View Full Version : Balaban, lutas, cinnamon, misilak ve fayton'a binlerce teşekkür
Cefa çekerek ve vefa duygularıyla forumda düzeni daha ideale getirmek için uğraşan didinen arkadaşlarımıza foruma ayırdıkları zaman ve emek için sonsuz teşekkür ediyorum. Ne yapılsa onların emeklerinin karşılığı ödenmez.
Her ne kadar yönetimde şeklen olmasalar da hepsinin kalbi forumun iyiliği ve güzelliği için çarpmaya devam edecek bundan eminim. Değerli görüşlerinden istifade etmeyi sürdüreceğim elbette, zaman zaman danışacak zaman zaman takıldığım yerlerde fikirlerini isteyeceğim. Ama şu an hissenet forumunu daha yaşanır daha kaliteli daha verimli hale getirmek için çırpınan sevgili balaban'ı sevgili lutas'ı sevgili cinnamon'u sevgili misilak'ı ve sevgili Faytonu ayakta alkışlayalım.
:bravo::bravo::bravo:
Bundan böyle her bir hissenet katılımcısının gönüllü moderatör olması gerekiyor, kurallara uymayanları hemen oracıkta uyarmalıyız, olmuyorsa mutlaka yönetime bildir butonuna basmalıyız ki forum işleyebilsin. En kötü kural kuralsızlıktan iyidir, bizim kurallarımız iyidir (ki internette yüzlerce foruma virgülü değişmeden kural olmuş)
tüm moderatörlerimize emekleri için sonsuz teşekkürler...
bikmisbroker
30-11-2005, 01:45
Gercekten de hepsine ayri ayri tesekkurler..:bravo: :bravo:
tüm moderatörlerimize emekleri için sonsuz teşekkürler...
:tamam: :tamam: :tamam:
tum ozverileriyle canla basla calisan moderatorlerimize benden de binlerce tesekkurler.
chuckydoll
30-11-2005, 02:04
:hissenet: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :hissenet:
Cefa çekerek ve vefa duygularıyla forumda düzeni daha ideale getirmek için uğraşan didinen arkadaşlarımıza foruma ayırdıkları zaman ve emek için sonsuz teşekkür ediyorum. Ne yapılsa onların emeklerinin karşılığı ödenmez.
:bravo::bravo::bravo:
tüm modlarımıza sonsuz tşk.ler....
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
ailem oldunuz... iyiki varsınız....
:hissenet: :ley: :ley: :ley:
varyemez
30-11-2005, 02:07
kaliteyi devam ettirmedeki çabaları için hepsine tesekkürler...
Highlander
30-11-2005, 02:09
Allah kuvvet versin :)
Teşekkürler tabi ki...
evet moderatörlerle arasıra samimiyet tazelemek gerekir....:)
saygılar ve teşekkürler....
hisse-net..... hep şen-ola....hep var-ola.....(ana sayfam aylardır....)
preatoria
30-11-2005, 04:44
:tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam:
binlerce teşekkürler, sabırları ve fadakârlıklrı için
San Francisco
30-11-2005, 08:06
Değerli Moderatörlerimizin sabırlı ve anlayışlı davranışlarından dolayı teşekkürler.
:hissenet: :bravo: :bravo: :bravo: :hissenet:
son_azrail
30-11-2005, 08:32
binlerce teşekkürler, sabırları ve fadakârlıkları için..
Teşekkürler
Herşey için..
baytar657
30-11-2005, 09:05
teşekkürler.sağulun var olun.
trakyalı
30-11-2005, 09:33
Bundan böyle her bir hissenet katılımcısının gönüllü moderatör olması gerekiyor, kurallara uymayanları hemen oracıkta uyarmalıyız, olmuyorsa mutlaka yönetime bildir butonuna basmalıyız ki forum işleyebilsin. En kötü kural kuralsızlıktan iyidir, bizim kurallarımız iyidir (ki internette yüzlerce foruma virgülü değişmeden kural olmuş)
Sn.red yazdıklarınızı her hissenet üyesinin takip edeceğine inanıyor ve hisseneti yöneten bütün herkese kolaylıklar diliyorum.
Sevgi ve saygılarımla...
saolsunlar.........
tesekkurler....
CERİTKALE
30-11-2005, 12:19
Değerli hizmetleri için çok çok teşekkürler :)
:hissenet: :bravo: :bravo: :hissenet:
hiç bir çıkar olmadan yapılan bu güzel hizmetler için teşekkürler...
Karşılıksız yardımlarınız, özveriniz için binlerce teşekkür. Sağolun,varolun değerli arkadaşlar.
Forumun olmazsa olmazları Balaban, lutas, cinnamon, misilak ve fayton'a sonsuz teşekkürler.:tamam: varolun...:roll:
MehmetEmin
30-11-2005, 15:13
Sözlüklerde moderator için; reis, yavaşlatıcı, ılımlayıcı, toplantı başkanı gibi karşılıklar var!
Türkçemize katkı vermek Hisse.Net’e yakışır diyorum!
Sayın Red Kit, ne güzel, unvan olarak administration, manager, ruler superintendent ve director yerine “yönetici”yi kullanıyor!
Bu sitenin sağlıklı bir şekilde gelişimini sürdürmesi için elinden geleni esirgemeyen herkese ben de saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Sn.lutas, Sn.cinnamon, Sn.misilak , Sn.fayton, forum adina yaptiginiz hersey için tesekkürler.
Ve Sn.Balaban,bundan sonrada, forumda ve özel hayatimda,degerli tavsiye ve görüslerinizle daima benim moderatörüm olacaksiniz.Kucak dolusu sevgilerimle..en sevdigin yegenin;)
semerkandi
30-11-2005, 20:39
Allah iyilerden razı olsun
(not: bir ara burada "anne" rumuzlu çerkezköylü bir adam vardı, moderatördü, ona ne oldu acaba bilen var mı ?)
saygılarımla
KEYFEKEDER
30-11-2005, 21:09
"Bir tatlı huzur almaya geldik Kalamış'tan" diyen güftekar Behçet Kemal Çağlar ve bestekar Munir Nurettin Selçuk, o şarkıda ne hissedip dinleyenlere neler hissettirmişlerse Hissenet'in kurucu ve yöneticileride bana aynı huzuru vermektedirler. Kısaca Kalamış = Hissenet. Teşekkürler hepinize.
Emeği geçen tüm arkadaşlara en içten sevgilerimle.
İyi ki varsınız.Ne kadar teşekkür etsek az.
:fl:
teşekkürler emeği geçen,
geçmekte olan,
geçecek olan
herkese...
Valla bu forumda gelmiş geçmiş bütün moderatörler süperdi ama en süperide en hızlı olanı oğuz çelikdemir di kanımca .Yiğidi öldür hakkını yeme beş gün yaptı ama forumda en ufak bir sorun yaşanmadı .Diğer arkadaşlarda yüz üzerinden 99 alırlar oğuz ise tam puan 100.pehhh :gulen: :gulen:
Tüm Yöneticilere sonsuz teşekkürler:) :) :)
emeği geçen herkese teşekkürler...
:fl: :hissenet: :fl: siz olmadan asla olmaz .teşekkürler:fl: :hissenet: :fl:
emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
bana da teşekkürler
Ege'ye de teşekkürler. Oyun bölümümüzde moderatörlük yaptı. Çoğu kişinin (ve benim) haberi olmayan hastalık oyun ogame'i tanıttı. hissenet ogame grubunu kurdu.
Bendende herkese özellikle Misilak ve Balaban'a bolca teşekkürler....Benim gibi bi tosbaga'ya katlandıkları için yazılarımla uğraştıkları için :D
hepsıne bir kez daha tesekkurler kalbimizde yasıyorsunuz :):):):):)
Sarıvadi
07-12-2005, 23:35
thanx :tamam:
Sayın Figo, yukarıda ne demek istediniz?
Emeği geçen ve bizlere saygı ve sevgiyle yaklaşan hepsine teşekkürler.:roll: :roll:
futbolcu
08-12-2005, 12:13
eveettt hepinize çoookkk teşekkürler
sağolun varolun
syg
yatırım kütüphanesi hissenet forumuna emeği geçen herkese teşekkürler
bikmisbroker
28-12-2005, 17:17
bana da teşekkürler
Arada unutulmus segvili egecal, sana da cok tesekkurler "en genc" moderatorumuz..:bravo: :bravo:
Ücretsiz bir forum'un;böylesine düzeyli bir şekilde devamının sağlanmasında emeği geçen moderatörlere (sn.balaban,sn.lutas,sn cinnamon,sn misilak,sn.fayton,sn.egecal) ve sn.red kit'e, fedakarlıkları için sonsuz teşekkürler...
hazır moderatörleri bir arada bulmuşken buraya yazayım, zira özel mesaj gönderemediğim için başka yazacak bir yer yok...
sönmez pamuklu 'ya ait topic yok sayın redkit... açabilirseniz memnun olurum
06-02-2004, 17:25 tarihinde açılmış...
http://www.hisse.net/forum/showthread.php?p=731246#post731246
Beşinciboyut
04-01-2008, 01:01
Emeği geçenlere teşekkürler.
topic hortlamış ve ben burayı okumamışım :) alla alla..
emeği geçen herkese teşekkürlerr :)
bu arada sn lutas'ı gören var mı ?
topic hortlamış ve ben burayı okumamışım :) alla alla..
emeği geçen herkese teşekkürlerr :)
bu arada sn lutas'ı gören var mı ?
Aynen dostum benim de gözümden kaçmış bu topik.
Büyük bir özveri ile emeklerini bu topikten esirgemeyen tüm herkese teşekkürlerimi bir borç bilirim.
Sevgilerimle....
:bravo::bravo::bravo: Teşekkürler...
asbest38
04-01-2008, 10:12
:hissenet: Sn serenler abimide unutmamak lazim:) emegi gecenlere sonsuz tskler.. :hissenet:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.