PDA

View Full Version : Kabul edilmeyen yazılar.

Objektif
22-03-2004, 19:34
Forum bilgi paylaşımı içindir. Ekonomi, senetler, şirketler ve bunları etkileyen konular üzerinde her türlü paylaşım olabilir hatta bunların dışındaki konuların konuşulması için forumda geniş olanaklar vardır.

1. Şu kağıdı alın, bunu mutlaka satın, şu kağıt şuraya gidecek almayan ...., uçacak kaçacak tarzı yazılar forumda tolere edilmemiştir ve edilmeyecektir.

2. Başkalarını portföyünün yönetmeye çalışmak, başkalarının portföyüne yön verdiğini söylemek gibi söylemler de tolerans harici kalacaktır.

3. SPK'nın belirttiği yatırım danışmanlığı kapsamına girebilecek her türlü yazı kabul edilmeyecek ve bu tür davranışlarda bulunanların forum yazma hakları engellenecektir.

4. Her türlü hakaret, aşağılama ve tehdit hiç bir şekilde tolere edilmemektedir.

5. Foruma borsa ve ekonomi hakkında bir şeyler okumak üzere giriyoruz. Borsa ve Ekonomi başlıklı topiklerde kişisel çekişme ve atışmalar tolere edilmemektedir. Bu tür yazılar gerekli ise kesinlikle Özel Mesaj sistemi kullanılarak yazılmalıdır.

6. İspat edilemeyen/edilmemiş şahsi düşünceleri gerçek olarak öne sürmek, bu sayede isim vermeden birini/birilerini veya bir dini/milleti veya bir zümreyi karalamak, aşağılamak ya da hakaret etmek.

chem73
22-03-2004, 19:39
forum giderek olgunlaşıyor. uçacak kaçacak yazıları azalıyor. herkes takip ettiği hissedeki gelişmeleri (teknik,takas,temel,haber...) yazarsa ki bence öyle yapılıyor forum daha faydalı olacaktır. bol kazançlar

Objektif
22-03-2004, 19:46
Forum giderek olgunlaşıyor ve uçacak kaçacak yazıları azalıyor çünkü fazla mesai yapıyorum :)

Bir de konu ratingi ve forum itibar puanı olayı iyi oldu değil mi ?

chem73
22-03-2004, 19:49
elinize emeğinize sağlık....

korhan
27-03-2004, 19:35
Sn .objektif,

Bazi arkadaslarin gonderdigi grafikler boyutlari nedeniyle sayfa yapisini bozuyor, kimisi uzun zaman once gondermis, sayfa yapisi bozulmus ve oyle kalmis.

Bozuk sayfa yapilarini duzeltmek icin ne yapabilirsiniz?
(Menders tekstil kon basligi, hisseler bolumunde mesela)

Fatih
27-03-2004, 21:49
Direk resim konulması yerine sadece link konması büyük resimler için çözüm olabilir yada küçültüp foruma gönderecekler yada foruma kod eklenip sınırlama getirilebilir vs.vs.

Gandhi
27-03-2004, 22:56
Sayın Objektif,
Teşekkürler ve tebrikler.. Saçma sapan yazılar bazan içimi karartıyordu..
Birisi bir iddia ortaya attığında gerekçesi ile açıklasın ki, katılıp katılmayacağımıza karar verelim..

Şu nedenle şu hisse veya endex yükselecek veya düşecek gibi..

Bu forumun kalitesi düşmemeli..

Sevgi ve saygılarımla..

Objektif
27-03-2004, 23:04
Sn .objektif,

Bazi arkadaslarin gonderdigi grafikler boyutlari nedeniyle sayfa yapisini bozuyor, kimisi uzun zaman once gondermis, sayfa yapisi bozulmus ve oyle kalmis.

Bozuk sayfa yapilarini duzeltmek icin ne yapabilirsiniz?
(Menders tekstil kon basligi, hisseler bolumunde mesela)
Resmin genişliğini kısıtlayacak bir ek program var fakat yükleyip ek kısıt getirmek istemiyorum. Resim koyup sayfa yapısını bozduğunu gören üyelerin bir müddet sonra yeni resim eklerken en geniş kenarını forumu bozmayacak şekilde ayarlayacağını düşünüyorum.

korhan
02-04-2004, 20:05
Sn. Objektif 10 puanlik genel kultur sorusu:

SPK kurumu, forumumuz icin ne gibi bir yaptirim uygulayabilir?

((aklima tek gelen sey, sonunda .tr olmadigina gore yabanci bir ulkede serveriniz, forumun Turkiye girislerini yasaklar, TR den girenler foruma giremez))

Objektif
02-04-2004, 20:08
Sn. Objektif 10 puanlik genel kultur sorusu:

SPK kurumu, forumumuz icin ne gibi bir yaptirim uygulayabilir?

((aklima tek gelen sey, sonunda .tr olmadigina gore yabanci bir ulkede serveriniz, forumun Turkiye girislerini yasaklar, TR den girenler foruma giremez))

Böyle olumsuz şeyler düşünmeyin.

engindeniz
06-04-2004, 10:35
Sn. OBJEKTİF,

Benim dün foruma yazı yazmam neden engellendi...Öğrenmek istiyorum...Yazılarımın hiç birisinde kötü bir söz , hakaret veya incitici bir söz sarfetmedim...Sırf tecrübeli bir üye'nin düşüncelerine karşı çıktığım için mi? Yoksa bu ülkenin menfaatlerini savunduğum için mi? Demokratik bir hak olarak bu tip uygulamaya neden maruz bırakıldığımı öğrenmek istiyorum...
Saygılarımla...

Objektif
07-04-2004, 01:52
Sadece bana soracağınız ve cevabını sadece benim bildiğim bir soruyu özel mesaj veya e-mail ile iletirseniz cevap alırsınız. Foruma yazıp herkesle paylaşırsanız da herkesle paylaşmış olursunuz. Demokratik tercihininizdir, saygı duyarım.

Foruma yazmanız engellenmedi, sizin internet bağlantılarınızdaki problemler yüzünden yazamamışsınızdır. Bunun ardından yazdığınız düşünceleriniz ise tek kelimeyle çirkin. Ülkenin menfaatlerini savunduğunuz için forumda sesinizin kısılacağını düşünüyorsanız tamamen çirkin bir düşünce içine girmişsiniz demektir. Benim ve forum hakkımda bu tip bir seyi forumda seslendirmeniz kabul edilebilir bir şey değil ve bunu tamamen bir hakaret olarak algılıyorum.

Demokratik haklarınız benim ve forum hakkında vatan hainliği suçlaması düşünebilme ve bunu uluorta yazabilme hafifliğini size sağlamaz.

c.aslanbey
21-10-2004, 23:37
[QUOTE=korhan]Sn .objektif,

sayın korhan avatarınız cok hoş.13 ten sonrası için 21 ,34,55,89 u içine alan bir animasyon yapabilirmisiniz.

egecal
18-11-2004, 22:44
4. Her türlü hakaret, aşağılama ve tehdit hiç bir şekilde tolere edilmemektedir.

bir çok kişi birbirini aşağılıyor buna neden göz yumuluyor

gebzeli
22-11-2004, 15:42

bir çok kişi birbirini aşağılıyor buna neden göz yumuluyor

Bunu herkes görüyor.
Ama kimse cevap vermiyor, size gerçekten teşekkür ediyorum ,bunu söylediğiniz için
Umarım bu yazıları okuyan olurda ,bazı şeyler değişir

Objektif
22-11-2004, 19:53
Bunu herkes görüyor.
Ama kimse cevap vermiyor, size gerçekten teşekkür ediyorum ,bunu söylediğiniz için
Umarım bu yazıları okuyan olurda ,bazı şeyler değişirBirilerinden bir şeyler bekleyip, ne beklediğini de yazmadan genel konuşarak bazı kimseler bazı şeyler yaparak bazı şeyleri değiştirsin demek son 500 yıldır bir çözüm üretemedi. Ortaya yazıp ummak yerine daha somut şeyler yapmalısınız. Bu foruma günde 1000'in üzerinde yazı yazılıyor, bunları okumak için profesyonel bir moderatör grubu yok, şunun şurasında 3 kişiyiz ve bu işi para için yapmıyoruz. Bütün postları okuma şansımız yok, bu postu da son derece tesadüfi bir şekilde okudum zaten.

Her yazının üstünde manda gözü kadar yönetime bildirmek için bir ikon var. Oraya bastıktan sonra konuyu açıklayabilir ve çevrenin güzelleşmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Olmadı bana veya diğer moderatörlere e-mail yazabilir ve konuyu açıklayabilirsiniz.

Bunları yaparsanız forum için bir şeyler istemeye hakkınız olur.

Forumda günde 20 den fazla hakaret ve aşağılama içeren mesaj filtreleniyor gelen yönetime mesaj adedi kocaman bir sıfır. Eğer bu şekilde devam edecekse günde 5000 post gelmeye başladığında burası hakaretten ve aşağılamadan geçilmez durumda olacak ve bu yönetimin değil tamamen siz kıymetli üyelerin yüzünden olacaktır.

Bir forumun çizgisi onu oluşturan kişiler tarafından tayin edilir.

Bu sizin forumunuz, kazıklanmadığınız, aldatılmadığınız, yönlendirilmediğiniz, spekülatörlerin olmadığı ve para ödemek zorunda olmadığınız, gerçek bilgiyi paylaşabileceğiniz tek forum.

Ben burada babamın forumunu yönetmiyorum, sizin adınıza, sizden aldığım yetkiyle ve sizin için günde 24 saat çabalıyorum hatta yırtınıyorum.

Ya sahip çıkarsınız ya da birileri bir şey yapsın diye beklerken forumun yok olmasını sağlarsınız. Tercih tamamen size aittir efendim.

alihoca
22-11-2004, 23:25
'' Öyle yıkma kendini
Öyle mahzun, öyle garip...
Nerede olursan ol
İçerde, dışarda, derste, sırada
Yürü üstüne - üstüne
Tükür yüzüne celladın
Fırsatçının, fesatçının, hayının...
Dayan kitap ile
Dayan iş ile.
Tırnak ile, diş ile
Umut ile, sevda ile, düş ile...''

Ne güzel söylemiş A.ARİF'imiz.

gebzeli
23-11-2004, 15:20
:düsün:

Serkopagus
24-11-2004, 02:08
Sn Objektifin dediklerine tamamen katılıyorum.
Herşeyiyöneticilerden beklemek yanlış bence de burda biz üyelere de bazı görevler düşüyor.Eğer hakaret ya da aşağılama gibi davranışlar gözlemleyip birbirimiz uyarırsak burası daha güzel bir forum olur...

Objektif
02-04-2005, 23:08
Kabul edilmeyen yazılara yeni bir madde ekledim. Lütfen okuyunuz.

6. İspat edilemeyen/edilmemiş şahsi düşünceleri gerçek olarak öne sürmek, bu sayede isim vermeden birini/birilerini veya bir dini/milleti veya bir zümreyi karalamak, aşağılamak ya da hakaret etmek.

PIERCE
03-04-2005, 02:09
beyan edilen dusuncede nasil bir ispati hangi kanal ile bekliyorsunuz dusuncede mi ispat bekliyorsunuz eylemde mi.

saygilar

Objektif
03-04-2005, 02:14
İlk kısma takılmayın, önemli olan sonraki kısım.