kadin ve bir de genc kiz trende ayni kompartmanda
yolculuk etmektedir. Tren bir tunele girip kompartman karardigi zaman, MUCCK
bir öpücük sesi ve ardindan SIIRRRRAAAK ! diye bir tokat sesi duyulur.
Tünelden ciktiktan sonra yasli kadin :
- Aferin genc kiza, nasil yapistirdi tokadi, diye düsünmekte ve kafasini
sallamaktadir.Genc kiz da :
- Zevksiz herif bu morukta ne buldu ki , bi de öpmeye kalkti ama kadin da iyi
yapistirdi, diye dusunmektedir.
Albay ise :
- Ulan bizim er, kizi öptü. Tokadi biz yedik, diye yanarken er de
icinden söyle düsünmektedir:
- Hehe. Aferin lan bana. Elimi öpüp nasil yapistirdim tokadi albaya...
Adam arkadaslarina heyecanli heyecanli birseyler anlatmaktadir,
- Çok acayip bir sey oldu arkadaslar, dün gece kapiyi çaldim, karanlikta açanihizmetçi kiz zannedip öptüm. Meger karim degil miymis?
- Eee, ne olmus yani?
-Daha ne olsun yahu? Karimi öperken karim; "Dikkat et sevgilim, kocam her an gelebilir, diye fisildadi...
yok yok bu monitörü deyiştirecem ben, çok fazla ışık yansıyo... geçen de resimdeki 9 insanı bulamamıştım.... böyle rezil olacaama biraz paraya kıyıyim baarim.
(şindi yeni monitör alırım,gene göremem bööle şeyleri,ozman parası da gitmiş bi salak olurum... ben parayı bi 10 milyar yapiyim de ondan soora bakarız...)
üzülme arkadaşım ver hesap numaranı sana monitör kampanyası açalım hrkes gönlünden kopanı yatırsın.
üzülme arkadaşım ver hesap numaranı sana monitör kampanyası açalım hrkes gönlünden kopanı yatırsın.
benden 19 lot dardanel... :p :p
hisse bazında ise benden 1 lot ereğli
hisse bazında ise benden 1 lot ereğli
seni böyle bilmezdim sevgili gemici, cimriii.. :hayır:
:p
seni böyle bilmezdim sevgili gemici, cimriii.. :hayır:
iyide bölünmemiş ereğliden bahsediyorum.bölününce 11 lot olacak. :)
selçuk efendi
12-05-2004, 21:16
hadi beyler, az kaldı monitör parası çıktı çıkacak
kendi aranızda muuabbet edip kampanyayı bölmeyin :p
tiger woods
sn.king;
herkesin ilgi alanı değişik.102 .sayfada gönderdiğiniz bu güzel resmin altında bir çift dize vardı.dün akşam kopyalamayı unuttum.daha doğrusu biraz yorgundum ,yarın kopyalarım dedim.ancak şu an o sayfaya baktım,resim duruyor ,ancak o güzel şiir gitmiş.özeliniz kapalı olduğundan açıktan yazıyorum.mümkünse o güzel dizeleri tekrar yazabilir misiniz?(kurşun,sevgi ve yalnızlık üzerineydi)..teşekkürler..saygılar...
M.Işılak
12-05-2004, 23:40
hadi beyler, az kaldı monitör parası çıktı çıkacak
kendi aranızda muuabbet edip kampanyayı bölmeyin :p
10 lot AGYO da benden...
-------
AZ VEREN CANDAN, ÇOK VEREN MALDAN....
selçuk efendi
13-05-2004, 00:10
10 lot AGYO da benden...
-------
AZ VEREN CANDAN, ÇOK VEREN MALDAN....
Allah tuttuunuzu altın etsin... Allah canınızı çok etsin, gidince eksilmesin
:roll:
AloneWolf
13-05-2004, 09:17
Selam tüm hissenet camiası,
Valla 2-3 gundur eden uzak ta idim sizleri de çok özledim ailemide tabi bu arada size de güzel yerler bulmadım değil yani hani yaz ayıda yaklaşıyorken.
Akyazı Alabalık tesisleri Akyazı'ın içinde kime sorarsanız gösterir,akyazının içinde değil bir beldesinde belde ismi aklımda değil ama tesisler fekalade adamlar agacların tepesine baraka lar yapmışlar.
Giderseniz en yüksekte ki agacın üstünde yemenizi tasiye ederim tabi yaşlılar aşağılarda yesinler :D birde garson a bahşişini bol verin adam agacın tepesie kolay çıkartamıyor yoksa arkanızdan sayabilir :) ailece gidilecek bir yer kesin görmeniz gerekir.
Karadnizin eşsiz güzelliği karşınızda oluyor kalmak için ise ihlas evleri çok güzel kuzuluk kaplıcaların da daire olarak kiralıyorsunuz banyonuza kadar termal su geliyor :)
Kim demiş yetkililer borsa düşüşüne seyirci kalıyor diye.. :cool:
"Depresyon ilaçları %50 ucuzluyor
Depresyon ilaçları ve kolesterol ilaçları yarı yarıya ucuzluyor. Türkiye, Avrupa`nın en ucuz ilacını 15 Haziran`da satmaya başlayacak, ithal ilaçlar yüzde 10 civarında ucuzlayacak. "
doğal anti depresan... :D
Siz Brezilyalılardan daha çok streslisiniz! Orada hergün yabancı alımı var! Dow da geri döndü. Rahat uyuyun! Mışıl mışıl.........
KMX
SunShine
13-05-2004, 09:58
speddysunshine ha saat 6:35 yönüne bak
Speddy değil, speedy.. :D
Arada bir tekliyor işte n'aapalım..
Yakında Turbo ilave edeceğim.
O zaman TurboSpeedySunShine olacak. :D
preatoria
13-05-2004, 10:06
Selam tüm hissenet camiası,
Valla 2-3 gundur eden uzak ta idim sizleri de çok özledim ailemide tabi bu arada size de güzel yerler bulmadım değil yani hani yaz ayıda yaklaşıyorken.
Akyazı Alabalık tesisleri Akyazı'ın içinde kime sorarsanız gösterir,akyazının içinde değil bir beldesinde belde ismi aklımda değil ama tesisler fekalade adamlar agacların tepesine baraka lar yapmışlar.
Giderseniz en yüksekte ki agacın üstünde yemenizi tasiye ederim tabi yaşlılar aşağılarda yesinler :D birde garson a bahşişini bol verin adam agacın tepesie kolay çıkartamıyor yoksa arkanızdan sayabilir :) ailece gidilecek bir yer kesin görmeniz gerekir.
Karadnizin eşsiz güzelliği karşınızda oluyor kalmak için ise ihlas evleri çok güzel kuzuluk kaplıcaların da daire olarak kiralıyorsunuz banyonuza kadar termal su geliyor :)
yaw alone evliya çelebiye döndün ne güzel işin var senin imrendim şimdi :D
O zaman TurboSpeedySunShine olacak. :D
o da ne be.... :D
serdarkus
13-05-2004, 10:11
Sanki başka kağıt yok.. İHLas ‘a bulaşıp da kim sağlıklı kalabilmiş ki! :cool:
"Emin Çölaşan: İktidarın siniri bozuk!!!
Hürriyet Gazetesi yazarı Emin Çölaşan'ın köşe yazısı... Ekonomide sahte cennet sona eriyor. Siyaset tıkanıyor. Üniversiteler ayakta. Toplum tepki vermeye başlıyor. Başbakan bu sinirlilik durumu nedeniyle Meclis kürsüsünde kahvehane üslubuyla konuşuyor. .... "
serdarkus
13-05-2004, 10:20
Kötü olan kokuyu en son bizim almamız..
Borsaya özel bir tazı cinsi bileniniz varmı? Hemen bir tane alırım :p
Çok hoşsunuz DrX. :p
Sizde öyle.Teşekkürler, sevgiler.
.....
preatoria
13-05-2004, 11:05
çok hoş bir diyalog iyi yakalamışsınız :) :D
Bayan "Harbi Kız"
Şunları Söyler : "Ahh boks maçına bilet mi aldın! Harikasın beee!!!"
Halk Dilinde İsimleri : Delikanlı Kız, Bacı.
Avantajları : Kafadengi, eğlenceli.
Dezavantajları : Bu tipler genellikle erkek gibi yapılı güçlü kuvvetli olurlar. Kafasını bozarsanız, hakkınızda pek hayırlı olmaz...
Bayan "Cıyak Cıyak"
Şunları Söyler : "Seni serseeeeeeem!!!! Gel burayaaa!!! Çabuk söyle bu saate kadar nerdeydiiiiiinnnnnnnn?"
Halk Dilinde İsimleri : Cadaloz, Başbelası.
Avantajları : Kendince size ilgi gösteriyor işte daha ne...
Dezavantajları : Sürekli kafanıza bişeyler fırlatır, uçan tekme savurur...
Bayan "Mızmız"
Şunları Söyler : "Aaah başım.. ayağım.. ayyy mideme ağrı saplandı."
Halk Dilinde İsimleri : Mıymıntı, Uyuntu, Karın ağrısı.
Avantajları : Sayesinde anatomi ve tıp bilginiz gelişir.
Dezavantajları : Bulaşıcıdır!
Bayan 'Patron'
Şunları Söyler : "Çabuk kalk!! O kravat olmamış çıkar başka bir tane tak!! Saçlarını biraz kestir!! Git para kazan!"
Halk Dilinde İsimleri : Çokbilmiş, Müdire Hanım, Diktatör, Terminatör!
Avantajları : Çoğunlukla doğruları söyler.
Dezavantajları : Yahu doğruları söylese ne oluuuuur, söylemese ne oluuur...
Bayan "Kararsız"
Şunları Söyler : "Ay ben ne yapsam.. İşten ayrılsam mı.. Evi değiştirsem.. Saç rengimi değiştirsem.. Yoksa böyle iyi mi.. Ayyy ya daha kötü olursa..."
Halk Dilinde İsimleri : Bayan Panik, Bayan Kriz.
Avantajları : Kolay ikna edilir, kolay sakinleştirilir.
Dezavantajları: 2 dakika sonra herşey yeniden başlar.
Bayan "Vahşi"
Şunları Söyler : Valla bu türün pek bilinen kalıplaşmış sözü yok, yani ne yapacakları hiç belli olmaz.
Halk Dilinde İsimleri : Çılgın.
Avantajları : Her an herşeye hazırdır.
Dezavantajları : Güvenilmezdir...
Bayan "Donuk"
Şunları Söyler : "Ne anlıyorsun bu çizgi filmlerden, bu abuk fıkralardan, karikatürlerden? Ne çocukça şeyler bunlar.."
Halk Dilinde İsimleri : Ruhsuz, Soğuk, Buz Kalıbı.
Avantajları : Hayatınızda olduğu sürece, arkadaşlarınızın sizin için endişelenmesini sağlar.
Dezavantajları : ...tabii "arkadaş" diye bişeyiniz kalmışsa
Bayan "Rüya Kız"
Şunları Söyler : "Seni herşeyinle çok seviyorum benim yakışıklı, akıllı, tatlı sevgilim!"
Halk Dilinde İsimleri : Kanatsız Melek
Avantajları : Eğlenceli, akıllı ve eşsiz...
Dezavantajları : Ya hiç karşınıza çıkmaz ya da karşınıza çıktığında çok geçtir...
Kendimi forum için kendi cinsimi aldatıyor gibi hissediyorummm :p
çok güzel , hepsinden bol miktarda etrafımızda var. :)
Kesin bunun erkekler için olanı da vardır da bize daha ulaşmamıştır o zaman ben de güleceğim :D :p
Kesin bunun erkekler için olanı da vardır da bize daha ulaşmamıştır o zaman ben de güleceğim :D :p
kesinlikle, şimdi bir arkadaş yazar hep beraber güleriz. :D
Bayan "Harbi Kız"
Şunları Söyler : "Ahh boks maçına bilet mi aldın! Harikasın beee!!!"
Halk Dilinde İsimleri : Delikanlı Kız, Bacı.
Avantajları : Kafadengi, eğlenceli.
Dezavantajları : Bu tipler genellikle erkek gibi yapılı güçlü kuvvetli olurlar. Kafasını bozarsanız, hakkınızda pek hayırlı olmaz...
Bayan "Cıyak Cıyak"
Şunları Söyler : "Seni serseeeeeeem!!!! Gel burayaaa!!! Çabuk söyle bu saate kadar nerdeydiiiiiinnnnnnnn?"
Halk Dilinde İsimleri : Cadaloz, Başbelası.
Avantajları : Kendince size ilgi gösteriyor işte daha ne...
Dezavantajları : Sürekli kafanıza bişeyler fırlatır, uçan tekme savurur...
Bayan "Mızmız"
Şunları Söyler : "Aaah başım.. ayağım.. ayyy mideme ağrı saplandı."
Halk Dilinde İsimleri : Mıymıntı, Uyuntu, Karın ağrısı.
Avantajları : Sayesinde anatomi ve tıp bilginiz gelişir.
Dezavantajları : Bulaşıcıdır!
Bayan 'Patron'
Şunları Söyler : "Çabuk kalk!! O kravat olmamış çıkar başka bir tane tak!! Saçlarını biraz kestir!! Git para kazan!"
Halk Dilinde İsimleri : Çokbilmiş, Müdire Hanım, Diktatör, Terminatör!
Avantajları : Çoğunlukla doğruları söyler.
Dezavantajları : Yahu doğruları söylese ne oluuuuur, söylemese ne oluuur...
Bayan "Kararsız"
Şunları Söyler : "Ay ben ne yapsam.. İşten ayrılsam mı.. Evi değiştirsem.. Saç rengimi değiştirsem.. Yoksa böyle iyi mi.. Ayyy ya daha kötü olursa..."
Halk Dilinde İsimleri : Bayan Panik, Bayan Kriz.
Avantajları : Kolay ikna edilir, kolay sakinleştirilir.
Dezavantajları: 2 dakika sonra herşey yeniden başlar.
Bayan "Vahşi"
Şunları Söyler : Valla bu türün pek bilinen kalıplaşmış sözü yok, yani ne yapacakları hiç belli olmaz.
Halk Dilinde İsimleri : Çılgın.
Avantajları : Her an herşeye hazırdır.
Dezavantajları : Güvenilmezdir...
Bayan "Donuk"
Şunları Söyler : "Ne anlıyorsun bu çizgi filmlerden, bu abuk fıkralardan, karikatürlerden? Ne çocukça şeyler bunlar.."
Halk Dilinde İsimleri : Ruhsuz, Soğuk, Buz Kalıbı.
Avantajları : Hayatınızda olduğu sürece, arkadaşlarınızın sizin için endişelenmesini sağlar.
Dezavantajları : ...tabii "arkadaş" diye bişeyiniz kalmışsa
Bayan "Rüya Kız"
Şunları Söyler : "Seni herşeyinle çok seviyorum benim yakışıklı, akıllı, tatlı sevgilim!"
Dezavantajları : Ya hiç karşınıza çıkmaz ya da karşınıza çıktığında çok geçtir...
Kendimi forum için kendi cinsimi aldatıyor gibi hissediyorummm :p
sn.bıcırık;
tek kelimeyle muhteşem.şu an seansı bıraktım bu sayfayı izliyorum.zaten seansın tadı tuzu da yok.meğer bu güne dek çok şey kaçırmışım.erkekler
hakkında olanınıda bekliyoruz....hemen itibar puanınızada bir güzel artı atayımda ,belki yazının erkekler hakındaki bölümünün daha hızlı gelmesi için bir teşvik olur...saygılar...
serdarkus
13-05-2004, 12:11
..şu an seansı bıraktım bu sayfayı izliyorum.zaten seansın tadı tuzu da yok.meğer bu güne dek çok şey kaçırmışım....
:rolleyes:
Ne yani, bugüne kadar bu topiğe bakmıyor muydunuz.
Desene ki , sen hiç yaşamamışsın... (A. Özhan.. sultan-i yegah)
Forumun eskiden binlerde sürünen üye sayısı nasıl ikibinleri zorluyor, tabii ki bu topikten.. :cool:
Reek..lam...laar 'ı izlediniz. :D
serdarkus
13-05-2004, 12:19
Ben kaçıyorum... :o
"ÇOOOOK ŞAŞIRACAKSINIZ! Hangi reklamlar yalan???
Reklam Kurulu'nca, gerçeği yansıtmadığı ve tıbbi gerçeklerle bağdaşmadığı gerekçesiyle toplam 16 ... (http://www.haberturk.com/habermetni.haberturk?@=147183&c_id=200)"
Forumun eskiden binlerde sürünen üye sayısı nasıl ikibinleri zorluyor, tabii ki bu topikten.. :cool:
sn.üstadım;
valla grafik öğreneceğiz diye hayatı kararttık.çiziktirmekten nerdeyse gözlerden olacağız.başka bir şeyi görmeye halimiz kalmadı.ama bu günden sonra bu sayfanın baş müdavimlerinden olmaya karar verdim.deminki sn.bıcırıkın yazısını okuyunca ne seans kaldı ne stress gülmekten.rahatladım yahu gerçekten.durumuda fifty fifty yaptım.düşsede hoş çıksada ..oh be dünya varmış.....
serdarkus
13-05-2004, 12:41
..deminki sn.bıcırıkın yazısını okuyunca ne seans kaldı ne stress gülmekten.rahatladım yahu gerçekten.durumuda fifty fifty yaptım.düşsede hoş çıksada ..oh be dünya varmış.....
Grafikteki çizgiler de..
Borsa da..
Portföy de..
Bugün iner yarın çıkar..
Dediğiniz gibi, ya hayat..
Depreme yakalandık, tüm ahali bahçede.. çocuklar kucağımızda,o ara bir evimin yıkıldığı haberi geldi, içi boştu diye şükrettim. Bir müddet sonra, maddi kayıp dışı bir problem olmadığı teyidi geldi. Buna da şükür, Allah daha beterini göstermesin dedim rastladıklarıma... Daha beteri mi olur bundan.. diye büyük tepki aldım. Aradan 5-6 saat geçti. İşyeri yangını başladı. Depremi unuttuk, yeni bir koşuşturma başladı. Beterin beteri varmış, öğrenmiş olduk.
Hobi dışında borsayı aşırı ciddiye alanlara, ne diyeyim ben şimdi..
Grafikteki çizgiler de..
Borsa da..
Portföy de..
Bugün iner yarın çıkar..
Dediğiniz gibi, ya hayat..
Depreme yakalandık, tüm ahali bahçede.. çocuklar kucağımızda,o ara bir evimin yıkıldığı haberi geldi, içi boştu diye şükrettim. Bir müddet sonra, maddi kayıp dışı bir problem olmadığı teyidi geldi. Buna da şükür, Allah daha beterini göstermesin dedim rastladıklarıma... Daha beteri mi olur bundan.. diye büyük tepki aldım. Aradan 5-6 saat geçti. İşyeri yangını başladı. Depremi unuttuk, yeni bir koşuşturma başladı. Beterin beteri varmış, öğrenmiş olduk.
Hobi dışında borsayı aşırı ciddiye alanlara, ne diyeyim ben şimdi..
sn.üstadım ;öncelikle geçmiş olsun.bu vesileyle yeni öğrenmiş olduk.(her ne kadar çok geç olsada.)hayata mükemmel bir bakış açısı.zaten tersi olsa her halde hastahaneden çıkamaz insan.aynen katılıyorum.buna rağmen zaman zaman istemeden de olsa insan kaptırıyor kendini. :mad:
elininizden geleni yaptıktan sonra işleri oluruna terketmek,hem huzur veriyor, hem de işler daha yolunda gidiyor.ama dedim ya bilmesine rağmen
insan bazen farklı davranabiliyor.örneğin takip ettiğim sistem yaklaşık 1.5-2 ay önce sat verdi ve hala da al oluşmuş değil.bunu çok net görmeme rağmen ,hala tepki çıkışlarından faydalanabileceğim kağıtları incelemekten vazgeçemiyorum.geçen bir yazımda dediğim gibi bu bağımlılık herhalde.bu sayfaya daha fazla takılarak ,bunu da minimuma indirmeye çalışacağım.sizlerle böyle sohbet ede ede bu iş azalacak bu gidişle.örneğin bu gün şu ana dek seansa çok az baktım.böyle giderse seans içi bir müdavimini kaybedecek,hatta kaybetti bile.
Allah'ın bir daha böyle acıları sadece size değil, hiç kimseye göstermemesi
dileğiyle...
M.Işılak
13-05-2004, 14:25
çok güzel , hepsinden bol miktarda etrafımızda var. :)
Nasıl yani???? Ben şu sonuncusuna hiç rastlamadım...
spekler ellerinde tutyor, işlem hacmi düşük onların... :p
serdarkus
13-05-2004, 14:34
..
[B]Bayan "Rüya Kız"
Bayan "Gezme"
Şunları Söyler : "Ben bir komşuya kadar gidip geliyorum!" "Ben bir kahve içip geliyorum!." "Ben bir karşıya geçip geliyorum!." "Ben bir merhaba deyip geliyorum!.." "Ben hemen geliyorum!"
Halk Dilinde İsimleri : Ev hanımı
Avantajları : Evde varlığı yokluğu belli olmaz.... ama arasıra eve de uğrar.
Dezavantajları : Evde varlığı yokluğu belli olmaz.... ama arasıra eve de uğrar.
preatoria
13-05-2004, 14:54
http://gallery.cybertarp.com/albums/userpics/20519/untitled-1.JPG
bildiğim kadarıyla (ben denemiştim) foruma giriş yapmayıp izleyici konumunda kalanlar off topic bölümüne, teknik analiz okulu bölümüne giriş yapamıyorlar...
sevgiler...
serdarkus
13-05-2004, 15:09
bildiğim kadarıyla (ben denemiştim) foruma giriş yapmayıp izleyici konumunda kalanlar off topic bölümüne, teknik analiz okulu bölümüne giriş yapamıyorlar...
sevgiler...
Hah!.. işte ben de bunu diyordum zaten. :cool:
Adam şimdi izleyici.. görebildiği topiklere bakıyor, bomboş. eeee.., nerde şimdi bu kadar millet, merak ediyor ve düşünmeye başlıyor. İki ihtimal var, bu kadar üye ya teknik Analiz bölümünde, ya da off-topik 'te. aklın yolu bir, bu noktada tabii ki tek seçenek var, burada ne yazdığını merak ediyor ve üye oluyor.
Nasıl ama.. :p
yapma hocam en çokta ondan var. :)
ilk girdiğinde izleyicilere şöyle bir uyarı çıksa:
'bak kardeş, üye ol öyle gir...böylelikle hem muhabbeti kaçırmamış olursun hem de teknik analiz konusunda görgün, bilgin artar...ne duruyorsun hadi, hadi...' :D
1101. mesaj nereye gitti... istersek mesajlarımızı silebiliyor muyuz, yoksa bu yönetimin sevgili preatoria'ya "1111. mesajı bekle.." uyarısı mıydı?..
serdarkus
13-05-2004, 15:29
ilk girdiğinde izleyicilere şöyle bir uyarı çıksa:
'bak kardeş, üye ol öyle gir...böylelikle hem muhabbeti kaçırmamış olursun hem de teknik analiz konusunda görgün, bilgin artar...ne duruyorsun hadi, hadi...' :D
:roll: Sn.Korhan, ekibi toplamış geliyor..
Gönüllerini almak için bir duvar yazısı yazayım, sonrasında kaçıyorum. Ben koptum artık. ;)
dur nereye... daha 1111. mesajı yazacaktık :D
preatoria
13-05-2004, 15:34
canlarım siz caktırmadan yazmaya devam edin aman ha turbospeedysunshine görmeden devam devam :)
hazır sevgili speedy :p sunshine da ortalıkta yokken :D
preatoria
13-05-2004, 15:38
tabi canım gerçi içimde bi his bizi izlediğini söylüyor ama dur bakalım 1234. yazı içinde iddaya girip boğazda rakı balık ısmarlatacam ona :)
:roll: Sn.Korhan, ekibi toplamış geliyor..
Gönüllerini almak için bir duvar yazısı yazayım, sonrasında kaçıyorum. Ben koptum artık. ;)
o duvar yazısından sonra bütün teknikçiler ellerinde sopalarla seni aramaya çıkmışlar...sana söylediğim anlaşılmasın diye buraya yazdım...nasılsa onlar buraya bakmıyorlar :D
preatoria
13-05-2004, 15:43
o duvar yazısından sonra bütün teknikçiler ellerinde sopalarla seni aramaya çıkmışlar...sana söylediğim anlaşılmasın diye buraya yazdım...nasılsa onlar buraya bakmıyorlar :D
ne yazdı hocam biz görmedik :D
1111. yazıyı yazacam diye beklemekten bitap düşmüş bir forum dostumuz...
daha ne yazsın hocam... :D
Teknik bilmemek ayıp değil,
yeter ki çaktırma.
1111 hayırlı olsun oh beee
13-05-2004, 15:46
daha ne yazsın hocam... :D
1111 hayırlı olsun oh beee :D
pardon hocam 1110 niyetine yazdım.
yazarken bile araya birisi girmiş ne kadar meraklı varmış burda bakayım..:)
preatoria
13-05-2004, 15:48
1110
olurmu be gemici yapılırmı bana bu
ne diyeceğiz şimdi turbospeedysunshine'ye biz
sen orda pusuda beklersin ha 1111 için ben seni bulmazmıyım
etap 4 soyaktamısın sen :D
:D :D :D
serdarkus
13-05-2004, 15:49
Teknikçileri öven bir yazı o :o
Öyle anlaşılmıyor mu yani :(
İşte şimdi bittim. :eek:
Ben masumum hakim bey...
olurmu be gemici yapılırmı bana bu
ne diyeceğiz şimdi turbospeedysunshine'ye biz
sen orda pusuda beklersin ha 1111 için ben seni bulmazmıyım
etap 4 soyaktamısın sen :D
valla 1110 olsun diye yazdım özür dilerim isterseniz silerim.
göztepe
preatoria
13-05-2004, 15:50
pardon hocam 1110 niyetine yazdım.
bak forumun bi güzelliği var 30 dk içinde yazdığın yazıyı silebiliyosun :D
serdarkus
13-05-2004, 15:51
Bu ne yaa... :o
Sizin işiniz yok mu başka..
Seans açık, kağıdınıza virüs girmiş, haberiniz olsun.. :p
düzelttim senin mesajını yazdım.
hop hop hile yok... :p
preatoria
13-05-2004, 15:56
hocam biz önlemi almışız firewall'a çaptı virüsler :D
preatoria
13-05-2004, 15:57
yaw ne kadar pusuda bekleyen varmıs bizde sabahtan beri bekliyorduk millet canlandırsada bizde bişeyler yazsak diye
bizim istop' umuz var hocam...istop diyip atıyosunuz kağıdı havaya kapanın elinde kalıyor kimin elinde kalırsa bu sefer o başlıyo düşünmeye :D
bu istop işi her yatırımcıya lazım hocam :D
Salacaklı
13-05-2004, 15:59
Deli , kahveye girdiğinde soluk soluğaydı.Boş bir masaya oturup ocağa seslendi;
- Bana bir çay !
çay geldi , şekerleri atıp karıştırdı.Garsonadan yine şeker istedi. Onları da atıp karıştırdı,yeniden istedi.Garson;
- Sekiz şeker koydun çaya ,dedi şaşkın şaşkın,
- Koydum ama , işte görüyürsun, hepsi eriyor
,
yaw ne kadar pusuda bekleyen varmıs bizde sabahtan beri bekliyorduk millet canlandırsada bizde bişeyler yazsak diye
keşke aracı kurumlardaki gibi otomatik emir verseydin...
'' 1111.mesaja gelince yaz'' gibi... :D
serdarkus
13-05-2004, 16:06
bu istop işi her yatırımcıya lazım hocam :D
Topu alıp tüymesinler de.. :p
Bugünlerde dikkat artık. Buradan aşağısı uçurum, hep birlikte atlayalım derler mi .. kim bilir. :cool:
Deli , kahveye girdiğinde soluk soluğaydı.Boş bir masaya oturup ocağa seslendi;
- Bana bir çay !
çay geldi , şekerleri atıp karıştırdı.Garsonadan yine şeker istedi. Onları da atıp karıştırdı,yeniden istedi.Garson;
- Sekiz şeker koydun çaya ,dedi şaşkın şaşkın,
- Koydum ama , işte görüyürsun, hepsi eriyor
,
sn.Salacaklı;
fıkra ,alttaki yazıyla birleştirildiğinde çok vahim bir durum çıkıyor ortaya.umarım sadece espridir.. :) umarım gerçekte büyük hasar yoktur.saygılar...
SunShine
13-05-2004, 19:37
canlarım siz caktırmadan yazmaya devam edin aman ha turbospeedysunshine görmeden devam devam :)
tabi canım gerçi içimde bi his bizi izlediğini söylüyor ama dur bakalım 1234. yazı içinde iddaya girip boğazda rakı balık ısmarlatacam ona :)
1111 hayırlı olsun oh beee
Hepinizin yazdıklarını bir bir okudum.
Çıkardığım sonuçlar aşağıdadır.
1. Yuff be, bir günde bu kadar mesaj yazılır mı bir topiğe.
2. 1111. mesajı yazmak için yattığım pusuda uyuyup kalmışım.
3. Tek tesellim, 1111. yazının en şanslı rakibim tarafından da kıl payı kaçırılmış olmasıdır.
4. Dört
5. 1234. mesajı kaçırmamak için, 1233. mesaj yazıldıktan sonra sn yöneticilerden bu topiği ben gelene kadar kapatmalarını rica etmem gerekecek.
6. Avatarımdaki Speedy yazısını Turbo taktırana kadar iptal etmeli miyim. ( acaba)
7. Rezil olduk bea.
8. Sekiz.
9. Dokuz.
Topik müdavimlerine arz ederim.
Saygılarımla.
son günlerin moda işyeri... :)
selçuk efendi
13-05-2004, 21:01
Garibim, niimete böyle şey yapılır mı yaaa
YA DA
Resimdeki sooanı bulana monitör aldıracam
(Süre sınırsız)
Salacaklı
13-05-2004, 22:49
sn.Salacaklı;
fıkra ,alttaki yazıyla birleştirildiğinde çok vahim bir durum çıkıyor ortaya.umarım sadece espridir.. :) umarım gerçekte büyük hasar yoktur.saygılar...
Kimin yokki benim olmasin..
bende eriyenler karlari oldu....
Maraton kosularini severim .surada aldigimiz yol neki ..
selçuk efendi
13-05-2004, 23:23
Allahım, mart geldi geçti. nisan geldi geçti, mayıs'tayız bir dişi kedi görmüş deyilim. Gör şu kedi kulunu artık
camarors
14-05-2004, 02:32
Sevgi
camarors
14-05-2004, 02:42
Noolcak abiciim bu borsada haliniz yaa, biri de arka plandaki, garibim takildi kaldi ekranin kirmizilarina
serdarkus
14-05-2004, 10:05
.....
Kimin yokki benim olmasin..
bende eriyenler karlari oldu....
Maraton kosularini severim .surada aldigimiz yol neki ..
kardan gittiyse hasar yok sayılır. ;) sizin adınıza sevindim.bir de ben şu maraton koşularını sevebilsem gerçekten çok güzel olacak.. :roll:
Sevgi
sn.camarors;
bu muhteşem fotoğrafı aldığınız sitenin adresini yazabilimisiniz.duvar kağıdı yapayımda bir iki ay doyasıya seyredeyim.sizinkinden olmuyor.böylece ufaklıklarda en azından bu fotoğraflara bakarak kedi sevgilerini tatmin ederler.çok istemelerine rağmen eve alamıyorum.çünkü kanaryalarım var.(buradan fenerli olduğum sonucu çıkmasın)bir gün eve geldiğimde zavallıların sadece tüylerini bulmak istemediğimden alamıyorum.sevgiler..saygılar...
.....
sn.serdar bey; bun gün sayfaya pek ilgi yok.sizin çok anlamlı karikatür bile kimseyi çekememiş.arkadaşlar para işlerine fazlaca dalmışlar her halde.bir iki duvar yazısı falan yazsanızda sayfa biraz hareketlense..saygılar...
serdarkus
14-05-2004, 12:10
sn.serdar bey; bun gün sayfaya pek ilgi yok.sizin çok anlamlı karikatür bile kimseyi çekememiş.arkadaşlar para işlerine fazlaca dalmışlar her halde.bir iki duvar yazısı falan yazsanızda sayfa biraz hareketlense..saygılar...
İşlemler durunca, bizim day-day traderler de dondu kaldı.. birazdan çözülür buzları. :p
serdarkus
14-05-2004, 12:16
Zaten bugün memleketin yarısından çok daha fazlası, ya stad kapısında, ya da akşamki maçın seyir zevki hazırlığında.
Geri kalanlar da .. ne desinler yani şimdi güvercinin şarkısından sonra.. halden de biraz anlamak lazım canım. :cool:
Zaten bugün memleketin yarısından çok daha fazlası, ya stad kapısında, ya da akşamki maçın seyir zevki hazırlığında.
Geri kalanlar da .. ne desinler yani şimdi güvercinin şarkısından sonra.. halden de biraz anlamak lazım canım. :cool:
serdar bey,
öncelikle duvar yazısı muhteşem olmuş.akvaryum işinde ,balık konusunda söylediğinizi yaptım.bayağı karlı oldu.nerdeyse hasılatı balıklara yüklüyorduk bir zamanlar.ama borsa da henüz beceremedik.ya kağıt büyüyecek kadar sabrımız olmadı ya da çok küçük alalım dedik kaçırdık. :roll:
güvercin şarkısına gelince, vallahi resim o kadar net ki ,dediğiniz gibi söyleyecek fazla bir şey bırakmıyor.. :)
camarors
14-05-2004, 13:28
sn.camarors;
bu muhteşem fotoğrafı aldığınız sitenin adresini yazabilimisiniz.duvar kağıdı yapayımda bir iki ay doyasıya seyredeyim.sizinkinden olmuyor.böylece ufaklıklarda en azından bu fotoğraflara bakarak kedi sevgilerini tatmin ederler.çok istemelerine rağmen eve alamıyorum.çünkü kanaryalarım var.(buradan fenerli olduğum sonucu çıkmasın)bir gün eve geldiğimde zavallıların sadece tüylerini bulmak istemediğimden alamıyorum.sevgiler..saygılar...
Resimler bilgisayarimdaydi, siteyi bulmaya calisacagim, kedileri cok severim.Kucukken vardi kedim, simdi yok maalesef :hmm: , ama evi buyutunce alacagim :roll:
greenback
14-05-2004, 13:56
hazır nostradamusun bir kehaneti daha doğrulanmışken,hemen geleceği ondan başkalarıda biliyor olabilir tezime yeni kanıtlar ekleyeyim...
9 11 (amerikada acil servisin kodu, aynı zamanda ) de WTC ye çarpan uçağın uçuş kodu Q33NY idi.word de bu uçuş nosunu yazın ,48 puntoya Wingdings sembol seceneğini işaretleyin ,ne çıkacağına bir bakın...
malum word programı ,9/11 den çok önce yazılmıştı...
greenback
14-05-2004, 14:04
20 dolarlık banknotlarda ki 9/11 hikayesini bilmeyenler, buraya (http://urbanlegends.about.com/library/bl20dollarbill.htm) tıklayarak öğrenebilirler...
greenback
14-05-2004, 14:06
bir resim koymak istedim, beceremedim.boş mesaj gönderecek değilim ya,hemen bir soru sorayım o halde.
rakam ile sayı arasında ki fark nedir?
kopya vermeyin,bilene itibar notu verilecek...
hazır nostradamusun bir kehaneti daha doğrulanmışken,hemen geleceği ondan başkalarıda biliyor olabilir tezime yeni kanıtlar ekleyeyim...
9 11 (amerikada acil servisin kodu, aynı zamanda ) de WTC ye çarpan uçağın uçuş kodu Q33NY idi.word de bu uçuş nosunu yazın ,48 puntoya Wingdings sembol seceneğini işaretleyin ,ne çıkacağına bir bakın...
malum word programı ,9/11 den çok önce yazılmıştı...
AA 11 (Kuzey Kulesi)
UA 175 (Güney Kulesi)
Q33NY (Internet Efsanesi)
Q33NY olayini bulan hangi babayigitse 3 senedir iyi kafaya aliyo milleti tebrik ediyorum :D
bir resim koymak istedim, beceremedim.boş mesaj gönderecek değilim ya,hemen bir soru sorayım o halde.
.....1
greenback
14-05-2004, 14:20
iyi derhal yeni urban legend ekleyeleim o zaman...
madem AA 11 miş uçuş numarası ,bakalım 11le daha başka neler ilgiliymiş....
Date Of The Attack: 9/11 - 9 + 1 + 1 = 11
September 11th is the 254 day of the year: 2 + 5 + 4 = 11
After September 11th, there are 111 days left until the end of the year
Twin Towers, standing side by side, look like the number 11
The first plane to hit the tower was flight 11
The State of New York was the 11th State to enter the Union
New York City consists of 11 letters
Afghanistan consists of 11 letters
The Pentagon consists of 11 letters
Ramzi Yousef, who was convicted of the first WTC bombing, contains 11 letters
On Flight 11, there were 92 people on board: 9 + 2 = 11
On Flight 77, there were 65 people on board: 6 + 5 = 11
The letters in Osama Bin Laden's name add up to 11.
Hehehehe süpersin Green :D
greenback
14-05-2004, 14:49
top sektirme (http://www.spikything.plus.com/games/kickups/) seansta sıkılanlara top sektirme imkanı ,sesini açarsanız hakan şükür gibi hissediyorsunuz...
M.Işılak
14-05-2004, 14:49
Sn. Greenback, kopyayı yasakladınız ben de üye Kontrol Panelinize gönderdim cevabı...
Saygılar...
Resimler bilgisayarimdaydi, siteyi bulmaya calisacagim, kedileri cok severim.Kucukken vardi kedim, simdi yok maalesef :hmm: , ama evi buyutunce alacagim :roll:
sn.camarors;
sizi yoruyorum.çok teşekkürler.inanın az önce ufaklığın biri okuldan geldi.resmi ,her ne kadar ekranın ortasında küçücük olsa da ,duvar kağıdı yaptım bile.ona gösterdim .nerdeyse bilgisayarı kucaklayıp sevecekti.ama dediğim gibi, bende kanarya ve bir de akvaryum olduğundan kedi alamıyoruz.ancak böyle güzel fotoğraflara bakarak avunuyoruz... :roll:
inşaallah evi büyütme arzunuz ,en kısa sürede gerçekleşir de,bir an önce kedinize kavuşursunuz....
greenback
14-05-2004, 14:55
Rakam ,sayının eski türkçe karşılığı değil.en azından ben öyle sanıyordum...
biraz ipucu derseniz,number ve numeral ingilizce karşılıkları...
Rakam ,sayının eski türkçe karşılığı değil.en azından ben öyle sanıyordum...
biraz ipucu derseniz,number ve numeral ingilizce karşılıkları...
sn.greenback;teşekkürler.puanı almışız.ben balık konusundan anlarım. ;)
ev büyütme işinden sanırım sn.camarors daha iyi anlıyor. :roll: artık yıktırıp ta yenisini mi yaptıracak ,yoksa eldekini çıkarıp yenisini mi alacak orasını bilemiyorum.saygılar...
eyvah,ufaklığa laf yetiştireyim derken özel yerine açığa gitmiş mesaj.kusura bakmayın. :hmm:
serdarkus
14-05-2004, 15:40
Ben balık konusundan anlarım. ;)
Ben de anlarım sanıyordum, küçükten başladım büyütmeye, ellerimle saçını bile taradım... adı da IHFIN 'mış, böyle birşey oldu sonunda
Ben de anlarım sanıyordum, küçükten başladım büyütmeye, ellerimle saçını bile taradım... adı da IHFIN 'mış, böyle birşey oldu sonunda
serdar bey ,vallahi kızmasanız üstadım diye başlıyacaktım yine.mevcut durumu ifade tek kelimeyle muhteşem.Allaha şükür benim böyle balıklarım olmadı hiç.
bu tür durumlarla karşılaşmaktan korktuğumdan, hep sahol,kchol ,vestel gibi uysallarıyla uğraştım. :roll: saygılar....
Salacaklı
14-05-2004, 16:30
Direnc Kirildi,,, biraz nesemizi bulalim...
http://www.animaturk.com/films/balik.htm
:)
Direnc Kirildi,,, biraz nesemizi bulalim...
http://www.animaturk.com/films/balik.htm
:)
sn.salacaklı;
balık animasyonu süper.iyi güldüm.verdiğim alımlar gelmesede bu günlük bu yeter.durumu kurtardık.pirzolaları götürdük sayenizde..teşekkürler...
Salacaklı
14-05-2004, 17:06
sn.salacaklı;
balık animasyonu süper.iyi güldüm.verdiğim alımlar gelmesede bu günlük bu yeter.durumu kurtardık.pirzolaları götürdük sayenizde..teşekkürler...
Sn Nature Arkadas gülmeniz beni cok sevindirdi, en büyük sermayedir gülmek..
tesekkürler.
camarors
14-05-2004, 17:20
Bakma øøle hemserim , bi firt bile vermem.
camarors
14-05-2004, 17:22
Birak poz vermeyi abiciim, napcaaz onu søøle,acliktan ølcem ben.
Sn Nature Arkadas gülmeniz beni cok sevindirdi, en büyük sermayedir gülmek..
tesekkürler.
sn.salacaklı,
esas ben teşekkür ederim.çok sağolun.bu arada, alt yazınız daima aklımda .sağlık gittikten sonra paranın pek fazla anlamı kalmıyor gerçekten...saygılar....
aşağıya bakın ve renkleri söylemeye çalışın, kelimeleri değil...
SARI TURUNCU MAVİ
SİYAH YEŞİL KIRMIZI
SARI MOR KIRMIZI
TURUNCU YEŞİL SARI
Beyninizin sağ tarafı renkleri söylemeye çalışırken, beyninizin sol tarafı kelimeyi okumaya çalışıyor...
taktın sende bizim beynimize ertan hoca.. aldığın bi duyum mu var açık açık söyle ya.. :p
bu kadar stresli ortamda kafalar biraz dağılsın dedim... :)
bu kadar stresli ortamda kafalar biraz dağılsın dedim... :)
dağıtma?? direkt ikiye böldün sen bizim kafayı... :p
Beyninizin sağ tarafı renkleri söylemeye çalışırken, beyninizin sol tarafı kelimeyi okumaya çalışıyor...
tamam, tamam... o zaman toparlayalım...aşağıdaki resmin tam ortasına yaklaşık 1 dakika süreyle dikkatlice bakın, beyniniz toplansın... :D
http://00fun.com/wimg/freaky.gif
tamam, tamam... o zaman toparlayalım...aşağıdaki resmin tam ortasına yaklaşık 1 dakika süreyle dikkatlice bakın, beyniniz toplansın... :D
Allah seni naapsın bilmem ki... ortasını nasıl bulcaaz bu resmin diye düşünürken... :p
baya beklemek gerekiyor ama. :hmm:
SunShine
15-05-2004, 13:06
Forumun 50,000. gönderisi.
http://www.hisse.net/forum/showpost.php?p=53544&postcount=158
Forumun 50,000. gönderisi.
http://www.hisse.net/forum/showpost.php?p=53544&postcount=158
yanlışlık olmasın sevgili SunShine,
sanırım baltayı taşa vurdunuz. sanki bikmisbroker 50.000inci gönderiyi göndermiş gibi.. şimdi BBdeki havaları seyret.. :p
http://www.hisse.net/forum/showpost.php?p=50000
SunShine
15-05-2004, 13:27
yanlışlık olmasın sevgili SunShine,
sanırım baltayı taşa vurdunuz. sanki bikmisbroker 50.000inci gönderiyi göndermiş gibi.. şimdi BBdeki havaları seyret.. :p
Yanlışlık yok.
Tam zamanında tespit ettim. 50000. gönderi sn ihsanokur'a ait.
Hem sn BaBo uyuyordur şimdi. :D
:P
peki, Sn bikmisbroker uyansın, çıkan sesten anlarız.. :)
SunShine
15-05-2004, 13:31
http://www.hisse.net/forum/showpost.php?p=50000
Forumdaki toplam gönderi sayısı henüz bugün 50000'i aştı. Sizin yanlışlığınız var. :roll:
camarors
15-05-2004, 14:56
Ne haftaydi bee
bikmisbroker
15-05-2004, 17:53
> > > >>>>ÇOCUKLUK
> > > >>>>
> > > >>>> Hijyenik olmayan pamuklu cocuk bezi ile tahta besik ile
> > > >>>>buyuduk.
> > > >>>> Cocuklar icin guvenli kapaklar, kilitler, elektirik
> > > >>>>prizleri yoktu ve
> > > >>>> bisiklete kasksiz binerdik. Gidecegimiz yere yanimizda
> bir
> > > >>>>koruyucu ile
> > > >>>> degil yalniz giderdik hic bir rizikoyu dusunmeden.
> > > >>>>Otomobil de cocuk
> > > >>>> koltugu olmadan ve kemer baglamadan tasirdi bizi.
> > > >>>> Erkek cocuklarin tornetleri vardi. Onlari bir otomobil
> > > >>>>edasi ile
> > > >>>> kullanir, bakar ve parkederlerdi. Sonra karsilarina
gecip
> > > >>>>hayran hayran
> > > >>>> seyrederlerdi. Butun imalati bize aitti. Cesmeden su
> > > >>>>icerdik.. Pasta
> > > >>>> yerdik, ekmek yerdik, sekerli icecekler icerdik ve
fazla
> > > >>>>kilolarimiz
> > > >>>> yoktu cunku sokakta oynardik. 3-4 arkadas ayni siseden
> > > >>>>icerdik ve
> > > >>>> hicbirimiz olmezdik. Oyuncak arabalari haftalarca
> ugrasip
> > > >>>>kendimiz
> > > >>>> yapardik sadece fren yapinca nasil iz kaldigini
> gorebilmek
> > > >>>>icin.
> > > >>>> Problemlerimizi kendimiz cozmeyi ogrendik. Sabah evden
> > > >>>>cikip aksam sokak
> > > >>>> lambalari yanincaya kadar disarida kalabilirdik.
Anamiz
> > > >>>>gece sokaktan
> > > >>>> bizi ceke ceke,bagira bagira alirdi. Kimse bize
> ulasamazdi
> > > >>>>cep
> > > >>>> telefonlarimiz yoktu. Akillara zarar! Playstationlar,
> > > >>>>nintendolar,
> > > >>>> videolar, PC, 98 kanalli kablo yayini, internet, chat
> > > >>>>odalari yoktu.
> > > >>>> Arkadaslarimiz vardi sokaga cikar ve bulurduk onlari.
> > > >>>>Oynadigimiz
> > > >>>> oyunlarda bazen canimiz yanardi, agactan duserdik,
> > > >>>>heryerimiz cizilirdi,
> > > >>>> cesitli kazalar ve yaralar olurdu. Ama asla haklilik
> > > >>>>haksizlik kavgasi
> > > >>>> olmazdi. Doktora giderdik kimse de sucluluk duymazdi.
> > > >>>>
> > > >>>> Hatirlar misiniz kazalari? Dovusurduk, itisirdik mor
> > > >>>>lekeler olusurdu
> > > >>>> ama biz cabucak iyilesmesini ogrendik. Agac dallarindan
> > > >>>>celik comak
> > > >>>> oynardik birbirimizin gozunu oymazdik. Komsu
bahcesindeki
> > > >>>>kiraz agacina
> > > >>>> dalardik. Bilirmisiniz "dalmayi" meyva bahcesine
> > > >>>>"dalmayi" dut
> > > >>>> agaclarinin tepesinde dolasmayi onu sallamayi ve
ortunun
> > > >>>>uzerinden dut
> > > >>>> yemeyi bilirmisiniz?
> > > >>>>
> > > >>>> Onceden haber vermeden bisikletle veya yuruyerek bir
> > > >>>>arkadasimiza gidip
> > > >>>> zili calardik, iceriye girip saatlerce oynar
> > > >>>> konusurduk(Dusunebiliyormusunuz habersiz) Eger dogru
> > > >>>>zamanda gelmediysek
> > > >>>> iceri giremezdik. O zaman da hayal kirikligini
> ogrenirdik,
> > > >>>>herseyin
> > > >>>> istedigimiz gibi ve istedigimiz zamanda olamayacagini
> > > >>>>ogrenirdik.
> > > >>>>
> > > >>>> Ogretmenlerin daha cok zamani vardi ve neseliydiler.
> > > >>>>Herkes koleje
> > > >>>> gitmezdi, gitmeyenler aptal sayilmazdi. Kuafor de
> > > >>>>olunabilirdi.
> > > >>>> Sans-talih-kader-kismet sattiniz mi sokaklarda. Bagira
> > > >>>>bagira. Sonra
> > > >>>> kutudaki gofretleri oturup bir kosede gizlice yediniz
mi
> > > >>>>siz?
> > > >>>>
> > > >>>> Yaptigimiz herseyin arkasinda dururduk ve tutarliydik.
> > > >>>>Okulla veya
> > > >>>> kanunla celiskide oldugumuzda ailemiz bizi dislar mi
> > > >>>>dusuncesi yoktu.
> > > >>>> Sorumluluk sahibiydik ve herseyi basardik.!!!.." Evet
biz
> > > >>>>basardik ve
> > > >>>> cocuklugumuzu yasadik doya doya...
> > > >>>>
> > > >>>> Evet biz cocuktuk.
> > > >>>>
> > > >>>> CAN DÜNDAR
arkadaşlar elime müthiş bir şiir geçti. bir genç ile ona cevap veren hoca nın karşılıklı diyaloğunu içeriyor. ama burda yayınlamam mümkün değil. isteyen arkadaşlara gönderebilirim.
Adı-soyadı: Gaye Akmerkez
Cinsiyeti: (Cosmo) kadın(ı)
Meşgalesi: ekonomiye dolaylı katkı(talep genişlemesi)
Kimliği: trend insanı
Vücud ölçüleri-fiziği: gayet güzel-olmasa bile unutmayın: çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır- Boyu-posu yerinde, kendisi ortalama Türk kadınına bir zürafanın ineğe benzediği kadar benzemeye özen gösteriyor. Doğanın kendine getirdiği sınırlamaları popo kaldıran çoraplarla, meme büyüten-küçülten-orta boy yapan- dikleştiren sütyenlerle, liposankşın, muhtelif krem-jel-enjeksiyon-ekstraksiyon ve benzeri atraksiyonlarla biir biir aşıyor.
Zevkleri: her tür kumaş pantolon, her tür "kendisi taşıdıklarından pahalı olmak zorunda olan" çanta, okul-aile birliğinde annelere ortazekalı çocuğuna aldırdığı derslerle hava atma, temizlikçi kadına direktif verme, herkesten belirgince tiksinme, acayip, yavaşlatılmış ve yuvarlanmış Türkçe'siyle mır mır konuşma ve bu akıllara ziyan diliyle herkesin sabır sınırlarını zorlama
Yapageldikleri: dünya peroksid tüketiminde patlama, "sıradışı mekanlar"a sek sek sekerek koşma, ayaklarında tekerlek varmışçasına yürüme, dergilerden öğrendiği zırvaları biir biir uygulama, zaten içi-dışı bir bi insan olan kuaförle içli dışlı olma, saat 1300-1700 arası kafede kendi cinsi hemcinsleriyle buluşup etrafı süzme, incir çekirdeğini ısrarla dolduramama, çook çook uzaklarda bir noktaya-50 metre falan- gözlerini dikme,aksesuar bazında ele aldığı çocuğunun insan içinde yaptığı inanılmaz şımarıklıklara ve debilliklere kayıtsız kalma, ağzını ayırarak sürdüğü arabasını şehir içinde kuralları ihlal ederek vurma, arabadan cep telefonuyla fırlayarak aniden terbiyesizleşme ve sağa sola umarsızca küfrederek karizmayı dağıtma
Sevdiği içecek: cafe-creme, DİYET KOLA, meyve aromalı maden suyu
Sevdiği yiyecek: minik domatesler, dergilerin yemek tariflerinde yer alan ne idüğünü hiç bilmediğimiz, bilemeyeceğimiz malzemeler, her tür krep-gidilen mekanda ıspanak dolapta bir haftadır beklemektedir ama hiç çaktırılmaz, büyük bir özenle sunulur, Gaye ve arkadaşlarınca afiyetle miğdeye indirilir, hemen ardından 53 kişiye cep telefonuyla tavsiye edilir-
Sevdiği müzik: kendi müzik değerlendirme kapasitesinin sınırlarını zorlamaz, sağduyuludur. Ööyle, anadili İngilizce olan radyoların drive-time kuşaklarına, Celine Dion'a falan takılır.
Sevdiği program: fonda saksafon nağmeleri arka planda "sıradışı mekan" demirbaşları varsa, sunucusu da kafi derecede trend şahbazı bir insan ise değmeyin Gaye'nin keyfine...Artık off-road mu, rafting mi, kokteyl mi açılış mı yoksa defile mi onun için farketmez; beyni tam kapasite bütün trendleri kaydeder ve ertesi gün anında "anı yaşar"... :D
Adı-soyadı: Erol Endeks
Mesleği: bkz. Broker: ingilizce'de isim "borcunu ödemeyenin mallarını satan adam"
Cinsiyeti: genç, yaygın şehirli adam (geyşa)
Mesleği: paraları emaneten elektronik ortamlarda mıncıklama- bkz. Broke: amerikanca'da geçmiş zamanlı fiil "kırdı" ( yatırım hesabı göçertme rekorunu, salak yatırımcının kalbini vs.)
Kimliği: bırakınız yapayım, bırakınız gideyim
Vücut ölçüleri-fiziği: değişken. Bir ara mavi gömlek sarı kravattı, şu sıralar evcil kargaları andıran SİYAH gömlek-kravat-ceket-pantolon-çorap-ayakkabı ve kol kılları şekli revaçta. Sabit kalan tek şey, Allah'ın bahşettiği caanım kaslara işkence çektiren o bitmez kasılma hali. -Erol'un deyimiyle- ARTI, "bu yeni şeklimle piyasalarda fırtınalar estiriyor muyum acep dur şu etrafı bi kolaçan ediyim çaktırmadan" dercesine güneş gözlüklerinin ardında fır dönen bakışlar.
Mesleği: her şeyi, tek şeyi
Yapageldikleri: Arkadaş çevrelerinde bayat ve ipe sapa gelmez, gelemez fıkralar anlatarak insan içinde kendi anlattıklarına bağıra bağıra gülme, bu esnada yanındaki kişinin koluna vurma, iki günde bir Verdure reklamındaki hangi erkeğe daha çok benzediği konusunda fikir değiştirme ve bu yeni karara göre karşı cinste denemeler yapma, ofise yeni gelen sarışın bayanla ilgili, kişilik haklarını ve toplumun edep-haya duygularını zedeleyici yorumlarını kimseden esirgememe, bu bayan kendisiyle konuşursa içinden sevinçten uçma, ona gelecek öğle yemeğinde patates kızartması ısmarlama isteğini imalı yollardan dışa vurma, üst düzey adamların yanında ezikleşirken çaycıya alaycı tonlarda patronluk taslamayı görev bilme.
Sevdiği Müzik: Çelik (ne kadar açıklayıcı değil mi?)
Zevkleri: "stratus", "status", "yerim ve önemim", "legacy", "position" gibi araba modellerinin kendisi için yaratıldığının tam bilincindeki bu arkadaş, hala Michael Douglas'ın "Manhattan" filmindeki jöleli saç ve sabahın ilk saatlerindeki telaşlı koşuşturma sahnelerinin etkisindedir. Yarım-düzine-bıçaklı jilet, yüz-yıkama-sonrası-tıraş-öncesi-cilt-yüzeyini-heyecanlandırma jeli, cins desenli moda kravat gibi ürünlerin onulmaz takipçisidir. Yeni popçularımızın program yaptığı "Bilmemneli Meyhane", "LumBar" gibi, ilgi görebileceği ve kasılacağı ortamları tercih eder, yalnız başına kaldığında içini saran ve tanımlayamadığı anlamsızlık duygusunu, kırkından sonra azarak Harley-Davidson'larda fink atacağı tarihlerde pek güzel değerlendirecektir.
Adı-soyadı: Bahadır Dahadur
Mesleği: safkan popçu
Kimliği: kopayım da geleyim, gemi azıya alayım
Fiziği: Kıvırcık ve siyah saçları dalga dalga yayılır bazen, bazen fön çekilir ve tüm o şampuan reklamı halleriyle kemikli yüzünün sınırlarını süsler...kimi zaman jöleyle yatıştırılıp arkadan sıkı sıkı at kuyruğu toplanır, her şekilde iğrenç olunur. Kaslar gelişmiş, pazular fırlamış, streç bluzlar stoklanmıştır, Etiler gecelerinde tırıs gitmek için...
Evrimi-dönüşümü: Aslında Bahadır bir AT'ken Veliefendi'den bir punduna getirip kaçmıştı, çünkü orada herkese kazandırdığı paralardan kendisi nasiplenememekteydi ne yazık ki...Ama uyanık bir attı o, engelli tanımazdı. Bir ara İstanbul sokaklarında bohem bir at hayatı yaşadıktan sonra yanlış insanlarla düşüp kalktı, yanlış ellere düşüp Surdibi'nde sucuk olacakken dile geldi ve Tanrı'ya şöyle yalvardı: "Allahım bana bu kaderi reva görme! Ben kabiliyetlerime uygun, koş deseler koşacağım, coş deseler coşacağım, delleneceğim bir meslek sahibi olmak istiyorum, kendimi gerçekleştirmek istiyorum! Ama okuyup adam olacağıma, kahvaltılık olurum daha iyi ona göre!" Bunun üzerine Allah-ü Teala şu yanıtı verdi: "Bre zavallı hayvan kulum! Bana psikolojik geyik yapma, hiç yemem! Ama sana acıdım, POPÇU ol sen. Evet, ol! Yürü ya Bahadır!"
Zevkleri: Bu yüzdendir ki Bahadır altı ayda bir dörtnala koşarak stüdyoya girer, "aiya aiya yaar" , "ah sevgiliii, iiiiih hihi hi hi" , "bürsst, bebeğim" diye kişner. Sonra bunlar kaset olup piyasaya sunulur. Zaten o kendini birdenbire Hillside'ın koşu bantlarında bulmalar da ondandır, ey özgür ruh! Duramaz ki...Kaslarında o sıcaklığı hep hissetmek için konserlerde danseder. Bu dansları öğrenmesi için ülkenin kendilerine ziyadesiyle fazla para ödenen koreograflarından ders alması sağlanır, ama adam Bahadır'a ders verirken "ulan, özellerde 0-6 yaş grubuna bale dersi işine geri mi dönsem, hem temiz para, hem ağaç yaşken eğilir, yoksa bunun gibi odun olur..." düşüncelerine dalar, saçını başını süreç içinde farkında olmadan yolar. Arakçı klip yönetmenlerimizin "mega" projelerinde yer almaya da bayılır Bahadır.
LÖ REJİSÖĞ, Orta Avrupalı klip güzelinin "beauty shot"larını hararetle çekedursun ve aynı anda hem akşam eve bırakırken kıza nasıl yazacağını hem de Bahadır'ın iri hatlarıyla bu kızı ne gibi klipsel ortamlarda biraraya getireceğini kuradursun, Bahadır saf saf Televole'ye brifing verir.
Yapageldikleri: Bahadır, "at, avrat, silah" düsturunun sanki ete kemiğe bürünmüş halidir, özellikle medyanın önü sıra aynı anda hem milliyetçi, hem Kazanova, hem de Kirli Heri olabilir. Eski alışkanlığı at gözlükleri, yerini yeni ciks police gözlüklere bırakmıştır, ama o hala sapla samanı birbirine karıştırır. Üzerindeki abukluk perdesi, Palandöken'deki brançtan tutun Madagaskar'daki milli maça çeşitli alakasız organizasyonlarda boy göstermesine elverir. Diğer popçularla arasında gizli bir "ben praym taymda kaç saniye görünücem" yarışı vardır. Üçüncü albümünden itibaren kendini "eski, zamanın testinden geçmiş abi popçu" klasmanına almıştır, kendi koştuğu parkurları aşağılar. Arada sırada krem dö la krem kafelere giderken ülkemizin nadide şaping mol'larına yolu düşecek olursa, kasım kasım kasılmayı ve O ARŞA EREN ŞÖHRETİNDEN dolayı yurdum insanlarının yapışkanlığından kıl olmuş görünmeyi ihmal etmez. Ama Televole ordaysa başka!!
Sevdiği şarkı: Fantaazi olaraktan: VAR YA!!!! SENİ ANAN BENİM İÇİN DOĞURDU!!! BELaLIM!!!(ortadaki küçük a'yı duydukça bu adamı dövesi gelir insanın) Pop deyince akla: BENİMLE EVLENİR MİSİN?? (evlenir miyim sizce?!!), NEREMİ NEREMİ (evet, evet, her yerini dövmeli) GURBETTE YORGUN DÜŞTÜM BE CEYLAN!! (seni dövende terledim be Ceylan!) BEN GÜZELDEN ANLARIM!!! (tekdirle uslanmayanın hakkı kötektir!!)
Adı-soyadı: Derin Gömül
Mesleği: ööğğ-renci
Cinsiyeti: Yeniyetme
Kimliği: Bir çeşit derviş
Şekli Şemali: Göründüğü gibi olur. Giydiği bozlarla, fosforlu cevriye kaynayan global sokaklarımızda gerçek serinliğin tadıdır. Eskiden kırmaya çalışılan zincirler, şimdilerde Derin'in pantolonundan sallanır. Paçaları belediye hizmetinde, pislikleri fakir semtlerden süpürüp, zengin semtlere döker. Kanında grand prix yapan nikotin, yüzünü inceden sarartmaya başlamıştır. Her daim nadastaki saçları ve sivilce kırmızısı çeşnili çehresi ile güzel oldugu kadar küstahtir; adama benzeyeceği günü bekler gibidir.
Yapageldikleri: Günümüzün hareketli, oynak ve hatta delişmen şehir insanından sıyrılıp köşesine çekilir. Dünyanın haksızlığına üç vakit kızar. Anlam çöllerinde mecnuna döner. Her derviş gibi, gah deriiiin düşüncelere garkolur, gah tecrit odasında "bir Bira, bir Sigara" düsturuyla çile doldurur. Geri kalan iki vakitte (akşam ve yatsi) çesitli kimyasallarla vuslata erer. Gah diğer dervişlerle bir olup koyu isyan renkli rock mekanlarında kafa sallayıp, anlayabildigimiz kadariyla Voltran'ımtrak bir güzellik olan Vahdet-i Vücud'u oluşturur -tabii kafa kendisi olur-, gah yeraltı dergahlarında "ecstatic" bir topaç olur, raave raave ter revan içinde kalır. Terli terli bol su içer, üşütür. İntihar fantazileri ve cenaze merasimlerini dönüşte dolmuşta hapşururken tasarlar.
Kötü amelleri: Zaman zaman bunalımla dellenip kolunu bacağını kesmek, varoşların Müslüm Baba hastası, ama Derin'in yediğinin %10'u kadar etli, %20'si kadar sütlü mamül yiyebilen jiletçi gençlikle böylelikle bir ortak noktada buluşmak. Alışverişten dönen ev kadınlarını giyim kuşamıyla korkutarak, zavallıcıklarda "çantaya sarıl, aman şu çocuktan uzak dur" refleksi yaratmak. Cümleleşemeyen kesik kesik ifadelerle anneyi tersleyip onun kalbini kırmak. Birlikte gidilen misafirliklerde kendine uygun görülen koltuğa gömülüp, gece boyunca sehpanın üstündeki kristallerden herhangi birine gözlerini dikerek budist egzersizler yapmak, bu arada ev sahibi amca- teyze tarafından yöneltilen soruları ısrarla yanıtlamamak, babayı utandırmak, "ulan bu herif neremden çıktı benim" diye düşündürtmek. En ufak duygusallaşmaları böğürme ve homurdanmalarla tasvip etmediğini belli edip, olay yerinden uzaklaşmak. Serserilik yapmak.
İyi amelleri: Gaza gelip, kitap arasına sakladığı bilumum Afgan /ot/Hint keneviri/haşhaşlı ekmek kırıntısı vb. maddeleri çöpe atmak, kurtulmak. İki buçuk dakika sonra birden gelen pişmanlık atağını, "o parayla tinerci çocuklara döner-ekmek alırım" diye anında sosyal kampanyaya çevirmek. Çulsuz ama henüz ruhlu müzisyenleri, ünlenip Veri İğrenc Pörsın/Detone Dallamalara dönüşmeden çok önce konserlerine giderek desteklemek. İlköğretim 8'deki kız kardeşini geç saatte kol faaliyeti çıkışında okuldan alarak, gerçek serinliği ve karizmatik hareketleri ile onun erkek ve kız arkadaşlarını aynı anda avucunun içine alıp, kız kardeşin havasına hava katmak. Zaten alınmak için bahane bekleyen anne gönlünü almak, akşam yemeğinde ardarda üç akıllıca CÜMLE kurup, babasını "afferim lan oğlana, adam mı oluyor ne!" diye düşündürtüp, sevindirmek. Kendini-büyük ihtimalle kocası belediyenin fesat katılmış ihalelerinde bir numaralı şahsiyet olduğu için- yolların mutlak hakimi sanan kürklü, altın bezeli, solaryum marsığı kokoşa hafiften omuz geçirmek.
Sevdiği yemek: Kokoreç/midye dolma/balık-ekmek. Ama antrikota da hayır demez.
Sevdiği varlıklar: Küçük ıslak sokak kedileri, sokak sazcısı/akerdeoncusu/kemancısı/kavalcısı, işportacılar ve ışık-ses saçan abidik gubidik oyuncakları.
Sevdiği yerler: Vapurlar, arnavut kaldırımları, sokak kahveleri. Yeni çıkan albümleri bilgisayarda indirmeden önce görmeye şöyle bir uğradığı, içinde orta yaşlı, teknoloji özürlü adamlardan (bkz. baba) başka müşteri olmayan mega müzik marketler.
Sevdiği programlar: ICQ, Flash, Adobe Acrobat, Napster, tüm Zip'ler...
Sevmediği programlar: Davudi sesli, mimikli sunucuları, 20 dakikalık reklam kuşakları, ve en cahil milletin bile (bkz. Türkiye) kendini alim zannetmesine yol açan gerizekalı sorularıyla sabrının taştığına EMİN olduran, ilelebet izlememe yolundaki SON KARARI verdiren yarışmalar. Saç jölesinden, gazlı içeceğe, kontörlü cep telefonu kartından spor ayakkabıya bin çeşit ürünün sürekli çan çan sponsorluğunu yapmak zorunda olan, ağız tadıyla iki bukle müzik dinletmeyen, kliplerin başını ve sonunu, o bitmeyen hediyelerini birbiri ardına sıralamak icin kesen "müzik" programları.
hepside süper.tebrikler. :)
camarors
16-05-2004, 04:40
Canli yakalicaksiniz, lakabi jiletmis, dikkatli olun.
resim herhalde montaj bu kadar köpeği bir kedinin arkasında esas duruşta bekletmek ve de resmini çekmek kolay olmasa gerek. :) :)
Salacaklı
16-05-2004, 04:47
Bu Resim gercek gibi Kedi yeri islatmisa benziyor..
:D
Bu Resim gercek gibi Kedi yeri islatmisa benziyor..
:D
kedi de çok suluymuş o zaman. :) :)
Salacaklı
16-05-2004, 05:06
Gemici sen usta gemici olmalisin ,Yoksa Losturmamisin...Vardiyedesin anlasilan...
ilham gelmis her Topikde imzan var..
Ambarlarada bii bak helleeeee.
kamorotu uyandir ekmek yapsin...
Şanssızlığın da böylesi... :D
iyi ki doğdum!
gördün mü 25 oldum
killandim, akillandim
bir de biyik biraktim
cakami atiyorum
iyi ki doğdum!
hovarda bir adam oldum
hatunlarin pesinde
aklim hep bu islerde
siniri zorluyorum
kalamam kapali tribunde
o zaman nesesi neresinde
koysalar önüme telleri de
sahaya da inerim, söverim de
marlborom var en zor günümde
nefeslendim rahatladim ben de
deseler zararli bu meret de
sigara da içerim, alkol de
oooooo, o o ooo, ooooo... :D :D :p
:D TÜRK YALANLARI :D
• Kalsaydınız biseyler yerdik...
• Vallaha sarıda geçtim memur bey...
• Kazanmak önemli diil mühim olan yarısmaya katılmaktı...
• Dünya ahiret bacımsın...
• Suan 65 milyon bizi izliyor...
• Bu son sigaram...
• Bütün kadınlar güzeldir...
• Iki saat kapıda bekledim, açan olmadı...
• Seni düsünmekten bütün gece gözüme uyku girmedi...
• Sen bi de beni gençligimde görecektin...
• Aglamıyorum... Gözüme bisey kaçtı...
• Yemezsen arkandan aglar...
• Seni leylekler getirdi yavrum...
• Aksama erken gelicem...
• Bu aldigim en güzel hediye...
• Bi oturusta iki büyük deviririm...
• Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için...
• Agzıma sigara sürmedim...
• Ben almiyim rejimdeyim...
• Eee ne zaman gidiyoruz içmeye?...
• Isim bitsin ben seni ararim...
• Bir kez olsun yüzüm gülmedi...
• Hayatımda hiç ilaç almadim...
• Ihraç fazlasi bunlar...
• O elinizdeki tek kaldı, baska yok...
• Bi'tanem...
• Seni Seviyorum...
• Beni seçerseniz size...
• Ben de tam seni arayacaktım...
• Bi sey olmaz...
• Ben eski yüzücülerdenim...
• Bizi davet ettiler ama gitmedik...
• Valla bu size çok yakıstı...
• Senin annen bir melekti yavrum...
• Bana yan bakan daha anasinin karnindan dogmadi...
• Merak etme hayatım sekreterimi görsen çok çirkin....
• Büyük ikramiyeyi kazanmak istemiyorum önemli olan alın teri...
• Merhaba karıcım, mesai yeni bitti de...
• Üzülme sevgilim evlenince anneni yanımıza aliriz...
• Evi bosaltın! Almanya'dan oglum geliyor...
• Iki gözüm önüme aksın ki...
• Kilolarımla barisigim ben böyle mutluyum!
• Formu doldurun biz sizi ararız
• Bu sene üniversite sorulari çok basitti, keske sınava girseydim...
• Ben her bahar aşık olurum...
• Gerçek askı sende buldum...
• 2 saat bekledim...Gelmedin!
• Üsüyosan ceketimi alabilirsiniz...
• Seni anlıyorum.
• Hatırası var, bunu sana veremem...
• Arkasından degil, burda olsa yüzüne de söylerim
• Her bedene uyar bu...
• Gol atmayı sevmiyorum.Asist yapmak daha çok hosuma gidiyor.
• Senin eline kimse su dökemez..
• Ögretmenin vurdugu yerde gül biter
• Söyle bir arabam olsun milyarlarca borcum olsun...
• Benim için önemli olan ruh güzelligi
• Hediye olmasa inan verirdim.
• Bi arkadasa bakıp çıkıcam, istersen kimlik bırakayım...
• Mektup gelmedi mi? Ama ben kendi elimle postaya attım...
• Belki biraz sıktı ama hiç merak etmeyin kullandikça açılır...
• Kitaplarıma bir daha bakayim ama kitabı sana verdigimden eminim...
• Onun için biseyler yapmayi çok isterdim... Ama malesef...
• Elimden bisey gelmez...
• Sensizlik canıma tak etti...
• Ben hiç yalan söylemem
• Aksam elektrikler kesildi, dersimi yapamadım...
• Bunun garantisi biziz abi...
• Telefon sehirlerarasina kapalı
• Ben zaten böyle olaccgını biliyordum...
• Bi kereden bisey olmaz.
• Biz sadece arkadasız.
• Kuran çarpsin bu son sigaram
• Son biletler bunlar
• Hiç acıtmayacak.
• Daha önce hiç kimseyi böylesine sevmemistim.
• Sizin mutlulugunuz bizim mutlulugumuz...
• Sayısaldan para çıksa, önce kimsesiz çocuklara sonra da yaslılara bagıslarım...
• Haaa bi de okul yaptırıyım...
• Abi kizi görücen bi içim su...
• Adem Bey su an toplantıda... Kim arıyodu?
• Sizden iyi olmasın bi arkadasım vardı...
• Kuru ekmek bana yeter... Yeter ki huzurum yerinde olsun...
• Dıs transferleri 15 gün içinde bitiricez....
• Aradım... Çaldı çaldı açan olmadı...
• Dünyanın en mutlu çifti olucaz...
• Failleri en kisa zamanda yakalanacak......
• Enflasyon düsecek.......
• Memuru enflasyona ezdirmeyecegiz......
• Bu konuda elimizden geleni yapiyoruz......
• Benim isçim, benim köylüm, benim memurum..
Siz hala annenizin windows marka deterjanını mı kullanıyorsunuz? :D
http://www.roesch-swiss.ch/images/Linux_7kg_2.jpg
http://www.roesch-swiss.ch/en/detergent/L-neu!LinuxVollwaschmittel.htm
sn rainbow valla çok güzel yazmışsın. :)
bilemedin SALACAKLI raspacıyım ben. :)
Salacaklı
16-05-2004, 22:41
bilemedin SALACAKLI raspacıyım ben. :)
üstüm basim Lesh gibi Sintineden ciktim..
:D CEM YILMAZ'DAN SEÇMELER :D
** Sık sık ameliyat olun, içiniz açılır!
** Oğlumun adını mafya koydum, artık ben de mafya babasıyım...
** Yazılıdan sıfır aldım, ama öneli olan katılmaktı...
** 1959'da içilen kahvelerin hatırı doldu, duyurulur.
** Yasamaya ayrı, yürütmeye ayrı zaman mı? Ben darbe kullanıyorum. Yıkıyorum, çıkıyorum.
** Sizde bit şampuanı var mı? Kirlendi hayvancıklar...
** Bende şeytan tüyü yok. Epilasyonla aldırdım.
** Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapın. Çok zevkli oluyor.
** Abi, beni niye anlamıyon... Sende idrak yolları enfeksiyonu mu var?
** Şiddete karşı savaş açın. Şiddet yanlılarını kurşunlayın!
** Beş bin kere söyledim; abartmayı bırak!
** Eğer turist sezonundaysak, neden onları avlamıyoruz?
** Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun...
** Ey yükselen yeni nesil... İn ulan aşağı!
** Gençliğim acı veriyordu, ameliyatla aldırdım.
** Ege bir Yunan gölü deeldir. Ege, bir Türk gölü de deeldir. Biaenaleyh Ege bir göl deeldir.
** Adamın biri birgün eczaneye sinek ilacı almaya gitmiş. Eczacı ona, 'Sineğinizin neyi var acaba?' demiş.
** Temel Fransa'ya gitmiş. Tabelada Fransa yazıyoruş. O da, 'Aaaa... Burayı da mı Sabancı aldı?..' demiş.
** Çocuğun biri, birgün kafasını ıslatmadan şampuanlamaya başlamış. Annesi de, 'Oğlum hiç saç ıslatılmadan şampuanlanır mı?' deyince, çocuk: 'Ama anne, bu şampuanda kuru saçlar için yazıyor...'
** Bir fil elektrik direğinden daha yükseğe zıplayabilir mi? Elektrik direği zıplayamaz ki!
** Yes abicim. Türkçe eğitime benden de okey!
üstüm basim Lesh gibi Sintineden ciktim..
e şımdi sen pok kokayisin. :D :D
selçuk efendi
17-05-2004, 02:37
Bir gun Cennet'in kapilari siddetle vurulmus: -Gum Gum Gum !!
İceriden seslenmisler: -Kim o?
Disaridan gok gurultusu gibi bir ses: -Biz İstanbul’u fetheden Fatih'in yigitleriyiz! İceriden hos geldiniz diyerek kapilar ardina kadar acilmis ve yigitleri iceriye buyur etmisler. Her sey cok guzel gidiyormus. Ta ki, 40 yil sonra bir gun kapilar yine siddetle calinmis: -Gum Gum Gum !!!
İceriden sormuslar: -Kim o?
Disaridan gok gurultusu gibi bir ses: -Biz İstanbul’u fetheden Fatih'in yigitleriyiz! İceriden hemen cevaplamislar: -Hadi len! Onlar 40 yil once geldi!
Disaridan yine ses gelmis: -Biz mehter takimiyiz anca geldik :)
:D CEM YILMAZ'DAN SEÇMELER :D
** Sık sık ameliyat olun, içiniz açılır!
** Oğlumun adını mafya koydum, artık ben de mafya babasıyım...
** Yazılıdan sıfır aldım, ama öneli olan katılmaktı...
** 1959'da içilen kahvelerin hatırı doldu, duyurulur.
** Yasamaya ayrı, yürütmeye ayrı zaman mı? Ben darbe kullanıyorum. Yıkıyorum, çıkıyorum.
** Sizde bit şampuanı var mı? Kirlendi hayvancıklar...
** Bende şeytan tüyü yok. Epilasyonla aldırdım.
** Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapın. Çok zevkli oluyor.
** Abi, beni niye anlamıyon... Sende idrak yolları enfeksiyonu mu var?
** Şiddete karşı savaş açın. Şiddet yanlılarını kurşunlayın!
** Beş bin kere söyledim; abartmayı bırak!
** Eğer turist sezonundaysak, neden onları avlamıyoruz?
** Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun...
** Ey yükselen yeni nesil... İn ulan aşağı!
** Gençliğim acı veriyordu, ameliyatla aldırdım.
** Ege bir Yunan gölü deeldir. Ege, bir Türk gölü de deeldir. Biaenaleyh Ege bir göl deeldir.
** Adamın biri birgün eczaneye sinek ilacı almaya gitmiş. Eczacı ona, 'Sineğinizin neyi var acaba?' demiş.
** Temel Fransa'ya gitmiş. Tabelada Fransa yazıyoruş. O da, 'Aaaa... Burayı da mı Sabancı aldı?..' demiş.
** Çocuğun biri, birgün kafasını ıslatmadan şampuanlamaya başlamış. Annesi de, 'Oğlum hiç saç ıslatılmadan şampuanlanır mı?' deyince, çocuk: 'Ama anne, bu şampuanda kuru saçlar için yazıyor...'
** Bir fil elektrik direğinden daha yükseğe zıplayabilir mi? Elektrik direği zıplayamaz ki!
** Yes abicim. Türkçe eğitime benden de okey!
sn.RAINBOW;
alıntılar mükemmel seçilmiş..devamını bekliyoruz.. :roll: .saygılar...
serdarkus
17-05-2004, 15:30
before the GSD :
BORSA çıktımı SAT, Düştümü ALMA.. Bi daha düştümü AL
after the GSD :
Artık borsa çıktımı sat 3 kere düştümü al..
SunShine
17-05-2004, 16:04
ABD’ye gelen ilk Türk Malatyalı
Haberin tamamı (http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~5@nvid~413521,00.asp)
bikmisbroker
17-05-2004, 16:34
ABD’ye gelen ilk Türk Malatyalı
Haberin tamamı (http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~5@nvid~413521,00.asp)
Ulkemizde komsu sehirler arasinda Tatli-sert rekabetler vardir.
Rize ile Trabzon, Kayseri-Sivas (gerci Allah korusun o futbol maci ve sonucunu halen ben unutabilmish degilim!) Bunlardan bir tanesi de Malatya-Elazig arasinda dir.(Yine de futbol maclarinda bu husus sertlige ve kavgalara yol acar hic de tasvip etmem!) Herneyse, Bugune kadar Elaziglilar ABD ne ILK gidenlerin Elazig ve Harputtan oldugunu hep iddia etmislerdi, Hurriyet gazetesinin bu haberine gore Ilk giden Malatyali Ali Aga, gerci 2.ci giden de Harputtan Mehmet Aga ama olsun? Boylecene ABD ne ILK gidenin Malatyali oldugu belgelendi.
Not;
Yillar oncesinde ABD de Mischigan bolgesinde Detroit sehrinde kusuk capli bir arastirma yaptim ve o ILK giden Turklerin cocuklarindan birisi ile de tanistim, o zaman Halen FORD fabrikasinda "kalite kontrol" bolumunde calisiyordu, her 2 lafdan birinde "yeah" "sure" diyerek degisik bir aksan ile Turkce de konustuk.
ve O sahis 2 sene once de ani bir Kalp krizi ile sizlere omur..Allah rahmet etsin ama hepside vatan hasreti icinde eski anilari ile yasiyorlardi.
bikmisbroker
17-05-2004, 20:29
>Iyi Kazaniyorum >
>Salamon'un isleri tersine tersine gidiyor,oturup
>Amerika'daki arkadasi Mison'a mektup yazip akil danisiyor.
>Aldigi mektupta :
>"Elinde ne var ne yoksa sat Amerika'ya gel "diyormus Mison.
>Salamon neyi varsa satmis.Tek oda bir dükkani
>varmis, her ihtimale karsi bu kalsin demis.
>Karisi Rebecca 'yi burada birakmis üç bes kurus da
>harçlik verip, Amerika 'nin yolunu tutmus.
>Aylar geçmis Salamon'dan nihayet
>bir mektup gelmis. söyle diyor:
>"Kuzum Rebecca,Çoktandir yazamadim kusura bakma.
>Benim burda isler çok iyi.
>Epeyce bir müddet elimdeki parayla ihale
>kovaladim.Sonunda,Kore savasindan
>kalma eski don ihalesine girdim.tanesini bir dolardan
>alip, kisalttirdim, 2 dolara malettim ve tanesini 10 dolardan sattim.
Buradan kazandigim parayla bu defa Vietnam savasindan
>kalan eski yatak ihalesine girdim. Eski yataklarin tanesini
>5 dolardan aldim,üzerine yeni yüz kaplattim,10 dolara
>malettim tanesini 100 dolardan sattim.
>Kuzum Rebecca, durum simdi çok iyi, dükkani sat acele
>yanima gel"
>Rebecca cevap vermis:
>"Kuzum Salamon, sen orada,yatak ve don ihalelerinden çok
>para kazandigini yaziyorsun.
>Ben, burada bir tek yatak ile ve de donsuz olarak senden
>çok kazanorum"...
>
:confused: BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ? :confused:
* Filler günde ortalama 2 saat uyurlar.
* Amerika'da 58 milyondan fazla köpek vardır.
* Hastalanmayan tek hayvan köpek balıklarıdır.
* Köpek balıklarının kansere karsı bağışıklığı vardır.
* Timsahlar derine batabilmek için tas yutarlar.
* Penguen yüzebilen fakat uçamayan tek kustur.
* Atların insanlardan 18 tane daha fazla kemiği vardır.
* Büyükçe bir yunus günde 2 ton yiyecek tüketir.
* Sivrisinek insanların ölümüne en fazla sebep olan hayvandır.
* Bir inek hayati boyunca yaklaşık 200.000 bardak süt üretir.
* Mavi balinanın ağırlığı 22 ayda 26 tona kadar ulaşır.
* En hızlı büyüyen hayvan mavi balinadır.
* Bir karınca kendi ağırlığının 50 kati ağırlığı kaldırabilir.
* En hızlı kara hayvani çıtadır. Hızı saatte 95 kilometre'ye ulaşabilir.
* En hızlı balık yelken balığıdır. Hızı saatte 109 kilometre'ye ulaşabilir.
* En hızlı kus boğazlı kırlangıçtır. Hızı 3 saniyede saatte 128 kilometre'ye çıkabilir.
* Mavi balinanın çıkardığı ses 850 km öteden duyulur.
* Mavi yunusların kalbi dakikada sadece 9 kere atar.
* Suaygırları su altında doğar ve doğar doğmaz yüzebilirler.
* Hayvanlar aleminde sadece domuzlar güneşten yanabilir.
* Suaygırları ağızlarını 120 cm açabilirler.
* Bir pire kendi boyunun 150 kati yüksekliğe zıplayabilir.
* Son 4000 sene içinde herhangi bir yeni hayvan evcilleşmemiştir.
* Karıncaların koku alma kabiliyeti en az köpekler kadar gelişmiştir.
* İnsanları parmak izinden, köpekleri ise burun izinden tanımak mümkündür.
* Ayni parmak izi gibi her insanin dil izi de farklıdır.
* Hamamböcekleri yaklaşık 250 milyon yıldır hiçbir değişime uğramamışlardır.
* Balinanın derialtı yağından sabun, güzellik kremi, margarin elde edilir.
* Vampir yarasaları hayvanların kanını emer ve günde 1 çorba kaşığı kanla doyarlar.
* Bilgisayarla uğraşmak gözleri bozmaz, sadece yorar.
* Dünyadaki isi 1900 yılından itibaren 0,7 derece arttı.
* Yunusların beyni insanlarınkinden büyüktür.
* Yanlış dereceli gözlük gözü bozmaz.
* İnsan, ömrü boyunca 20 kg toz yutar.
* Kibrit kutusu kadar bir altın, bir tenis kortu büyüklüğüne kadar inceltilebilir.
* Peru'da hiç umumi tuvalet yoktur.
* 600 tane bitki cinsi et yiyendir.
* 60 yaşında, insanlar tat alma duyularının %50'sini kaybederler.
* El tırnakları ayak tırnaklarından 4 kat daha hızlı büyürler.
* Gülmek için 17, surat asmak için 43 adaleye ihtiyaç vardır.
* Beynin %85'i sudur.
* Dünyada en çok kullanılan isim Muhammed'dir.
* Eskimolar buzdolaplarını yiyeceklerin donmaması için kullanırlar.
* Fare bir deveden bile daha fazla süre susuz kalabilir.
:roll: TO BE CONTUNENT :roll:
sayende bunları da öğrendik sn rainbow teşekkürler.
Rica ederim sevgili gemici1..teveccühünüz.. :)
selçuk efendi
17-05-2004, 23:54
http://www.geocities.com/yasemin_kanat/erdener.htm
sayfada Leman'dan tanınan klasik erdener aabi diyalogları var ve fakat sayfanın en altına bakarsanız, metin fidan'dan 3 taane fıkra görüceksiniz ki benim de dikkat çekmek istediim budur
serdarkus
18-05-2004, 00:25
Son iki haftanın seanslarının iptali için yarın ben de başvuracağım.. :cool:
"Ligden düşen Bursaspor ligin iptkali için UEFA'ya başvurdu!!!
Süper Lig`in son haftasında alınan sonuçlarla 2. Lig`e düşen Bursaspor Kulübü Başkanı Fikret Üstenci, ligin tescil edilmemesi için UEFA ve Şike Tahkik Kurulu`na müracaat ettiklerini açıkladı. Üstenci, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, Türkiye`de ``0`` gol averajıyla ve 40 puanla ilk kez bir takımın küme düştüğünü, bu durumun da 2003-2004 sezonunun ne şartlar aldında geçtiğinin en açık göstergesi olduğunu kaydetti. "
Eğer Dünya şu anki haline denk bir şekilde 100 kisiye indirgenseydi, birarada yaşayan bu 100 kişinin durumu şöyle olacaktı :
57 Asyalı, 21 Avrupalı, 14 Dünyanın Batısından ve 8 Afrikalı
52 Kadın, 48 Erkek
30 beyaz, 70 beyaz olmayan
30 Hristiyan, 70 Hristiyan olmayan
6 kişi Dünya zenginliklerinin %59'unu kullanıyor ve bunların 6'sı da Amerikalı
80 kişi standardın altında barınıyor
70 kişi okuma yazma bilmiyor
50 kişi yeterli beslenemiyor
1 lişi ölmek, bir kişi de doğmak üzere
1 kişi Üniversite mezunu
1 kişi bilgisayar sahibi
Dünyaya böyle baktığımızda eğitimin ve birbirimize karşı anlayışlı olmanın önemi daha net görünüyor. Çok önemli bir nokta daha var :
Eğer bu sabah sağlıklı uyandıysanız, bu hafta son haftası olan 1.000.000 kişiden şanslısınız,
Eğer hiç savaş görmemiş, hapse düşmemiş, işkence görmemiş, açlık çekmemişseniz, dünyadaki tam 500 milyon kişiden şanslısınız,
Eğer evden çıkınca bir belaya, tutuklamaya veya işkenceye uğrama olasılığınız yoksa, 3 milyar kişiden iyi durumdasınız,
Eğer sadece yiyeceğiniz, giysiniz, üstünüzde çatınız ve uyuyacak yeriniz varsa bile, dünyanın %75'inden daha zenginsiniz,
Eğer bankada ve cüzdanınızda paranız varsa, birilerine yardım edebiliyorsanız, dünyanın ilk %8 zenginlerindensiniz,
Eğer anne babanız sağ ve evliyse çok ender kişilerdensiniz,
Eğer bu mesajları okuyabiliyorsanız, 2 milyar okuma yazma bilmeyenden daha şanslısınız ve ayrıca sizi düşünen ve bu Web sayfasını hazırlayan birisini tanıdığınız için de şanslısınız,
Son iki haftanın seanslarının iptali için yarın ben de başvuracağım.. :cool:
"Ligden düşen Bursaspor ligin iptkali için UEFA'ya başvurdu!!!
Süper Lig`in son haftasında alınan sonuçlarla 2. Lig`e düşen Bursaspor Kulübü Başkanı Fikret Üstenci, ligin tescil edilmemesi için UEFA ve Şike Tahkik Kurulu`na müracaat ettiklerini açıkladı. Üstenci, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, Türkiye`de ``0`` gol averajıyla ve 40 puanla ilk kez bir takımın küme düştüğünü, bu durumun da 2003-2004 sezonunun ne şartlar aldında geçtiğinin en açık göstergesi olduğunu kaydetti. "
..................
Sıfır averaj ve 40 puanla ilk defa bir takım küme düşüyor. Bu neyi gösterir? Demek ki baraj yükselmiş ve futbola bir nebze kalite gelmiş. Puan aslanın ağzında yani ya.. Şöyle de diyebiliriz: Sona kalan dona kalır. Geçmiş olsun.
...............
Bursa seyircisinin Sakarya'da yaptıkları da en hafif tabiriyle terbiyesizlik.
KADIN TOPA, ERKEK MEYVEYE BENZER
Kadını tarif etmenin en güzel yolu, onu toplara benzetmektir.
- 18 yaşında futbol topudur. 22 kişi peşinde koşar.
- 28 yaşında basketbol topudur. 10 kişi peşinde koşar.
- 38 yaşında golf topudur. 1 kişi peşinde koşar.
- 48 yaşında pinpon topudur. 2 kişi birbirine atar.
Erkeği tarif etmenin en güzel yolu onu meyvelere benzetmektir.
- 20 yaşında hindistan cevizi gibidir. Çok şey vaadeder, çok az şey verir.
- 30 yaşında mantar gibidir. Tehlikeli, ama lezzetli.
- 40 yaşında karpuz gibidir. Büyük, yuvarlak ve sulu.
- 50 yaşında mandalina gibidir. Mevsimi yılda bir gelir.
- 60 yaşında kuru üzüm gibidir. Kuru, buruşuk ve ucuz.
genetikçiler sonunda dünyayı felakete götürecek buluşa imza attı :D işte karşınızda Bush and Ladin 2 si biryerde :D http://gallery.cybertarp.com/albums/userpics/19679/bush_taliban.jpg
Yorumsuz :roll:
http://gallery.cybertarp.com/albums/userpics/18737/erkek.jpg
.............
O erkek değil, bir zıbıdı.
bikmisbroker
18-05-2004, 04:59
E mailime soyle bir mesaj geldi;
>RESİMDE İNSAN BOYUNA DİKKAT !!!!!
> >
> > ARAMCO FİRMASININ SUUDİ ARABİSTAN RUH'AL KHALİ ÇÖLÜNDE BULDUĞU İNSAN
> > İSKELETİ.
> >
> > HZ.MUHAMMED(S.A.V.)ADEM (A.S.)PEYGAMBER GÖKYÜZÜNDEYKEN 60 ARSINDI
> > YERYÜZÜNE GELİNCE KISALDI BUYURMUSLARDI.BUNUN ÜZERINE HRISTIYAN PAPAZ
> > ITIRAZ ETMISTI.HZ.MUHAMMED'IN DOGRU SÖYLEDIĞININ ISBATI.
> >
> > FUSSİLET SURESİ 53.AYET:İNSANLARA UFUKLARDA VE KENDİ NEFİSLERİNDE
> > AYETLERİMİZİ GÖSTERECEĞİZ Kİ ONUN(KURANIN)GERÇEK OLDUĞUNU,ONLARA İYİCE
> > BELLİ OLSUN.RABBİNİN HER ŞEYE ŞAHİT OLMASI YETMEZMİ?
> >
> > 54.AYETDİKKAT EDİN:ONLAR,RABLERİNE KAVUŞMA KONUSUNDA ŞÜPHE
> > İÇİNDEDİRLER.BİLESİNİZKİ O HER ŞEYİ İLMİYLE KUŞATMIŞTIR
> >
> > YASANACAK COK SEY VAR ANCAK BUNLARI DOGRU SEKILDE YASAMAK YADA YASAMAMAKTA
> > VAR. SIZLER DOGRUYU SECENLERDEN OLUN..
> >
Ve de ekinde bir resim ve yaninda arapca yazilar..
http://img55.photobucket.com/albums/v168/bikmisb/pic24900.jpg
KONU HAKKINDA BILGISI OLAN VARMI?
Buyuk ihtimalle fake'tir.
http://www.graphics.cornell.edu/outreach/mastodon/aerial-views.html
adresine bakin. Orda zannederim bir file ait iskelet gorunuyor.
Alttaki resme bakarsaniz, burada verilen resmin sol alt kosesindeki kisiyi gorebilirsiniz.
Dogru olsa medya kacirmazdi. Bence islami yaralamak icin bir tezgah olabilir. Ilk anda etkileniyorsun. Hadis yada ayetlerin dogrulugunu ispatlamak icin muslumanin birisi bunu duzenlemis diye dusundurtuyor. Yani "muslumanlar bu tip seyler yapiyorlar" demeye getiriyorlar. Kimlerin yalanlarla ne yaptigini gayet iyi biliyoruz.
Aramco nun sitesinde de boyle haber yok zaten.
H.ömer iren
18-05-2004, 07:57
http://www.geocities.com/yasemin_kanat/erdener.htm
sayfada Leman'dan tanınan klasik erdener aabi diyalogları var ve fakat sayfanın en altına bakarsanız, metin fidan'dan 3 taane fıkra görüceksiniz ki benim de dikkat çekmek istediim budur
1.fıkrada pek gulmedım
2.fıkrada artık sınırden bıraz guldum
3.fıkrada artık bombos sabahın korunde zamanımı caldılar dıyıp kızdım ve kendıme guldum :D
camarors
18-05-2004, 12:04
1.fıkrada pek gulmedım
2.fıkrada artık sınırden bıraz guldum
3.fıkrada artık bombos sabahın korunde zamanımı caldılar dıyıp kızdım ve kendıme guldum :D
Ben de bøøle fikralarda Norveclileri bu sekilde figuran olarak kullanmalarina kizdim ve protesto etmek icin okumadim :D .
Salacaklı
18-05-2004, 16:14
Islem Hacmi
Yasli borsaci ile genc borsaci parkta sohbet ederek dolasiyorlar. Yasli, gence meslegin puf noktalarini anlatiyor: - Bak evladim. Bu meslekte basarili olmak icin sadece firsatlari degerlendirmek yetmez. Zaman zaman firsatlari da senin yaratman gerekir. Bunun icin surekli dikkatli olman gerekir. Uygun bir yorumla hic umulmadik olaylar bile cok buyuk firsatlara donusebilir. Bak mesela su karsida gordugun taze kopek pisligi sana sadece igrenc bir sey olarak geliyordur. Ama ben eger 'su pislikten bir lokma agzina atarsan sana 1 milyar lira veririm' dersem olay senin acindan nasil da buyuk bir firsata donusuverir degil mi? Yapar misin?' Genc borsaci tabi efendim der. Parmagini pislige daldirir, bir lokma alir yutar. Yasli borsaci cebinden bir milyari cikartir, gence verir. Bir sure yururler, genc dayanamaz sorar: - Hocam, ben size ayni teklifte bulunsaydim kabul eder miydiniz.? Bakin ileride de baska bir pislik var. Bir milyar karsiligi dener miydiniz? Yasli borsaci tabi ki der. O da bir lokma alip yutar. Genc borsaci da cikartir, biraz once kazandigi 1 milyari iade eder. Bir sure sessiz sessiz yururler. Genc yine dayanamaz sorar: - Hocam. Ne sizin cebinizdeki para miktari degisti. Ne de benim cebimdeki. Soyler misiniz biz bu boku niye yedik ? Kurt borsaci cevap verir: - Oyle deme evladim. 2 milyarlik islem hacmi yarattik!!!
Not; sakin üstünüze alinmayin yanlizca bir fikra
:D :D
:D EVLİLİĞE MİZAHİ BAKIŞ :D
1.Bir davette bir hanım arkadaşına sorar:"Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun? "Diğer hanım cevap verir:"Evet yanlış adamla evliyim de ondan"
2.Bir adam evlenene kadar eksik sayılır evlenince tam bitmiş olur.
3.Bir genç babasına sorar "Baba evlenmek kaça malolur? Baba cevap verir" Bilmiyorum oğlum,ben hala ödüyorum."
4.Adam anlatıyormuş:"Evlenene kadar mutluluğun ne olduğunu bilmezdi, sonra da geç oldu."
5.Yeni evlenmiş bir adam mutlu ise nedenini hemen anlarız. On yıllık bir adam mutlu ise nedenini merak ederiz.
6.Evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler, İkinci yılında kadın konuşur adam dinler,üçüncü yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler.
7.Bir kavgadan sonra kadın kocasına bağırır: "Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım." adam cevap verir: "Evet çok aşıktım fark edemedim."
8.Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz: "Ya arabası yenidir, ya da karısı…..!
E mailime soyle bir mesaj geldi;
>RESİMDE İNSAN BOYUNA DİKKAT !!!!!
> >
> > ARAMCO FİRMASININ SUUDİ ARABİSTAN RUH'AL KHALİ ÇÖLÜNDE BULDUĞU İNSAN
> > İSKELETİ.
> >
> > HZ.MUHAMMED(S.A.V.)ADEM (A.S.)PEYGAMBER GÖKYÜZÜNDEYKEN 60 ARSINDI
> > YERYÜZÜNE GELİNCE KISALDI BUYURMUSLARDI.BUNUN ÜZERINE HRISTIYAN PAPAZ
> > ITIRAZ ETMISTI.HZ.MUHAMMED'IN DOGRU SÖYLEDIĞININ ISBATI.
> >
> > FUSSİLET SURESİ 53.AYET:İNSANLARA UFUKLARDA VE KENDİ NEFİSLERİNDE
> > AYETLERİMİZİ GÖSTERECEĞİZ Kİ ONUN(KURANIN)GERÇEK OLDUĞUNU,ONLARA İYİCE
> > BELLİ OLSUN.RABBİNİN HER ŞEYE ŞAHİT OLMASI YETMEZMİ?
> >
> > 54.AYETDİKKAT EDİN:ONLAR,RABLERİNE KAVUŞMA KONUSUNDA ŞÜPHE
> > İÇİNDEDİRLER.BİLESİNİZKİ O HER ŞEYİ İLMİYLE KUŞATMIŞTIR
> >
> > YASANACAK COK SEY VAR ANCAK BUNLARI DOGRU SEKILDE YASAMAK YADA YASAMAMAKTA
> > VAR. SIZLER DOGRUYU SECENLERDEN OLUN..
> >
Ve de ekinde bir resim ve yaninda arapca yazilar..
http://img55.photobucket.com/albums/v168/bikmisb/pic24900.jpg
KONU HAKKINDA BILGISI OLAN VARMI?
evet Turgut Gürsan'ın bazı kitaplarında dev cüsseli insanlardan ve daha bir çok farklı konudan delilleri ile bahsedilir. Kitaplar bittikten sonra okuyana ACABA dedirtir.
serdarkus
19-05-2004, 00:26
.....
:confused: BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ :confused:
* kendi dirseğini yalamanın imkansız olduğunu ?
* ördeğin vakvaklamasının yankı yaratmadığını ve bunu kimsenin açıklayamadığını?
* dünyadaki fotokopi makinelerinde meydana gelen arızaların %23 unun, makinenin
üstüne oturup kendi popo’larının fotokopisini çekmek isteyen insanlar sayesinde meydana geldiğini?
* yaşamın boyunca uyku sırasında yaklaşık 70 böcek ve 10 örümcek yiyeceğini?
* idrarın zifiri karanlıkta parladığını?
* eğer çok şiddetli hapşırırsan, kaburgalarından birini kırabileceğini?
* hapşırmayı engellemeye çalışırsan,başındaki veya boynundaki damarlardan birinin yırtılabileceğini ve olabileceğini?
* hapşırdığın sırada gözlerini açık tutmaya çalışırsan, yerlerinden firlayabileceklerini?
* domuzların vücut yapılarından dolayı hiçbir zaman başlarını yukarı kaldırıp gökyüzüne bakamadıklarını?
* dünya nüfusunun %50 sinin hiç telefonla konuşmadığını?
* farelerin ve atların kusamadıklarını?
* 1 saat sureyle kulaklıkla bir şey dinlemenin kulaktaki bakteri sayısını %700 arttırdığını?
* çakmağın kibritten önce bulunduğunu?
* parmak izleri gibi dil izlerinin de her insan için benzersiz olduğunu?
* bu yazıyı okuyan insanların %75 inden fazlasının, dirseklerini yalamaya çalışacaklarını
* Suudi Arabistan'da bir kadın kocasına kahve yapmazsa bu boşanma nedenidir.
Bir köpekbalığı 100 milyon damla deniz suyu içindeki bir damla kanı hissedebilir.
* Bir fare bir deveye oranla daha uzun süre susuzluğa dayanabilir.
* Bir bardak taze şampanyanın içine bir kuru üzüm atarsanız üzüm asansör gibi bardağın
altından üstüne üstünden altına sürekli dolaşır.
* Eğer ağzımıza attığımız bir şeye tükürüğümüz değmezse onun tadını anlayamayız.
* Zürafa kulağını 53 santim uzunluğundaki dili ile temizler.
* Her insanın dilinin izi de parmak izi gibi farklıdır.
* Einstein 9 yaşına kadar düzgün konuşamamıştır. Ailesi onun özürlü olduğunu
düşünmüştür.
* Kağıt para sanıldığı gibi kağıttan değil pamuktan yapılır.
* Birçok ruj çeşidi balık pulu içerir.
* Donald Duck çizgi filmleri Finlandiya'da yasaklanmıştır. Nedeni kahramanların don giymemesidir.
northwind
19-05-2004, 00:54
* bu yazıyı okuyan insanların %75 inden fazlasının, dirseklerini yalamaya çalışacaklarını
simdi bu %75 in icinde olmak iyi mi kotu mu acaba?
simdi bu %75 in icinde olmak iyi mi kotu mu acaba?
Bu gayet olağan bir tepkime sayın northwind...istatistikler söylüyor...gayet olağan ve de normal.. :)
Saygılarımla..
M.Işılak
19-05-2004, 01:04
Borsa yukselecek mi? Yok canım yükselmez. Ama yükselecek galiba... Dur şimdi anlarız...
İnsanoğlu bir gün onu da başaracak :D
M.Işılak
19-05-2004, 01:08
Sarışınlardan özürlerimle...
greenback
19-05-2004, 01:26
ben kalan % 25 in nasıl denemediklerini merak ettim şimdi...
denemeden bilemezsin ki...
ben kalan % 25 in nasıl denemediklerini merak ettim şimdi...
denemeden bilemezsin ki...
Onlar da mütemadiyen deneyeceklerdir kanaatimce sayın greenback.. :D
greenback
19-05-2004, 01:30
çetin alp ölmüş yaa...
allah rahmet eylesin...
M.Işılak
19-05-2004, 01:31
Tuh kacti 1234 ... internet baglantimi siz mi kopardiniz????
Not: Bu mesaji, 1234. mesajın içeriğini görmeden yazmıştım... :(
M.Işılak
19-05-2004, 13:52
Telefonda bir Elliotçu var :D
SunShine
19-05-2004, 14:10
çetin alp ölmüş yaa...
allah rahmet eylesin...
1234. yazıyı da kaçırmışız. :mad:
Allah rahmet eylesin.
:D Seni gidi çapkın...! :D
San Francisco
19-05-2004, 14:43
Eh artık 4321 yazıyı yakalamaya çalışalım.. 12345 e Daha çok var......
Salacaklı
19-05-2004, 14:51
Borsa ile ilgili fikralari buraya yazmakta fayda var.. Fikra deyip gecmemeli ...
:D :D :D
Salacaklı
19-05-2004, 14:53
Küçük çocuk yolun ortasinda hüngür hüngür agliyordu... Yasli bir hanim aciyarak sordu;
-Ne için agliyorsun evladim?
-Bes lirami yitirdim...
-Peki al sana bes lira.
Yasli hanim bir iki adim yürüdü. Küçük çocuk yine aglamaya basladi. Hanim döndü:
-Peki simdi neden agliyorsun?
-Nasil aglamam? O bes lirami yitirmeseydim simdi on liram olacakti...
:D :D
M.Işılak
19-05-2004, 15:00
Horoz: Hisse.net
Tavuk: Küçük yatırımcı
İnsan: Büyük yatırımcı, patron, spek, manipulatör vs...
Not: Kafayı yedim sanıyorum her şeyi borsaca görmeye başladım...